Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 10:06   #4291
agnieszkaanka
Rozeznanie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość

dziewczyny musze sie Was poradzic
kupilismy z Tz na ALl hstawke http://allegro.pl/taniej-nie-kupisz-...325323978.html
w opisie jak widizalyscie jest napisane ze sprzdjae jako uzwyany produkt bo rozpakowal ale dziecko mialo diwe takie same weic ten tylko rozapakowali zeby srpawidc czy dziala,
a ja sotalam hustawke z 2 plamami w miesjcu gdize jest tylek dziecka, z pobrudzona zabawka oraz z lekko widocznymi przetarciami na plastikwoych elementach hustawki...
co ja moge teraz zrobic... jak msylicie
Dzień dobry

Kasia ja miałam podobny przypadek z wózkiem używanym z all, był w fatalnym stanie, choć opis sugerował że super. Napisałam lasce że chcę oddać, powiedziała ze nie ma problemu (telefonów nie odbierała, wiedziała chyba jak mi się wózek "podoba"). W każdym razie, jeśli ktoś kategorycznie nie ma na aukcji napisane, że nie przyjmuje zwrotów, to spokojnie uderzaj. Życzę powodzenia

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Agnieszkaanka, 12 kwietnia skończę 37 lat a po domu lata 1,5-roczny synuś Teraz będzie córcia
Hej Gosia, to mnie zabiłaś, fajnie, że jest nas tu dwie . Moja córeczka ma na imię Gosia

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
aha. ja zaczelam sie martwic co sie dzieje ze mna. czytalam na internecie ze zebra moga bolec jak sie siedzi dlugo. ale zeby miednica i to tylko z jednej strony? nie rozumiem.
Hej druga Gosia,

mnie w pierwszej ciąży bolała miednica w jednym miejscu, jakby głęboko w stawie, tam gdzie noga się w biodrze zgina, no i jakoś dotrwałam. Teraz w drugiej jest identycznie, znowu się odezwało, więc to chyba trzeba przetrwać. Ćwiczenia baardzo pomagają
Żebra chyba rozpycha większe dziecko plus żołądek, który chyba jest wypychany przez dziecko. Ale telefon do lekarza bardzo się przyda, dla spokojności

Edytowane przez agnieszkaanka
Czas edycji: 2010-11-25 o 10:10
agnieszkaanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:15   #4292
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a kontaktowaliście się już z allegro? no pewnie jeśli nie ma innej rady już to tylko policja. ach tak to jest - ale allegro w sumie dobrze chronione jest i w ogóle tylko wy nerwów sobie napsujecie
tak, kontaktowaliśmy się,
ale facet nawet na ich upomnienie nie zareagował,

wiesz najgorsza jest ta strata czasu z ta policją i czekanie aż odzyskają pieniądze
allegro może szybciej by zwróciło,
ale np. nie zwróci mi za koszty przesyłki, a w przypadku tego łóżka to było 120zł

poza tym wkurza mnie sam fakt, ze facet tak naciąga ludzi i że mógłby nie ponieść żadnych konsekwencji

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Izabela,gosik trzymamy kciuki za dzisiejsza wizytę,żeby wszystko było dobrze!Wy już nacie płeć szczęsciary!
a ja trzymam za ciebie
może tez dzisiaj poznasz płeć

Ja odkąd znam płeć i czuję jej ruchy nie mam już takiego parcia na USG jak wcześniej.
kiedy po prostu tupałam nogą kiedy w końcu przyjdzie dzień wizyty.

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-11-25 o 10:23
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:20   #4293
87czarna
Zakorzenienie

Dziewczyny,moja w 21 tyg i 4 d ważyła 356 ...niewiele...

ego_ego moje gratuuuuulacje,Kochana!!! Ściskam Cię mocno ;D

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:26   #4294
Castia
Wtajemniczenie

Agnieszkaanka ja też cię serdecznie witam w naszych skromnych progach

a ja chciałam dzisiaj wszystkim KASIEŃKOM życzyć wszystkiego najlepszego, najdroższego i najsłodszego
samych cudownych wiadomości i szczęścia ze swoich kruszynek

a tak poza tym to gratuluję dziewczyny syneczków
Eirene mi się podoba Dawidek, mam bratanka Dawida, super chłopak i sami mu to imię wybraliśmy

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-11-25 o 10:43
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:27   #4295
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękujemy
no mój synek też według pomiarów niby ok ale ta waga przypuszczalna patrzyłam na necie to się wylicza z obwodu główki i brzuszka i faktycznie wychodzi mi 435g czy jakoś tak a patrzę na necie normy dla 22 tygodnia to 350 ale dziewczyny piszą że potem nawet w późniejszych tygodniach odchylenie od normy to +/- 600g więc pocieszam się że to po prostu odchylenie takie a tak naprawdę to zawsze waga przypuszczalna w każdym bądź razie główka i brzuszek mają takie obwody jakie mają mieć

ja bym najpierw skontaktowała się ze sprzedawcą jeśli się wystraszy to ci odeśle część pieniędzy albo jakoś inaczej to załatwicie - powiedz mu że niestety komentarz nie będzie przychylny bo towar nie jest zgodny z opisem... może się przestraszy
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
kasiapruszkow co do huśtawki to ja bym się kłóciła o zwrot części kosztów lub że ją odeślesz i chcesz zwrot kasy, ja się napaliłam na leżaczek z tej firmy
Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
kasiapruszkow - na Twoim miejscu napisalabym do sprzedawcy, ze zadasz zwrotu polowy ceny produktu (jesli chcesz zatrzymac hustawke) bo bylas pewna ze kupujesz nowa. A jesli nie, to odsylasz hustawke na jego koszt i zadasz zwrotu kasy za produkt...ehhh..na tym allegro jest tyle oszustow, trzeba naprawde uwazac !
Cytat:
Napisane przez agnieszkaanka Pokaż wiadomość
Kasia ja miałam podobny przypadek z wózkiem używanym z all, był w fatalnym stanie, choć opis sugerował że super. Napisałam lasce że chcę oddać, powiedziała ze nie ma problemu (telefonów nie odbierała, wiedziała chyba jak mi się wózek "podoba"). W każdym razie, jeśli ktoś kategorycznie nie ma na aukcji napisane, że nie przyjmuje zwrotów, to spokojnie uderzaj. Życzę powodzenia
dzieki mamuski
wysmarowalam mu mail zeby pomyslal nad rekompensata ale nie wiem czy to cos da - czekam

Wanila a firme polecam ogoleni to dobrze wykonany produkt i ladne kolorki i material milusi w dotyku tlyko te plamy

Castia dzieki so much dla Ciebie rownież wszyktkiego najlepszego w dniu imienin, zebys proc zporodu nie musiala gosicic w szpitalu a sam porod przebiegl gladako i szybko

Edytowane przez kasiapruszkow
Czas edycji: 2010-11-25 o 10:32
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:30   #4296
goniaa85
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny. Moja córcia w 21t 6d ważyła 450g to dopiero klocek. Ale lekarz powiedział że to waga prawidłowa więc chyba nie ma powodów do zmartwień
goniaa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:34   #4297
coralady
Wtajemniczenie

Eirene,wikakika com sie uśmiała Nie o to mi chodziło."Ogród" trzeba przycinać,ale ważne żeby trawka była(ponoć chroni przed bakteriami,ale nie wiem ile w tym prawdy

Laseczka wracaj do zdrowia!Duuuużo zdrówka!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 10:47   #4298
kosmisia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Daaaawno mnie nie było.... ledwo nadrobiłam ale za dużo tego żeby coś odpisać.

Przez dwa tygodnie miałam atak nerki chyba piasek albo mały kamyk i chodziłam po ścianach z bólu ale już jest oki i mam nadzieję, że już te bóle nie wrócą.

Mam pytanie czy są takie mamusie, które maja termin na pierwszy tydz. marca i jeszcze pracują??

Ja już po wizycie u ginki i po badaniach glukozy u nas wyniki bardzo dobre, nie ma się do czego przyczepić.

Monti wpisz mi imię mojej córeczki: Hania

Buziaczki wielkie
Ja mam termin na 11.03.2010 r. i jeszcze pracuję Ale od następnej wizyty tj 16.12. chciałabym iść już na zwolnienie. A Ty?
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 11:03   #4299
gosikk_s
Zakorzenienie

Dzięki za kciuki i też trzymam za dzisiejsze wizyty

Gosiawolna, nie miałam nigdy takich bóli

Coralady, ja płeć znam ale i tak zawsze się stresuję czy wszystko jest ok.

Agnieszkaanka, to mamy sporo wspólnego

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 11:42   #4300
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
coś mi się zdjęcia wolno dodają
śliczne rzeczy!

Eirene, ego ego, gratuluję syneczków!!!

wikakika, super, że się synek potwierdził

Cytat:
dziewczyny musze sie Was poradzic
kupilismy z Tz na ALl hstawke http://allegro.pl/taniej-nie-kupisz-...325323978.html
w opisie jak widizalyscie jest napisane ze sprzdjae jako uzwyany produkt bo rozpakowal ale dziecko mialo diwe takie same weic ten tylko rozapakowali zeby srpawidc czy dziala,
a ja sotalam hustawke z 2 plamami w miesjcu gdize jest tylek dziecka, z pobrudzona zabawka oraz z lekko widocznymi przetarciami na plastikwoych elementach hustawki...
co ja moge teraz zrobic... jak msylicie
próbowałabym zwrócić na Twoim miejscu...

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
aha. ja zaczelam sie martwic co sie dzieje ze mna. czytalam na internecie ze zebra moga bolec jak sie siedzi dlugo. ale zeby miednica i to tylko z jednej strony? nie rozumiem.
mnie też pobolewa tylko z jednej strony, trzeba się chyba przyzwyczaić, przechodzi, jak się delikatnie porozciągam

boże, dziewczyny, nie mogę już z moim TŻ na urlopie, kompletnie nie mam warunków do pracy, niech on już ten urlop kończy

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 11:44   #4301
iizabelaa
Zakorzenienie

Montii
właśnie przyszedł do mnie kocyk
więc do ciebie też w końcu dojdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 11:55   #4302
n.ik.a
Zadomowienie

Agnieszkaanka proszę kochana, to jedne z przepisów na zupke kalafiorową ja robię bez mleka Składniki
kalafior, 3-4 ziemniaki (średnie pokrojone w kostkę), 2-3 kostki wołowe lub cielęce, 150 ml mleka, łyżeczka serka topionego, kolendra, szczypta gałki muszkatołowej, sól, pieprz

Kalafior dzielimy na różyczki i razem z ziemniakami wrzucamy do dużego garnka, zalewamy wodą do 3/4 wysokości warzyw i gotujemy.
Dodajemy kostki rosołowe. Gdy kalafior i ziemniaki będę miękie miksujemy. Następnie do zmiksowanych warzyw dodajemy mleko, serek i jeszcze raz wszystko miksujemy. Doprawiamy gałką muszkatołową, solą, pieprzem i wrzucamy potargane listki kolendry. Gotujemy jeszcze ok. 2 minut na wolnym ogniu, do połączenia się wszystkich składników.

Ego_ego gratuluję

gosiawolna kochana nie czytaj za duzo w internecie, bo można osiwieć, ja tak chybaa nabawiłam się ciązowej depresji...mój lekarz mówi, że internet to źródło wiedzy niepotrzebnej

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:02   #4303
nuna_77
Zadomowienie

Witajcie

Chciałabym do Was dołączyc.
Mam 33 lata termin na 25.04.2011, płci jeszcze nie znam.
To moje drugie dziecko po długiej przerwie, córka ma juz 12 lat
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:39   #4304
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Witaj

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:43   #4305
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Castia dzieki so much dla Ciebie rownież wszyktkiego najlepszego w dniu imienin, zebys proc zporodu nie musiala gosicic w szpitalu a sam porod przebiegl gladako i szybko
dzięki skarbie wiesz co wczoraj to już się prawie pakowałam alee jakoś mi przeszło, albo chciałam w to uwierzyć że przeszło

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość

gosiawolna kochana nie czytaj za duzo w internecie, bo można osiwieć, ja tak chybaa nabawiłam się ciązowej depresji...mój lekarz mówi, że internet to źródło wiedzy niepotrzebnej
mój mówi że "Doktor Internet" się często myli

Cytat:
Witajcie

witamy, witamy ooo to w córeczce będziesz miała już dużą pomoc nad niemowlaczkiem fajnie
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:47   #4306
wikakika
Rozeznanie

Witaj nuna

Castia wszystkiego naj...naj...w dniu imienin kochana

Edytowane przez wikakika
Czas edycji: 2010-11-25 o 12:49
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:48   #4307
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odkąd znam płeć i czuję jej ruchy nie mam już takiego parcia na USG jak wcześniej.
kiedy po prostu tupałam nogą kiedy w końcu przyjdzie dzień wizyty.
Mam dokładnie tak samo Na ostatniej wizycie nawet mi nie zależało na USG wystarczyło mi bicie serducha

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:19   #4308
Eirene1987
Zakorzenienie

Castia, Blackrose4u, KasiaPruszkow, Bosti, Kaalinaa wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
...albo kosiarka do trawy
no może by coś dało

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a mój TŻ w pracy a ja jak zwykle w domku siedzę . u nas jak na razie nie pada śnieg chociaż zapowiadali opady . wczoraj już po raz pierwszy padał i to jeszcze z deszczem. w przyszłym tygodniu idę na badania krwi pewnie w poniedziałek .
no u nas też wczoraj popadał śnieg z deszczem a dziś słoneczko tylko trochę zimno bo 1 stopień

Cytat:
tak, kontaktowaliśmy się,
ale facet nawet na ich upomnienie nie zareagował,

wiesz najgorsza jest ta strata czasu z ta policją i czekanie aż odzyskają pieniądze
allegro może szybciej by zwróciło,
ale np. nie zwróci mi za koszty przesyłki, a w przypadku tego łóżka to było 120zł

poza tym wkurza mnie sam fakt, ze facet tak naciąga ludzi i że mógłby nie ponieść żadnych konsekwencji
no i z tego co pisałaś miał pozytywne komentarze więc widać że naprawdę nikomu ufać nie można teraz niestety... trzymam kciuki żeby się udało wyjaśnić szybko i sprawnie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dziewczyny,moja w 21 tyg i 4 d ważyła 356 ...niewiele...
to jest norma kochana

"21 tydzień
Waży około 300 gramów, ma długość dużego banana. Odtąd będzie rosło wolniej – przyszedł czas doskonalenia wykształconych już narządów" źródło: www.ebrzuszek.pl

a nawet w 22 tygodniu jest tam napisane : "Waga na tym etapie to 350 gram, długość ciała to 19 cm!"

a u mnie : 21 tydzień i 1 dzień a dziecko 435gram

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
a tak poza tym to gratuluję dziewczyny syneczków
Eirene mi się podoba Dawidek, mam bratanka Dawida, super chłopak i sami mu to imię wybraliśmy
o widzisz a ja mam brata ciotecznego (chrześniak mojego taty) - właśnie też dawid pewnie się ucieszy i dumny będzie

Cytat:
Napisane przez goniaa85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Moja córcia w 21t 6d ważyła 450g to dopiero klocek. Ale lekarz powiedział że to waga prawidłowa więc chyba nie ma powodów do zmartwień
no mój w 21t1d 435g i też lekarz nic nie mówił mi się wydaje że na tym etapie jeszcze wszytko się może zmienić potem może wolniej rosnąć

Cytat:
Eirene,wikakika com sie uśmiała Nie o to mi chodziło."Ogród" trzeba przycinać,ale ważne żeby trawka była(ponoć chroni przed bakteriami,ale nie wiem ile w tym prawdy
e no tak tak to sekatorem będziemy ciąć żeby ładnie i równo było

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
Eirene, ego ego, gratuluję syneczków!!!

boże, dziewczyny, nie mogę już z moim TŻ na urlopie, kompletnie nie mam warunków do pracy, niech on już ten urlop kończy
dziękuję bardzo heh mój też jak jest w domu za długo to oszaleć można ale ja to mam spokój bo siedzi i gra na konsoli a ja mam spokój

Cytat:
Witajcie

witaj o to fajnie córcia ci pomoże a jak samopoczucie?

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:35   #4309
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałm,że rozmawiałyście o depilacjiWasi lekarze nie krzyczą jak widzą ogolone miejsca intymne?Mój krzyczyTwierdzi,że w ciązy mozna sobie odpuścić
Ja tez biorąc prysznic ostatnio zauważyłam,że nie widze już swojego łona,musze się wychylić
choćby krzyczał, i tak bym nie odpuściła przyzwyczaiłam się, bo jak mam trochę dłuższe, to zaraz mnie swędzi

wymieniłam w końcu opony na zimowe, dzisiaj trochę prószył u mnie śnieg
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:35   #4310
n.ik.a
Zadomowienie

Wszystkim Kasiom, Katarzynkom - NAJLEPSZEGO

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:40   #4311
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Ja mam termin na 11.03.2010 r. i jeszcze pracuję Ale od następnej wizyty tj 16.12. chciałabym iść już na zwolnienie. A Ty?
Ja też mam termin wizyty lekarskiej na 16.12 i też zamierzam pójść już na zwolnienie. Pewnie posiedziałabym dłużej ale ja do pracy dojeżdżam 60 km i to trasa krajowa na Warszawę więc ruch duży a i wariatów na drodze nie brakuje no i pogoda się robi kiepska.

Cytat:
Witajcie

Witaj

Cytat:
Castia, Blackrose4u, KasiaPruszkow, Bosti, Kaalinaa wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
A dziękuję, dziękuję

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:45   #4312
Eirene1987
Zakorzenienie

dziewczynki wstawiam obiecane zdjęcie 3d mojego synka

lekarz się śmiał że rączki ułożył jak mały bokser

Załącznik 3553270

Stary 2010-11-25, 13:54   #4313
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
jestem

zgadnijcie kto tam we mnie siedzi
gratuluje!!!!!!
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:58   #4314
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:

Załącznik 3553270
łoooo, piękne

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:12   #4315
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny wstyd pisać

ale w związku z jutrzejsza wizyta u gin postanowiłam się ogolić w wiadomym miejscu,
i tak sobie staję w łazience patrzę na dół i z przerażeniem stwierdziłam, że brzuszek już jest taki duży, że mi przesłania i mało widziałam

a co będzie dalej
hehe, ale pociesze Cie - nie jestes jedyna

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
montii ja tam podobieństw nie widzialam, ale ma ładne uszko i fajny nosek (nie jakis kartofel) ale ogólnie slabo w tym 4d bo ciągle się ruszał i ta maź płodowa się rozmazywała, więc chyba miałaś rację z tym że takie usg to w 25tc najlepiej

iza ja wczoraj wołalam męża do lazienki, żeby sobie popatrzył jak "to' sie robi, bo nastepnym razem juz sama chyba nie dam rady

hahaha dobre, uśmiałam się

kurde listonosz mnie wlasnie wkurzyl, bo zamowilam sobie pizamke i przyniosl mi awizo ze mam sama sobie odebrac na poczcie-no co za ham....... :[ bo niby paczka za duża, wrrrr.....jak tam wpadne to ja im dam

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
mi także nic takie się nie zdarzyło
jeśli cię to niepokoi to dzwoń do lekarza

ja chyba pisalam, że mnie bolą żebra z prawej strony i promieniuje to od kręgosłupa-tak mój lekarz mi powiedział.
Stary 2010-11-25, 14:14   #4316
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
dzięki skarbie wiesz co wczoraj to już się prawie pakowałam alee jakoś mi przeszło, albo chciałam w to uwierzyć że przeszło
uwazaj na siebie moze to falszywy alarm i juz bedize dobrze

Cytat:
dziekowac dizekowac

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Wszystkim Kasiom, Katarzynkom - NAJLEPSZEGO
dziekowac dizekowac

Cytat:

Załącznik 3553270
ale slicznus i jak wyrazne zblizenie

a mi ten tepy h... zadzwonil i probowal wmowic ze on wyslal bez plam hustawke a jak powieidzlam ze w tkaim raize bede zwracac towar i sie pozegnalam to mi teraz maila napiasal :
"W ZWIĄZKU Z TYM IŻ TAK JAK JA BĘDĘ OBSTAWAŁ PRZY STANIE PRZEDMIOTU PRZED WYSYŁKĄ , TAK I PANI BĘDZIE OSTAWAĆ PRZY SWOIM ŻEBY DOJŚĆ DO JAKIEGOŚ POROZUMIENIA PROSZĘ NAPISAĆ NA JAKIEGO RODZAJU GRATYFIKACJĘ PANI LICZY . POZDRAWIAM I9 CZEKAM NA ODPOWIEDZ"

no i co ja z takim jelopem mam zroibc

eh czlowek w ciazy nie powienien trafaic na takich łosi a co krok to lepszy

no i na koniec wszytkim naszym forumowym Kasiulkom zycze wszytkiego co najlepsze na imieniny

Edytowane przez kasiapruszkow
Czas edycji: 2010-11-25 o 14:18
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:18   #4317
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:

a mi ten tepy h... zadzwonil i probowal wmowic ze on wyslal bez plam hustawke a jak powieidzlam ze w tkaim raize bede zwracac towar i sie pozegnalam to mi teraz maila napiasal :
"W ZWIĄZKU Z TYM IŻ TAK JAK JA BĘDĘ OBSTAWAŁ PRZY STANIE PRZEDMIOTU PRZED WYSYŁKĄ , TAK I PANI BĘDZIE OSTAWAĆ PRZY SWOIM ŻEBY DOJŚĆ DO JAKIEGOŚ POROZUMIENIA PROSZĘ NAPISAĆ NA JAKIEGO RODZAJU GRATYFIKACJĘ PANI LICZY . POZDRAWIAM I9 CZEKAM NA ODPOWIEDZ"

no i co ja z takim jelopem mam zroibc

eh czlowek w ciazy nie powienien trafaic na takich łosi a co krok to lepszy

ja bym napisała że chcę rabat za to ileś tam i jeśli się nie zgodzi to zgłaszasz to - towar jest niezgodny z opisem więc niech się nie wymądrza - a jemu chyba powinno zależeć na komentarzu pozytywnym...

Stary 2010-11-25, 14:21   #4318
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 3553270
słodko
Stary 2010-11-25, 14:29   #4319
wanilia83
Zadomowienie

jestem już z powrotem, wszystko jest ok, dostaliśmy do zrobienia badania no i oczywiście glukozę 75g czyli czeka mnie 2 godziny siedzenia w przychodni na czczo jak ja dam rade
mała Nadia rośnie nam jak na drożdżach i już kawał baby z niej bo waży ok. 531g i ma już 26 cm
podglądaliśmy małe brzydactwo z doktorem w 4d i nam język wywaliła a potem zajęła się ssaniem kciuka

laseczka
zapytałam lekarza czy jak ostatnio na wizycie mała były już główką w dół ułożona czy to coś złego, lekarz mnie uspokoił że na tym etapie dziecko cały czas się rusza i przemieszcza więc nie ma się czym przejmować

witaj nuna

wszystkim obchodzącym dziś imieniny Kasią życzę wszystkiego najlepszego, idę oblać wasze imieniny soczkiem

eirene twój synek to jak model wyszedł, moja córa to takie małe brzydactwo na tym 4d

kasiapruszkow żądaj zwrotu części kasy a potem takiego negatywa mu walnij że się nie pozbiera dosłownie debil
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:34   #4320
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
łoooo, piękne
Cytat:
ale slicznus i jak wyrazne zblizenie
Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
słodko

dzięki dziewczynki

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
jestem już z powrotem, wszystko jest ok, dostaliśmy do zrobienia badania no i oczywiście glukozę 75g czyli czeka mnie 2 godziny siedzenia w przychodni na czczo jak ja dam rade
mała Nadia rośnie nam jak na drożdżach i już kawał baby z niej bo waży ok. 531g i ma już 26 cm
podglądaliśmy małe brzydactwo z doktorem w 4d i nam język wywaliła a potem zajęła się ssaniem kciuka

laseczka
zapytałam lekarza czy jak ostatnio na wizycie mała były już główką w dół ułożona czy to coś złego, lekarz mnie uspokoił że na tym etapie dziecko cały czas się rusza i przemieszcza więc nie ma się czym przejmować

eirene twój synek to jak model wyszedł, moja córa to takie małe brzydactwo na tym 4d
kochana gratuluję udanego usg mój też się potem brzydal zrobił nawet lekarz mówił że dobrze że na początku zdjęcie zrobił bo potem coraz gorzej było widać ale i tak kocham tego brzydalka mojego

a ja z tą glukozą się pytałam u mnie w przychodni i mi pani powiedziała że mogę wypić w domu i do godziny przyjechać żeby mi pobrali krew także się ucieszyłam bo nie uśmiechało mi się siedzieć w przychodni

a co do ułożenia mój był wczoraj ułożony w poprzek i lekarz powiedział że na tym etapie to nie ma znaczenia dopiero potem jest wzkazaniem do cesarki a teraz dziecko fika tam na całego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości