Październikowe PM :) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-28, 16:27   #4291
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe PM :)

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
patrzyłam dla wschodu w dzień ślubu, a dokładnie chodzi mi o Lublin

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Może i ja coś takiego zrobię
jak skończe to wrzuce zdjęcie

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 17:57   #4292
sammi24
Zadomowienie

Dziewczyny z 2-go trzymam kciuki za pogodę!!!

A ja w pracy jeszcze siedzę, ble...

Wiecie co, u nas będą sypać ryżem, płatkami i pieniędzmi, nie wiem jak to przeżyjemy
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 18:49   #4293
tomalinka
Wtajemniczenie

Dziewczyny z 2.10 co jeszcze macie teraz do zrobienia w tych ostatnich dniach?

Bo ja zaczynam schizować że o czyms zapomniałam...
Stary 2010-09-28, 19:14   #4294
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

Oo to ja też chętnie posłucham

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-28, 19:17   #4295
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, no nie mogę. Przyszły cukierki. Ale! PRzyszła pełna paczka, taka jaką zamawiałam pierwotnie, a miała przyjść tylko dopełnienie Umówiłam się z tym facetem, ze z tej złej paczki pozostawiam sobie to co zamawiałam, jeśli jest ich więcej, a było, to mam to potraktować jako gratis. No i spodziewałam się że dostanę tylko to, czego mi brakowało, a tu pełna paczka I co tu zrobić? Tamta kobieta odesłała paczkę i on ją tylko przepakował, nawet nie zajrzał do środka. Czy on się z nią nie dogadał? I co każe mi znów odsyłać tą za dużą ilość? Nie ma mowy! Nie oddał mi jeszcze za koszty zwrotnej przesyłki, na maile też nie odpowiada. Jak sięnie odezwie, to ja też nie mam zamiaru dzwonić ani więcej pisać. Tyle razy pisałam do niego i słowa odezwu nie dostałam. Nawet wysłąłąm mu maila z zapytaniem czy na pewno mam wysłać tylko to co ustaliliśmy, no i nic!. Nie będę nadgorliwa, poczekam. Jak by co, potraktuje to jako zwrot za koszty wysyłki, nawet przy takiej opcji będę na plusie
a co to za cukierki ?? :P
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 19:31   #4296
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
jak skończe to wrzuce zdjęcie
wrzucaj - czekam z niecierpliwością!! ja to mam dwie lewe ręce i zero artystyczno-manualnych zdolności żeby tworzyć takie rzeczy, więc z chęcią popodziwiam
co do kwiatów i zamawiania to muszę się rozejrzeć za dobrą kwiaciarnią bo moją przenieśli i zrobiłam wywiad wśród znajomych i nikt nie wie gdzie
a jak coś znajdę to sie spytam czy mi zrobią mój bukiecik upatrzony (zdjęcie już sobie wydrukowałam) i pewnie zamawiać też będą kazali przyjść w tydzień przed ślubem
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 19:44   #4297
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
wrzucaj - czekam z niecierpliwością!! ja to mam dwie lewe ręce i zero artystyczno-manualnych zdolności żeby tworzyć takie rzeczy, więc z chęcią popodziwiam
co do kwiatów i zamawiania to muszę się rozejrzeć za dobrą kwiaciarnią bo moją przenieśli i zrobiłam wywiad wśród znajomych i nikt nie wie gdzie
a jak coś znajdę to sie spytam czy mi zrobią mój bukiecik upatrzony (zdjęcie już sobie wydrukowałam) i pewnie zamawiać też będą kazali przyjść w tydzień przed ślubem
Dopiero zrobiłam rame, nakleiłam płutno na deske, i zrobiłam fakture tak że nie wiem czy to zdąże dzisiaj dokończyć bo jeszcze jedziemy z tym nieszczęsnym zaproszeniem. trzymajcie kciuki, żeby sie udało

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-28, 19:59   #4298
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
a co to za cukierki ?? :P
ukrainskie
Oglwdalam wlasnie pogode ivten weekend ma byc cieply i sloneczny

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Wlasnie moja majlepsza kolezanka napisala ze nie wie czy przyjdzie bo babcia jej jest w szpitalu w zlym stanie. Powiedzialam ze ok rozumiem ale musi sie zdecydowac do soboty a ona ze nie wie czy da rade. No sory ale babcia jest juz od dawna w zlym stanie tyle ze sie jej miejsce pobytu zmienilo to chyba o tym wiedziala! Powiedzialam jej ze ma sie zdecydowac do soboty bo ja musze podac dokladna liste gosci bo za to place. A jak mi nie powie to ja skresle z listy i juz.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 20:22   #4299
jiuna
Wtajemniczenie

o matko.. umieram...
wyjechałam z domu około 8:00
a wróciłam 30min temu...
oczywiście byłam na zakupach...
mama kupiła sukienke (wreszcie) na wesele na które idzie w tą sobotę heh
do mnie ma na wesele...brak sukienki na poprawiny
ja byłam tak zdołowana że na koniec kazałam się zawieść do galerii i kupiłam sobie w H&M mini i bluzkę z koronkowymi wstawkami na rękawach
:/
jestem wykończona, zła i nie myślałam że kiedykolwiek to powiem ale... MAM DOSYĆ ZAKUPÓW!!!

