|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Ze wzruszenia
a jako kobieta zła i niezdolna do wyższych uczuć nie powinnam
|
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
A kto Ci tak wmówił ze zła i niezdolna do wyższych uczuć?????
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Mój były jak go rzuciłam po tym jak mnie zdradził
powiedział mi przecież że mnie kocha a ja śmiałam go zostawić
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
Eee tam. Nie należy sie przejmować byłymi i tym co gadają.
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Asia ale mnie się to tak spodobało
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
A no jak w ten deseń to OK
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do tego naprawde duży dystans
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Dziękuję :-*
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam nie mówiłam
otwarli u nas w mieście ciuchciucha czyli lumpeks ja bardzo lubie lumpeksy bo można super rzeczy znaleźć w poniedziałek jest taka promocja że wszystko jest za 1 zł i tym prostym sposobem stałam się posiadaczką nowego swetra w kolorze kremowym za pupę z drewnianymi guziczkami, czarnej sukienki z Zary, trzech bluzek i chusty i za to wszystko dwłam 6 zł
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Koralik ja znow tam nie potrafie sie odnalezc.
Dzis w trakcie treningu z kumpela lezalysmy na dywanie nie majac kompletnie sily ![]() Ale za to jakie to jest zajefajne uczucie ![]() Wieczorkiem juz umylam glowe, prawie wysuszylam i dostalam telefon aby zejsc na chwile na dol. Wiec wyskoczylam w koszuli nocnej, spodnie jedynie zalozylam. Okazalo sie, ze mam jechac 30 km do centrum handlowego hehehehe No i pojechalam w tej pizamie
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Marina jesteś niemożliwa no i czy był tylko watching czy shopping też? ![]() koralik124 no to niezłe łupy w fajnej cenie upolowałaś u mnie też jest kilka lumpeksów, ale jeszcze nie miałam okazji do nich zajrzeć, może w tą sobotę mi się uda ![]() nie dostałam jeszcze adresu na PW rozmyśliłaś się ? ![]() Bella2212 pojechałaś po bandzie nie ma co ![]() ale teraz się już pilnuj i będzie OK aha no i się nie przejmuj bo ja wczoraj wciągnęłam zapiekane bułeczki z serem i szynką z piekarnika sztuk 3, ale nie mogłam się powstrzymać taką miałam na nie ochotę, ale jak to ja zawsze znajdę wytłumaczenie i i tak wybrałam mniejsze zło, bo mój tż opychał się pizzą....więc małe zwycięstwo na swoim koncie mam więc głowa do góry!!!! ![]() a co do tej systematyczności 21 dni, to u mnie się nie sprawdziło (hula hop i brzuszki) i mimo, że długo ćwiczyłam nawet dłużej niż 21 dni to szybko mi się odwidziało, wystarczyła w zasadzie jakaś pierdoła i kilka mc-y poszło się chlastać no, ale tak było w moim przypadku więc nie zrażaj się kochana i do dzieła ![]() no to wczoraj oprócz tych wspomnianych a'la tostów, zjadłam 2 miseczki zupy jedną w pracy krupnik, drugą w domu moją buraczkową ![]() dzisiaj do pracy też mam zupkę i kotleta mielonego z piekarnika z surówką z buraczków i kusksusem coś mnie na buraki wzięło ![]() pogoda u mnie całkiem do od rana pada, nie to złe słowo, lejeee deszcz! ![]() dzisiaj wychodzę wcześniej, bo umówiłam się na przegląd instalacji gazowej i mają przyjść spece od grzejnika w łazience, ale tym razem nie dam im się spławić- mają go uruchomić, bo jak nie to ![]() wczoraj miałam zakręcony dzień, mam nadzieję, że już do końca tygodnia, żadne akcje-atrakcje mi nie wyskoczą.... pisałam też @ do tych dupków od zegara i o dziwo odpisali, że dzisiaj (tzn, wczoraj) powinnam dostać informację o wysyłce- ale jeszcze nie dostałam no nic trza się do jakiejś pracy wziąć, bo VAT już się zbliża ![]() miłego poranka i do napisania
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Anex dałabym sobie ręce uciąć że wysyłałam
poszło jeszcze rac
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 teraz adres dotarł
![]() może coś się pokićkało i nie wyszło w ogóle, albo poszło do kogo innego
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Anex to jak wysłałam komuś innemu to może dostane coś ładnego
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 oby było ładne, a nie cmoknij mnie w
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha
wczoraj zadzwoniłam się zapytać ile mi urlopu zostało i okazało się że zostało mi sporo więc postanowiłam iść na urlop na tydzień
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja juz po porannej owsiance jestem tylko cos myc nie chce mi sie. Musze jeszcze do pracy usmazyc szpinak z jajkiem. Cytat:
![]() Kolega stwierdzil, ze mnie potrzebuje na chwile bo ma sytuacje awaryjna wiec szybko zeszlam. A tu sie okazalo, ze trza gdzies jechac bo samemu sie nie chce... hehe. Ale niezle wygladalam. Dobrze, ze chociaz portki rurki zalozylam, a koszulke do spania mialam taka dluzsza szara wiec jak sportsmenka bylam Koralik mnjie takze by sie urlop przypad... a raczej odpoczynek psychiczny od kolezanki obok
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 no i git - odpoczniesz przynajmniej, a nie chciałaś poczekać tydzień i połączyć wolnego z 01/11/14?
Marina na krótki rękawek ? oszalałaś ![]() ale kapci na sobie nie miałaś co? nie przejmuj się w listopadzie będzie długi weekend, więc może nie odpoczniesz, ale chociaż odsapniesz od koleżanki z boku
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jest zawsze problem z zastępstwami na weekend bo nikt nie chce przyjść
a teraz są na iednym punkcie dwie dziewczyny podwójnie i wykorzystuje sytuacje Jak szłam do pracy to facet dostawczakiem wjechał przy mnie w kałuże i tak mnie ochlapał że mi się do kowbojek nalało ;( mam nadzieje że będzie jadł przypaloną zupę ;( ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Marina odzienie nocne było napewno śliczne więc czemu nie ty to aparatka jesteś
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Ano w sandalkach bylam
![]() Zalozylam pierwsze lepsze buty co staly przy drzwiach.Dzis mam kolejny dzienj udany dietetycznie. Na silownie zapomnialam butow i cwiczylam w zwyklych. Troche lipa ale chociaz byly czerwone i do bluzy pasowaly ![]() Kolezanka z ktora cwicze pokazala mi plytke ze swojego skoku ze spadachronem z samolotu. Super sprawa. Obok lecial fotograf-kamerzysta. Zrobili jest super filmik z podkladem muzycznym. Rewelacyjna pamiatka. Bardzo sie usmialam bo policzki sie Jej trzesly tak jak u chomika ![]() ![]() W pracy dzis nie wiem jakim cudem oparlam sie pokusom slodyczy, ciasta i krokietow. A ta bombonierka to pyszniutka... takze to juz jakis maly sukces jest
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy klienci doprowadzili mnie do wrzenia a teraz siędzę w pociągu który śmiał się zepsuć ;(
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Dzis w nocy nie moglam spac... godzina za godzina przekrecalam sie z boku na bok... masakra jakas. W koncu na gadu do kumpla napisalam z nadzieja, ze nie spi i pogralismy w domino na necie Na szczescie zaczelo mnie nudzic ciagle przegrywanie i jakims cudem udalo mi sie zasnac. Za to rano zaspalam, budzik wylaczylam nawet nie wiem kiedy. Dopiero jak kolezanka zadzwonila teraz to wstalam.Dzis mam proanek bez sniadania bo juz nie zdaze. W ogole nie mam ochoty na jedzenie jakos z tego zmeczenia. Koralik dlugo musialas tak czekac ?? Pewnie do tego jeszcze zimno bylo :/
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Marina pociąg był opóźniony 10 min i jak mieliśmy odjeżdzać to się nagle wszystko wyłączyło i staliśmy 40 min w peronie
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to konkurs, ani nic złego, więc mam nadzieję, że nie zostanę ukarana :P
Kto ma facebooka, zapraszam na moją i moich 2 koleżanek stronkę o zdrowym odżywianiu, sporcie, oraz mojej walce, gdzie straciłam 45 kg i walczę dalej Będą codzienne motywacje, przepisy na pyszne jedzenie. Niedługo w planach pierwszy filmik treningowy zrobionym przez jedną z koleżanek, która jest trenerem personalnym, instruktorem fitness i ekspertem od odżywiania i diety. Druga koleżanka również od zawsze dba o zdrowe odżywianie, dobry wygląd ciała i ducha, zasypie nas przepisami, jak smacznie i zdrowo zjeść. Zapraszam was do "lajkowania" stronki. Stronka została utworzona wczoraj, więc prosimy o wyrozumiałość i obiecujemy, że będzie się rozrastać Dajcie linka innym, motywujcie, bo wszystko jest do zrobienia. https://www.facebook.com/pages/Schud...02589836614147 Możecie mnie kojarzyć, bo 3 dni temu Ewa Chodakowska dodała moją metamorfozę.
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Ulubiłam
zobaczymy co z tego będzie
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, stronka istnieje dopiero od wczoraj, więc na razie uboga, ale jest już kilka przepisów, jest moja historia, trochę zdjęć
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam te zdjęcia i jestem w szoku
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzis tloczno u nas... hihihi. Jak na razie bardzo mi sie zaczyna ziewac wiec mam nadzieje, ze te noc uda mi sie przespac.
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Marina jak nie pojedziesz na zakupy
a ja właśnie pana Wołoszańskiego oglądam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

a jako kobieta zła i niezdolna do wyższych uczuć nie powinnam

powiedział mi przecież że mnie kocha a ja śmiałam go zostawić

za sluszne wybory
Mimo drobnych niepowodzen nie ma co odkladac cwiczen czy wlasciwej diety "na jutro".

oszalałaś