|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
na patologii najpierw byłyśmy we 3 a potem zostałyśmy we dwie i iwona też chodziła do SR także siebie kojarzyłyśmy a na połogu przez godzinę byłam sama, potem przyjechała dziewczyna co po mnie miała cc, okazało się że pracuje z męża kuzynem i na mojej ulicy w biedronce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() Ale podejrzewam, że ciągle latasz jak z motorkiem po domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Oglądałam teraz pogodę, jakie upały na przyszły tydzień ![]() ![]() I mówili o nietypowych zabiegach pielęgnacyjnych i ponoć w USA kobiety płacą równowartość 1500 zł za nałożenie zmielonego łożyska owczego na twarz ![]() Ja dzisiaj zaliczyłam już 4 telefony pod rząd i 2 smsy. Oczywiście z pytaniami co słychać (=nie rodzisz?!) ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Mela ale miałaś egzotyczne towarzystwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Konto usunięte
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Sammi ja już o tym pisałam kiedyś
![]() ![]() Mały śpi, chata ogarnięta, nawet ja się zdrzemnęłam. Dziś jakoś lepiej trochę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
super fotka ze stopami- muszę zgapić
![]()
#4297 |
Zakorzenienie
|
idziemy tylko na przyjęcie bo będzie taki obiad po cywilu, a cywil w innym mieście to nie bedziemy jechać na 12min uroczystości tylko na samo przyjęcie po, mamy blisko sale bo 15min pieszo od nas
![]() jutro jedziemy na ślub mojej przyjaciółki bo na wesele nie damy rady. Znaczy dało by się jakbyśmy wzięli np moją mamę bo pokój był dla nas zaklepany. Ostatecznie zrezygnowaliśmy ze wzg na mnie. Wesele 50km od miejsca zamieszkania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42078859]Sammi ja już o tym pisałam kiedyś
![]() ![]() Mały śpi, chata ogarnięta, nawet ja się zdrzemnęłam. Dziś jakoś lepiej trochę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] to już teraz może będzie coraz lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||
Zadomowienie
|
Surka ale fajne zdjęcię ze stopami
![]() Cytat:
![]() My z Tż jesteśmy w szoku bo studenci wynajmujący mieszkanie po sąsiedzku też nam mówią dzień dobry ![]() ![]() ![]() Może jednak wyglądamy już na dziadów ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42078859] 1. Sammi ja już o tym pisałam kiedyś ![]() ![]() 2. Mały śpi, chata ogarnięta, nawet ja się zdrzemnęłam. Dziś jakoś lepiej trochę. [/QUOTE] 1. No o tym jedzeniu łożyska i sikach to pamiętam ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() A 50 km to sporo, jeszcze maluszka tyle drogi ciągnąć ![]() Ja się zastanawiam kiedy damy radę z naszym maluchem jechać w rodzinne strony do rodziców i teściów (100 km w jedną stronę) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | ||
Wtajemniczenie
|
Kejt przekazuje gratulacje od Dzoan
![]() ![]() Surka super fotki, a Lilka jest taka urocza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wpłynęły mi pieniądze z ZUS ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my do męża babć jedziemy po chrzcinach jak już piotrek miesiac skończy i dokładnie tam jest 100km w jedną stronę, raczej będzie wycieczka z noclegiem, żeby młodego nie przemęczać, a że to wisie pod granicą to świeżutkie powietrze będzie miał bo tam dużo lasów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zauwzylam na FB:
malaczarna kejt Dziś o godzinie 11:20 przyszedł na świat nasz Filip ![]() wielkie gratulacje Kasia!!!! duzy chłopak! Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-08-02 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
cieszę się że już jutro weekend, pobędziemy nareszcie we trójkę i trochę sił odzyskam bo tż mi pomaga, a tak sama muszę radzić, do perfekcji opanowałam jedzenie lewą ręką nie ważne czy łyżka czy widelec
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Rozeznanie
|
Do dziewczyn które maja problem z laktacja albo właśnie przechodzą kryzys Polecam herbatke z Hipp Dla Kobiet Karmiących. Pije ją od wczoraj i kurcze zalewa mnie, karmie normalnie, tak czesto jak zawsze i z jednej piersi mała je a z drugiej leci tak że cały czas zmieniam wkładki. Spróbujcie, mam nadzieje że zadziała u Was tak jak u mnie
![]() Kejt Gratuluje! Sliczny Fifulek! ![]() cynamonku moja mała też ulewa/wymiotuje. U takich maluchów to normalne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nadrobiłam was sumiennie, ale nie jestem w stanie na wszystko odpowiedzieć.
Kejt wielkie gratulacje ![]() ![]() Dzoan współczuję tego czekania ![]() ![]() Od 3 dni też przechodzimy kryzys - mały wisi na cycku nawet przez godzinę, pośpi 20 min i od początku ![]() ![]() ![]() To się wyżaliłam. Postaram się odzywać bardziej na bieżąco.
#4309 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Ale ona Polka
Dziecko wyspało mi się 4h, pojadlo 20 min, pół godz aktywności i od 10 min znów cycolimy. Ale po tym wiem że się zdrzemnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
dostałam 3 juz dzisiaj smsa z pytaniem - "urodzilaś już" , mam ochotę odpisac coś hamskiego ale szkoda mi nerwów.
Na dodatek ciocia kupiła mi dzisiaj w szmateksie fioletową tunike. Szczerze? Wygladam jak BUKA to jest straszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Wtajemniczenie
|
witam sie z wami z wieczorka - ja chyba musze jakis roster zrobic co do uzytkowania kompa bo jak moi panowie sie dorwa to nie ma szans sie dopchac :/
ja dzis bylam na wizycie - wszystko w porzadku, mlode obrocone i glowka jest juz bardzo nisko wedlug lekarza - powiedzial ze wedlug niego to do dwoch tyg urodze - wiec miejmy nadzieje ![]()
#4312 |
Rozeznanie
|
Hey. Nareszcie w domku. Trzy doby to zdecydowanie zbyt długo bez możliwości wizyt najbliższych w tym TŻ. Po prostu koszmar...
"Mała" jest cudowna. Dość spory klocuszek nam wyszedł, a cesarskie cięcie miałam ponieważ rozpoznano makrosomie płodu i siłami natury bym nie dała rady. Ani ja ani Anulka, mogłoby się to dla nas tragicznie zakończyć. Anulka miała robione usg pod względem swojej wielkości. Wszystko jest w porządku. Badania wszystkie wyszły pozytywnie. Karmie Anie piersią, ale mam za mało pokarmu, próbuje odciągać, pije dużo płynów i herbatek na laktacje. Ale mleko mm też daje, bo inaczej to bym zwariowała. Specjalnie podziękowania dla Elaine Blath, za informacje jakie mi od was przekazywała. I na koniec moja Anulka
#4313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- ja się w poniedziałek przejdę do przychodni sprawdzić czy u mojego waga rośnie i będę chodzić co tydzień jak mi poleciła pani dr jego i moja za razem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
małaczarnakejt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękny szkrab ![]()
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sliczna dziewczyna. Wroze kariere koszykarki ![]() Dzoan - trzymaj sie kochana ![]() ![]() Wybaczcie nie nadrabiam, nie mam sily. Tesciowa mnie tak wpienia ze masakra ![]() ![]() Ja bylam u gina dzis. Nic sie nie zmienilo. Sprawdzil czy napewno nie mam saczenia wod i nic sie nie dzieje. Rozwarcia nie ma. Poprostu moj syn ma w dupie ten swiat. Moja mama mnie 10dni przenosila wiec moze cos w tym jest. W niedziele znow klada mnie do szpitala. Jestem zmeczona psychicznie juz :/ Pozdrawiam Was ![]()
![]() |
#4319 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A małego będziemy dokarmiać. Lekarz kazał po każdym karmieniu dać trochę mm, żeby w moich piersiach zdążyło się nazbierać na następne karmienie. Póki co dostał tylko po jednym, bo po drugim zasnął kamiennym snem ![]() ![]() Znowu mamy gości ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.