jutro o 9 jade z mamą do miasta... ona na farbowanie a ja na solare i do jakiejś drogerii polepszyć sobie humor
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 20:33   #4300
sammi24
Zadomowienie

Cytat:

Chyba się udziela ten Twój stres tomalinka, bo już coś na żołądku zaczynam odczuwać

Cytat:
Dopiero zrobiłam rame, nakleiłam płutno na deske, i zrobiłam fakture tak że nie wiem czy to zdąże dzisiaj dokończyć bo jeszcze jedziemy z tym nieszczęsnym zaproszeniem. trzymajcie kciuki, żeby sie udało
Czekam z niecierpliwością na wynik pracy twórczej

Cytat:
ukrainskie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Wlasnie moja majlepsza kolezanka napisala ze nie wie czy przyjdzie bo babcia jej jest w szpitalu w zlym stanie. Powiedzialam ze ok rozumiem ale musi sie zdecydowac do soboty a ona ze nie wie czy da rade. No sory ale babcia jest juz od dawna w zlym stanie tyle ze sie jej miejsce pobytu zmienilo to chyba o tym wiedziala! Powiedzialam jej ze ma sie zdecydowac do soboty bo ja musze podac dokladna liste gosci bo za to place. A jak mi nie powie to ja skresle z listy i juz.
Kurcze, najgorsze sa takie nieprzewidziane sytuacje...na które sie wpływu nie ma. Może zadzwoń i tak w sobotę i zapytaj jak sytuacja wygląda...bo może sie okazać, że ją wykreślisz a ona przyjdzie.

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
o matko.. umieram...
a wróciłam 30min temu...
ja byłam tak zdołowana że na koniec kazałam się zawieść do galerii i kupiłam sobie w H&M mini i bluzkę z koronkowymi wstawkami na rękawach
jestem wykończona, zła i nie myślałam że kiedykolwiek to powiem ale... MAM DOSYĆ ZAKUPÓW!!!

jutro o 9 jade z mamą do miasta... ona na farbowanie a ja na solare i do jakiejś drogerii polepszyć sobie humor
Ja do zakupów się jeszcze nie zraziła mimo, że mam straszny problem się obkupić do końca
a mini to na poprawiny??
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 20:53   #4301
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Chyba się udziela ten Twój stres tomalinka, bo już coś na żołądku zaczynam odczuwać
Oj to przepraszam najmocniej

Spotkanie z fotografem i zespołem zaliczone.. jestem bardzo zadowolona.

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2010-09-28 o 20:55
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 21:48   #4302
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 2-go trzymam kciuki za pogodę!!!

A ja w pracy jeszcze siedzę, ble...

Wiecie co, u nas będą sypać ryżem, płatkami i pieniędzmi, nie wiem jak to przeżyjemy
u nas (mam nadzieje) tylko grosikami, chociaż i tak nie widzę jak je bede zbirać w tipsach ryżem za bardzo nie wolno, bo ksiądz mówi, zeby lepiej nie bo to pokarm itd. ... a poza tym ryż zostaje we włosach

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
o matko.. umieram...
a wróciłam 30min temu...

12 godzin na zakupach ja lubie zakupy, ale muszę do tego mieć odpowiedni dzień

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 22:07   #4303
agulaaabar
Zakorzenienie

Hia Hia miało być panieńskie z 3 dziewczynami i robi się cała banda

No i byliśmy zawieźc zaproszenie tej mojej koleżance, ucieszyła się , u niej siedziała jeszcze druga na kawie no i przyjda we czwórkę

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-28, 22:49   #4304
gitmartusia
Zadomowienie

bianeczka jak tam po przymiarce? miałaś mieć chyba wczoraj tak? wszystko w porządku? masz jakieś fotki?
gitmartusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 22:55   #4305
aicila
Rozeznanie

Cytat:
ukrainskie

i w takim momencie cieszę się, że mamy wesele na sali ze swoimi kucharkami i nie muszę się przejmować tym czy wszyscy na pewno przyjdą i nie muszę nikogo wykreślać z listy tylko dlatego, że z ważnego dla siebie powodu nie wie czy przyjdzie czy nie.

