Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 12:35   #4291
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

hej ślicznotki
Ja dziś zaszalałam i z synkiem wstaliśmy po 12stej Zjadłam płatki i zaraz jakaś kawkę sobie zrobię. Po 14stej musze iśc do miasta, do POLO i na poczte. Mąż nadal nie dostał listu który mu wysłałam priorytetem 1 lutego!!!!! Adres na milion procent jest dobry więc czemu jeszcze ten list nie doszedł? Muszę iść i dowiedzieć się o co chodzi.
U mnie dzisiaj zimno.... śnieg często pada i wieje. Siedzę i znowu przed kompem marznę. Póki co nie było listonosza a ni kuriera kot się już jedzenia doczekać nie może a to jak na złość nie przychodzi!

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ja juz po śniadanku i szykuje się na uczelnię, mam na 10 do 15, ale jadę godzinę samochodem to trzeba o 9 wyjechać Do szkoły jeżdżę autem 50 km w jedną stronę Miałam poszukać sobie jakiegoś pokoju ale za ropę płacę z 500 zł miesięcznie a za pokój i życie, którego w domu się tak nie liczy z 750 zł więc według rodziców mam dojeżdżać Nawet wolę bo i blisko narzeczonego bo on jeździ do pracy w drugą stronę, pod Warszawę więc by mi się tęskniło
Co do tych waszych szamponów i odżywek to też się skuszę jak mi się skończą te moje bo myłam syossem i źle nie wyglądały ale wypróbuje najgorzej mam ze swoimi końcówkami Powinnam je obciąć ale boję się, że za bardzo mi się skrócą te włosy.
Monia fajnie masz z tymi Niemcami, też bym chciała wyjechać z PL a i dobrze, że z tym księdzem było bez problemu
No niedziela to taki dzień do poleżenia tylko gorzej jak są jacyś goście albo ktoś cię zaprosi....i weź tu dietę trzymaj....
Miłego dnia pięknoty życzę i wytrwałości w ćwiczeniach i jedzeniu a wieczorem spowiedź
Masz rację skoro taniej wychodzi dojeżdżanie do szkoły to lepiej jeździć. 50 km to nie tak dużo a przynajmniej mieszkasz sobie w swoim ciepłym domku
Syossa kiedyś też używałam i jakoś mi nie przypadł do gustu. Z tego Pantene jestem bardzo zadowolona. Wczoraj myłam nim drugi raz włosy i dziś są cudne a jak pachną! Jak masz brzydkie końcówki to podetnij. JA też się bałam że mi fryzjerka obetnie dużo ale powiedziałam jej dosadnie że ma obciąć jak najmniej i zrozumiała Po obcięciu koncówek włosy odzyły i jeszcze szybciej zaczęły rosnąć
No ja też się cieszę że wyjadę z Polski i zobaczę trochę Świata. Trochę się boję ale muszę chociaż spróbować. Chcę też aby rodzina była w komplecie, cięzko już mi samej z dwójką dzieci.
Ojj niedziela to taka zamulająca jest że szok.... nie lubie tego dnia :/

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Monika Ty i tak już dużo osiągnęłaś, wspaniałą metamorfozę, mąż powinien Cię nosić na rękach )* I to nie prawda., że masz jakieś grube uda, wyglądasz naprawdę ekstra! Nie widać w ogóle, że jesteś po jakiś porodach. A masz już dwójkę dzieci Ostatnio była u mnie koleżanka i pokazywałam jej Ciebie, mam nadzieję, że się nie obrazisz Mówiła, że nigdy nie powiedziała, że urodziłaś jedno a o dwójce już nie wspomnę. Przeglądałyśmy fotki waszej czwórki, no i mówiła, że to widać, że jesteście szczęśliwi. Aj w ogóle mąż sprawia wrażenie dumnego ze swojej żonki

Echś tak się rozpisałam, bo ostatnio mnie coś wzięło na fb przeglądałam ludzi i natknęłam się na Foto-Trendy Twojej siostry stronka? mam pytanie ona w jakimś programie przerabia te fotki też? bo bym chciała też jakieś takie zdjęciaa heh

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Jak wstała już jedna sowa to zaraz czas na drugą heheh ja dzisiaj wstałam zjadłam rosołek i pojechałam z tatem na ksero wydrukowałam ankiety do pracy

Nooo druga sowa już na nogach
Pewnie, że nie mam nic przeciwko że pokazałaś koleżance zdjęcia no coś Ty Dziękuję za komplementy
Mąz może i jest dumny bo czasami mu się wymknie coś w tym stylu do mnie ale ogólnie nie mówi nic - taki typ człowieka niestety :/
Stronka jest mojej siostry a w jakim ona programie zdjęcia przerabia to nie mam pojęcia, ale pewnie w jakimś photoshopie. Nigdy nie pytałam ją o to bo nie interesowało mnie to za specjalnie
JA zdjęcia sobie sama przerabiam w Photoshopie Elements 8.0

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 12:38   #4292
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:

Ym ja to w ogóle sobie porodu nie wyobrażam, jak się nasłuchałam koleżanek
Poród to jedna wielka masakra. JA to nawet nie wyobrażałam sobie, że "istnieje" aż taki ból. Jak rodziłam i ktoś by dał mi pistolet to bym sobie odrazu w łeb strzeliła - i mówię serio. Drugi poród był juz o wiele lżejszy na szczęscie i bardzo szybciutko urodziłam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 12:39   #4293
zelka9o
Zadomowienie

