|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
+ uwielbiam auta terenowe Ale mi by się przydało coś do jeżdżenia do szkoły itd. a motorem//ewentualnie skuterem to tanio i szybko wszędzie dojadę. ![]() Ale też nie wiem gdzie zrobić motorową kartę W gimnazjum? Bo kojarzę że jak byłam w gimnazjum to w szkole robili.
|
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
... :d
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
? Wszyscy się bawią razem, nie ma żadnych striptizerów/striptizerek, etc. ? Państwo młodzi nie chcą wieczorków w jednopłciowym gronie ?Na pewno schudłaś, tak wytrwale biegasz i mniejsze spodnie ostatnio mierzyłaś
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-07 o 13:29 |
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj przyszli państwo młodzi wymyślili sobie imprezę hawajską i podarowali nam te charakterystyczne kwiaty, które nosiliśmy na szyi Wszyscy bawili się razem, żadnych striptizerów nie było a szczerze to jeszcze nie byłam na takim panieńskim, gdzie rozbierałby się facet ta impreza była robiona trochę na wariackich papierach, wszystko ukształtowało się dopiero w piątek po południu - podobno świadkowie trochę zawiedli z organizacją czegokolwiek. Ale generalnie ja jestem za osobnymi imprezami i w swój panieński chciałbym się gdzieś pobawić, potańczyć
|
|
#4294 |
|
Konto usunięte
|
ja kupiłam 2 pary tenisówek, 3 pary gatek, koszulową bluzkę ze wstawką i spodenki krótkie
![]() teraz jestem u TŻ trochę spałam sobie, obudzono mnie na pierogi
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167808 6]ja kupiłam 2 pary tenisówek, 3 pary gatek, koszulową bluzkę ze wstawką i spodenki krótkie
![]() teraz jestem u TŻ trochę spałam sobie, obudzono mnie na pierogi [/QUOTE]Pokaż jak będziesz miała chwilę Ja byłam z mamą na spacerze i usiadłyśmy nad zalewem na ławce i przed chwilą zauważyłam, że opaliła mi się jedna strona nosa
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-07-07 o 18:34 |
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne ciałka
Dzisiaj godzinkę pływałam ![]() Zrobiły mi się jakieś trzy "pryszcze", a raczej wyglądają jak takie malutkie ukąszenia komara i nie bolą, jeden przy nosie i dwa przy oku, czyli w miejscach, w których praktycznie nigdy nie mi nic nie wyskakuje Możecie polecić coś żeby to zeszło? Nie rzucają się jakoś bardzo w oczy, ale ostatnimi czasy miałam niemalże idealną cerę, więc mnie denerwują
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-07 o 21:24 |
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne 5km biegu zaliczone
i znowu bez przerwy i jeszcze bardziej pogryzły mnie komary. Macie jakieś sposoby na te cholerstwa? Popsikałam się specyfikiem, ale i tak mnie dopadły
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam, że zapach wanilii odstrasza komary i trzeba natrzeć się odrobiną olejku waniliowego
ale jeszcze tego sposobu nie próbowałam
|
#4300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Minusem jest to, że pachnie się jak ciasto
|
||
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
To próbuj i daj znać czy działa
!---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Czyli to taki kuchenny ?
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wróciłam z Krakowa, od TŻ. Strasznie szybko zleciał mi ten weekend ![]() W piątek zmokliśmy podczas burzy i bardzo romantycznie mokrzy wracaliśmy do domu a wczoraj byliśmy w kinie na "Świat w płomieniach" Jeśli ktoś lubi film akcji i dodatkowo ma ochote na oglądanie Channinga Tatum to polecam !!!![]() Jest na czym oko zawiesić heheApropo komarów - to jest jakaś masakra na nie nic nie działa w tym roku ! mam całe pogryzione nogi
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4167278 9]dopiero w sierpniu je otworzę [/QUOTE]Aha promocja? do 12 włącznie? I to masło też promocja obejmuje? Super, dzięki, że mówisz mam nadzieję, że 12 też jeszcze będzie, bo dopiero wtedy jadę do Krakowa... Cytat:
Za nic na świecie nie chciałam i nie chciałabym być postrzegana jako pusta lala zamartwiająca się tylko swoim wyglądem W ciągu całego dnia potrafię się nawet nie zainteresować, czy mi się makijaż nie rozmazał gdzieś, a co dopiero takie coś Rozumiem koszule też lubię, obcisłych nie noszę, bo takie nie istnieją noszę normalne, ale też staram się, żeby zgrabnie wyglądały. W domu chodzę w bluzach itd, mogłabym w nich wyjść, jasne, ale czułabym się z pewnością mniej atrakcyjnie więc chyba nie warto. Zastanowiłam się, co tak naprawdę znaczą moje obsesje i bzik i chyba przegięłam z nazwami. To jest raczej dbałość o szczegóły. Obsesję to bym chyba miała myśląc o czymś w kółko, na zasadzie : jak nie będę mieć czegoś idealnego, nie wyjdę z domu . A tak nie jest. Jestem w stosunku do siebie dość krytyczna, do tego, chociaż może to wygląda z boku inaczej, wydaje mi się, że całkiem zdrowo. Staram się wyglądać dobrze, czasem bardzo dobrze, ale zawsze jakieś minimum musi być zachowane. Np. nie rozumiem kobiet/dziewczyn w cieniutkich legginsach/spodniach i majtkach właśnie wcinających się w pośladki może to jest głupie i nikt tego nie zauważa, ale to wygląda po prostu źle - więc sama dbam, by tak nie robić. Razi mnie np. poodpryskiwany czerwony lakier do paznokci na stopach/dłoniach. Niby nic takiego, ale według mnie wygląda nieelegancko. Albo niepotrzebne optyczne zmniejszanie i tak małego biustu, pewnie niechcący - po co? I tak dalej... Nie wiem, czy ktoś też na to zwraca uwagę - Wy zwracacie? Cytat:
to ja kupię a jak się smarowałaś? Np. wystarczy że troszkę dam na nadgarstki, czy muszę więcej?
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-07-07 o 22:45 |
||
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Ale nigdy nie zdarzyło mi się kupić za małych, serio !) Myślę, że to po prostu kwestia estetyki. Nie lubię u kogoś przetłuszczonych włosów, niezakrytego korektorem pryszcza czy brudnego ubrania.Na podkreślanie/zakrywanie biustu czasami zwracam uwagę, ale nie jakoś często Mimo wszystko, nawet jak kobieta ma spory biust i założy koszulkę optycznie zmniejszającą piersi, to i tak widać, że pod materiałem kryją się pokaźne kobiece wdzięki Dlatego może akurat to mnie tak nie razi.W żadnym wypadku nie odebrałam Ciebie jako pustej osoby, raczej jako perfekcjonistkę. W każdym razie takie słowa jak "obsesja" i "bzik" przedstawiały mi wyolbrzymiony, jak teraz piszesz, obraz sytuacji
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubię tego samego, co wymieniłaś i też nie bardzo rozumiem, czemu tak jest. Pewnie, jak się ma spory biust, to moim zdaniem wszystko wolno Gorzej jak się ma mały To dobrze no właśnie, przesadziłam tak to nazywając nie do końca się zastanowiłam nad sposobem odebrania tych słów przez innych
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykładowo często dziewczyny o nieco większej tuszy zakładają spodnie o co najmniej rozmiar za małe, oczywiście biodrówki. Tłuszcz się wylewa ze spodni na wszystkie strony I nie jedną dziewczynę widziałam tak ubraną. Niekiedy się zastanawiałam czy te spodnie mają motywować do schudnięcia, czy mają denerwować ludzi wokół, czy mają świadczyć o tym, że dziewczyna nie przejmuje się dodatkowymi kilogramami... I wiesz co? Nie doszłam do żadnych logicznych wniosków |
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to brat nam kupił w Niemczech elektryczną łapkę na muchy , klikasz, dotykasz muchy, a ją prąd razi. Brzmi sadystycznie, ja osobiście się brzydzę zabić tym muchy, ale na komary będzie jak znalazł
|
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To naprawdę brzmi okropnie... |
|
|
|
|
#4311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To samo zbyt wąskie bluzki, do tego oponka i pięknie jest Jasne, że niesmaczne, wygląda to strasznie. Ja myślę, że tu chodzi o to, że ktoś się nie przejmuje poważnie tak uważam, bo znałam takie osoby, ich narcyzm przerastał wszystko. Patrzyły na szczuplejszych z góry, bo one to dopiero mają duuużo ciała do kochania!... No i w związku z tym grzech takie cuda ukrywać. Trzeba podkreślać! A nic nie podkreśli lepiej niż mega wąskie spodnie i inne mega wąskie rzeczy, prawda?![]() A przypomniałam sobie, jeśli chodzi o to wyżej : napisałaś np. o pryszczu bez korektora. Czytałam gdzieś coś takiego, nie pamiętam, czy tu, czy gdzieś indziej - była dyskusja na ten temat, wiesz, co dziewczyny odpisały, jak inne napisały coś w posobnym stylu, że niezakryte pryszcze, kiedy naprawdę ich dużo wyglądają nieładnie itd? Że one się tak nie przejmują bzdetami i mają ciekawsze życie z pewnością niż te "przejmujące się" i nie mają na to czasu, poza tym wygląd nie jest dla nich sensem życia zauważyłam, że większość osób tak się właśnie broni. Bardzo głupio. Ciągle chyba zdarza się "mylenie" [przy odpieraniu "ataków"] dbałości o estetyczny wygląd z przewrażliwieniem na jego punkcie. A to przecież zupełnie co innego! Cytat:
to będę próbować i sama się jakoś zorientuję Yy... czy to aby jest... humanitarne? Wolę je zabijać tradycyjnie ], tylko sobie grzecznie wędruje/lata po moim pokoju, łapię go do pudełka i wynoszę na balkon nie atakuje mnie, więc ja nie atakuję jego
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie narcyzm jest według mnie bardzo ciekawym zjawiskiem, muszę gdzieś kiedyś o tym poczytać ![]() O, takie nadinterpretacje cudzych wypowiedzi są wspaniałe Wiadomo, że każdy interpretuje wypowiedzi innych przez swój pryzmat, ale to, co niektóre Wizażanki niekiedy wymyślają w odpowiedzi na czyjś post, często mnie zaskakuje Co do samego szufladkowania osób zakrywających pryszcze korektorem jako ludzi stawiających wygląd na 1. miejscu, to oczywiście uważam to za nonsens Niektórzy niestety nie potrafią zrozumieć, że wygląd dla większości ludzi jest zwyczajnie jedną z wielu ważnych spraw w życiu, a dbanie o estetykę (tak, bo zakrycie pryszcza uważam za estetyczne i mówię to jako osoba, która miała problemy z trądzikiem, dobrze zdając sobie sprawę z tego, że niekiedy trudno jest przykryć makijażem niedoskonałości) nie świadczy o stawianiu na piedestale swoich wartości pięknego wyglądu kosztem innych, "ciekawszych, ważniejszych". I na nic argumenty, że nie chodzi o nadawanie wyglądowi najwyższej rangi, a jedynie ustanowieniem go przyjaznym dla oka ![]() Dobra z Ciebie dusza Ja też nie zabijam jak nie trzeba Ale nie wliczam w to pająków. Jeśli o nie chodzi, to atakuję je zanim się do mnie zbliżą.... A raczej sieję panikę i mój TŻ je atakuje, co by zaznać świętego spokoju Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-08 o 00:32 |
|
|
|
|
#4313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, jedną z wielu ważnych Haha ![]() u mnie w pokoju, od tygodnia, w kącie, zaraz przy suficie, całkowicie nieruchomo, siedzi pająk nic nie robię, nie strzepuję go stamtąd, nie zamierzam też go pacnąć niczym Chce, to niech siedzi Ciekawe, ile wytrzyma bez jedzenia
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie boję się go wcale Rozumiem ![]() ja w dzieciństwie panicznie bałam się mrówek, ale na szczęście mi przeszło
|
|
|
#4316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja często wypuszczam muchy![]() Cytat:
Chociaż ja walczę aby wyleciały za okno żywe, chcę po prostu oszczędzić rodzinie żeby nie musiała go zgniatać![]() Cytat:
A tak poważnie to ja bym się bała, że obudzę się rano i go nie będzie i już czarne scenariusze bym pisała, że mi wszedł do buzi![]() Cytat:
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-07-08 o 08:08 |
||||
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Ja tak samo, zaraz sobie przypominam jak czytałam, że wielu ludzi zjada pająki w nocy... ![]() Ja musiałam w moim ostatnim mieszkaniu powybijać trochę mrówek Szkoda mi ich było, bo wiem, że szukały tylko dla siebie dobrego miejsca i tak pracowały... Ale że akurat za swoją ścieżkę obrały deski od mojego łóżka, to musiałam być bezlitosna ![]() Dzisiaj idę do biblioteki Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-08 o 10:00 |
|
|
|
|
#4318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Hej
Byłam wczoraj na Lachersach (są z mojego miasta ale to pierwszych ich koncert tutaj) a potem na Enej'y Ale było fajnie, stałam pod sceną i się wyskakałam i wyśpiewałam ![]() Cytat:
I nie rozumiem. przecież wystarczy zmyć jednego paznokcia i wymalować od nowa i będzie wszystko grało, a tak to dużo kobiet ma brzydko pomalowane paznokcie. Ja o moje zawsze dbam ![]() Cytat:
Mi się duży biust strasznie nie podoba i razi mnie ) za wyjątkowo nieatrakcyjny, a wręcz (nie chce nikogo obrażać!) obrzydza mnie.
|
||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Natalka, ale mówisz o takim dużym, zwisającym biuście czy dużym, jędrnym biuście także
?---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Zrobiłam przegląd swojej bielizny i z dobrych staników mam jedynie czarny i czerwony, a reszta nadaje się do wywalenia Majtek to chyba też z 10 par wywalę i kupię nowe TŻ mi jeszcze napisał, że mnie obkupił w stringi Victoria's Secret, więc mogę sobie wyrzucać bez skrupułów Gorzej z biustonoszami, ale przydałby mi się jakiś beżowy, biały, niebieski i fioletowy
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() panicznie boję się pająków. Nie mogę przebywać w pomieszczeniu, gdzie nawet podejrzewam, że ONE się tam znajdują. Mam dreszcze, obrzydzenie strasznie zawsze TŻ zabija i pokazuje mi, bo inaczej dalej bym coś podejrzewała ![]() haha
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

+ uwielbiam auta terenowe
W gimnazjum? Bo kojarzę że jak byłam w gimnazjum to w szkole robili.

Wczoraj byłam na grillu, który był imprezą panieńsko-kawalerską
?

I to masło też promocja obejmuje? Super, dzięki, że mówisz

Chociaż ja walczę aby wyleciały za okno żywe, chcę po prostu oszczędzić rodzinie żeby nie musiała go zgniatać
A tak poważnie to ja bym się bała, że obudzę się rano i go nie będzie i już czarne scenariusze bym pisała, że mi wszedł do buzi