Marzycielnia - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-19, 22:24   #4291
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90
Dot.: Marzycielnia

W regulaminie napisali że zwycięzcami zostaną autorzy najciekawszych i najbardziej oryginalnych prezentacji

Wpadłam na pomysł, że mógłby to być fajny prezent urodzinowy

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 19:39   #4292
Zuzik06
Wtajemniczenie

cześc Dziołchy

Miko jak tam chłop? i moja komora z kosza na pranie?

jechałam słuchajcie dzisiaj Pekaesem z Sącza który jechał na Rybnik i pan kierowca nie wiedział przez całą droge jak jechac, chyba ze trzy razy zawracaliśmy i mu pasażerowie dyktowali drogę... a miałam przeczucie, zeby do pekaesa nie wsiadać, tylklo do autobusu liniowego no nic przygoda była i wytrzepało mną na wszystkie mozliwe strony
ze wczoraj kupiłam za wielką pomocą Narzeczonego buty na jesien za kostkę z naturalnego weluru w Venezi za... 129z z 350zł tak ze jestem przeszczęsliwą kobietą. A obecnie szyje lalki

aaa i zaś mi sie śniła Miko i Tosia!!! i ktos jeszcze z wątku ale nie wiem kto - siedziałysmy wszystkie w teatrze mega odpindżolone - Miko była tlenioną blondyną ja siedziałam z Tosią a przed nami Miko z którąś z was i czekałysmy na spektakl i witałyśmy się dzióbkami słoooodkooo:P
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 19:49   #4293
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Oo, gratuluje Zuu udanych zakupow

Ja nie wygralam Ale to dobrze, ze nie wygralam, to znaczy że jeszcze nie jest ze mną źle

Stary 2012-10-20, 20:24   #4294
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny

wybaczcie, ze ostatnio nie zagladam tutaj ale bardzo niefajna i przykra sprawa sie stala (zostalam okradziona i oszukana przez internet), wszystko opisze w klubie jak sie jakos to wyjasni i wyjde z tego bez strat materialnych i uszczerbku psychicznego prosze Was o trzymanie kciukow by jak najszybciej sprawa zostala rozwiazana . przez ten stres z ta sprawa zapomnialam tabsy kupic i zdecydowalam, ze nawet dobrze i robie przerwe

jak tam wawawars.pl?

Zuzik super z tymi butami i tleniona miko

agus 100 lat wszystkiego co sobie zyczysz

patuska ja mialam leczenie kanalowe i... byla to jedna z przyjemniejszych wizyt u dentysty - nie czulam kompletnie nic kiedy przy zwyklym plombowaniu (?) zeba zawsze wszystko czuje . don't worry

dobranoc

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2012-10-20 o 21:28
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 21:39   #4295
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
cześc Dziołchy

jechałam słuchajcie dzisiaj Pekaesem z Sącza który jechał na Rybnik i pan kierowca nie wiedział przez całą droge jak jechac, chyba ze trzy razy zawracaliśmy i mu pasażerowie dyktowali drogę... a miałam przeczucie, zeby do pekaesa nie wsiadać, tylklo do autobusu liniowego no nic przygoda była i wytrzepało mną na wszystkie mozliwe strony
ze wczoraj kupiłam za wielką pomocą Narzeczonego buty na jesien za kostkę z naturalnego weluru w Venezi za... 129z z 350zł tak ze jestem przeszczęsliwą kobietą. A obecnie szyje lalki

aaa i zaś mi sie śniła Miko i Tosia!!! i ktos jeszcze z wątku ale nie wiem kto - siedziałysmy wszystkie w teatrze mega odpindżolone - Miko była tlenioną blondyną ja siedziałam z Tosią a przed nami Miko z którąś z was i czekałysmy na spektakl i witałyśmy się dzióbkami słoooodkooo:P

Mnie wawawars juz znudzily
Aga a kto wybral ta stylizacje?

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-10-20 o 21:49
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:51   #4296
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Kto wybierał? W jury była Ola Kwaśniewska, jakaś stylistka i dyrektor marketingu tego centrum handlowego

A wygrały takie osoby...hmmm.... nie to że jakieś brzydkie czy coś, tylko takie kobiety w średnim w wieku, po porodach itp, no i wiadomo też, że sylwetka już się w pewnym wieku zmienia, nie to że były jakieś otyłe, po prostu krągłe. Chyba bardziej jest "popyt" na takie osoby bo jednak odpowiednim strojem, makijażem i fryzurą można zdziałać wiele

Stary 2012-10-20, 22:54   #4297
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

wybaczcie, ze ostatnio nie zagladam tutaj ale bardzo niefajna i przykra sprawa sie stala (zostalam okradziona i oszukana przez internet), wszystko opisze w klubie jak sie jakos to wyjasni i wyjde z tego bez strat materialnych i uszczerbku psychicznego prosze Was o trzymanie kciukow by jak najszybciej sprawa zostala rozwiazana . przez ten stres z ta sprawa zapomnialam tabsy kupic i zdecydowalam, ze nawet dobrze i robie przerwe

jak tam wawawars.pl?

Zuzik super z tymi butami i tleniona miko

agus 100 lat wszystkiego co sobie zyczysz

patuska ja mialam leczenie kanalowe i... byla to jedna z przyjemniejszych wizyt u dentysty - nie czulam kompletnie nic kiedy przy zwyklym plombowaniu (?) zeba zawsze wszystko czuje . don't worry

dobranoc
o kurde, brzmi niefajnie;/ trzymam kciuki żeby wszystko sie rozwiązalo, niestety oszustwa i kradzieże przez neta są ciężkie do wytropienia... moj chłop kiedyś został okradziony chyba nawet przez aukcję przez all... miał namiary na gościa, zgłosił na policję a i tak nic nie dało sie zrobic;/

gram dalej w wawa jestem sobie na 6 poziomie bo przez wyjazd wakacyjny nic nie pykałam, ale spoko nowe opcje sie w grze ciagle otwierają, ostatnio brałam udział w napadzie na bank

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość

Mnie wawawars juz znudzily
Aga a kto wybral ta stylizacje?
rozumiem, ze smiejesz sie z całokształttu mojej twórczosci dzieki

słuchajcie! stała sie rzecz niewyobrażalna... moja teściowa chciała nas dzisiaj namówic na ślub w przyszłym roku w październiku!! Ta, która wiecznie trzęsła porami, ze jej synka próbuje siłą zaciagnąć do ołtarza i która ciągle chciała żebśmy ten śluw wzieli później niż prędzej jeśli już musimy... ciekawa zmiana frontu nie powiem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-20, 23:20   #4298
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Oo, to by było już za rok

Stary 2012-10-21, 23:41   #4299
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Miko byłaś u lekarza?
nie tylko u dentysty w czwartek

Cytat:
cześc Dziołchy

po 1. z tż.. spoko, wyjaśnione. zaraz relacja niżej!
po 2. jeszcze nie mam komory, płachty, czy jak tam to zwał
po 3. ale masz zrytą banię

swoją drogą mi się śniło ubiegłej nocy, że tż mi się oświadczył i po przebudzeniu miałam dziwne uczucie jakby to faktycznie było haha

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
jak tam wawawars.pl?
ja ciągle wysyłam do mak wieśniaka

Cytat:
o kurde, brzmi niefajnie;/ trzymam kciuki żeby wszystko sie rozwiązalo, niestety oszustwa i kradzieże przez neta są ciężkie do wytropienia... moj chłop kiedyś został okradziony chyba nawet przez aukcję przez all... miał namiary na gościa, zgłosił na policję a i tak nic nie dało sie zrobic;/
mój tż też był "ofiarą" oszustwa przez allegro

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

a co miałam pisać!!!

wczoraj, w sobotę, od 12 do 20 byłam na pierwszym dniu pracy! było super, zmęczyłam się ale dostałam tak pozytywnej energii, że mam dużo pomysłów na różne zabawy z dziećmi itp
Zuz ten scenariusz do szkoły wdzięku już zrobiłam sama

po pracy pojechaliśmy do Krakowa z tż-em, koleżanką i jej hmm sympatią (?) świętować jej urodziny, po przyjeździe ok. 22 ogarnęliśmy się w hotelu i po 23 wyruszyliśmy na miasto chcieliśmy coś zjeść, ale ta ogromna mgła i poźna godzina nie dawała dużego wyboru, więc zaszliśmy do jakiejś knajpki przy florianskiej (tak w dół w piwnice się schodzi). Był wokalista, który przecudownie śpiewał.. było tak romantico a tż się tulił i buziakował
potem głodni zaszliśmy obok na kebaba a w drodzę mijaliśmy bitwe pod jakimś klubem.. (obok deja vu) z 20 chłopa się biło, masakra :/

TŻ kupił mi u krakowskiego kwiaciaża czerwoną różę
już z powrotem w hotelu było bosssko no i śniły mi się te jego zaręczyny

a w sumie już dziś (co rozmawialyśmy Zuz) to poszliśmy wszyscy na Stradomską na obiad, siedzieliśmy tam od 14 do 17 cały czas jedząc potem już tylko czekaliśmy w galerii krakowskiej na pociąg

ale Zuz mamy grupon na park trampolin w krk i do końca października musimy wykorzystać tak myślałam, że może my i wy.. a przy okazji przywiozę Ci ten zakup z nomi
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 07:44   #4300
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
nie tylko u dentysty w czwartek

po 1. z tż.. spoko, wyjaśnione. zaraz relacja niżej!
po 2. jeszcze nie mam komory, płachty, czy jak tam to zwał
po 3. ale masz zrytą banię

swoją drogą mi się śniło ubiegłej nocy, że tż mi się oświadczył i po przebudzeniu miałam dziwne uczucie jakby to faktycznie było haha

ja ciągle wysyłam do mak wieśniaka

mój tż też był "ofiarą" oszustwa przez allegro

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

a co miałam pisać!!!

wczoraj, w sobotę, od 12 do 20 byłam na pierwszym dniu pracy! było super, zmęczyłam się ale dostałam tak pozytywnej energii, że mam dużo pomysłów na różne zabawy z dziećmi itp
Zuz ten scenariusz do szkoły wdzięku już zrobiłam sama

po pracy pojechaliśmy do Krakowa z tż-em, koleżanką i jej hmm sympatią (?) świętować jej urodziny, po przyjeździe ok. 22 ogarnęliśmy się w hotelu i po 23 wyruszyliśmy na miasto chcieliśmy coś zjeść, ale ta ogromna mgła i poźna godzina nie dawała dużego wyboru, więc zaszliśmy do jakiejś knajpki przy florianskiej (tak w dół w piwnice się schodzi). Był wokalista, który przecudownie śpiewał.. było tak romantico a tż się tulił i buziakował
potem głodni zaszliśmy obok na kebaba a w drodzę mijaliśmy bitwe pod jakimś klubem.. (obok deja vu) z 20 chłopa się biło, masakra :/

TŻ kupił mi u krakowskiego kwiaciaża czerwoną różę
już z powrotem w hotelu było bosssko no i śniły mi się te jego zaręczyny

a w sumie już dziś (co rozmawialyśmy Zuz) to poszliśmy wszyscy na Stradomską na obiad, siedzieliśmy tam od 14 do 17 cały czas jedząc potem już tylko czekaliśmy w galerii krakowskiej na pociąg

ale Zuz mamy grupon na park trampolin w krk i do końca października musimy wykorzystać tak myślałam, że może my i wy.. a przy okazji przywiozę Ci ten zakup z nomi
brzmi wszystko super do konca października to kurde nieduzo czasu zostało... pogadam z tżtem ale czarno to widze głównie przez to że w weekend mam ten egzamin i mnie po prostu żywcem nie bedzie w kraku...;/
Stary 2012-10-22, 08:33   #4301
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Ale super Miko zazdroszcze

A ja nadal trochę chora i nie dość że mam chrypliwy głos jakbym ciężko popiła, to jeszcze krew zalewa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 10:22   #4302
vicky7
Zadomowienie

Zuz no i co Wy na ślub za rok? A Teściowa dobrze się czuje? Żadna choroba jej nie dopadła, gorączka i te sprawy, że tak zmieniła zdanie? Przez ostatni tydzień pogoda idealna na ślub przynajmniej u mnie. Nie za ciepło, nie za zimno, słońce, zero chmur a do tego kolorowe drzewa bardzo ładnie

My z TŻ spędziliśmy sobie fajnie 3 dni razem. A zaraz robię kawkę i próbuję wymyślić temat magisterki
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 11:56   #4303
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem, ze smiejesz sie z całokształttu mojej twórczosci dzieki

słuchajcie! stała sie rzecz niewyobrażalna... moja teściowa chciała nas dzisiaj namówic na ślub w przyszłym roku w październiku!! Ta, która wiecznie trzęsła porami, ze jej synka próbuje siłą zaciagnąć do ołtarza i która ciągle chciała żebśmy ten śluw wzieli później niż prędzej jeśli już musimy... ciekawa zmiana frontu nie powiem.
Z tego snu z Marzycielkami, zapomniałam okroić cytat

U nawet teściowa potrafi zaskoczyć

Ja po pierwszym zjeździe swoją drogą ten tryb weekendowy to ciężka sprawa, wczoraj mi się już oczy zamykały na ostatnich zajęciach a i w sobotę już na pierwszych zajęciach wybieraliśmy promotora, wiedząc tylko ogólnie o czym można u nich pisać bosko
Kolejne zajęcia 3 i 4.11 ale był lekki bunt, może uda się przełożyć

1.08.2015

Czas edycji: 2012-10-22 o 12:00
Stary 2012-10-22, 12:11   #4304
vicky7
Zadomowienie

Asia dla mnie ciężkie są te zjazdy właśnie. Bo zajęcia mam od 8 do 18, pomiędzy tylko 10 minutowe przerwy. Wstać muszę o 4-4.30 rano żeby dojechać na czas. Po tylu godzinach tyłek mnie boli jak nie wiem od twardego krzesła, oczy się same zamykają i nie ma mowy żeby się skupić
Stary 2012-10-22, 12:28   #4305
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Asia dla mnie ciężkie są te zjazdy właśnie. Bo zajęcia mam od 8 do 18, pomiędzy tylko 10 minutowe przerwy. Wstać muszę o 4-4.30 rano żeby dojechać na czas. Po tylu godzinach tyłek mnie boli jak nie wiem od twardego krzesła, oczy się same zamykają i nie ma mowy żeby się skupić
Ja co prawda od 8-16, wstaję 6:30.
Coś nowego dla mnie bo dotychczas tylko praca przez rok a wcześniej studia dzienne
Vicky współczuję teraz siedzę w pracy i ziewam..

1.08.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 14:19   #4306
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Ja co prawda od 8-16, wstaję 6:30.
Coś nowego dla mnie bo dotychczas tylko praca przez rok a wcześniej studia dzienne
Vicky współczuję teraz siedzę w pracy i ziewam..
Ja ziewam na wykładzie

Stary 2012-10-22, 17:06   #4307
Zuzik06
Wtajemniczenie

gdzie tam nie bierzemy slubu za rok, nie mamy do tego głowy teraz no i przede wszystkim kasy, wiem ze jakby sie spieło tyłek to by sie pieniadze i czas znalazły, ale nie chcemy spinac tyłka i sie stresowac, wolimy na spokojnie to wszystko zorganizowac i sie cieszyc zamiast wkurzac i bac czy bedzie wszystko dobrze
Stary 2012-10-22, 17:43   #4308
vicky7
Zadomowienie

Zuz i dobrze. Też myślę, że rok to za krótko
Stary 2012-10-22, 18:00   #4309
mikonada
Zakorzenienie

a ja robię po raz pierwszy faszerowaną paprykę z kaszą kus-kus pięknie pachnie!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 18:37   #4310
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

rany, nawet nie wiem co to kasza kus-kus

A ja stwierdzam, że mam życiowego pecha

Stary 2012-10-22, 18:42   #4311
mikonada
Zakorzenienie

szczerze.. potrawa ładnie wyszła ale jest cholernie bez smaku a zrobiłam tak jak w przepisie..
Stary 2012-10-22, 18:49   #4312
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Nie ma się czym przejmować Miko. Ja tak kiedyś mialam z deserem- śmietana nie chciała się ubić, a deser wyszedł przeraźliwie słodki

Stary 2012-10-22, 19:54   #4313
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

a ja już prawie na pudłach siedzę, przeprowadzka w toku

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-23, 12:20   #4314
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
a ja już prawie na pudłach siedzę, przeprowadzka w toku
Gratuluje przeprowadzki

Ja już wracam do domu, tak nie chce mi się robić ekspertyzy na przyszły tydzień

Stary 2012-10-23, 13:38   #4315
asiaczek87
Zakorzenienie

A mi pisać pracy w tym roku roku akademickim pocieszam się że praca podyplomowa to nie ta sama objętość co magisterka
Miałam mieć kolejny zjazd 3-4.11 ale odwołali z jednej strony się cieszę, z druiej przenieśli go dopiero na grudzień i cały listopad się weekendowo rozleniwię żeby potem się wkurzać że muszę wstać . Cały listopad mamy wolny.

1.08.2015

Czas edycji: 2012-10-23 o 13:40
Stary 2012-10-23, 14:00   #4316
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Ale fajnie Też chcę tyle wolnego

Stary 2012-10-23, 14:14   #4317
asiaczek87
Zakorzenienie

No ale w tygodniu praca

1.08.2015

Stary 2012-10-23, 14:18   #4318
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

No ja też będę rozglądać się za pracą chociaż z moim szczęściem...

Stary 2012-10-23, 15:13   #4319
mikonada
Zakorzenienie

dziś zrobiłam kopytka.. moje popisowe
Stary 2012-10-23, 15:41   #4320
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Oo pycha też kiedyś robiłam, ale roboty z tym jest sporo.

A ja jestem zła. Miałam szczere chęci zasiąść do tej ekspertyzy bo mam wolne popołudnie, a tu w folderze w którym miał być komplet danych dla wszystkich brakuje mi danych z jednej stacji i teraz robota stoi w miejscu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości