|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
dzaga
![]() bo juz sama nie wiem, paru osobom sie podoba...mnie sie kolor podoba, ale mam watpliwosci co do kroju i dlugosci :/ u mnie rano 56.0 kg ![]() zabieram sie dzis za farbowanie wlosow..mam nadzieje, ze kolorek wyjdzie taki jak sobie wyobrazam ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-09-30 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Mgr Kosaciec, dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sukces już opity? ![]() ![]() Ja ruszam d.upsko i idę sprzątać. Później kotlety, a wieczorem korki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
opity
![]() ![]() i na ostatnie 4 dni wolnego przed praca ciagle swieci slonce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
dzaga1989 kochana nie przejmuj sie Ty wiesz najlepiej jak jest!! i my tez w koncu juz troche czasu sie znamy i wiemy o sobie co nieco...i nie zostawiaj nas
![]() ![]() ![]() kosaciec na jaki kolorek farbujesz?? ![]() ja juz dzisiaj po sniadanku ![]() ![]() ![]()
#4295 |
Raczkowanie
|
agunia...mam karmelowa czekolade i orzech wloski z welatonu...obawiam sie ze sam karmel moze wyjsc zbyt rudo, wiec chyba zmieszam pol na pol z orzechem...mama zadeklarowala, ze da sobie jako pierwsza nalozyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
kosaciec hmmm nie mam pojecia jaki efekt bylby po wymieszaniu, nie probowalam nidy dwoch odcieni mieszac
![]() ![]()
#4297 |
Raczkowanie
|
no moge pokazac
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
Widzę, że każda z Was szykuje jakiś smakołyk dla Tż - tów
![]() ![]() - jogobella light z łyżką otrąb i łyżka płatków kukurydzianych - 150 kcal - 2 ciasteczka francuskie, nektarynka - 200 kcal - kluski śląskie z sosem - a potem zobaczymy, ale na pewno wlecą jakieś łakocie..m.in. moje ciasto Wczoraj byłam na ognisku - tak, na pożegnanie wakacji ![]()
178 cm wzrostu 63kg - cel osiągnięty ![]() Edytowane przez asia_17 Czas edycji: 2011-09-30 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Agunia, dziękuję
![]() Kosaciec, dla mnie w spódnicy jest wszystko ok, oprócz długości. Jeśli to miałaby być spódnica do pracy do kupiłabym taką chociaż przed kolano, a jeśli o tak do biegania to po blogu można zauważyć jaką długość preferuję ![]() ![]() ![]() ![]() Uff...łazienka, kuchnia i wc już posprzątane, a to najwięcej roboty zawsze wymaga. Jeszcze tylko salon i sypialnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
no ja wlasnie mam same spodnice przed kolano...na mini czuje sie za stara a na spodnice za kolano za mloda
![]() ![]() zakochana jestem w tej: http://www.marksandspencer.com/Luxur...qid=1317376697 ale w sklepie nie maja :/ no ale moze jeszcze dowiaza...i tak nie mam teraz kasy, wiec musze poczekac jesli sie pojawi to biore te bez wahania ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-09-30 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko podzieliłam zdanie Baletnicy, że wygladasz strasznie szczupło.. Już nie rób sensacji, że przeze mnie watek wyląduje na KZ. Nigdzie nie napisałam, że masz nie inf. o swoim menu, albo że masz sie tu nie udzielać. Rozumiem, trzeba zrobić szum, bo znowu biednej dżagi sie czepiaja (i to w dodatku sweet!- no bezczelna, nie?) ale bez przesady. Nie tylko Ciebie i Twoje zdjecia oceniam... oceniałam też kiedyś zdjęcia Moni, Karoliny... i nie zawsze na plus.. wiec nie doszukuj sie w tym jakiejś antypatii do Ciebie. Oceniam tylko to, co widzę. Na Twoim bolgu przeraziły mnie 2 zdjęcia... myślałam, że jesteś ciut grubsza, a te nóżki to rzeczywiscie, tak jak napisała Baletnica, masz jak patyczki... I to mnie zszokowało. PS> Nie chciałam Cię urazić. Jeśli to zrobiłam to przepraszam.
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-09-30 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Raczkowanie
|
dorisek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
Agunia ale Ci zazdroszczę tej Turcji
![]() ![]() Dżaga dobrze że Tż-towi przeszła już złość ![]() ![]() Gosia ale się postarałaś dla Tż-ta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Alexis, dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Uff...już posprzątałam, przygotowałam "masę" na mielone, jeszcze tylko obiorę ziemniaczki i idę do wanny się polenić ![]() Miałam szukać jakiegoś filmu, ale dziś na TVN Shrek leci. Mój TŻ uwielbia Shreka więc film mam z głowy ![]()
![]() |
#4305 |
Raczkowanie
|
zmieszalam pol na pol i czekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
Ja dziś kupiłam TŻ duuuzą milke też wydałam 8 zł
![]() ![]() ![]() napisze wam mój bardzo zły plan ![]() sobota: OBIAD: pizza ( myślę że 2 no góra 3 kawałki, tak o 12/13 ) niedziela: ŚNIADANIE: 2 kawałki szarlotki wtorek: chipsy bekonowe środa: chałwa Już sobie powiedziałam, że muszę zjeść te rzeczy, bo marzę o nich od chyba roku czasu i tak strasznie za mną chodzą, że do urodzin muszę je zjeść a później już tylko dietkowo w 100% ![]() Może nie ma się czym chwalić, bo to żaden wyczyn zjeść takie rzeczy, ale w ciągu dnia jem 100% zdrowo tylko raz dziennie będzie zupeły odskok i do południa będę zjadac te pyszności ![]() To będą moje najcudowniejsze utodziny od lat ![]() ![]()
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wariatko ![]() Ale mnie rozśmieszyłaś tym postem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję kochana ![]() Co do cyferek to głęboko w to wierze, że uda mi się ujżeć zadowalające mnie liczby podczas postu ![]() ![]()
![]() |
#4309 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Dżaga, fajnie, że deserek się udał ![]()
#4310 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziś wieszakiem dnia jest wieszak naszej Dżagi
![]() ![]() Czekam na ten @ i czekam. Jak tylko mi się skończy to wracam do diety i ćwiczeń. Na sylwestra chcę wyglądać wystrzałowo . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
A ja z dietka roznie.. Napsize swoj jadlospis z 2 dni.. Pochwalcie albo skrzyczcie
![]() ![]() Wczoraj. I owsianka (2lyzki platkow owsianych +1 lyzka otrab pszennych + garsc just fitow+ garsc crunchy czekoladowe+ 1 szkl mleka 0,5 %) II- kromka razowca z serekim kanapkowym, szynka z indyka i pomidorem III kromka razowca z serekim kanapkowym, szynka z indyka i pomidorem IV miseczka zupy grochowej (na kostce rosolowej) V piwko VI pol serka wiejskiego + ryba wedzona (ok 2 łyżek) + ogorek konserowy A DZIS.. I owsianka(mieszzanka jak codzien) II kromka razowca + sekek + pomiror + pol jajka II kromka razowca + sekek + pomiror + pol jajka IV- 4 ziemniaki podsmarzone na teflonie bez tluszczu z przyprawa do ziemniaka+ kawalek ryby w panierce ![]() ![]() V pewnie wiesniak z czyms tam ![]() ![]() Ale powoooli powooli chudne.. dzis rano mialam 56,7 kg ![]() ![]() Ale zbliza sie zawsze dla mnie zgubny weekend. zmotywujcie zeby sie nie zlamac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
alexis77 zdjecia napewno beda najpozniej jutro koło południa na blogu wiec zapraszam
![]() dzaga1989 ![]() ![]() ![]() Ja juz pokreciłam hula hopem i własnie biore sie za sprzatanie pokoju i w szafie ![]() ![]()
#4314 |
Raczkowanie
|
dzaga
![]() ![]() i specjalnie dla aguni polaczenie orzecha wloskiego i karmelowej czekolady wellatonu: Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-09-30 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Kosaciec ja od jakiegoś czasu farbuje tylko karmelową czekoladą i uwielbiam ten kolor
![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2011-09-30 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
no widzisz nie bylo Cie i balam sie samym karmelem zrobic zeby rude nie wyszly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie one są właśnie takie wymarzone karmelowe, długo szukałam takiego koloru i w końcu znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Raczkowanie
|
generalnie z tego koloru, ktory wyszedl, jestem bardzo zadowolona...lubie cieple barwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4320 | ||||
Zakorzenienie
|
hej gwiazdeczki moje
![]() Ależ ja za Wami tęsknię!! Mam ochotę w dzień usiąść i popisać z Wami ale nie mam w ogóle czasu ![]() ![]() Póki jest mąż diety zbyt mocno nie przestrzegam ale od poniedziałku biorę się ostro za siebie. Mąż wyjeżdza w niedzielę wieczorem, dziś dostał adres gdzie będzie pracował i mieszkał i jednak będzie to Dillingen na południu Niemiec, ze 150 km od Monachium. Na początku się cieszył a teraz już się smuci i wkurza bo nie może przeżyć tego że aż do Świąt nas nie zobaczy........ mi też jakoś tak smutno (aż dziwne). Czuję się winna tego, że on musi wyjechać i że dzieci nie zobaczą taty przez tyle czasu.... No mam nadzieję że jakoś się to wszystko ułoży. A widzę, że tu znowu jakaś ostra dyskusja na forum.... nie chcę tego komentować bo normalnie brak mi słów. Dzaga Ty mi nawet nie próbuj mniej tu pisać! Ma być tak jak było i nie przejmuj się głupimi komentarzami. Wątek na KZ nie wyląduję bo nie ma podstaw do tego. My tu regulaminu nie łamiemy. Poza tym nikt tu nikogo nie namawia do drastycznego odchudzania się. Ty faktycznie chudziutka jesteś ale najważniejsze jest to, że się już nie odchudzasz!!!!!!!!!!!!!! nie dążysz do niższej wagi i jesz normalnie, a wiadomo, że nie będziesz się obżerać bo to grozi przytyciem - szkoda, że niektórzy tego nie rozumieją. A wiadomo też że każdy kilogram w górę nas martwi bo to NIBY 1 kilogram ale tak się zaczyna przecież tyć i jeśli nie zareagujemy to na jednym kilogramie się nie skończy. ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- A skąd Ty wzięłaś to że Dzaga nadal się odchudza????????????????? ???? Ja na tym wątku jestem od początku i mogę Cię zapewnić że Dzaga już się nie odchudza od dosyć dawna. Ona utrzymuje wagę. CO Ty się jej tak uczepiłaś???? Idź pouczaj dziewczyny które są wychudzone i jeszcze chcą schudnąć. U nas takich nie znajdziesz. A poza tym Ty gdybyś kiedyś była grubsza i udałoby Ci się schudnąć to też byś rozpaczała nad każdym przybranym nowym kilogramem - przecież to normalne. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do morza to koniecznie musisz się wybrać latem ![]() ![]() ![]() ![]() Zapewne Ty masz daleko do morza?? ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
No mój mąż na początek będzie średnio zarabiał bo on przez agencje pracy jest zatrudniony, ale jak pozna lepiej niemiecki to będzie szukał pracy u Niemców bezpośrednio. Na dzieci też będziemy dostawali socjal ale to trzeba papiery złożyć no i znać trochę język. A nie wiesz może ile tam jest na dziecko pieniążków? Bo ja nie wiem ile ale wiem, że dużo więcej niż w Polsce. ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Ja jak byłam dużo młodsza często oceniałam kogoś po wyglądzie. Z czasem dużo razy się mile rozczarowałam i zmienilam swoje nastawienie. Teraz dopóki z kim nie pogadam to nie oceniam takiej osoby. Wiem, że ktoś może być największym flejtuchem na świecie ale mieć cudowny charakter ![]() Co do Niemiec to tez tego języka nie cierpię, ludzie też mi się wydają tacy sztywni. Nie chcę tam mieszkać bo ciągle marze o Anglii, ale jeśli w Niemczech będzie nam się dobrze żyło i nic nam tam nie będzie brakowało to raczej tam zostaniemy. ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.