Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-01, 14:48   #4291
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

acha. no dokladnie to samo powiedziala nam babeczka w biurze podrozy. ale domyslam sie, ze widoki sa boskie kiedys spedze tam sylwestra

o niee ten miętowy to porażka ;p

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 14:48   #4292
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
matkooo tez kiedys mialam taka traume, a religia nadal liczy sie do sredniej?!
a za co?
u mnie bylo tak ze pani katechetka mscila sie na nas po polowinkach i kilku osobom z klasy wstawila 2, mowiac ze to przez gwiazdorskie zachowanie nigdy nie dowiedzielismy sie ocb

moze jak zmowisz paciorek to da Ci dst?
Liczy się Głupi ksiądz z wielkim brzuchem Dzisiaj się do niego nie odzywałam, o Wiecie, że kiedyś jak mi postawił 3 za aktywność, to powiedziałam, że to koniec naszej przyjaźni, a on chodził i mnie przepraszał? Biedny człowiek

Ania, Ty też miałaś 2 ?

O to jest myśl Paciorek lekiem na całe zło...

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
2. Dolny Śląsk, czadowo, niedługo wybywam w tym kierunku do znajomych z wakacji ^^ w ogóle utrzymujecie kontakty z ludźmi poznanymi na wakacjach? my poznaliśmy fajną parę w tym roku w Egipcie i zaprosili nas do siebie na weekend ^^ będzie fajowo

umiesz tak bez kolacji? ja kiedyś umiałam, ale teraz mnie ssie w środku, nie mogłabym tak
Ja TŻta poznałam na wakacjach, a tak poza tym to naprawdę zależy od człowieka... Z niektórymi ludźmi utrzymywałam kontakt, ale potem się wszystko popsuło.

Kiedyś umiałam, potem jadłam kolacje, a teraz znowu nie jestem głodna
Cytat:
chyba żartujesz, liczy się wnętrze szoruję się syrenką codziennie i balsamuję i jest lepiieeeej

omg, co za baba, my naszej tylko malucha obrzuciliśmy kasztanami...
Ja też używam Syrenki, daje efekty

Lol Maluch to pół biedy, nasz ksiądz ma nową Toyotę Rav 4, więc chyba musielibyśmy potem brać kredyty hipoteczne...

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Psyhe nie strasz bo nie pójdę
A potem zachorujesz na tężec i umrzesz

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Nie no sam zastrzyk nie bolał, igła cieniutka, ale jak ją wyjmowała to już zaczęło boleć... I pani kazała mi posiedzieć z 10min. w przychodni... Nooo i dobrze, bo rzeczywiście może się zakręcić w głowie
OMG, jakby Ci pavulon wstrzyknęli Ja nie miałam takich objawów, normalnie stawałam na rękach na wfie i w ogóle dobrze się czułam.

Cytat:
2. mam to samo jak wejdę do jakiegoś dużego lumpa, to koniec, nie ma mnie najbardziej lubie takie gdzie wszystko jest na wage, mam wtedy najwieksza frajde

bylam dzis u lekarza, nie obejdzie sie bez sterydow, jestem zalamana
uspakaja mnie, ze to bardzo mala dawka i jest to stosunkowo slaby lek (jak na lek sterydowy ) ale ja i tak jestem podlamana jak przytyje to sie zalamie
Też uwielbiam lumpy na wagę, wtedy można szaleć

Ania, nie płakusiaj Nie od wszystkich sterydów się tyje.

Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra Pokaż wiadomość
Autobusami zastępczymi, zawsze jak coś nie działa z SKMką to biedni ludzie muszą się tłoczyć w autobusach, totalnie zawalonych i spóźnionych, ogólnie masakra :P
A gdzie Ty mieszkasz?

Cytat:

http://c.wrzuta.pl/wi10239/f1b9e9440...78824/p7027335
http://c.wrzuta.pl/wi16642/2295554e0...94ed78825/0725

A co do sexszuflady - to my mamy kajdanki, opaskę na oczy, Durex Play (wiśniowy, ale mnie szczypie ), prezerwatywy, świeczki i zapalniczkę, gumę do żucia i chusteczki
Ładniutka jesteś I faktycznie śliczna figura

Ej, my nie mamy takiej seks szuflady To chyba ze względu na warunki obecne. Ale zawsze mamy swój stały zestaw, czyli Unimil Crystal (nie szczypie ) i chusteczki nawilżane.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 14:57   #4293
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Lol Maluch to pół biedy, nasz ksiądz ma nową Toyotę Rav 4, więc chyba musielibyśmy potem brać kredyty hipoteczne...
powodzi się
Cytat:
jestes bardzo przekonywujaca

Cytat:
Ej, my nie mamy takiej seks szuflady To chyba ze względu na warunki obecne. Ale zawsze mamy swój stały zestaw, czyli Unimil Crystal (nie szczypie ) i chusteczki nawilżane.
ktory to crystal ;>
a wiecie ze ja kiedys jak pracowalam w tym telemarketingu to mialam sprzedawac produkty unimila?
i pozniej, dosc dlugo po tej wspolpracy przyslali mi na chate prezerwatywy unimil skin, w kopercie otagowanej logiem unimil i bylo jeszcze napisane: unimil sobie zycie to bylo strasznie durne ;p

Agniesik, moja sex szuflada jest w szufladzie z rajstopami, żeby nie budzila podejrzen (kto by chcial grzebac w szafce z rajtkami) i kiedys moja siostra jak sie na mnie wkurzyla, to mi zagrozila - "booo powiem tacie co znalazlam w twojej szafce z gaciami"

Stary 2011-12-01, 15:00   #4294
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Liczy się Głupi ksiądz z wielkim brzuchem Dzisiaj się do niego nie odzywałam, o Wiecie, że kiedyś jak mi postawił 3 za aktywność, to powiedziałam, że to koniec naszej przyjaźni, a on chodził i mnie przepraszał? Biedny człowiek

Ania, Ty też miałaś 2 ?

Ja TŻta poznałam na wakacjach, a tak poza tym to naprawdę zależy od człowieka... Z niektórymi ludźmi utrzymywałam kontakt, ale potem się wszystko popsuło.

Kiedyś umiałam, potem jadłam kolacje, a teraz znowu nie jestem głodna

Ja też używam Syrenki, daje efekty

OMG, jakby Ci pavulon wstrzyknęli Ja nie miałam takich objawów, normalnie stawałam na rękach na wfie i w ogóle dobrze się czułam.

Też uwielbiam lumpy na wagę, wtedy można szaleć

Ania, nie płakusiaj Nie od wszystkich sterydów się tyje.

A gdzie Ty mieszkasz?

Nie mów takich rzeczy, bo jeszcze sobie ubzduram, że to teoria spiskowa
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:01   #4295
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Agniesik, moja sex szuflada jest w szufladzie z rajstopami, żeby nie budzila podejrzen (kto by chcial grzebac w szafce z rajtkami) i kiedys moja siostra jak sie na mnie wkurzyla, to mi zagrozila - "booo powiem tacie co znalazlam w twojej szafce z gaciami"
To tak jak u mnie Jedyne miejsce, gdzie NA PEWNO nikt mi nie grzebie. Młodego obrzydza moja bielizna

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:03   #4296
agniesikk
Zakorzenienie

Księżom zawsze się powodzi, a jak

Ej, Ania, sorry Nie używamy Crystal- kiedyś go używaliśmy. To ten: http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/inne/...el-intymny.jpg Teraz używamy tego: http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/...oraca_zima.jpg I jest lepszy

Ja zawsze do mamy dzwonię, żeby mi kupiła chusteczki, a ona dalej się nie domyśla

Psyhe Na pocieszenie dodam, że mój kolega nie chodził praktycznie do szkoły, bo tak źle znosił szczepionkę. Chyba mam inną tolerancję na tego typu rzeczy. Szczepionka przeciwko gruźlicy to był u mnie mały strupek, a niektórzy spać na boku nie mogą przez to.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-12-01 o 15:04
Stary 2011-12-01, 15:15   #4297
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

Ej, Ania, sorry Nie używamy Crystal- kiedyś go używaliśmy. To ten: http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/inne/...el-intymny.jpg Teraz używamy tego: http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/...oraca_zima.jpg I jest lepszy

Ja zawsze do mamy dzwonię, żeby mi kupiła chusteczki, a ona dalej się nie domyśla

Psyhe Na pocieszenie dodam, że mój kolega nie chodził praktycznie do szkoły, bo tak źle znosił szczepionkę. Chyba mam inną tolerancję na tego typu rzeczy. Szczepionka przeciwko gruźlicy to był u mnie mały strupek, a niektórzy spać na boku nie mogą przez to.
Uuuu, biedny chłopak
Nie no mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie, bo w przeciwnym razie nie będę mogła iść na uczelnię

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

A tak do tematu...... Ja tam z facetem (jak go mam ) to nie używamy jakichś nawilżających specyfików
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 15:15   #4298
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
To tak jak u mnie Jedyne miejsce, gdzie NA PEWNO nikt mi nie grzebie. Młodego obrzydza moja bielizna
do mnie juz nawet nie wchodza, bo pachnie seksem. tylko mowia: wywietrz.
Cytat:

te neutralne chyba sa najlepsze

ciaaastek mi sie chce
na obiad zjadlam pierogi

Stary 2011-12-01, 15:19   #4299
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:

Ania, Ty też miałaś 2 ?

Hihi ja w gimnazjum miałam księdza, który przez nas na lekcjach płakał... Bo dziewczyny mu powiedziały, żeby przestał jeść czosnek, bo to czuć Ale to było trochę patologiczne gimnazjum :P

Cytat:
A gdzie Ty mieszkasz?
Dzięki dlatego chcę do niej wrócić! A ja od ślubu mieszkam (niestety) w Gdańsku, ale w głębi serca jestem sopocianką bo mieszkałam w Sopocie 20 lat

Cytat:
Nie mów takich rzeczy, bo jeszcze sobie ubzduram, że to teoria spiskowa
Wow, właśnie widzę ile ważysz! 46,9! Gratulacje! i dalej się chcesz odchudzać??

było: talia68(-6)brzuch82(-7)biodra95(-5)udo54(-5)łydka35(-1)

SlodkoOstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:20   #4300
psyhe666
Zakorzenienie

Nadal mam zamiar się odchudzać, ale póki co na zamiarach się kończy

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Sopot???????? Też bym chciała tam mieszkać
so trójka maybe.

Stary 2011-12-01, 15:22   #4301
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, ja nie używałam, gdy używaliśmy prezerwatyw- niestety przy antykoncepcji hormonalnej straciłam naturalne nawilżenie Szkoda, tęsknię za czasami, kiedy natura sama umiała sobie poradzić. No ale mój cykl to porażka Więc wolę tabsy, bo tak to bym się stresowała.

Ej my z TŻ wietrzymy zawsze po seksie i spuszczamy rolety, żeby nikt nas nie poglądał. TŻ kiedyś z jajkami na wierzchu odsłonił okna

Wiesz Ania, my nigdy nie używaliśmy tych zapachowych, ja jakoś się boję, że mnie podrażnią i w sumie postawiliśmy z TŻ od razu na naturalny i jesteśmy zadowoleni. Kiedyś prawie się skusiłam, ale potem się wystrachałam, a myślałam właśnie o pinacoladzie.

Ja też bym chciała mieszkać w Sopocie albo w Gdańsku. Klimat morski świetnie mi służy, za to nigdy nie będzie mi dane mieszkać na południu- ciągle choruję przez tamten klimat

Czas edycji: 2011-12-01 o 15:23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 15:25   #4302
bita smietana
Zakorzenienie

No nie mogę, próbuję za Wami nadążyć, ale tyle piszecie, że jak przychodzi do odpisywania to już nic nie pamiętam

Mnie wszystkie żele podrażniają Ale w sumie nie mam na co narzekać, mimo tabsów jestem zazwyczaj nawilżona, to zależy od dnia cyklu

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-12-01 o 15:38
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:37   #4303
alexis77
Zadomowienie

Ja na szczęście nie mam problemów z nawilzeniem bo nie stosuję antykoncepcji hormonalnej Ale Tż czasami chce kupić jakiś żel bo mu się na zabawę ochota robi
SłodkoOstra nie wierzę że z takiej laski przez 3 albo 4 kilo mogła się z Ciebie gruba dziewczyna zrobić. Na pewno nie widać różnicy

Agniesik dobrze już dobrze pójdę przekonałaś mnie

Ania mi też się chce słodkiego wiecie że już 3 dzień opieram się tej wspaniałej czekoladzie i jak narazie leży nienaruszona Jestem z siebie dumna zwłaszcza że we wt będę miała @ i trudno mi pohamować apetyt.
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:49   #4304
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A tak do tematu...... Ja tam z facetem (jak go mam ) to nie używamy jakichś nawilżających specyfików
jak to, a seks analny?
zartuje xd
Cytat:
Ja na szczęście nie mam problemów z nawilzeniem bo nie stosuję antykoncepcji hormonalnej Ale Tż czasami chce kupić jakiś żel bo mu się na zabawę ochota robi
SłodkoOstra nie wierzę że z takiej laski przez 3 albo 4 kilo mogła się z Ciebie gruba dziewczyna zrobić. Na pewno nie widać różnicy

Ania mi też się chce słodkiego wiecie że już 3 dzień opieram się tej wspaniałej czekoladzie i jak narazie leży nienaruszona Jestem z siebie dumna zwłaszcza że we wt będę miała @ i trudno mi pohamować apetyt.
u nas podobnie to wygląda

co do SlodkoOstrej - mysle tak samo chociaz ja sama tez czuje te 3 czy 4 kg wiecej, jednak niekoniecznie widac to z zewnatrz.

za opieranie sie czekoladze ja wlasnie wrocilam ze sklepu i jem ciastka na wage

Stary 2011-12-01, 15:50   #4305
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, du*a jest od sr*nia, a nie od ruch*nia
so trójka maybe.

Stary 2011-12-01, 15:59   #4306
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

feeeeeeeee to malo apetyczne , musze przekazac tzowi bo nie wiem jak sie do tego ustosunkowac

Stary 2011-12-01, 15:59   #4307
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam tak samo Kiedyś ktoś powiedział, że obowiązuje tam ruch jednokierunkowy hehe
Stary 2011-12-01, 16:02   #4308
alexis77
Zadomowienie

Mój Tż chce spróbować to muszę mu wasze argumenty przekazać

http://demotywatory.pl/3582767/Co-to-ku**a-bylo
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 16:10   #4309
SlodkoOstra
Rozeznanie

Prawie czat nam się tu zrobił

Cytat:
Nadal mam zamiar się odchudzać, ale póki co na zamiarach się kończy

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Sopot???????? Też bym chciała tam mieszkać
Ja też bym chciała znowu mieszkać w Sopocie ale nas na to nie stać, i być może nigdy nie będzie stać :P Niestety w Sopocie jest ten problem, że młodzi ludzie jak wyprowadzą się od rodziców już tam często nie wracają bo nie mają tyle kasy, dlatego społeczność się bardzo starzeje.

Cytat:
Psyhe, ja nie używałam, gdy używaliśmy prezerwatyw- niestety przy antykoncepcji hormonalnej straciłam naturalne nawilżenie Szkoda, tęsknię za czasami, kiedy natura sama umiała sobie poradzić. No ale mój cykl to porażka Więc wolę tabsy, bo tak to bym się stresowała.

Ej my z TŻ wietrzymy zawsze po seksie i spuszczamy rolety, żeby nikt nas nie poglądał. TŻ kiedyś z jajkami na wierzchu odsłonił okna

Wiesz Ania, my nigdy nie używaliśmy tych zapachowych, ja jakoś się boję, że mnie podrażnią i w sumie postawiliśmy z TŻ od razu na naturalny i jesteśmy zadowoleni. Kiedyś prawie się skusiłam, ale potem się wystrachałam, a myślałam właśnie o pinacoladzie.

Ja też bym chciała mieszkać w Sopocie albo w Gdańsku. Klimat morski świetnie mi służy, za to nigdy nie będzie mi dane mieszkać na południu- ciągle choruję przez tamten klimat
Mi służą wszystkie klimaty a morski klimat też by Cię mógł zawieść, szczególnie zimą. U nas, w porównaniu np do Zakopanego gdzie jest suche powietrze, jest przeraźliwie zimno i wieje przeszywający wiatr. Nie da się tak ubrać, żeby nie zmarznąć...

Cytat:
jak to, a seks analny?
zartuje xd

u nas podobnie to wygląda

co do SlodkoOstrej - mysle tak samo chociaz ja sama tez czuje te 3 czy 4 kg wiecej, jednak niekoniecznie widac to z zewnatrz.

za opieranie sie czekoladze ja wlasnie wrocilam ze sklepu i jem ciastka na wage
Wiesz co, jednak widać, naprawdę. Może to przez to jak mi się te kilogramy rozkładają - u mnie nogi zostają szczupłe a wszystko idzie w brzuch. Poza tym widzę, że faceci na imprezach się przestali gapić No ale biorąc pod uwagę fakt, że półtora roku temu ważyłam 7 kg więcej niż teraz i tak jest nieźle

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
No nie mogę, próbuję za Wami nadążyć, ale tyle piszecie, że jak przychodzi do odpisywania to już nic nie pamiętam

Mnie wszystkie żele podrażniają Ale w sumie nie mam na co narzekać, mimo tabsów jestem zazwyczaj nawilżona, to zależy od dnia cyklu
A próbowałaś lubrykantów aptecznych?

Cytat:

Agniesik dobrze już dobrze pójdę przekonałaś mnie

Gratulacje Ja nie umiem sobie odmówić deserku, prędzej obiadu bym nie zjadła właśnie zjadłam 2 łyżki serka homo, małe opakowanie ciasteczek Bebe (68 kcal) czekoladkę Kinder (69 kcal) i duużą kawę latte z podwójnym espresso

Cytat:
Haha :P

było: talia68(-6)brzuch82(-7)biodra95(-5)udo54(-5)łydka35(-1)

SlodkoOstra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 16:13   #4310
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż chce spróbować to muszę mu wasze argumenty przekazać

http://demotywatory.pl/3582767/Co-to-ku**a-bylo

SlodkoOstra, ja mam do morza 60 czy tam 70km i u mnie też jest odczuwany ten klimat- lato nie jest np. takie super gorące I suche powietrze też jest w zimie- ciężko się wtedy oddycha
Stary 2011-12-01, 17:32   #4311
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
oooo, może sobie go przysposobię ;> a jaki masz numerek? bo ja bladolica jestem i nie wiem, czy znajdę coś dla siebie
Ja mam najciemniejszy bom ciemna, więc z jasnymi odcieniami nie pomogę

Cytat:
Haha, a ja byłam w gabinecie super pacjenta z kubusiem puchatkiem
Też nadal chodzisz do pediatry?

Cytat:
Lol Maluch to pół biedy, nasz ksiądz ma nową Toyotę Rav 4, więc chyba musielibyśmy potem brać kredyty hipoteczne....
Moja wymarzona Toyotka

Cytat:
Też takie rzeczy trzymam w szufladzie z bielizna

Skoro mowa o lumpie-dzisiaj w czasie pracy pojechałam do szpitala poprawiać recepty i wyrwałam się do lumpa,z którego mam tą różową kieckę. I kupiłam boską czarną, jutro wrzucę zdjęcie uwielbiam sh
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 17:33   #4312
psyhe666
Zakorzenienie

Moniaaa, no nie mów, że Ty też
so trójka maybe.

Stary 2011-12-01, 17:38   #4313
agniesikk
Zakorzenienie

Ej, ja też chodziłam do pediatry Ale się przepisałam do rodzinnego, bo potrzebowałam zwolnienia z wf. Poza tym baba zaczęła mnie moralizować jakie to pigułki są be i fe i na pewno mi wyrosną od nich wąsy i mówiła, że gumki są super, bo jej i mężowi nie pękają Chyba jej się role pomyliły. Generalnie okropna baba.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 17:38   #4314
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
A próbowałaś lubrykantów aptecznych?
nie mam potrzeby tak w sumie, to bardziej dla zabawy

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Skoro mowa o lumpie-dzisiaj w czasie pracy pojechałam do szpitala poprawiać recepty i wyrwałam się do lumpa,z którego mam tą różową kieckę. I kupiłam boską czarną, jutro wrzucę zdjęcie uwielbiam sh
pokaż koniecznie, bo ta różowa jest super ja ostatnio nie mam czasu szperać, ale nie mogę się doczekać kiedy nadrobię

Cytat:
ej, ale niektórzy pediatrzy to też lekarze pierwszego kontaktu, nie? Też chodzę
Stary 2011-12-01, 17:38   #4315
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No i nie mam zamiaru tego zmieniać,uwielbiam moja lekarkę

Agniesik, a moja mi wypisuje recepty na tabsy :p

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-12-01 o 17:39
Stary 2011-12-01, 17:41   #4316
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, ja też chodziłam do pediatry Ale się przepisałam do rodzinnego, bo potrzebowałam zwolnienia z wf. Poza tym baba zaczęła mnie moralizować jakie to pigułki są be i fe i na pewno mi wyrosną od nich wąsy i mówiła, że gumki są super, bo jej i mężowi nie pękają Chyba jej się role pomyliły. Generalnie okropna baba.
o fak, żartujesz

Ja zmieniłam po tym jak kobieta była wredna i wyśmiała mnie za błąd jej pielęgniarki przy 3 osobach w gabinecie Wredne babsko, które zwracało się do mnie"moja panno"

Przepisałam się do innego rodzinnego, który z tego co wiem też jest pediatrą
Stary 2011-12-01, 17:48   #4317
agniesikk
Zakorzenienie

Na mnie kiedyś babka w rejestracji zaczęła się drzeć (nie z mojej winy, to taki mały szczegół)- Boże, jak mi wstyd było. Kurde, odechciało mi się chodzić do tego lekarza, ale muszę, bo tylko on mi wypisuje recepty na kilka opakowań pigułek. Ten, u którego się badam daje tylko na jedno, a ja nie mam czasu co miesiąc latać po lekarzach. Żałuję, że jej wtedy czegoś nie powiedziałam. Zwykle mam cięty język na takich ludzi, ale wtedy mnie zwyczajnie zamurowało.

Monia, moja mi nie chciała dać skierowania na badania krwi i właśnie zaczęła swój prywatny WDŻ i uświadamianie mnie. Poszłam prywatnie na badanie.

Za to mój nowy lekarz rodzinny jest bardzo przystojny i miły. I zamiast fartucha nosi koszulę, sexy wygląda

Btw. może też by mi się udało brać recepty od rodzinnego? Tylko, że chyba lekarz jak wypisuje receptę na antyk danej firmy, to czerpie z tego jakieś korzyści? Monia, wiesz jak to wygląda? Ja coś takiego słyszałam tylko.

Czas edycji: 2011-12-01 o 17:51

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 17:56   #4318
moooniaaaa
Zakorzenienie

phi, fartuchy są bardziej seksi

W sobotę mam wycieczkę
Tata jedzie do sanatorium i z mamą go odwozimy, mój lanos będzie miał przejażdżkę

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Btw. może też by mi się udało brać recepty od rodzinnego? Tylko, że chyba lekarz jak wypisuje receptę na antyk danej firmy, to czerpie z tego jakieś korzyści? Monia, wiesz jak to wygląda? Ja coś takiego słyszałam tylko.
Wystaczy,że gin wyda rodzinnemu kartkę,że jesteś po stałą opieką lekarza i żeby Ci przepisywał X. Raz do roku donosisz taką kartkę i z głowy.

Noo lekarze mają bonusy za wypisywanie różnych leków,tak samo jak my za wpychanie ich
Ostatnio w tej mojej wiosce jest akcja: Flavamed. My dostajemy wypasione obiady, gadżety, patelnie, czajniki w zamian za opchnięcie tego. Lekarze też chyba coś dostali bo przedtem kazali pacjentom wykupować Flegaminę,a teraz tylko Flavamed i Flavamed
Stary 2011-12-01, 18:01   #4319
agniesikk
Zakorzenienie

LOL Nie wiem jak jest z lekami od rodzinnego, ale mój gin z kolei prawie wszystkim wypisuje Yaz- moje koleżanki też go biorą, chyba tylko dwie biorą coś innego.

Btw. wiecie co, przeraża mnie głupota niektórych- moja koleżanka bierze tabsy i wyrzuca ulotki Oddałam jej jedną, bo mam kilka w zapasie, ale po prostu dla mnie to jest nie do pomyślenia. Ona stwierdziła, że ją wyrzuci, bo tam w sumie na pewno nie ma nic ważnego Badań też na pewno nie będzie robić... Głupota.

Monia, zapytam mojego lekarza, może da mi takie zaświadczenie- tylko czy będzie chciał
Stary 2011-12-01, 18:02   #4320
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Noo lekarze mają bonusy za wypisywanie różnych leków,tak samo jak my za wpychanie ich
Ostatnio w tej mojej wiosce jest akcja: Flavamed. My dostajemy wypasione obiady, gadżety, patelnie, czajniki w zamian za opchnięcie tego. Lekarze też chyba coś dostali bo przedtem kazali pacjentom wykupować Flegaminę,a teraz tylko Flavamed i Flavamed
w zeszłym roku masowo wciskali mi Urinal, jakby nie było innych leków na pęcherz, o tym samym (chyba) składzie i tańszych

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości