Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-01, 10:45   #4291
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość

W niedziele bylam w górach oglądać krokusy ślicznie, polecam każdemu i ponad 25 kilometrów na nóżkach, ale był tez grill i to o godzinie o której zwykle już jestem po wszelkich posiłkach, więc szału nie ma
czemu do mnie nie zadzwoniłas, że jedziesz w góry, ze mną w górach zawsze jest smiesznie, nastepnym razem mnie zabierz!
grill sie nie liczy xD
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Posprzątałam cały dom, wskoczyłam w strój - jestem załamana.. gdzie są moje piersi?! Zaraz zjem śniadanie, a potem muszę zrobić obiad Młodemu, bo wszyscy domownicy się rozpłynęli.

Dostałam propozycję, żeby jutro jechać nad wodę - ale sama nie wiem czy siedzieć w książkach czy jechać i paradować moją płaską klatą?!
a ile masz w obwodzie, w ogole, jak Twoje wymiary, waga? ;>

myśle, że powinnaś jechac i sie wyluzowac!

przed ustną maturą z polskiego byłam na 3 dniowej alko imprezie , rodzice nic nie wiedzieli, bo sami pojechali do pragi i mysleli ze jestem w domu - nic mi tak dobrze nie zrobilo jak mega chillout! wiem co mowie
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bania, akcja ze spodenkami bezbłędna

Jak tam się czujesz? Jeszcze boli?
Co do sukienki to kompletnie nie w moim typie Ten kolor i kwiatki kojarzą mi się z sierotką Marysią
I nie mogłabym założyć takiego kroju, bo uwidoczniłaby moje i tak już ogromne cyce i z bioder zrobiłaby mega bombę
boli w dodatku nikt mnie nie lubi, rodzice mają zgonatorium na dole, nie chce mi sie gadac z ich znajomymi, chociaz ich kocham, bo są z Krakowa i pewnie znają Winylunia
siostra ma focha na cały swiat i udaje że spi, tz sie nie odzywa, a ja mam odstajacy brzuch, bo wypilam wczoraj senes, ktory spowodowal wydecie wiec nie pojde na ogrod. nie. poza tym nie moglabym wziac ze soba laptopa. hm.
co do sukienki, to- poczatkowo pomyslalam o niej: ciocia na wakacjach ale jest fajnie krotka, tzowi nawet sie spodobala wiec kupilam, bo po raz kolejy powtorze, ze: jak mozna nie skorzystac z takiej okazji, nawet jak zalozylabym ja 2 razy to nie byloby tragedii gdybym pozniej ja oddala mlodszemu pokoleniu. bylam w niej na basenie (tzn jak tam szlam)i byl szal xD jesli jeszcze bede miala okazje isc na randke to sie obfoce i zobaczysz, ze jestem seksowna kicia. xD
Cytat:

No, a tak poza tym zerówka się zbliża nieubłagalnie, a ja muszę jeszcze przed nią pójść odpowiedzieć z tego materiału do ćwiczeniowca, żeby dopuścił mnie do egzaminu
Fantastycznie.
(pomijając fakt, że moi znajomi pojechali dzisiaj nad wodę, a ja jak zwykle powiedziałam, że nie... nie wyjdę z takim cielskiem paszteciarskim i krostkami na plecach na plażę... ooooo, nie! )
walic szkole

Psyhe, pasztet, zachowalas sie niefajnie. moglabys lezec, pachniec, wabic cyckami i pic piwo na pomoscie. chlopcy by Cię ochlapali wodą i zrobilibyscie focie na fejsa.

lubicie tą dziewczynę - Azjatycki Cukier? ja ja uwielbiam, dziisiaj sobie o niej przypomniałam, bo robie kolejne podejscie do BB :P
chce 3 pierwsze, przekonala mnie. co myslicie

http://www.youtube.com/watch?v=aEtVm...feature=relmfu
w ogole, dodala tez filmik o tym, ze w Azji nie ma granicy chudości, ze tam jest mocny nacisk na to, zeby wyglądać mega, mega chudo, myślę, że was to zainteresuje:
http://www.youtube.com/watch?v=zUuw4vg6YAk
podala nawet przyklad, ze idac do dietetyka, dziewczyna o wzroscie 170 dostaje rady jak wazyc 44 kg

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-05-02 o 00:38
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 11:14   #4292
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

To miłego dnia dziewczyny
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 11:29   #4293
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Biedroneczek, biorę antybiotyk na skórę i na ulotce jest napisane żebym właśnie nie wychodziła na słońce, bo mogą mi się zrobić jakieś plamy
A miałam już przerwę 2dni od antybiotyku więc dzisiaj już jej nie będę robić... Wolę się przemęczyć na te jeszcze 20 kilka (mam nadzieję, że mi nie przedłuży) dni bez pieczenia się i siedzenia w samo południe na największym słońcu i mieć jakieś długotrwałe efekty

ok jesteś usprawiedliwiona, nie lubimy przebarwień na skórze

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
czemu do mnie nie zadzwoniłas, że jedziesz w góry, ze mną w górach zawsze jest smiesznie, nastepnym razem mnie zabierz!
grill sie nie liczy xD

a ile masz w obwodzie, w ogole, jak Twoje wymiary, waga? ;>

myśle, że powinnaś jechac i sie wyluzowac!

przed ustną maturą z polskiego byłam na 3 dniowej alko imprezie , rodzice nic nie wiedzieli, bo sami pojechali do pragi i mysleli ze jestem w domu - nic mi tak dobrze nie zrobilo jak mega chillout! wiem co mowie

boli w dodatku nikt mnie nie lubi, rodzice mają zgonatorium na dole, nie chce mi sie gadac z ich znajomymi, chociaz ich kocham, bo są z Krakowa i pewnie znają Winylunia
siostra ma focha na cały swiat i udaje że spi, tz sie nie odzywa, a ja mam odstajacy brzuch, bo wypilam wczoraj senes, ktory spowodowal wydecie wiec nie pojde na ogrod. nie. poza tym nie moglabym wziac ze soba laptopa. hm.
co do sukienki, to- poczatkowo pomyslalam o niej: ciocia na wakacjach ale jest fajnie krotka, tzowi nawet sie spodobala wiec kupilam, bo po raz kolejy powtorze, ze: jak mozna nie skorzystac z takiej okazji, nawet jak zalozylabym ja 2 razy to nie byloby tragedii gdybym pozniej ja oddala mlodszemu pokoleniu. bylam w niej na basenie (tzn jak tam szlam)i byl szal xD jesli jeszcze bede miala okazje isc na randke to sie obfoce i zobaczysz, ze jestem seksowna kicia. xD

walic szkole

Psyhe, pasztet, zachowalas sie niefajnie. moglabys lezec, pachniec, wabic cyckami i pic piwo na pomoscie. chlopcy by Cię ochlapali wodą i zrobilibyscie focie na fejsa.

lubicie tą dziewczynę - Azjatycki Cukier? ja ja uwielbiam, dziisiaj sobie o niej przypomniałam, bo robie kolejne podejscie do BB :P
chce 3 pierwsze, przekonala mnie. co myslicie

w ogole, dodala tez filmik o tym, ze w Azji nie ma granicy chudości, ze tam jest mocny nacisk na to, zeby wyglądać mega, mega chudo, myślę, że was to zainteresuje:
http://www.youtube.com/watch?v=zUuw4vg6YAk
podala nawet przyklad, ze idac do dietetyka, dziewczyna o wzroscie 170 dostaje rady jak wazyc 44 kg
Nie dałaś mi numeru Byłam z teściami, ale na pocieszenie mogę Ci wrzucić kilka zdjęć

Super jest ta laska pierwszy raz ją widzę, ale mi się podoba. Napewno poogladam w wolnym czasie co ma jeszcze do powiedzenia

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
To miłego dnia dziewczyny
Jednak jakieś opalanie?? czy nauka??
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 11:59   #4294
psyhe666
Zakorzenienie

Nauka xD
Ale teraz mała przerwa, bo zgłodniałam
so trójka maybe.

Stary 2012-05-01, 12:06   #4295
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Nauka xD
Ale teraz mała przerwa, bo zgłodniałam
Jadłam przed chwilą ruskie pierogi, ale nie mów nikomu. Jeszcze pewnie pójde na lody, ale to daleko, moze spale po drodze to co zjem
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 13:34   #4296
winyl
Zakorzenienie

Bania, na pewno znam tych zgonujących!

No i pewnie, że znam Basię z Azjatyckiego Cukru . Ona jest taką chudzinką Ciekawy ma kanał .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 15:32   #4297
psyhe666
Zakorzenienie

No jakoś dzisiaj mam taki leniwy dzień, że koniec nauki...
A były ambitne plany uczenia się do wieczora

Moje menu:
salatka z kluskami
łyżka ziemniaków i mały kawałek mięsa duszonego + 2CLA
lód włoski z polewą czekoladową + 2CLA
kawa z mlekiem

będzie jeszcze grill wieczorem więc pozwolę sobie na szaszłyka i kawałek kiełbasy + 2CLA
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 18:53   #4298
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

hej dziewczynki
ciekawe czy mnie jeszcze pamiętacie? Będę starała się pisac z wami
Od dziś dieta i ruch
śniadanie- owsianka z bananem i słonecznikiem 200
2 śniadanie- pół banana 50
obiad zupa pomidorowa z ryżem 150
pierś z kurczaka z ryżem i warzywami z patelni- 300
i na razie tyle.
plus 2 godz na rowerze
moja waga 60 kg

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 19:11   #4299
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Bania, na pewno znam tych zgonujących!

No i pewnie, że znam Basię z Azjatyckiego Cukru . Ona jest taką chudzinką Ciekawy ma kanał .
Jestem tego pewna! Już pojechali, nawet przez chwilę miałam ochotę jechać z nimi i Cię scigać :P Ale nie Następnym razem, oni są u nas często

Świetna jest. Ja bardzo ją lubię. Jest charyzmatyczna i taka wesolutka, bardzo pasuje mi jej pseudo ;D

Myslisz że te bb kremy polecone przez nią są odpowiednie dla takiej dziewczyny jak ja, ktora dopiero zaczyna
Cytat:
No jakoś dzisiaj mam taki leniwy dzień, że koniec nauki...
A były ambitne plany uczenia się do wieczora
jutro
Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Od dziś dieta i ruch
i na razie tyle.
plus 2 godz na rowerze
moja waga 60 kg
AAAAAAAAAAAAAAAAAA Cindy! No jasne ze pamietam!
Co u Ciebie, jesteś z tym samym facetem z którym miałaś takie pogmatwane historie? byłam bardzo ciekawa, a Ty zniknęłaś. Jak Ci się układa? pisz wszystko!

Stary 2012-05-01, 19:26   #4300
psyhe666
Zakorzenienie

Zjadłam 3 merci i 3 kanapki z białego chleba

A w sobotę jadę na zakupy
so trójka maybe.

Stary 2012-05-01, 19:27   #4301
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Od dziś dieta i ruch
i na razie tyle.
plus 2 godz na rowerze
moja waga 60 kg
Hej Opowiadaj co u Ciebie!

U mnie dzisiaj:
I: Croissant z serkiem topionym + szklanka mleka
II: Spaghetti z prawdziwym sosem pomidorowym (wyszedł mi genialny ) i żółtym serem
III: Dwie kromki ciemnego pieczywa z masłem i serem żółtym + pomidor
W międzyczasie kawa i hektolitry wody z cytryną.

Mózg mi paruje. Ciągle się uczę i mam wrażenie, że nic nie umiem Do tego jutro albo pojutrze mam spotkanie z blogowym "Kminkiem"

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 19:38   #4302
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ja też dziś grillowałam, ale bardzo grzecznie poza tym przez 3 i pół godziny myłam okna, więc mój bilans kaloryczny na pewno jest w normie xD Wstałam o 8, żeby uczyć się cywilnego i jakoś mi nie szło, ta pogoda kompletnie nie idzie w parze z nauką:P

Chude Azjatki są fuj :P

Cindy, super, że wpadłaś, a wiesz, że ostatnio o Tobie myślałam? Opowiadaj, co u Ciebie słychać

Laura, a nie chciałabyś wprowadzić jakichś zmian w jadłospisie? Bo masz bardzo dużo węglowodanów, bardzo mało białka i absolutny brak dobrych tłuszczy, może takie kosmetyczne zmiany ruszyłyby Ci wagę? A co do spotkania, ech, chcesz do tego wracać?

Aaaa, zjadłam dziś loda z maka z karmelem
Stary 2012-05-01, 19:41   #4303
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłam 3 merci i 3 kanapki z białego chleba

A w sobotę jadę na zakupy
na co będziesz polowala

moje menu jest dzis ubogie, nie mam apetytu, ciągle chce mi się spać, nie wiem co się ze mną dzieje ;/

Stary 2012-05-01, 19:42   #4304
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, na kobaltową luźną, krótką sukienkę (widziałam już kilka ) i chciałabym koronkowe szorty
so trójka maybe.

Stary 2012-05-01, 19:45   #4305
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Opowiadaj co u Ciebie!

U mnie dzisiaj:
I: Croissant z serkiem topionym + szklanka mleka
II: Spaghetti z prawdziwym sosem pomidorowym (wyszedł mi genialny ) i żółtym serem
III: Dwie kromki ciemnego pieczywa z masłem i serem żółtym + pomidor
W międzyczasie kawa i hektolitry wody z cytryną.
muszę sprobowac w koncu croissanta z serkiem, zawsze jem je na slodko
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Chude Azjatki są fuj :P

Aaaa, zjadłam dziś loda z maka z karmelem
1. ja zmienilam do nich podejscie po programie Martyny Wojciechowskiej są dla mnei teraz masakrą
2. mak był otwarty?!
łeeeeeeeee ;(

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Bania, na kobaltową luźną, krótką sukienkę (widziałam już kilka ) i chciałabym koronkowe szorty
ja nie wiedzialam a dobrze mi w tym kolorze. przytulilabym a koronkowe szorty, noooo no no, sam seks

Stary 2012-05-01, 19:46   #4306
Sunday Rose
Zakorzenienie

Makdrajw dla Klaudynki zawsze jest otwarty
Stary 2012-05-01, 19:49   #4307
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura, a nie chciałabyś wprowadzić jakichś zmian w jadłospisie? Bo masz bardzo dużo węglowodanów, bardzo mało białka i absolutny brak dobrych tłuszczy, może takie kosmetyczne zmiany ruszyłyby Ci wagę? A co do spotkania, ech, chcesz do tego wracać?
W sumie ja zrzuciłam wszystko jedząc głównie węglowodany Czekam aż zacznie się sezon na warzywa - wtedy łącze je z twarogiem i mam genialną kolację.
A waga - póki co odeszła na boczny plan, jak chce spadać to niech.. spada A jak nie to mnie się nie śpieszy. Od biegów mam bardzo fajną pupę i o to głównie mi chodziło.
Jesteśmy w stałym kontakcie, więc jako tako nie wracam. Chce się spotkać ze mną przed maturą, bo potem jedzie do DE - szczerze? Nawet się nie zbytnio nie denerwuję

Cytat:
muszę sprobowac w koncu croissanta z serkiem, zawsze jem je na slodko
A ja zawsze jem z serkiem albo z jakąś wędliną

Zjadłabym coś...

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 19:53   #4308
Sunday Rose
Zakorzenienie

Jasne, jeśli tak Ci pasuje, to przecież sama wiesz najlepiej, co i jak i to się tyczy zarówno diety, jak i spotkania
Stary 2012-05-01, 20:08   #4309
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Makdrajw dla Klaudynki zawsze jest otwarty
Masz na imię Klaudynka?! ale ślicznie!
Cytat:
Zjadłabym coś...
jabłko!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 20:17   #4310
Sunday Rose
Zakorzenienie

A nie mówiłam Wam nigdy o tym? dziękuję kiedyś go nie lubiłam
Stary 2012-05-01, 20:18   #4311
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej, moja przyjaciółka tak ma na imię

Baniaaaa
so trójka maybe.

Stary 2012-05-01, 20:20   #4312
lokalamuka
Raczkowanie

Wczoraj się obżerałam arbuzem i nachosami, a dzisiaj rano na wadze ujrzałam 52 kg Klaudynka - super imię!
cel I --> 45 cm
pokrzywa : 23.09 - 23.12
kuracja Radicalem

Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/

Edytowane przez lokalamuka
Czas edycji: 2012-05-01 o 20:21
lokalamuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 20:21   #4313
Sunday Rose
Zakorzenienie

Psyhe, może chcesz mieć jeszcze jedną? a tak poważnie to tylko raz w życiu spotkałam dziewczynę o moim imieniu, tak to tylko Klaudie kusisz tą Milką, okropna jesteś na szczęście mam w domu tylko gorzką!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 20:24   #4314
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Że co?
A no, bo niby się wytwarza substancja, która ma na to wpływ. I nawet powiem Wam, że jestem w stanie w to uwierzyć, bo organizm kobiety to jak szwajcarski zegarek, ale niestety łatwo tę równowagę zaburzyć

Cytat:
lody z friendaskami & trzymanie diety? jakoś mi to nie wspolgra
Cytat:
Eeeej, jakie piwo, jaki lody, jaka to dieta i czy mogę być na niej od jutra? XD
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
lody=dieta
Ej ja nigdy nie słyszałam żeby grilowane mięso zaburzało gospodarkę hormonalną kobiety co to w ogóle ma znaczyc?
Ojjj gałgany Wy, za dużo piwska i mięsa z grilla, już Wam układ hormonalny się zaburza To była ironia (patrz: tekst w nawiasie). Tak naprawdę to zapieprzam jak dzika wiewiórka, jedyni ludzie jakich spotykam, to rodzice, siostra i panie od korepetycji Dzisiaj nawet nie byłam na dworze. Wiem, grzech straszny, zawsze sobie obiecuję, że po maturach to nadrobię (tak, np. na studiach, gdy przez sesję będzie zmarnowany czerwiec).

Cytat:
moje menu jest dzis ubogie, nie mam apetytu, ciągle chce mi się spać, nie wiem co się ze mną dzieje ;/
Ciąża Na 100%.

Cytat:
Co Ty, masz ładne imionko Dobrze mi sie kojarzy. Zawsze imię dopasowuję do osób, które lubię/nie lubię i np. nienawidzę imienia Monika, Karolina, Gosia

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-01 o 20:27
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 20:27   #4315
lokalamuka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Co Ty, masz ładne imionko Dobrze mi sie kojarzy. Zawsze imię dopasowuję do osób, które lubię/nie lubię i np. nienawidzę imienia Monika, Karolina
Moja najlepsza przyjaciółka ma na imię Monika, więc mi to się akurat dobrze kojarzy, za to Zuzia źle
cel I --> 45 cm
pokrzywa : 23.09 - 23.12
kuracja Radicalem

Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/
lokalamuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 20:35   #4316
psyhe666
Zakorzenienie

YYYYyyyyyyyy Sandej
Ona ma na imię Klaudia Ale mówię na nią Klaudyna ewentualnie Zdzicha xD
so trójka maybe.

Stary 2012-05-01, 20:44   #4317
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nie kojarze Nigdy nie spotkalam doroslej Klaudyny. Gdzieś tam w przedszkolu, podstawowce przewijaly sie jakiej i nie lubilam ich
a do Ciebie jakoś mi pasuje
Cytat:
Baniaaaa

Ty pindo
zaskoczę Cię! nie zjadałm dzisiaj nic slodkiego! nic!
Dobrze, że nie mam w domu nic słodkiego, bo zjadłabym duuuuzo ;p

W ogole to mysle sobie dziewczyny, że Psyhol jest podłą sadystką, bo wykorzystała ten upalny grillowy czas na to, by wykorzystac uczynnosc bliskich oraz to, ze mają dobre serduszka, wyzulajac od nich pieniązki i jeszcze kupi sobie za to kobaltową sukieniunie ;(
Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
Wczoraj się obżerałam arbuzem i nachosami, a dzisiaj rano na wadze ujrzałam 52 kg Klaudynka - super imię!
to dobbrze? bo nie pamietam ile masz wagi i wzrostu ;( nachosy, aaaa!!!!!!
Cytat:
A no, bo niby się wytwarza substancja, która ma na to wpływ. I nawet powiem Wam, że jestem w stanie w to uwierzyć, bo organizm kobiety to jak szwajcarski zegarek, ale niestety łatwo tę równowagę zaburzyć

Co Ty, masz ładne imionko Dobrze mi sie kojarzy. Zawsze imię dopasowuję do osób, które lubię/nie lubię i np. nienawidzę imienia Monika, Karolina, Gosia
1. no, po głębszych rozmysleniach tez tak sobie pomyslalam!
2. Monika też źle mi się kojarzy dopiero nasza Monia to zmieniła
Grażyna, Dorota, Bożena - tez źle mi sie kojarzą Teresa Krysia to takie niemodne juz imiona, ale nadal jak je slysze, to mną wzdryga ;p

no i Danuta picz która przyczepia mi sie do tza tk ma na imie
Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
Moja najlepsza przyjaciółka ma na imię Monika, więc mi to się akurat dobrze kojarzy, za to Zuzia źle
a Ty jak masz na imie? Ja Ania

Stary 2012-05-01, 20:49   #4318
agniesikk
Zakorzenienie

Ania-brzydko (a ja mam tak na drugie imię Mój TŻ chciałby dać tak córce na imię, ale mam strasznie dużo dziewczyn o tym imieniu w rodzinie, we wszystkich pokoleniach)

Mojego TŻ była to Monika i normalnie z ręką na sercu mówię, że jakbym dziewczynę zobaczyła, to bym jej kudły wyrwała (i tak ma siano).

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-01 o 20:50
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 21:00   #4319
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ania-brzydko (a ja mam tak na drugie imię Mój TŻ chciałby dać tak córce na imię, ale mam strasznie dużo dziewczyn o tym imieniu w rodzinie, we wszystkich pokoleniach)

Mojego TŻ była to Monika i normalnie z ręką na sercu mówię, że jakbym dziewczynę zobaczyła, to bym jej kudły wyrwała (i tak ma siano).
1. o, to super! Pasowałoby mi do Ciebie Ania
mnie zawsze wkurzało, ze nie mam oryginalnego imienia, ale tata mi tlumaczyl ze jest tak popularne, bo jest piękne xD dla mnie pospolite, i tyle. choć już zostalo chyba znokautowane przez Sandry, Oliwki i Nikole ;D
Mojej siostry imie bardzo mi sie podoba. ale nie pasowaloby mi chyba. TZ lubi moje imie
2. ex są straszne jak ją namierzysz to daj znac, lubie niszczyc ex
obojga plci

ex sa straszne i przyszle niedoszle, tez są straszne, z ktorymi cos tam kiedys iskrzylo,aaale pojawilas sie Ty, i nic z tego nie wyszlo srutu tutu.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Ciąża Na 100%.
aż tak źle mi zyczysz

w sumie cycki mi dziwnie napuchły, pewnie to pokarm juz sie zbiera przytylam. moze bede miala turbo szybką ciążę, zamiast 9 m-cy, np. 4 to by się zgadzało. hm.
zaraz napisze do tza, mosze sprowokuje go zeby mi odpisal ?

Stary 2012-05-01, 21:20   #4320
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Laura, a nie chciałabyś wprowadzić jakichś zmian w jadłospisie? Bo masz bardzo dużo węglowodanów, bardzo mało białka i absolutny brak dobrych tłuszczy, może takie kosmetyczne zmiany ruszyłyby Ci wagę?
co polecasz jako dobre tłuszcze?? ja ograniczylam weglowodany i jest super staram sie jesc duzo bialka ale z tym to roznie wychodzi no a te tluszcze to mi sie z rybami kojarza, z oliwa, gdzie je mozna znaleźć zeby codziennie jesc??

moj dzisiejszy jadlospis byl pyszny i zdrowy! zjadlam jajecznice o 19.30 z pomidorem, pieczarkami i juz sie robie glodna. AJJJ moglam zjesc poźniej

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości