|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() scheherezade absulutnie nie zgodze sie ze "dla pana yorka nie grozi ta moda" wlasnie ze z takimi psinkami jest duzo duzo gorzej. Ludzie kupuja yorki na bazarkach po 150zl a jakież jest ich wielkie rozczarowanie gdy z obiecanego 2kg pieska rosnie 5 kilowa "bestia" i jakiez jest rozczarowanie gdy piesek nie ma pieknej siersci do ziemi i uszka nie stanely ![]() ![]() ![]()
#4292 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
marguś ja to mam taki pancernik że w staniku wydają się piersi małe aż mama mówiła "ale małe myślałam że większe będą" a jak pierwszy raz ściągnęłam stanik i zobaczyłam w całej okazałości to mi szczena opadła takie wielkie były
![]() ![]() dziś założyłam normalną bluzkę no i nawet w pancerniku widać że coś robione było a jak fajnie sutki się odznaczają hehe ale fajny widok dziewczyny to najlepsza decyzja w życiu powiększenie piersi warte wszystkich pieniędzy gdyby nie pomoc rodziny to bym sama pomału odkładała i za 2 lata zrobiła operacje...
#4293 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny gdyby któreś zmienił sie termin lub jeśli bedzie chciała dołączyć do wyliczanki,proszę piszcie na priv. Czasami moze mi gdzieś uniknąć czytając a nie chciałabym któreś pominąć ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
Jusi - jak Cię czytam to nogami coraz bardziej przebieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pracuję z psami (i nie tylko) od dzieciństwa i wiesz od jakich psów mam zadrapania na rękach... właśnie od tych milusińskich yoreczków, maltańczyków czy sznaucerków miniaturowych!!! No bo po co uczyc (szkolić) takie maleństwa, przecież one nic nie zrobią..... niech Ci z tymi "bestiami" się martwią jak ich wychować, mój yoreczek może mi wejść na głowę..... tak- ma ma 3-4 kg i go z tej głowy ściągnie ale czy to jest prawidłowe???? Ilez to razy słyszałam : zabierz Pani te swoje wielkoludy bo mi ugryzą moja księżniczkę- czyli rozwydrzonego psa w typie np. yorka, wrzeszczącego w niebogłosy, rzucającego się na rozciągliwej smyczy, kłapiącego ząbkami wszystko co w pobliżu!! ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście- wszystkie forumowe właścicielki yorków i piesków w tym typie: nie chcę Was tymi słowami urazić ![]() A na dokładkę dodam, że ulubioną sunią mojej "olbrzymiej bestii" jest Yoreczka mojej koleżanki!!!! To co wyprawiają w czasie zabawy przechodzi ludzkie pojęcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
oj tak, przykre ale prawdziwe!!!!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
O jej, jak mi przykro. Jezu- nie wiem co bym zrobiła jakby mi ktoś oś takiego zrobił!!! Strasznie Wam współczuję!!! Rotki są taaaaakie cudowne!!!!!! ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- :d :d :d
![]() |
#4296 |
Zadomowienie
|
Margo GRATULACJE!!!!
Ja też jak Was czytam to przebieram nogami, ale przede mną jeszcze dłuuuga droga...mam nadzieję,ze jednak szybko zleci ![]()
#4297 | |
Raczkowanie
|
Moi rodzice adoptowali corsiaczkę kilka lat temu. Jest cudowna!! Kilka miesięcy temu mój tato zmarł- sunia do dzisiaj godzinami przesiaduje w jego gabinecie................ czekając na jego powrót
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() edzia dziękuję za dodanie mnie do wyliczanki ![]() margo gratulację trzymaj się i odpoczywaj ![]() kulkaaga szkoda że się minęłyśmy ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- krystel byłam w twoim albumie piękne piersi i jakie równiutkie ![]()
![]() |
#4299 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Krystel13;39782044]Obecnie mam tylko 2 psy (ale już wkrótce to się zmieni
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ja tez odrobilam dokladnie lekcje przed kupnem psa i dzieki temu mam teraz cudownego psa, dodatkowo zaprosilam do domu psia psycholog aby okreslila mi charakter mojego psa i jak konkretnie mojego wybranca wychowywac (kupilam go z hodowli gdzie do 3mca mial kontakt z 3ludzmi, wraz z siostra i bratem mieszkal w klatce dla krolika!!!! a hodowla polecona przez zwiazek kynologiczny bo robilam wywiad, pojechalam 500km i przezylam szok ale nie potrafilam juz go tam zostawic, wiedzialam, ze beda problemy bo spal i sikal obok bo warunkow innych nie mial) Teraz mam cudownego psa, mogl by nie lizac nas z taka miloscia i spokojniej witac gosci tzn nie skakac ale upomniany spokojnym glosem, zaraz sie uspokoi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4301 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() margo GRATULUJE!!!SUPER ZE JUZ PO NAPEWNO SA SLICZNE CZEKAMY Z NIECIERPLIWOSCIA NA FOTKI ![]() ![]() ![]() malach z dnia na dzien bedzie coraz lepiej ja juz po 3 dniach sama wstawalam takze teraz odpoczywaj a my nie mozemy sie doczekac zdjec hihih ![]() ![]() dzisiaj bylam na konsultacji i zmianie plasterkow doktor porobil mi fotki i jaja sobie z nim robilysmy tyle smiechu ze nie miara !!poprosilam go zeby nam razem fotki pstrykal i ma mi wyslac na emaila ![]() ![]() przyszlam na 9 i wyszlam z tamtad o 12 tak sie tam zagadalam hahaha poszlam do pokoju dziewczyn ktore mialy operacje dzien wczesniej i bylam z kolezanka i buziolem byla nas 6 i pozniej dochodzily kolejne tak sie usmialam te nasze przezycia hahah kazda kazda wymacala po cyckach i kazda kolejna kobietka co przychodzila na kontrole to my do niej "pokaz cycki" "a masz !pomacaj sobie" hahhaha ![]() buziol ciesze sie ze moglam Ci pomoc rozwiac watpliwosci i ze juz sie nie obawiasz milo bylo Cie poznac! ![]() krystel naprawde masz pieeekne cycuchy!!!aaa a i dostalam nowy staniczek ten trioaction, wrzuce Wam zaraz fotki ;-)
06.032013 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez chiquitkaaa Czas edycji: 2013-03-15 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odnosnie rotka mojego TZ, ciezka sprawa...nie moglam dlugo pojac jak ludzie mogli zabic te bezbronne zwierze...oczywiscie nie udalo sie znalesc tych drani..ale co sie dziwic zyjemy w kraju gdzie krzywda ludzka jest obca drugiemu czlowiekowi a co dopiero krzywda zwierzecia..
![]() |
#4305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
Michalinko,
dziękuję za zaproszenie ![]() Cycuchami jestem zachwycona-masz rowek,który i mi się marzy... nie mam pojęcia co Ty chcesz od tych cudów-dla mnie one wyglądają na wieeelkie!!No ale brakuje fotki na tle całej sylwetki, no i gdzie wyjściówka??Mogłabyś ją wstawić?Byłoby można porównac z czego to Ci dokrotek wyczarował ten cud! ![]()
#4307 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co odnosnie tych smyczy i kagancow to kiedys nasz urzad miasta rozsylal info o porzepisach dotyczacych psow i bylo napisane, ze psy ras malych i srednich na terenie miasta maja obowiazek chodzenia na smyczy, natomiast ras duzych oraz uznanych za grozne -na smyczy oraz w kagancu. tak nakazuje prawo. Czy cos sie zmienilo przez te 4-5lat kiedy to dostalam takie info z UM?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Margo, gratuluję ![]() ![]()
#4309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ja też!!! ale niestety nie zlicze ile tłumaczeń wysłuchałam: "a bo on/ona to od małego taka nerwowa..... nie chcieliśmy jej dodatkowo stresować!!" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mozna zastanowic sie co to zwykle a co to nakazane srodki ostroznosci. Duzo mozna na ten temat sie rozpisywac. Wykroczenie może być umyślne lub nieumyślne. Nie zachowanie zwykłych środków ostrożności odnosi sie do rasy psów, które jako agresywne powinny być w miejscu publicznym zawsze na smyczy i równocześnie w kagańcu. Trzymanie luzem psa znajdującego na liście 11 ras objętych rozporządzeniem stanowi wykroczenie, nawet wówczas gdy taki pies zachowuje się przyjaźnie dla otoczenia. Jednak pies niebędący na liście ale wykazujący agresywność (np. rzuca się na inne zwierzęta), powinien być prowadzony w kagańcu i na smyczy. Zwykłe środki ostrożnosci to glownie chodziu tu o to aby pies którego czlowiek nie jest w stanie utrzymac rowniez byl w kagancu. Dla reszty psow takiego obowiazku nie ma. Jak dla mnie troche maslo maslane te nasze przepisy. Wiec jak widac nic sie nie zmienilo ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4311 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki wreszcie znalazłam chwile aby Was poczytać uff. Dziś sprzatalam mieszkanko jestem padnieta a jeszcze drugie tyle do ogarniecia . Święta się zbliżają więc tak gruntownie sprzątam. Oczywiście dziś tez musiałam narozrabiać po nieszczęsnym telefonie przyszedł czas na płytę indukcyjną , wypadł mi z szafki zmywacz w szklanej butelce prosto na kuchenkę . Trach i się uszczerbila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4312 | |
Zakorzenienie
|
A tak na zakonczenie moich wywodów na temat psow wklejam zdjecie ktore kiedys tak mnie rozczuliło...
http://c3397993.b.cdn.imgwykop.pl/li...Z,w300h223.jpg pies najlepszym przyjacielem czlowieka..szkoda ze niektórzy ludzie nie umieja docenic takiej milosci ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja co prawda w temacie psów nie jestem,ale to co napisałas to też często się słyszy jesli chodzi o dziecko-ze jeszcze małe to nie rozumie poc co tłumaczyć,zabraniać itp i tak leci aż do 18stki a potem trzeba wysyłac do programu "surowi rodzice" ![]()
![]() |
#4314 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
dokładnie!! i amen! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Olivkaa200;39791010]A tak na zakonczenie moich wywodów na temat psow wklejam zdjecie ktore kiedys tak mnie rozczuliło...
http://c3397993.b.cdn.imgwykop.pl/li...Z,w300h223.jpg pies najlepszym przyjacielem czlowieka..szkoda ze niektórzy ludzie nie umieja docenic takiej milosci ![]() Zgadzam się-zdjęcie już kiedyś widziałam...pewnie i ja kiedyś będę miała psa,bo sama chowałam się w domu gdzie zawsze był czworonóg,ale teraz nie ma ani miejsca ani czasu aby się nim zajmować, no a pies to obowiązek,co niestety nie każdy rozumie...
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o matkum boskum!!!! kobito nie szalej tak bo Ci sprzętów zabraknie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- [QUOTE=iloona79;39791310]oj tak i to na wiele lat (chociaz dla mnie to i tak za krótko!!!!) a tak wogóle to: rodzinka spakowana, na narty daaaaleeeeko wysłana!!!! ![]() zostałam tylko ja i zwierzyniec i jest boooooosko!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4317 |
Zadomowienie
|
Olivko lustra nie zbilam ale strach pomyśleć co wtedy bym narozrabiala
![]() Dziewczynki operacji się nie możecie doczekać ? Ja konsultacje mam dopiero za dwa miesiące ![]() ![]()
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Ilona z tymi dziecmi to prawda..czasami jak widze takie dziecko co sie kładzie na podłogę i wyje to nie wiem co sie dzieje
![]() ![]() Krystel zdjecie super to fakt ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4319 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4320 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Olivkaa200;39791422]Ilona z tymi dziecmi to prawda..czasami jak widze takie dziecko co sie kładzie na podłogę i wyje to nie wiem co sie dzieje
![]() ![]() Oj, no własnie-nie każdy to rozumie-kiedyś nawet przyłączyłam się do akcji "Pies to nie zabawka"
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.