Miłośniczki Zary część XXXVIII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-23, 19:43   #4291
aroniasty
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak ma mi sie podobac, jak nie męczy mnie on mimo ze zrobiłam go pod rzad razem z levelem prawie calym Extreme Shed Shred?
No bo to nie jest trening wydolnościowy I wszystkie ćwiczenia trzeba wykonywać z dokładnym napięciem mięśni, powoli. Ale podobno daje fajne rezultaty, mi dziewczyny na siłowni mówiły że najlepsze bo połączenie cardio z siłowym, ale trzeba bardzo dokładnie wykonywać ćwiczenia i poprawnie. Są martwe ciągi, które świetnie wysmuklają nogi. Ty lubisz typowe cardio , wiec mówiłam szukaj treningów hiit

A teraz widziałam info na fb jillian że wyszedł nowy trening - one week shred , ponoć chudnie się bardzo szybko Ale nie ma go jeszcze nigdzie chyba.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Gosciu w legginsach jest swietny.
Za to nie cierpię chodakowskiej, no strasznie
Ja też nie lubię, nie odpowiada mi jej energia - za mało powera Ale jillian jest super

Edytowane przez aroniasty
Czas edycji: 2014-03-23 o 19:52
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:43   #4292
faa
Zakorzenienie

GG do faa

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
poczekam grzecznie
mam tylko 2 nie moge coś ogarnać aparatu
DSC03351.jpgDSC03352.jpg

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:49   #4293
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
sydaje mi sie ze s bo xs nie widzialam.....pomaranczow y zarowiasty
Bo ja bym potrzebowała w takim razie 2 rozmiary większą niż Ty mierzyłaś, czyli pewnie L. Ale kolory zupełnie nie w moim guście ;/ Pomarańczowy bym chciała, ale taki raczej owocowy niż żarówiasty

Madzia, dzięki za info. Kurcze ani się moja prostownica sie tak nie nagrzewa ani nikogo takiego nie mam

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:53   #4294
LadyI
Zakorzenienie

Zamówiłam te długie swetrzyska dla siebie i mamy . Widziałam je w sklepie- prezentowały się bardzo ładnie, ale to chyba nie mój styl
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:55   #4295
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marti179 Pokaż wiadomość
Kupiłam jeszcze sukienkę,
Zdjęcie tylko takie mam, mam na nim M , a ostatecznie kupiłam S , bo ta M za duża
Spodobała mi się ze strony ta sukienka. Świetnie w niej wyglądasz boję się jedynie że pod kroje pachy będą na mnie za duże u Ciebie chyba też z tego co widzę trochę odstają.

Cytat:
Napisane przez faa Pokaż wiadomość
mam tylko 2 nie moge coś ogarnać aparatu
Załącznik 5626436Załącznik 5626437
Świetnie się prezentują z tymi frędzlami właśnie
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 19:56   #4296
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Zamówiłam te długie swetrzyska dla siebie i mamy . Widziałam je w sklepie- prezentowały się bardzo ładnie, ale to chyba nie mój styl
Te cekinowe? Kurczę też się nad nimi zastanawiam, ale boje się że będą strasznie dłuuugaśne
Stary 2014-03-23, 19:59   #4297
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Te cekinowe? Kurczę też się nad nimi zastanawiam, ale boje się że będą strasznie dłuuugaśne
One są właśnie takie dłuuugie
Stary 2014-03-23, 20:01   #4298
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
No bo to nie jest trening wydolnościowy I wszystkie ćwiczenia trzeba wykonywać z dokładnym napięciem mięśni, powoli. Ale podobno daje fajne rezultaty, mi dziewczyny na siłowni mówiły że najlepsze bo połączenie cardio z siłowym, ale trzeba bardzo dokładnie wykonywać ćwiczenia i poprawnie. Są martwe ciągi, które świetnie wysmuklają nogi. Ty lubisz typowe cardio , wiec mówiłam szukaj treningów hiit

A teraz widziałam info na fb jillian że wyszedł nowy trening - one week shred , ponoć chudnie się bardzo szybko Ale nie ma go jeszcze nigdzie chyba.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Ja też nie lubię, nie odpowiada mi jej energia - za mało powera Ale jillian jest super
Nie wiem co to znaczy, ale spodobał mi się ripped i pół godziny zleciało nie wiem kiedy Nie ma obijania się, jak efekty są super.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:04   #4299
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Nie wiem co to znaczy, ale spodobał mi się ripped i pół godziny zleciało nie wiem kiedy Nie ma obijania się, jak efekty są super.
dziewczyny dajcie linki do tych treningów, też się muszę za siebie wziąć
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:09   #4300
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
One są właśnie takie dłuuugie
No długie dłuugie, modelka ma 178 cm to na mnie będzie do kolan ;/

Ale z innej beczki trochę- który kolor najładniejszy a który najbrzydszy?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:20   #4301
Kissulka
Wtajemniczenie

Cytat:
Na tyłek najlepsze są ćwiczenia Pana w leginsach - możecie śmiać się ile chcecie ale daje mega wycisk http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM Jest lepszy niż mel b

A ogólnie to zrób sobie jillian shreda jeśli jesteś początkującą i dodaj własnie te 8 minut na pupę lub jeśli średnio-zaawansowana to jillian ripped. Wiem że corri sie nie podoba ten program ale dla mnie jest super i poogladałam efekty ćwiczeń po nich i jestem pod wrażeniem
O matko, zaczęłam to ćwiczyć w gimnazjum i do tej pory czasem po nocach mi się śni "NICE AND EASY"
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 20:31   #4302
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:

też wolę jillian lub mel b, więcej powera mają

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:39   #4303
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
są długie, jak dla mnie to taki płaszczyk

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość

Najładniejszy był jasny, ale nie wiem który był w sklepie.. Różowy albo beżowy?. Najmniej podobał mi się srebrny, bo trochę kojarzy mi się ze zbroją. Wydaje mi się, że wszystko zależy od typu urody i naszych upodobań kolorystycznych..:rolleye s: . Ogólnie wszystkie mi się podobały
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 20:53   #4304
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
dziewczyny dajcie linki do tych treningów, też się muszę za siebie wziąć
https://www.youtube.com/watch?v=Vh_VDd5288g JM Ripped in 30 - 4 levele, każdy poziom ćwiczy się 5-6 dni 1 dzień przerwy po skończonym poziomie i dopiero nowy poziom.

https://www.youtube.com/watch?v=3yidbd-i3hE - to na wewnętrzną stronę ud, Aroniasty polecała i bardzo lubię ten zestaw

https://www.youtube.com/watch?v=TBRCq_JnfUc - trening z Gacką na nogi i pośladki, to też od Aroniasty trening wyciska siódme poty, ale daje takieeeego powera i bardzo podobały mi się ćwiczenia robione przez 30sekund, a potem 15 min przerwy.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość

Różowy i beżowy na wiosnę
Na mnie też byłby taki długaśny, ale jeśli mi go nie wykupią do Matki Boskiej Pieniężnej to się skuszę.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:00   #4305
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

dziwczyny jak juz piszecie o tych cwiczeniach
to powiedzcie mi [o krorych sa najwieksze efekty ale czlowiek sie najmniej meczy
nie cierpie sie meczyc i pocic
dlatego jak mam cwiczyc to albo silownia i na mase
albo basen i plywanie dzis zrobilam 20 basenow wczoraj tez i mam zakwasy jak ja nie znosze jak mnie bola miesnie

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2014-03-23 o 21:02
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:06   #4306
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=Vh_VDd5288g JM Ripped in 30 - 4 levele, każdy poziom ćwiczy się 5-6 dni 1 dzień przerwy po skończonym poziomie i dopiero nowy poziom.

https://www.youtube.com/watch?v=3yidbd-i3hE - to na wewnętrzną stronę ud, Aroniasty polecała i bardzo lubię ten zestaw

https://www.youtube.com/watch?v=TBRCq_JnfUc - trening z Gacką na nogi i pośladki, to też od Aroniasty trening wyciska siódme poty, ale daje takieeeego powera i bardzo podobały mi się ćwiczenia robione przez 30sekund, a potem 15 min przerwy.[COLOR="Silver"]

Muszę się za te ćwiczenia wziąć w końcu. Coś trzeba w życiu robić
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:07   #4307
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
dziwczyny jak juz piszecie o tych cwiczeniach
to powiedzcie mi [o krorych sa najwieksze efekty ale czlowiek sie najmniej meczy
nie cierpie sie meczyc i pocic
dlatego jak mam cwiczyc to albo silownia i na mase
albo basen i plywanie dzis zrobilam 20 basenow wczoraj tez i mam zakwasy jak ja nie znosze jak mnie bola miesnie
Nie ma czegos takiego, jak super efekty, ale mało męczenia
wiec jesli coś ma byc efektywne to przewaznie i wyciskajace siódme poty

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:09   #4308
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ależ chcą!

Ewunia, ja nie miałam tyle szczęścia

A co do keratyny to ja nie mam jej nałożonej od czubka głowy, tylko tak od końca uszu (żeby mi góra nie oklapła). Mi keratynę nakładała siostra, nie chciałam iść do fryzjera bo bałam się, że zrobią nie tak, jak chcę Zamówiłam cocochoco z All i bardzo dobrze wyszło Myślę, że u Ciebie wyszłoby bardzo ładnie

Nieśmiało proponuję klub

Hmm, oddam jest odbierane jako zawoalowane sprzedam

Aż nie wierzę Co za babsztyl wstrętny!

aroniaczku, Ty zamawiałaś dziecięcy rozmiar, prawda? Dasz znać co i jak, jak Ci przyjdzie? Bom ciekawa jest i może bym też se klikła

Peelingu nie znam ale jest taki balsam do ciała z Eveline po którym można zamarznąć

Przepraszam za off, ale odkryłam ciekawy peeling-maseczkę do buzi (dzięki siostrze) i bardzo Wam polecam: z fitomedu krzem+ korund+ kwas mlekowy- w dwa dni pomógł mi oczyścić buzię, którą masakrycznie zapchała peeling enzymatyczny z Lirene

kama, a Ty masz orzełka dorosłego, czy dziecięcego?

Ja mam dorosłego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:10   #4309
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nie ma czegos takiego, jak super efekty, ale mało męczenia
wiec jesli coś ma byc efektywne to przewaznie i wyciskajace siódme poty
no to realatywnie najlepsze efekty do najmniejszego wysilku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 21:12   #4310
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Kupilam czarna i biala...strasznie wielkie i krotkie....polecialy do zwrotu.

Tez mam parke z Bershki (ale ta ze starszej kolekcji ) i mialam ja na sobie moze ze 2 razy

kupisz kupisz

Chyba ludzie nie maja co robic

Dorobilas sie w koncu skorzanych spodni

Bbbee Ty jestes posiadaczka bershkowej szarej spodniczki? Jaki masz rozmiar?
Nie Mam za dużo zachcianek i nie wiem co w jakiej kolejności kupować

Cytat:
Na tyłek najlepsze są ćwiczenia Pana w leginsach - możecie śmiać się ile chcecie ale daje mega wycisk http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM Jest lepszy niż mel b

A ogólnie to zrób sobie jillian shreda jeśli jesteś początkującą i dodaj własnie te 8 minut na pupę lub jeśli średnio-zaawansowana to jillian ripped. Wiem że corri sie nie podoba ten program ale dla mnie jest super i poogladałam efekty ćwiczeń po nich i jestem pod wrażeniem
Ja też bardzo lubię ten program Czuję jak mięśnie pracują i jestem bardzo ciekawa jakie będą rezultaty
Stary 2014-03-23, 21:16   #4311
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
no to realatywnie najlepsze efekty do najmniejszego wysilku
hehe na początku tak samo podchodziłam do sprawy. Przez całą szkołę lewitowałam z lewym zwolnieniem z wfu, a do sportu trzeba było mnie wołami zaciagać (też mało dawało)
Ale jak człowiek zacznie robić coś ze swojej nieprzymuszonej woli, troche chęci to lepiej idzie. Teraz z zapałem biegam i robię po 200 przysiadów dziennie (oczywiście z przerwą).
Spróbuj powoli ale regularnie, nawet te najlżejsze - samo Ci wejdzie w nawyk. Ale przede wszystkim rób ćwiczenia które nie są dla Ciebie monotonne.

Ale you made my day tym postem
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:18   #4312
RedShine
Zakorzenienie

Ewciku, odpuść ten płaszczol Zdobyłaś to o czym pisałyśmy?

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ooo, masz moją ramoneeejrrooo To jeden z moich lepszych zakupów.
Ten z TRF taki se, Mango już ładniejszy ( sama go chciałam, ale ja to powinnam mieć nick ' Fibi-NieogarYoYo'; ale może będzie na Outlecie). A parka mnie osobiście nie zachwyciła.
Nieogarze Ty mój , jak wyczaisz na outlecie ten płaszol, puścisz mi sms-owy Fibialarm?

I przypomniała mi się akcja z ramonejro

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Mój siniol boli cały czas, choć już mniej ale jak Ty nie wiesz skąd Twój to już grubsza sprawa

No właśnie tych pasków sie obawiałam, ale myślę, ze dla krawcowej to nie problem Jeśli i leży jak druga skóra, to zamawiaj do skutku
No i zdjęcie by się przydało, bo nie wiem czy czasem nie zmyślasz

Ja czekam jeszcze na jedną parę szpilek (już wysłaną) i zrealizuję jedną obietnicę bo linków wnętrzarskich to chyba nie ogarnę zresztą przy tych wszystkich kłopotach, to stać mnie i moją fantazję jedynie na wysmarowanie ścian kurzym pomiotem
Dobrze, że chociaż Ci jeszcze humor dopisuje! Za brak linków będziesz miała karę i obfocisz swoje wnętrza jak się urządzisz już

Wiesz, ja ostatnio nawet nie wiem jak się nazywam Co dopiero ogarnięcie siniaka

Czekam jak mi dołożą jeszcze coś na stronę i klikam ponownie kieckę A wiesz, że nawet o krawcowej nie pomyślałam? Zresztą jak tak myślę teraz, to na tym pasku jest zamek - pewnie trzeba będzie go skrócić wtedy

Foty Ci się zachciewa? Ja już w poniedziałek oddałam, ale jak przyjdzie ponownie to pomyślę Tak się zastanawiam jeszcze nad bielizną do niej, bo cyckonosz umiejscawia się dokładnie pomiędzy tymi paskami Idealnie byłoby bez, no ale ten tego
Stary 2014-03-23, 21:21   #4313
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
hehe na początku tak samo podchodziłam do sprawy. Przez całą szkołę lewitowałam z lewym zwolnieniem z wfu, a do sportu trzeba było mnie wołami zaciagać (też mało dawało)
Ale jak człowiek zacznie robić coś ze swojej nieprzymuszonej woli, troche chęci to lepiej idzie. Teraz z zapałem biegam i robię po 200 przysiadów dziennie (oczywiście z przerwą).
Spróbuj powoli ale regularnie, nawet te najlżejsze - samo Ci wejdzie w nawyk. Ale przede wszystkim rób ćwiczenia które nie są dla Ciebie monotonne.

Ale you made my day tym postem
ale sek w tym ze u mnie jest odwrotnie przez cala dziecienca mlodosc bylam w kadrze judo i uwierz mi juz sie nacwiczylam za wszystkie czasy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 21:22   #4314
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
ale sek w tym ze u mnie jest odwrotnie przez cala dziecienca mlodosc bylam w kadrze judo i uwierz mi juz sie nacwiczylam za wszystkie czasy
to rób bans 8 min lub gacką u mnie dawało najszybciej efekty - tylko że ja robię w domu ćwiczenia tylko na tyłek

Ewcik nie kupuj podobnego, ja też mam w szafie kilka podobnych kurtek/płaszczy i na jakiś czas jest to satysfakcjonujące. Ale wymieniłabym chętnie połowe swojej 'podobnej' szafy na nowe egzemplarze

Edytowane przez Apali
Czas edycji: 2014-03-23 o 21:24
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:34   #4315
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

dzieki ta gacka wyglada niezle
Stary 2014-03-23, 21:40   #4316
ANUSIA023
Rozeznanie

Dziewczyny czy ma któraś z Was tę torebkę http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...9p1694253.html oszalałam na jej punkcie, chodzę koło niej i chodzę, cena nie mała , warta tej ceny, wygodna ...
ANUSIA023 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 21:45   #4317
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
to rób bans 8 min lub gacką u mnie dawało najszybciej efekty - tylko że ja robię w domu ćwiczenia tylko na tyłek

Ewcik nie kupuj podobnego, ja też mam w szafie kilka podobnych kurtek/płaszczy i na jakiś czas jest to satysfakcjonujące. Ale wymieniłabym chętnie połowe swojej 'podobnej' szafy na nowe egzemplarze
Gacka jest super, można sobie ściągnać osobno na nogi, osobno na brzuch i ułożyć taki 40 minutowy trening)
Stary 2014-03-23, 21:55   #4318
anciaahk
kosmitka

Jeszcze raz podpytam - jak zamawialyście trampki conversy w tych dobrych cenach - ze zniżką jakąś?

Cytat:
One mają dość szeroką cholewkę, do spódnicy mogą średnio wyglądać, a te z frędzlami nie podobają Ci się? One mają niski obcas. Ja w pullu przymierzałam też te i fajnie wyglądały http://www.pullandbear.com/webapp/wc...RZ%C4%84CZKAMI
Te są zupełnie nie mój gust. O cholewce nie pomyślałam
Cytat:

A ta jilian też jest dobra na uda - biodra - pupę? Bo najbardziej na udach mi zależy
Cytat:

https://www.youtube.com/watch?v=TBRCq_JnfUc - trening z Gacką na nogi i pośladki, to też od Aroniasty trening wyciska siódme poty, ale daje takieeeego powera i bardzo podobały mi się ćwiczenia robione przez 30sekund, a potem 15 min przerwy.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 22:02   #4319
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Jeszcze raz podpytam - jak zamawialyście trampki conversy w tych dobrych cenach - ze zniżką jakąś?

Te są zupełnie nie mój gust. O cholewce nie pomyślałam

A ta jilian też jest dobra na uda - biodra - pupę? Bo najbardziej na udach mi zależy

Ja zamawiałam swoje na answearze, ale miałam trochę ich pkt klubowych i dlatego wyszły mnie ponad 80zł taniej. Ale na promocje naprawdę czasem trzeba poczekać, a jak się ma typowy rozmiar to już w ogóle

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-23, 22:05   #4320
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam swoje na answearze, ale miałam trochę ich pkt klubowych i dlatego wyszły mnie ponad 80zł taniej. Ale na promocje naprawdę czasem trzeba poczekać, a jak się ma typowy rozmiar to już w ogóle
Dziękuję, wiem, że pisałyście tutaj o jakiejś "okazji" do zamówienia tych butów taniej i mogę odnaleźć kiedy to było i o co chodziło

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości