|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
hejka laseczki!
no pięknie Cytat:
Cytat:
oby przeszło bez burzy ![]() ![]() Cytat:
![]() za✂✂✂ista jest Cytat:
![]() wrzuć jakieś foteczki nacieszymy oko Cytat:
ale dziś mój sąsiad stwierdził że mam bardzo ładny kolor włosów i się tak błyszczą i że do twarzy mi pasuje i muszę się przyznać że się ucieszyłam z tego komplementu ![]() a ja dalej męki mam z brzuszkiem co zjem to boli i boli już 5dzień z rzędu niejest najgorzej ale dobrze też nie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
|
|
|
#4232 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() ogólnie faktycznie bardzo fajna farbka, ładny błysk i takie miłe włoski, tylko do miziania (i zapach jakis inny, mało amoniakowy)
|
|
|
|
#4233 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
niemniej jednak wyszlo pieknie |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
noo dziś w końcu można była wygrzać dupkę na słońcu ![]() pięknie Cytat:
![]() aale najważniejsze żebyś Ty się dobrze czuła
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny ![]() no i burza nadeszla, nie wiecie co ta wariatka odje*ała ![]() tz byl jeszcze w pracy a ta zadzwonila ze sie chce z nim spotkac bo dojezdza do lbn. ale ze nie zna lbn to nie wie jak dojechac do niego do pracy- pomijam fakt ze miala gps i jechala sama z włoch ![]() tz powiedzial ze jak bedzie w lbn to niech zadzwoni- on powie gdzie ma skrecic... a ona dzwoni pol godz pozniej ze jest na lubartowskiej- a to drugi kraniec miasta i jeszcze pretensje jaka to ona zmeczona i glodna ![]() byla godz 18, a tz od 6 rano w pracy, do tego samochod nam sie popsul i naprawial na warsztacie... i wielka pretensja do niego ze on nie chce sie z nia spotkac wiec tz posluchal jak sie darla na niego chuj wie o co, a potem sie nagle rozlaczyl ![]() ona oddzwonila i pyta- czy on sie rozlaczyl? on ze tak, a ona aha i sie rozlaczyla. no i za✂✂✂ala mega focha nie wiem teraz co bedzie, jak tam pojedziemy do niej, czy ona do nas, kto pierwszy sie odezwie... my nie ustapimy- juz kuźwa ksiezna z zagramanicy przyjechala i wszystkimi pomiata ![]() ale powiem wam ze dziecinada ze szoook... ona jest nienormalna tz w sumie sam nie wie o co jej poszlo i czemu wolala przejechac caly lbn i na koncu do niego zadzwonic? wiedziala ze do niej nie dojedzie bo nie ma czym ![]() nie wiemy o co chodzi, ale jak zawsze- poczatek kiepski...
|
|
#4236 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Bunny a 'tesciowa' nie jest z lbn?
Dziwna jest, ma gps, zna adres, ale mimo wszystko pojechala na drugi koniec miasta i sie obrazila tak jak mowisz, dziecinada...
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że zejdzie, zrobie maske z jajka i oleju kokosowego to mi zawsze puszczał odcień. nie przejmuj się |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Boże mam ślinotok gdy oglądam buty
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Są w jakiś naszych sklepach te buty: http://moda.allegro.pl/hit-koturny-1...7.html#gallery ? ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Wszyscy śpią! I kto mi pomoże w tej tragicznej chwili
|
#4239 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
w końcu słonko u mnie świeci ![]() Cytat:
![]() koniecznie musisz się pochwalić po powrocie ![]() Cytat:
![]() jeszcze nigdy mi krzywdy nie zrobiły ![]() Cytat:
a jakie masz proste włoski ![]() ale ładnie, czyściutko ![]() Cytat:
![]() a pokoik w całej okazałości to kiedy zobaczymy? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z natury też są proste, ale nie tak całkiem jak lubię
|
|
|
|
|
#4241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
60 km od lbn.ale w lbn byla juz nie raz, poza tym co za problem zadzwonic czy uzyc gps- u tz w pracy kilka razy juz byla mysle ze tu bardziej chodzilo o prowokacje klotni- jaki to zly syn do matki nie chce przyjechac a ona jedzie z zagranicy i taka zmeczona ![]() rznie taka ksiazna, ze ja wymiekam momentami i mam ochote jej w oczy wszystko wyje*ac ale powstrzymuje sie z szacunku i nie chce zaogniac... ale jak tak dalej pojdzie to jej wywale prawde i chuj mnie obchodzi co bedzie... ilez mozna ustepowac i dawac po sobie jechac ![]() Cytat:
![]() ja juz wytaczam swe dziala Postanowilismy ze skoro kochana tesciowka tak nas przywitala, to dzis idziemy do mojej mamy zrobimy ja na bostwo (wloski a ta wariatka niech siedzi i gada na nas z reszta rodziny, a co!i opracujemy nowa taktyke ![]() (choc moja mama po poznaniu tesciowki kazala mi na nia uwazac )a potem sie zobaczy.
|
|
#4242 |
|
Konto usunięte
|
I zrobiłam pasemka u fryzjera na całą głowę, z początku się cieszyłam, nawet planowałam, że sama będę odrosty robić farbami jakie poleciłyście, ale dzisiaj po umyciu głowy jest strasznie
pasemka owszem ładne, ale włosy spalone zrobiły się bardzo delikatne, ciągną się jak guma i bardzo szybko się łamią Mam tylko 12 zł już chyba w życiu nie zrobię pasemek
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Tak nareszcie jakaś sensowna pogoda
![]() No to opalaj sie opalaj ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28730922]I zrobiłam pasemka u fryzjera na całą głowę, z początku się cieszyłam, nawet planowałam, że sama będę odrosty robić farbami jakie poleciłyście, ale dzisiaj po umyciu głowy jest strasznie pasemka owszem ładne, ale włosy spalone zrobiły się bardzo delikatne, ciągną się jak guma i bardzo szybko się łamią Mam tylko 12 zł już chyba w życiu nie zrobię pasemek [/QUOTE]Jak się ciągną jak guma to już kaplica.. przechodziłam to.. trzeba było ciąć.. Jedynie co możesz spróbować - może choć trochę będą współpracować - to olejuj je intensywnie i stosuj mocno nawilżające maski (herbal niebieska lub dolce anti-age) |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28730922]I zrobiłam pasemka u fryzjera na całą głowę, z początku się cieszyłam, nawet planowałam, że sama będę odrosty robić farbami jakie poleciłyście, ale dzisiaj po umyciu głowy jest strasznie
pasemka owszem ładne, ale włosy spalone zrobiły się bardzo delikatne, ciągną się jak guma i bardzo szybko się łamią Mam tylko 12 zł już chyba w życiu nie zrobię pasemek [/QUOTE]Nie odbudujesz za jednym razem zniszczonych włosow. A czym Ci robiła, rozjasniaczem? Pokaż zdjęcie włosów. Spalone częsci trzeba obciąć, a te zniszczone dasz radę odbudować ale to zajmie Ci kilka tygodni. Olejowanie, maseczki, odżywki - na to składa się cały asortyment. A jeśli chcesz je tylko wizualnie "odbudować" to umyj szamponem, nałoż jakąs odzywke z silikonami (tak dobrze się w tym nie orientuję ale chyba Dove ma sporo silikonów), wysusz, potem jedwab i juz
|
|
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() był dobry, ale "TŻ" skutecznie już zdążył mi go schrzanić, a mamy dopiero 10:30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może się nie odzywajcie do niej, jak się "odfoszy" to będzie chciała się spotkać, a jak nie zadzwoni to macie problem z głowy ![]() na długo przyjechała? oki, ja lecę się szykować i wyjeżdżam, papulcie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, przez ten avatar mylisz mi się z Adzi-Ona miała podobny, zmien Kobieto na swoje włoski, to zdjęcie co ostatnio pokazywałaś, to nikt Cię już na pewno nie pomyli
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i pewnie nie zadzwoni pierwszy do niej- a ja to juz na pewno bo nigdy do niej nie dzwonilam tyle lat lipa, bo przyjechala do konca wakacji a moze i dluzej. ale zobaczymy jak to sie dalej potoczy
|
|
#4249 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje Zapomniałam dodać, że robiła rozjaśniaczem do którego ciągle dolewała wody utlenionej, w międzyczasie dorabiała folii, bo miała za mało, jak skończyła całą głowę to już musiała płukać dół, bo robiła to 2 godziny. Zdjęcia w tej chwili nie mam jak zrobić
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2011-08-13 o 10:51 |
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731384]Chce kupić olejek kokosowy, ale dopiero we wtorek mogę go szukać czy gdzieś jest u mnie w mieście
Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje No to dbaj o włosy i tyle, powinny się zregenerować. |
|
|
|
#4251 |
|
Konto usunięte
|
Tak, wiem. Tylko na razie taka załamka, bo myślałam, że jak u fryzjera zrobię to mi nie zniszczy, zresztą mówiła nawet, że użyje delikatnej wody żeby ładnie i delikatnie rozjaśnić, a tu takie coś
Jak myślisz co jest lepsze?? olej kokosowy czy maska regenerująca?? |
|
|
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przyjemnego wypadu ![]() pewnie na wakacjach wypoczywa ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731384]Chce kupić olejek kokosowy, ale dopiero we wtorek mogę go szukać czy gdzieś jest u mnie w mieście Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje Zapomniałam dodać, że robiła rozjaśniaczem do którego ciągle dolewała wody utlenionej, w międzyczasie dorabiała folii, bo miała za mało, jak skończyła całą głowę to już musiała płukać dół, bo robiła to 2 godziny. Zdjęcia w tej chwili nie mam jak zrobić [/QUOTE]widzę, że na wspaniałą fryzjerkę trafiłaś nie ma się co dziwić, że teraz Twoje włosy są w takim stanie.. |
|
|
|
|
#4253 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731384]Chce kupić olejek kokosowy, ale dopiero we wtorek mogę go szukać czy gdzieś jest u mnie w mieście Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje Zapomniałam dodać, że robiła rozjaśniaczem do którego ciągle dolewała wody utlenionej, w międzyczasie dorabiała folii, bo miała za mało, jak skończyła całą głowę to już musiała płukać dół, bo robiła to 2 godziny. Zdjęcia w tej chwili nie mam jak zrobić [/QUOTE]no to fryzjerka po byku a co do włosków to wszystko może Ci się przydać tj: -maska anty age -olej kokosowy parachute -mgiełka do włosów z radicala (do zniszczonych) mi pomogła ale zurzyłam ze 3 buteleczki. i najlepiej jakąś maske z apteki np.wax i czepek ![]() no teraz niestety włoski potrzebują mocnej regeneracji
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731604]Tak, wiem. Tylko na razie taka załamka, bo myślałam, że jak u fryzjera zrobię to mi nie zniszczy, zresztą mówiła nawet, że użyje delikatnej wody żeby ładnie i delikatnie rozjaśnić, a tu takie coś
Jak myślisz co jest lepsze?? olej kokosowy czy maska regenerująca??[/QUOTE] Zależy-ja uzywam oleju raz na tydzień i on ma bardzo dobry wpływ na włosy, ale maska ma równie dobry-składniki w niej zawarte wchłaniają się we włosy i je regenerują. Ja używam róznych olejów i masek, powinnaś chyba miec olej i maskę. Chociaż ja ciągle niszczę czymś włosy więc nie jestem dobrym przykładem ![]() No ale tak jak asia napisala zaopatrz się w Wax apteczny, czepek i ole kokosowy-na poczatek będzie ok. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Dlatego robimy protest Yatamanka ma zmienić avatar
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 12:21 |
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
bunny
kupiłam wczoraj ten tusz z lovely spectaculator ![]() pierwszy raz go użyłam i już widzę, że się bardzo polubimy tak pięknie rozdzielonych rzęs to chyba jeszcze nigdy nie miałam |
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yatta masz śliczne własne włoski wstaw je w avek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- a jak on wygląda ?
|
|
|
|
#4257 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
asiabb1983 Byłam przed chwilą w Drogerii Natura i patrzałam na tą mgiełkę, teraz będę zbierać kasę i na pewno ją kupię Wax źle mi się kojarzy, po nim włosy mi wypadałyAgatau88 Dzięki za pomoc niestety nie wytrzymałam do wtorku, musiałam od razu kupić coś co pomoże mi włosy zregenerować, u mnie w aptece nie ma olejku kokosowego a sklep ziołowy zamknięty, póki co udało mi się kupić maskę regenerującą z jedwabiem z firmy Loton i saszetkę szamponu błotnego, we wtorek spróbuję skombinować pieniądze i poszukam olejku kokosowego.
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2011-08-13 o 13:10 |
|
|
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie Yatta - ja się podpisuję
![]() a Ty Agatko dlaczego nie zmieniasz?
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
byłam wczoraj poza siecią, ale juz nadrobiłam nieobecnosc ![]() Lea-bardzo ślicznie Ci wyszło i włoski ![]() Lady-u Ciebie równiutko i pieknie jasno jak zawsze ![]() Necia-u mnie nie widać fioeltu, a taki orzech jakby w kazdym razie apetyczny kolorek
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-08-13 o 13:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

chociaż słoneczka u mnie brak
niebo zachmurzone 

oby przeszło bez burzy 

noo dziś w końcu można była wygrzać dupkę na słońcu 
aale najważniejsze żebyś Ty się dobrze czuła 
tz w sumie sam nie wie o co jej poszlo i czemu wolala przejechac caly lbn i na koncu do niego zadzwonic? wiedziala ze do niej nie dojedzie bo nie ma czym

Z natury też są proste, ale nie tak całkiem jak lubię