Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-31, 11:39   #4291
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Ja swój sobie sama wybierałam

Ja na obiad dzisiaj mam resztę obiadu z wczoraj - jadłam z koleżanką w restauracji Makaron z boczkiem, pieczarkami, szpinakiem i grillowaną piersią z kurczaka (ale pierś jest w takich większych kawałkach, nie w kostce). Wszystko w sosie chyba śmietanowym i zapieczone pod żółtym serem. Będę próbowała odtworzyć kiedyś tam
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 11:42   #4292
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Karmazynowa super! ale fajnie,gratuluje!

Mój TŻ niestety jeszcze nie wpadł na pomysł pierścionka i chyba go nie zdąży kupić do ślubu
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 11:42   #4293
benita84
Zadomowienie

jeśli chodzi o stanik do karmienia to ja miałam z tej firmy dwa i byłam zadowolona http://sklepkostar.com.pl/default/ko...mamma-mia.html
i moje zdanie jest takie że nie tylko w trakcie karmienia ale całą ciąże i w ogóle zawsze trzeba mieć dobrze dopasowany biustonosz jeśli nie chcemy żeby na się biust deformował. No ale ciąża i karmienie to taki szczególny czas bo wtedy często rozmiar sporo się zmienia i trzeba dbać bardziej
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 11:55   #4294
andriuszka77
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny, witam w ten upalny dzień.

Ja dziś wieczorem śmigam na wizytę do mojej ginekolog, młoda siedzi cicho, też upały ją chyba męczą.

Piękne ciuszki przewijają się na forum Ależ będziecie stroić te swoje maluszki

Ja dziś nadzwyczaj dobrze się czuję, tak lekko, ale to może przez narzuconą dietę lekkostrawną i bezsłodyczową, bo on piątku już ostro się ograniczam od syfiastego jedzenia i moich niezdrowych zachcianek. Polecam.

Ostatni dzień wakacji, niech Wam mija bardzo relaksująco choć my to wakacje w tym roku skończmy w grudniu na porodówkach hehe
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 11:56   #4295
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Tylko wiesz, mimo ze będzie pokój, co to za zabawa na takim weselu, nie opuszczę jej na krok, może Mąż przyjdzie i trochę mnie zmieni, moze teściowa, a to ważni goście i tak cały czas ktoś będzie musiał być, Mąż po alko też nie chce żeby na nią chuchal, no i sami raczej się,nie pozbawiony, no ale przesunąć też,nie przesunięty wesela, więc jakoś trzeba będzie sobie poradzić ;/ boje się tylko tego huku i nowego miejsca, MAłej sie może wcale nie spodobać ;/

Ja jak zamkne okna, to chyba całkiem bym się zadusila, chociaż dzisiaj zadnego wiaterku nie ma, więc niewiele one dają, a myślałam że po deszczu będzie dziś tak fajnie...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Moja przyjaciółka miała 4 miesięczną córkę jak jej siostra brała ślub, na dodatek ona była swiadkowa. W hotelu gdzie było wesele też mieli pokój dla siebie i ja z Tz pilnowalismy małej przez całą noc a przyjaciółka lub jej mąż co jakiś czas tylko do nas zagladali. Myślę że to było dobre rozwiązanie bo oni mogli się spokojnie bawić a dziecko było w pobliżu gdyby coś. Może pomyśl nad takim rozwiązaniem 😃
Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wróciliśmy z TŻ i Adasiem w brzuszku zadowoleni z odpoczynku i z pełnią sił
Nie dam niestety rady nadrobić ponad 50 stron.. Mam nadzieję, że u Was wszystkich jest ok

Odpoczynek na wsi i w Tatrach było tym co nam było potrzebne
Nocowaliśmy w Kościelisku z pięknym widokiem na Tatry, ale staraliśmy się aktywnie spędzać czas. Uwielbiam chodzić po górach, a w tym roku musiały mi wystarczyć chodzenie po Dolinach i wyjazdy kolejkami na Kasprowy i Gubałówkę... Trochę się obawiałam wjazdu na Kasprowy, ale ratownicy TOPR uspokoili mnie, że jak ciąża przebiega prawidłowo to nie powinno się nic stać. Adaś co jakiś czas pukał mi przez brzuch uspokajając mnie w ten sposób
Na Kasprowym strasznie wiało, dlatego pochodziliśmy tam trochę posiedzieliśmy na trawie z pięknym widokiem i już mieliśmy ruszać w stronę kolejki, gdy TŻ zaczął się dziwnie zachowywać... Stał się lekko zestresowany. Aż w końcu ukląkł na jedno kolano i poprosił mnie o rękę Dla mnie lepszej scenerii nie mógł wymyślić Jak klękał to tylko myślałam sobie, żeby się nie popłakać TŻ zaskoczył mnie, bo jak na razie stwierdziliśmy, że nie będziemy brać ślubu nawet cywilnego, a dopiero kościelny za 2-3 lata, ale stwierdził, że i tak do końca listopada muszę zmienić dowód ze względu na termin ważności, więc skromniutki cywilny możemy wziąć teraz w 2 połowie 2017 myślimy o kościelnym, co by maluch nam już mógł obrączki nieść
GRATULACJE 😀

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 11:59   #4296
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
Wróciliśmy z TŻ i Adasiem w brzuszku zadowoleni z odpoczynku i z pełnią sił
Nie dam niestety rady nadrobić ponad 50 stron.. Mam nadzieję, że u Was wszystkich jest ok

Odpoczynek na wsi i w Tatrach było tym co nam było potrzebne
Nocowaliśmy w Kościelisku z pięknym widokiem na Tatry, ale staraliśmy się aktywnie spędzać czas. Uwielbiam chodzić po górach, a w tym roku musiały mi wystarczyć chodzenie po Dolinach i wyjazdy kolejkami na Kasprowy i Gubałówkę... Trochę się obawiałam wjazdu na Kasprowy, ale ratownicy TOPR uspokoili mnie, że jak ciąża przebiega prawidłowo to nie powinno się nic stać. Adaś co jakiś czas pukał mi przez brzuch uspokajając mnie w ten sposób
Na Kasprowym strasznie wiało, dlatego pochodziliśmy tam trochę posiedzieliśmy na trawie z pięknym widokiem i już mieliśmy ruszać w stronę kolejki, gdy TŻ zaczął się dziwnie zachowywać... Stał się lekko zestresowany. Aż w końcu ukląkł na jedno kolano i poprosił mnie o rękę Dla mnie lepszej scenerii nie mógł wymyślić Jak klękał to tylko myślałam sobie, żeby się nie popłakać TŻ zaskoczył mnie, bo jak na razie stwierdziliśmy, że nie będziemy brać ślubu nawet cywilnego, a dopiero kościelny za 2-3 lata, ale stwierdził, że i tak do końca listopada muszę zmienić dowód ze względu na termin ważności, więc skromniutki cywilny możemy wziąć teraz w 2 połowie 2017 myślimy o kościelnym, co by maluch nam już mógł obrączki nieść
OOOO gratuluję mój mąż oświadczył mi się na Giewoncie ach, też mało wtedy nie spadłam z wrażenia hihih, ależ mi się miłe wspomnienia przypomniały z tej wycieczki wtedy mmrrrrr lepszej scenerii nie mógł wybrać jak dla mnie, moje ukochane góry, mój ukochany achhh to mnie teraz ogarnęła fala wspomnień hehe

Bądź szczęśliwa!

