|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
W regulaminie napisali że zwycięzcami zostaną autorzy najciekawszych i najbardziej oryginalnych prezentacji
Wpadłam na pomysł, że mógłby to być fajny prezent urodzinowy
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc Dziołchy
![]() Miko jak tam chłop? i moja komora z kosza na pranie? jechałam słuchajcie dzisiaj Pekaesem z Sącza który jechał na Rybnik i pan kierowca nie wiedział przez całą droge jak jechac, chyba ze trzy razy zawracaliśmy i mu pasażerowie dyktowali drogę... a miałam przeczucie, zeby do pekaesa nie wsiadać, tylklo do autobusu liniowego no nic przygoda była i wytrzepało mną na wszystkie mozliwe strony![]() ze wczoraj kupiłam za wielką pomocą Narzeczonego buty na jesien za kostkę z naturalnego weluru w Venezi za... 129z z 350zł tak ze jestem przeszczęsliwą kobietą. A obecnie szyje lalkiaaa i zaś mi sie śniła Miko i Tosia!!! i ktos jeszcze z wątku ale nie wiem kto - siedziałysmy wszystkie w teatrze mega odpindżolone - Miko była tlenioną blondyną ![]() ja siedziałam z Tosią a przed nami Miko z którąś z was i czekałysmy na spektakl i witałyśmy się dzióbkami słoooodkooo:P
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, gratuluje Zuu udanych zakupow
![]() Ja nie wygralam Ale to dobrze, ze nie wygralam, to znaczy że jeszcze nie jest ze mną źle
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() wybaczcie, ze ostatnio nie zagladam tutaj ale bardzo niefajna i przykra sprawa sie stala (zostalam okradziona i oszukana przez internet), wszystko opisze w klubie jak sie jakos to wyjasni i wyjde z tego bez strat materialnych i uszczerbku psychicznego prosze Was o trzymanie kciukow by jak najszybciej sprawa zostala rozwiazana . przez ten stres z ta sprawa zapomnialam tabsy kupic i zdecydowalam, ze nawet dobrze i robie przerwe ![]() jak tam wawawars.pl? ![]() Zuzik super z tymi butami i tleniona miko ![]() agus 100 lat wszystkiego co sobie zyczysz ![]() patuska ja mialam leczenie kanalowe i... byla to jedna z przyjemniejszych wizyt u dentysty - nie czulam kompletnie nic kiedy przy zwyklym plombowaniu (?) zeba zawsze wszystko czuje . don't worry ![]() dobranoc
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-10-20 o 21:28 |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wawawars juz znudzily Aga a kto wybral ta stylizacje?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-10-20 o 21:49 |
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Kto wybierał? W jury była Ola Kwaśniewska, jakaś stylistka i dyrektor marketingu tego centrum handlowego
![]() A wygrały takie osoby...hmmm.... nie to że jakieś brzydkie czy coś, tylko takie kobiety w średnim w wieku, po porodach itp, no i wiadomo też, że sylwetka już się w pewnym wieku zmienia, nie to że były jakieś otyłe, po prostu krągłe. Chyba bardziej jest "popyt" na takie osoby bo jednak odpowiednim strojem, makijażem i fryzurą można zdziałać wiele
|
#4297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gram dalej w wawa jestem sobie na 6 poziomie bo przez wyjazd wakacyjny nic nie pykałam, ale spoko nowe opcje sie w grze ciagle otwierają, ostatnio brałam udział w napadzie na bank ![]() rozumiem, ze smiejesz sie z całokształttu mojej twórczosci dzieki![]() słuchajcie! stała sie rzecz niewyobrażalna... moja teściowa chciała nas dzisiaj namówic na ślub w przyszłym roku w październiku!! Ta, która wiecznie trzęsła porami, ze jej synka próbuje siłą zaciagnąć do ołtarza i która ciągle chciała żebśmy ten śluw wzieli później niż prędzej jeśli już musimy... ciekawa zmiana frontu nie powiem. |
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, to by było już za rok
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie
tylko u dentysty w czwartek ![]() Cytat:
po 2. jeszcze nie mam komory, płachty, czy jak tam to zwał ![]() po 3. ale masz zrytą banię ![]() swoją drogą mi się śniło ubiegłej nocy, że tż mi się oświadczył i po przebudzeniu miałam dziwne uczucie jakby to faktycznie było hahaja ciągle wysyłam do mak wieśniaka ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- a co miałam pisać!!! ![]() wczoraj, w sobotę, od 12 do 20 byłam na pierwszym dniu pracy! było super, zmęczyłam się ale dostałam tak pozytywnej energii, że mam dużo pomysłów na różne zabawy z dziećmi itp ![]() Zuz ten scenariusz do szkoły wdzięku już zrobiłam sama ![]() po pracy pojechaliśmy do Krakowa z tż-em, koleżanką i jej hmm sympatią (?) świętować jej urodziny, po przyjeździe ok. 22 ogarnęliśmy się w hotelu i po 23 wyruszyliśmy na miasto chcieliśmy coś zjeść, ale ta ogromna mgła i poźna godzina nie dawała dużego wyboru, więc zaszliśmy do jakiejś knajpki przy florianskiej (tak w dół w piwnice się schodzi). Był wokalista, który przecudownie śpiewał.. ![]() potem głodni zaszliśmy obok na kebaba a w drodzę mijaliśmy bitwe pod jakimś klubem.. (obok deja vu) z 20 chłopa się biło, masakra :/ TŻ kupił mi u krakowskiego kwiaciaża czerwoną różę już z powrotem w hotelu było bosssko a w sumie już dziś (co rozmawialyśmy Zuz) to poszliśmy wszyscy na Stradomską na obiad, siedzieliśmy tam od 14 do 17 potem już tylko czekaliśmy w galerii krakowskiej na pociąg ![]() ale Zuz mamy grupon na park trampolin w krk i do końca października musimy wykorzystać tak myślałam, że może my i wy.. a przy okazji przywiozę Ci ten zakup z nomi
|
|
#4300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do konca października to kurde nieduzo czasu zostało... pogadam z tżtem ale czarno to widze głównie przez to że w weekend mam ten egzamin i mnie po prostu żywcem nie bedzie w kraku...;/
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super Miko
zazdroszcze ![]() A ja nadal trochę chora i nie dość że mam chrypliwy głos jakbym ciężko popiła, to jeszcze krew zalewa
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
Zuz no i co Wy na ślub za rok? A Teściowa dobrze się czuje? Żadna choroba jej nie dopadła, gorączka i te sprawy, że tak zmieniła zdanie?
Przez ostatni tydzień pogoda idealna na ślub przynajmniej u mnie. Nie za ciepło, nie za zimno, słońce, zero chmur a do tego kolorowe drzewa ![]() My z TŻ spędziliśmy sobie fajnie 3 dni razem. A zaraz robię kawkę i próbuję wymyślić temat magisterki
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nawet teściowa potrafi zaskoczyć ![]() Ja po pierwszym zjeździe swoją drogą ten tryb weekendowy to ciężka sprawa, wczoraj mi się już oczy zamykały na ostatnich zajęciach a i w sobotę już na pierwszych zajęciach wybieraliśmy promotora, wiedząc tylko ogólnie o czym można u nich pisać bosko Kolejne zajęcia 3 i 4.11 ale był lekki bunt, może uda się przełożyć
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-10-22 o 12:00 |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
Asia dla mnie ciężkie są te zjazdy właśnie. Bo zajęcia mam od 8 do 18, pomiędzy tylko 10 minutowe przerwy. Wstać muszę o 4-4.30 rano żeby dojechać na czas. Po tylu godzinach tyłek mnie boli jak nie wiem od twardego krzesła, oczy się same zamykają i nie ma mowy żeby się skupić
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś nowego dla mnie bo dotychczas tylko praca przez rok a wcześniej studia dzienne Vicky współczuję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie tam nie bierzemy slubu za rok, nie mamy do tego głowy teraz no i przede wszystkim kasy, wiem ze jakby sie spieło tyłek to by sie pieniadze i czas znalazły, ale nie chcemy spinac tyłka i sie stresowac, wolimy na spokojnie to wszystko zorganizowac i sie cieszyc zamiast wkurzac i bac czy bedzie wszystko dobrze
|
|
|
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
Zuz i dobrze. Też myślę, że rok to za krótko
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
a ja robię po raz pierwszy faszerowaną paprykę z kaszą kus-kus
pięknie pachnie!!
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
rany, nawet nie wiem co to kasza kus-kus
![]() A ja stwierdzam, że mam życiowego pecha
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze.. potrawa ładnie wyszła ale jest cholernie bez smaku
a zrobiłam tak jak w przepisie..
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma się czym przejmować Miko. Ja tak kiedyś mialam z deserem- śmietana nie chciała się ubić, a deser wyszedł przeraźliwie słodki
|
#4313 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a ja już prawie na pudłach siedzę, przeprowadzka w toku
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje przeprowadzki
![]() Ja już wracam do domu, tak nie chce mi się robić ekspertyzy na przyszły tydzień
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
A mi pisać pracy w tym roku roku akademickim
pocieszam się że praca podyplomowa to nie ta sama objętość co magisterka ![]() Miałam mieć kolejny zjazd 3-4.11 ale odwołali z jednej strony się cieszę, z druiej przenieśli go dopiero na grudzień i cały listopad się weekendowo rozleniwię żeby potem się wkurzać że muszę wstać . Cały listopad mamy wolny.
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-10-23 o 13:40 |
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
Też chcę tyle wolnego
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
No ale w tygodniu praca
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też będę rozglądać się za pracą
chociaż z moim szczęściem...
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
dziś zrobiłam kopytka..
moje popisowe
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Oo pycha
też kiedyś robiłam, ale roboty z tym jest sporo.A ja jestem zła. Miałam szczere chęci zasiąść do tej ekspertyzy bo mam wolne popołudnie, a tu w folderze w którym miał być komplet danych dla wszystkich brakuje mi danych z jednej stacji i teraz robota stoi w miejscu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Ale to dobrze, ze nie wygralam, to znaczy że jeszcze nie jest ze mną źle
prosze Was o trzymanie kciukow by jak najszybciej sprawa zostala rozwiazana
i zdecydowalam, ze nawet dobrze i robie przerwe 
. don't worry 

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014