![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Marzycielnia"Marzy mi się..." pomyślałam o stworzeniu miejsca, gdzie możnaby pisać o marzeniach - tych małych, wielkich, ukrytych ciasno w szafie i tych spełnionych, gdzie możnaby stawiać sobie cele, mobilizować się wzajemnie do działania, pocieszać po porażkach, podejmować nowe wyzwania, a przy okazji psioczyć, śmiać się i tak po prostu koleżankować ![]() ![]() "Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać." Walt Disney ja na dzień dzisiejszy marzę o tym, żeby skończyć studia. O tak, żeby napisać prace magisterską, żeby ją oddać, żeby promotor miał akurat lepszy dzień i przyjął moje wypociny, nie wrzeszcząc za bardzo, żeby obrona poszła sprawnie i żebym miała ten koszmar już za sobą ![]() Nasze Marzycielki:
90agnieszka90 Asiaczek87 Antonina_bielska Karoline3ek Kawa_tylko_z_mlekiem Lady Marmalade Mikonada Patuska18 Vicky7 Zuzik 06 Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-22 o 15:25 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzycielnia
ah ah
dobry byl dzis dzien wiec nie ma na co psioczyc ![]() jest dobrze, tak spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tym, że już napisałam tylko żeby nie było za dużo popraawek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
marzy mi sie wygrac w totka, wyliczylam iz wystarczyłoby mi 24 mln zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dzasminka a o czym>?
![]() ![]() ![]() Ellish haha ![]() ![]() Lady żeby marzyć o świętym spokoju, to musiałabyś być jakieś sto lat starsza niż jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja az taka 'chciwa' nie jestem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaa
![]() ![]() ja marzę o tym, by też zakończyć studia, mimo że to dopiero 1 rok ![]() marzę jeszcze o małym 'prezencie', ale nieuzależnionym ode mnie ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak wieczor? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
7.15 rano., Kraków most dębnicki, 23 marca...
o takich rzeczach warto marzyć, wiec ja sie do tego skromnego życzenia przyłączam! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Wątek wprost idealny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
haha
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- jezuuu zuz! Ty to widziałaś dziś??? ja bym chciała tak!
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sobie czasem myślę, że żyję po to, zeby jeść! Uwielbiam gotować i pałaszować ![]() ![]() I bardzo chciałabym pojechać do stolicy genialnego jedzenia, czyli Włoch ![]() Pannafu opowiesz coś wiecej o sobie? ![]() Miko pewnie, te prześcieradła wisiały dla mnie ![]() ![]() a swoją drogą niedaleko tego mostu jest drugi i TŻ skomentował to tak: oo widzisz na tym moście jest pytanie, a na drugim odpowiedź: NIE ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-28 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
są poniżej
![]() dziękuję Lady ![]() A oto wspominane linki: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,3725 http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...areczynowe,742 ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- jeszcze był jeden... ale gdzieś zapodziałam ![]()
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
długo nie chcę czekać, ale nie rozmawiam z tż-em o tym kiedy to miałoby nastąpić
![]() ![]()
#17 |
Zakorzenienie
|
Wątek powstał jakby na zawołanie. Właśnie mam dzień "dumania", ponieważ tyle rzeczy chciałabym dokonać, zrobić, poczuć... o matko.
Marzę o czym? O tak wielu rzeczach - od najbardziej banalnych, by wreszcie wyglądać tak jak chcę, kupić sobie totalnie nowe ciuchy, czuć się kobietą! Po te duże - zrealizować marzenia naukowe, podróżować. Cały czas tylko marzę, ale póki co spełnienia nie widać... |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Bajaderko więc możemy się motywować wzajemnie właśnie tutaj
![]() ja jutro z TŻem idę sobie nowe spodnie kupić ![]() ![]()
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w głowie wizję siebie - piękna, zadowolona i ubrana TAK jak lubię, a nie tak jak mnie np. matka widziała. Tak samo jak pannafu zastanawiam się, czy czasem za dużo nie myślę o marzeniach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kuuul, przyjelam oswiadczyny ![]() a powaznie to musialo byc ciekawe uczucie cos takiego zobaczyc ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() a pieszczonki juz widzialam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to się mówi: niektórzy więcej gadają niż robią (zaliczam się do tego grona osób ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a mi by wystarczyło, żebym sobie znalazła jakieś takie hobby/pasję, że nikt nie byłby mnie w stanie zdołować, że robi to lepiej. (niech se robi lepiej, ale to ja mam być zadowolona ze swojej pracy)
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, marzy mi się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z ciuchami robie tak: robie kupke rzeczy które chce wywalić. Trzymam je w szafie i mam sama ze sobą układ: jak kupie nową ładną bluzkę, to stara wylatuje... i tak powoli, powoli aż sie udaje ![]() ![]() Szprotka a w co celujesz?? ![]() ![]() ![]() oglądałam właśnie najnowszy odcinek Gotowych na wszystko i marzę by Lynette znwou podbiła serce Toma!!! ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-28 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
na razie w nic, brak pomysłu. dużo rzeczy mam rozkopanych (rysowanie, pisanie, haftowanie, szycie, origami). miałam takiego pecha w życiu, że trafiałam na takie osoby, które zabierały się za moje hobby i robiły to dużo lepiej, o czym mnie skrzętnie informowały. jakoś się przełamać teraz nie mogę :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co robisz w życiu? w jakim kierunku się uczysz/pracujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
studiuję i to nadgorliwie, bo jeszcze studia podyplomowe robię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() moim niespełnionym marzeniem np jest radio ![]() ![]() ![]() nie pojde dzisiaj na seminarium ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wazne by dobrze czuc sie we wlasnej skorze a jak wiadomo ciuchy wiele pewnosci moga dac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.