Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-11, 10:13   #4291
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

[QUOTE=Bella2212;48481927]wielkie dziêki dziewczêta za wsparcie! <3
¶pieszê dzisiaj do was z wielkimi i radosnymi wie¶ciami dla mnie !! jest stadek o równy kilogram !!!!!! by³o 103,6 a teraz 102,6
mo¿e to tylko kilogram ale jak popatrzycie w moj± tabelkê to zrozumiecie z czego siê cieszê moja satysfakcja jest jeszcze wiêksza przez to, ¿e osi±gnê³am to zdrowo ! jad³am ¶niadania, jad³am zdrowo, nie g³odzi³am siê <3 chcia³am siê z wami podzieliæ rado¶ci± i zd±¿y³am do tabelki

ja oczywi¶cie jestem za zasad± pi±tkow± ¿eby nie by³o ba³aganu. Nie mam na studenckiej stancji wagi, ale w czwartki wieczorem jadê do domu (pi±tki wolne) i w pi±tek siê wa¿ê. Teraz wyj±tkowo zosta³am ze wzglêdu na ma³± imprezê. Jak mi zmieni± plan to sobie skombinujê wagê na stancjê :P

a mam maszynkê do gotowania na parze na stancji <3 bêdê próbowaæ ale tak bez soli? :O

Monnie!! ogromne gratulacje !!!!! jeste¶ wielka, ¶wietny efekt !!

jak Ci siê nie uda tyle schudn±æ to najgorsze co mo¿esz zrobiæ to zostawiæ w±tek gdzie dostaniesz takie wsparcie ¿eby dalej walczyæ :P?

Nie zak³adam nawet takiej opcji ze mi siê nie uda Zamierzam dopi±æ swego Jak zawsze zreszt±
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-11, 10:21   #4292
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

I prawid³owo Lady a có¿ to za bal Ci siê szykuje? Fajnie brzmi
Stary 2014-10-11, 11:28   #4293
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144

Witajcie, je¶li jeszcze mogê to moja waga do tabelki 104,6
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-11, 12:25   #4294
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
Super, ca³y kilogram w dó³. Gratulujê Tez mia³am wolne pi±tki na studiach. Mo¿e to ta sama uczelnia?
Dziêkujê :-*
Uniwersytet Ekonomiczny we Wroc³awiu
Stary 2014-10-11, 12:46   #4295
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
A ja stanê³am dzisiaj na wagê juz z rana i równie¿ mam niespodziankê :p 96,5. Ale to poprawia humor 10kg za mn± ale radocha :p
(To nie do tabelki, tak siê chwalê :p)

Cytat:
Moja dzisiejsza waga : 68,4 kg .
Idziesz jak burza! Super .

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny, no to jestem najlepsza;( z ¿alem zawiadamiam ze moja waga wzros³a o 3 kilo;( z 81 na 84 szlag mnie trafi! zawsze jak wraca T¯ to puszczam pasa , kawki srawki ,mleczko ,smietanka cookies srukies i OOOO.....co za tym idzie od czerwca prawie stoje w miejscu! KONIEC !
Wypowiadam wojnê! do 15grudnia jak nie bêdê wa¿y³a 74kilo to wypisuje sie z w±tku! i prosze mnie wyrzucic MELONADE prosze równie¿ o wpis do tabelki o ile to mozliwe
wagi 84kg
no plus ze jutro T¯ jedzie spowrotem i bedê mog³a siê zabrac za spasione dupsko!
Muszê na sylwestra wygl±dac dobrze bo do cholery idê na bal Hollywood musze wygl±daæ jak gwiazda ekranu nie jak spaslun
z pozdrowieniami.
Nie ma wyrzucania, za to bêd± baty!
Pe³na motywacja!!

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
wielkie dziêki dziewczêta za wsparcie! <3
¶pieszê dzisiaj do was z wielkimi i radosnymi wie¶ciami dla mnie !! jest stadek o równy kilogram !!!!!! by³o 103,6 a teraz 102,6
mo¿e to tylko kilogram ale jak popatrzycie w moj± tabelkê to zrozumiecie z czego siê cieszê moja satysfakcja jest jeszcze wiêksza przez to, ¿e osi±gnê³am to zdrowo ! jad³am ¶niadania, jad³am zdrowo, nie g³odzi³am siê <3 chcia³am siê z wami podzieliæ rado¶ci± i zd±¿y³am do tabelki
To nie jest "tylko kilogram" . To jest A¯ KILOGRAM, to jest kilogram mniej, kilogram bli¿ej do celu .
Cytat:
ja oczywi¶cie jestem za zasad± pi±tkow± ¿eby nie by³o ba³aganu. Nie mam na studenckiej stancji wagi, ale w czwartki wieczorem jadê do domu (pi±tki wolne) i w pi±tek siê wa¿ê. Teraz wyj±tkowo zosta³am ze wzglêdu na ma³± imprezê. Jak mi zmieni± plan to sobie skombinujê wagê na stancjê :P
Jak mówi³am - wpisywane bêdzie wszystko z dat± pi±tkow±, jak kto¶ zd±¿y w sobotê to nie ma problemu, ale ¿eby mi pó¼niej co chwilê kto¶ nie pisa³ 2-3 dni pó¼niej, ¿eby go jeszcze dopisaæ ...
Cytat:

a mam maszynkê do gotowania na parze na stancji <3 bêdê próbowaæ ale tak bez soli? :O
Ja tylko takie jem, inne mi nie smakuj± .
Mo¿esz dodaæ odrobinê soli, je¶li lubisz .
Sól jest z³a g³ównie w gotowych produktach, bo s± jej straszne ilo¶ci. Je¶li same przygotowujemy wszystkie posi³ki i wiemy, ile soli jest to mo¿na sobie spokojnie pozwoliæ na dosolenie dla smaku. Tylko trzeba kontrolowaæ ilo¶ci.
Ja sama nic nie solê praktycznie, dos³ownie pó³ szczypty dodajê do miêsa, czasem jak gotujê w³a¶nie ziemniaki czy kalafiora na parze, ale to te¿ rzadko. Kwestia przyzwyczajenia chyba. Moja kole¿anka je maksymalnie zdrowo, ale jak robi kanapkê to daje tam sa³atê, ogórki, rzodkiewkê, pomidora, paprykê, szynkê, ser i wszystkie warzywa, które znajdzie w lodówce i ka¿d± z tych rzeczy obficie soli. Zawsze doznajê szoku, to taka sól z kanapk± .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-10-11 o 12:50
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-11, 12:58   #4296
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960

Dziêkujê wam za mile s³owa * wszystkim nam idzie lepiej lub gorzej ale najwa¿niejsze ¿e ka¿da z nas pamiêta o tym jaki ma cel damy rade

Mimo tak pozytywnego pocz±tku dnia w³a¶nie po 15min musia³am wyj¶æ z si³owni, juz po 5 zrobi³o mi siê potwornie s³abo, nie mog³am oddychaæ i my¶la³am ¿e zemdleje. .. pierwszy raz cos takiego mi sie stalo, siedze jak na razie na ³aweczce w szatni i ca³y czas sie tak czujê a pot sie ze mnie leje litrami... cooo robiæ ; (
Stary 2014-10-11, 12:59   #4297
michalova
Wtajemniczenie

Bella, ja skoñczy³am Uniwersytet ¦l±ski
Melonade - ja te¿ u¿ywam ma³o soli. Jak widzê jak pó¼niej m±¿ dosala zupê to mi siê s³abo robi :P do warzyw nie dodaje soli (po co? Przecie¿ s± pyszne bez tego), dajê trochê do zup i do miêsa. Trochê do makaronów i ry¿u ale to dos³ownie odrobinê. Bez soli te¿ bym zjad³a. Do ziemniaków tez odrobinê dodajê. A jeszcze jakie¶ dwa lata temu dodawa³am kostkê roso³ow± do zupy - teraz jak jemy u te¶ciów obiad to ju¿ na korytarzu czujê te kostki. Bleee.
Stary 2014-10-11, 13:08   #4298
Melonade
Zadomowienie

Z tabelkowych formalno¶ci:
Dotka90 - dodajê Ciê ju¿ do tabelki, bo d³u¿ej z nami jeste¶.
Amelca87 - Twoje dane mam zapisane, jak nadal z nami bêdziesz za tydzieñ i podasz wagê to te¿ pojawisz siê w tabelce.

pannaatopowa - czekam na Twoj± wagê
mamdwaoka - jak dzisiaj nie podasz wagi to znikniesz z tabelki . Czekam do wieczora!

Aktualna tabelka znajduje siê ju¿ w pierwszym po¶cie.

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Dziêkujê wam za mile s³owa * wszystkim nam idzie lepiej lub gorzej ale najwa¿niejsze ¿e ka¿da z nas pamiêta o tym jaki ma cel damy rade

Mimo tak pozytywnego pocz±tku dnia w³a¶nie po 15min musia³am wyj¶æ z si³owni, juz po 5 zrobi³o mi siê potwornie s³abo, nie mog³am oddychaæ i my¶la³am ¿e zemdleje. .. pierwszy raz cos takiego mi sie stalo, siedze jak na razie na ³aweczce w szatni i ca³y czas sie tak czujê a pot sie ze mnie leje litrami... cooo robiæ ; (
Te¿ mi siê tak raz zdarzy³o, w po³owie zajêæ po prostu posz³am na koniec sali, siad³am sobie i do koñca siê☠ju¿ nie ruszy³am, tylko wodê pi³am.
Tylko ¿e ja to zrobi³am w idiotyczny sposób, przez kilka dni nic nie jad³am i chodzi³am dzieñ w dzieñ na si³owniê . Nie, to nie by³ mój magiczny sposób na odchudzanie, to by³ dla mnie psychicznie bardzo ciê¿ki czas i nie mia³am w ogóle ochoty na jedzenie, a si³ownia pozwala³a mi siê wy³adowaæ.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Bella, ja skoñczy³am Uniwersytet ¦l±ski
Melonade - ja te¿ u¿ywam ma³o soli. Jak widzê jak pó¼niej m±¿ dosala zupê to mi siê s³abo robi :P do warzyw nie dodaje soli (po co? Przecie¿ s± pyszne bez tego), dajê trochê do zup i do miêsa. Trochê do makaronów i ry¿u ale to dos³ownie odrobinê. Bez soli te¿ bym zjad³a. Do ziemniaków tez odrobinê dodajê. A jeszcze jakie¶ dwa lata temu dodawa³am kostkê roso³ow± do zupy - teraz jak jemy u te¶ciów obiad to ju¿ na korytarzu czujê te kostki. Bleee.
Kolejna kwestia przyzwyczajenia. Szkoda, ¿e odstawienie cukru nie jest dla mnie takie ³atwe jak ca³kowity wyeliminowanie soli .

Stary 2014-10-11, 13:11   #4299
MonnieB
Zakorzenienie

Ja tez ostatnio nie jem za duzo, w³a¶nie dlatego ze po prostu nie mogê w siebie wmusic, wczoraj z siostr± poszlysmy do pubu na rybê z puree ziemniaczanym, zjad³am pó³ i wiêcej juz nie dalam rady. Ale czuje sie dobrze, dzisiaj tez, spalam d³ugo, zjad³am spore sniadanie. Strasznie siê na sobie zawiodlam
Stary 2014-10-11, 13:31   #4300
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez ostatnio nie jem za duzo, w³a¶nie dlatego ze po prostu nie mogê w siebie wmusic, wczoraj z siostr± poszlysmy do pubu na rybê z puree ziemniaczanym, zjad³am pó³ i wiêcej juz nie dalam rady. Ale czuje sie dobrze, dzisiaj tez, spalam d³ugo, zjad³am spore sniadanie. Strasznie siê na sobie zawiodlam
Co Ty opowiadasz, jakie "zawiod³am"?! Dla mnie jeste¶ mistrzyni± bo chcia³o Ci siê ruszyæ ty³ek, ja ci±gle mam jak±¶ wymówkê i wcale nie æwiczê. Ostatnio ledwo na orbitreku wytrzyma³am 20 minut. Ka¿dy ma s³abszy dzieñ, nie do³uj siê tym bo nie warto.
Stary 2014-10-11, 14:12   #4301
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
I prawid³owo Lady a có¿ to za bal Ci siê szykuje? Fajnie brzmi
W zesz³ym roku byli¶my na balu w stylu Bollywood mamy ¶wietny lokal ko³o nas, obs³uga 1 kalsa ,jedzenia nie byli¶my w stanie przeje¶c orient i przepyszne wyszukane dania, po pó³nocy pieczone prosie itd... trochê byliismy tylko zaskoczeni ¿e nie by³o zbyt duzo muzyki w tematyce ale by³o suuuuper, nie wyobra¿am sobie nie i¶c w tym roku a teraz robia w stylu HOLLYWOOD wczoraj dzwoni³am siê dowiedziec bo zapisy trzeba robiæ tyle narodu tam siê pcha jak ktos chce zobaczyc foty z balu to s± tu

https://www.facebook.com/media/set/?...5160537&type=1

a poni¿ej moje foto

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-10-20 o 19:48
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-11, 18:09   #4302
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Hej dziewczyny!
A u mnie dzi¶ aktywny dzieñ, rodzinne rowerowanie. Przejechali¶my prawie 30km, przypomnieli¶my sobie nasze pierwsze praktyki studenckie. Trasa g³ównie w lesie, po kamieniach, nierówno¶ciach, ty³ki nam wytrzês³o trochê asfaltem, trochê pob³±dzili¶my, bo szlak na s³upie oznaczony, ¿e skrêca w prawo, w praktyce skrêca³ w lewo
W drodze powrotnej mieli¶my wst±piæ na pstr±ga, ale by³o zamkniête niestety.
Fajny dzieñ za nami

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-11, 19:45   #4303
michalova
Wtajemniczenie

Moje dzisiejsze menu:

¦: serek wiejski na s³odko (100 g serka, ³y¿eczka d¿emu wisniowego, 10 g ziaren s³onecznika), kromka razowca, gruszka.
II ¶: sa³atka (pomidor, ma³y ogórek, jajko na twardo, sos czosnkowo-ziolowy na jogurcie naturalnym), kromka razowca, kiwi.
O: Pulpety z indyka, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane, buraczki.
P: bu³ka z ciasta polfrancuskiego z kapust± i grzybami (mój dzisiejszy grzech, za d³ugo by³am na zakupach i tylko to mia³am pod rêk±)
K: kromka razowca, tuñczyk w sosie w³asnym, papryka, jab³ko.

Dodatkowo 2,5 l wody mineralnej, pó³ litra herbaty czerwonej. I prawie godzinny marsz dzisiaj zrobi³am (z wózkiem). I teraz mi wstyd bo mogê tak maszerowaæ codziennie a do tej pory wymy¶la³am ci±gle jakie¶ wymówki. Ale poprawiê siê
Stary 2014-10-12, 09:28   #4304
Dotka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 36 831

Michalova, poza t± bulk± to naprawdê ³adny jad³ospis
No i super, ¿e godzinka marszu zaliczona - plus dla Ciebie i dla dzieciêcia, bo siê dotleni A póki mamy piêkn± z³ot± jesieñ, to szkoda nie korzystaæ

Ja siê witam z kaw±

U mnie dzisiaj:

I: placki owsiane z twaro¿kiem i powid³ami ¶liwkowymi
II: koktajl: jogurt naturalny, banan, owoce le¶ne
III: gulasz wo³owy z pieczarkami, kasza gryczana, ogórki konserwowe
IV: tu jeszcze nie wiem, chyba jakie¶ ciasto upiekê albo szarlotkê jaglan±, albo co¶ innego wymy¶lê
V: 2 jajka, pomidory, kromka chleba
Dotka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 10:37   #4305
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Zapomnia³am siê zwa¿yæ. Obiecujê ¿e w nastepnym tygodniu nie zapomnê (a przynajmniej mam tak± nadziejê). Zrobi³am go³abki z mielonym, ry¿em parabolicznym, marchewk± i cebul±. Wszystko zapieczone. Mniam mniam

Niestety te s³odycze mnie ci±gn±. A by³o tak dobrze. Niestety po ca³kowitej abstynencji zjad³am kawa³ek ciasta czy czego¶ i nie mogê siê od nich opêdziæ...

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 13:18   #4306
Amelca87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 54

Witam Was
Wczoraj by³am na imprezie u naszego przyjaciela, mia³ 30 tke
I powiem Wam ¿e jestem mega dumna z siebie , mogê to powiedzieæ
Nie zjad³am s³odyczy aj
Nie powiem bo napi³am siê piwa i jeden kieliszek wódki , zjad³am sa³atkê z kurczaka i sa³atkê gyros , parê koreczków i nic wiêcej.
Patrz±c ,¿e nie jad³am w sumie nic ca³y dzieñ prócz ¶niadania ..my¶lê , ¿e a¿ tak ¼le nie jest..
Grzechy by³y ..ale i tak jestem dumna z siebie w dodatku nie pi³am s³odkiej coli czy soków

LadyDagaMilon
uwielbiam takie tematyczne bale zazdroszczê mega
69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 CEL 2
Amelca87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 13:54   #4307
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amelca87 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Was
Wczoraj by³am na imprezie u naszego przyjaciela, mia³ 30 tke
I powiem Wam ¿e jestem mega dumna z siebie , mogê to powiedzieæ
Nie zjad³am s³odyczy aj
Nie powiem bo napi³am siê piwa i jeden kieliszek wódki , zjad³am sa³atkê z kurczaka i sa³atkê gyros , parê koreczków i nic wiêcej.
Patrz±c ,¿e nie jad³am w sumie nic ca³y dzieñ prócz ¶niadania ..my¶lê , ¿e a¿ tak ¼le nie jest..
Grzechy by³y ..ale i tak jestem dumna z siebie w dodatku nie pi³am s³odkiej coli czy soków

LadyDagaMilon
uwielbiam takie tematyczne bale zazdroszczê mega
Akurat to,☠¿e nie jad³a¶ nic oprócz ¶niadania to niedobrze .
Ale brawo za powstrzymanie siê od s³odyczy i coli .
Ja wczoraj te¿ mia³am rozpustny wieczór, tak¿e du¿o wina up³ynê³o .

Stary 2014-10-12, 14:15   #4308
Amelca87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Akurat to,☠¿e nie jad³a¶ nic oprócz ¶niadania to niedobrze .
Ale brawo za powstrzymanie siê od s³odyczy i coli .
Ja wczoraj te¿ mia³am rozpustny wieczór, tak¿e du¿o wina up³ynê³o .
Dok³adnie...nie jestem zadowolona z tego ¿e nie jad³am ca³y dzieñ..ale mia³am ¶wiadomo¶æ w³a¶nie ¿e wieczorem..mogê nadrobiæ t± kaloryczno¶æ..eh ale dzi¶ jest nowy dzieñ i dalej walczymy)
Stary 2014-10-12, 14:20   #4309
MonnieB
Zakorzenienie

Ja wci±¿ prócz ¶niadañ nic nie mogê w siebie wepchnac tragicznie sie czuje, moze powinnam isc do lekarza.. a moze to przez grypê która mnie ³apie? ?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-12, 14:20   #4310
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amelca87 Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie...nie jestem zadowolona z tego ¿e nie jad³am ca³y dzieñ..ale mia³am ¶wiadomo¶æ w³a¶nie ¿e wieczorem..mogê nadrobiæ t± kaloryczno¶æ..eh ale dzi¶ jest nowy dzieñ i dalej walczymy)
Ale w³a¶nie planuj±c wieczorne imprezy lepiej je¶æ ca³y dzieñ normalnie .
Sam alkohol a¿ tak kaloryczny nie jest, a jak sobie zapewnisz odpowiedni± ilo¶æ kcal w ci±gu dnia to nawet przy piciu a¿ tak do jedzenia nie ci±gnie. I lepiej mieæ na liczniku za du¿o kcal, z czego wiêkszo¶æ to zdrowe jedzenie ni¿ mniejsz± ilo¶æ kcal, z czego wiêkszo¶æ to alkohol i imprezowe jedzenie.
Chocia¿ w Twoim przypadku to imprezowe jedzenie to ca³kiem niez³e by³o .

Stary 2014-10-12, 14:44   #4311
Amelca87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Ale w³a¶nie planuj±c wieczorne imprezy lepiej je¶æ ca³y dzieñ normalnie .
Sam alkohol a¿ tak kaloryczny nie jest, a jak sobie zapewnisz odpowiedni± ilo¶æ kcal w ci±gu dnia to nawet przy piciu a¿ tak do jedzenia nie ci±gnie. I lepiej mieæ na liczniku za du¿o kcal, z czego wiêkszo¶æ to zdrowe jedzenie ni¿ mniejsz± ilo¶æ kcal, z czego wiêkszo¶æ to alkohol i imprezowe jedzenie.
Chocia¿ w Twoim przypadku to imprezowe jedzenie to ca³kiem niez³e by³o .
Zgadzam siê w 100 % )
Stary 2014-10-12, 14:49   #4312
Melonade
Zadomowienie

Nie lubiê tej weekendowej ciszy na w±tku

eliza40

Stary 2014-10-12, 14:49   #4313
michalova
Wtajemniczenie

Monnie, to przez stres je¶æ nie mo¿esz? Id¼ do lekarza, przepisze mo¿e jakie¶ tabletki zio³owe na apetyt. Moja znajoma przechodzi³a niedawno ogromny stres, nie jad³a praktycznie nic bo stawa³o jej w gardle, tylko pi³a kawê i pali³a papierosy. Wygl±da³a jak wrak cz³owieka bo tak bardzo schud³a. Dosta³a takie leki na apetyt i trochê lepiej je. Robi³a tez podstawowe badania i s± tragiczne. Tak¿e je¿eli zale¿y Ci na zdrowiu, to skonsultuj siê z lekarzem je¿eli ten brak apetytu bêdzie siê utrzymywa³.

Amelcia, mam dok³adnie takie samo zdanie jak Melonade, ale i tak super ¿e trzyma³a¶ umiar. Ja mam w najbli¿szym czasie trzy imprezy urodzinowe (do koñca roku). Za dwa tygodnie mojego brata, za miesi±c mojego syna i za dwa miesi±ce moje. Na dwie ostatnie przygotujê trochê jedzenia pod siebie wiêc nie bêdzie takiego problemu. Gorzej z urodzinami brata bo moja bratowa tak dobrze gotuje :p. A po Nowym roku kolejne imprezy. W³a¶ciwie co miesi±c jedna, w lutym nawet dwie.
Stary 2014-10-12, 14:53   #4314
MonnieB
Zakorzenienie

Nigdy nie mia³am problemów ze zdrowiem, apetyt zawsze ogromny a od tygodnia po prostu jesc nie mogê, jedynie ¶niadanie. Teraz wpycham w siebie spaghetti bolognese i ledwo daje rade

To moze byc przez stres ale jak dot±d zawsze mia³am jeszcze wiêkszy apetyt gdy czulam sie zestresowana a teraz nic nie mogê je¶æ

Edytowane przez MonnieB
Czas edycji: 2014-10-12 o 15:35
MonnieB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:00   #4315
womendontcry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tak biega³am marszobiegi i efekty by³y fajne
Polecam te¿ bardzo HIITy i 30 day shred Jillian
Interwa³y chyba rzeczywi¶cie sobie wprowadzê, ale na rowerku stacjonarnym. Biegi to nie dla mnie. Mam du¿e piersi, a mówi±c DU¯E naprawdê mam na my¶li DU¯E, w bieganiu po prostu przeszkadzaj±. Brrr, jakie ja mam z ich powodu kompleksy Ja ich nienawidzê z ca³ego serca...
Jillian i HIITy nie znam - nadrobiê zaleg³o¶ci.

Cytat:
Jak siê za du¿o stosuje, to mo¿e mieæ dzia³anie przeczyszczaj±ce
Ja u¿ywam 1-2 ³y¿eczki dziennie - zale¿y czy pijê 1 czy dwie kawy i nic mi nie jest.
No có¿, u mnie raczej nie jest to lekkie dzia³anie Przy tej samej ilo¶ci Dlatego polecam najpierw sprawdziæ empirycznie, najlepiej w taki dzieñ, kiedy na pewno nie bêdzie siê z domu wychodziæ

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Ta dziewczyna nadal pisze do mnie bêd±c na skraju za³amania. To ja zdecydowa³am ¿e nie jadê. Chocia¿ pracy i kasy brak
Napisa³a¶, ¿e w pt siê dowiedzia³a¶, ¿e w sob nie jedziesz, dlatego my¶la³am, ¿e decyzja zapad³a bez Ciebie. Tak czy owak, niepewna to by³a sprawa.

Cytat:
Napisane przez allaboutthatbass Poka¿ wiadomo¶æ
Wa¿ê 75 cel 55
mam nadzieje ze sie uda ale niemam jad³ospisu chodzê do szko³y wiec niemam kiedy za bardzo je¶æ pomo¿ecie u³o¿yæ jadlospis dodam ze mam 14 lat
Kole¿anki napisa³y ju¿ chyba wszystko. Od siebie dodam tylko, ¿eby¶ przypadkiem nie uwierzy³a w ¿adn± dietê - cud, bo takich nie ma!
A im mnie kalorii w diecie tym gorzej - ja tak zaczyna³am odchudzanie w w wieku 15 lat, i waga z 59 skoczy³a mi na 70. I do dzi¶ walczê z nadprogramowymi kg, które raz odchodz±, raz wracaj±.

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Sól nie jest potrzebna, kiedy je na parze gotujesz. Zrozumiesz, jak spróbujesz Smak nie jest wyp³ukany przez wodê, nie poczujesz braku soli

Cytat:
Nigdy nie mia³am problemów ze zdrowiem, apetyt zawsze ogromny a od tygodnia po prostu jesc nie mogê, jedynie ¶niadanie. Teraz wpycham w siebie spaghetti bolognese i ledwo daje rade

To moze byc przez stres ale jak dot±d zawsze mia³am jeszcze wiêkszy apetyt gdy czulam sie zestresowana a teraz nic nie mogê je¶æ
A to nie jeden z objawów depresji?

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65
womendontcry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:44   #4316
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie wszyscy u mnie ca³y weekend byli go¶cie... bawilam siê dobrze i nie przegina³am z jedzeniem, dzi¶ jedynie kawa³eczek tortu z okazji urodzin kolegi mog³abym wpisaæ jako "z³o" nawet uda³o mi siê unikn±æ s³odkich napojów, woda niegazowana i mleko le¿y ca³y czas pod rêk±.

Ps. gratulujê wszystkim spadków!

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:06   #4317
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez womendontcry Poka¿ wiadomo¶æ
Interwa³y chyba rzeczywi¶cie sobie wprowadzê, ale na rowerku stacjonarnym. Biegi to nie dla mnie. Mam du¿e piersi, a mówi±c DU¯E naprawdê mam na my¶li DU¯E, w bieganiu po prostu przeszkadzaj±. Brrr, jakie ja mam z ich powodu kompleksy Ja ich nienawidzê z ca³ego serca...
Jillian i HIITy nie znam - nadrobiê zaleg³o¶ci.
kupuj porz±dny cyckonosz sportowy i jazda
Ja mam 70H i biegam w Shock Absorberze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-12, 17:15   #4318
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
dokladnie ja mam 65J czasem HH zalezy od firmy
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:10   #4319
womendontcry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

Cytat:
70H, czy 65HH to jednak nie to samo co 85HH :P

Mam biustonosz sportowy, i wci±¿ twierdzê, ¿e bieganie nie jest dla mnie.
Cycki - to raz.
Obci±¿enie stawów przy mojej obecnej wadze - za du¿e.
NIE LUBIÊ - to trzy

Zostanê przy moim rowerku stacjonarnym - nie obci±¿a stawów, cycki mi w oczy nie wpadaj± , i strata kalorii jest WIÊKSZA. Dla mnie wystarczy

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65
womendontcry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:14   #4320
Dotka90
Zakorzenienie

Argument o kolanach i nielubieniu jak najbardziej rozumiem
Strata kalorii raczej wiêksza nie jest

Chocia¿ muszê powiedzieæ, ¿e ja nienawidzi³am biegaæ, a mi siê odmieni³o. Tzn. teraz nie biegam, mam nadziejê wróciæ na wiosnê do biegania, chyba ¿e w najbli¿szym miesi±cu zanim pójdê na si³kê to siê ogarnê

Ale ka¿dy robi to, co lubi Ja uwielbiam rower, ale w terenie. Tzn. te¿ stacjonarnego nie mam, ale mam np. wio¶larza i nawet jak co¶ ogl±dam, to mnie to nudzi. Mia³am fazê, ¿e d³uuugo na nim æwiczy³am, a potem mi totalnie przesz³o
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.