|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVII
Cytat:
![]()
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
U mnie także
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Pani Mizantrop
|
Ty przynajmniej zrobiłaś jakieś zakupy, ja pojechałam w tę uroczą pogodę do B. tylko po to, żeby stamtąd wyjść z pustymi rękoma.
#4294 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajna idea, szkoda, że typowo "wakacyjnych" miejscowościach tylko jeden, ew. dwa seanse pod rząd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że w zeszłym roku też było coś takiego, chyba nie było o tym pisane na forum.
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Ja tez podnoszę dla świętego spokoju, ale to jest traktowanie klienta jak ŚCIERWO. każdego traktować jak złodzieja. miłe naprawdę. Już nie wypomnę o tym kasowaniu jednego klienta za drugim, gdy ten pierwszy nie zdążył się jeszcze spakować. Wiem, ze to nie zależy od pracowników- ale wszystkie sklepy chyba wymagają akordowego nabijania produktów na kasę. Czyli nie szanują ani swoich pracowników ani klientów. biedronka powinna działać zgodnie z prawem. jakoś np. Kaufland potrafi się przyznać do błędu i jeszcze dać chociaż bon na przeprosiny. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jaka jest polityka biedronki odnośnie różnic cenowych, ale odkąd sama przez dwa lata pracowałam w tesco inaczej na to patrzę. W biedronce dwa razy w tygodniu nowa promocja, do tego akcje tematyczne i wyprzedaże to naprawdę masa pracy z oznaczeniami, więc błędy mogą się trafiać. Tam też pracują ludzie i szacunek im się należy, i na pewno nie każdy musi wiedzieć co to miodelka
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4710702 7]Szczerze? miał rację!
Ja tez podnoszę dla świętego spokoju, ale to jest traktowanie klienta jak ŚCIERWO. każdego traktować jak złodzieja. miłe naprawdę. Już nie wypomnę o tym kasowaniu jednego klienta za drugim, gdy ten pierwszy nie zdążył się jeszcze spakować. Wiem, ze to nie zależy od pracowników- ale wszystkie sklepy chyba wymagają akordowego nabijania produktów na kasę. Czyli nie szanują ani swoich pracowników ani klientów. biedronka powinna działać zgodnie z prawem. jakoś np. Kaufland potrafi się przyznać do błędu i jeszcze dać chociaż bon na przeprosiny.[/QUOTE] Napisz do boku może przeprasza cie za to ze kasjerzy za szybko kasuja produkty. |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4710711 6]przecież wyraźnie napisałam że to nie jest zależne od nich.[/QUOTE]
Ale od polityki firmy więc może oni przekażą to gdzieś wyżej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Konto usunięte
|
mieszkamy w Polsce bądźmy realistami
![]() Nigdy nie spotkałam się z taką obsługa za granicą. Ja w mam ulubionego sprzedawcę w jednej Biedronce- zawsze uśmiechnięty, miły, rzuci jakiś żarcik, aż przyjemnie kupować. Często na niego trafiam i nigdy nie mam zastrzeżeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
Czy sa w Waszych Biedronkach pestki dyni nieluskane na wage? W tamtym roku byly w ofercie ale nie pamietam od kiedy....ciekawe czy teraz tez sie pojawia..
#4307 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Raczkowanie
|
agaabuu, w niedzielę nie widziałam, a sprawdzam te rzeczy na wagę w poszukiwaniu smakołyków dla chomika. Na dynię bym zwróciła uwagę.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie schowane tak że choć patrzyłam nie widziałam. nie wiem jak u was ale u mnie cała wyprzedażówka ( takie resztki chemiczne) są wrzucane na takie tekturowe półki - takie szmelc mydło i powidło. mi pokazała pracownica. zakopane i przykryte na samym dnie. a jako że to sam koniec sklepu i róg to tam nikt nawet nie układa. mam nadzieje że do czwartku ostaną się chociaż te pomarańczowe.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zadomowienie
|
Dzięki za gazetkę, kupię tylko żel Fruit Kiss i duży płyn micelarny, szczotka też kusi ale wolę poczekac na opinie na jej temat i może wtedy kupię jeśli się uchowa.
Co do innych cen na półkach a innych na kasie- zdarzyło mi się tak zarówno w B. jak i w innych sklepach ale zwykle była to kilkugroszowa różnica więc nie było sensu się upominac, choc faktycznie nie jest to w porządku. W Biedronce ostatnio zdarzyła mi się sytuacja że musiałam oddac pewną rzecz przy kasie bo brakło mi pieniędzy i kasjerka bardzo niechętnie wycofała towar.
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ervisha;47090317]A co z Hrubka jesteś?
![]() ![]() Tak, pochodzę z H. ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Tak, pochodzę z H. ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Rozeznanie
|
Jakiś czas temu były w B. serki Piątnica m. in. z suszonymi pomidorami. Czy to była tylko chwilowa oferta? Ostatnio nie mogę na nie trafić
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Hhmm, te opakowania kosmetyków kolorowych z gazetki trochę przypominają mi Bobbi Brown
![]()
![]() |
#4315 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, sytuacja ze świecami ma się następująco, a właściwie tak mi wytłumaczyła kasjerka w którejś biedronce z kolei, gdzie wcześniej miałam taką sytuację jak wy, na czytniku 0,65 gr na kasie 4,99 i kasjerka odmówiła mi sprzedaży po cenie z czytnika)... na kasie po 0,65 gr wchodzą tylko i wyłącznie świece waniliowe i owoce leśne.. świece różowe (różane) są z nowej dostawy i te wchodzą już normalnie za 4,99 zł więc nie ma szans nabycia ich w takiej cenie jak na czytniku... podobno informatycy dzisiaj cały dzień próbowali to naprawić bo w całej Polsce była ta sama sytuacja... Może ktoś z pracowników mógłby potwierdzić/zaprzeczyć tą wersję?
#4317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
w sumie z kosmetycznej gazetki to micel do mieszanej be beauty
![]() i tyle ![]() z promocji udało mi się upolować dziś: -10 polew czekoladowych po 0,19zł -2 aromaty do ciast po 0.15zł -2 opakowania pralin baron po 750g za 1,99zł -opakowanie orzechowych cukierków 250g wawel za 2,99zł -charzan 0,49zł -sos tatarski 0,59zł 3 słoiczki -10 opakowan swiec stołowych pak po 4szt za 0,99zł za opak -12 świeczek po 0,65gr aril - w 1 biedronce, w drugiej na kasie wybijało 4,99zł :/ co do świeczek kupowałam je po 0.65gr ok godziny 12 w innej biedronce byłam ok 17 cena na czytniku 0.65 a na kasie 4.99zł , skasowałam zapłaciłam i czytam paragon a tam szko 4,99zł no to zwaracam Pani uwage grzecznie Ja:"Przepraszam,policzył a mi pani za świeczki w szkle (brałam 5szt) po 4,99zł a na czytniku są po 0.65zł przed chwilą sprawdzałam" Pani:" Niemożliwe" Ja:"Możliwe" Pani ![]() Przyszła kierowniczka Kier:"Nie możliwe, kosztują 4,99zł Kuzynka poszła z nią do czytnika i jak wół 0.65zł Kierowniczka powiedziała: "aaa dostałam dzisiaj jakiegoś meila , żeby sprzedawać świece w szkle po 4,99 prosze podejść do pierwszej kasy zwrócimy pieniądze. świece są po 4,99" No i nie kupiłam, a mama chciała ![]() może faktycznie od tego 3 beda po 0.65 znów, ale pewnie juz ich nie dołapię z tego całego zamieszania zostawiłam na kasie paraolke ![]() Cytat:
Dodam że pierwsze świece które kupiłam przed 12 to było 7 różanych i 5 wanilia z pomaraczą, wszystkie po 0.65gr.. A ok 17 po 4,99zł nabito mi 3 wanilie z pomarancza,1 rożaną i 1 owoce leśne... więc chyba nie o to chodzi w załączniku świece kupowane przed 12 po 0.65zł ii paragon co by nie było ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-30 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Plan mam jeszcze jutro do 3 ciej wyprzedażowej iść polować na herbaty ... tak przed pracą..
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.