..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-28, 21:28   #4321
PriVativ
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

nie przejmuj sie jeden grzeszek malutki nic nie zaszkodzi co do czekolady gorzkiej to ja jej tak nienawidze ze wolala bym nie jesc slodkiego przez rok a gorzkiej nie tkne Chyba ze starta do jogurtu ale slodkiego to wtedy itak jej smaku nie poczuje

Jutro na sniadanie moj kochany omlecik:P Ale chyba nie na słodko bo dopiero trzeba zakupy zrobic,aromat sie skonczyl zostal tylko migdalowy a on jakos dziwnie smierdzi

A co do tej zelatyny zeby do serka dodac to jaka to ma byc? Bo ja nigdy zelatyny w rece nie mialam W diomu znalazlam ale taka do potraw galarety i ryb!! To taka?? I jesczze prosila bym w jakich prioporchach ja dodac?

i jesczze jedno. Chciała bym popracowac nad moim brzuchem,bo co stego ze go niema ale chciala bym miec taki wyrzezbiony kaloryferek Jakie cwiczonka sa najlepsze znacie sie?? Tluszczu na nim wsumie nie mam juz wiec chyba latwiej by mi bylo go wyrzezbic?? dodaje zdjecie o jakie wyrzezbienie mi chodzi miejwiecej bo tych takich wciec po bokach to bym nie chciala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj_4a8455eda9dd830a424defa0f91c7e60.jpg (38,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2008-02-28, 21:39   #4322
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

K_asiaczek z bólem serca pożegnałam sie z moimi gumami fioletowymi chlip chlip nawet leży torebka z nimi na szafce u mnie, a moi znajomi ich nie lubią, ale i tak mówią, że jak za X lat poczują gdzieś ten zapach to tylko i wyłącznie ze mną będzie im sie kojarzył jadłam ja tonami ahhh przez 5 lat od kiedy weszła na rynek, żadnej innej, może dlatego ten mój problem z waga hmmm Aaaa i coca cole light to ja piję, więc to nie grzech, a gorzka czekolada też nie, przecież to nie mleczna!!! i nie cała tabliczka

Jennuś z Latte macchiato tez nie umiem zrezygnować i nawet nie zastanawiam sie jakie tam mleko dodają, ale pewnie tłuste, chyba powiem mojemu przyjacielowi, który jest barmanem w mojej ulubionej knajpie, żeby kupili chude mleko specjalnie dla mnie, ciekawe czy z chudym tez wyjdzie. Więc co jakiś czas jak nie umiesz sie obyć tak jak ja to pij, tylko bez cukru! Tylko jakby co nie zwalaj na mnie, że dieta nie wyszła A co do dozwolonych rzeczy, czytaj wolnych chwilach wątek, to skarbnica wiedzy, ja tak zaczynałam, a jak to nie pomoże to książeczki kup, najbardziej aktualny jest przewodnik, bo w książce nie ma update-u SB. Ale z wątku dowiesz się wszystkiego, a jak coś to pytaj Powodzenia!

PriVativ jak nie masz tłuszczyku to a6w atakuj ;p Tylko przynajmniej 2 razy do końca trzeba trening przeprowadzić, żeby takie efekty były!

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 21:58   #4323
k_asiaczek
Zadomowienie

może jakoś przeżyje chociaż kocham je nad życie ale już oddałam mojemu Tztowi

a qrde co ja mam zrobić jutro jak idę oddać krew dla Maćka Zientarskiego a po oddaniu krwi wiadomo, że wpychają Ci pełno czekolady itp, ja ich jeść nie będę ale co mam w takim razie zjeść ?
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 22:02   #4324
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
może jakoś przeżyje chociaż kocham je nad życie ale już oddałam mojemu Tztowi

a qrde co ja mam zrobić jutro jak idę oddać krew dla Maćka Zientarskiego a po oddaniu krwi wiadomo, że wpychają Ci pełno czekolady itp, ja ich jeść nie będę ale co mam w takim razie zjeść ?
Orzechy, to o magnez i żelazo chodzi albo gorzką czekoladę.

Stary 2008-02-28, 22:06   #4325
PriVativ
Zadomowienie

Ahcak włąśnie sciagam sobie tabelke z a6w nie wiem czy dam rade. Watpie. Ale zobaczyc moge,raz podchodzilam to mnie strasnzie glowa bolala no ale moze yteraz sie spreze. Do wakacji moze sie uda wyrzezbic brzuszek. Musze sie wam pochwalic dzis sobie bylam u fryzjera by razemz dietka moja zmienic tez jako tako wyglad:P i nawet jestem zadowolona Kupilam sobie tez krem nivea ten co opala troszke i sie wlasnie wysmarowalam karnet na solarium schowany czeka na swieta Poki co musze sobie w ten sposob pomagac:P

jutro znowu jade po ten serek turek Zaopatrze sie tym razem w 3 duze bo 2 starczyly mi tylko na niecaly tydzien:P
Ahcak ty jestes bardziej poinformowana i obeznana czy jak ja teraz podchodze od nowa, a przez kilka dni jadlam duzo i wsyztko to czy efekty beda dalej takie jak powinny? czy waga moze schodzic wolniej ?? jak spodziewam sie na dniach @ to w ogole cos spadnie? czy wsyztsko dopiero po @?? Pytam bo niewiem czy mam sie spodziewac przy poniedzialkowym wazeniu efektow jakis czy nie a to juz by byl piaty dzien.
Stary 2008-02-28, 22:06   #4326
styska
Rozeznanie

Ja sie powinnam pod dywan schowac od 3 dni ciagle z czyms grzesze, jak nie 2 paski gorzkiej czekolady, ktora juz sie konczy i mam nadzieje ze jej nie kupie tak szybko,to sie trafi banan a dzis bagietka wpadla mi w dlonie. I wogle ciagle bym cos jadla. Buuu ale za to pocwiczylam dzisiaj troche i za kare na piechote poszlam na zajecia. No i oczywiscie jak na obecna chwile przystalo nie wylamuje sie z tym,ze @ sie zbliza.
Czekam na lepszejsza pogode i na te spodenki i zaczynam biegac,wtedy nawet jak zgrzesze czyms to przynajmniej spale. Dobrze,ze 1 faza za mna bo bym chyba codzienie ja zaczynala od nowa.

Ostatnio robilam sobie omleta na slodko z aromatem, a do tego wymieszałam twarog z jogurtem, slodzikiem i pare malin z jagodami. Jakie to bylo pyszne!!!

Jutro na sniadanie jajecznica z twarogiem. Powiedzcie mi ile wy dziewczyny jecie jajek w tygodniu?Mi wychodzi ze jem cale opakownie tj 15 jajcow Czy to bardzo źle czy w normie w miare?
Co do kaw to kiedys pracowalam w coffee shopie i wszystkie kawy moglismy robic z kazdego rodzaju mleka i z wygladu nie wyroznialy sie niczym.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 22:10   #4327
evaniqa
Raczkowanie

dzien 11 - kryzys

czy ta faza I koniecznie musi trwac 14 dni?????

czy mozna juz stopniowo wprowadzac produkty z fazy II ?

Jestem rzeźbiarzem, materiałem jest moje ciało

evaniqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 22:10   #4328
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Ja sie powinnam pod dywan schowac od 3 dni ciagle z czyms grzesze, jak nie 2 paski gorzkiej czekolady, ktora juz sie konczy i mam nadzieje ze jej nie kupie tak szybko,to sie trafi banan a dzis bagietka wpadla mi w dlonie. I wogle ciagle bym cos jadla. Buuu ale za to pocwiczylam dzisiaj troche i za kare na piechote poszlam na zajecia. No i oczywiscie jak na obecna chwile przystalo nie wylamuje sie z tym,ze @ sie zbliza.
Czekam na lepszejsza pogode i na te spodenki i zaczynam biegac,wtedy nawet jak zgrzesze czyms to przynajmniej spale. Dobrze,ze 1 faza za mna bo bym chyba codzienie ja zaczynala od nowa.

Ostatnio robilam sobie omleta na slodko z aromatem, a do tego wymieszałam twarog z jogurtem, slodzikiem i pare malin z jagodami. Jakie to bylo pyszne!!!

Jutro na sniadanie jajecznica z twarogiem. Powiedzcie mi ile wy dziewczyny jecie jajek w tygodniu?Mi wychodzi ze jem cale opakownie tj 15 jajcow Czy to bardzo źle czy w normie w miare?
Co do kaw to kiedys pracowalam w coffee shopie i wszystkie kawy moglismy robic z kazdego rodzaju mleka i z wygladu nie wyroznialy sie niczym.
ja tez pociesam sie tymi spodenkami i ze bede szybciej soalac tluszczyk. ALe poki co czekam i czekam i jesczze nie doszly!! Mam nadzieje ze jutro juz beda,,,, Ja tez duzo jajek jem:P uwielbiam je U mnie jutro omlet na sniadanie ale z czym to niewiem....hmmm...
Stary 2008-02-28, 22:11   #4329
Agneska
Rozeznanie

Dobry wieczór Drogie Panie

Dzisiaj miałam taki zagoniony dzień, że nawet nie zdążyłam do Was zajrzeć. Jak ja nie lubię takich dni ... Ale niestety czasami mają miejsce O swoim dzisiejszym jadłospisie nawet nie powinnam wspominać, bo nie ma czego, ale może mi trochę ulży jak to napiszę, bo na razie jestem mega zła Moja dzisiejsza dieta to zaprzeczenie wszelkich możliwych zasad zdrowego odżywiania. Dzisiaj wszystko zrobiłam odwrotnie - z domu wybiegłam o samym serku homogenizowanym naturalnym z aromatem waniliowym i odrobiną słodziku (takie śniadanie), na drugie uratowała mnie garść orzechów, ale to było 5 godzin później!! Obiad - Snickers (wiem, wiem - "świetny wybór") Kolacja - dopiero tu miałam chwilę oddechu i żeby nie rzucić się na jedzenie, bo przecież cały dzień w biegu i stresie nic nie zjadłam - zmusiłam się do pół kostki sera białego z pomidorem. Nic mądrzejszego nie miałam w lodówce ani nie miałam sił robić... Normalnie to jest tak, że jak się coś pieprzy to na całego! Miał być dzisiaj super dzień, a wyszła za przeproszeniem pupa ... I w dodatku @ się spóźnia, co mnie wkurza, bo nie lubię jak coś idzie niezgodnie z planem. Miał być dzisiaj i kropka, a on co? Przyjdzie kiedy mu się będzie podobało.

No nic Dziewczyny, uciekam do spania. Niech ten okropny dzień się już skończy. Ale jak tak do Was napisałam, to od razu mi lepiej

Dobrej nocki i do jutra

P.S. Ale się rozpisałyście Musiałam czytać 4 strony postów hehe. W każdym bądź razie tak trzymać

Stary 2008-02-28, 22:12   #4330
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
jak spodziewam sie na dniach @ to w ogole cos spadnie? czy wsyztsko dopiero po @?? Pytam bo niewiem czy mam sie spodziewac przy poniedzialkowym wazeniu efektow jakis czy nie a to juz by byl piaty dzien.
ja jak miałam okres to cały czas mi waga stała w miejscu ale ćwiczyłam dalej i jak się okres skończył to 2 kg sobie poszły w dal

a czy mogę czekoladę gorzką ale z mniejszą zawartością kakao niż 90% bo takiej już w życiu nie zjem?
Stary 2008-02-28, 22:28   #4331
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cukiereczeQ Pokaż wiadomość
O: porcja kapusniaku

jak potem zglodnieje to jeszcze raz zjem kapusniak bo ma malo kcal i jest pyszny a na kolacje serek homo z wiorkami mniam
Dawaj przepis na kapuśniak

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 04:40   #4332
201803260919
BAN stały

znowu pierwsza na forum z rana
a wiec: melduje ze zaczelam piaty dzien jak dotad - 2 grzechy: wczoraj kromka pelnoziarnista, oraz przedwczoraj łyk herbaty lipton green tea, ktora sie okazala słodką masakrą. no i nieswiadomie duzo gum airwaves porzeczkowych! ;( Ahcak, oj moglas tego nie ujawniac... teraz duzo z nas cierpi psychicznie chyba...
ale dobra, teraz ja mam cos: patrzylas na sklad Twojego ukochanego serka turek light? ta maczka z cheleba swietojanskiego i skrobia modyfikowana to są dobre, a maltodekstryna w mojej gumie do zucia jest beee? tak?

mam nadzieje ze wyczujesz zartobliwy ton mojej wypowiedzi.. z ukrytym żalem wynikającym z obowiązku porzucenia mojego nałogu gumowego... przykro mi, padlo na Ciebie, bo w sumie to Ty odebralas mi beztroske i wspaniały smak w ustach :P hihi

buziaki, milego dnia
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 05:02   #4333
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Ja też już nie śpię od godziny

Hehehe biedactwa zabrali dzieciom zabawki - gumy, wiem, że to boli, ale pomyślcie, że każda guma to podnosi poziom glukozy we krwi jak jedno piwo A piszą without sugar kłamcy! Ja sobie to tak przetłumaczyłam i wskoczyłam na Orbitki przeróżne

Co do serka to patrzyłam, dlatego się z nim wstrzymywałam przez pewien czas, ale już na II fazie sie skusiłam. No niestety to mankament tego serka jest, wybór na I fazie należy do was, a w II fazie to nawet zwykły cukier od czasu do czasu może być ;p heheh ale Ci zaskoczyłam pewnie... czytam etykiety zawsze A padło na Turek, bo innego serka homo naturalnego Light nie mogę znaleźć I dlatego nawet nie zainteresowałam się co to jest ta mączka i jakie ma IG, wiedziałam tylko, że jest i nie wiem ile jej dokładnie jest, ale pewnie mało ^^

Milusiego dnia

Edit:
Podkusiłaś mnie tym pytaniem zaczepnym heheh i zamiast sie malować to poszukałam Z tą mączka chleba świętojańskiego jest wszystko OK

Edytowane przez Ahcak
Czas edycji: 2008-02-29 o 05:25
Stary 2008-02-29, 05:40   #4334
201803260919
BAN stały

eeeeeeee, a ja myslalam ze spowoduje ze bedziesz cierpiec tak jak ja! :P hihi
no coz.. nie udalo mi sie, za madra jestes
ale 1 guma jak 1 piwo????? o nie nie nie.... to napewno nie tak.. nie strasz!
bo ja w takim razie musze od nowa dite zaczac, bo zeby tyle piw wypic na SB... i to nieswiadomie hihi
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 06:15   #4335
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez agaaata Pokaż wiadomość
eeeeeeee, a ja myslalam ze spowoduje ze bedziesz cierpiec tak jak ja! :P hihi
no coz.. nie udalo mi sie, za madra jestes
ale 1 guma jak 1 piwo????? o nie nie nie.... to napewno nie tak.. nie strasz!
bo ja w takim razie musze od nowa dite zaczac, bo zeby tyle piw wypic na SB... i to nieswiadomie hihi
Z tym porównaniem do piwa to chodzi o Indeks Glikemiczny nie o kaloryczność, a wiesz na czym polega IG, nie?

Stary 2008-02-29, 07:58   #4336
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

hello lasaeczki moje kochane cudowne i w ogóle THE BEST OF zjadłam w biegu na śniadanko 2 serki wiejskie i popijam teraz czerwoną herbatkę... mmmMmmMmmMmm... już 6 cm schudłam w pasie ale waga ciągle 63,5 kg czy to normalne zeby kilogramy nie leciały a centymetry tak???
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 08:06   #4337
blonndee
Wtajemniczenie

no to ja dzis od nowa na Ifazie. tym razem MUSI sie udac!
zwazylam sie rano i zmierzylam po moim obzarstwie i sie zalamalam! 61,7kg, talia:75 biodra:94 biust:95 no dobra, koniec uzalania sie, to mnie zmotywowalo! jeszcze ok 14kg do zrzucenia! bedzie dobrze

to ja dzielnie juz ze slim coffee, ide zjesc sniadanko i lece na zakupy!
3mam za was wszystkie i za siebie kciuki, sciskam mocno i milego, udanego dnia!
Stary 2008-02-29, 08:07   #4338
PriVativ
Zadomowienie

powiem ci ze mozliwe bo ja tydzien wczesniej na wadze 54 stanelam a lecialo z bioder i ud dalej. No ale tamte wymiary to teraz dla mnie marzenie

Dziewczyynki kochane mam dzis poyszne sniadanko:P OMLECIK tylko jak juz pisalam,na slodko raczej nie WIEC Z CZYM TO NIEMAM POJECIA;/ chyba sam albo moze z majonezem?;> kurcze czy ta lodowka musi byc akurat dzis prawienze pusta jesli chodzi o SB?? ;(
Stary 2008-02-29, 08:09   #4339
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, weekend przed nami i jeśli o mnie chodzi to znowu będzie ciężko- po pierwsze imprezka rodzinna, a po niej imprezka w klubie- więc alkohol będzie ....ale cóż nie można sobie wszystkiego odmawiać

O co chodzi z tymi gumami do żucia, ja żuję tylko Orbit te wybielające, bez cukru, takie można ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 08:10   #4340
k_asiaczek
Zadomowienie

dzień dobry ja właśnie wróciłam z badań krwi, zjem sobie jajeczniczkę i pędzę oddać krew (oczywiście po drodze zaopatrzę się w gorzką czekoladę )
Stary 2008-02-29, 08:17   #4341
cukiereczeQ
Rozeznanie

dzien doberek ja juz po sniadanku - dzis po raz pierwszy zrobilam sobie omlecika na szynce ale kurcze nigdy nie udaje mi sie go przewrocic na druga strone w calosci zawsze sie rozwala a wam udaje sie to bez problemu ? ja daje bardzo malo oleju moze to tez ma na to wplyw. Ogolnie bylo dobre ale jutro bedzie lepsze bo dodam pieczarek i sera (juz mi sie skonczylo)a na obiadek bedzie panga z fasolka

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 08:25   #4342
cukiereczeQ
Rozeznanie

dziewczyny sprzeralam sobie dzisiaj w necie i znalazlam informacje ze niby na SB mozna jesc bita smietane light ? hmmm jakos trudno mi w to uwierzyc zreszta w sklepach nie widzialam bitej smietany light a moze tu chodzi o np. taka sniezke light z proszku a nie o taka w aerozolu ??????

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 08:26   #4343
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
dzien doberek ja juz po sniadanku - dzis po raz pierwszy zrobilam sobie omlecika na szynce ale kurcze nigdy nie udaje mi sie go przewrocic na druga strone w calosci zawsze sie rozwala a wam udaje sie to bez problemu ? ja daje bardzo malo oleju moze to tez ma na to wplyw. Ogolnie bylo dobre ale jutro bedzie lepsze bo dodam pieczarek i sera (juz mi sie skonczylo)a na obiadek bedzie panga z fasolka
mi sie nawet w polowie nie udaje tez mysle, ze to przez to, ze malo oleju... ale mozesz wlaczyc maly gaz i pod przykryciem smazyc, tez wyjdzie
Stary 2008-02-29, 08:30   #4344
k_asiaczek
Zadomowienie

mi się jakoś udaje, spróbuj dłużej poczekać aż się zetnie na górze i wtedy siup na drugą stronę

glizdka wydaje mi się że możliwe, gdyż babka, która robi badania w moim aqua parku powiedziała, że była raz dziewczyna, która w pasie spadła 10cm (i musiała sobie spodnie zwężać) a w kg to było jakieś 2 kg
Stary 2008-02-29, 08:33   #4345
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
mi się jakoś udaje, spróbuj dłużej poczekać aż się zetnie na górze i wtedy siup na drugą stronę

glizdka wydaje mi się że możliwe, gdyż babka, która robi badania w moim aqua parku powiedziała, że była raz dziewczyna, która w pasie spadła 10cm (i musiała sobie spodnie zwężać) a w kg to było jakieś 2 kg
tylko pogratulowac

mi sie wydaje, ze tu chodzi o miesnie. moze cwiczyla duzo, spalila tluszcz, ale miesnie jej sie rozrosly a one b.duzo waza stad taki maly deficyt
Stary 2008-02-29, 08:39   #4346
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Ja wlasnie jestem po sniadanku, dwa jajka sadzone na chudej szynce plus pomidor i szczypiorek. Na obiad piers z indyka zapiekana z pesto i mozzarela

Miłego piątku plażowiczki!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 08:56   #4347
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny sprzeralam sobie dzisiaj w necie i znalazlam informacje ze niby na SB mozna jesc bita smietane light ? hmmm jakos trudno mi w to uwierzyc zreszta w sklepach nie widzialam bitej smietany light a moze tu chodzi o np. taka sniezke light z proszku a nie o taka w aerozolu ??????

o boze jak ja bym mogla jesc bita taka na I fazie to bym chyba na niej zostala do konca zycia bita smietane to ja uwielbiam Normalnie kocham!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 09:00   #4348
styska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja wlasnie jestem po sniadanku, dwa jajka sadzone na chudej szynce plus pomidor i szczypiorek. Na obiad piers z indyka zapiekana z pesto i mozzarela

Miłego piątku plażowiczki!
Twoj obiad na pewno bedzie pyszny Ja dzis robie leczo, a nawet juz je zrobilam bo potem nie bede miec czasu tylko cukini brak bo mi sie o niej zpaomnialo.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 09:37   #4349
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
mi sie nawet w polowie nie udaje tez mysle, ze to przez to, ze malo oleju... ale mozesz wlaczyc maly gaz i pod przykryciem smazyc, tez wyjdzie

a mi się zawsze udaje a po położeniu na tależyk spłaszcza wam sie ten omlet???? bo mi tak na patelni jest taaaaaki pusisty a potem na tależu taki na 0,5 cm
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 09:39   #4350
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Przeczytajcie skład tej śmietany, tez miałam na nią chętkę kiedyś, ale tam jest cukier A w diecie można bitą śmietanę light, ale może w kraju Agatstona jakąś taką robią albo samemu może jakoś można, np. ubić białka ze słodzikiem i dodać mleka, albo bez mleka, a te białka ze słodzikiem można włożyć do piekarnika i zrobią się nam bezy

Jejku ja dziś miałam na 8 na uczelnie, i już po zajęciach... jaki długuuuuugi dzień przede mną, i pewnie więcej wtranżolę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości