Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-26, 12:59   #4291
aknowi88
Wtajemniczenie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Dla wszystkich domowników
Pieklam pierwszy raz w silikonowych foremkach i chyba będę musiała ekstra papilotki wkładać, bo ciasto przykleilo sie i mam zonka poczekam jeszcze jak ostygnie

Ja chętnie odstapie, bo nienawidzę
ja też mogę odstąpić bo tez nie trawię

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 13:01   #4292
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
No faktycznie mi wynożyczkowało...
Już poczytałam, miałam ostatnio robione USG jamy brzusznej i nic nie wykazało, chyba, że musiało by być takie ginekologiczne, to rok już nie byłam. Nie straszcie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Tak mówicie tutaj o "sraniu w swoje gniazdo" i opowiadania o wszystkim ale ja Wam powiem, ze ja wolę tutaj Wam powiedzieć co mnie boli niż opowiadać to osobom które znają mnie i mojego TZta osobiście, bo potem my się pogodzimy a złe wrażenie zostanie. Niby mam komu to powiedzieć ale po co moja dobra koleżanka a zarazem sąsiadka albo inna koleżanka czy siostra ma o tym wiedzieć , o co się kłócę z mężem a tutaj wiem, że nie znacie mnie osobiście i nie będzie zaraz o tym plotkowało pół wsi, nawet jeśli czyta to ileś tysięcy osob ale to są obce osoby. Teraz co się pokłóciłam z mężem i wyżaliłam się tutaj Wam, to faktycznie mogłam tego nie robić choć nie przedstawiłam tutaj wszystkiego kropka w kropkę ale najważniejszą rzecz która mnie najbardziej dotknęła. A ja nie umiem trzymać wszystkiego w sobie, muszę z kimś pogadac jeśli jest mi źle a wtedy było mi naprawdę bardzo przykro i nie mogłam o niczym innym myśleć. I nie oczekiwałam współczucia tylko obiektywnego spojrzenia na sytuację, bardzo mi pomogłyscie bo dzięki Wam, a szczególnie Tobie Dokia , uspokoiłam się, przestałam rzucać jadem i pomyślałam, że faktycznie może mieć problemy w pracy itp bo samo z siebie to się nie wzięło...
Zgadzam się z Tobą. Niby nie powinno się tu mówić o jakiś swoich prywatnych sprawach ale powiedz, czy jeśli weszłabyś na jakieś forum, zobaczyła jakiś całkiem obcy nick to czy chciało by ci się czytać albo angażować w problemy tej osoby, skoro nawet nie wiesz kto to może być a żadnych pikantnych szczegółów też nie ujawnia. Ja także wolę tutaj coś napisać, wyżalić się, poczytać rad niż powiedzieć coś koleżance, wiadomo, w złości powiedzieć parę przykrych rzeczy na konkretną osobę a później wszystko wróci do normy a koleżanka ma już wyrobione zdanie albo okaże się świnią i trąbi o tym pół wioski jak wspomniałaś.

..A.. Nasz wielki dzień - 23.08.2014r.
Proszę Cię, mów mi jak najczęściej, że jesteś... że zawsze już będziesz...
xmajtajx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 13:13   #4293
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
też tak miewałam..powiedz lekarzowi że tak kaszle w nocy że nie śpi i wymiotuje od kaszlu.. tak czasem mówiłam w takiej sytuacji.. L4 było
obyło się bez ściemniania
osłuchowo czysto, gardełko ok, wszystko ok ...
ale zwolnienie do końca tygodnia dała

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Hello!
Wrzucam Wam oś co powoduje że mi się od rana paszcza cieszy:

Poradnik hodowcy roślin, ssaków i ptaków

1. Dziewica pospolita – roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą.
2. Stara panna – roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim.
3. Kochanka – roślina kwitnąca, pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na duże koszty, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Rozkwita nocą.
4. Żona – pasożytnicze zwierzę domowe, pociągowe, bardzo nerwowe ale wytrwałe. Żywi się odpadkami, w hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści.
5. Kawaler – ptak przelotny. Dzieci swoje podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest trudny do chwycenia w sidła.
6. Stary kawaler – grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą.
7. Mąż – zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność, w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli – nieopłacalny. Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia z padalcem
8. Rozwódka – należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwą szarańcza. Samiczki pozostawia w spokoju, samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni.
9. Wdowa – wierzba z gatunku płaczących. Szybko próchniejąca z braku zdrowego korzenia. Nadaje się do przerobu na fujarki.

i teraz widzę, ze nie tylko z lasem/drzewami będę się kojarzyła, ale i z rybnym kakao
następnym razem pomyślę, zanim coś napiszę

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 13:18   #4294
Meitsa
Zakorzenienie

Wyjelam i zjadlam jedna babeczke. Okazało sie, ze są trochę niedopieczone i wlozylam z powrotem do piekarnika na 5 minut

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 13:25   #4295
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

i teraz widzę, ze nie tylko z lasem/drzewami będę się kojarzyła, ale i z rybnym kakao
następnym razem pomyślę, zanim coś napiszę
oj tam, oj tam
mi się kojarzysz z torebką talia pamiętam jak robiłaś specjalnie zdjęcia porównując ją z lakierem z cieniami sleeka no i jesteś perfekcyjną panią domu ale żeby nie było tak różowo to leśny ludek i tran musi być
Stary 2011-10-26, 13:27   #4296
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Witam

Co Was nadrabiam to komputer mi się rozkracza...
Nie wiecie może co się dzieje z moim laptopikiem??? Działa,działa i nagle takie "puk" i jest wyłączony.

Miłego dnia
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 13:27   #4297
musso4
Zakorzenienie

a ja szukam cały czas czegoś dla Sarunieczki na wymiankę za naszyjnik, tzn. jeszcze go nie widziałam ale brzmi zachęcająco bo za ostatni chciała tak mało pieniążków że aż mi głupio

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 13:29   #4298
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
oj tam, oj tam
mi się kojarzysz z torebką talia pamiętam jak robiłaś specjalnie zdjęcia porównując ją z lakierem z cieniami sleeka no i jesteś perfekcyjną panią domu ale żeby nie było tak różowo to leśny ludek i tran musi być
zbyt różowo nie może być

bąbel śpi, a w domu pomidorówką pachnie liczyłam na ogórkową, ale mati koniecznie chciał 'pomidolową z makalonem' ... no ma chłopak fazę na makaron ...

kuźwa jacyś sądziedzi mają psa wyjusa

Stary 2011-10-26, 13:33   #4299
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez xmajtajx Pokaż wiadomość
Nie, nie... Nie chcę jeszcze ciążowego brzuszka, najpierw puste miejsce na palcu musi się czymś zapełnić
Właśnie, muszę usunąć to zdjęcie, wczoraj zapomniałam
No wiem, wiem... to był żart taki...

Cytat:
Napisane przez xmajtajx Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Niby nie powinno się tu mówić o jakiś swoich prywatnych sprawach ale powiedz, czy jeśli weszłabyś na jakieś forum, zobaczyła jakiś całkiem obcy nick to czy chciało by ci się czytać albo angażować w problemy tej osoby, skoro nawet nie wiesz kto to może być a żadnych pikantnych szczegółów też nie ujawnia. Ja także wolę tutaj coś napisać, wyżalić się, poczytać rad niż powiedzieć coś koleżance, wiadomo, w złości powiedzieć parę przykrych rzeczy na konkretną osobę a później wszystko wróci do normy a koleżanka ma już wyrobione zdanie albo okaże się świnią i trąbi o tym pół wioski jak wspomniałaś.
Oj, są różni ludzie... Jedni wolą się wygadać obcym (internet lub przypadkowy pasażer w podróży) bo jak go nie znają to łatwiej mówić o prywatnych sprawach... i to ponoć popularne... Inni w necie nie zostawiają żadnych osobistych informacji... Ja też jestem za tą drugą opcją, bo internet potrafi być niebezpieczny. I nie jest taki anonimowy jak nam się wydaje.
A zwierzania się nie mam potrzeby, czy to w necie, czy wśród znajomych.
Od zawierzania osobistych problemow mam najbliższych; męża albo mamę (zależy jaki problem)

A jak ktoś ma potrzebę to proszę bardzo. W końcu tu jest taka rodzinna atmosfera, że aż sprzyja
Stary 2011-10-26, 13:35   #4300
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Też mi z kuchni pachnie pomidorówką Ale z ryżem
Stary 2011-10-26, 13:38   #4301
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
nie bylo paczki
kurczę no to zaczynam się niepokoić
dziewczyny, ile Wam najdłużej szedł list polecony ekonomiczny?

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 13:41   #4302
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Witam

Nie wiecie może co się dzieje z moim laptopikiem??? Działa,działa i nagle takie "puk" i jest wyłączony.

Miłego dnia
Powodów może byc wiele. Na odległość to trudno mi doradzić. Długo go masz? Może ze starości juz padać lub może procesor sie przegrzewac. Ja mam nowego lapka i dopiero dodatkowe chłodzenie zapobieglo ciagłe wieszanie sie A może to wirusy i trzeba zrobic format

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 13:44   #4303
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
list polecony ekonomiczny to jest D+3, czyli dzień nadania do godz. 15+ 3 dni, jeśli wysłałaś w sobotę, to tak jakby był nadany w poniedziałek przed 15 + 3 dni, to maja czas do czwartku może przyjść wcześniej, tak jak mi sie zdarzało, że priotytet szedł dłużej ale na razie nie ma co panikować
Stary 2011-10-26, 13:47   #4304
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Cytat:
Powodów może byc wiele. Na odległość to trudno mi doradzić. Długo go masz? Może ze starości juz padać lub może procesor sie przegrzewac. Ja mam nowego lapka i dopiero dodatkowe chłodzenie zapobieglo ciagłe wieszanie sie A może to wirusy i trzeba zrobic format
Mam go jakieś 3 lata. Kurcze,kosztował kupę kasy i liczyłam na dłuższy żywot Jeszcze nigdy nie miałam problemów z kompem. Chyba bez serwisu się nie obejdzie Dzięki za sugestie
Stary 2011-10-26, 13:50   #4305
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
list polecony ekonomiczny to jest D+3, czyli dzień nadania do godz. 15+ 3 dni, jeśli wysłałaś w sobotę, to tak jakby był nadany w poniedziałek przed 15 + 3 dni, to maja czas do czwartku może przyjść wcześniej, tak jak mi sie zdarzało, że priotytet szedł dłużej ale na razie nie ma co panikować
wysłałam w sobotę ok południa. No to faktycznie jest jeszcze czas

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

dziewczyny a nie macie może na wymiankę lub za kasę jakiegoś futerka czy płaszczyka na zimę dla dziecka 2 letniego? rozmiar 98.

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 13:56   #4306
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
dziewczyny a nie macie może na wymiankę lub za kasę jakiegoś futerka czy płaszczyka na zimę dla dziecka 2 letniego? rozmiar 98.
kurde ... niedawno robiłąm bąblowi porządki w szafie i wyrzuciłam zarąbistą kurteczkę
młody w niej wyglądał jak ciacho i w sumie mało nie kosztowała, ale wyróśł, a nie miałam komu oddać ...

kiedyś oddawałam kobiecie z pracy dla wnuków; po pierwszym razie podziękowała - przyniosła słodycze dla matiego, jak sugerowałam ... drugim razem dła gumy, a kolejne zlała i przyjęła, jakby się należało, więc stwierdziłam, ze już nic jej nie dam
taka ze mnie świnia

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-10-26 o 13:58
Stary 2011-10-26, 14:00   #4307
aknowi88
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana nie panikuj jak polecony to w końcu dojdzie a ma jeszcze czas gorzej gdybyś zwykłym ekonomicznym wysłała

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 14:05   #4308
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Tak mówicie tutaj o "sraniu w swoje gniazdo" i opowiadania o wszystkim ale ja Wam powiem, ze ja wolę tutaj Wam powiedzieć co mnie boli niż opowiadać to osobom które znają mnie i mojego TZta osobiście, bo potem my się pogodzimy a złe wrażenie zostanie. Niby mam komu to powiedzieć ale po co moja dobra koleżanka a zarazem sąsiadka albo inna koleżanka czy siostra ma o tym wiedzieć , o co się kłócę z mężem a tutaj wiem, że nie znacie mnie osobiście i nie będzie zaraz o tym plotkowało pół wsi, nawet jeśli czyta to ileś tysięcy osob ale to są obce osoby. Teraz co się pokłóciłam z mężem i wyżaliłam się tutaj Wam, to faktycznie mogłam tego nie robić choć nie przedstawiłam tutaj wszystkiego kropka w kropkę ale najważniejszą rzecz która mnie najbardziej dotknęła. A ja nie umiem trzymać wszystkiego w sobie, muszę z kimś pogadac jeśli jest mi źle a wtedy było mi naprawdę bardzo przykro i nie mogłam o niczym innym myśleć. I nie oczekiwałam współczucia tylko obiektywnego spojrzenia na sytuację, bardzo mi pomogłyscie bo dzięki Wam, a szczególnie Tobie Dokia , uspokoiłam się, przestałam rzucać jadem i pomyślałam, że faktycznie może mieć problemy w pracy itp bo samo z siebie to się nie wzięło...
ale ja też czasem napiszę.. no przecież... jak remont łazienki był w toku to ciagle "się działo" to też pożaliłam się jak mi w pięty poszło i dziewczyny powiedziały że to dlatego że dzień wcześniej ja mu pojechałam no i tak to jest... ja miałam na myśli tamtą naszą forumowiczkę (której nick-u już nie pamiętam ) gdzie nonstop i nonstop trzeba było czytać różne bzdety aż do obrzydzenia..
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 14:12   #4309
musso4
Zakorzenienie

Zaraz będzie Sarunieczka i Bogi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 14:14   #4310
jola_asia
Rozeznanie

Cytat:
komu fasolki po bretońsku
Hej.Ja poproszę małą porcję jak jeszcze masz?
jola_asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 14:15   #4311
sheryl
szeryfcio

Cytat:
A to też zależy od poczty, bo z mojej na przykład w soboty wychodzą. Nieźle się zdziwiłam, jak wysłałam coś w sobotę priorytetem i w poniedziałek już miałam odzew.
A u mnie ekonomiczny idzie średnio 2 dni, czasami zdarza się 3 dni (jak właśnie wam dziewczyny wysyłałam). A priorytet 1 dzień, czasami 2 dni.
Stary 2011-10-26, 14:17   #4312
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
oj tam, oj tam
bardzo dobrze powiedziane

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Witam

Miłego dnia
czy te "puk" masz zawsze w określonym czasie od włączenia, tzn w stałym czasie? i czy wtedy lapek jest bez kabla sieciowego, tzn na baterii? bo jeśli tak to mogą być tak ustawione opcje oszczędzania energi.. lub może przegrzewać się procek.. ale też możesz wyjąć i włożyć baterię jeszcze raz

Cytat:
kurde ... niedawno robiłąm bąblowi porządki w szafie i wyrzuciłam zarąbistą kurteczkę
młody w niej wyglądał jak ciacho i w sumie mało nie kosztowała, ale wyróśł, a nie miałam komu oddać ...

kiedyś oddawałam kobiecie z pracy dla wnuków; po pierwszym razie podziękowała - przyniosła słodycze dla matiego, jak sugerowałam ... drugim razem dła gumy, a kolejne zlała i przyjęła, jakby się należało, więc stwierdziłam, ze już nic jej nie dam
taka ze mnie świnia
i bardzo dobrze zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez aknowi88 Pokaż wiadomość
kochana nie panikuj jak polecony to w końcu dojdzie a ma jeszcze czas gorzej gdybyś zwykłym ekonomicznym wysłała
po 14 dniach można dopiero reklamację składać.. powinien dojść
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 14:22   #4313
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aknowi88 Pokaż wiadomość
no tak ale po tym co tu się działo i ta paczuszka tak długo idzie to jakoś ...tak boję się ...żeby nie wyjść na ...naciagaczkę
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ale ja też czasem napiszę.. no przecież... jak remont łazienki był w toku to ciagle "się działo" to też pożaliłam się jak mi w pięty poszło i dziewczyny powiedziały że to dlatego że dzień wcześniej ja mu pojechałam no i tak to jest... ja miałam na myśli tamtą naszą forumowiczkę (której nick-u już nie pamiętam ) gdzie nonstop i nonstop trzeba było czytać różne bzdety aż do obrzydzenia..
a no tak ale powiem Wam, że ja też mam czasami tyle wrazeń, że czasem pisząc Wam o nich zastanawiam się czy nie pomyślicie sobie, że chyba coś koloryzuję bo stale coś niesamowitego mnie spotyka

Stary 2011-10-26, 14:26   #4314
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
no tak ale po tym co tu się działo i ta paczuszka tak długo idzie to jakoś ...tak boję się ...żeby nie wyjść na ...naciagaczkę

a no tak ale powiem Wam, że ja też mam czasami tyle wrazeń, że czasem pisząc Wam o nich zastanawiam się czy nie pomyślicie sobie, że chyba coś koloryzuję bo stale coś niesamowitego mnie spotyka
mnie nie oszukałaś więc ja Ci wierzę

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 14:37   #4315
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:

taka ze mnie świnia
ja dostawałam od rodziny znajomych moich teściów całe worki z ciuchami i zabawkami. I za pierwszym razem dałam dwa perfumki z avonu, dla matki tego dziecka i dla pani ktora nam to przywoziła, potem kiedy indziej jak tamto dziecko miało urodziny to poprosiłam teściową i upiekła tej małej duży tort na urodziny i zamówiłam dla Niej całą serię z Ella Ballerina
Fajnie jest coś dostać ale uważam, że za wszystko należy umieć się odwdzięczyć a nie tylko brać i wtedy każdemu jest miło

Stary 2011-10-26, 14:51   #4316
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jola_asia Pokaż wiadomość
Hej.Ja poproszę małą porcję jak jeszcze masz?
zostało cały gar nagotowałam
Stary 2011-10-26, 14:53   #4317
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
zostało cały gar nagotowałam
kurcze też już dawno nie robiłam, a chodzi za mną od jakiegoś czasu ... chyba w przyszłym tygodniu zrobię

Stary 2011-10-26, 14:54   #4318
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 14:58   #4319
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No wiem, wiem... to był żart taki...

Oj, są różni ludzie... Jedni wolą się wygadać obcym (internet lub przypadkowy pasażer w podróży) bo jak go nie znają to łatwiej mówić o prywatnych sprawach... i to ponoć popularne... Inni w necie nie zostawiają żadnych osobistych informacji... Ja też jestem za tą drugą opcją, bo internet potrafi być niebezpieczny. I nie jest taki anonimowy jak nam się wydaje.
A zwierzania się nie mam potrzeby, czy to w necie, czy wśród znajomych.
Od zawierzania osobistych problemow mam najbliższych; męża albo mamę (zależy jaki problem)

A jak ktoś ma potrzebę to proszę bardzo. W końcu tu jest taka rodzinna atmosfera, że aż sprzyja
Wiem, że żart
Oczywiście też jestem zdania, że internet jest niebezpieczny i za wiele nie ma co umieszczać, ale jeśli nie wchodzi się w szczegóły, o ważniejszysz sprawach piszę na priv, to czemu nie Jak mam problemy z Moim to mamie nie powiem bo później jest dla niego nie miła nawet jak już się pogodzimy, koleżanki mam ale jedyny kontakt mamy przez gg a więc to też już internet Z wszystkim trzeba uważać. A najbardziej rozśmieszają mnie zdjęcia dziewczyn na różnych portalach, podpis "dla ciebie kochanie", albo "dla tego jedynego" a milion wyświetleń

Cytat:
Też pomyślałam o tym, że może się przegrzewać. Są też takie specjalne stoliki chłodzące, znajoma kupowała swojemu narzeczonemu w internecie za grosze
Ja mam stacjonarny ale mam 3 wiatraki i ustawione żeby wyłączał się dopiero przy 50 stopniach Bo inaczej to co chwilę by było "puk"

..A.. Nasz wielki dzień - 23.08.2014r.
Proszę Cię, mów mi jak najczęściej, że jesteś... że zawsze już będziesz...
xmajtajx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 15:00   #4320
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Maju, Bogusiu gdzie jesteście czekam na Was i doczekać się nie mogę

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości