Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 10:19   #4291
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

rosette kadr nie kadr wyglada smiesznie
bzyczka ano niby tak
w ogole to jeszcze wycieraczki chce wymienic, ale nie umiem znalesc pasujacych pior wiec hcyba tez poprostu powiem mechnaikowi i niech sie tym zajmie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 10:20   #4292
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
my mamy blisko 280tyś i nie wymieniamy bo nic się nie poluzowało
my mamy 273 i tez nie wymieniany, podobno sa nie do zdarcia

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

maz wrocil z pracy.. bosko.. uwielbiam takie sytuacje on ma wolne a ja ide pracowac..
ale przynajmniej ten czas wolnej chaty konstruktywnie wykorzystaliśmy
Stary 2013-05-27, 10:34   #4293
bzyczka1
Zakorzenienie

kupiłam wczoraj w biedronce taką koszulę http://tugazetka.pl/biedronka/2013.0...kie,niebieskie za 9,90 na żywo jest bardziej morelowa. BYły jeszcze granatowe, białe, beżowe z kokardą wiązaną na kołnierzyku.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 10:54   #4294
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 11:22   #4295
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
kupiłam wczoraj w biedronce taką koszulę http://tugazetka.pl/biedronka/2013.0...kie,niebieskie za 9,90 na żywo jest bardziej morelowa. BYły jeszcze granatowe, białe, beżowe z kokardą wiązaną na kołnierzyku.
Też ją kiedyś ogladałam i wydawała się bardzo elegancka. Trochę szkoda, ze 100% poliester, ale wydaje mi się, ze w noszeniu będzie wdzięczne.

Jeśli chodzi o samochody, to ja z przymusu muszę oglądać zakup kontrolowany i często polecają fiata. Podobno tani w eksploatacji i utrzymaniu.
Mój tata miał hondę i zjadła ją rdza, ale przez 15 lat nic w niej nie musiała naprawaiać, chodziła bez zarzutu.
Znam natomiast takie przysłowie ford mało wort .
Volkawagen golf jest na pewno bardzo wytrzymały, ale twarde ma zawieszenie.
We Francuzach podobno kuleje elektronika.
Zawsze jakiegoś haka się znajdzie na auto .
To jest zdecydowanie trudny i bardzo indywidualny wybór.
Martucha - życzę udanego zakupu

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2013-05-27 o 12:28
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 17:31   #4296
iwka28
Wtajemniczenie

Dziewczyny - te wszystkie "samochodowe" powiedzonka biorą się z dawnych lat, gdzie niemieckie było produkowane w Niemczech z niemieckich cześci, francuskie we Francji itd. Teraz większość samochodów wygląda podobnie, a części produkowane są w Chinach, mają dotrwać do końca gwarancji i tylko tyle. Zobaczcie ile Toyota wydaje komunikatów o bublach w samochodach ... strach się bać.
Kupując auto z drugiej/trzeciej ręki nigdy się nie wie co tak naprawdę się kupuję, bo auto na sprzedaż idzie odpicowane, z tekstami o dziadku jeżdżącym nim do kościoła Dlatego trzeba sprawdzić co się da.
My mamy forda i następny też będzie ford (Marta - pewnie Mondek), kupiliśmy go nam się podoba, jest pojemny i komfortowy. Nic w nim nie robiliśmy poza wymianą płynów i jednej wcieraczki. Jaka rdza????? Także hasło "Ford guzik wort" dla mnie nie istniej
Patrzeć co się komu podoba, czy się wygodnie siedzi i czy części nie drogie (np. dostępne tylko w HAmeryce a warsztat tylko jeden w powiecie - była szefowa Tż )

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
To jest bardziej zakręcone niż myślałam Dzisiaj gadałam z babką ze studiów i już w ogóle najchętniej bym to walnęła i nie robiła tego awansu...
Jeżeli ktoś mi teraz powie, że robię w terminie i nawet zdam ten awans to robiąc kolejny ktoś inny może się dopatrzeć złej interpretacji prawa i mogą mi go cofnąć... No to mówię, ze nawet wezmę na "zaś" tę drugą opcję i przedłużę staż o miesiąc... ale to też nie takie proste, bo jeżeli nie ma takiej potrzeby to tez jest zła interpretacja prawa Mało tego to nie musi wyjść teraz tylko np. przy egzaminie na mianowanego... Najlepiej jakbym miała to na piśmie i ktoś by się pod tym podpisał, bo na słowo to... może to się niefajnie skończyć ;/ także wychodzi na to, ze sam telefon do kuratorium to za mało - bo za dajmy na to 3 lata nikt mi nie musi uwierzyć, że ja tam dzwoniłam i tak mi powiedzieli

Nie wiem co ja mam zrobić.

Udanej zabawy!

Cześć... jestem wypluta... zmęczona, niewyspana, zestresowana. Jutro impreza w p-u nie wiem jak przeżyję jutrzejszy dzień...
A jakby było mi za miło to zaczynam dychać jak nie wiem... smyra mnie w gardle ;(
Wyślij oficjalny list, przynajmniej będziesz mieć podkładkę.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wiecie co ogladam fotki ze slubu Guzikowej i to chyba pierwsza "gwiazda" ktora ma normalna sukienke..
DOKŁADNIE, nie widziałam tyłka, cycków lub w ogóle calego ciała bo sukienka "przeźroczysta" ... super!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
sliwenka
zdarzaja sie ucciwi ludzie co chca sprzedac dobre auto, bo chca nowsze, albo zmusza ich sytuacja zyciowa. Nietstey nigdy sie nie wie na kogo sie trafi.

a my mamy na pasku peżota
sprawdzalam sobie ile kosztwalaby wymiana rozrzadu z pompa wody to w 1000zl powinnismy sie zamknąc. z robocizna.
Niestety nie mam informacji czy poprzedni wlasciciel wymienial i nie wiem czy jezdzic na tym co jest czy wymieniac jak bede miala chwile by wstawic do warsztatu
a cos jeszcze mechanik chcial wymieniac ale nie pamietam co, ale stwierdzil ze jakies 5tys km przejedziemy. to sie nie spieszylismy by to wymienil, a bylismy bez kasy, a moze to byl rozrzad wlasnie skleroza
teraz mi cos zaplonem szwankuje. Czasami jak ma za niskie obroty na parkingu na jedynce tak tuz przed zgasnieciem, jak sprzegla ma za malo, jakby to piszcza mi wszytskie kontrolki yyhy sprawdzal mechanik w komputerze i cos wlasnie z zaplonem wyskakuje blad. eeeh we will see

w ogole to chce isc stad sobie

co jest?

Cytat:
BARdzo ładna!!!!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 18:23   #4297
śliweńka
Zakorzenienie

kolanka to u nas bracia mieli golfy i w każdym skrzynia padła, mówią że fiat ma twarde zawieszenie
iwka mój TŻ ma naprawdę esia od dziadka co jeździł do kościoła i do sklepu, miał mało przejechane i wszystko w serwisie autoryzowanym wymieniane, książka oryginalna i wpisy, ale co z tego, rdza nie wybiera

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 18:40   #4298
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
z goralem to nie mogla wystapic w keicce od macieja zienia bo by totalnie nie pasowalo
jak np Szejbalowa, tatlane nieporozumienie!
http://www.slubclick.com/blogs/slub-...11/11/0113.jpg
ale to jest kadr z serialu, więc wszystko można

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
no niby zalecają pierwsze co wymienić w aucie po kupnie to rozrząd
zalecają, zalecają, a gdy spytałam mojego wuja o to, to powiedział, że wystarczy zmienić jakąś tam linkę a nie od razu cały, bo nie trzeba- jest mechanikiem w policji muszę go wypytać jak to dokładnie wygląda następnym razem, bo my płacimy 300 zł, a pewnie wymiana części kosztuje 50 zł

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 19:44   #4299
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
kolanka to u nas bracia mieli golfy i w każdym skrzynia padła, mówią że fiat ma twarde zawieszenie
iwka mój TŻ ma naprawdę esia od dziadka co jeździł do kościoła i do sklepu, miał mało przejechane i wszystko w serwisie autoryzowanym wymieniane, książka oryginalna i wpisy, ale co z tego, rdza nie wybiera
Śliweńka - wszystko musi się w końcu zepsuć
A dziadek (niepalący) jest już legendarny w ogłoszeniach (czasami wymieniany na nianię) i do tego 100.000 przebiegu plus oczywiście słowo-klucz "jak igła". Co nie znaczy, że takie perełki się nie zdarzają.
Najfajniej jest kupić auto testowe z salonu, mały przeebieg, jeszcze na gwarancji, ale one się rozchodzą jak świeże bułeczki najczęściej wśród pracowników i znajomych.
Mój brat jeździ golfem, nigdy ze skrzynią nie miał problemów, wymienia tylko regularnie płyny, filtry itp. pierdołki, auto ma już coś koło 10 lat. Także nie ma reguły.

Aaaaaa i auto sprowadzone z Holandii nie ma prawa kosztować mniej niż kupione oryginalnie w Polsce - tu na wstępie dowalają podatek od wprowadzenia auta do ruchu (coś a'la EKO-podatek) i w cenie sprzedaży musi się to odbić.

Stary 2013-05-27, 20:02   #4300
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

nio wiec wrocilam...niby wszystko jest ok, ale jutro musze isc do szpitala... tzn lekarz powiedzial zeby najlepiej jeszcze dzis, ale dzis juz sobie darowalam

szczegoly w k...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 20:05   #4301
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Gucia, Kliwia nie wiem... chyba się czymś przytrułam. Dziś znowu mnie żołądek bolał ech.. Pomogłą nospa i drzemka.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 20:46   #4302
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana ale przy mianozanym ty dajesz im tylko zaswiadczenie ze jestes kontraktowa to pismo co dostaniesz i tyle.. wiec nie wiem co sie moga dopatrzyc.. i jakim cudem..
ja bym dzwonila do kuratorium i tyle. albo napisala pismo z prosba o opisemna odpowiedz - bedziesz miala podkladke
Podobno jest weryfikacja danych. Dzisiaj potwierdziła mi to też dyrektorka z gimnazjum ma się podpytać kogoś tam co z tym dalej mam robić...

Opiekunka dzwoniła i powiedzieli jej, ze o miesiąc się przedłuża. W wodn powiedzieli, że się nie przeżuła ale nie są pewni

Ale pewnie na rozpatrzenie pisma mając 2-4 tyg nie wiem ile... a ja potrzebuję odp. już

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Ana
ja bym po pierwsze zadzwoniła do kuratorium i ich zapytała, a po drugie napisała do nich pismo, żebyś dostała interpretację na piśmie. Dokładasz to do swoich dokumentów i problem z głowy.
Opiekunka dzwoniła i powiedzieli jej, ze o miesiąc się przedłuża. W wodn powiedzieli, że się nie przeżuła ale nie są pewni

Ale pewnie na rozpatrzenie pisma mając 2-4 tyg nie wiem ile... a ja potrzebuję odp. już

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Wyślij oficjalny list, przynajmniej będziesz mieć podkładkę.

Hej! Dziś mieliśmy dzień mamy i taty fajnie było ale dzień ogólnie zaliczam do bardzo ciężkich... O 10-11 miałam taki spadek energii, ból głowy, ze miałam ochotę rozszarpać wszystkich...

No i strasznie kaszle i boli mnie gardło

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-05-27 o 20:48
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 20:52   #4303
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
A dziadek (niepalący) jest już legendarny w ogłoszeniach (czasami wymieniany na nianię) i do tego 100.000 przebiegu plus oczywiście słowo-klucz "jak igła". Co nie znaczy, że takie perełki się nie zdarzają.
Najfajniej jest kupić auto testowe z salonu, mały przeebieg, jeszcze na gwarancji, ale one się rozchodzą jak świeże bułeczki najczęściej wśród pracowników i znajomych.
Mój brat jeździ golfem, nigdy ze skrzynią nie miał problemów, wymienia tylko regularnie płyny, filtry itp. pierdołki, auto ma już coś koło 10 lat. Także nie ma reguły.

Aaaaaa i auto sprowadzone z Holandii nie ma prawa kosztować mniej niż kupione oryginalnie w Polsce - tu na wstępie dowalają podatek od wprowadzenia auta do ruchu (coś a'la EKO-podatek) i w cenie sprzedaży musi się to odbić.
TŻ też mówił mi o takich autach z salonu
co najlepsze mi się ta skrzynia popsuła akurat jak jechałam, że nie mogłam wrzucić jedynki i jak tu ruszyć u drugiego brata co innego w skrzyni się popsuło, ale oba golfy III

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-05-27, 20:57   #4304
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
TŻ też mówił mi o takich autach z salonu
co najlepsze mi się ta skrzynia popsuła akurat jak jechałam, że nie mogłam wrzucić jedynki i jak tu ruszyć u drugiego brata co innego w skrzyni się popsuło, ale oba golfy III
Na popych, na popych

Cytat:
Podobno jest weryfikacja danych. Dzisiaj potwierdziła mi to też dyrektorka z gimnazjum ma się podpytać kogoś tam co z tym dalej mam robić...

Hej! Dziś mieliśmy dzień mamy i taty fajnie było ale dzień ogólnie zaliczam do bardzo ciężkich... O 10-11 miałam taki spadek energii, ból głowy, ze miałam ochotę rozszarpać wszystkich...

No i strasznie kaszle i boli mnie gardło
Kurczę, nie wiem co w takiej sytuacji, jeśli wyjdzie gorsza wersja musisz pracować miesiąc dłużej? Czy jak? .

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Gucia, Kliwia nie wiem... chyba się czymś przytrułam. Dziś znowu mnie żołądek bolał ech.. Pomogłą nospa i drzemka.

Stary 2013-05-27, 21:30   #4305
*Agatek*
Zakorzenienie

Możecie polecić jakiś telefon na 2 karty sim?

Samba może już wiesz, ale piszę- dziś dowiedziałam się, że po porodzie dają listę położnych i można sobie wybrać jaka ma do Ciebie przychodzić (zawsze przychodzą sprawdzić jak się czujesz, jak rana się goi, sprawdzić noworodka itp itd) i ponoć u nas w mieście są 2 polki

Stary 2013-05-28, 06:33   #4306
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Zdecydowanie komfort jazdy we fiacie jest najgorszy.

Madzialenka - oby szybko się odczepił ten nieżyt.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2013-05-28 o 06:41
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 07:14   #4307
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Samba może już wiesz, ale piszę- dziś dowiedziałam się, że po porodzie dają listę położnych i można sobie wybrać jaka ma do Ciebie przychodzić (zawsze przychodzą sprawdzić jak się czujesz, jak rana się goi, sprawdzić noworodka itp itd) i ponoć u nas w mieście są 2 polki

nokia 200 i chyba 101

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-05-28, 07:30   #4308
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
maz wrocil z pracy.. bosko.. uwielbiam takie sytuacje on ma wolne a ja ide pracowac..
ale przynajmniej ten czas wolnej chaty konstruktywnie wykorzystaliśmy
bosko!!!

Cytat:

Dziadek niepalący i żona - kobieta

My kupiliśmy samochód spod salonu, z roczną gwarancją. I na początku mieliśmy ogromne przejścia z nimi (całe szczęście, że była ta gwarancja i mogliśmy skorzystać z tego), ale jak już wszystko wymienili co trzeba było to samochód jeździ bez zarzutu. pfu, pfu, pfu!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nio wiec wrocilam...niby wszystko jest ok, ale jutro musze isc do szpitala... tzn lekarz powiedzial zeby najlepiej jeszcze dzis, ale dzis juz sobie darowalam

szczegoly w k...
idę czytać! Trzymaj się!

Cytat:

ana a czemu Ty sama nie zadzwonisz i nie dopytasz?
No ale nie ważne, jak taką informację dostała Twoja opiekunka to pewnie tak może być.

ale ja wysłałabym pismo, poprosiłabym o interpretację i poprosiłabym o przyspieszenie odpowiedzi ze względu na kończący się rok szkolny. Myślę, że mogą odpowiedzieć wcześniej niż za 14dni.

Po kilku dni bym zadzwoniła, zapytała czy pismo dotarło i monitorowałabym to codziennie żeby przyspieszyć ich odpowiedź. Myślę, że jest to do zrobienia.

Zdrowia!

Witajcie.
U mnie deszcz, szaro, buro...
Ktosik wracaj z tym słońcem do nas co?????

Wczoraj w pracy miałam sajgon. To co normalnie mi zajmuje 3 dni, musiałam przygotować w pół godziny. Jestem przekonana, że gdzieś popełniłam błąd i pewnie szybciutko to do mnie wróci... no ale zobaczymy. Lubię wariactwo w pracy, ale nie aż takie!

Dzisiaj idę do mojej przyjaciółki. Będzie płacz! Wyjeżdża na kilka lat do Czech. Wiem, że będziemy się odwiedzać, no ale tęsknić będę no!
Kupiłam jej czekoladki i wino - trzeba ją zadnie pożegnać.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 07:35   #4309
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Agatek wiem o tych poloznych ale niestety nie jest z tym chyba tak do konca rozowo ja znalazlam u nas jedna Polke chyba jakos w lutym/marcu juz, ale wtedy byl chyba raptem 10 tc wiec wydawalo mi sie to za wczesnie w koncu kolo kwietnia zadzwonilam dowiedziec sie od niej cos o szkole rodzenia i przy okazji zapytac jak to jest z tymi poloznymi... i okazalo sie ze jest niemal za pozno zeby sie do niej zapisac bo ma juz kilka kobiet w podobnym terminie co moj, a dodatkowo chyba w szpitalu pracuje i juz srednio chciala mnie przyjac, ale ja ublagalam ze to 1 dziecko, z nikad pomocy hahahah i wolalabym po polsku hahahahahah nio i mnie przyjela... mam zadzwonic do niej jakos w lipcu czy sierpniu i juz umowimy sie na wizyte chyba przedporodowa jeszcze... nio i w ogole jak dzwonilam w tym kwietniu to ona mowi ze ok, ale ze w ciagu najblizszych 3 tyg nie da sie rady ze mna spotkac bo ma jeszcze duzo pan ktore urodzily pod opieka...nio ale ja jej mowie ze spoko teraz to jej nie potrzebuje haha nio i ona ponoc moze tez przyjechac do domu i na miejscu zrobic ci ktg...

wiec albo u Was jest jakos inaczej, albo dostajesz liste, ale po porodzie juz nie masz takiego wyboru w osobach i musisz brac co jest...nie wiem czy u nas dostaje sie jakas liste...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 08:25   #4310
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 09:37   #4311
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Agatek wiem o tych poloznych ale niestety nie jest z tym chyba tak do konca rozowo ja znalazlam u nas jedna Polke chyba jakos w lutym/marcu juz, ale wtedy byl chyba raptem 10 tc wiec wydawalo mi sie to za wczesnie w koncu kolo kwietnia zadzwonilam dowiedziec sie od niej cos o szkole rodzenia i przy okazji zapytac jak to jest z tymi poloznymi... i okazalo sie ze jest niemal za pozno zeby sie do niej zapisac bo ma juz kilka kobiet w podobnym terminie co moj, a dodatkowo chyba w szpitalu pracuje i juz srednio chciala mnie przyjac, ale ja ublagalam ze to 1 dziecko, z nikad pomocy hahahah i wolalabym po polsku hahahahahah nio i mnie przyjela... mam zadzwonic do niej jakos w lipcu czy sierpniu i juz umowimy sie na wizyte chyba przedporodowa jeszcze... nio i w ogole jak dzwonilam w tym kwietniu to ona mowi ze ok, ale ze w ciagu najblizszych 3 tyg nie da sie rady ze mna spotkac bo ma jeszcze duzo pan ktore urodzily pod opieka...nio ale ja jej mowie ze spoko teraz to jej nie potrzebuje haha nio i ona ponoc moze tez przyjechac do domu i na miejscu zrobic ci ktg...

wiec albo u Was jest jakos inaczej, albo dostajesz liste, ale po porodzie juz nie masz takiego wyboru w osobach i musisz brac co jest...nie wiem czy u nas dostaje sie jakas liste...
hmm, koleżanka dostała listę z około 30 osobami po porodzie, dopytam ją się o szczegóły co by być na czasie kurka myślałam, że teo nie wiesz, a ja tutaj wyskoczyłam, a Ty wszystko wiesz buuu
Cytat:
nokia 200 i chyba 101
lecę sprawdzić tż ma takową i ja też chcieć

Stary 2013-05-28, 15:33   #4312
bzyczka1
Zakorzenienie

ale tu cisza ale co się dziwić jak taka pogoda za oknem :/

Nasz skarb
Stary 2013-05-28, 15:58   #4313
kliwia
Zakorzenienie

laseczki w moim rosmanie, ale mysle ze wkazdym promocja jest -40% na kosmetyki kolorowe i kosmetyki do pielegnacji twarzy
Zakupilam sobie dzis zapas kremikow
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 16:12   #4314
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia nawet w tv o tym trąbili do jutra takie ceny a chyba od piątku już są

Nasz skarb
Stary 2013-05-28, 16:14   #4315
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, nie wiem co w takiej sytuacji, jeśli wyjdzie gorsza wersja musisz pracować miesiąc dłużej? Czy jak? .
Jeżeli byłaby gorsza wersja to awans by mi się przedłużył, czyli później też rozmowa/egzamin - tu kolejny problem bo nei wiem czy bym się zmieściła w czasie mojej umowy, a co jeżeli nie...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
ana a czemu Ty sama nie zadzwonisz i nie dopytasz?
No ale nie ważne, jak taką informację dostała Twoja opiekunka to pewnie tak może być.

ale ja wysłałabym pismo, poprosiłabym o interpretację i poprosiłabym o przyspieszenie odpowiedzi ze względu na kończący się rok szkolny. Myślę, że mogą odpowiedzieć wcześniej niż za 14dni.

Po kilku dni bym zadzwoniła, zapytała czy pismo dotarło i monitorowałabym to codziennie żeby przyspieszyć ich odpowiedź. Myślę, że jest to do zrobienia.
Guciu tak naprawdę to ja nie powinnam w ogóle w to maczać rąk w sensie prawnym. Dyrektor ostatecznie opiekun...

Sprawa się wyjaśniła - zostało mi tylko poinformować władze co pewnie będzie najtrudniejszym zadaniem ona uważa że mój awans to już przepadł doszczętnie

hej! idę się kimnąć po ciężkim dniu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 18:24   #4316
śliweńka
Zakorzenienie

ja w rossmanie zakupy poczyniłam
dziś pada cały dzień, na Karolinę pogoda tak wpłynęła że cały dzień histeria nie poznaję swojego dziecka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-05-28, 19:26   #4317
bzyczka1
Zakorzenienie

na wszystkich ta pogoda tak działa :/ Lila dzisiaj też pokazywała i pokazuje różki bo nie śpi jeszcze :/

Nasz skarb
Stary 2013-05-28, 19:37   #4318
*Agatek*
Zakorzenienie

U nas słonecznie od 2 dni- w końcu, bo zeszły tydzień był deszczowy, lało non stop

Stary 2013-05-28, 20:05   #4319
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
ja w rossmanie zakupy poczyniłam
dziś pada cały dzień, na Karolinę pogoda tak wpłynęła że cały dzień histeria nie poznaję swojego dziecka
Cytat:
na wszystkich ta pogoda tak działa :/ Lila dzisiaj też pokazywała i pokazuje różki bo nie śpi jeszcze :/
mojemu kajtkowi też pod wieczór korbka się odkręciła sam nie wiedział czego chce...no ale on chce na dwór a tu ciągle leje i leje....u nas było dzisiaj 9 stopni...

i zapomniałam
bardzo spóźnione
dla Kliwi i Madzi STO LAT

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Kliwia nawet w tv o tym trąbili do jutra takie ceny a chyba od piątku już są
szkoda, ze tylko do jutra bo chyba nie zdążę się załapać..
na urlopie jestem i nie chce mi się specjalnie do miasta jechać....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:18   #4320
india83
Zakorzenienie

Coś brak mi weny do pisania.

A ja byłam w rossmanie przedwczoraj i promocji nie widziałam, sporo ludzi było, ale ze mnie slepiec może jutro pojadę choć ostatnio wolę robić zakupy w hebe

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości