|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dawałam połówkę tego czopka dla dzieci Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba w większości szpitali dziecko jest z mamą, u mnie też było cały czas, nawet jak było naświetlane to sama się nim zajmowałam. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
kejt - gratulację!! Cudowny ten twój klocuszek
![]() ![]() surka - cudowną masz księżniczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
kejt gratulacje
![]() ![]() surka ![]() dotkaa w CH sa zazwyczaj pokoje dla matki z dzieckiem ![]() mnie. Dla wszystkich zachwyconych kotem informuje ze moge go oddac ![]() biedactwo jest na wygnaniu odkad sprofanował pokoik dziecia ale widze ze na balkonie mu sie podoba a i jego pannica gdzies zniknęła wiec myślę ze sie gdzieś okociła. Ciekawe kiedy młode mi na żarło przyprowadzi. Dobrze ze mój kiciuk to kastrat bo bym miała na utrzymaniu gromadke ![]() Oczywiscie kota nie oddam, mecze sie z nim 8 lat to pomecze sie jeszcze troche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cudna ![]() Cytat:
![]() 2. Kciuki za wizytę ![]() 3. ![]() ![]() 4. Może prywatnie jakiś alergolog? bo trochę długo do 12.08 skoro masz takie plamiska ![]() Cytat:
KEJT GARTULACJE!!!! ![]() ![]() ![]() Mały przesłodki i jaki duży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kubuś masz rację, Samantha się nie odezwała, może rzeczywiście tuli już kruszynkę ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
SAMMI u nas po staremu. Kupy cycki itd. Antos wczoraj usmiechal sie jak spiewalam mu stara kolysanke o kotkach.
Juz nie chce sie tu znowu zalic ze kryzys, ze nie nadaje sie na matke etc... Widze ze prawie kazda z nas to przechodzi. KEJT sciskam Was! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Info od Stokrotki za pośrednictwem Dzoan: My jutro wychodzimy do domu. Jestem strasznie zmęczona, kiepsko sobie radzę z Małym, mam nadzieję, że w domu będzie lepiej. Piersi mam poranione, w nocy podałam mm bo zjadłam nektarynke a nie wiedziałam, że nie można i Mały straszny ból brzuszka miał. Ogólnie ciężko jest, ale Mały cudny jest. Dzoan napisała, że niedługo da znac co u niej ![]() Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-08-02 o 13:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Konto usunięte
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Kejt gratuluję!!!
Mlodzian zjadł, pobeczal, uspokoił sie oczywiście dopiero po butli po raz drugi i śpi na mnie.. odkladam go do lozeczka i poodkurzam, taka jestem wyrodna... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Wtajemniczenie
|
Info od Dzoan:
Zostałam przyjęta na oddział położniczy. Teraz trafiłam na innego lekarza, który stwierdził, że przez weekend nic mi raczej nie podadzą, bo on nie widzi az takiej gotowości w środku (rozwarcie na 3 palce, główka nisko, ale ustawienie macicy do szyjki? jeszcze nie takie, pod złym kątem czy coś). Ponadto powiedział, że na weekend nie powinno się zgłaszać do szpitala, bo personel mniejszy i nikt nie będzie kilku kroplówek podawał na raz, bo później nie wyrobią. To sobie pomyślałam ,,kur.. fajnie, że teraz o tym mówicie". Popłakałam się, jak tylko na łóżko usiadłam. No i zaraz położna i lekarz tu weszli i zobaczyli mój ryk i zaczęli tłumaczyć tą decyzję. Masakra. Zostałam płaczkiem oddziałowym ![]() ![]() ![]() Napisałam, że oczywiście wszystkie mocno trzymamy kciuki, i żeby pisała nam wiadomości i swoje żale to może będzie jej lżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i walcz o cyca! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poprawka; pierwszy ra zpłakałam jak pediatra oznajmił że Zuzia ma naczyniaka na czole ... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Nadrabialam wczorajszy dizen i dzisiejszy ale nie wszystko mi zacytowało!!! Tzt wrocil przed czasem potemWamnaskorobie co u nas |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Zostałam sama z Ala w pokoju. Wspollokatorka poszła do.domu szczęśliwa. Mnie trochę głowa przeszła ale duszno i gorąco tu strasznie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-08-02 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Kejt gratulacje,Klocuszek
![]() Wkleiłam Wam zdjecie mojej Niuni do Klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Kejt gratulacje. Zdjęcia na tel niestety nie obejrze
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
dzoan- trzymaj się tam dzielnie, chociaż wiem, że takie leżenie bezczynne w szpitalu działa frustrująco. może jeszcze się ruszy samo, więc bądź dobrej myśli
![]() a tekst, że do szpitala nie powinno się zgłaszać w weekand był naprawdę beznadziejny ![]()
#4281 |
Zakorzenienie
|
Córka śpi, więc co matka robi, fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś więcej jak się miewacie Cytat:
![]() prześliczna córeczka Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ode mnie właśnie poszli goście, brat z narzeczoną zapraszali na ślub i jednocześnie w odwiedkach byli ![]() szkoda tylko że tego czasu nie mogłam wykorzystać na drzemkę bo syn akurat przed ich przyjściem zasnął i pewnie zaraz wstanie, a to był pierwszy sen od 2giej w nocy konkretny |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Raczkowanie
|
Kejt- gratulacje dla Klocuszka
![]() dzoan- nie dzwię się, że płakałaś, po co oni Cię położyli skoro nic nie bedą robić ![]() surka- dla Malutkiej- już nie takiej malutkiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- śliczne te zdjęcie ze stópką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A mój śpi na rękach pierwszy raz, bo jak go kładę to ryk ![]() Mama sprząta mi w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dużo zależy na kogo się jeszcze trafi. ja trafiłam na takie se towarzystwo. były 2 dziewczyny: jedna miała 17 lat, drugie dziecko, ciągle marudziła na wszystko i wg niej Poznań leżał w województwie Polska ![]() a druga wszystkim swoim gościom (nawet mężowi) mówiła, że dziecka nie ma ponieważ ma żółtaczkę, a prawda była taka, że dziecko miało problem z płucami i leżało w inkubatorze, a ona była paląca ![]()
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja miałam fajne współpaczki ![]() Jedna miała 19 lat i myślała, że ja też tyle mam ![]() Jej chłopak jak sie dowiedział ile lat mam na prawdę to następneo dnia powiedział mi "dzień dobry" ![]() A druga współpaczka była z tego samego miasta co mój mąż i okazało się, że się znają ![]() Obie bardzo fajne do gadania ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-08-02 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Moja też była ok. Nie narzucala się, malo gości i spokój był. W ogóle dziewczyna która mieszka na Karaibach z facetem portugalczykiem - ten ich syn bardzo ładny taki sniady. Rodziła w Polsce na prośbę mamy i w paz wraca do siebie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.