Jezuuuuuuuuuuu Dziewczyny umieram dziś ;/ taak sie strasznie źle czuje od 10 godz że ja pier .. ;/ niewiem co się dzieje Mój brzucha masakryczne Mnie boli ! i to nie przez okres bo na Okres mnie 100 razy mniej boli .. ale nie samowity ból ! Jak mnie nie przestanie bolec to chyba pójdę do lekarza o ile dojdę . Ale znów tu angielskie szpitale i nie wiem jak u nich działa system zdrowotny i wgl ;/
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 12:39   #4294
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Monia może to też z zimna wypadają. Podobno tak jest. Mi też strasznie lecą
Możliwe, ale ja tak mało na dwór wychodzę że to by dziwne było. Moim zdanie to od farbowania. Ta pianka tak śmierdziała że masakra!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 12:41   #4295
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Poród to jedna wielka masakra. JA to nawet nie wyobrażałam sobie, że "istnieje" aż taki ból. Jak rodziłam i ktoś by dał mi pistolet to bym sobie odrazu w łeb strzeliła - i mówię serio. Drugi poród był juz o wiele lżejszy na szczęscie i bardzo szybciutko urodziłam
o matko ! aż tak złe ? teraz są jakieś gazy czy coś ciekawe czy to pomaga . Ponoć 1-sze rodzenie jest najgorsze.
Stary 2012-02-13, 12:53   #4296
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia jak masz okazję, to jedź w końcu to tylko 3/4 dni zostawisz go u babci i ona się już nim zajmie)) poznasz okolicę i będziesz wiedzieć już co zrobić z wyjazdem
Ale pewnie troszkę popłaczeszale tak naprawdę nie wiem jak to jest, bo nie mam takiego maluszka
No pomyślę nad tym ale nie wiem czy się zdecyduje :/ synkiem to się babcia zajmie jednym i drugim ale kotem to już nie. Pewnie jeść by mu dała ale kuwety mu nie sprzątnie. No i ja chyba na prawde zaryczę się za moim niunkiem małym a on za mną. No nie wiem ale pojechać w sumie bym chciała i zobaczyć mój przyszły dom

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Monia, no ciężko tak zostawić dzieci

Moje włosy też masakra ja nie wiem co się dzieje... raz, że wypadają, dwa: po umyciu są jak flaki tak jakby były przetłuszczone nie wiem dlaczego i elektryzują się strasznie wczoraj myślałam, że może źle spłukałam szampon, no ale dzisiaj umyłam i to samo nie mam pojęcia od czego to?
Ojj cholernie cięzko :/
Może zmien szampon? Czasami to pomaga I odżywki dawaj mniej i dokłanie ją płucz.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość

Zobaczymy przeczytam sklad i sprawdze co ma w srodku.
To obciazenie wizazowe nie kupie kosmetyku dopoki skladu najpierw nie sprawdze. A ludzie sie dziwnie patrza, jak czytam w skupieniu tyl opakowania.
Skład jest dopracowany tak aby można go było bezpiecznie w ciązy stosować. Nie może być naszprycowany nie wiadomo czym bo wszystko przenika przez skórę do krwi matki. Także kosmetyki dla kobiet w ciąży mają świetne składy

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Wpadam tylko na chwilę, bo znów jakaś przybita chodzę @ powinnam już dostac a dalej nie mam, wszystkie objawy są, miałam nadzieję że dostanę wcześniej, a nie na sam egzamin, bo ja tam umrę! nie dość, że będę miała stresa to jeszcze @ i to pewnie ten najgorszy dzień kiedy umieram i brzuch mnie boli ja to mam jakiegoś pecha.
Już chodzę taka, że chce mi się płakać i zwątpiłam we wszystko i z dieta nie tak i jeszcze to prawko mnie dobija. Wkurza mnie to, że są takie kolejki i drugi egzamin jak nie zdam będzie dopiero w kwietniu, gdyby nie to to na pewno bym się tak nie przejmowała, a tu za duża przerwa! Chore to jest dla mnie. W zeszłym roku jak zdawałam moja ciotka to egzaminy miała co 6-14 dni, tyle to można poczekać ale 6 tygodni Paranoja jakaś
Nie będę Wam tu smęcić i odezwę się chyba dopiero po egzaminie teraz powtarzam sobie wszystkie światła i pod maską a o 14 idę na jazdę.

Buziaki moje kochane

Madziu nie smutaj się będzie dobrze! Weźmiesz jakieś tabletki przeciwbólowe i na pewno pomogą. Pomyśl sobie w ten sposób, że musisz zdać te prawko i nawet okres Ci w tym nie przeszkodzi!!! Jestem twarda babeczka i dam radę! JA w Ciebie wierzę
A jeśli nawet coś pójdzie nie tak to dokupisz sobie z dwie godzinki przed samym egzaminem i przypomnisz sobie wszystko. Ja tak zrobiłam bo pierwszy egzamin miałam 17stego stycznia a drugi jakoś w połowie marca. Także też długo czekałam i zdałam za drugim razem Ty pewnie zdasz za pierwszym więc się nie smuć! głowa do góry!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 13:02   #4297
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
MOJE KOCHANEbardzo wszystkim dziękuję za miłe i ciepłe słowa ,jesteście naprawdę cudownymi osobami bardzo się cieszę że odważyłam się wcisnąć do WAS na wątek.Cieszę się że WAS poznałam chociaż nie osobiście,czuję się trochę lepiej,jest mi tutaj cudownie ,lubię bardzo WAS czytać,ale na trochę się wycofuję ,spowodowane jest to moją sytuacją w rodzinie,tzn jak już kiedyś pisałam mam bardzo chorego brata i w środę idzie do szpitala na chemie i będę w kiepskim nastroju ,a nie chcę go przenosić na WAS ,będę WAS podczytywać,obiecuję że będę starała się trzymać dalej dietę na razie jest ok pilnuję się bardzo mocno WAS pozdrawiam ,nie chorujcie,życzęWAM dużo uśmiechu i radości w waszym codziennym życiu ,postaram się niedługo odezwać
My się również cieszymy, że do nas dołączyłas i że Cie poznałyśmy
Będziemy czekały tu na Ciebie! Wracaj do nas szybciutko bo będziemy tęskniły
Zdrówką życzę bratu i Tobie Mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży pozdrowionka

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Dziewuszki które maja mnie znajomych na wizażu wgrałam zdjęcie ! myśle że jest na tyle widoczne byście mi powiedziały / doradziły czy mam grube nogi ! Czy to tylko Moje urojenia , i mówienie innych ludzi że nogi mam trochę grube !

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a i wszelkie krytyki biorę na klatę !
JA na temat nóg się nie będę wypowiadać bo sama mam straszne i grube choć dziewczyny twierdzą, że nie. Także ja też mam spore urojenia. Dla mnie nogi musza być bardzo szczupłe aby były ładne. Prawie że patyki
Ale śliczna to ty jesteś czarnulko

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Jezuuuuuuuuuuu Dziewczyny umieram dziś ;/ taak sie strasznie źle czuje od 10 godz że ja pier .. ;/ niewiem co się dzieje Mój brzucha masakryczne Mnie boli ! i to nie przez okres bo na Okres mnie 100 razy mniej boli .. ale nie samowity ból ! Jak mnie nie przestanie bolec to chyba pójdę do lekarza o ile dojdę . Ale znów tu angielskie szpitale i nie wiem jak u nich działa system zdrowotny i wgl ;/
o kurde.... może jakieś tabletki rozkurczowe weź? Dziwne, że tak Cie boli mocno, wspołczuję i życzę aby szybko przeszło!

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
o matko ! aż tak złe ? teraz są jakieś gazy czy coś ciekawe czy to pomaga . Ponoć 1-sze rodzenie jest najgorsze.
O gazach nie słyszałam nigdy Są zastrzyki przeciwbólowe które dostaje się w kręgosłup ale w Polsce cholernie ciężko taki zastrzyk dostać za darmo.
Pierwszy poród to katastrofa po prostu.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 13:13   #4298
zelka9o
Zadomowienie

[/QUOTE] JA na temat nóg się nie będę wypowiadać bo sama mam straszne i grube choć dziewczyny twierdzą, że nie. Także ja też mam spore urojenia. Dla mnie nogi musza być bardzo szczupłe aby były ładne. Prawie że patyki
Ale śliczna to ty jesteś czarnulko

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

o kurde.... może jakieś tabletki rozkurczowe weź? Dziwne, że tak Cie boli mocno, wspołczuję i życzę aby szybko przeszło! [/QUOTE]

ja mam od lat problemy z brzuchem i lecze sie na Niego ciągle tylko lekarze nie wiedzą od czego są bóle one po prostu przychodzą same co kilka miesiecy . Mimo że robiłam 1000 badań to i tak gówno wiedzą. Może to coś genetycznego bo Mama też tak miała do ciąży jak urodziła to samo odeszło .

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

[QUOTE] gazach nie słyszałam nigdy Są zastrzyki przeciwbólowe które dostaje się w kręgosłup ale w Polsce cholernie ciężko taki zastrzyk dostać za darmo.
Pierwszy poród to katastrofa po prostu.....[/QUOTE]

masakra ! Ja jak już będę rodzic to chciała bym w Anglii . Bo w Polsce to bym z bólu umarła .

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Tinekk co u Cb słychac ? jak noga goi sie ?

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2012-02-13 o 13:07
Stary 2012-02-13, 14:05   #4299
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki które maja mnie znajomych na wizażu wgrałam zdjęcie ! myśle że jest na tyle widoczne byście mi powiedziały / doradziły czy mam grube nogi ! Czy to tylko Moje urojenia , i mówienie innych ludzi że nogi mam trochę grube !

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Jaka Ty śliczna czarnulka jesteś! wcale nie masz grubych nóg naprawdę świetnie wyglądasz! a ta spódniczka cudna!
A z ciekawości, ile masz w udzie?

Cytat:
Hej laseczki
Wpadam tylko na chwilę, bo znów jakaś przybita chodzę @ powinnam już dostac a dalej nie mam, wszystkie objawy są, miałam nadzieję że dostanę wcześniej, a nie na sam egzamin, bo ja tam umrę! nie dość, że będę miała stresa to jeszcze @ i to pewnie ten najgorszy dzień kiedy umieram i brzuch mnie boli ja to mam jakiegoś pecha.
Już chodzę taka, że chce mi się płakać i zwątpiłam we wszystko i z dieta nie tak i jeszcze to prawko mnie dobija. Wkurza mnie to, że są takie kolejki i drugi egzamin jak nie zdam będzie dopiero w kwietniu, gdyby nie to to na pewno bym się tak nie przejmowała, a tu za duża przerwa! Chore to jest dla mnie. W zeszłym roku jak zdawałam moja ciotka to egzaminy miała co 6-14 dni, tyle to można poczekać ale 6 tygodni Paranoja jakaś
Nie będę Wam tu smęcić i odezwę się chyba dopiero po egzaminie teraz powtarzam sobie wszystkie światła i pod maską a o 14 idę na jazdę.
Madziu Kochana główka do góry! ja wiem, że to stres, że czasem nie da się powiedzieć: nie martw się bo ja sama s.rałam przed egzaminami na studiach naprawdę, trzęsłam się zawsze, mało na zawał nie umarłam, wszyscy patrzyli się na mnie jak na idiotkę, no bo przecież są poprawki ale ja byłam tak zestresowana, że po prostu szok... trzeba to przeżyć i tyle... czasem stres może zmobilizować więc nie myśl o tym, że nie zdasz i że będziesz czekać nie wiadomo ile na poprawkę dzisiaj się odpręż, weź kąpiel, pooglądaj jakieś filmy i idź spać będziesz wypoczęta i nierozkojarzona jutro
co do @-weź jutro jakieś tabletki przeciwbólowe na mnie działa np. nurofen forte
tulę mocno

Cytat:
Jesu... ja nie wiem czy chcę mieć dzieci w takim razie ja tego nie przeżyję....
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 14:12   #4300
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Może zmien szampon? Czasami to pomaga I odżywki dawaj mniej i dokłanie ją płucz.
Kurde no właśnie nie wiem co robić, bo wcześniej używałam szamponu Nivea do przetłuszczających się, ale mi się skończył i wróciłam do Elseve, którego używam od dawna... myję już ponad tydzień, no i ze 3 dni temu zauważyłam, że takie jaja się dzieją dzisiaj to samo
a odżywek ostatnio nie używałam wcale, bo mi się pokończyły... nie wiem, może zaraz pójdę do Rossmana i kupię sobie zwykły szampon z rzepy albo rumianku albo jakiś dla dzieci? bo już nie mogę patrzeć na te moje strąki

Cytat:
O fak;/ a brałaś jakieś tabletki? nie wiem co Ci jest mnie też ostatnio brzuch codziennie boli zaczyna mnie to już martwić

A ja dzisiaj biegam od rana wstałam, poszłam na siłownię, no i pobiegałam 42 min i musiałam przerwać, bo zadzwonili do mnie z Urzędu Pracy, że muszę się stawić, jeśli chcę być brana pod uwagę przy przyznawaniu staży... no to dawaj w te pędy do domu ogarnęłam się trochę po tej siłowni, poleciałam do Urzędu, potem na pocztę, potem znowu do Urzędu, potem zakupy w Biedrze, no i gotowałam obiad zjadłam i siadłam na chwilę na neta łeb mnie dziś boli, że masakra

W ogóle kupiłam w końcu te truskawki! z promocji za 3.49
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-13, 15:58   #4301
Milena001
Zadomowienie

Paulownia gratuluje spadku i aby tak dalej
Babcia trzymaj się i głowa do góry Musi być dobrze

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Sandera weź poszukaj mnie na fb u Madzi albo Moni

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Monika Ty i tak już dużo osiągnęłaś, wspaniałą metamorfozę, mąż powinien Cię nosić na rękach )* I to nie prawda., że masz jakieś grube uda, wyglądasz naprawdę ekstra! Nie widać w ogóle, że jesteś po jakiś porodach. A masz już dwójkę dzieci Ostatnio była u mnie koleżanka i pokazywałam jej Ciebie, mam nadzieję, że się nie obrazisz Mówiła, że nigdy nie powiedziała, że urodziłaś jedno a o dwójce już nie wspomnę. Przeglądałyśmy fotki waszej czwórki, no i mówiła, że to widać, że jesteście szczęśliwi. Aj w ogóle mąż sprawia wrażenie dumnego ze swojej żonki

Echś tak się rozpisałam, bo ostatnio mnie coś wzięło na fb przeglądałam ludzi i natknęłam się na Foto-Trendy Twojej siostry stronka? mam pytanie ona w jakimś programie przerabia te fotki też? bo bym chciała też jakieś takie zdjęciaa heh

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Jak wstała już jedna sowa to zaraz czas na drugą heheh ja dzisiaj wstałam zjadłam rosołek i pojechałam z tatem na ksero wydrukowałam ankiety do pracy
Muszę sie przyznać że ja pokazywałam zdjęcia Moni swojemu Tż, siostrze, mamie i wg nich i moim to całkiem inna osoba normalnie niebo a ziemia jak mam doła to oglądam Twoje zdjęcia Monia i ja też tak chcę wyglądać i to daje mi siły w trwaniu tej diety naprawdę szacun za takie osiągnięcie!!

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Madziu trzymam kciuki i postaraj się nie denerwować Ja tyle razy zdawałam i na ostatni poszłam już na luzie i się udało Po prostu wmówiłam sobie że zdam i zdałam w ogóle się nie denerwowałam a jaki był płacz i dół jak sie nie udawało.... a później idąc dalej przez życie wolałam 100 razy zdawać znowu na prawko niż np bronić pracę licencjacką
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 16:12   #4302
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Jaka Ty śliczna czarnulka jesteś! wcale nie masz grubych nóg naprawdę świetnie wyglądasz! a ta spódniczka cudna!
A z ciekawości, ile masz w udzie?
nie mierzyłam się nawet ale zrobię to w najbliższym czasie i Ci zdradzę tajemnice a spódniczka ujdzie w tłumie
Stary 2012-02-13, 16:12   #4303
Milena001
Zadomowienie

Moje dzisiejsze menu:
7.15 płatki, otręby, mleko 250 ml
10.00 sok pysio 150 kcal
13.15 dwa razowce z wędlina drobiową, żółtym serem i pomidorem
16.00 łyżka białego ryżu, 150 ml pomidorówki, 2 kawałki gotowanej ryby i gotowane czerwone buraczki, uwielbiam buraczki
19.00 jajko na miękko, wystarczy na dziś
2 litry zielonej herbaty i godzinka na rowerku
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-13, 16:15   #4304
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
O fak;/ a brałaś jakieś tabletki? nie wiem co Ci jest mnie też ostatnio brzuch codziennie boli zaczyna mnie to już martwić
to jesteśmy razem ! najgorszy ból dla Mnie to brzucha ! jak mnie boli to nawet chodzić nie mogę .. ;/ robie tu badania w Anglii i zobaczę co mi Ci powiedzą . Mam nadzieje że będzie dobrze . Ojj idz do lekarza
Stary 2012-02-13, 16:16   #4305
Milena001
Zadomowienie

Zelka dla mnie nogi boskie, są idealne i ta opalenizna
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-13, 16:31   #4306
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka dla mnie nogi boskie, są idealne i ta opalenizna

dziękuje po prostu słońce Mnie kocha
Stary 2012-02-13, 17:05   #4307
monika01011986
Zakorzenienie

Przyszły moje tuniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! jezu! wreszcie!!!
Śliczne są !! jestem z nich mega zadowolona!!! Później zrobię Wam fotki
Byłam na mieście, zaszłam na pocztę i Pani powiedziała, że mój list wyleciał już z Polski 3 lutego! Dlaczego mój mąż jeszcze go nie dostał to nikt nie wie a reklamację będe mogła złożyć po 14stu dniach roboczych! Czyli 20-21 lutego mam nadzieję że ten list jednak dojdzie do tego czasu. Jutro walentynki i mój mąż nie dostanie prezentu normalnie mam dość! nie dośc że zapłaciłam za priorytet i wysłałam list 2 tygodnie szybciej to mąz go nie dostanie!!!! I weź się tu nie wku.... !!!!
W ogóle to się wkurzyłam bo kupilam dziś dzieciakom 3 czekolady w POLO i teraz w domu okazało się że w listopadzie minął termin ważności!!!!! Są nie dobre i twarde. Ale nie chce mi się iść znowu do Polo.... zresztą już je otworzyłam a paragon wywaliłam.
Żarcie dla kota nie przyszło....ale kupiłam mu w Polo dwie saszetki z Whiskasa więc już ma co jeść na razie.
NA obiad dziś zjadłam Knorr gorący kubek Puree ziemniaczane z cebulką i boczkiem!!! Jezuu jakie pyszne i tylko 220 kcal !!!! Na jutro też mam

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
ja mam od lat problemy z brzuchem i lecze sie na Niego ciągle tylko lekarze nie wiedzą od czego są bóle one po prostu przychodzą same co kilka miesiecy . Mimo że robiłam 1000 badań to i tak gówno wiedzą. Może to coś genetycznego bo Mama też tak miała do ciąży jak urodziła to samo odeszło .

masakra ! Ja jak już będę rodzic to chciała bym w Anglii . Bo w Polsce to bym z bólu umarła .
No to musisz w ciąze zajść czym prędzej i będzie po problemie A tak serio to ciekawe od czego tak Cie boli... dziwna sprawa. Może w Anglii szybciej odkryją czemu się tak dzieje.
Masz rację, że w Polsce nie chcesz rodzić, w Anglii na pewno będziesz miała lepszą opiekę i dostęp do środków przeciwbólowych.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:

Jesu... ja nie wiem czy chcę mieć dzieci w takim razie ja tego nie przeżyję....
Przezyjesz! Zobacz ile kobiet na świecie rodzi i daje radę Ty też dasz Męczarnia straszna ale nagroda jest cudowna

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Kurde no właśnie nie wiem co robić, bo wcześniej używałam szamponu Nivea do przetłuszczających się, ale mi się skończył i wróciłam do Elseve, którego używam od dawna... myję już ponad tydzień, no i ze 3 dni temu zauważyłam, że takie jaja się dzieją dzisiaj to samo
a odżywek ostatnio nie używałam wcale, bo mi się pokończyły... nie wiem, może zaraz pójdę do Rossmana i kupię sobie zwykły szampon z rzepy albo rumianku albo jakiś dla dzieci? bo już nie mogę patrzeć na te moje strąki
Najwyraźniej twoje włosy przestały lubić Elseve musisz zmienić szampon. Dla dzieci szampony odradzam - kiedyś kosmetolog mówiła na szkoleniu, że takie szampony powodują bardzo często łupież bo nie są dostosowane do włosów u dorosłych. Zresztą szampony dla dorosłych mają duże lepsze składy i więcej witamin które nasze włosy potrzebują.

Cytat:
A ja dzisiaj biegam od rana wstałam, poszłam na siłownię, no i pobiegałam 42 min i musiałam przerwać, bo zadzwonili do mnie z Urzędu Pracy, że muszę się stawić, jeśli chcę być brana pod uwagę przy przyznawaniu staży... no to dawaj w te pędy do domu ogarnęłam się trochę po tej siłowni, poleciałam do Urzędu, potem na pocztę, potem znowu do Urzędu, potem zakupy w Biedrze, no i gotowałam obiad zjadłam i siadłam na chwilę na neta łeb mnie dziś boli, że masakra

W ogóle kupiłam w końcu te truskawki! z promocji za 3.49
O kurde! no to się dziś nabiegałaś! Szalony dzien widzę
A co to za staż?
No w końcu masz truskawki! JA w Biedrze nie byłam dzisiaj to truskawek nie mam :/