Edytowane przez andriuszka77
Czas edycji: 2015-08-31 o 12:03
Stary 2015-08-31, 12:01   #4297
agrita8
Raczkowanie

Karmazynowa - wielkie gratulacje! Az sie wzruszylam 😊 pieknie to zaplanowal. I fajnie ze mialas niespodzianke ☺
Andriuszka kciuki za wizyte 😊
agrita8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-31, 12:01   #4298
ogolnie
Zakorzenienie

Jezu, czemu musi być tak gorąco Najgorsze, że TŻ jechał autem z klimatyzacją do pracy, a mi zostało to bez, a muszę jechać po zakupy spożywcze, bo nic nie ma Przestawiłam do cienia i otworzyłam wszystkie drzwi, ale nie wiem, chyba migiem śmignę i do chaty, bo nie utargam...!
Ale pocieszam się, że jeszcze tylko jutro, a potem ma być już lepiej...
W dodatku jestem dziś jakaś nie do życia, też tak macie? Mimo, że dziś wyjątkowo się wyspałam.

Zjadłabym coś dobrego dziś, ale totalnie nie wiem co Niby coś słodkiego, niby nie...Sama nie wiem. Chyba jakieś owoce kupię i zrobię sałatkę

Zamówiliśmy dziś drzwi do szafy, więc liczę że na końcu września będą gotowe i będę mogła trochę przenieść naszych rzeczy z sypialni do drugiego pokoju, a w sypialni zrobimy dla malucha.

Czemu to wszystko jest takie skomplikowane. :/
Stary 2015-08-31, 12:04   #4299
agrita8
Raczkowanie

Andriuszka wow Giewont! Wysoko ☺ moj w przeciwnym kierunku bo nad morzem, ale tez bylo pieknie
agrita8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 12:04   #4300
kalusia87
Zakorzenienie

Karnazynova, gratulacje
Stary 2015-08-31, 12:04   #4301
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
Karmazynowa - wielkie gratulacje! Az sie wzruszylam 😊 pieknie to zaplanowal. I fajnie ze mialas niespodzianke ☺
Andriuszka kciuki za wizyte 😊

dziękuję po wszystkim napiszę co u mojej niuni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-31, 12:04   #4302
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Leżę i czytam tego bloga
I patrzcie na co natrafiłam: http://mataja.pl/2015/06/musze-to-mi...ztuje-dziecko/
jakie to brutalnie prawdziwe... nawet nie chce myśleć ile my kasy bezsensownie wydaliśmy na wyprawkę dla synka...

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja bym chciala zeby mlody szybciej wyszkoczyl. Tzn tak punkt 37 tyg i moze sie zaczac.
Drugie dziecko tez jest przewaznir wieksze od pierwszegi i to mnie najvardziej przeraza.
taaa to jest to co mnie dręczy cały czas... i przez co ja dręczę mojego gina już ostatnio nawet stwierdził że dałoby się to podciągnąć pod wskazanie do cc... chyba chciał żebym dała mu spokój
Stary 2015-08-31, 12:08   #4303
Madziejka*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość

jaki lateksowy stanik do spania?? moja wyobraźnia poszybowała i zobaczyłam coś takiego https://www.google.pl/search?q=stani...w=1366&bih=631 powiedz jaki to stanik bo domyślam się, że nie śpisz w stroju policjantki
ja na razie śpię bez, ale zaczyna być mi niewygodnie i chyba coś kupię... nie wiem może jakiś sportowy będzie dobry?
dziewczyny, któraś w WAs śpi w staniku??
argita, śpię na lateksowym materacuu :-D lateksowego stanika nigdy nie miałam, jeszcze :-D
często śpię w bawełnianym topie, jest mi wygodniej

25/40
Madziejka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 12:08   #4304
adka_19
Wtajemniczenie

http://sklepkostar.com.pl/default/ko...mamma-mia.html#Fajne te staniki i nie drogie !!!
jak przelicze to u nas za primarkowy tyle zaplace. ojj chyba bede iwnestowac.
a jak z ich rozmairowka ?

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 12:09   #4305
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, witam w ten upalny dzień.

Ja dziś wieczorem śmigam na wizytę do mojej ginekolog, młoda siedzi cicho, też upały ją chyba męczą.
moja też taka spokojniejsza .. pojedyncze kopniaki jedynie .. wiec czekam na te 20 stopni

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 12:18   #4306
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziejka* Pokaż wiadomość
argita, śpię na lateksowym materacuu :-D lateksowego stanika nigdy nie miałam, jeszcze :-D
często śpię w bawełnianym topie, jest mi wygodniej

25/40

A mi się najwygodniej śpi w koszulkach mojego męża hehe i jego bokserkach hahaha tak tak, on też się ze mnie śmieje, ale takie nowe luźne bokserki mi oddał i tak mi podpasowały, że do spania ideolo hehe

Generalnie cieniutka bawełniana koszulka + bokserki albo majteczki i tak mi najwygodniej, chyba że jest zima to co innego wtedy do tego seksownego kompletu dochodzą skarpety, bo mi zimno !! hhehe
Stary 2015-08-31, 12:20   #4307
sylwoha
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko wiesz, mimo ze będzie pokój, co to za zabawa na takim weselu, nie opuszczę jej na krok, może Mąż przyjdzie i trochę mnie zmieni, moze teściowa, a to ważni goście i tak cały czas ktoś będzie musiał być, Mąż po alko też nie chce żeby na nią chuchal, no i sami raczej się,nie pozbawiony, no ale przesunąć też,nie przesunięty wesela, więc jakoś trzeba będzie sobie poradzić ;/ boje się tylko tego huku i nowego miejsca, MAłej sie może wcale nie spodobać ;/

Ekhem, ja planuje karmic krotko- 3 mce, w kwietniu wesele mamy pod warszawa i chce zostawic malego ktorejs babci i iisc sie pobawic :p
To mam plana haha

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
A po co chcecie spać w staniku?

To znaczy... duże biusty mogą czerpać korzyści ze spania w staniku, jednak tak ogólnie to lepiej spać, gdy nic nie uciska. Rola stanika i tak jest ogólnie mocno przeceniana Wg badań dla średniej wielkości biustu nie ma wielu korzyści z noszenia stanika, wręcz biust szybciej obwisa

Jeśli chodzi o modelowanie biustu, to ponoć, a owszem, noszenie non stop stanika da efekt jak gorset, ale nie wiem, czy to trzeba tak drastycznie. Ja wolę spać w luźnych rzeczach, inaczej mi niewygodnie.

Do karmienia kupię 1-2 effuniaki i do tego jakąś taniochę. Effuniaki są drogie, ale mam pewność, ze będą wygodne. To jedyna marka, która w 99% przypadków pasuje, a już wolę jednak wybulić tę kasę i czuć się wygodnie niż przemęczać się w innych. Teraz nakupowałam tanich, bo mi było szkoda kasy i są niefajne (np. mam la senzę jakąś, esotiqa - niektóre modele są znośne, ale ten jakis niewygodny, Konrad jakiś itp.)

A miałam 65c, teraz wbijam się w 65f, z esotiqa to nawet 65f jest przyciasne

Czy owsianka jest zdrowa?
Znacz, ja uważam, że raczej bez szału, to raczej taki przepychacz, jak się ma zaparcia i nadwrażliwość na błonnik, to owsianka daje 100% gwarancji usunięcia zaparcia
Byłam na wykładzie ostatnio bardzo dobrego lekarza i bardzo nie polecał mleka, zwłaszcza UHT (w czym się zgadzam, co nie znacz, że nie wypiję ). Z nabiału tylko produkty dojrzewające i fermentowane, o ile nie ma się uczuleń/nietolerancji.
To tak nawiązując do tego, że widzę rozpoczęła się faza zdrowego odżywiania w wątku

Niestety ja nie umiem zjesc cieplego na sniadanie
Wiec z xhleba nie zrezygnuje, z owsianki tez bo ja jem na zimno
Robie mleko mogdalowe i zaleeam platki na kilka minut dodaje owoce i heja

Cytat:
, TŻ zaczął się dziwnie zachowywać... Stał się lekko zestresowany. Aż w końcu ukląkł na jedno kolano i poprosił mnie o rękę Dla mnie lepszej scenerii nie mógł wymyślić Jak klękał to tylko myślałam sobie, żeby się nie popłakać TŻ zaskoczył mnie, bo jak na razie stwierdziliśmy, że nie będziemy brać ślubu nawet cywilnego, a dopiero kościelny za 2-3 lata, ale stwierdził, że i tak do końca listopada muszę zmienić dowód ze względu na termin ważności, więc skromniutki cywilny możemy wziąć teraz w 2 połowie 2017 myślimy o kościelnym, co by maluch nam już mógł obrączki nieść

Ahh slodkie moje zareczyny byly smieszne ;p no aleee
Gratulacje !!
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 12:35   #4308
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
A więc dodaję
śliczne te bodziaki takie słodkie są

Cytat:
A co do wesel z dziecmi.
My mala do tej pory mielismy na jednym wesleu tzn poprawinach (miala dwa lata). I majac w glowie takie doswiadczenie wiem ze dopoki dzieciaki nie skoncza po 6 lat niegdzie ich nie zabieram.
Jestem samolubna i jak mam.juz sie bawic to na.calego. a nie caly wieczor latac za dwulatka. Mam to na codziem i jest to totalnie satysfakcjonujace.
ale zgadzam sie z Tobą w 100% ja odpuściłam wesele mojej najlepszej przyjaciółki ale mały miał wtedy 6tyg i niby wszyscy przekonywali ze mogę co 2h jeździć go karmić bo wesele blisko domu ale stwierdziłam że i tak nic się nie pobawię bo będę cały czas siedziała z tel i patrzyła czy mnie nie wzywają. Za to już rok później jak było wesele naszego kolegi to młody został z dziadkami a my się bawiliśmy

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
najlepiej byłoby gdyby Twoja mama mogła przyjść i zostać na górze z małą a Ty byś tylko co jakiś czas tam zaglądała. Mama przecież nawet nie musiałaby być gościem na weselu. Wiem że moja koleżanka tak właśnie zrobiła bo też wesele w bliskiej rodzinie u męża miała i ich mała miała wtedy może 2-3 miesiące.
Stary 2015-08-31, 12:42   #4309
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Karmazynowa super! ale fajnie,gratuluje!

Mój TŻ niestety jeszcze nie wpadł na pomysł pierścionka i chyba go nie zdąży kupić do ślubu
Ogólnie, a to nie było tak, że wyczailas u TZ-a na kompie w zakladkach pierścionki zaręczynowe i go opierdzielilas, że teraz nie ma kasy na takie wydatki?:p
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-31, 12:46   #4310
sylwoha
Zakorzenienie

Ehh moja sklonnosc do rozstepow zwyciezyla
Mam brzuch jak tygrys, a wiele sie nie rozciagnal.
Mialam brzucha, feraz sie wypelnil
Biedna ja
Stary 2015-08-31, 12:52   #4311
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
my kupiliśmy kiedyś w lidlu i jestem z niego zadowolna

aaa to na qurrito / quesadilla też miałam jazdę

mam nadzieje ze moja pralka przyjedzie do 15 ;/
Były kiedyś w Biedronce też, ale coś mi w nich nie pasowało

Ja też czekam na kuriera pocztowego

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
za wizytę!

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Jezu, czemu musi być tak gorąco Najgorsze, że TŻ jechał autem z klimatyzacją do pracy, a mi zostało to bez, a muszę jechać po zakupy spożywcze, bo nic nie ma Przestawiłam do cienia i otworzyłam wszystkie drzwi, ale nie wiem, chyba migiem śmignę i do chaty, bo nie utargam...!
Ale pocieszam się, że jeszcze tylko jutro, a potem ma być już lepiej...
W dodatku jestem dziś jakaś nie do życia, też tak macie? Mimo, że dziś wyjątkowo się wyspałam.

Zjadłabym coś dobrego dziś, ale totalnie nie wiem co Niby coś słodkiego, niby nie...Sama nie wiem. Chyba jakieś owoce kupię i zrobię sałatkę

Zamówiliśmy dziś drzwi do szafy, więc liczę że na końcu września będą gotowe i będę mogła trochę przenieść naszych rzeczy z sypialni do drugiego pokoju, a w sypialni zrobimy dla malucha.

Czemu to wszystko jest takie skomplikowane. :/
O tak
Dziś wyjątkowo. Na dodatek krzyż dokucza i plecy

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
śliczne te bodziaki takie słodkie są
Dziękuję
Stary 2015-08-31, 12:52   #4312
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Ehh moja sklonnosc do rozstepow zwyciezyla
Mam brzuch jak tygrys, a wiele sie nie rozciagnal.
Mialam brzucha, feraz sie wypelnil
Biedna ja

Stary 2015-08-31, 12:55   #4313
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Jestem juz w domu wiec wstawiam
super a jakie fajne napisy na tych bodziakach

Cytat:
pięknie gratulacje klask i: wyjazd widzębardzo udany
Stary 2015-08-31, 12:57   #4314
sylwoha
Zakorzenienie

adka a co dopiero za 3 mce
boze czemu ja mam takie genyyy
Stary 2015-08-31, 13:01   #4315
dolinka881
Zadomowienie

Haha! adka rozwaliłaś mnie tym memem
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 13:03   #4316
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
URL=" te staniki i nie drogie !!!
jak przelicze to u nas za primarkowy tyle zaplace. ojj chyba bede iwnestowac.
a jak z ich rozmairowka ?
ja kupowałam stacjonarnie więc mogłam zamierzyć
widzę ze maja tam na stronie tabelę rozmiarów i trzeba by się wymierzyć i wybrać odpowiedni rozmiar... ale wiadomo że przez net to zawsze jest ryzyko kupować takie rzeczy

Edytowane przez benita84
Czas edycji: 2015-08-31 o 13:06
Stary 2015-08-31, 13:05   #4317
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Ogólnie, a to nie było tak, że wyczailas u TZ-a na kompie w zakladkach pierścionki zaręczynowe i go opierdzielilas, że teraz nie ma kasy na takie wydatki?:p
było ale teraz kasa jest, więc moze kupic la donna mobile hah nie no szczerze to kiedys nawet pudełko znalazlam, ale to samo pudełko było, potem sie wysypałam ze znalazłam, a on mowil że kupił bo ładne i czeka na zawartosc

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2015-08-31 o 13:07
Stary 2015-08-31, 13:06   #4318
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
adka a co dopiero za 3 mce
boze czemu ja mam takie genyyy
Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Haha! adka rozwaliłaś mnie tym memem
*

Nie pytam nawet co bedzie za 3 miesiace, bo ja juz zaczynam miec slabiej ze tak powiem.

Stary 2015-08-31, 13:09   #4319
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość

Sama prawda
Stary 2015-08-31, 13:12   #4320
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka miała 4 miesięczną córkę jak jej siostra brała ślub, na dodatek ona była swiadkowa. W hotelu gdzie było wesele też mieli pokój dla siebie i ja z Tz pilnowalismy małej przez całą noc a przyjaciółka lub jej mąż co jakiś czas tylko do nas zagladali. Myślę że to było dobre rozwiązanie bo oni mogli się spokojnie bawić a dziecko było w pobliżu gdyby coś. Może pomyśl nad takim rozwiązaniem 😃
Hmm... mówicie, że to tak trudno z dzieciakiem? Bo ja mam w lutym tydzień intensywnych wykładów i zastanawiam się jak to połączyć z karmieniem
Ponadto, z TŻ planujemy ślub na wiosnę, więc młody będzie miał kilka miesięcy. Wesela nie będzie, ale impreza jakaś pewnie tak. Jakoś uznałam, że nie widzę w tym problemu <optymizm>

Ba, mój TŻ snuje na lato wyjazd trekingowy na Islandię Na razie nie wiem, co o tym sądzę, bo utknęłam na etapie "kto poniesie pieluchy?"
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości