|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Link specjalnie dla zapachomaniaczek. Wiem, że śmieszne, ale i tak mnie zaintrygowało...
http://www.demotywery.pl/16189/Nieko...y-Atak-Smiechu
|
|
|
|
#4292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Alvesta, znafco trunkuf wszelakich, cos mnie sie wydaje ze mamy identyczny gust alkoholowy, w najgorszym razie zblizony
![]() Zurawinowa Finlandia mi smakowala ![]() Cytat:
![]() pochwalilabys sie jakimi foteczkami ![]() Cytat:
![]() ale jakie zacne flachony tam pokazywali, jednak wnetrze quality jest jak raj na ziemi ![]() Zapach krwi i spermy miala wypuscic Lady Gaga tak slyszalam, ciekawe co z tego wyszlo, bo jesli to komercha i obtan ala Coty to watpliwa sprawa czy udao im sie stworzyc zapach, ktory te dwie rzeczy przypomina, ciekawe ![]() Zapachu krwi nie kojarze, ale smak lubie, jest taki...metaliczny
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-09-12 o 23:38 |
||
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4294 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Olewam osoby i ich ułańskie fantazje, które mam w mniej lub bardziej głębokim poważaniu. W zasadzie tylko Tżet i komunikacja miejska jest w stanie doprowadzić mnie do furiiCytat:
też wczoraj nie miałam silnej woli Wypuściłam się na miasto z silnym postanowieniem ominięcia sklepu z muffinkami a wręcz wzruszenia ramionami na jego widok... i pożarłam 4
Edytowane przez 201609062117 Czas edycji: 2011-09-12 o 23:43 |
||
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
po szybkim obadaniu tematu jednak okazalo sie, ze taka won istnieje i nie jest to zadne Coty a bardzo przyzwoita wytwornia Etat Libre d'Orange
Zapach sie zwie Secretions Magnifique. Tu recka, ktora mi ten zapach zwizualizowala ![]() Nie znam, nie wachalam ale moge sobie wyobrazic, ze tak wlasnie jest jak kolezanka opisala Ciezko oddac cos fizycznego 'chemia' dlatego w roli perfumeryjnych afrodyzjakow najlepiej sprawdzaja sie nuty odzwierzece. W tym wypadku faktycznie mogl powstac jakis na wpol syntetyczny android ![]() Jedyne jak do tej pory zapachy, ktore faktycznie wydaja mi sie 'fizjologiczne' to Buduar Westwood (puder, zaduch, mocz i jakas niedefiniowalna cielesnosc) i Royal Muska Micallef - gdyby tylko meska skora tak pachniala ekhm Milko, wsiego najlepszego z okazji 18tych urodzin!!!! Spelnienia marzen, wyzszego stopnia wspinaczkowego i czego tylko chcesz!
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-09-13 o 00:30 |
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdobrywieczór
Oho, widzę, że dziś na wywątku takie minigorzkie żale - to i ja się do nich dołączam z dziką rozkoszą No co tu ukrywać, rewelacji ni ma i tyle![]() Farbnęłam się, ale jakoś nie miałam natchnienia, żeby się bawić w jakieś tam rozjaśniania itp., więc skończyło się na brązie a la mój naturalny ![]() No i oczywiście... naszej dzisiejszej Solenizantce wszystkiego naj, naj, naj, zdrowia, szczęścia, kasy i superkondychy, żeby mogła nieustannie arkana wspinaczkowe zgłębiać... w końcu jeszcze jest tyle gór do zdobycia ![]() bo014-d.jpg |
|
|
|
#4297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
))A ja dziś musiałam wstać o 6-tej (zazwyczaj śpię do oporu, i sama budzę się ok 8-mej), żeby zawieźć babcię na zdjęcie szwów - może po trzech wizytach w placówkach służby zdrowia za czwartym uda się to wreszcie załatwić... Dla mnie Messe de Minuit pachną nieco jakimś fizjologicznym brudkiem, niedomytym ciałem...Może to ambra za to odpowiada? |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka Milko bo bez niego ani rusz, spełnienia marzeń dużych i małych, ogromu miłości i szczęścia na każdym kroku
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Już marzę o tym, żeby wrócić do domku, przebrać się w spodnie dresowe i bluzę i siedzieć pod kocem z kubkiem herbaty. Szalone marzenia....
|
#4299 |
|
Wtajemniczenie
|
100 lat,100 lat Milko-spelnienia marzen,sukcesow nie tylko zawodowych no i pelne worki kasiurki!!!
Dzien dobry laseczki Ja znowu z mufinka na sniadanko ![]() Alvesta zazdroszcze-mega ZAZDROSZCZE silnej woli!!!
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziękuję
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się oczywiście dołączam do życzeń
Dziewczyny,"perfum" to zło. Byłam dziś w sephorze kupić koleżance jakiś drobiazg na urodziny i oczywiście perfumy mnie magicznie przyciągnęły. Akurat był w promocji zapach Lanvin Eclat D'Arpege, a że bardzo mi przypomniał nieśmiertelne Miracle, to się skusiłam na trzydziesteczkę. Bardzo uroczy, tylko coś mam wrażenie, że do trwałych nie należy, choć to dopiero w praktyce wyjdzie. Z gratisów dostałam kolejny raz aqua de gioia (niedługo sobie z tych próbek flakon uzbieram, a wyjątkowo mi nie podchodzą, ktoś chętny może na niucha?) i jakiś kremik clarinsa. Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-09-13 o 12:22 |
|
|
|
#4302 |
|
Konto usunięte
|
Jam chętna na niucha
zawsze ale większość zapachów jest, niestety, dla mnie nieodróżnialnaMilko również dołączam do życzeń ![]() a z kremów to muszę powiedzieć że flavo c jest genialne
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
To Ci przyniosę jutro. A może chcesz też alterrę morelową? Ja po drugim podejściu stwierdzam, że dla mnie jednak za ciężka, ale może Twoje włosy by ją polubiły? Jest bardzo solidna i treściwa.
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziękuję
![]() Flavo c to ja sobie zapisałam do ulubionych, jak mi spłynie gotówka, to chyba też zainwestuję...takie cuda o tym czytałam... Rilko, ja perfumy kupuję po wielu celebracjach - testy, testy globalne (bo może np mało trwałe, albo źle mi się nosi? Raz się napaliłam na allure, a jak ponosiłam cały dzień, to miałam niemal mdłości - dobrze, że nie skusiłam się na flakon) - i dopiero wtedy. No i poluję na allegro - pewnie kupiłabyś tam taniej Ale perfumy mnie otumaniają, jak już sobie coś znajdę, to muszę mieć...Wolę perfumy niż ciuchy, torebki i buty...
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Ty to jesteś prawdziwą koneserką. Ja kupuję najczęściej spontanicznie, choć oczywiście tylko po teście na dłoni i obserwacji, jak się zapach rozwija. Te wybory są zwykle dobre, ale i nie idealne, bo nieczęsto wracam do zapachów (wyjątkami są premier jour niny ricci i wlaśnie miracle), stąd też allegro nie dla mnie. Na szczęście w sephorze czy duglasie też czasami można coś cenowo fajnego upolować, zwłaszcza, że mam karty rabatowe, no i jestem łasa na gratisy, jak małe dziecko
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201609062117 Czas edycji: 2011-09-13 o 13:10 |
|
|
|
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
Toscie mnie zaintrygowaly tym flavo C
Pinki,a Ty masz krem,czy to serum??? Cena troche powala,ale jesli jest tak skuteczny jak dziewczyny pisza na KWC to chyba warte jest to cudo wszystkich pieniedzy
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
100 lat! 100lat!
perfumy o zapachu spermy.. hmm.. no chyba się nie skuszę powiedziałam o tym TŻowi przed chwilą to stwierdził że 'jest urażony' bo jak to.. to te jego domowej roboty już mi się podobają?
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
![]() Cytat:
co on tam ma na pierwszych 3 miejscach oprocz wody?
|
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny byliśmy dziś z kocicą.. no i zdjął jej tylko połowę szwów bo jeszcze się nie zagoiło
![]() ale ogólnie jest ok obok była babka z psem psina leżała jak nieżywa podłączona pod kroplówkę a jego pani siedziała obok i tak ryczała.. że aż ja miałam ochotę się rozryczeć..
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podtrzymuję pytani Gip, flavo w formie serum czy kremu? W sumie serum mnie zaciekawiło... |
|
|
|
|
#4312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja znalazlam sklad kremu flavo C. Teraz Lou prosze o interpretacje
Aqua, Caprylic Capri Triglycerides, Mineral Oil, Alcohol denat, Isotearyl Isostearate, Biosacharide Gum-1, Glycerin, Sodium Acrylate, Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Caprilyl Capryl Glycoside, Hyaluronic acid, Phenoxyethanol, Ethyl Paraben, Buthyl Paraben, Methyl Paraben, Prophyl Paraben, Trethanolamin, Carbomer, Ascorbyl Palmitate, Fragrance. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() Juz gdzies zdazylam przeczytac,ze majac do wyboru krem lub serum to lepiej wybrac serum ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- A to sklad serum flavo; Skład: Aqua, Propylene Glycol, Gingko Biloba Extract, Ascorbic Acid, Octoxynol-11 (and) Polysorbate 20, Imidazolidynyl Urea Troche ubogo w porownaniu z kremem,ale moze to i lepiej? W mysl zasady im mniej tym lepiej...Ale czy to akurat w stosunku do kremow tez sie powinno odnosc???![]() Lou,wypowiedz sie!!!
|
|
|
#4313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co na to mój TŻ, ale na pewno mi ich nie kupi bo nie będzie chciał, żebym pachniała jak on albo też jak jego wydzieliny Cytat:
kiedyś płakałam za każdym bezdomnym psem, a rodzice wychodzili z siebie bo każdy pies i kot zdaniem małego Apsika 20 lat temu powinien być zabrany do domu, ulokowany w łóżku, nakarmiony i wygłaskany rzeczywistość sprowadziła mnie na ziemię nie można pomóc wszystkim
|
|
#4314 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do ceny to ja kupiłam na promocji za 50zł więc po moim vichy to i tak ulga dla kieszeni Cytat:
|
||
|
|
|
#4315 |
|
Konto usunięte
|
dzien doberek
![]() ja tylko na szybko sie przywitac MILKO- STO LAT WSPINANIA ![]() zamowinie biodermowe przyszlo milego dnia |
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
bardzo dziękuję za wszystkie życzenia ![]() Jakiś czas temu był mowa o zlocie z październiku - czy temat aktualny? Rilko - żaden ze mnie koneser...Mi musi pachnieć tak na 120% idealnie - a że to droga sprawa, sprawdzam na różne sposoby...szkoda mi wywalić 200pln, i potem uznać, że jednak zapach to nie to. |
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwierzaki cierpia tak jak ludzieAqua, Caprylic Capri Triglycerides, Mineral Oil, Alcohol denat, Isotearyl Isostearate, Biosacharide Gum-1, Glycerin, Sodium Acrylate, Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Caprilyl Capryl Glycoside, Hyaluronic acid, Phenoxyethanol, Ethyl Paraben, Buthyl Paraben, Methyl Paraben, Prophyl Paraben, Trethanolamin, Carbomer, Ascorbyl Palmitate, Fragrance. Wytluscilam skladniki potencjalnie zapychajace. CCT jest tlustym skladnikiem, odzywia i zmiekcza skore, ale moze tez powodowac (szczegolnie na pierwszym miejscu w skladzie) 'lepienie sie' skory i zapychanie, szczegolnie przy tlustej/mieszanej cerze, takze pod makijaz faktycznie absolutnie sie nie nadaje. Wit c na samym koncu, przed zapachem w formie rozpuszczalnego w tluszczach ascrobyl palmitate, ktory jest mniej skuteczny niz Ascrobic Acid z serum. I cala lista parabenow na koncu :/ + za cene i kwas hialuronowy Aqua, Propylene Glycol, Gingko Biloba Extract, Ascorbic Acid, Octoxynol-11 (and) Polysorbate 20, Imidazolidynyl Urea Serum ma sklad lepsiejszy o wiele dla tlustych/mieszanych cer. Propylene Glycol moze zostawiac taka ala tlustawa i lepka powloczke, ale nie zapycha. Bardzo wrazliwa cere moze podrazniac, ale to sie zdarza rzadko. Forma wit c bardzo dobra i jest jej wiecej Takze Gip, ten sklad jest nawet bogatszy w swej prostocie ![]() Minusem jest wyzsza cena. Wklejam jeszcze 2 produkty przetestowane i imo godne uwagi, niestety tesh w wyzszej cenia: Active C La Roche (wersja do cery mieszanej/normalnej): Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Nylon-12, Sodium Hydroxide, Citric Acid, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Disodium EDTA, Acrylates Copolymer, Isobutane, MEthylparaben, Propylparaben, Parfum. Prosty, fajny sklad, nadajacy sie pod make up. Dzialanie wit c faktycznie czuc, kremik jest rewelacyjny na wszelkiego rodzaju pryszcze, opryszczke na ustach. Wersja do skory suchej wzbogacona o olej z pestek moreli, ale tesh nie jakos specjalnie na poczatku skladu wiec nie powinna zapchac. Redermic + Aqua, Dimethicone, Glycerin, Limnanthes Alba Seed Oil/ Meadowfoam Seed Oil, Ascorbic Acid, Butylene Glycol, Cera Alba/ Beeswax, Ammonium Polyacryldimethyltauramid e/ Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Cetyl Alcohol, Potassium Hydroxide, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Sodium Styrene/Ma Copolymer, Polysorbate 20, Madecassoside, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii/ Shea Butter, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum. Wzbogacony Active C i troche od niego 'tlusciejszy' ze wzgledu na zawartosc oleju z Limnanthes Alba. Poza tym z dodatkiem kwasu hialuronowego i madekasozydu - skladnika na bazie ekstraktu z centeli (wzmacnia skore, powoduje wzrost syntezy kolagenu i elastyny).Tesh ten kremik polecam ![]() Jest jeszcze Hydracid C SVR Aqua, cyclomethicone, sodium PCA, ethoxydiglycol, C13-15 alkane, sorbitol, tocopherol acetate, methylene bis benzotriazolyl tetramethyl butylphenol, methylmethacrylate crosspolymer, myristyl alcohol, ascorbyl tetraisopalmitate, glycerin, glycine soja, dimethicone, PEG-100 stearate, glyceryl stearate, butyrospermum parkii, retinyl palmitate, Borago officinalis, wine extract, bisabolol, myristyl glucoside, C13-14 isoparaffin, xanthan gum, Helianthus annuus, laureth-7, citric acid, CI 19140, CI 16035, polyacrylamide, methylparaben, fragance Sklad tez dobry, filtr, wit E, maly dodatek wit A, powinien dobrze nawilzac. Wit C w formie Ascorbyl Tetraisopalmitate. Hydracic C20 (w zaporowej cenie:/), z 20% wit C i Activ CxP krem i serum, niestety nie znalazlam skladu
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-09-13 o 16:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Lou Luchna jestes BOSKA!!!!
Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-09-13 o 16:24 |
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
No Gips, i dlatego potrzeba mi różnych zapachów, na różne okazje, nastroje i pogodę...I wtedy mam zestaw idealny - na każdą okazję. Ja np latem, w czasie upałów, nie jestem w stanie używać żadnych zapachów poza jednym bardzo "zielonym" - wszystko inne mnie dusi.
|
|
|
|
#4320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żurawinowa to jedyna chyba wódka którą jestem w stanie łyknąć na czysto a krew rzeczywiście ma metaliczny posmak, pewnie przez żelazo Cytat:
Cytat:
ja lubię czuć perfumy przez cały dzień, a nie tylko przez pierwsze pół godziny. Cytat:
i tak na przykład na kaca najlepsze są dla mnie Chanel Chance eau Fraiche a wybitnie pościelowe są Givenchy Amarige Mariage... kurczę przydałoby mi się coś zakupić do mojej małej kolekcji, nie mam nic trwałego sportowego, najlepiej coś pachnącego świeżością no i Milko - sto lat i szczęścia, bo na Tytanicu zdrowi byli tylko im szczęścia zabrakło |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

pyszności 
(o marchewkę nawet nie pytam
Wypuściłam się na miasto z silnym postanowieniem ominięcia sklepu z muffinkami a wręcz wzruszenia ramionami na jego widok... i pożarłam 4

))