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:

Muszę sie przyznać że ja pokazywałam zdjęcia Moni swojemu Tż, siostrze, mamie i wg nich i moim to całkiem inna osoba normalnie niebo a ziemia jak mam doła to oglądam Twoje zdjęcia Monia i ja też tak chcę wyglądać i to daje mi siły w trwaniu tej diety naprawdę szacun za takie osiągnięcie!!
ooo widzę że jeszcze troszkę a będę autografy rozdawała hahaha
Na prawdę miło mi to słyszeć dziękuję
Też uważam że teraz wyglądam o niebo lepiej i zupełnie inaczej niz poprzednio (z twarzy). Jednak kilogramy nie tylko powiększają ciało ale i strasznie szpecą twarz. Na prawdę warto schudnąć ojjjj warto mimo tylu wyrzeczeń. Ja od marca znowu zaczynam także mam nadzieję że ujrzę w koncu te 55 kg do wakacji i wtedy będę mogła sie pochwalić swoim ciałem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 17:14   #4308
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dzisiejsze menu:
10.00 sok pysio 150 kcal
16.00 łyżka białego ryżu, 150 ml pomidorówki, 2 kawałki gotowanej ryby i gotowane czerwone buraczki, uwielbiam buraczki
świetne menu!!!
ALE na kolację proponuję dwa jajka na miękko jak już
Ojjj ja też kocham buraczki! w każdej postaci

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Dziewczyny dodałam do ALBUMU 3 nowe zdjęcia Zapraszam do obejrzenia jeśli macie ochotę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 17:17   #4309
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Mozesz sobie kupic np. jaki prosty szampon Joanny, sa dobre, a odzywka - Garnier Fructis Nutri Repair (ta z oliwa z oliwek, olejem awokado i maslem shea) jest swietna - bez silikonow.
Dla dzieci szampony bywaja rozne - ja uzywalam kiedys Rossmanowego Babydreama, ale wlosy po nim mialam szorstkie jak piorun. Choc byl bez SLS.
Maski L'biotica Wax tez sa swietne, bywaja w sklepach zielarskich.

Cytat:
Dla dzieci szampony odradzam - kiedyś kosmetolog mówiła na szkoleniu, że takie szampony powodują bardzo często łupież bo nie są dostosowane do włosów u dorosłych. Zresztą szampony dla dorosłych mają duże lepsze składy i więcej witamin które nasze włosy potrzebują.
To zalezy bywaja szampony dla dzieci ktore niczym szczegolnym sie nie roznia od tych ''doroslych''. Wiekszosc i tak jest na SLS albo SLES.
Szampon ma za zadanie umyc, odzywianie, nawilzenie to juz robota dla odzywki i maski.
Opijam sie zielona herbata.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 17:44   #4310
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nie mierzyłam się nawet ale zrobię to w najbliższym czasie i Ci zdradzę tajemnice a spódniczka ujdzie w tłumie
okej
spódniczka świetna a na Tobie szczególnie świetnie leży

Cytat:
Moje dzisiejsze menu:
10.00 sok pysio 150 kcal
super!! no ale mało na kolację jak dla mnie

Cytat:
to jesteśmy razem ! najgorszy ból dla Mnie to brzucha ! jak mnie boli to nawet chodzić nie mogę .. ;/ robie tu badania w Anglii i zobaczę co mi Ci powiedzą . Mam nadzieje że będzie dobrze . Ojj idz do lekarza
no chyba czas najwyższy się przejść TŻ już się na mnie drze
a Ty musisz po prostu urodzić dzidziusia skoro Twoja mam też tak miała

Cytat:
po prostu słońce Mnie kocha
a mnie nie kocha strasznie ciężko mi się opalić
w ogóle Ty w środku zimy masz piękną opaleniznę, a ja w lecie nawet w połowie takiej nie mam

Cytat:
Przyszły moje tuniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! jezu! wreszcie!!!
Śliczne są !! jestem z nich mega zadowolona!!! Później zrobię Wam fotki
to nareszcie opłacało się czekać czekamy na foteczki
Stary 2012-02-13, 17:45   #4311
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na mieście, zaszłam na pocztę i Pani powiedziała, że mój list wyleciał już z Polski 3 lutego! Dlaczego mój mąż jeszcze go nie dostał to nikt nie wie a reklamację będe mogła złożyć po 14stu dniach roboczych! Czyli 20-21 lutego mam nadzieję że ten list jednak dojdzie do tego czasu. Jutro walentynki i mój mąż nie dostanie prezentu normalnie mam dość! nie dośc że zapłaciłam za priorytet i wysłałam list 2 tygodnie szybciej to mąz go nie dostanie!!!! I weź się tu nie wku.... !!!!
Ta poczta to nieźle działa Ci na nerwy idzie już przecież 10 dni, przesada

Ja wysyłałam do siostry do Anglii priorytet to miała po dwóch dniach

Cytat:
W ogóle to się wkurzyłam bo kupilam dziś dzieciakom 3 czekolady w POLO i teraz w domu okazało się że w listopadzie minął termin ważności!!!!! Są nie dobre i twarde. Ale nie chce mi się iść znowu do Polo.... zresztą już je otworzyłam a paragon wywaliłam.
O matko to niedopuszczalne sprzedawać przeterminowany towar!!! ja bym poszła i zrobiła awanturę no ale jak wyrzuciłaś paragon to a zostały jeszcze w sklepie? można by im zrobić niezły kwas a przecenione były czy normalna cena?

Cytat:
Żarcie dla kota nie przyszło....ale kupiłam mu w Polo dwie saszetki z Whiskasa więc już ma co jeść na razie.
Kot dalej wqrwiony ale whiskasem nie pogardzi

Cytat:
NA obiad dziś zjadłam Knorr gorący kubek Puree ziemniaczane z cebulką i boczkiem!!! Jezuu jakie pyszne i tylko 220 kcal !!!! Na jutro też mam
ale to niezdrowe

Cytat:
Przezyjesz! Zobacz ile kobiet na świecie rodzi i daje radę Ty też dasz Męczarnia straszna ale nagroda jest cudowna
no nie wiem niech ktoś za mnie urodzi

Cytat:
Najwyraźniej twoje włosy przestały lubić Elseve musisz zmienić szampon. Dla dzieci szampony odradzam - kiedyś kosmetolog mówiła na szkoleniu, że takie szampony powodują bardzo często łupież bo nie są dostosowane do włosów u dorosłych. Zresztą szampony dla dorosłych mają duże lepsze składy i więcej witamin które nasze włosy potrzebują.
Hmm.. też wyczytałam dzisiaj, że szampony dla dzieci odpadają...
kupiłam szampon z pokrzywy, na razie będę nim myć zobaczymy czy coś da... i kupiłam też Pantene Pro-v bo był w promocji i żel pod prysznic

Cytat:
O kurde! no to się dziś nabiegałaś! Szalony dzien widzę
A co to za staż?
No w końcu masz truskawki! JA w Biedrze nie byłam dzisiaj to truskawek nie mam
No padam na pysk teraz jeszcze byłam w Rossmanie
a staż jeszcze niesprecyzowany Urząd dostał fundusze w końcu i można się ubiegać, ale trzeba najpierw złożyć wniosek... ehh, te procedury ;/

Cytat:
Dziewczyny dodałam do ALBUMU 3 nowe zdjęcia Zapraszam do obejrzenia jeśli macie ochotę
Piękna jak zawsze!

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-13 o 17:47
Stary 2012-02-13, 17:47   #4312
muffinek666
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Nie odzywalam sie bo jakos nie mialam czasu zajrzec

Co weekendu nie bede sie wypowiadac bo troche mi wstyd ((

Zgodnie z postanowieniem wstawiam swoje dzisiejsze menu:

9.00 Jogurt naturalny+otreby+czastki jablka
12.00 Trzy lekkie chlebki just fit z serkiem topionym i wiejskim
14.00 Dwa jajka i dwa lekkie chlebki
16.00 Kogel mogel z dwoch jajek
18.00 Kawalek zielonego ogorka i mala piers z kurczaka na parze

Wg. mnie kiepsko ale licze na to ze z dnia na dzien bedzie co raz lepiej

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 17:52   #4313
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mozesz sobie kupic np. jaki prosty szampon Joanny, sa dobre, a odzywka - Garnier Fructis Nutri Repair (ta z oliwa z oliwek, olejem awokado i maslem shea) jest swietna - bez silikonow.
Dla dzieci szampony bywaja rozne - ja uzywalam kiedys Rossmanowego Babydreama, ale wlosy po nim mialam szorstkie jak piorun. Choc byl bez SLS.
Maski L'biotica Wax tez sa swietne, bywaja w sklepach zielarskich
Dziękuję za radę kupiłam na razie z pokrzywy, wypróbuję go najpierw a jak nic nie pomoże to będę kombinować z innymi

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Nie odzywalam sie bo jakos nie mialam czasu zajrzec

Co weekendu nie bede sie wypowiadac bo troche mi wstyd ((

Zgodnie z postanowieniem wstawiam swoje dzisiejsze menu:

9.00 Jogurt naturalny+otreby+czastki jablka
12.00 Trzy lekkie chlebki just fit z serkiem topionym i wiejskim
14.00 Dwa jajka i dwa lekkie chlebki
16.00 Kogel mogel z dwoch jajek
18.00 Kawalek zielonego ogorka i mala piers z kurczaka na parze

Wg. mnie kiepsko ale licze na to ze z dnia na dzien bedzie co raz lepiej
hej
weekend dla każdego jest mega wyzwaniem
no kiepskie to menu dzisiaj nie ma obiadu i ogólnie mało
Stary 2012-02-13, 18:05   #4314
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

to nareszcie opłacało się czekać czekamy na foteczki
Nooo nareszcie!!! no opłacało się czekać ale ile nerwów mnie to kosztowało!
Foteczki zrobię ale czy dziś dam rade to nie wiem.... dzieciaki mnie tak wkurzają że zaraz im coś zrobię chyba!!!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 18:17   #4315
murka04
Zadomowienie

Cytat:
No z tymi Niemcami to tak się zastanawiam dopiero czy pojadę razem z mężem 20 lutego. Nie wyobrażam sobie dzieci zostawić na te 3-4 dni..... szczególnie tego małego mojego - to taka przylepa moja, że się zaryczę za nim po jednym dniu. Nie wiem więc czy pojadę
Monia to super pomysł, jedź jak najbardziej będziesz miała jakieś wyobrażenie jak to wygląda tam A synek będzie miał okazję się stęsknić i może nie będzie już tak rozrabiał??

Cytat:
Ranyy, jakim cudem tak niesprawiedliwie rozdaje się urodę Jesteś taka śliczna, jakbyś miała korzenie hiszpańskie albo coś z tych stron! Nogi też świetne, w ogóle gdybym miała taką buźkę to bym już miała gdzieś dietę hihi

Cytat:
Hej laseczki

Buziaki moje kochane
Madziu nie mogę czytać takich postów bo mam ochotę do Ciebie jechać i Ci nakopać za takie myślenie!! Chociaż sama też mam takie dni ale Tobie nie wolno tak myśleć Faktycznie z tym @ pechowo wyszło, jak dostaniesz jutro to weź ketonal od razu i ze sobą też na wszelki wypadek, on na pewno Ci pomoże tylko musisz odpowiednio wcześnie wziąć. A jak bardzo się stresujesz to może weź jakieś tabletki uspokajające? Kalmsy są świetne, sama brałam niedawno, i nie byłam jakaś otępiała tylko po prostu nie czułam żadnego zdenerwowania. Ja i tak wiem że zdasz Musisz uwierzyć w to

Cytat:
hej ślicznotki
Mąż nadal nie dostał listu który mu wysłałam priorytetem 1 lutego!!!!! Adres na milion procent jest dobry więc czemu jeszcze ten list nie doszedł? Muszę iść i dowiedzieć się o co chodzi.
Ale ta poczta odwala akcje ostatnio:confus ed: Żeby w 2tygodnie nie doszła paczka?;/

Cytat:
Mojego Tż siostra rodziła jakiś miesiąc temu i mówi że chyba więcej nie zdecyduje się na dziecko, że ten ból jest nie do opisania i nigdy nie wyobrażała sobie że to aż tak. Też mówiła że chciała aby jąktoś zabił,, matko kochana to ja co miesiąc płaczę przy @ a co dopiero przy porodzie..

kurcze nie wiem jak dodać do tego postu kolejne cytaty więc napisze tako :

monia czekam na zdjęcia tunik też, dobrze że w końcu przyszły
heroine no ja Ci dziś też gratuluję bo tyle co się nabiegałaś to lepsze jak ćwiczenia
zelka idź kochana do lekarza nie ma co czekać lepiej dmuchać na zimne. A no i łączę się z Wami, ból brzucha jest najgorszy jaki istnieje dla mnie

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-13 o 18:20
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 18:43   #4316
meeedzik
Zakorzenienie

Dziękuję Wam moje kochane za wsparcie i słowa otuchy nie wiem co ja bym bez Was zrobiła
@ dostałam dziś, jutro najgorszy dzień, więc na egzamin w środę może będzie już lepiej.
Dziś tez miałam jazdę plac już mi dobrze wychodzi za każdym razem, jutro tez mam jeszcze godzinkę no i w środę do Opola
Stary 2012-02-13, 18:57   #4317
Milena001
Zadomowienie

Monia zdjęcia ślicznusie a te z truskaweczką... mniam
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 18:59   #4318
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine no ja Ci dziś też gratuluję bo tyle co się nabiegałaś to lepsze jak ćwiczenia
no ale poszłam na tą siłownię i akurat musieli do mnie zadzwonić dobrze, że pobiegałam te 42 min ale bardzo ciężko mi się dzisiaj biegało strasznie bolą mnie mięśnie strzałkowe przednie

Cytat:
Dziękuję Wam moje kochane za wsparcie i słowa otuchy nie wiem co ja bym bez Was zrobiła
@ dostałam dziś, jutro najgorszy dzień, więc na egzamin w środę może będzie już lepiej.
Dziś tez miałam jazdę plac już mi dobrze wychodzi za każdym razem, jutro tez mam jeszcze godzinkę no i w środę do Opola
no widzisz dobrze, że ta @ przyszła, to na środę odpuści jesteśmy z Tobą!
Stary 2012-02-13, 19:07   #4319
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za radę kupiłam na razie z pokrzywy, wypróbuję go najpierw a jak nic nie pomoże to będę kombinować z innymi
Jeszcze Ci jeden podrzuce pomysl - Alterra Rossmanowa. Ma dobre szampony i odzywki - ja mam ta z morela i pszenica, a jeszcze jest aloes i granat. Szampon chyba migdalowy dziewczyny chwalily.
Wypilam - kubek zielonej herbaty, kubek skrzypu z pokrzywa (na wlosy) kubek naparu z siemienia lnianego (wlosy i odchudzanie) i mecze kubek kopru wloskiego. Bede latala do toalety przez reszte wieczoru.
Jutro znow do pracy.
Kocica ma pierwsza ruje, miauczy jak opetana, a nas szlag trafia. Musimy poczekac ze sterylizacja do kolejnej wyplaty.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 19:18   #4320
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze Ci jeden podrzuce pomysl - Alterra Rossmanowa. Ma dobre szampony i odzywki - ja mam ta z morela i pszenica, a jeszcze jest aloes i granat. Szampon chyba migdalowy dziewczyny chwalily.
Wypilam - kubek zielonej herbaty, kubek skrzypu z pokrzywa (na wlosy) kubek naparu z siemienia lnianego (wlosy i odchudzanie) i mecze kubek kopru wloskiego. Bede latala do toalety przez reszte wieczoru.
Jutro znow do pracy
Dużo o niej słyszałam dobrego oglądałam ją dzisiaj w Rossmanie nawet no ale w końcu nie kupiłam... zobaczymy czy mi ten szampon z pokrzywą pomoże...
dziękuję raz jeszcze

to się opiłaś rzeczywiście ja też tak chleję, a potem mam całą noc z głowy latam do łazienki jak opętana
Cytat:
Kocica ma pierwsza ruje, miauczy jak opetana, a nas szlag trafia. Musimy poczekac ze sterylizacja do kolejnej wyplaty.
o to macie wesoło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości