Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-13, 19:01   #4291
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
No to czekam na info w takim bądź razie albo podeślij mi jej nick na PW, bo bardzo mnie tym zaciekawiłaś

Ja już sałatkę z zupek robiłam wczoraj, ale przez ten katar to nawet nie mam apetytu żeby ją zjeść, a TŻ mi ponad połowę zostawił
A zupę dyniową robiłam w zeszłym tygodniu z tego przepisu i wyszła pycha!
http://www.przepisy.pl/przepis/krem-...-1#szukaj/krem z dyni/przepisy

Żanetko - masz rację, że to niesprawiedliwe, mi ciężko postawić się w Twojej i innych długotrwałych staraczek sytuacji, bo tak jak Ewuni udało mi się za pierwszym podejściem, ale mogę sobie wyobrazić jak się czujesz

Annasar - super, że z synkiem już okay!
a wzdęcia to ja mam prawie codziennie przed ciążą też często miałam, ale teraz to masakra normalnie Ja w takich ostatecznych sytuacjach biorę Espumisan, na ulotce jest napisane, że on działa tylko powierzchniowo na te bąbelki w jelitach i że w ciąży można

No i brawo za spakowanie torby

Kasica - ja schudłam w sumie chyba z 3kg, teraz mi się trzyma na stałym poziomie, ale tak konkretnie rzygać przestałam już jakieś 3 tygodnie temu, a ani pół kilo nie przytyłam... Chociaż nie - przez ostatni tydzień przytyłam całe 100 gram Już widzę jaki gin w środę będzie na wizycie szczęśliwy z tego powodu, zwłaszcza że już ostatnio marudził, że nic mi waga nie skoczyła
W ogóle muszę mu powiedzieć, żeby mi zmienił witaminy, bo zauważyłam że to chyba przez ten Femibion mnie bardziej muli

Karolcia - tylko mi się nie głodź! Ja póki co jakiegoś zwiększonego apetytu nie zauważyłam u siebie, jedynie co że muszę jeść częściej, tak co 3h średnio, bo inaczej zaczyna mnie mulić, ale za to muszę robić mniejsze porcje, bo takich co kiedyś zjadałam już nie jestem w stanie zmieścić w żołądku

Frania - co to się dzieje Kochana, co?

Ewunia, Meliska - brzuszki śliczne, a za głupie gadanie Karolci

A ja Wam się pożalę dalej na moje samopoczucie, ten katar mnie tak osłabia, że nie mam siły do niczego, apetyt zerowy (nawet obiadu jeszcze nie zjadłam...), a jeszcze powinnam zabrać się za naukę, bo jutro ciężkie koło I najgorsze, że przez ten katar cały czas chce mi się
Kupiłam nawet maść majerankową i posmarowałam, ale coś słabo działa...
biedna ty teraz taki okres jesienny i o przeziębienie nie trudno

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

wczoraj chciałam Wam coś napisać, ale jak napisałam litanię, to albo jakiś błąd był, albo mnie wywalało z neta, albo mnie wylogowało za 3 razem się wkurzyłam

nie nadrabiam nawet, bo za dużo stron a nie mam kiedy...

Tyle co przeczytałam:

Justynko gratulacje oby beta potwierdziła wynik testu

Żanetko, Ty wiesz...

Martuś zdrówka i zero skurczy na tym etapie!

Ogromne buziaki dla wszystkich

U mnie dziwnie... czekamy na wyniki męża i co dalej... ogólne zwątpienie mnie dopadło, smutek i wszystko co złe

Idę na kluba.
Aniu musi być dobrze nie ma innej obcji

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:02   #4292
ksuwka
Zadomowienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
a jakie masz tsh? prolaktyny są różne normy w zależności od płci i wieku, jak będziesz chciała to poszukam jakie miałam normy na kartce z laboratorium
TSH mam 3,07 ulU/ml. Będę wdzięczna za wskazówki.

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
jaką masz prolaktynę?
ja tu jestem obeznana bo też miałam z nią problem.
Prolaktynę mam 44,58 ng/ml. Po 1 h - 149,32 ng/ml, a po 2 h- 149,82 ng/ml.
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:11   #4293
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
To ja i tak jestem chyba najbardziej do przodu brzuchowo przy was hahaha no juz go nie ukryje
Z tego wszystkiego dzisiaj brzuch mnie teraz troche boli
A moje małe jest aktywne dzisiaj juz co najmniej 7-8 raz ja nie wiem co to bedzie

Kocurku ja bym tej luteiny nie brała jesli nie masz zaleceń od lekarza czy możesz i jak brać. To sa leki a nie cukierki zdrowotne.
A moje cos ostatnio slabo sie rusza,ale malutkie jeszcze.
Ja tez juz nie ukryje, chyba, ze pod bluza xxl.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Co do wagi przytylam 2 kg (17 tc), ale jak popatrzylam w karte z poprzedniej ciazy to w 18tym mialam 8,5 kilo przytyte

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Ksuwciapodlecz sie zanim maz wroci, bo wtedy wiadomo co trza robic
A kiedy dokladnie wraca? Na BN dopiero?
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:16   #4294
mandy27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Franka321 Pokaż wiadomość
No wlasnie sobie to zanetko iswiadomilam ze to przez braki. Wczoraj cos ten teges ale az zal opowiadac
Co ją mogę mogę przytulić chociaż wirtualnie tylko chciałabym by sytuacją u ciebie się poprawiła bo przecież każda kobieta potrzebuje czuć się ważna i kochaną a nie jak powietrze
Stary 2014-10-13, 19:17   #4295
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość

Ksuwciapodlecz sie zanim maz wroci, bo wtedy wiadomo co trza robic
A kiedy dokladnie wraca? Na BN dopiero?
Martusia tylko, że to nie takie łatwe, bo ciągle coś mi się zdrowotnie sypie.
Mąż wraca za 5 tygodni (16 listopada).
Stary 2014-10-13, 19:18   #4296
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie mi się przypomniało, że Justynka miała ziółka ode mnie a ja po aneczce
no rzeczywiscie hmm tylko w tym ostatnim cyklu nie pilam ich , ale pewnie i tak podzialaly te z wczescniejszych cykli

za jakies 15 min mam dzwonic po bete. o 20 jeszcze nie bylo

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:19   #4297
india83
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale wy pyszności robicie

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
kasica_89 - ja się cieszę z takiego obrotu sprawy, bo nie lubię opieszałości. Leczenie z clo mogę przecież kontynuować - mówił, że można spokojnie brać 6 miesięcy i po tym czasie większości się udaje.

Tylko że znów martwię się, że może jednak za słabo działaliśmy, choć było dość intensywnie. No i martwi mnie, że nic o tym płynie w zatoce nie powiedział Ale myślę sobie, że może owu była dużo wcześniej i nic z niego nie zostało?

A ja wczoraj robiłam polędwiczkę wieprzową w cieście francuskim z sosem pieczarkowym
Iza włącz pozytywne myślenie

Ja zaczełam 2 cykl z clo. Zobaczymy co mi teraz gin powie

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
malinaOla szefuncio z kierownikiem dowie się w czwartek po środowej wizycie ale jakoś już na luzie do tego podchodzę... co ma być to będzie, albo mnie zwolnią albo umowę przedłużą.. nie ma się co gryść
no a z koleżanką taką decyzję podjęłam, bo tak na żywo może byłoby jej przykro i nie wiedziałaby jak zareagować a tak telefonicznie to przegryzie sama ze sobą, a potem się spotkamy to już emocje opadną.
]
Kasiu dobre podejście i z pracą i z koleżanką. Będzie dobrze w obydwu przypadkach

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
india83 - a TY kiedy będziesz mieć wyniki?
Pielęgniarka nie dała mi gwarancji czy jutro już będą wszystkie. Ale idę sprawdzić, bo i tak mam spotkanie z ginem o 16

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Dziękuje wam za troskę o synka już jest lepiej o wiele,Gorączki brak od wczoraj,więc myśle,że już nie bedzie [COLOR="Silver"]
:
Aniu to może faktycznie jakiś wirus? Dobrze, że już mu lepiej

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
A ja spakowałam torbę do szpitala.Brakuje mi tylko małych drobiazgów i już

Cytat:
Ide dIsiaj na saune i basen. Jestem tak znerwicowana taka wkurzona jestem ze klientow to mam ochote rozstrzelac a musze byc obrzydliwie mila....

Z tych nerwow az mi sie plakac chce
koniecznie musisz się zrelaksować

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
mowie Ci znajdz sobie jakiegos innego PANA chociaż dla relaxu
który by cie zabrał do restauracji do kina, zrobił dobry masaż tu i ówdzie
bo przez to ze brak ci sexu jestes taka nabuzowana
ooo i to jest pomysł

Cytat:

U mnie dziwnie... czekamy na wyniki męża i co dalej... ogólne zwątpienie mnie dopadło, smutek i wszystko co złe

Idę na kluba.
Kochana przytulam i trzymam kciuki za wyniki, oby się coś wyjasniło

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość

kuwka zerlnęłam na moje wyniki z normami, ale na tych mam tylko TSH i u mnie orma podana jest 0,27 - 4,2 ulU/ml
więc spokojnie się mieścisz
Stary 2014-10-13, 19:22   #4298
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
A leki przeciwgoraczkowe nie dzialaja? Czy nie podawalas?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

klask i:kla ski:
Az mnie zatkalo, bo popatrzylam na pierwsza strone i zadnych nowych ciezarowej wiec nie mialam nadziei, ciesze sie razem z toba nawet nie wiesz jak bardzo
Kiedy bedziesz miala mniej wiecej termin?
Ile w koncu cykli sie staraliscie?
Dziekuje

cykli na ostro 9 a tak a noz widelec chyba 100
jeden kalkulator pokazuje mi 10.06 a reszta 19.06
moze sie uda w okolicy pierwszej rocznicy slubu?

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Natalko, to są grudniówki, tylko ja nie jestem na bieżąco a -dziesiąt stron do tyłu, dlatego jak doczytam dalej to Ci dam znać. Albo sprawdzę posty tej dziewczyny za chwilkę

Annasar jak synek?

Żanetko, z testem Ewunia ma rację, poczekaj do jutra. Dziwne są te plamienia, myślę że branie luteiny nie zaszkodzi bo zadziała i w jedną i w drugą stronę

Cieszę sie że ziółka po mnie pomagają A piła je Justynka wogóle?

Dzisiaj w przedszkolu przedszkolanka mojego syna pochwaliła się że udało jej się zajść w ciążę A starali się prawie dwa lata, dziewczyna młodsza ode mnie, co się teraz dzieje że tak trudno o maluchy

Ja dzisiaj planuję dzień gotowania - pierwszy raz w życiu chcę zrobić zupę dyniową Bo mam piękną dynię Muszę tylko znaleźć jakiś przepis, bo nie mam pojęcia od czego zacząć Chcę zrobić jeszcze sałatkę z zupek chińskich i jakiś obiad, ale to może pierogi wyciągnę z zamrażalnika, bo ostatnio trochę pomroziłam

Coś jeszcze chciałam napisać....

Zdjęcie dodane
nie no kocham ten Twoj brzuch
a ziolka pilam cale wypilam

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-13, 19:22   #4299
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
kuwka zerlnęłam na moje wyniki z normami, ale na tych mam tylko TSH i u mnie orma podana jest 0,27 - 4,2 ulU/ml
więc spokojnie się mieścisz
Ale ponoć do zajścia w ciąże trzeba mieć w przedziale 1-2.
Stary 2014-10-13, 19:23   #4300
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:

uuu ksuweczka dośc wysoka. Tu może tkwić problem twoich problemów.
Ale pociesze Cię szybko się ją zbija. Zapewne dostaniesz bromergon i miesiąc - dwa będzie po problemie. Najłatwiejszy hormon do wyleczenia, a jesli jest za wysoki to zajście jest mocno utrudnione - w większości przypadków niemożliwe.
Ale tą po 1 h masz dobrą, bo wzrost powinien być maksymalnie 6 razy.
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:24   #4301
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

weekend miałam dosyć intensywny już od piątku więc dopiero teraz nadrabiam

Justynko kochana moje gratulacje!!! , w końcu imprezka:sbana n:ale czad, cieszę się strasznie, aż mnie gęsia skórka przeszła jak przeczytałam no i mam nadzieję, że otworzyłaś worek wysypowy z II kreseczkami

a odnośnie Twojej bety to skoro będą na jutro rano to może spisz nr laboratorium gdzie dokonują analizy i zadzwonisz do nich dzisiaj popołudniu i poślą Ci np wynik na meila, ja tak miałam

Karolciu to co Ty w weekend robiłaś, że tak Ci biedna nogi spuchły ?

Żanetko
dziwna sprawa z tym plamieniem, też bym spróbowała powtórzyć test jeszcze, bo dziewczyny mają rację z niedoborem progesteronu, tym bardziej jak luteinę miałaś do aplikowania, a za pare dni jak @ dalej nie będzie to bym chyba do gina poszła sprawdzić co się dzieje

Izasalamon ale to lekarz Ci powiedział, że jak teraz się nie uda to już musisz hsg zrobić? przepraszam, że tak pytam, ale jakoś nie potrafię nigdy wbić sobie do głowy który jest teraz Twój cykl z clo?

Ewuniu gratuluję 18 tc, ale zleciało no i zazdroszczę pozytywnie ruchów maluszka

India najważniejsze, że udało się zrobić badania i teraz trzymamy kciuki za wyniki

a ja zaczęłam 12 tydzień w sobotę i powoli zaczynam spokojniej oddychać jeszcze tylko badania w środę mnie stresują, żeby wszystko wyszło dobrze
dziekuje

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
BH to od 20 tygodnia, o ile dobrze pamiętam. Ale magnez najlepiej brać codziennie, chociaz jedną tabletkę Ja przy skurczach brzucha mialam trzy razy dziennie brać.

Widze, że już Violino mnie wyprzedziła. To są Zioła Ojca Sroki nr 3, możesz sobie poczytać w internecie na co konkretnie wpływają
A zamawiałyśmy faktycznie na all

Jeżeli Justynka piła to już będzie czwarta ciąża z jednej paczki ziółek
lo ja cie...

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 19:25   #4302
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ponoć do zajścia w ciąże trzeba mieć w przedziale 1-2.
aaa to nawet nie wiedziałam
ostatnio miałam 1,55 ( w maju) a rok wczesniej 0,68
A czy TSH tez jest w zalezności od dnia cyklu?
Zobaczymy jaka wyjdzie mi z dzisiaj

Justynka ale trzymają Cię w niepewności

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2014-10-13 o 19:26
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:28   #4303
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
uuu ksuweczka dośc wysoka. Tu może tkwić problem twoich problemów.
Ale pociesze Cię szybko się ją zbija. Zapewne dostaniesz bromergon i miesiąc - dwa będzie po problemie. Najłatwiejszy hormon do wyleczenia, a jesli jest za wysoki to zajście jest mocno utrudnione - w większości przypadków niemożliwe.
Ale tą po 1 h masz dobrą, bo wzrost powinien być maksymalnie 6 razy.
Jak robiłam w kwietniu to miałam 28,58. Nie wiem czemu mi teraz tak wzrosła. Zastanawiam się jednak czy bromergon będę mogła brać przy moim ciśnieniu

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
aaa to nawet nie wiedziałam
ostatnio miałam 1,55 ( w maju) a rok wczesniej 0,68
A czy TSH tez jest w zalezności od dnia cyklu?
Zobaczymy jaka wyjdzie mi z dzisiaj

Justynka ale trzymają Cię w niepewności
Nie. TSH nie jest zależne od dni cyklu.
Stary 2014-10-13, 19:28   #4304
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Dodalam zdjecie
Super

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-13, 19:29   #4305
Meliska86
Wtajemniczenie

chyba zaraziłam się chcicą od aneczki bo musiałam sobie zrobić zupę pomidorową
Córcia
Stary 2014-10-13, 19:40   #4306
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Zacznę ze dodałam zdjęcie
Tyle napisałyście ze nie wiem co komu napisać

Aneczka poszłas ładnie z tymi zielami i liśćmi

Ja dzisiaj zrobiłam zupkę kalafiorowo fasolkową, piecze sie pieczeń właśnie i robię tartę ze śliwkami
Teraz dopiero mam chwilkę dla was, bo pojechałam na zakupy, odebrałam prawko, gotuję, zrobiłam 2 prania, troche posprzatałam...

Kasiu Ty to masz fajnie z tym samopoczuciem
Pięknie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
ja też dodałam swoje sadło
takie piekne jestescie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny

wczoraj chciałam Wam coś napisać, ale jak napisałam litanię, to albo jakiś błąd był, albo mnie wywalało z neta, albo mnie wylogowało za 3 razem się wkurzyłam

nie nadrabiam nawet, bo za dużo stron a nie mam kiedy...

Tyle co przeczytałam:

Justynko gratulacje oby beta potwierdziła wynik testu

Żanetko, Ty wiesz...

Martuś zdrówka i zero skurczy na tym etapie!

Idę na kluba.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Odebrałam dzisiaj wyniki badań. No i mam trochę dylemat, bo nie ma tam żadnych norm. Po przekopaniu internetu i po konsultacji z Natalią wychodzi, że mam za wysoką prolaktynę i chyba za niski estradiol, no i TSH też jeszcze za wysokie. Będę próbowała na przyszły tydzień umówić się do gina (o ile już wrócił z urlopu) na konsultację.
postaraj sie jak najszybciej zalatwic wizyte im szybciej lekarz to zobaczy tym szybciej bedzie mozna dzialac

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

mam mam mam

569,9 powiedziala mi kobietka ze 3-4 lub 4-5 tydzien
poplakalam sie bede mama !!!

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-13, 19:41   #4307
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość

postaraj sie jak najszybciej zalatwic wizyte im szybciej lekarz to zobaczy tym szybciej bedzie mozna dzialac
Myślę, że najszybciej to będzie możliwe w następny poniedziałek.
Stary 2014-10-13, 19:42   #4308
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że najszybciej to będzie możliwe w następny poniedziałek.
i tak niezle

Aneczzko a ja poprosze o date na wizyte 16,10,2014 godz 10,30

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-13, 19:43   #4309
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
P
mam mam mam

:bounce :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 19:44   #4310
Franka321
Zadomowienie

Wrocilam z sauny. Co prawda cisnienie mi chyba skoczylo bo glowa boli ale i tak jest super nakupowalam wafli ryzowych musli fit jogurtow fit jakies orzeszki. Ogladam seriale i wpierniczam. Moj na warsztacie . Swiety spokoj mam tego mi brakowalo

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

mandy
Franka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:46   #4311
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Wrocilam z sauny. Co prawda cisnienie mi chyba skoczylo bo glowa boli ale i tak jest super nakupowalam wafli ryzowych musli fit jogurtow fit jakies orzeszki. Ogladam seriale i wpierniczam. Moj na warsztacie . Swiety spokoj mam tego mi brakowalo

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

mandy
Należało Ci się Madzia, takie odprężenie.
Stary 2014-10-13, 19:50   #4312
india83
Zakorzenienie

Cytat:
oł jeeeaaa :p arty:
Kochana jeszcze raz bardzo mocno GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Cytat:

mandy
No i super, relaksuj się dalej w samotności
Stary 2014-10-13, 19:52   #4313
larara123
Wtajemniczenie

dziekuje India jeszcze raz i zycze tego samego

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

to Aneczko mozesz mnie przeniesc do ciezarowek jakie to piekne uczucie
dzieki wam ze jestescie ide cieszyc sie razem z mezem papapap

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-13, 19:55   #4314
india83
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje India jeszcze raz i zycze tego samego
Na pewno tak będzie

A tak w ogóle dziś miałam super humor, emanowałam pozytywną energią. Co dało się zauważyć w pracy. Przełożony widząc na biurku soczek marchewkowy, zapytał Czy mam już gratulować ?

A drugi naczelnik stwierdził, że jestem jakaś inna, zdradza mnie mowa ciała, że coś się zmieniło i mam jakiś specyficzny błysk w oku, który na pewno coś oznacza

Ale mi się śmiać chciało, jak ja uwielbiam jak inni lubią się czegoś doszukiwać na siłę
Stary 2014-10-13, 19:57   #4315
izasalamon
Wtajemniczenie

Larara123 - teraz gratulacje oficjalne Chciałabym do ciebie dołączyć

A mnie coś brzuch boli. I jeszcze promieniuje do pleców. Tylko leżeć mogę.

Edytowane przez izasalamon
Czas edycji: 2014-10-14 o 06:04
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:58   #4316
Franka321
Zadomowienie

Justynkaa
Stary 2014-10-13, 20:03   #4317
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]mam mam mam

brawo otwieramy szampana i imprezka mumuśko
Córcia
Stary 2014-10-13, 20:03   #4318
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

takie piekne jestescie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

mam mam mam

kochana super tak sie cieszę

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 20:05   #4319
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:

mandy
co oglądasz fajnego ?
lecę do Ciebie na orzeszki
Córcia
Stary 2014-10-13, 20:19   #4320
Franka321
Zadomowienie

Teraz pierwsza milosc. Orzeszki w paprykowej skorupce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości