![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Styczniowe porządki (kolorówka Inglot i Sephora, próbki i odlewki perfum, ZSK)
Na wymianę mam:
Lakier China Glaze kolor Sunset Sail (prawie cały, 2 razy użyty) - wymienione Kredki Sephora z linii flashy liner waterproof kolory 02 flashy silver (1 raz użyta) i 14 flashy taupe (zafoliowana) Cień Sephora: cocoa powder No 21 dwa razy użyty Inglot kwadrat 498 (grafitowy z drobinkam), maźnięty Inglot Rainbow 116R (różowe), nieużywany, ale ukruszony - wymienione Inglot kwadrat AMC 54 (czekoladowy brąz z drobinkami) – kilka razy użyty Inglot kółko 433 (złoto wpadające w oliwkę) – kilkanaście razy użyty Inglot Freedom Square pomadka nr 25 – nieużywana, zafoliowana Konturówka Inglot Soft Precision nr 65 – nieużywana - wymienione Inglot AMC Lip Pencil nr 15 – używana, zużycie niewielkie (nigdy nie była temperowana) Clinique dramatically diffrent moisturizing gel połowa z 15 ml (kod A52) Clinique turnaround concentrate połowa z 7 ml (kod A61) Próbkę podkładu Sephora Fond de Teint perfection 10 H kolor moyen (medium) 30 – Sable, Sand Próbkę bazy Sephora – smoothing primer – 2x- rezerwacja Próbkę serum Vita Ceric Irena Eris – Serum redukujące pory Kosmetyki mineralne: Próbki podkładów Annabelle Minerals: Golden Fair matujący – malutko zostało, może 1/4; pudełka, Golden Fairest matujący –4/5 pudełka, Golden Light matujący 3/4; pudełka, Natural Fair matujący – 4/5 pudełka, Golden Fairest rozświetlający – 3/4; pudełka, Golden Medium rozświetlający – 3/4; pudełka - - wymienione pochodzące ze sklepu Zrób Sobie Krem Laminaria mikronizowana – nieużywana, data ważności 12.2015 Francuska glinka czerwona – nieużywana, data ważności 08.2015 Próbka pochodząca ze sklepu kolorówka Lustrous White & Silver Dioxide – nieużywana, zafoliowana data ważności 12.2015 - wymienione Perfumy: Demeter Fragrance, Grapefruit Tea 120 ml, została 1/3 - wymienione Avon Perceive 30 ml, zostało trochę więcej niż połowa, kod z dna butelki Z040210 (pudełka nie mam) - wymienione Avon Sunny Skies 50 ml zostało 1/4;, kod z pudełka i dna butelki U0627 –zapach rarytas. Od wielu lat nie jest produkowany, a cały czas wspominany z rozrzewnieniem na KWC. Avon Nature’s Perfumery Clementine & Orange Blossom – 30 ml, prawie całe, kod z dna butelki Z130601, nie pamiętam ile mają ale co najmniej 10 lat. Miniatura 4 ml Balmain Vent Vert –dwa razy użyta, zapach już nie produkowany, ale moim zdaniem wart poznania Próbka robiona w Sephorze Calvin Klein Sheer Essenza - zostało trochę więcej niż 1/3 Próbka robiona w Sephorze L’eau par Kenzo 2 Femme - prawie cała Próbki firmowe: Chanel No 5 Eau Premiere edp z atomizerem 2 ml - raz psiknięte - wymienione Cacharel Amor, Amor Forbidden Kiss z atomizerem 1,5 ml – została połowa Paco Rabanne Lady Million z atomizerem 1,5 ml – zostało 2/3 Alien edt z atomizerem 1,2 ml – została połowa Guess Seductive I’m Tours z atomizerem 1,5 ml – została połowa Masaki Shiro 1 ml bez atomizera – została trochę mniej niż połowa Masaki Suu 1 ml bez atomizera – została trochę więcej niż połowa Gabriela Sabatini Devotion bez atomizera chyba 1 ml (nie jest napisane) – cała Escada Desire Me 2 ml – nieużywana- rezerwacja Ungaro Man x 2 – 1,5 ml – nieużywana Ungaro edp 1,6 ml – nieużywana Ungaro Party edt 1,6 ml – nieużywana Hugo Boss Bottled 2 ml – nieużywana Próbki z odlewek perfum 1 ml: D&G Light Blue – prawie cała - rezerwacja YSL Yvresse – prawie cała - rezerwacja Moschino I love love – 2/3 Celine Dion Chic Edt – połowa Boss Orange Sunset for Woman – trochę mniej niż połowa Próbki z odlewek perfum 2 ml w atomizerach 3 ml: Aqua Allegoria Orange Magnifica – zostało ok. 1,5 ml - rezerwacja Paco Rabanne Ultrared – zostało ok. 1,2 ml Odlewki Hermes L’ambre des Merveilles – ok. 9 ml - wymienione Hermes Elixir des Merveilles – ok. 9 ml- wymienione, Hermes Eau de Merveilles – ok. 3 ml- wymienione Joop Femme – 5 ml bez psika Wszystkie perfumy przez cały swój żywot były przechowywane w zamykanej szafce w sypialni. Na życzenie mogę zrobić odlewki Chanel Chance Eau Fraiche, Chanel Coco M edt, White Diamonds edt Elizabeth Taylor, Lanvin Oxygene i męskich Chrome Azzaro i Bulgari Man. Marzę o próbkach lub odlewkach Boss Jour, Dior Eau Fraiche. Serdecznie zapraszam. Edytowane przez Pati100 Czas edycji: 2014-03-25 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczniowe porządki (kolorówka Inglot i Sephora, próbki i odlewki perfum, ZSK)
Hej! Kredka 14 flashy taup- jaki ona ma kolor?
I capnelabym jeszcze odlewki Hermes L’ambre des Merveilles – ok. 9 ml Hermes Elixir des Merveilles – ok. 9 ml i kilka innych probek perfum ![]() Chanel No 5 Eau Premiere edp z atomizerem 2 ml - raz psiknięte Cacharel Amor, Amor Forbidden Kiss z atomizerem 1,5 ml – została połowa Escada Desire Me 2 ml – nieużywana Ungaro Man x 2 – 1,5 ml – nieużywana Hugo Boss Bottled 2 ml – nieużywana Czy cos znalazlabys u mnie? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-01-08 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe porządki (kolorówka Inglot i Sephora, próbki i odlewki perfum, ZSK)
coś u mnie za:
Kredki Sephora z linii flashy liner waterproof kolory 02 flashy silver (1 raz użyta) i 14 flashy taupe (zafoliowana) Cień Sephora: cocoa powder No 21 dwa razy użyty Inglot kwadrat 498 (grafitowy z drobinkam), maźnięty Inglot Rainbow 116R (różowe), nieużywany, ale ukruszony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Avon Perceive 30 ml, zostało trochę więcej niż połowa, kod z dna butelki Z040210 (pudełka nie mam) Inglot kwadrat 498 (grafitowy z drobinkam), maźnięty Inglot kwadrat AMC 54 (czekoladowy brąz z drobinkami) – kilka razy użyty
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Sunny Skies? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za lakier i Demeter Fragrance, Grapefruit Tea 120 ml, została 1/3?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za: Lakier China Glaze kolor Sunset Sail (prawie cały, 2 razy użyty)
Demeter Fragrance, Grapefruit Tea 120 ml, została 1/3 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za:
Avon Perceive Inglot Freedom Square pomadka nr 25 Próbka pochodząca ze sklepu kolorówka Lustrous White & Silver Dioxide Inglot Soft Precision nr 65
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Lakier China Glaze kolor Sunset Sail (prawie cały, 2 razy użyty) Inglot kwadrat 498 (grafitowy z drobinkam), maźnięty Inglot kwadrat AMC 54 (czekoladowy brąz z drobinkami) – kilka razy użyty Inglot kółko 433 (złoto wpadające w oliwkę) – kilkanaście razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za kredkę sephora flashy taupe i próbeczkę aliena edt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znajdziesz coś u mnie za próbkę Escady i
Inglot kwadrat 498 (grafitowy z drobinkam), maźnięty Inglot Rainbow 116R (różowe), nieużywany, ale ukruszony ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
Sephora 4 flashy taupe Demeter Fragrance, Grapefruit Tea 120 ml, została 1/3 Cacharel Amor, Amor Forbidden Kiss z atomizerem 1,5 ml – została połowa Paco Rabanne Lady Million z atomizerem 1,5 ml – zostało 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
może znajdziesz coś u mnie? Wstępnie interesowałyby mnie wkłady Inglota (tylko musiałabym sprawdzić, czy żaden numerek mi się nie dubluje) i AM golden fairest matujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za brazowa kredke sephora, odlewki hermes i ew. glinke?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Avon Sunny Skies 50 ml zostało 1/4;, kod z pudełka i dna butelki U0627 –zapach rarytas. Lakier China Glaze kolor Sunset Sail (prawie cały, 2 razy użyty) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Lady of Harley-Davidson
|
Cień Sephora: cocoa powder No 21 dwa razy użyty
Hermes L’ambre des Merveilles – ok. 9 ml Hermes Elixir des Merveilles – ok. 9 ml zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za cień inglot 433 (pomadka ma brazowy odcien?) i minerały Golden Fairest rozświetlający?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny łapie mnie przeziębienie i od wczoraj koszmarnie się czuję. Odpowiem Wam w weekend.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za wkłady Inglota i próbki perfum, najbardziej zależy mi na Light Blue...
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
podoba mi się kilka próbek zapachów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kuźnia inspiracji
|
Wiesz co, na Natural się nie skuszę, typowo żółta jestem
![]() a powiedz mi, czy te rozświetlające podkłady mają jakieś duże drobiny brokatu czy czegoś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Kuźnia inspiracji
|
To chętnie zgarnę te wszystkie próbki Golden + Natural Fair + sampel korektora, o którym pisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.