|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach
ricca166 : Ojj zazdroszczę,że jednak masz takiego nosa,że wyczujesz nawet dupka.. Ale strasznie nie fair... Ja bym poszła osobiście zrobić surprise i niech się ostro tłumaczy.. No nie wierzę.. Dobrze,że chociaż teraz wiesz na czym stoisz. Lepsza gorzka prawda,niż słodkie kłamstwa..
foreverme : Nerwy niby oszczędzone ale i tak boli mnie,że był ktoś przede mną ale na przeszłość niestety wpływu nie mam.. n_o_b_o_d_y: Wiesz ja z Tż na początku znajomości to spotykaliśmy się codziennie i tak zostało do dziś,ale myślisz,że z początku dzwonił,aby pogadać tak o pierdołach ? Jedynie dzwonił,żeby się upewnić o której się spotkamy itp. Dopiero później weszło mu to w krew jak nauczyłam go dzwonienia do mnie przed snem,ale się rozpędził i dzwoni nawet kilkanaście razy dziennie.. Może dogłębnie mu uświadom,że bardzo Ci potrzebna rozmowa telefoniczna,gdy nie jesteście akurat obok siebie,bo chociaż chcesz go usłyszeć. Albo po prostu sama do niego zadzwoń od czasu do czasu. Nigdzie nie jest napisane,że to on ma dzwonić ![]()
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#4292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Według mnie Twoja przyjaciółka źle Ci radzi to, że Twój chłopak nie piszę do Ciebie w ciągu dnia nie oznacza, że Cię zdradza Ja z moim Tż też mało piszę w tygodniu - on pracuje, a ja się uczę. Czasami też wysyłam mu jedną wiadomość wieczorem, jednak nadrabiamy przy spotkaniu. Rozumiem Twojego chłopaka ( jest nieśmiały ? ), też nie lubię rozmawiać przez telefon warto sobie odpocząć, zrelaksować się jednak, jeżeli Twój Tż pisze np. na portalach z innymi dziewczynami albo robi inne " dziwne " rzeczy, to NIE FAJNIE. ( zdarzyło mi się, że Tż nie oddzywał się cały dzień, a pisał na fejsie z koleżankami )spróbuj też porozmawiać z Tżtem nie ma co odchodzić od zmysłów i wyrywać sobie włosy z głowy i przez stres powiedz mu, że nie zależy Ci na ciągłym pisaniu, ale aby interesował się Tobą. W końcu nigdy nie wiadomo, czy nic Ci się nie stanie ( nie życzę Ci nic złego, nie interpretuj czasem źle moich słów ). Zasługujesz na odrobinę uwagi. Skoro Cię wybrał musisz być naprawdę cudowną dziewczyną.[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- ricca166 : myślę, że nie powinnaś się załamywać i denerwować. Na Twoim miejscu umówiłabym się z nim, po czym poszłabym na to spotkanie i dała mu w twarz może wreszcie by się opamiętał. Z mojego doświadczenia, jeżeli Twój Tż robi Ci bardzo duże awantury, że go zdradzasz -sam to robi jednakże nie warto tracić czasu dla jakiegoś palanta. Szkoda Twojego cennego życia. Poznasz kogoś odpowiedniego i będzie cacy To nie Twoja wina, że takie " coś " chodzi po świecie DRAMAT.
![]() Edytowane przez foreverme Czas edycji: 2013-02-26 o 17:42 |
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisze ,że UWAGA 2 miesiące temu rozstał się z dziewczyną i teraz nie ma.I tak się zastanawiam dalej jak to rozegrać..Prawdopodobnie co nie zrobię,to on ma na mnie wy***ne tak czy tak.Chętnie bym się zemściła jakoś,ale nie wiem czy warto. Opcja spotkania mnie bardzo kusi.
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2013-02-26 o 18:00 |
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
A facet tragedia, brak słów.
|
|
|
#4296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4297 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym się zemściła dlaczego masz mu nie dopiec za złe traktowanie? W końcu to on Ciebie nie szanuje może czegoś go to nauczy ;>---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
też tak myślę cała ta sytuacja też może Cię ostro zdołować - przecież coś czujesz/ czułaś do tego faceta. Hmm.. najważniejsze, abyś nie przeżywała bardzo tego związku. Takich dupków jest sporo trzeba to tępić
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsza będzie słodka zemsta! Niech facecik wie,że z babami się nie zadziera.. Dupek jeden...
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#4299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Macie jakieś konkretne pomysły? Bo szczerze mówiąc to,że ja pójdę na to spotkanie i mu wygarnę,to co to dla niego za zemsta? |
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
a my właśnie się trochę pokłóciliśmy...znaczy w sumie nie wiem czy należy nazwać to kłótnią.
od słowa do słowa i wywlekły się jakieś dawne sprawy (moje przygody z chłopakami i jego z dziewczynami). ja siedzę teraz wkur...zona, a on powiedział, że mu przykro i poszedł spać. nienawidzę takich sytuacji, mogliśmy w ogóle nie zaczynać tego tematu ![]() mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...
|
|
|
|
|
#4303 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zrobiłabym tak samo ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
będzie lepiej ech .. przejdzie mu, zobaczysz już za Tobą tęskni
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
i do tego go również utwierdzić, że kobieta zawsze wie wszystko
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym w to nie brnęła i nie chciała dziada dłużej znosić, tylko mu wygarnęła od razu. Ale jeżeli chcesz to namów jakąś koleżankę żeby poszła na to spotkanie i zaczęła z nim flirtować i go uwodzić. W międzyczasie Ty wpadniesz i zepsujesz im spotkanko, a koleżanka niech udaje, że pierwsze słyszy, że koleś ma dziewczynę i też niech wykrzyczy, że jest kłamcą i że nie chce go znać. Możecie go też obie spoliczkować
Rodem jak z komedii romantycznej.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-02-26 o 21:32 |
|
|
|
|
#4307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a niech ma, nawet na chwilę taki ból a jeżeli to jakiś psychol? :O
|
|
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
Doszło do konfrontacji na badoo.Gadamy gadamy i nagle mu piszę:,,wiesz masz pozdrowienia od XX (w sensie,że ode mnie ),pyta jak tam się ma Twoja zasada wierności.Przytkało go,potem mnie prosił o szansę długo,rozmawialiśmy co było nie tak (wiem,że miał rację z tym ,że się nie starałam do końca),ale jak zobaczył ,że jestem nieugięta,to mnie zaczął obwiniać.Później znowu prośby,a na końcu mi napisał coś takiego,że po prostu znienawidziłam go (żebym nie została sama z brzuchem,bo ja chyba przygód szukam i w nawiązaniu do tego ,póżniej napisał smsa ,że nam ostatnio gumka pękła).Może kłamać bo pytałam się go zawsze czy wszystko ok,to by chyba powiedział.A jak nie to jest łajza ...
Ale dotarło do mnie z kim byłam i smutno mi bardzo .
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2013-02-27 o 08:09 |
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się, że w porę się wszystko wydało, żebyś nie musiała się męczyć dłużej z tym zakłamańcem. Jakby pękła to byś pewnie poczuła. Moim zdaniem klamie, żeby się zemścić.
|
|
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
To było wczoraj,a jeszcze dziś z rana pisze ,,skarbie nie gniewaj się na mnie".Ja się zastanawiam,czy on nie ma jakiś psychopatycznych skłonności,obawiam się,że to jeszcze nie koniec przygód z tym panem i już się boję .
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jestem już pewna, że kłamie. Ale lepiej zablokuj wszelkie drogi jego kontaktu z Tobą. Pomyśl co by było, jakbyś naprawdę zaszła z nim w ciążę, to by jakaś porażka była - niech Cię ta myśl powstrzyma przed ulegnięciem mu, jak będziesz miała chwile zwątpienia. Odpisałaś mu na tego smsa?
|
|
#4312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4314 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie smuć się. Dobrze, że sie wydało jaki jest :O faktycznie jakiś psychol... Nie przejmowałabym sie jego opiniami. Widać, że buja w obłokach. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
bardzo dobrze a teraz odpoczynek i oderwanie od związków wystarczy Ci już nerwów na pewno z czasem znajdzie się normalny. odpowiedni dla Ciebie mężczyzna
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
o matkooo, niektórzy faceci to naprawdę kretyni
![]() a ja zaczynam się zastanawiać, jak wytrzymam ze swoim tż ciągle razem?! on mnie cały czas łaskocze!
|
|
|
#4316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn. flirt przez internet dla nich jest ok, umawiają się na spotkanie z nową panną i na nie nie przychodzą. Odnośnie powyższego to nie piszę aby przyklasnąć takiej postawie. Uważam ją za złą i nie w porządku. Jeśli Twój przyjdzie na spotkanko to będzie miał ostre ździwionko
|
|
|
|
#4319 |
|
Raczkowanie
|
A mi sie wlasnie chyba rozpada zwiazek przez mojego ex. Bo pisal do mnie, bo zadzwonil, a ja sklamalam mojego TZ ze sie z nim nie kontaktowalam.
Obiecuje, ze jesli sie rozstaniemy, to ja znikne. Z ziemi, z zycia, ze wszystkiego. Zapytal, ze jak on ma mi teraz wierzyc we wszystkie moje slowa, ktore padly z moich ust, skoro go sklamalam. A ja sie balam jego reakcji, bo wiedzialam, ze on mojego exa nie znosi. Gadka byla o niczym, nawet nie chcialam mu o tym wspominac, bo to dla mnie niewarty szczegol dnia wczorajszego. Zaraz ide do pracy, wroce wieczorem. Boje sie tej rozmowy, nie wiem, jak go moge przekonac, ze moj ex to juz przeszlosc i ze ja nic od niego juz nie chce. Boze, nie wyobrazam sobie zycia bez mojego ukochanego TZ... Wyje od rana, nerwy mnei zzeraja, mam rozwolnienie i od rana spalilam paczke fajek. Tak strasznie sie boje. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

ale na przeszłość niestety wpływu nie mam.. 

Z biegiem czasu zaczęłam się przyzwyczajać do takiego stanu rzeczy. Z tym, że ostatnio znowu zaczyna mi to przeszkadzać. Bo zdarzają się dni, gdzie przez cały dzień się nie odezwie. Podam przykład. Spędziliśmy razem niedzielny wieczór i noc. W poniedziałek (wczoraj) wyszedł ode mnie o godzinie 11. I do tej pory zero kontaktu. Próbowałam sama zadzwonić do niego, żeby dowiedzieć się jak minął mu dzień, ale niestety miał wyłączony telefon (nieustannie zapomina o jego ładowaniu). Na nic innego nie mogę narzekać w moim związku. Widujemy się ok. 3 (zdarza się 4) razy tygodniu, Tż jest dla mnie dobry, szanuje mnie, troszczy się itp. Ale ten rzadki kontakt
to, że Twój chłopak nie piszę do Ciebie w ciągu dnia nie oznacza, że Cię zdradza
)
). Zasługujesz na odrobinę uwagi. Skoro Cię wybrał musisz być naprawdę cudowną dziewczyną.[COLOR="Silver"]
Szkoda Twojego cennego życia. Poznasz kogoś odpowiedniego i będzie cacy 

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)