Cytat:
Oj to przepraszam najmocniej

Spotkanie z fotografem i zespołem zaliczone.. jestem bardzo zadowolona.
my też jesteśmy zadowoleni z dzisiejszego spotkania chociaż z kamerzystą spotkamy się jeszcze w przyszłym tygodniu, bo ma dla nas "super ofertę" i musi z nami o niej pogadać, tylko do tego czasu musi zmontować film pokazowy

Cytat:

No i byliśmy zawieźc zaproszenie tej mojej koleżance, ucieszyła się , u niej siedziała jeszcze druga na kawie no i przyjda we czwórkę
no i super, że się zgodziła i na dodatek dostaniesz jeszcze 2 osoby gratis
niestety tak czasem bywa, że najpierw nie można zaprosić wszystkich tych, których by się chciało, a później ci pewni rezygnują i zostają puste miejsca :/

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-28, 23:08   #4306
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
bianeczka jak tam po przymiarce? miałaś mieć chyba wczoraj tak? wszystko w porządku? masz jakieś fotki?
Wszystko ok, zdjeć nie mam, bo jutro odbiór

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
i w takim momencie cieszę się, że mamy wesele na sali ze swoimi kucharkami i nie muszę się przejmować tym czy wszyscy na pewno przyjdą i nie muszę nikogo wykreślać z listy tylko dlatego, że z ważnego dla siebie powodu nie wie czy przyjdzie czy nie.
Ja na prawdę rozumiem, że czasem taka sytuacje się zdarza, absolutnie to rozumiem, ale to się nie stało z dnia na dzień Sama mi dzisiaj powiedziała, że od pewnego czasu jest w złym stanie, wiec po co mówić, że się na pewno przyjdzie Od razu mogła powiedzieć, że nie wie bo jest taka sytuacja Zawsze ten kto się zapiera, że "na pewno" będzie, nie przychodzi. ZAWSZE! Pomijam fakt, że ona żyje więc nie rozumiem dlaczego wszyscy się zachowują jakby już odeszła :/ To tak jak mój pradziadem był umierajacy, ale przytomny, a jego córka powiesiła sobie koło jego łóżka swoje ubrania na pogrzeb i żałobę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-28, 23:18   #4307
gitmartusia
Zadomowienie

bianeczka to fajnie, że wszystko ok.
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy widać mój podpis? Pytam, bo nie wiem jak ustawić, żebym na dole tak jak większość z Was też miała coś napisane. Sorki, że tak nie na temat, ale liczę na Was i mam nadzieję, że się nie pogniewacie.
O kurcze już mam. Sorki za zamieszanie.
Stary 2010-09-28, 23:49   #4308
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
bianeczka to fajnie, że wszystko ok.
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy widać mój podpis? Pytam, bo nie wiem jak ustawić, żebym na dole tak jak większość z Was też miała coś napisane. Sorki, że tak nie na temat, ale liczę na Was i mam nadzieję, że się nie pogniewacie.
O kurcze już mam. Sorki za zamieszanie.
widać widać

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Moja starsza powiedziała mi już że jedziemy do spa Miałam sobie coś wybrać i zdecydowałam się na masaż gorącymi kamieniami zawsze o tym marzyłam Nie mogę się doczekać, szczególnie że ten masaż jest dobry na stres i skórę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-29, 02:44   #4309
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja starsza powiedziała mi już że jedziemy do spa Miałam sobie coś wybrać i zdecydowałam się na masaż gorącymi kamieniami zawsze o tym marzyłam Nie mogę się doczekać, szczególnie że ten masaż jest dobry na stres i skórę
super pomysł też bym chciała taki masaż

Kurde jakoś nie umiem spać.. nie wiem czemu..

w gruncie rzeczy mogę już napisać tylko:

3...2...1... and wedding
Stary 2010-09-29, 08:02   #4310
pieleszka
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczynki
za oknami znów paskudnie, więc czuje, że w pracy nie będzie lekko dotrwać do 15 ...
tomalinka może jakąś meliskę, albo ciepłe mleko na noc?? to pomaga na sen podobno.
bianeczka to koniecznie wrzuć zdjęcia jak już będziesz miała kieckę w domu
Stary 2010-09-29, 08:19   #4311
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
no i super, że się zgodziła i na dodatek dostaniesz jeszcze 2 osoby gratis
niestety tak czasem bywa, że najpierw nie można zaprosić wszystkich tych, których by się chciało, a później ci pewni rezygnują i zostają puste miejsca :/
My sobie i tak w ten sposób ustaliliśmy, że będą dołożone 5 miejsc wolnych, za które nie placimy, bo lepiej jest później zabrać nakrycie i krzesło niz biegać i gdzie na siłę wciskać i upychać ludzi a placimy od wydanych dań tak że mi to nie robiło różnicy, czy się zwolni miejsce czy nie

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

A tak wogóle to dzień dobry
I znów jesteśmy o dzień bliżej do naszych wielkich dni

Normalnie dzisiaj tylko odczekać do 15.00 i fru do domu, bo mam kupe roboty... jutro jedziemy prosto po pracy do wodzireja, fotografa i kamerzysty, przyjedziemy późno.... w piątek zaraz po pracy fryzjer, idę w końcu nałożyć farbę na włosy i wieczorem impreza w sobote rano mały kac i nie wyspanie, do tego w noc przyjeżdża moja siostra, jeszcze pewnie będzie chciała jechać na zakupy.... a w niedziele o 6 rano lotnisko.... mówie Wam masakra..... jaki z tego wniosek?! ogromną listę spraw muszę zrobić dzisiaj.... chociaż nie wiem jak to zrobię ;/

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-29, 08:26   #4312
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
u nas (mam nadzieje) tylko grosikami, chociaż i tak nie widzę jak je bede zbirać w tipsach ryżem za bardzo nie wolno, bo ksiądz mówi, zeby lepiej nie bo to pokarm itd. ... a poza tym ryż zostaje we włosach

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

12 godzin na zakupach ja lubie zakupy, ale muszę do tego mieć odpowiedni dzień
Wcale tak trudno z tymi tipsami się nie zbiera Poradzisz sobie

Cytat:

Jak już pisałam, miałam być ja i świadkowa i chciałyśmy w domu posiedzieć. A będzie nas 9-10.
Niemąż mi zorganizował wieczór panieński

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 08:38   #4313
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Wcale tak trudno z tymi tipsami się nie zbiera Poradzisz sobie

Jak już pisałam, miałam być ja i świadkowa i chciałyśmy w domu posiedzieć. A będzie nas 9-10.
Niemąż mi zorganizował wieczór panieński
A kiedy to?? ;>
Mój tylko stwierdził że mi da na taksówkę zebyśmy wrociły jakoś do domu

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-29, 08:39   #4314
pieleszka
Wtajemniczenie

dzisiaj po pracy jadę zawieżć kieckę do krawcowej do skrócenia i zwężenia mam tylko nadzieje, że TŻ nie będzie specjalnie się jej przyglądał, bo od długiego czasu wkręcam mu, że jest cała z falbanek i piór i nie chcę żeby się przypadkiem "rozczarował"
Stary 2010-09-29, 08:42   #4315
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj po pracy jadę zawieżć kieckę do krawcowej do skrócenia i zwężenia mam tylko nadzieje, że TŻ nie będzie specjalnie się jej przyglądał, bo od długiego czasu wkręcam mu, że jest cała z falbanek i piór i nie chcę żeby się przypadkiem "rozczarował"
A ja sobię nie przypominam żebym widziała Twoją kiecę
Kurcze chyba muszę moją z szafy wyjąć i przymierzyć, żeby przed ślubem nie było problemów że nie pasuje;/

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-29, 08:49   #4316
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja sobię nie przypominam żebym widziała Twoją kiecę
pewnie widziałaś agula bo wrzucałam ją i to nie tylko na tym wątku szału nie zrobiła raczej bo to prosta sukienczynka, ale mi sie podoba. teraz nie mam zdjęcia żeby wrzucić dla przypomnienia, ale jak ją odbiorę i będę miała znowu w domu już taką dopasowaną to się pochwalę na pewno

a zajrzyj do tej szafy zajrzyj - pewnie kiecka cały czas pasuje, ale ja jestem zdania, że przymierzania własnej, wymarzonej sukienki to nigdy za wiele trzeba się nacieszyć
Stary 2010-09-29, 08:51   #4317
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie widziałaś agula bo wrzucałam ją i to nie tylko na tym wątku szału nie zrobiła raczej bo to prosta sukienczynka, ale mi sie podoba. teraz nie mam zdjęcia żeby wrzucić dla przypomnienia, ale jak ją odbiorę i będę miała znowu w domu już taką dopasowaną to się pochwalę na pewno

a zajrzyj do tej szafy zajrzyj - pewnie kiecka cały czas pasuje, ale ja jestem zdania, że przymierzania własnej, wymarzonej sukienki to nigdy za wiele trzeba się nacieszyć
No to czekam na zdjęcia
No właśnie zajrzę w przyszłym tyg jak moja siostra (świadkowa) już bedzię

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-29, 09:05   #4318
pieleszka
Wtajemniczenie

agulaaabar - apropo zdjęć sukni - też nie mogę sobie przypomnieć czy widziałam Twoją . wrzucałaś gdzieś kiedyś??
Stary 2010-09-29, 09:32   #4319
agulaaabar
Zakorzenienie

Czas na zmiany !
Stary 2010-09-29, 09:38   #4320
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz się upewniłam, że wcześniej jej tu nie widziałam chyba mi umknęła śliczna jest ta sukienka!! klasyczna, elegancka, bardzo w moim stylu i bardzo mi sie podoba będziesz na pewno cudnie wyglądać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości