|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "..no niech ktoś założy plotkowy na MM'owe offtopy:D..."
Cytat:
![]() ![]() Ferguś- U Mnie wszystko dobrze na szczęście i to dzięki ludziom , którzy walczyli na Księżu Małym( a poziom wody tam też był strasznie duży , widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilonko-A no faceci powiem Tobie , że są odważniejsi , niż My kobity ![]() Ewesko- Trzymaj się kochana , wszystko będzie dobrze ![]() OE- Ja przeczytałam też ![]() ![]() ![]() Teraz JA Wam pomarudzę ![]() ![]() ![]() A więc byłam w banku , zahaczyłam przy okazji po siostrę , bo akurat kończyła lekcję , wracam sobie już do domku i nagle przyszła Mi ochota na Energi Drinka ![]() ![]() ![]() ![]() Ufffff ale się rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do klapek-to świeta racja-teraz to nawet nie że "chcę"-ale "muszę" kupić nowe ![]() ![]() kupię.. parę par ![]() ![]() Ollem-no tak.. te "okazje" do zakupów ![]() ![]() aparat-tż kupił, sony alpha 200(coś -chyba, nie mam pamieci do nazw)-jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, zdjęcia mają świetną jakość, głębie, ma dużo fukcji, myśleliśmy jeszcze nad dwoma obiektywami do kompletu, ale ten daje sobie świetnie radę. A wizazowo i tak musiałam pomniejszyć rozmiar więc duzo straciły na jakości-w oryginale są naprawde piękne! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Wtajemniczenie
|
łiiiii Olu zobaczysz, że Cię przyjmą
![]() ![]() Ewesko ![]() Marakujko wyglądałaś przecudnie ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- a czemu Emalii tak długo nie ma? coś przeoczyłam? wyjazd czy cuś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Ferguś- A no właśnie , ciesze się , że będzie z nim święty spokój
![]() ![]() ![]() ![]() Ja teraz lecę pobiegać z psem po polanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I on to sprawdzi..chodz ja bym sie bała. Moze i byc calkiem sucho a ja sie chyba bede spala spac w ten weekend na Kozanowie.
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Wolę prosto!
|
heloł
![]() cieszę się, że dziewczynom wrocławskim i nie tylko woda już opada, będzie dobrze kochane ![]() Fergusson-piękne zdjęcia ![]() ![]() Marakujku-ślicznie wyglądałaś ![]() ![]() eweska-przyjedzie syn, mąż, będzie rodzinka w komplecie, na pewno od razu Ci się humor poprawi ![]() ![]() pewnie zapomniałam o części tego co miałam napisać, ale znowu tyle naskrobałyście, że zanim doszłam do końca już początku nie pamiętałam ![]() też sobie ponarzekam póki pamiętam-dzisiaj miałam do skserowania tzw.tysiącpięćset rzeczy i jeszcze trochę, a u nas po tej powodzi i zatopieniu naszego wydziału prądu nie było i ksera się nie dało zrobić...obleciałam dzisiaj z tym stosem papierzysk cała Politechnikę aż w końcu znalazłam jakiś czynny punkt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo Cie prosze ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
hej
zabralam sie za sprzatanie balkonu zeby odreagowac caly meczacy dzien z synkiem (rany, jak marudzil!)i zaczelo padac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tutaj upal byl niesamowity a ja nad rzeczka sie byczylam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- OE, przeczytalam cala Twoja wypowiedz ![]() ![]() trzymam kciuki, zebys dostala ta prace bo idealnie sie do niej nadajesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Ollem- Tz byl w mieszkaniu wszystko w ok.Nic nie zalało.. Nawet parteru.
Ciesze sie ![]() ![]() A dziewczyny z pokoiku obok wracaja jutro. Ale na razie komunikacja nie powrocila na petle(chodz ta ulica juz sucha i poprzedni przystanek tez..)(moglaby juz wrocic bo teraz trzeba isc do petli tramwajowe kawałek..) Mam mozliwosc spac w ten weekend w tym domku ..ale troche sie boje. Co bys zrobila na moim miejscu?tu mam za darmo a w schronisku za pieniazki(mam zarezerwowane juz... i pokoj 21 osobowy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | ||
Zakorzenienie
|
Ale sie rozpisałyscie
![]() Mam nadzieje ze o niczym nie zapomne: Ewesko nie zazdroszcze, wydaje mi sie ze teraz masz troche gorzej niz zwykle bo nie dosc ze nie ma meza to jeszcze syn wyjechał i to dlatego jestes bardziej nerwowa. Trzymaj sie ciepło, bedzie dibrze ![]() Fergi jakie piekne zdjecia ![]() Marakuja bardzo ładnie wygladałas ![]() OE na razie dalej trzymam kciuki... nic nie pisze zeby nie zapeszyc ![]() Cos jeszcze miałam napisac i juz nie wiem co ![]()
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Oe6, gratuluje! Ja mam dobre przeczucia
![]() ![]() ![]() ![]() Młoda-adres mój znasz ![]() ![]() ![]() a teraz, dziewczyny drogie.. popatrzyłam na zdjęcia, popatrzyłam w lustro, pod ramieniem mi wisi z 7 kilo tluszczu. No tak.. podjadało się całą zimę. Ide się wziać za siebie, hantelki i siłownia ![]() ![]() Jakbym cos pisała to prosze ignorować i wyganiać mnie do ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Wtajemniczenie
|
kurka wodna... odwiedziłam dzisiaj stoisko inglota.. ale niestety kupiłam tylko duralinkę (ale się nie mogę doczekac aż ją wypróbuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Moderator
|
Cytat:
I nie opowiadaj że masz jakiś tłuszcz wiszący bo na fotkach widać piękną, szczupła kobietę ![]() I pochwalę się wam dziewczynki że dostałam od koleżanki która była w Londynie paletkę sleek acid i jestem zachwycona ![]()
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2010-05-24 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | ||
Zakorzenienie
|
Fergi Ty kusisz kusicielko jedna....
Paszportu nie mam..... jeszcze ![]() Ach juz wiem co Wam chciałam pokazac- 2 filmik w moim wykonaniu, nie wstawiam go na MM bo to powtorka prezentowanego juz makijazu "Black red... pink" Ten juz trwa 6,30 min, coraz lepiej mi idzie ![]()
![]() |
#4307 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o pracę - magisterską, jak się domyślam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Słońce ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Kochana ![]() ![]() ![]() Czapa też stała się moim ulubionym nakryciem głowy, chyba zacznę w niej częściej występować ![]() ![]() ![]() Bardzo dziękuję ![]() ![]() A filmik świetny! Dobrze się Ciebie "ogląda" ![]() A ja dziś zlatałam się jak koń, ale mam już klucze do nowego mieszkania ![]()
*** Czasem lepiej nic nie mówić i wyjść na głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... Edytowane przez maraqjowa Czas edycji: 2010-05-24 o 18:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide hantlować się ![]() ![]() Sleek acid..? A pokaż ![]() ![]() edit: Już widzę ![]() Cytat:
na dowód możesz ![]() słychać Cię, slyyychać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pędzel/cień/pędzel/cień ![]() fajnie Cie widzieć i usłyszeć ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-05-24 o 19:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie było mnie przez weekend bo byłam we Wrocławiu na ostatnim zjeździe. Na szczęście mam mieszkanie na Grunwaldzkiej w centrum więc nie ma ryzyka, ale miasto wygląda przerażająco w okolicach rzeki. Jak przejeżdżałam przez most szczytnicki to cały park przy mojej starej uczelni zalany. Znajoma mieszka na kozanowie i musiała uciekać. Mam nadzieję że minie jak najszybciej a przede wszystkim że szybko wróci do normy. Najgorsze jest to że strasznie mnoży się robactwo i komary. I śmierdzi. Mam nadzieję że dziewczyny które mieszkają we Wrocku nie będą miały już więcej kłopotów.
Też mnie te wszystkie ostatnie wydarzenia przerażają. Jak oglądam wiadomości to się wzruszam. Dzisiaj miałam łezkę w oku nawet jak czytałam w drodze do pracy ulotkę w autobusie o tym jak się zachowywać w razie zagrożenia. Śmieszne jesteśmy czasem z tym wzruszaniem się. OE kurcze nie gratuluje żeby nie zapeszyć, ale trzymam kciuki ![]() Jak dostaniesz pracę to będę mogła Cię odwiedzić :P Najfajniejsze jest to że możesz spełnić swoje marzenia a z drugiej strony dla nich też jesteś skarbem bo jesteś pozytywna i masz talent. Czego chcieć więcej od pracownika?? Ewska podziwiam Cię za to że wytrzymujesz tak długą rozłąkę z mężem. Ja znoszę co miesięczne wyjazdy i nie wiem jak długo będę cierpliwa. A Ty już tak 4 lata... Na pewno relacje ulegają zmianie i nie jest łatwo. Marakuja Kurcze to co napisałaś o swoim byłym TŻ normalnie mnie zasmuciło. Bo piszesz w sumie o niespełnionej miłości. Nie jest tak że będziesz się zawsze zastanawiać że może to ten jedyny, itp.? Chociaż z drugiej strony jakby był to by się przeprowadził. Chociaż życie niestety nie jest takie czarno-białe. Ale się rozpisałam. To jeszcze nie wszystko co miałam na myśli ale zapomniałam w trakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no powaznie Inglot jest za malo nasycony? Tylkokasia piekne cienie ![]() ![]() ![]() Fergi pedzel/cien... no własnie- tam i tak wiekszosc pomyłek wycielam ![]()
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z doświadczenia wiem ze nic a nic nie równa się mieszkaniu samemu. 4 lata wynajmowałam ze znajomymi mieszkania studenckie, ale ostatni rok juz naprawde miałam dość i mieszkałam w kawalerce. I też miałam limit finansowy dość scisły-a najlepsze ze co roku powtarzałam ten sam scenariusz-szaleństwa finansowe w pazdzierniku, i wielkie odchudzanie od maja bo nic mi już nie zostało kasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu ale kolorki
![]() Marakujko czekam cierpliwie ![]() Młoda ![]() ![]() co do tych cieni, to chyba faktycznie przez to, że w okularach nie chodzę i niedowidze ![]() Edytowane przez anusia-87 Czas edycji: 2010-05-24 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ta, którą zostawiłaś, jest rewelacyjna! ![]() Fergi - na razie pracuję zdalnie dla firmy z Warszawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
*** Czasem lepiej nic nie mówić i wyjść na głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... Edytowane przez maraqjowa Czas edycji: 2010-05-24 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Marakuja właśnie dlatego pisałam że nic nie jest czarno-białe. Bo wiem że w pewnym momencie jak nie widzisz przyszłości dla związku to lepiej się odciąć niż żyć w obłudzie i czekać nie wiadomo na co. A wszystko będzie miało swoją kolej co się stanie to się stanie
![]() Mloda świetny debiut!! Zresztą napisałam więcej w Twoim wątku!! A ja się właśnie dowiedziałam że mój śłubny fotograf wykorzystał moje zdjęcie na swojej stronie http://www.faks-foto.pl/ i obkleił witryny naszymi zdjęciami bez naszej zgody. Kurcze nie ładnie. W dodatku wybrał takie zdjęcia które najmniej mi się podobają bo są takie pospolite. Ale przede wszystkim to mógłby chociaż zapytać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Ale nawijacie
![]() ![]() ![]() Ewesko :glaszcze: Bardzo cieżko jest być w związku na odległość - byłam w takich dwóch i oba nie przetrwały, tzn. jeden z powodu odległości, drugi z innego, ale w obu wkradł się brak zaufania i poczucia oparcia w drugiej osobie. Dlatego podziwiam Cię - nie jest łatwo samej wychowywać synka i życ ze swiadomoscią, że Ciebie i twojego Ukochanego dzielą setki kilometrów i nie mozesz sie do niego przytulić gdy poczujesz taka potrzebę... Fergi, ale fajne zdjecia, i Ty pięknota jesteś ![]() ![]() OLLeMku, to sie zanywa złosliwosć rzeczy martwych ![]() ![]() Marakujko, fajnie wyglądałaś w tej sukience ![]() ![]() OE, noo, gratuluję udanego drugiego etapu, chętnie zobaczyłabym oba makijaże ![]() ![]() Anusia, cienie Inglota nie nasycone ![]() ![]() Mloda, ale fajny filmik ![]() ![]() Paula, mnie tez chwyta za gardło jak oglądam TV. Niewyobrażalne to dla mnie jest - taka powódź ![]() Ewcia, są zalety nieposiadania prawka - możesz sie napic w czasie imprezy i nie musisz odwozic pijących znajomych czy rodziny ![]() ![]() Kasiu, paletka ![]() A mi jakoś słodko-gorzko ostatnio ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Paula, a podpisywałaś jakąś umowę z fotografem? A ciekawe, co u naszej Emalii - odezwij się, widziałam, ze podczytywałaś wątek ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2010-05-24 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4317 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciągle się łudzę, że może w końcu dojrzeje do tego, że Poznań to dla nas obojga jedyna szansa... ![]() A z tym fotografem to rzeczywiście kiepska sprawa - ja bym się zeźliła widząc swoje foty na głównej i za szybką bez uprzedniego wyrażenia zgody... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Marakuja, Paula, Yen dzieki
![]() Yen nagrywam aparatem bo mi sie nie chce kamery instalowac- canon s5is http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...CanonS5_3q.jpg Anusia a które cienie dokładnie ogladałas? Wszystko co w salonie czy jakies konkretne (mam na mysli serie- mapki, integra, AMC itd)
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
rozmawialam ze swoim fotografem i powiedzial mi, ze w umowie jest zapis, ze fotograf ma prawo do wykorzystywania wizerunku i publikacji zdjec w portfolio i na www.
nie wiem czy tak ma kazdy fotograf ale podejrzewam, ze raczej tak.
#4320 |
Zakorzenienie
|
Mloda jaaaaa cos podswiadomie czulam ze masz taki glos hehe,jak Cie uslyszalam to sie poczulam jakbym z Toba juz kiedys rozmawiala..glos znajomy mi sie wydal
![]() swietny filmik ![]() Olu..trzymam kciuki za prace..musi sie udaaac ![]() a ja prawko oblalam o ;P aleee nie bede sie nad soba rozczulac ani o tym rozmawiac tak tylko pisze dla informacji;P hehe nastepny egzam mam we wtorek o 19 ![]() aaa w ogole to chyba moje kociaki mi chorowac zaczynaja szkray..ide z nimi do weterynarza w srode bo jutro nie zdaze bo mam 2ga zmiane,a dzisiaj bylam po kropelki dla karmelka bo mu oczka lzawia..boje sie zeby nie zlapaly kociego kataru kurcze:| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jak dobrze pojdzie..znaczy jak mi wyraza zgode na raty to biore laptopa i aparat nikon d 3000 ![]() ![]()
Edytowane przez Candy Killer Czas edycji: 2010-05-24 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.