|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4291 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 123
|
Dot.: Jaka fryzura bêdzie mi pasowaæ ? -w±tek zbiorczy
Cze¶æ.
![]() Mam do was pro¶be. ![]() Za³±czam jej zdjêcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
uleg³am sugestii mojej siostry i przy ostatnim podciêciu grzywki postanowi³am poprosiæ o wyrównanie w³osów (do tej pory mia³am w³osy prawie do ³opatek cieniowane chyba w dwie warstwy a koñce tak fajnie falowa³y grzywka gêsta na ca³e czo³o) jednak teraz stwierdzam, ¿e to nie to. po umyciu i wysuszeniu robi siê taka szopa bo mam naprawdê sporo w³osów
chcia³abym ¿eby¶cie mi poradzi³y jaka fryzurka by³aby dla mnie odpowiednia na zdjêciu, które mam nadziejê, ¿e uda³o mi siê wstawiæ mam w³osy zwi±zane a grzywkê prostujê dziêki czemu nie rozdziela siê a¿ tak je¶li chodzi o kolor to wracam do naturalnego ciemnego blondu, który wystawiony na s³oñce ja¶nieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Hej, tak jak i wiêkszo¶æ tutaj mam problem:/ -a mianowicie nie wiem co zrobic z w³osami. Od jaki¶ 4lat podcina³am sobie je sama bo zwykle po wizycie u fryzjerki by³am niezadowolona wynikiem koñcowym i musia³am chodziæ ze spiêtymi w³osami. Ale teraz postanowi³am ¿e chce co¶ zmienic -kolor( ten jest naturalny ale zauwa¿y³am ze mi ciemniej±:/ ) d³ugosc, grzywka? hmm.. wszystko. pomo¿ecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 327
|
Hej
![]() Nie wiem czy w dobrym miejscu siê do Was z tym zwracam, ale nie chcia³am zak³adaæ nowego w±tku ![]() Za tydzieñ idê na wesele, mam d³ugie lekko wycieniowane w³osy z grzywk± na bok. Kupi³am sobie tak± sukienkê i chcia³am zapytaæ jaka fryzura by do niej pasowa³a? ![]() Z góry dziêkujê za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 803
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 35 290
|
Cytat:
![]()
w snach jest zawsze piêknie Ciep³y dom, miejsca do¶æ na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkaæ siê potarmosiæ uszy lub razem na spacer znowu gdzie¶ wyruszyæ Lecz dzi¶ sobie ¶nij Ma³ymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
hej, laski. mam nadziejê, ¿e mi pomo¿ecie.
![]() ![]() pytanie do Was - która stylizacja Wam siê najbardziej podoba?
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 35 290
|
Cytat:
![]()
w snach jest zawsze piêknie Ciep³y dom, miejsca do¶æ na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkaæ siê potarmosiæ uszy lub razem na spacer znowu gdzie¶ wyruszyæ Lecz dzi¶ sobie ¶nij Ma³ymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
haha, no w³a¶nie najbardziej zastanawiam siê nad 1 i 2.
![]()
![]() |
#4301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: jaka fryzura? bez zdjecia nie da rady...
Moim zdaniem.Obetnij w³osy na boba ,pocykaj fotki i wstaw na ta stronke.Moze akurat bendzie fajnio .Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 327
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
Dot.: Fryzura do Mojego kszta³tu :]
Fryzura taka jak jest tylko ¿e z krótszych w³osów
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 17 646
|
Witam Drogie Wiza¿anki mam problem ... Sednem jest to, ¿e strasznie szybko nudz± mi siê kolory moich w³osów i zazwyczaj szukam czego¶ nowego, lecz z ró¿nymi skutkami. W za³±cznikach mam 3 kola¿e ze zdjêciami 4 kolorów w³osów : czerwony/bordo ( zale¿y jak szamponetka z³apie) , blond, br±z i czarny s± na jednym kola¿u, a na nim tak¿e ciemny blond [ mój naturalny].
Nie wiem w którym kolorze by³o mi najlepiej. Aktualny to ten czerwony. Proszê o radê i szczere opinie ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-09-04 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 535
|
Witam
Od d³u¿szego czasu zastanawiam siê na jaki kolor zafarbowaæ w³osy. Mam ciemny blond i zastanawiam siê nad przyciemnieniem w³osów. Czy mog³yby¶cie mi powiedzieæ jakiej farby lub jakiego koloru muszê u¿yæ aby otrzymaæ kolor zbli¿ony do koloru w³osów Ewy Farny? |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 611
|
RespiroMusica
Mnie siê najbardziej podobasz chyba w takim jasnym br±zie w tej fryzurze ze zdjêcia w dolnym prawym rogu i dolnego w ¶rodku. Tak naturalnie wygl±dasz, kolor wg mnie idealny dla Ciebie ![]() ![]()
#4307 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Cze¶æ dziewczyny , mam do Was pro¶bê , sama nie potrafiê ustaliæ kszta³tu mojej twarzy ani tego jaka fryzura bêdzie mi pasowaæ , dlatego proszê Was o pomoc , mo¿e która¶ z Was wie jaki to kszta³t twarzy i jaka fryzura by mi pasowa³a ? Za³±czam zdjêcie, wybaczcie , ¿e zamazane , nie lubiê pokazywaæ twarzy .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 17 646
|
Cytat:
Co by¶ powiedzia³a na taka fryzurê http://bi.gazeta.pl/im/0/9882/z9882100X,Cheryl-Cole.jpg ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Przyczajenie
|
Cze¶c dziewczyny !
Równie¿ mam problem z fryzur± ![]() Mam cieñkie, nawet krêcone w³osy, wygl±daj± ok po umyciu jak na³o¿y siê piankê czy inny produkt to stylizacji, a pó¼niej jak siê rozczesze to mam na g³owie tak zwane siano.. ( moje w³osy ) Od zawsze mam tak± sam± fryzurê.. Nigdy jej nie zmienia³am bo marzy³am o zapuszczaniu.. I co? Zapuszczam 17 lat.. I s± strasznie zniszczone i wydaje mi siê ¿e dlatego nie chc± mi rosn±c.. W zesz³ym roku podciê³am je trochê i wydaje mi siê ¿e mimo wszystko od tego czasu têpo ich ro¶niêcia jest szybsze.. Jednak moja fryzura jest nudna, nie wiem co z ni± zrobic. Zastanawiam siê nad ¶ciêciem i znalaz³am nawet fryzurê, która mnie zachwyca. Doradzcie mi prosze czy pasowa³aby do mnie taka fryzura? Grzywki bym jednak nie scinala, zostawilabym tak± jak± mam. I jest jeszcze jedna kwestia. Czy moje cieñkie, lekko krêcone w³osy w takiej fryzurze by siê odnalaz³y? Napewno bede musia³a stosowac jakies kosmetyki wyg³adzaj±ce, ale czy to wystarczy? Bardzo was proszê o radê, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;2811965 5]Moim zdaniem masz owaln± twarz, choæ nie jestem do koñca pewna;
Co by¶ powiedzia³a na taka fryzurê http://bi.gazeta.pl/im/0/9882/z9882100X,Cheryl-Cole.jpg ?[/QUOTE] Dziêkujê Ci bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Przykro mi nie wiem !
![]() _________________________ _______ Z naukowego punktu widzenia jestem zdrow±, nastoletni± dziewczyn±, która ma lekk± wadê postawy i niekiedy migreny, lecz jest to normalne u m³odych kobiet. Jednak by znale¼æ powód wszystkich moich nerwów i wybuchów histerii nale¿a³oby wnikn±æ w psychikê. |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
![]()
Dziewczyny ratujcie! Posiadanie d³ugich w³osów sprawia, ¿e coraz czê¶ciej mam ochotê zmieniæ fryzurê... Szczególnie w upa³y... Albo po prostu dla samej zmiany (zapuszczanie w³osów nie jest ekscytuj±ce
![]() Znów dopad³a mnie faza grzywkowa... Chcê grzywkê, niewa¿ne jak±, ale chcê... ![]() Mo¿e mog³abym wrzuciæ swoje zdjêcia wydacie wyr... opinie w tej sprawie??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4314 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam was moi mili...
mam problem... Mam du¿± g³owê (60cm) i d³ugie w³osy (za ³opatki) jak± fryzurê by¶cie mi doradzili? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
![]()
Ostatni zastanawiam siê nad zmian± swojej fryzury
![]() ![]() ![]()
Zakochanie to ciê¿ki i nieprzewidywalny stan umys³u.. A jednak dla nas ludzi bardzo potrzebny.. Starajmy siê doceniaæ to co mamy a sam cud naszego ¿ycia bêdzie wielkim powodem do rado¶ci.. I tak Ciê kocham ³obuzie<3 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 480
|
Dot.: Jaka fryzura...
Cytat:
![]()
![]() |
#4317 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzura...
jednak ja my¶la³am ¿eby dodaæ jak±¶ grzywkê..
tylko d³ug± chyba. znaczy nie wiem.. liczê na wsparcie..\ bo chce co¶ zmieniæ.. a w³osów raczej nie bêdê rozja¶nia³a bo mam 16 lata poza tym lubiê ten kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Hej dziewczyny , mam 19 lat, ciemno br±zowe w³osy i chcia³bym je jako¶ obci±æ , mo¿e macie jaki¶ fajny pomys³ na fryzurê dla pod³u¿nej twarzy ?
Obecnie mam w³osy tak oko³o 4cm za ramiona, wycieniowane. Grzywkê mam na skos i mój problem polega na tym ¿e zupe³nie nie wiem co by mi pasowa³o. Nie chcê ¶cinaæ w³osów bardzo krótko, ale chcia³abym co¶ zmieniæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ,mam 19 lat, br±zowe w³osy które chcia³abym jako¶ podci±æ i mo¿e macie jaki¶ fajny pomys³ na fryzurê dla pod³u¿nej twarzy ?
Obecnie mam w³osy tak oko³o 4cm za ramiona, wycieniowane. Grzywkê mam na skos i mój problem polega na tym ¿e zupe³nie nie wiem co by mi pasowa³o. Nie chcê ¶cinaæ w³osów bardzo krótko, ale chcia³abym co¶ zmieniæ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny , mam 19 lat, ciemno br±zowe w³osy z którymi chcia³abym co¶ fajnego , pasuj±cego do m³odej osoby zrobiæ , mo¿e macie jaki¶ fajny pomys³ na fryzurê dla pod³u¿nej twarzy ?
Obecnie mam w³osy tak oko³o 4cm za ramiona, wycieniowane. Grzywkê mam na skos i mój problem polega na tym ¿e zupe³nie nie wiem co by mi pasowa³o. Nie chcê ¶cinaæ w³osów bardzo krótko, ale chcia³abym co¶ zmieniæ ![]() Edytowane przez piegowata 27 Czas edycji: 2011-07-15 o 17:33 Powód: pomy³ka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.