|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z 2-go trzymam kciuki za pogodę!!!
A ja w pracy jeszcze siedzę, ble... ![]() Wiecie co, u nas będą sypać ryżem, płatkami i pieniędzmi, nie wiem jak to przeżyjemy ![]()
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Wtajemniczenie
|
wrzucaj - czekam z niecierpliwością!! ja to mam dwie lewe ręce i zero artystyczno-manualnych zdolności żeby tworzyć takie rzeczy, więc z chęcią popodziwiam
![]() co do kwiatów i zamawiania to muszę się rozejrzeć za dobrą kwiaciarnią bo moją przenieśli i zrobiłam wywiad wśród znajomych i nikt nie wie gdzie a jak coś znajdę to sie spytam czy mi zrobią mój bukiecik upatrzony (zdjęcie już sobie wydrukowałam) i pewnie zamawiać też będą kazali przyjść w tydzień przed ślubem |
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak że nie wiem czy to zdąże dzisiaj dokończyć bo jeszcze jedziemy z tym nieszczęsnym zaproszeniem. trzymajcie kciuki, żeby sie udało
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
ukrainskie
Oglwdalam wlasnie pogode ivten weekend ma byc cieply i sloneczny ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Wlasnie moja majlepsza kolezanka napisala ze nie wie czy przyjdzie bo babcia jej jest w szpitalu w zlym stanie. Powiedzialam ze ok rozumiem ale musi sie zdecydowac do soboty a ona ze nie wie czy da rade. No sory ale babcia jest juz od dawna w zlym stanie tyle ze sie jej miejsce pobytu zmienilo to chyba o tym wiedziala! Powiedzialam jej ze ma sie zdecydowac do soboty bo ja musze podac dokladna liste gosci bo za to place. A jak mi nie powie to ja skresle z listy i juz.
|
|
#4299 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko.. umieram...
wyjechałam z domu około 8:00 a wróciłam 30min temu... oczywiście byłam na zakupach... mama kupiła sukienke (wreszcie) na wesele na które idzie w tą sobotę heh do mnie ma na wesele...brak sukienki na poprawiny ja byłam tak zdołowana że na koniec kazałam się zawieść do galerii i kupiłam sobie w H&M mini i bluzkę z koronkowymi wstawkami na rękawach :/ jestem wykończona, zła i nie myślałam że kiedykolwiek to powiem ale... MAM DOSYĆ ZAKUPÓW!!! jutro o 9 jade z mamą do miasta... ona na farbowanie a ja na solare i do jakiejś drogerii polepszyć sobie humor
|
|
|
|
#4300 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a mini to na poprawiny??
|
||||
|
|
|
#4301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Spotkanie z fotografem i zespołem zaliczone.. jestem bardzo zadowolona.
♥Hania♥ Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2010-09-28 o 20:55 |
|
|
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
ja lubie zakupy, ale muszę do tego mieć odpowiedni dzień
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Hia Hia miało być panieńskie z 3 dziewczynami i robi się cała banda
![]() No i byliśmy zawieźc zaproszenie tej mojej koleżance, ucieszyła się , u niej siedziała jeszcze druga na kawie no i przyjda we czwórkę
|
|
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
bianeczka jak tam po przymiarce? miałaś mieć chyba wczoraj tak? wszystko w porządku? masz jakieś fotki?
|
|
|
|
#4305 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż z kamerzystą spotkamy się jeszcze w przyszłym tygodniu, bo ma dla nas "super ofertę" i musi z nami o niej pogadać, tylko do tego czasu musi zmontować film pokazowy ![]() Cytat:
niestety tak czasem bywa, że najpierw nie można zaprosić wszystkich tych, których by się chciało, a później ci pewni rezygnują i zostają puste miejsca :/
|
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sama mi dzisiaj powiedziała, że od pewnego czasu jest w złym stanie, wiec po co mówić, że się na pewno przyjdzie Zawsze ten kto się zapiera, że "na pewno" będzie, nie przychodzi. ZAWSZE! Pomijam fakt, że ona żyje więc nie rozumiem dlaczego wszyscy się zachowują jakby już odeszła :/ To tak jak mój pradziadem był umierajacy, ale przytomny, a jego córka powiesiła sobie koło jego łóżka swoje ubrania na pogrzeb i żałobę
|
|
|
#4307 |
|
Zadomowienie
|
bianeczka to fajnie, że wszystko ok.
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy widać mój podpis? Pytam, bo nie wiem jak ustawić, żebym na dole tak jak większość z Was też miała coś napisane. Sorki, że tak nie na temat, ale liczę na Was i mam nadzieję, że się nie pogniewacie. O kurcze już mam. Sorki za zamieszanie.
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Moja starsza powiedziała mi już że jedziemy do spa Miałam sobie coś wybrać i zdecydowałam się na masaż gorącymi kamieniami
|
|
|
#4309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też bym chciała taki masaż![]() Kurde jakoś nie umiem spać.. nie wiem czemu.. w gruncie rzeczy mogę już napisać tylko: 3...2...1... and wedding
|
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() za oknami znów paskudnie, więc czuje, że w pracy nie będzie lekko dotrwać do 15 ... tomalinka może jakąś meliskę, albo ciepłe mleko na noc?? to pomaga na sen podobno. ![]() bianeczka to koniecznie wrzuć zdjęcia jak już będziesz miała kieckę w domu
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a placimy od wydanych dań tak że mi to nie robiło różnicy, czy się zwolni miejsce czy nie ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- A tak wogóle to dzień dobry ![]() I znów jesteśmy o dzień bliżej do naszych wielkich dni Normalnie dzisiaj tylko odczekać do 15.00 i fru do domu, bo mam kupe roboty... jutro jedziemy prosto po pracy do wodzireja, fotografa i kamerzysty, przyjedziemy późno.... w piątek zaraz po pracy fryzjer, idę w końcu nałożyć farbę na włosy w sobote rano mały kac i nie wyspanie, do tego w noc przyjeżdża moja siostra, jeszcze pewnie będzie chciała jechać na zakupy.... a w niedziele o 6 rano lotnisko.... mówie Wam masakra..... jaki z tego wniosek?! ogromną listę spraw muszę zrobić dzisiaj.... chociaż nie wiem jak to zrobię ;/![]()
|
|
|
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poradzisz sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() Niemąż mi zorganizował wieczór panieński
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tylko stwierdził że mi da na taksówkę zebyśmy wrociły jakoś do domu
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj po pracy jadę zawieżć kieckę do krawcowej do skrócenia i zwężenia
mam tylko nadzieje, że TŻ nie będzie specjalnie się jej przyglądał, bo od długiego czasu wkręcam mu, że jest cała z falbanek i piór i nie chcę żeby się przypadkiem "rozczarował" |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze chyba muszę moją z szafy wyjąć i przymierzyć, żeby przed ślubem nie było problemów że nie pasuje;/ |
|
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie widziałaś agula bo wrzucałam ją i to nie tylko na tym wątku
szału nie zrobiła raczej bo to prosta sukienczynka, ale mi sie podoba. teraz nie mam zdjęcia żeby wrzucić dla przypomnienia, ale jak ją odbiorę i będę miała znowu w domu już taką dopasowaną to się pochwalę na pewno a zajrzyj do tej szafy zajrzyj - pewnie kiecka cały czas pasuje, ale ja jestem zdania, że przymierzania własnej, wymarzonej sukienki to nigdy za wiele trzeba się nacieszyć
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie zajrzę w przyszłym tyg jak moja siostra (świadkowa) już bedzię
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
agulaaabar - apropo zdjęć sukni - też nie mogę sobie przypomnieć czy widziałam Twoją
. wrzucałaś gdzieś kiedyś??
|
|
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

Zakończone: 2

ja lubie zakupy, ale muszę do tego mieć odpowiedni dzień 
Sama mi dzisiaj powiedziała, że od pewnego czasu jest w złym stanie, wiec po co mówić, że się na pewno przyjdzie
Zawsze ten kto się zapiera, że "na pewno" będzie, nie przychodzi. ZAWSZE!