Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 18:54   #4291
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Kupiłam na all 2 kremy z Musteli
i 130 zł poszło
Stary 2011-01-22, 18:56   #4292
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

też mam gotowy rowerek domowy do ćwiczeń i mam nadzieję że szybko pozbędę się tych dodatkowych kilogramów-myślę ze to nie będzie takie trudne ... będę zajmować sie dzieckiem sama bo tz caly dzien w pracy do tego dieta-bo zamierzam karmic piersia i duzo ruchu tak wiec mam nadzieje ze jakos na lipiec/sierpien nie bede tak zle wygladac

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 18:57   #4293
Montii
Zakorzenienie

oby służyły

ja już nic nie kupuję, jadę na mojej oliwce z rossmana i modlę się tylko żeby już nic na sam koniec nie wyskoczyło... ani po porodzie.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
też mam gotowy rowerek domowy do ćwiczeń i mam nadzieję że szybko pozbędę się tych dodatkowych kilogramów-myślę ze to nie będzie takie trudne ... będę zajmować sie dzieckiem sama bo tz caly dzien w pracy do tego dieta-bo zamierzam karmic piersia i duzo ruchu tak wiec mam nadzieje ze jakos na lipiec/sierpien nie bede tak zle wygladac
No jasne,że nie będzie źle
ja nie mogę się doczekać jazdy na rowerku, uwielbiałam to
a teraz, hm, wstaję z łóżka tylko po to by coś zjeść ;-) przy dziecku raczej nie będę jeść z nudów.
śmieję się do mojego ,że fajnie by było jakby mały nie tolerował np czekolady ;-) he he

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 19:08   #4294
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
oby służyły

ja już nic nie kupuję, jadę na mojej oliwce z rossmana i modlę się tylko żeby już nic na sam koniec nie wyskoczyło... ani po porodzie.

oby
choć i tak już mam kilka rozstępów na tyłku i piersiach,
jak jeszcze dojdzie brzuch to się załamię
Stary 2011-01-22, 19:15   #4295
Montii
Zakorzenienie

mnie też zależy żeby na brzuchu nic nie było
chociaż mojej koleżance wyskoczyły
a teraz rok po porodzie tego w ogóle nie widać, są lekkie i perłowe, trzeba się przyjrzeć
no ale wiadomo, lepiej ich nie mieć...

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 19:21   #4296
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
hej. wpadam na chwilkę zw dobrym humorze, bo siora mi rano włoski pomalowała. Już nie mogłam patrzeć na 5 cm odrost.
A i przy okazji jestem w szoku, bo powiedziała, że jest w ciąży
dopiero 4 tydz, ale cały czas wymiotuje... (u mnie też zaliczyła kibelek).

Jade po południu na rocznicę rodziców. Nie mogę się doczekać, bo mama zamówiła tort już od tygodnia o nim myślę.\
kupiłam im zestew z blenderem. mam nadzieję, że sie spodoba. A moja siora chce przy wszystkich oznajmić, że jest w ciąży....

Witajcie,
ja mam dzis wisielczy humor, dalej czuje się byle jak i mało się udzielam.....
ale teraz ponadrabiam troszkę,

mordka, a czemu to taki szok?? fajnie, Wasze maluchy będą miały się z kim bawić

no i kurde, wszystko co zaznaczyłam do cytowania szlak trafił......

ale kupilismy dziś łóżeczko,fotelik maxi cosi, przewijak i zamówilismy komodę
co do wanienek i stojaków widziałam super stabilny stojak ale 200 zł, ...... te tansze tak się chwiały że stach wanienke na tym postawić, no ale jeszcze popatrze w innych sklepach i na all....

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-22 o 19:46
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:01   #4297
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj to chudzinka z Ciebie straszna
taka szczupła mama + duży biust no to laska nie z tej ziemi

ja bym chciała wrócić do swojej wagi, no ewentualnie 5 kg może mi zostać bo dość szczupła byłam nawet te 5 kg jakby mi zostało w tyłku to by było fajnie, oby brzuchol spadł już mam kremy poporodowe z musteli naszykowane , akcja powrót do formy ciekawe kiedy dam radę wskoczyć na rowerek stacjonarny
Hihi ja w ogóle w ciąży czuje się bardzo kobieco
A jakie kremiki kupiłaś dokładnie?

Cytat:
mnie też zależy żeby na brzuchu nic nie było
chociaż mojej koleżance wyskoczyły
a teraz rok po porodzie tego w ogóle nie widać, są lekkie i perłowe, trzeba się przyjrzeć
no ale wiadomo, lepiej ich nie mieć...
Ja walczę o brzuch i piersi bo wydaje mi się że są szansę ze przejdę bez rozstepów, o pupę już za pozno bo mam sprzed ciazy - choc widac tylko jak naciagne skore. No i mam jeszcze jeden z prawej strony na nodze jak się konczy biodro i wiem ze tam moga sie pojkawic wiec tez smaruje. ale tylko olejkami jojoba, migdalowy, maslo z zurawiny i pszeniczny i do tego humektan jako krem bazowy.

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Witajcie,
ja mam dzis wisielczy humor, dalej czuje się byle jak i mało się udzielam.....
ale teraz ponadrabiam troszkę,

mordka, a czemu to taki szok?? fajnie, Wasze maluchy będą miały się z kim bawić

no i kurde, wszystko co zaznaczyłam do cytowania szlak trafił......

ale kupilismy dziś łóżeczko,fotelik maxi cosi, przewijak i zamówilismy komodę
co do wanienek i stojaków widziałam super stabilny stojak ale 200 zł, ...... te tansze tak się chwiały że stach wanienke na tym postawić, no ale jeszcze popatrze w innych sklepach i na all....

To duze zakupy zrobiliscie My jutro jedziemy pewnie do ikei moze kupimy jednak lozeczko i komode

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:14   #4298
iweczka
Zakorzenienie

marsylia, czas się za to wziąć, bo czas leci nieubłaganie zaraz zostanie mi 6 tygodni, a wiadomo, wszytsko się może zdarzyć...
teraz została mi wanienka + stojak, pościel i poszewki i adaptery do wózka, o których zapomnialam.
aaaaaaa kupiłam jeszcze rogal do karmienia ciekawe czy się sprawdzi....

Kolba- super że niunia już jest w domku!!!!
3 majcie się dzielnie i piszcie w miare mozliwości

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-22 o 21:11
Stary 2011-01-22, 20:21   #4299
ada32
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny długo mnie nie było ale trochę czytałam i w temacie jako tako jestem...

coś źle mi chodzi dziś necik nie wiem czemu...

no wczoraj byłam na kontroli z synem i jest już lepiej...antybiotyk działa... teraz tylko kontynuacja leczenia jakieś dwa tygodnie ... mam taką nadzieje bo chory nastolatek w domu to tak jak chłop marudzi i co chwila czegoś chce ...

a dzisiaj ja byłam na umówionej wizycie z moim brzuszkiem i chyba też w porządku ... w środę muszę do niego wrócić z wynikami hm.. dziś jak zwykle przy każdej wizycie miałam usg i mój malutki waży 1 kg 200g w 28 tygodniu i 2 dni.. to chyba dobrze co nie... martwi mnie tylko to że nie rozumiem co oznacza stopień łozyska II ... co do potwierdzenia płci to miał pewne obawy bo leżał pupą do góry.. w połozeniu miednicowym w poprzek... cięzko było mu tam zaglądać...ale ja chyba jednak jestem pewna że to chłopczyk.. tak czuję...
i bardzo się cieszę bo w końcu moja waga przekroczyła całe 60 kg...

... nie mogę w ogóle w nocy spać ...czuję tez jakbym miała gigantyczne kolki po bokach brzucha.. wtedy musze spacerować po ciemnych pokojach tylko wtedy przestaje boleć.. taż macie takie kolki?

dziewczyny dziś też zauważyłam że pojawiają mi się krwiaczki takie malutkie na dekolcie.. od czego to może być.. brak jakieś witaminy czy może coś z żyłkami... zaznacze że ciśnienie mam niskie i cały czas takie same 100/60...
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:24   #4300
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
u mnie obydwa porody rozpoczynały sie od odejścia wód, to było tak [...]

w szpitalu tez normalnie w majtkach z podpaską chodziłam, wody sie cały czas sączyły, dopóki nie weszłam do wanny

lasencje,
byłam dzis na usg 33TC4dni

Malutka piękna i za pierwszym razem powiedział że wazy 2400g, myslałam, że padnę
Zdziwiłam sie, bo nieco 3 tyg temu jeszcze wazyła niby 1511g, ale lekarz zmierzył 2 raz - ostatecznie szacunkowo 2370g- tyle wpisał do opisu .
Jego zdaniem wazy podkreslił, że na pewno mniej więcej tyle, bo:

obwód brzuszka mojej grubaski jest na 34,4 TC
kośc udowa jest na 34,0 TC ...
a główka idealnie na 33,4 TC

widocznie moja młoda rośnie "skokami" porównałam sobie poprzednie uds i faktycznie jest u niej tak, że co drugie usg, to jest mniejsza od terminu z OM, a co drugie większa

i pomysleć, że ja w ciagu ostatnich 2 tygodni NIC nie przytyłam, ha ha, to dobrze, niech ciagnie z mamusi tłuszczyku, najlepiej tego w biodrach, udach i na tyłku

cały czas jest dziewczynką

---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ----------

Dobrze wiedziec jak to z tymi wodami jest. Super ze mala ciagne jest dziewczynka. Juz naprawde duza jest mi to nie mowia za bardzo ile wazy itp zreszta juz zadnego usg nie bede miala;/

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
olsza ja mam wykonane przez męża takie ramy z naszymi fotografiami
Fajne te zdjatka i ramki
Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Witam i wklejam zdjęcie mojego wielkiego brzucha 32tyg5dni
Mniejszy niz moj;p chociaz poltora tygodnia roznicy;p, sliczny
Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

no to i ja się zmobilizuję i wkleję swój brzuchol
to my w 28tc6d:
to i ja wkleje
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny

a myślałyście już o antykoncepcji po porodzie??
Ja chyba bede brac cerezette tak jak przed ciaza, chociaz nie mam zamiaru karmic piersia.

aha bruch 31 tydzien 2 dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (39,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (40,0 KB, 31 załadowań)

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:28   #4301
ego_ego
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
jak zwykle tyle napisałyście, że szok

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nie własciwie nie remoncik

maz za kawalera z 10 lat temu wyremontował sobie górę nad garażem zrobił sobie taka sporawą kawalerke ale nei ma tu wody, kuchni ani łazienki
i tak sobie pomieszkiwal
garaz stoi obok domu ale to osobny budyneczek
i jak podjęlismy decyzje o slubie to zamieszkalismy tu oboje (w miedzy czasie budujemy sie pare kilometrów od tesciów)

no i tak poki sie skonczymy budowy tak tak sobie pomieszkujemy
co prawda tesciowa nalega zeby sie przeprowadzic do domu na czas jak malenstwo bedzie malutkie ale ja za bardzo cenię sobe swoj święty spokój nad garazem zeby sie przeniesc

za duzo ludzi za duzy gwar niekt ne szanuje niczyjej prywatnosci
a tu mam spokoj jak mam ochote pokochac sie z mezem to niczym sie nei musimy krepowac
jak mam ochote pokrzyczec na meza to tez nikt nei podsłuchuje za scianą
nikt nie przyłazi nie ględzi nei krzyczy

bo u meza w dou jest tak ze jak ktos od kogos cos chce to sie nei idzie n do niego na pietro tylko sie wydziera
a mi to bardzo przeszkadza bo nie toleruje wydzierania sie do siebie i glosno o tym im mowie

o tak sobie mieszkamy
ooo i my tak też mieszkalismy, bo u moich rodziców na podwórku był gospodarczy, a że miałam pokój z bratem, to sobie wyremontowałam tam i miałam taki pokój 18m + taką małą sypialenkę i jak mąż sprzedał mieszkanie, to zanim kupilismy nowe i je wykończylismy, to razem tam mieszkalismy i nam sie bardzo podobało ciężko było z tą ubikacją, ale można się przyzwyczaić, czasami z mężem tęsknimi za tym mieszkankiem

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Kochane!!!
Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa i wykomplementowanie Oleńki!!! Jestem w Niej zakochana po uszy!!!! Od wczoraj jesteśmy w domku. Masakra jakiego mieliśmy stresa jadąc ze szpitala!!! Oczywiście noc nieprzespana, bo Maleńka ma osławioną kolkę - podobno wcześniakom częściej się przytrafia! Normalnie płakałam, jak widziałam jak się męczy i postękuje. Dziś dostała espumisan i właśnie świętujemy, bo w pampersie wielka kupa!!
Lecę karmić, ale wrócę

Aha, śliczne te Wasze brzuszki, a Montii to chyba musi wagę wytarować
brawo! jesteś bardzo dzielna buziaki dla Was
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:28   #4302
Montii
Zakorzenienie

marsylia takie http://allegro.pl/mustela-zel-poporo...413444472.html

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 20:28   #4303
ego_ego
Wtajemniczenie

zapomniałam napisać, że wszystkie macie piękne brzuszki!!!!
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:35   #4304
nuna_77
Zadomowienie

Wróciłyśmy z basenu z Martynką, jedynie w wodzie czuje się lekko

KOlba myślałam o Was czy już jesteście w domku. To cudowne, że mozecie tulic maleństwo i już patrzeć jak rośnie
Espumisan najlepszy na kolki?

Laseczka śliczny brzuszek, ja mam chyba większy

Agus Twój nie taki duży jak myślisz
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:40   #4305
ada32
Wtajemniczenie

no nie tyle się napisałam i znów wszystko sie skasowało o co chodzi kurcze
Stary 2011-01-22, 20:42   #4306
n.ik.a
Zadomowienie

marsylia niby mam na 21.04 ale ostatnio lekarz mówił coś o 17-20. 04

dziewczyny wzięłam się za robotę i wyprałam oraz wyprasowałam wszystkie pieluszki tetrowe. nie omieszkałam też zrobić prania reszty nowych rzeczy dla małej, które leżały w szafie w pon. czeka mnie wielkie prasowanie

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:45   #4307
diatoma
Zadomowienie

ada mi też się coś krzaczy wizaż na 5 prób wejścia na strone zaledwie raz mi się udaje. możne znowu jakaś usterka się kroi?

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:48   #4308
aja1
Zakorzenienie

Albo może dlatego, że jest dużo osób.

Diatoma byłaś w Tesco??

Kurcze po ostatnich spuchnięciach kostek popękały mi naczynka, troszkę nieładnie to wygląda. Ciekawe czy zejdzie z czasem.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:51   #4309
ada32
Wtajemniczenie

wyszłam całkiem na chwile i ponownie się zalogowałam i zobaczymy... może bedzie już w porządku...

hi hi mój bejbik ma teraz czkawkę biedactwo moje... rzuca go jak w pociągu no i mogę tylko go pogłaskac i uspokoić że zaraz przejdzie...
Stary 2011-01-22, 20:55   #4310
Montii
Zakorzenienie

a mnie pod sercem chyba rośnie młody prawnik
na wykładach z prawa gosp bądź z prawa pracy fika jak szalony
a dzisiaj jak się uczyłam i czytałam notatki na głos to też buszował, położyłam długopis na brzuchu i podziwiałam jak podskakuje

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 21:01   #4311
marsylia
Wtajemniczenie

Mi tez szwankuje i wyskakują errory

Monti dzięki za linka spojrzę sobie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
marsylia, czas się za to wziąć, bo czas leci nieubłaganie zaraz zostanie mi 6 tygodni, a wiadomo, wszytsko się może zdarzyć...
teraz została mi wanienka + stojak, pościel i poszewki i adaptery do wózka, o których zapomnialam.
aaaaaaa kupiłam jeszcze rogal do karmienia ciekawe czy się sprawdzi....
O my też zapomnieliśmy o adapterach, pewnie kupimy jedo, wiec razem z nim adaptery. my mamy jedną pościel, na pewno dokupimy jeszcze z gąską z drewexu bo ta z lewkiem jest piekna. Przescieradla pewnie jutro w ikei bo byly fajne i niedrogie. Brakuje nam wypelnienia do poscieli, ale moze kupie jak bede brala materac. Jakie jest najlepsze wypelnienie? sztuczne pewnie...?

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny długo mnie nie było ale trochę czytałam i w temacie jako tako jestem...

coś źle mi chodzi dziś necik nie wiem czemu...

no wczoraj byłam na kontroli z synem i jest już lepiej...antybiotyk działa... teraz tylko kontynuacja leczenia jakieś dwa tygodnie ... mam taką nadzieje bo chory nastolatek w domu to tak jak chłop marudzi i co chwila czegoś chce ...

a dzisiaj ja byłam na umówionej wizycie z moim brzuszkiem i chyba też w porządku ... w środę muszę do niego wrócić z wynikami hm.. dziś jak zwykle przy każdej wizycie miałam usg i mój malutki waży 1 kg 200g w 28 tygodniu i 2 dni.. to chyba dobrze co nie... martwi mnie tylko to że nie rozumiem co oznacza stopień łozyska II ... co do potwierdzenia płci to miał pewne obawy bo leżał pupą do góry.. w połozeniu miednicowym w poprzek... cięzko było mu tam zaglądać...ale ja chyba jednak jestem pewna że to chłopczyk.. tak czuję...
i bardzo się cieszę bo w końcu moja waga przekroczyła całe 60 kg...

... nie mogę w ogóle w nocy spać ...czuję tez jakbym miała gigantyczne kolki po bokach brzucha.. wtedy musze spacerować po ciemnych pokojach tylko wtedy przestaje boleć.. taż macie takie kolki?

dziewczyny dziś też zauważyłam że pojawiają mi się krwiaczki takie malutkie na dekolcie.. od czego to może być.. brak jakieś witaminy czy może coś z żyłkami... zaznacze że ciśnienie mam niskie i cały czas takie same 100/60...
Ja tak mam ze chodzenie pomaga na twardniecia brzucha, a niestety twardnieje coraz czesciej i to wlasnie podczas lezenia, siedzenia tez. Musze powiedziec lekarce o tym ze czesto stawia mi sie macica, za tydzien mam wizytę.
A o lozysku wlasnie nie wiem, ale moze wygoogluj kiedy 2stopien jest normą,

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość

Ja chyba bede brac cerezette tak jak przed ciaza, chociaz nie mam zamiaru karmic piersia.

OOo masz pępek w środku Dawno takiego nie widziałam, brzuszek słodki

a te tabletki cerezette to są jednoskładnikowe? ja brałam kiedyś cilest i watroba mi padala, potem przeszlam na plastry na 3 lata.
Musze zapytac czy plastry mozna dopiero po odstawieniu karmienia...

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
marsylia niby mam na 21.04 ale ostatnio lekarz mówił coś o 17-20. 04

dziewczyny wzięłam się za robotę i wyprałam oraz wyprasowałam wszystkie pieluszki tetrowe. nie omieszkałam też zrobić prania reszty nowych rzeczy dla małej, które leżały w szafie w pon. czeka mnie wielkie prasowanie
To nie bedziemy się nudzić razem, jak się już większość rozpakuje. Ja bym w sumie chciala dotrwac do tego 21.04 to dobra data ale nie chce byc az tak roszczeniowa, wiec byle tylko to byl kwiecien

WYMIANKA
Stary 2011-01-22, 21:03   #4312
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
ada mi też się coś krzaczy wizaż na 5 prób wejścia na strone zaledwie raz mi się udaje. możne znowu jakaś usterka się kroi?
mi tez wizaz szwankowal ale juz jest lepiej

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Wróciłyśmy z basenu z Martynką, jedynie w wodzie czuje się lekko

Agus Twój nie taki duży jak myślisz
Ja chodze na basen co niedziele i jakos czuje jak mnie brzucho wciaga... nic z lekkosci;p

Stary 2011-01-22, 21:04   #4313
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
a mnie pod sercem chyba rośnie młody prawnik
na wykładach z prawa gosp bądź z prawa pracy fika jak szalony
a dzisiaj jak się uczyłam i czytałam notatki na głos to też buszował, położyłam długopis na brzuchu i podziwiałam jak podskakuje
No ładnie ładnie
Mój chce chyba żeby Fran był lekarzem bo ciągle muszę oglądać Housa

WYMIANKA
Stary 2011-01-22, 21:07   #4314
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
No ładnie ładnie
Mój chce chyba żeby Fran był lekarzem bo ciągle muszę oglądać Housa
ja to się śmieje ,że będzie zarabiać na operacje plastyczne mamusi

dostałam maila,że z psychologii społecznej dostałam 5
także oblewamy picolo dziewczęta :pijak:

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 21:14   #4315
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Może i ja się zaopatrze w taki żel........

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

aja mi tak popekaly naczynka, że coś strasznego......na udach, łydkach, kostkach

Montii
:brawo:
marsylia, ja też wypełnienia nie mam.......a do pościeli nie mogę się zdecydowac, mam w domu 3 katalogii i d... nie moge nic wybrać, bo albo podoba mi się 5 albo nic...... :/

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-22 o 21:17
Stary 2011-01-22, 21:15   #4316
ada32
Wtajemniczenie

...montii gratulację i zdrówko
Stary 2011-01-22, 21:15   #4317
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Mi tez szwankuje i wyskakują errory

Monti dzięki za linka spojrzę sobie

O my też zapomnieliśmy o adapterach, pewnie kupimy jedo, wiec razem z nim adaptery. my mamy jedną pościel, na pewno dokupimy jeszcze z gąską z drewexu bo ta z lewkiem jest piekna. Przescieradla pewnie jutro w ikei bo byly fajne i niedrogie. Brakuje nam wypelnienia do poscieli, ale moze kupie jak bede brala materac. Jakie jest najlepsze wypelnienie? sztuczne pewnie...?

OOo masz pępek w środku Dawno takiego nie widziałam, brzuszek słodki

a te tabletki cerezette to są jednoskładnikowe? ja brałam kiedyś cilest i watroba mi padala, potem przeszlam na plastry na 3 lata.
Musze zapytac czy plastry mozna dopiero po odstawieniu karmienia...
Wlasnie dzis kupilam przescierdla z ikei i sa fajne gumka;P, wzielam zielone.
Cos mi sie wydaje ze pepek zostanie w srodku;p ale linie mam na brzuchu a do dzis tego nie zauwazylam, a tz do mnie ze juz dawno mam;p no super wiedziec;p

Cerezette jednoskladnikowe sa i bralam je bo po innych bardzo zle sie czulam.

Cytat:
ja to się śmieje ,że będzie zarabiać na operacje plastyczne mamusi

dostałam maila,że z psychologii społecznej dostałam 5
także oblewamy picolo dziewczęta :pijak:
Gratuluje. Co dwie glowy to nie jedna, a ze masz teraz dwie;p to oceny super;P

Stary 2011-01-22, 21:17   #4318
Montii
Zakorzenienie

iweczko słyszałam o nich dobre opinie wśród znajomych, no ale kto tam wie czy to działa będę stosować mustele rano a olejki na wieczór żeby ciało było jędrne. Muszę mieć świadomość,że coś robię w kierunku powrotu do formy :-P

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
...montii gratulację i zdrówko

Cytat:
Gratuluje. Co dwie glowy to nie jedna, a ze masz teraz dwie;p to oceny super;P
dokładnie, synek pomaga mamie jak może ;-)

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 21:21   #4319
iizabelaa
Zakorzenienie

Tak się zastanawiam jaki rozmiar jak długo mi posłuży, i tak wstępnie założyłam, że
62 do 3 miesięcy
68 do 6 miesięcy
74 powyżej 6 miesięcy

Co o tym myślicie?

Bo ja mam trochę zaburzony obraz,
bo moja siostra ma 4 miesięcznego synka który nosi 74 a powoli już 80

Bo oglądam sobie ciuszki na all, i o mało nie kupiłam letniej sukienki w roz. 74, a przecież jak Idalka będzie miała 6 miesięcy i więcej to będzie już jesień
Stary 2011-01-22, 21:24   #4320
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
oby służyły

No jasne,że nie będzie źle
ja nie mogę się doczekać jazdy na rowerku, uwielbiałam to
a teraz, hm, wstaję z łóżka tylko po to by coś zjeść ;-) przy dziecku raczej nie będę jeść z nudów.
śmieję się do mojego ,że fajnie by było jakby mały nie tolerował np czekolady ;-) he he
ja też tylko wstaję po to by jeść i to najczęściej słodycze
oj też się martwię o rozstępy i to bardzo jak na razie zero ale jak mi wyjdzie jeden na brzuchu toi chyba się załamię...

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
oby
choć i tak już mam kilka rozstępów na tyłku i piersiach,
jak jeszcze dojdzie brzuch to się załamię
no właśnie ...

Cytat:

śliczny taka piłeczka

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
zapomniałam napisać, że wszystkie macie piękne brzuszki!!!!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
zrób fotkę to porównamy
mój brzuch wydaje mi się już strasznie duży a co będzie później ...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości