|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odkryłam cudowną odżywkę i szampon nowość z nivea long repair polecam
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba go trzeba by pigmentowac a kolor wrócił Ci bez zmian? bo ja chyba miałam syossowy poblask potem
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
to chyba nie dla mnie..
a ta excellence 01 jesst superrozjaśniająca tak?dobrze pokryła odrost? ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- kolor wrócił mi bez zmian, no może są takie bardziej beżowe. Ładne ale farba powinna się trzymać a nie 3 mycia i mam włosy jak przed farbowaniem. |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrost bardzo dobrze pokryła, poczytaj sobie na KWC o niej to zdecydujesz moze.. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...na.html&next=1 ja robilam 01, a jest tez 03 popielaty ale czytałam, ze wychodzi mega popiel i niebieski nawet ;/u mnie po syossie po 2 tyg nie było sladu |
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wypróbuje chyba tą excellence, bo nie widzę na razie lepszej opcji. Popielu nie lubie i źle się w nim czuje.. Kończę bo idzie burza odezwę się może w następnym tygodniu jeśli zrobią wreszcie mi ten internet. Buziaki
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Wtajemniczenie
|
nie miałam interneta pare dni
Asiu ja już zarzuciłam karmienie cycem ale Amelka mnie nie gryzła wcale raz przez sen tylko jej się zdarzyło jak tam Jaś ? ))---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Lady super Ci chwyciło włoski ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- cały tydzień pracowałam, dzisiaj z tżtem byliśmy na zakupach i zapisać mnie na egzamin. Moja córcia to gwiazda chodzi już sobie za rączki jak się ją trzyma, a w chodziku to w ogóle tak się rozpędza że aż strach aaaaaaa wiecie minął miesiąc odkąd farbowałam c10 bardzo ładny mam kolor po nim ![]() aaa fotki z ciąży... już szukam ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1293645934 zobaczcie jakie miałam odrosty jak Amelka miała miesiąc !!!!!!! aaaaaaaaaa !
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odrost miałaś wielki, nie farbowalaś włosow czy co
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 17:57 |
|
|
|
|
#4299 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wróciłam z zakupów, a na 22 jadę na Magic Malbork mają występować ci którzy wygrali pierwszą edycję mam talent, dobrze, że mam vipowskie miejsca to ich sobie poobserwuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to moje must havy, a resztę będę brała co mi w ręce wpadnie ![]() Cytat:
![]() kolczyki podobają mi się niebieskie, czarne i białe ![]() a co do biżuterii to ja dzisiaj zgubiłam swoją bransoletkę!!! w sklepie jak mierzyłam rzeczy, musiała mi się zsunąć z łapki tak mi smutno, jest ubezpieczona, ale co z tego jak to prezent był jedyny w swoim rodzaju ![]() a na zakupach dzisiaj to kupiłam nową kurtkę taką ciepłą nieprzemakalną, chroniącą przed wiatrem itp polar, legginsy grube, boooo za tydzień jadę jednak w góry nie wytrzymam, muszę pochodzić po górach, kij z moim sercem, najwyżej dostanę zawału.A i kupiłam jeszcze 2 zwykłe t-shirty bez żadnych nadruków i torebkę
|
|||
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
a gdzie takie botki na koturnie znajdziesz? Chyba mało takich? Fajnie ze jedziesz w gory, przeciez chodzenie jest na serce A z kim jedziesz?![]() Przykro mi zpowodu bransoletki A co to znaczy ze jest ubezpieczona?
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 18:21 |
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzenie, spacerki to może i na serce, ale nie wysiłek fizyczny, będę musiała dużo przystanków robić. Jadę ze znajomymi za tydzień ![]() też mi przykro z powodu bransoletki obszukałam samochód, siatki z zakupami, przetrzepałam ciuchy, jak ktoś znajdzie to będzie miał ogromne szczęście moim kosztem niestety ![]() ubezpieczona jest tak samo jak się ubezpiecza np. samochód, co tu tłumaczyć? tylko muszę popatrzeć w papier czy od zgubienia też czy tylko od kradzieży, bo rodzice nie pamiętali, a nie mogę teraz znaleźć tych papierzysk ![]()
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam na chwilkę wrócić do tematu moich włosów
Niedawno mi wyschły i postanowiłam je delikatnie rozczesać (na mokro też je czesałam, ale grzebieniem o dużej przerwie między ząbkami ) i się okazało, że się nie szarpały, zero kołtunów, a jeśli jakiś mały się trafił to bez problemu rozczesałam jedynie został problem puszenia się, więc może jakoś to przetrwam i uda mi się wrócić do normalnego stanu Tylko jedno mi przeszkadza, zrobiłam pesamka m.in. po to by nadać blask włosom ( z tego co pamiętam po farbie włosy zawsze ładnie się błyszczały) a tu tego nie ma wciąż są matowe![]() kitkulka Widzę, żę udane zakupy miałaś szkoda bransoletki Baw się dobrze na Magic'u
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2011-08-13 o 18:57 |
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
oki, lecę się chwilę zdrzemnąć, później ogarnąć i jadę
![]() miłej soboty, do jutra
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
To takie ubezpieczenie
![]() To zobacz jak jest ubezpieczona, moze akurat
|
|
|
|
#4305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko bransoletki ![]() a co do gór to wspaniały pomysł miłego wieczorku Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zmienić, ale to później ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731384]Chce kupić olejek kokosowy, ale dopiero we wtorek mogę go szukać czy gdzieś jest u mnie w mieście Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią[/QUOTE] To jeśli nie jest najgorzej to nie załamuj się i staraj odratować ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731604]Jak myślisz co jest lepsze?? olej kokosowy czy maska regenerująca??[/QUOTE] Jak Agatka mówi lepiej oba, ale jeśli miałabym fundusze tylko na jedno to wybrałabym olej zdecydowanie Cytat:
Cytat:
![]() Może jakieś rurki ze dwie pary, swterki, tylko jakies fajne łaszki ![]() Cytat:
![]() A pazurki super kolorowo |
||||
|
|
|
#4307 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Fajny temat- ciuszki jesienne uwielbiam to poczekam na wasze wypowiedzi, bo kurcze sama mam problem... ja to bym chciala fajne botki na obcasie albo koturnie.. poza tym nie wiem co ![]() Kitka przykro mi z powodu bransoletki
|
|
|
|
|
#4308 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i za mało czasu na blond wątek dobrze, że nic Ci nie jest życie bez internetu nawet nie chcę o tym myślećCytat:
dobrze, że P jest boski i mi bardzo pomaga (w zasadzie czasem mam wrażenie, że to ja pomagam jemu Cytat:
przeżywam takie sprawy strasznie uważaj w tych górach, ja Cię proszę
|
|
|
#4309 |
|
Rozeznanie
|
infatuated, masz praktyki w kancelarii? Pytam z ciekawości, bo przeczytałam Twój post o ubiorze na uczelnię i do kancelarii właśnie
|
|
|
|
#4310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
praktyki po 4 roku zrobie, myslałam o prokuraturze ![]() a Ty też prawo studiujesz?
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-08-14 o 00:41 |
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane
![]() Zagladam do Was ale zanim nadrobie to juz mnie gdzies ciogna i tak mykam z przed kompa. Jak widac musze pisac o tej godzinie jak wszyscy jeszcze spia. ![]() Lady Ale Ty masz sliczny kolor wloskow Baw sie dobrze ![]() Kicia Ty tez i w tam w tych gorach pomalutku na tych spacerkach ![]() ![]() Reszta nowych wizazanek fajne macie wloski. Nadrabiam po pare postow i juz zapomnialam co ja tam wczoraj czytalam ![]() Ok kochane miłego i słonecznego weekendu. U mnie wlasnie słonko niezgrabnie wstaje ale ma byc dzis pieknie. Lece na kawke do ogrodu. Pa kochane.
|
#4313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do tego jeszcze mokre troszkę były na szczęście na sucho jestem zachwycona ![]() nie wiem po co ale jednak zawsze chcąc nie chcąc denerwują mnie takie ludziska ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
no to wychodzi na to że nie ma osoby niezadowolonej jak na razie z tej odżyweczki nivea ![]() |
|||
|
|
|
#4314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
) że Twoja teściowa to nawiedzona wariatka zupełnie nie rozumiem jej myślenia ma GPSa ,jedzie z Włoch SAMA i dojeżdża chuj wie po co na koniec lbn ciekawe a wystarczyło wpisać Wasz adres albo swój do GPSa, mam nadzieję że ona nie jest blondynką
|
||
|
|
|
#4315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koszyczek i fotelik również ![]() pokoik w całej okazałości będzie niebawem bo brakuje mi jeszcze nowego łoża skłaniam się coraz bardziej ku sypialnianemu bo nic mnie nie zachwyca i obraz jeszcze nie zawisnął ani TV na razie jestem na gratach a do tego dzisiaj będzie pakowanie więc wyobraźcie sobie że nie widzę podłogi wszystko porozrzucane ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() jestem w szoku że tak równo załpało tym razem bo wcześniej była malutka różnica między odrostem a długością w odcieniu a teraz tak samiutko
|
||
|
|
|
#4316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję że w tym roku sezon jesień zima będzie u mnie kolorowy bo zazwyczaj była ona tylko w ciemniejszych barwach których też nie zabraknie na pewno dużo czerni szarości karmelu i brązu oprócz sweterków must have to botki nowe botki na początek dwie pary na szpileczce i koturnie nad kolorami nie zastanawiałam się jeszcze zobaczymy co mnie oczaruje kozaczki będą później choć ich też jest jeszcze sporo z zeszłego sezonu jednak wszystkie są czarne więc w tym roku zaszaleje z kolorami emu nowe torebki kurtka mi będzie potrzebna nowa skórka nad kolorem jeszcze nie myślałam też płaszczyki są ale na pewno jeszcze jakiś wpadnie jeansy mega dopasowane legginsy no i poluję jeszcze na taki gruby długi sweterek z wielkimi guzikami i kapturkiem choć niekoniecznie będą prawdopodobnie na jesień również nowe włoski bluzek,tunik,sukienek, spódniczek itp choć jest w szafie sporo to i tak pewnie nowe będą zadomawiać się kiedyś pokażę Wam moją szafę od środka ale jak porządek zrobię bo niektóre rzeczy po powrocie też będę segregować i co nie co na sprzedaż pójdzie pewnie na pewno o czymś zapomniałam ale to dlatego że lista na razie z głowy ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() botki będą dobre ale wg mnie tylko takie ładnie skrojone przed kostkę pasują do sukienek ![]() bo do spodni mogą być wyższe czyli takie za kostkę które jednak do sukienek brzydko wg. mnie wyglądają bo odstają od łydki więc bardziej uniwersalne są te przed kostkę kolor to już jaki urzeknie płaszczyki fajna sprawa ja mam w sumie 4 czarny brąz szary i beż dlatego w tym roku zaszaleje z kolorkiem ![]() ale w kurtkę skórkę jeszcze zaopatrzę się w innych kolorach może jakąś ramoneskę albo coś z futerkiem lubię takie ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam określonego stylu
ubieram się różnie co mi się spodoba lubię się bawić stylami i jednym konkretnym się nie ubieram ciągle szukam inspiracji i na pewno ciuszków stylu pin up będzie u mnie masa niebawem ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ale duży odrost nie farbowałaś? bo wydawało mi się że pisałaś że w czasie ciąży normalnie farbowałaś włoski
|
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokazuj zakupyyyyyy ![]() ja też planuje botki na koturnie jedne ale skłaniam się ku takich dwóch parach tylko chciałabym żeby te panterkowe były po prostu całe czarne i wolałabym zamszowe niż skórzane
|
|
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deezee i stylowebutki i sequin też mają w swojej ofercie ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- no to rozpisałam się ![]() ale mamy w końcu śliczną pogodę |
||
|
|
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie robię ostatnie prasowanie i pakujemy walizki, jutro z rana wyjeżdżamy nad morze
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

myślę nad perłowym blondem 10,21 z loreal excellence... 

ale kiepsko odrost wzięła 
a ta excellence 01 jesst superrozjaśniająca tak?
wcale
aaaaaaa wiecie minął miesiąc odkąd farbowałam c10

nawet nie chcę o tym myśleć
co zjem to boli i boli już 5dzień z rzędu