Powiększanie piersi cz.7 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-07, 19:41   #4291
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Na UK wypadlo mi 30F,czyli przekladajac na polskie 65G
A nosze 32E, bo w nich sie najlepiej czuje- czyli to 70F. Nie musisz kupowac takiego rozmiaru z wyliczanki mozesz wziasc kilka przyblizonych rozmiarkow do przymierzenia i zobaczysz, w ktorym bedzie najwygodniej A rozmiarki lubia platac figle czasami i wlasnie mam na sobie moj stary sportowy 70B

Sa takie 70G malinko Tutaj sporo dziewczyn kupuje takie rozmiary

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
anink,
jak pisze Żabka, kiedy już się do nich przyzwyczaisz, mogą wydawać się nawet za małe
ja mam 165 cm wzrostu i implanty 615 g... nie sa jakoś szczególnie duże... a na pewno nie za duze
Dla mnie idealne

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

A ja szukam stanika do tanca brzucha i lipa
Jest sporo pieknych, blyszczacych staniczkow, ale najwieksze rozmiary to 75B/C I nie wiem czy ryzykowac i upchnac w nie panny, czy sobie odpuscic
Stary 2012-01-07, 20:10   #4292
gwendolinka
Zadomowienie

zabulek- myslę, zeby nie upychać

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:12   #4293
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Żabciu,
po co stanik... zawiąż sobie jakąś piękną złotą szeroką wstęgę
pośrodku, między piersiami, delikatnie przekręć (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi) i będzie prześlicznie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:22   #4294
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Na UK wypadlo mi 30F,czyli przekladajac na polskie 65G
A nosze 32E, bo w nich sie najlepiej czuje- czyli to 70F. Nie musisz kupowac takiego rozmiaru z wyliczanki mozesz wziasc kilka przyblizonych rozmiarkow do przymierzenia i zobaczysz, w ktorym bedzie najwygodniej A rozmiarki lubia platac figle czasami i wlasnie mam na sobie moj stary sportowy 70B

Sa takie 70G malinko Tutaj sporo dziewczyn kupuje takie rozmiary

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Dla mnie idealne

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

A ja szukam stanika do tanca brzucha i lipa
Jest sporo pieknych, blyszczacych staniczkow, ale najwieksze rozmiary to 75B/C I nie wiem czy ryzykowac i upchnac w nie panny, czy sobie odpuscic
Żabulku a powiedz mi jeszcze czy Ty przez 2 mies. chodziłaś tylko w tym staniku od doktorka czy miałaś jakiś na zmianę? bo jak go pytałam to mówił, że nie mogę mieć żadnego innego i tylko mogę kupić u niego taki sam jak ten co dostałam po operacji...
Stary 2012-01-07, 20:44   #4295
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Żabciu,
po co stanik... zawiąż sobie jakąś piękną złotą szeroką wstęgę
pośrodku, między piersiami, delikatnie przekręć (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi) i będzie prześlicznie

Chodzi o to, ze te staniczki sa przesliczne i chcialam wystroic panienki
Zobaczcie

http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-...ht_2100wt_1110
http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-...ht_2337wt_1110
http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-...ht_2656wt_1110
Stary 2012-01-07, 20:45   #4296
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Znalazłam dość ciekawą animację dotyczącą zabiegu. Trzeba wejść na stronkę i nacisnąć: Powiększanie piersi, klinkij aby zobaczyć animację http://klinikakolasinski.pl/korekcja...ie-piersi.html Ogólnie artykuł zawiera sporo potrzebnych informacji
Bardzo fajna stronka- muszę pochwalić. Rzetelnie i rzeczowo pokazane i wyjaśnione bez przekłamań i prania mózgu. Można normalnie przedstawić? można? no jasne że można . Tylko trzeba się potem liczyć że pacjentki przychodzą i nie dają sobie wciskać głupot i trzeba im robić to co im się wymarzy.
Wszystkie pacjentki przed operacją powinny sobie tam zajrzeć.
Cytat:
Napisane przez Emma_25 Pokaż wiadomość
MyaDiva

jestem juz po konsultacji u Stanczyka
do tej pory mialam 350 mentor okragle z projekcją 4.8 cm, zaproponowal mi anatomki na wymianę, zreszta chcialam anatomki, mam do wyboru mentor cpg typ 313, 440 ml , projekcja 5,8 cm badz alergany 510 425, projekcja 6,3 cm

Nie wiem jakie masz dokładnie te mentorki 350 teraz- tzn jaką mają szerokość? Zakładam, że coś koło 11,7-12cm?
Natomiast te wkładki które masz zaproponowane mają już sporaśne wymiary dziwi mnie to trochę bo napisałaś, że masz wąską klatkę a to są modele właśnie wypełniające klatkę szeroką Mentorki mają szerokości 13,5cm! O tych plackach Allergan 510 to już nie będe nawet się rozpisywać- toż one mają 14,5cm szerokości marnotrastwo jawne takiej przestrzeni to powinno być karalne
W obu przypadkach wysokość wkładki to 12,2cm- więc może tu masz jakieś ograniczenie, tzn może masz np. wysoko osadzone piersi Bo wąskeij ni emasz z penością.
Dziwi mnie też wybór między tymi dwoma modelami to niebo a ziemia najbardziej płaska możliwość w zderzeniu z najbardziej pękatą Te 510 są spośród wszystkich dostępnych na rynku modeli anatomków i firm najmniej wypełnioną wkładką. Natomiast Mentorki są najwięcej wypełnione posród wszystkich. I co masz sama wybrać jakie chcesz? wg. czego? to strzał miedzy kolorem białym i czarny
I jeszcze jedne są twarde jak diabli - jak źle trafisz będziesz mieć kamienie w piersiach
Nie wiem jaki chcesz teraz uzyskać efekt? chcesz żeby piersi były widocznie większe niż teraz? bardziej wypełnione? mają być bliżej? o co prosiłaś lekarza? Dużo piszesz o projekcji łącząc ją z wielkością piersi- ale sama projekcja niczego nie odzwierciedla Co z tego że bokiem piersi bądą odstawały na 6 cm- jak będa to odstające piramidy/stożki cudaki

zajrzalam na strone mentora i widze ze masz podobne tylko ja bym miala 313 a ty masz 333 moja projekcja to 5,8 a twoja 6,2
ile masz cm pod biustem, bo ja 75 i wąską klatkę - jaka jest roznica miedzy typem 333 a 313 ?

Oznaczenie Cpg
pirwsza cyfra- oznaczenie gęstości żelu
druga cyfra- wysokość implantu
trzecia cyfra-projekcja implantu

A więc Cpg 333
żel 3- Cohesive 3
wysokość 3 - wysoka
projekcja 3 -wysoka

Cpg 313
żel 3-Cohesive 3
wysokość 1 -niska/low
projekcja 3-wysoka

Twój model implantów jest krótszy od mojego, kształt anatomka jest inny. To jest implant szerszy niż wyższy- takie położone jajko.
Ja mam pod biustem 70cm.

boje sie ze te anatomki beda za male czy cos, bo cala okragla gora zniknie ten push up, ale czy beda one wieksze ? bo 1 cm poleca do przodu no i brodawki nie beda na dole tylko ku gorze
mam pod gruczolem a proponuje mi pod mięsien, czy u ciebie sa wyczuwalne brzegi?
podobno juz nie stosuje sie drenow? tylko zwyczajnie piers zaszywa

jak to u was bylo? bo iles lat temu to mialam dreny
Jeśli możesz mieć teraz pod mięśniem- to bardzo dobrze. Z pewnością implant będzie mniej wyczówalny. No ale każdy lekarz zawsze wymaca implant- więc nie oszukujmy się, że implant jest niewyczuwalny w piersi. Ja go czuję podczas badnia- choć uważam, że teraz mam mieciutki implancik i w dotyku pierś jest fajna Allergany były bardzo twarde, a krawędzie były wręcz widoczne
Dreny się stosuje nadal- jak trzeba Uzależnione to jest od techniki jakiej lekarz używa i trochę też od reakcji tkanki pacjenta. Ja za pierwszym razem miałam dreny, za drugim nie- a spuchnięta byłam w obu przypadkach tak samo.
A czy brodawki nie będą na dole piersi? - w anatomkach brodawka nie jest na środku piersi a właśnie poniżej środka. Jeśli Ty masz teraz brodawkę nisko na piersi- to raczej powinnaś mieć wkładki które tą górę wypełnią bo masz górę piersi rozciągniętą. A te modle wkałdki wypełniają dół piersi nie górę
Masz może focie w albumiku bo niepamiętam?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-01-07 o 20:53
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:46   #4297
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
Żabulku a powiedz mi jeszcze czy Ty przez 2 mies. chodziłaś tylko w tym staniku od doktorka czy miałaś jakiś na zmianę? bo jak go pytałam to mówił, że nie mogę mieć żadnego innego i tylko mogę kupić u niego taki sam jak ten co dostałam po operacji...
Miesiac chodzilam tylko w tym pancerniku, a potem mialam shock absorber na zmiane Caly czas chodze w sportowych i czasami w pancerniku, bo on dla mnie byl wygodny Juz 5 mc po a pancernika uzywam
Stary 2012-01-07, 20:48   #4298
Emma_25
Raczkowanie

MyaDiva prosze odpisz na moj post - gdzie moge zobaczyc twoje piersi, mamy b podobne wkladki - chcialabym zobaczyc efekt, tylko ty masz typ cpg mentor 333 6,2 projekcja a mi proponuje 313 - 5,8 projekcja
dziewczyny napiszcie czy mialyscie dreny ?
na operacje zdecyduje sie chyba juz za miesiac - musze jeszcze schudnac z 5 kg bo waze 60 przy 166 no i badania porobic

ps. chodzilo mi o podniesienie brodawek do gory bo teraz opadly w dol , tak zeby od dolu (od faldu podpiersiowego) odleglosc od brodawki byla wieksza niz z gory, gdzie klatka bedzie plaska
nie intersuje mnie okragly implant wypełniający gorę.
sama nie wiem co myslec, zdecydowana jestem na mentory bo sie u mnie sprawdzily tylko grawitacja zrobila swoje
skoro mam 75 pod biustem to znaczy ze klatka jest szeroka?
jak sie okresla szerokosc klatki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cyc.jpg (6,9 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez Emma_25
Czas edycji: 2012-01-07 o 21:01
Emma_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:02   #4299
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva prosze odpisz na moj post - gdzie moge zobaczyc twoje piersi, mamy b podobne wkladki - chcialabym zobaczyc efekt, tylko ty masz typ cpg mentor 333 6,2 projekcja a mi proponuje 313 - 5,8 projekcja
na operacje zdecyduje sie chyba juz za miesiac - musze jeszcze schudnac z 5 kg bo waze 60 przy 166 no i badania porobic
Właśnie Ci odpisałam-troszkę to trwało bo musiał tabele powyciągać bo wszystkich wymiarów nie podałaś. Moje focie zobaczysz klikając na link w moim opisie który jest pod każdym moim postem. Ale moje żelki są zupełnie inne niż Twoje.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:

ps. chodzilo mi o podniesienie brodawek do gory bo teraz opadly w dol , tak zeby od dolu (od faldu podpiersiowego) odleglosc od brodawki byla wieksza niz z gory, gdzie klatka bedzie plaska
nie intersuje mnie okragly implant wypełniający gorę.
sama nie wiem co myslec, zdecydowana jestem na mentory bo sie u mnie sprawdzily tylko grawitacja zrobila swoje
skoro mam 75 pod biustem to znaczy ze klatka jest szeroka?
jak sie okresla szerokosc klatki?
Brodaweczki Ci opadły bo się góra piersi rozcianęła- tak właśnie się robi jak jest implant pod gruczołem. Tą górę musisz wypełnić- co da wypchanie samego dołu piersi? A efekt o którym piszesz,że brodawkę chcesz wyżej niż środek piersi- to wypisz , wymaluj BO oj chyba nie chcesz takiego efektu
Obw 75cm to nie jest szeroka klatka. Ale dobrane przez lekarza wkładki o szerokości 14,5 cm! to sugerują.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-01-07 o 21:04
Stary 2012-01-07, 21:03   #4300
Emma_25
Raczkowanie

ponizej dodalam jak wygladaja teraz moje piersi, implant okragly zostal na gorze a piers zjechala na dol - lekarz proponuje wlasnie model 313 aby uniesc sutki w gore
a co to jest BO ? o.O
to jaki model powinnam wybrac?
rozstaw sutkow 25 cm, szerokosc mierzona od rozstawu implantow z przodu to 35 cm

a no i oczywiscie chcialam odrobinke wieksze niz mam obecnie skoro beda pod miesien to juz w gore mi nie podjadą, projekcja byla dosc wazna chcialam najwieszka z mozliwych jakie sie da u mnie uchnac przy efekcie uniesienia biustu / zmiany kierunku brodawek z opadnietych do sterczacych i likwidacji push upu u gory. Jeszcze jedno chcialam aby implanty byly nizej a nie pod sama szyja jak mialam dotychczas

Edytowane przez Emma_25
Czas edycji: 2012-01-07 o 21:17
Stary 2012-01-07, 21:14   #4301
gwendolinka
Zadomowienie

zabulek ja mam dla ciebie coś extra. Hehe
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2043310218

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-07, 21:17   #4302
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Zabulku piekne staniczki ale myśle ze najbardzej falowałby ten srebrny Jak znajdziesz staniczek dobry na Twoje panienki to zdjęcia poprosze Strasznie mi sie podobaja

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Chyba zamówie i bedzie czekał w szafce na piersiKiedy ja bede mogła ogładac takie cudeńka z myśla ze bedzie na mnie ladnie lezalo

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-01-07 o 21:18
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:18   #4303
MyaDiva
Zakorzenienie

Pokażę Wam najbardziej szpiczaste piersi jakie widziałam.
To jest Carol Doda- pierwsza tancerka topless w historii- rok 1964.
Niestety nie tylko tak jej piersi zapisały się w historii- były one też jedną z pierwszych ofiar silikonu i skalpela
O kurcze napisy zakryły to jescze raz odwrócone zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg doda corol1.jpg (9,5 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-01-07 o 22:08
Stary 2012-01-07, 21:21   #4304
Emma_25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Pokażę Wam najbardziej szpiczaste piersi jakie widziałam.
To jest Carol Doda- pierwsza tancerka topless w historii- rok 1964.
Niestety nie tylko tak jej piersi zapisały się w historii- były one też jedną z pierwszych ofiar silikonu i skalpela
no efekt sredni poprostu opadniete cyce, mi sie marza sutki sterczace ale nie taaak nisko!
boje sie ze znow sie cos spiep.... chce aby teraz juz bylo idealnie na kolejne 15 lat (
Stary 2012-01-07, 21:22   #4305
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
ponizej dodalam jak wygladaja teraz moje piersi, implant okragly zostal na gorze a piers zjechala na dol - lekarz proponuje wlasnie model 313 aby uniesc sutki w gore
a co to jest BO ? o.O
rozstaw sutkow 25 cm, szerokosc mierzona od rozstawu implantow z przodu to 35 cm

a no i oczywiscie chcialam odrobinke wieksze niz mam obecnie skoro beda pod miesien to juz w gore mi nie podjadą, projekcja byla dosc wazna chcialam najwieszka z mozliwych jakie sie da u mnie uchnac przy efekcie uniesienia biustu / zmiany kierunku brodawek z opadnietych do sterczacych i likwidacji push upu u gory. Jeszcze jedno chcialam aby implanty byly nizej a nie pod sama szyja jak mialam dotychczas

http://modaurodanatura.blogspot.com/...em-piekna.html

Bottoming out- tam masz opisane w tej stronie i zdjęcie.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-07, 21:25   #4306
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

No No No calkiem fajny, ale ja az taka odwazna nie jestem

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Chyba zamówie i bedzie czekał w szafce na piersiKiedy ja bede mogła ogładac takie cudeńka z myśla ze bedzie na mnie ladnie lezalo

Juz niedlugo olivko Niedawno mialas 300pare dni, a juz tylko 190pare
Stary 2012-01-07, 21:35   #4307
jooasi
Wtajemniczenie

Emma to jest Twoje zdjęcie?? mnie się wydaje ze tu zmiana implantu wiele nie pomoże. implant tam jest na miejscu a zjechała po nim własna pierś z gruczołem, mnie przed takim efektem ostrzegał lekarz. do przypadku na zdjęciu to raczej podciąganie piersi byłoby potrzebne albo jakiś baaardzo duży implant te plackowate allergany na niewiele się zdadzą.
Stary 2012-01-07, 21:38   #4308
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
no efekt sredni poprostu opadniete cyce, mi sie marza sutki sterczace ale nie taaak nisko!
boje sie ze znow sie cos spiep.... chce aby teraz juz bylo idealnie na kolejne 15 lat (
Piękne, sterczące sutki będą zawsze jak operacja się uda ale żeby tak było trzeba odpowiednio wypełnić skórę piersi odpowiednim implantem. Ty teraz musisz myśleć o tym jak poprawić to co się zepsuło z czasem. Ty nie możesz sobie modelować piersi wg uznania- na to mogą sobie pozwolić tylko dziewczyny z płaską , jędrną wyjścióweczką. U Ciebie trzeba wypełnić odpowiednio pierś która jest w pewnych obszarach rozciągnięta.
Szkoda, że zdjęć nie masz bo w sumie nie wiem o czym mówimy.
No ale tak myślę, że lekarz wie co robi .

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-01-07 o 22:12
Stary 2012-01-07, 21:39   #4309
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Emma to jest Twoje zdjęcie?? mnie się wydaje ze tu zmiana implantu wiele nie pomoże. implant tam jest na miejscu a zjechała po nim własna pierś z gruczołem, mnie przed takim efektem ostrzegał lekarz. do przypadku na zdjęciu to raczej podciąganie piersi byłoby potrzebne albo jakiś baaardzo duży implant te plackowate allergany na niewiele się zdadzą.
joasi,
podpisuję się pod Twoim zdaniem
ja tez od razu wzięłam pod uwagę podwieszenie...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:48   #4310
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A co Ty tu wrzucasz dozwolone od lat 18 ja nie wchodzę bo jestem niepełnoletnia

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Teraz i ja focie widzę. Ale to jest powikanie- snoopy się nazywa. Może nie trzeba nic podwieszać tylko poprawić- to co przeleciało przez implant ustawić w odpowiednim miejscu z odpowiednio dużym implantem.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-01-07 o 23:10
Stary 2012-01-07, 21:52   #4311
gwendolinka
Zadomowienie

MyaDiva a tam - sama bym się w to przyodziała. Podszyłabym miseczki jakimś ładnym gładkim materiałem i w lecie pod marynarkę na imprezę ! i skórzane spodnie. Czujecie ten klimat :O .... chyba na impreze w jakimś kurorcie w krajach południowych bo tu by mnie zakrakali tutaj

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-07, 21:55   #4312
Emma_25
Raczkowanie

jooasii
nie nie ja mialam wybor ale wybralam mentory cpg 313 - zalozenie bylo takie aby odwrocic gore z dolem czyli zlikwidowac push up a wypełnic dol i obnizyc umieszczenie implantu przy zwiekszeniu projekcji - lekarz powiedzial ze blizna nie bedzie juz w samym faldzie podpiersiowym ale wyzej bo zostanie wypchnieta w gore

mialam 350 ml teraz 440 wiec nieco wieksze ale ksztalt zupelnie inny wiec nie wiem jaka wielkosc wyjdzie - mialo byc D

Myadiva ty masz teraz rozmiar 70D? tzn jaki obwod w biuscie? ja do tej pory mialam 97
lekarz proponowal mi obnizenie starego implantu ale mi sie nie kalkuluje bo po 1 moze byc uszkodzony, nie wiadomo przez skore, dowie sie jak zajrzy, to koszt 7 tys, przy anatomkach 13 tys - jak juz cos robic na wiele lat to chyba warto dolozyc niz nosic kolejne bog wie ile lat ten sam zuzyty implant

Edytowane przez Emma_25
Czas edycji: 2012-01-07 o 22:05
Stary 2012-01-07, 22:06   #4313
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
a co to jest BO ? o.O

Domyślam się, że nie jest to Twoje zdjęcie. Jeśli tak to wygląda u Ciebie doszło poprostu do powikłania. To nie jest rozciągnięta pierś w skutek czasu i grawitacji- to jest wina nieprawidłowo osadzonego implantu. Cały obecny obraz Twoich piersi jest zniekształcony- i nie wiąże się to wcale z okrągłym implantem. Tzn chodzi mi o to że Ty całą winę składasz na okrągły implant. A gdybyś teraz miała w piersi implant anatomiczny- piersi też by były nie do przyjęcia, brodawki tak samo by patrzyły do dołu, i nad piersią byś miała balon/implant.

Nie bardzo możeny coś podpowiedzieć- bo nadal ja nie mam pewności o czym mówimy. Najpierw z Twojego opisu wyglądało to na piersi rozciągnięte po implantacji pod gruczoł- teraz wrzuciłaś zdjęcia z powikłaniem którego przyczyna jest zupełnie gdzie indziej. Rozstaw brodawek w tym przypadku też nic nie mówi- bo jeśli doszło do powikłania jest zniekształcony i niemiarodajny.

I jeszce jedno- implant anatomiczny wypada w osadzeniu wyżej niż okrągły.

Stary 2012-01-07, 22:20   #4314
Emma_25
Raczkowanie

Byc moze przyczyna lezy po obu stronach po 1 implantacja pod gruczol, ale wowczas lekarz mi tak doardzil, po 2 chcialam dosc okazaly jak na moje mozliwosci implant i byc moze przesunal sie w gore bo sie nie miescil, nie wiem to kupe lat temu bylo - teraz jak widze sa nowsze technologie tez trudno mi mowic o wyjsciowce jak zdjec nie mam tylko to co teraz widac i dokladnie nie wiem jaka srednica byla tego okraglego, wiem ze 350 ml - pozostaje zaufac lekarzowi
MyaDiva ogladalam twoje fotki, piersi wygladaja bardzo ladnie - takiego efektu bym sobie zyczyla tylko ze moje beda nizsze i szersze a twoje odwrotnie ale sa dosc podobne roznica w samej projekcji 0,5 cm to chyba nie duzo

pytalam czy nosisz D ?mam sporo obaw i chcialabym aby operacja spelnila moje oczekiwania, ale przy poprawkach nigdy nic nie wiadomo
Stary 2012-01-07, 22:43   #4315
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
jooasii
nie nie ja mialam wybor ale wybralam mentory cpg 313 - zalozenie bylo takie aby odwrocic gore z dolem czyli zlikwidowac push up a wypełnic dol i obnizyc umieszczenie implantu przy zwiekszeniu projekcji - lekarz powiedzial ze blizna nie bedzie juz w samym faldzie podpiersiowym ale wyzej bo zostanie wypchnieta w gore

mialam 350 ml teraz 440 wiec nieco wieksze ale ksztalt zupelnie inny wiec nie wiem jaka wielkosc wyjdzie - mialo byc D

Myadiva ty masz teraz rozmiar 70D? tzn jaki obwod w biuscie? ja do tej pory mialam 97
lekarz proponowal mi obnizenie starego implantu ale mi sie nie kalkuluje bo po 1 moze byc uszkodzony, nie wiadomo przez skore, dowie sie jak zajrzy, to koszt 7 tys, przy anatomkach 13 tys - jak juz cos robic na wiele lat to chyba warto dolozyc niz nosic kolejne bog wie ile lat ten sam zuzyty implant
Możemy mieć tylko nadzieję , że lekarz ma jakieś doświadczenie w takich przypadkach i wie co ma zrobić by było dobrze. Nie mamy możliwości ocenić jak Twoje piersi wyglają - więc nie możemy wiedzieć w jakim stopniu się skóra zniekształciła.
Nie wiem, czy 90 cc załatwi sprawę czy wystarczy i to róznica ulokowana tylko w dole piersiJa nie miałam aż takiej potrzeby dopełnienia piersi i mam teraz o 200 więcej. Więc czy u Ciebie 90cc będzie w stanie załatwić problem?
Poniżej wrzucam Ci focie z takim samym powikłaniem tylko w o wiele większym stopniu niż na foci którą Ty wrzuciłaś. Bokiem to widać jak się fałd zwiesił aż na boku pod pachą- na Twoim zdjęciu jeszcze tak bardzo tego nie ma. Tu implanty lekarz dał większe o 100cc- ale musiał też podwiesić pierś, przesunąc całą brodawkę do góry no bo właśnie na górze pierś byłaby rozciągnięta i za pusta w takim stopniu że nie dałoby się jej wypełnić nawet okrągłym implantem. I wcale tak dobrze pierś się nie wypełniła mimo podwieszania i dopełneinia implantem o 100cc większym- też okrągłym zresztą. Ta pani też miał pod gruczoł za pierwszym razem.
I zobacz jak implant okrągły wygląda po poprawce- i to większy okrągły. Za pierwszym razem było 200cc- po poprawce 300cc,
Powiem, że ja bym się na Twoim miejscu skonsultowałą jeszcze z innymi lekarzami. Sprawa nie jest na prawdę prosta i tu trzeba fachowca z ogromnym doświadczeniem .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 71l 1965r 200 na 3oocc.jpg (23,2 KB, 66 załadowań)

Stary 2012-01-07, 22:59   #4316
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Byc moze przyczyna lezy po obu stronach po 1 implantacja pod gruczol, ale wowczas lekarz mi tak doardzil, po 2 chcialam dosc okazaly jak na moje mozliwosci implant i byc moze przesunal sie w gore bo sie nie miescil, nie wiem to kupe lat temu bylo - teraz jak widze sa nowsze technologie tez trudno mi mowic o wyjsciowce jak zdjec nie mam tylko to co teraz widac i dokladnie nie wiem jaka srednica byla tego okraglego, wiem ze 350 ml - pozostaje zaufac lekarzowi
MyaDiva ogladalam twoje fotki, piersi wygladaja bardzo ladnie - takiego efektu bym sobie zyczyla tylko ze moje beda nizsze i szersze a twoje odwrotnie ale sa dosc podobne roznica w samej projekcji 0,5 cm to chyba nie duzo

pytalam czy nosisz D ?mam sporo obaw i chcialabym aby operacja spelnila moje oczekiwania, ale przy poprawkach nigdy nic nie wiadomo
Ja mam teraz w biuście 91cm a pod biustem 70. Z miękkich staniczków noszę 70E.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
MyaDiva a tam - sama bym się w to przyodziała. Podszyłabym miseczki jakimś ładnym gładkim materiałem i w lecie pod marynarkę na imprezę ! i skórzane spodnie. Czujecie ten klimat :O .... chyba na impreze w jakimś kurorcie w krajach południowych bo tu by mnie zakrakali tutaj
No ja czuję ten klimat Wow- super zestawik by był. I niech sobie kraczą zazdrośnicy

Stary 2012-01-07, 23:34   #4317
gwendolinka
Zadomowienie

Emma , ja tak czytam co wy sobie popisujecie z Myą ale nie kumam za bardzo tego. Ale stwierdzam, ze chyba najgorsze wkladac pod gruczoł, bo tkanka nie jest w stanie utrzymać tego ciężaru... Na twoim miejscu co do wielkości i typi implantu skonsultowałabym sie z innymi lekarzami.

Dziewczyny u mnie to jakaś totalna masakra. Nie mogę przestać jeść. Czuję sie starsznie źle, bo źle sie odzywiam. Fast foody , alkohol, jednakoż nie wysypiam się i ogólnie obraz nędzy i rozpaczy. Nowy Rok a ja tak zaczęłam... u mnie sesja za pasem Na prawdę mam co robić. Po sesji bede musiala do Pani Dr zadzwonic umówić się zeby się pokazać z moimi bimbalami. Miałam to zrobić na początku roku. Nie wiem czy to możliwe, ale one rosną? Wszystkie mnie cisną staniki, poza jednym 65F i mamabel plain. Ja tu mam najmniejsze impanty i najwieksze cycole Jak to możliwe

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-08, 00:20   #4318
tonia87
Rozeznanie

ja tak na szybko...

byłam w czwartek u pani od tarczycy... w poniedziałek muszę zadzwonić do kliniki i odwołać operację...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 00:34   #4319
gwendolinka
Zadomowienie

Tonia zdrowie najwazniejsze ! Az tak powaznie z ta tarczyca? w sumie... wiem, ze tarczycy nie wyreguluje sie hip-siup ale wszystko jest do zrobienia. Trzymam kciuki

Aaaaa zapomnialam sie wam pochwalić, zrobili mi noworoczny prezent w postaci ostrzezenia czy punktu karnego na wizazu. Od razu jak sie zalogowalam w nowym roku to na mnie czekał Zabulek a Ty tez dostalas, czy ciebie oszczedziło ?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-08, 03:45   #4320
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Emma , ja tak czytam co wy sobie popisujecie z Myą ale nie kumam za bardzo tego. Ale stwierdzam, ze chyba najgorsze wkladac pod gruczoł, bo tkanka nie jest w stanie utrzymać tego ciężaru... Na twoim miejscu co do wielkości i typi implantu skonsultowałabym sie z innymi lekarzami.

Dziewczyny u mnie to jakaś totalna masakra. Nie mogę przestać jeść. Czuję sie starsznie źle, bo źle sie odzywiam. Fast foody , alkohol, jednakoż nie wysypiam się i ogólnie obraz nędzy i rozpaczy. Nowy Rok a ja tak zaczęłam... u mnie sesja za pasem Na prawdę mam co robić. Po sesji bede musiala do Pani Dr zadzwonic umówić się zeby się pokazać z moimi bimbalami. Miałam to zrobić na początku roku. Nie wiem czy to możliwe, ale one rosną? Wszystkie mnie cisną staniki, poza jednym 65F i mamabel plain. Ja tu mam najmniejsze impanty i najwieksze cycole Jak to możliwe
Jedni zaczynają rok od diety Ty na odwrót
A Ty i tak lepiej na tym wyjdziesz- bo ci pierwsi już po miesiącu dietę przerwą no a Ty dopiero zaczniesz No a sesja kurcze trzeba podołać jakoś
Cycuchy niech sobie rosną do woli takich ślicznotek nie może być za wiele.
A to ostrzeżenie to za co oberwałaś co nawiwijałaś ? ja widzę, że jesteś milcząca ostatnio a to pewnie dlatego.

---------- Dopisano o 03:45 ---------- Poprzedni post napisano o 03:42 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja tak na szybko...

byłam w czwartek u pani od tarczycy... w poniedziałek muszę zadzwonić do kliniki i odwołać operację...
O jej - no ale najpierw zdrowie. Będzie dobrze- podleczysz się troszkę i cycuchy zrobisz na spokojnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości