|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Piszę tutaj, bo gdzie indziej nie chciano mi odpisać :P Od jutra wchodzę w R i pytanie dotyczy tego czy jak będę korzystać z gotowych jadłospisów zamieszczonych na forum to mogę np łączyć śniadanie z innej propozycji jadłospisu z obiadem z jeszcze innej? Co pić do tego wszystkiego na R? Wodę? I jak w jakim czasie wy dziewczyny schudłyście? Od jutra zaczynam, mam nadzieję że dam radę, jestem strasznie podłamana wyglądem moich łydek i ud, generalnie jestem dość spora od pasa w dół, mam 170cm wzrostu i ważę 65 kg tylko że ogromna część z tego to tłuszcz. Próbowałam kupić sobie spodnie na lato i nie mogłam, bo ŻADNE nie chciały mi przejść przez łydkę! Powiedziałam dość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne,ze mozesz laczyc rozne propozycje posilkow,byleby byly one z literka R i dobrze ocenione przez znające sie. Powodzenia w odchudzaniu,ktore jest procesem dlugotrwalym ![]() Czesc Dziewczynki ![]() Paskudna pogoda,non stop pada ![]() Ciagle łaze z psem na zewnatrz i juz mam go dosc ![]() Nudy,tesknota za TZ ![]() ![]() A tu,lipa ![]()
![]() |
#4323 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() ja już u rodziców. Wieczór z TŻ-em dobrze mi zrobił, jakoś mi lepiej od razu, szkoda tylko ze rano musiałam w miarę wcześnie jechać bo o 12 miałam spotkanie komisji wyborczej (przygotować lokal, policzyć karty itp...) no a TŻ pojechał do akademika.... Ale już niedługo długi weekend i będziemy się więcej widywać ![]() Po spotkaniu komisji przyjechałam na obiad do rodziców, pogadałam z mama, pomogła sprzątać i zaraz się biorę za robotę bo mam tłumaczenie zlecone do zrobienia (sesja w toku, studenci się zgłaszają ![]() miłej reszty soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
A Wy co?
![]() ![]() Ja właśnie padam na nos z niewyspania i bólu głowy więc odpuszczam sobie na dziś kontynuację nauki (będę tego żałować, ale cóż nie mam siły ![]() ![]() dobranoc ![]() a i nie zapomnijcie iść jutro na wybory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witajcie, nie pisalam bo nie mam jakos weny... chodze jak struta od 2 dni.. wyjscie sie udalo firmowe tak srednio.. troche za duzo alko dla mnie ale jzu sie czuje oki. Poza tym smutno mi i tesknie za domem, przyjaciolmi i rodzina.. jade zaraz z TZtem na zakupy mielgo dnia wam zycze ![]()
![]() |
#4326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już po głosowaniu i zaraz się idę zbierać na moją zmianę (bo mam na popołudnie). Mam nadzieję, że jakoś to zleci no i ze później szybko policzymy głosy ![]() Miłej niedzieli Kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zadomowienie
|
Witam po przerwie
![]() Jak widac wrocilam i żyję ![]() Troche sie przez ten czas wydarzyło, acz przedstawie wsio w skrocie. Zbytnio nastroju do pisania nie mam ostatnimi dniami.. Pierwsza' z wizyt tam odbyla sie szybko, badania krwi i propozycja mego lekarza,ze skonsultuje mnie z kierownikiem chirurgii plastycznej w wojskowym instytucie med. na Pradze. Jako,ze facet gdzies pilnie wyjechal, wizyte przelozono na zeszly poneidzialek. Więc przepustka, 2 dni w Wawie, czyli zwiedzanie m.in Wilanów, starówka +trucie matki.. Potem Gdynia, i znowuż.. Położyli mnie na oddziale 17 maja. z 1 kobita po 30, młoda,ładna,spełniona (także finansowo ![]() pogadałam se troche, dostrzegłszy pewne korelacje ze swoim 'stanem' sprzed roku nie az tak zle ale w tym samym miejscu co mi (ale żuchwa) bardzoo podobne objawy niby wycinek był ,ale dalej nie wiem ewentualnie czesc kosci mogli jej wyciąć :yyy: No nic, konsultacje jednak przelozono na zeszłą srode bo jakis nagly przypadek tamten miał. Ciut sie pomeczylam, wbrew przepisom wybywszy poza obszar COI do McDonaldsa et.c nie od dziś wiadomo, że Jaś wędrowniczek taki ze mnie ![]() Az nadszedł (zaiste) wiekopomny dzień. Wsiadłszy w Skodę Octavię doktorka , wyruszyliśmy na spotkanie z guru chirurgii plastycznej (ot pracuje też w uznanej za najlepszą w Polszy klinicie tego typu..) W trakcie podróży dr chętnie i barwnie opowiadał nt swej ‘pracy’ (a któż inny jak nie ja pytał)okolic stolycy,żartował ogólnie sympatyczne wrażenie . Się zjawiliśmy. Pierw sam poszedł do gabinetu coś tam pewnie wyjaśnić (znają się i przyjaznią od wieluuuu lat de facto) Aż przyszła moja kolej. Raz dwa trzy, Ustalono,że część nadmiaru wytną ,częśc oddesą, Termin z kolei ustalimy nastepnego dnia jako ze dzis operuje. Totez w czwartek dostalam wypis,skierowanie,dokumen tacje i pognałam na Pragę, Przyjela mnie sekretarka iw koncu oddziałowa pielegniarka,gdzie w grafiku zaproponowała date 2 czerwca, (mogl być koniec maja ‘od ręki’ ale miał wyjechac na jakiś kongres),ale ze tydzien zaliczen et.c Zdecydowalam się na 15 czerwca. Totez wtenczas zjawie się o 7 rano z plikiem wynikow badan iiii. Potem jeszcze pochodzilam z matką po centrum ,bardziej nieznanych teranach, zachwyciwszy się. I architekturą i panujaca tam atmosferą. Jakos takos w Wawie czuję się zdecydowanie lepiej niż w 3c I wogole lepsze warunki,prespektywy co do kariery,finansów A jacy faceci *_________________* Wymuskane samcze laleczki niczym z żurnala czyli cos co lubię najbardziej B) No nic przespiwszy się wrocilysmy. W gdyni jak zwykle szaro,zimno + ogrom nauki. A że nie chce się czlekowi zupelnie nic.. Finalnie 3 przedmioty zaliczylam na 3 (w tym za dwie prace obnizyly mi z czworki bo z wiadomej przyczyny oddalam po terminie :yyy: ) Jutro pierwszy ustny egzamin z teorii literackich, hermeneutyka, fenomenologia i te sprawy, czytałam co nieco ale srednio mi to idzie ==’ W srode historia zycia codziennego, oj będzie poprawka Pod koniec miesiaca ostatnie 2 , gdize musze wogole cos zaczac. Poza tym wszystko byloby jako tako,gdyby nie jakże ‘fartowna’ data 26.05 Ot wracam do domu z prezentem dla matki niby, Wtem wiesc z e jej brat, a mój ojciec chrzestny, Bardzooo fajny człowiek,pomocny itd. Miał wypadek samochodowy, Ot na wsi u swych rodzicow jechał zmieniac opony do nowego samochodu , spokojnie,bezpiecznie,az tu z niewiedy przyczyny smaochod zatoczyl kolo z lewego pasa zjechal na prawy, uderzywsyz z impetem w drzewo, boczną stroną od kierowcy… Drzwi jakby wbily się w niego, Ów cos się skulił,miał airbagi, Przyjechała straz et.c Cieli go z wdoch stron co by wyciagnac z ze zmiazdzonego do polowy pojazdu.. W szpitalu stwierdzono złamanie podudzia i miednicy.. Do lipcama lezec plackiem potem rehabilitacja.. Milusio.. Radosny,oddany czlowiek, dopiero co wrocil z rejsu kucharzana nowym statku, po raz pierwszy zadowolony ze swej pracy aż tu.. Taa ‘bozia ‘dała taką kare.. ![]() Poza tym.. Towarzysko tak se, Dogaduje się jako tako z ludzmi z roku,ale żeby nawiazac z nimi kij wie jakie przyjaznie to niet.. Klasycznie przezylam ente zauroczenie w pewnym panu z 2 roku i mgr filologii zarazem. Zakrecony koles, niezle jezdzi na desce, podrozuje (indie i te sprawy),,dosc sympatyczny, Wydaje mi się,ze odwzajemnia tę fascynację (się gapi,się spojrzy się usmiechnie ![]() Ponadto raczeeej zajety (akurat w kwestii flirtu nie przeszkadza mi to nic a nic ![]() Acz rok akademicki biegnie ku koncowi zajec ni ma, wiec trza dac na wstrzymanie, Raczej nie poslucham rad znajomych co by chociaz requesta na myspace poslac, Az tak zdesperowana nie jestem. Zresztą dwoch innych jest w zanadrzu więc _^_ Z matką kłotnie, sprzeczki, wieczna krytyka uwagi,narzekanie. Brak słów . Jedynym pozytywem był czwartkowy koncert w stoczni gd. Pierw polscy artysci (Kora i jej wokal *______* ) potem Scorpions, Dziadzki się trzymają,że hej. Mimo kiczowatych wizualizacji rodem z festiwalu Sunrise, wdzianek i piosnek na jedno kopyto moc gitar i perksusji niezle mną wstrzasla. Acz nie tak jak.. Ot po 20 minutach czekania w zimnie Zjawiła się niejaka Kylie Minogue. Intro (wizualizacje/muzyka /tancerze) wbilo mnie w ziemie. Potem było jeszcze lepiej. Tyle pasji,energii,swietny wokal ,kontakt z publiką, prezencja (kilka razy zmieniala stroj ;p), dynamiczna aranzacja piosenek i wszystko inne. Cud Miód i tyle *________* Show jakich mało, dopracowane na ostatni guzik. Rozpływałam się,tanczyłam i kontemplowałam, Z lekką nutką żalu,ze zamiast w sektorze A jestem w D ,gdzie wsio b.slabooo widac, jedynie telebimy ratowały sytuację i tym,ze w połowie przez narzekanie wiadomo kogo trza było się zwijac (oczywiście po mym wyjsciu zagrala me ulubione utwory ;f) Tak czy owak. Od 3 dni w domowych glosnikach nie leci nic innego jak Kylie :P Po prostu urzekły mnie te popowe/ electro nuty i tyle. Jakby kogoś to zainteresowało to zapodaję linki z koncertu. Nie moje,jako ze aparat padł ale.. http://www.youtube.com/watch?v=bVTYJUKTkPw http://www.youtube.com/watch?v=SInuhmem_HI Enjoy ![]() No nic koncze powoli, Wypadałoby jeszcze sie co nieco ‘pouczyc’ na jutro, a potem się zobaczy.. Miłego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witam ![]() u mnie nie za dobrze, zmęczona jestem- nie wiem po czym, z chłopakiem jakoś dziwnie, sprawy towarzyskie też tak sobie ![]() ![]() ![]() chociaż najbliższe dni zapowiadają się całkiem ciekawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Wy pewnie tak imprezujecie cały weekend, że nie naskrobiecie nic nawet ? ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobryy
![]() Wróciłam z Warszawy wczoraj o 21. NIe miałam już kompletnie siły na nic bo w ciągu 3 dni spałam tylko 4 godziny... ![]() Pogoda się udała. W 1 dzień troszkę pokropiło , ale byliśmy w Muzeum Powstania Warszawskiego ,więc pogoda nie była aż tak potrzebna. Nauczyciele dali nam kompletny luz. Sami szaleli gorzej niż my ![]() ![]() No i kurcze do szkoły muszę się na 13 wybrac ![]() Wogole bym nie poszła , tylko na fizykę muszę iść ;( Głupia nauczycielka musiała to przełożyc po wycieczce ![]() A w środę mam komers , więc jutro jakąś sukienke pasuje mi kupic ![]() MIłego dnia , poczytam Was konkretniej pozniej ![]() ![]() Nmzc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane
![]() I weekend jak to zawsze bywa zleciał w mgnieniu oka i dzisiaj znowu poniedziałek.......Ale był fajny weekend. W piątek byliśmy u kumpla i opijaliśmy jego urodzinki, a w sobote majpierw spotkanie większości naszej paczki w domu Tż- troche popiliśmy i na imprezke sie wybraliśmy ![]() Na wyborach nie byliśmy- jak to moj Tż stwierdził na kogo tu głosować jak jeden jest gorszy od drugiego ![]() A teraz pije herbatke i szperam po wizażu ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
będziemy trzymać kciuki żeby wszystko poszło super ![]() Cytat:
ehhh, współczuję chrzestnemu, szczęście w nieszczęściu ze mu sie coś jeszcze gorszego nie stało po takim wypadku ... Cytat:
a Ty tam zawsze zakładasz ze zajęty ![]() ![]() Cytat:
![]() kiedyś Cię dopuszczą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na pewno kupisz coś ładnego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ja już wyspana po wyborach ![]() ![]() ![]() Zaraz sie zbieram i wracam do Katowic bo przecież czeka mnie nauka ![]() ![]() miłgo dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja w pracy, malo roboty wiec zagladam na chwile. Wczora bylam w Ikei, potem na obiedzie z TZtem w restauracji, na spcerku, malowalam plot, robilam jedzenie na dzis i takie tam. Spakowalam sie juz i jestem gotowa do wyjazdu a tu jesczze 2 dni przede mna.. wrr... poza tym od przedwczoraj mnie boli glowa i to taki bol ze rozsadza...a nie pilam od piatku i spalam duzo i wogole i nei wiem czemu.. i wlasnie dostaje okres.. ehhh.. Dobrez,ze to przed wyjazdem akurat a nie w srode! mielgo dzionka!
![]() |
#4333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszę się, że się dobrze bawiłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe no tak ![]() Cytat:
![]() czyli ja mam już wakacje ![]() poniedziałek mija interesująco, dziś dzień sportu więc brak lekcji, na dodatek przyjechał do mojej szkoły On i rozmawialiśmy i wgl, faaaajnie było ![]() denerwują mnie tylko te moje humorki, wczoraj było źle a dziś znów fajnie.. ![]() póki co popijam kawkę i przeglądam co nowego w necie ![]() ![]()
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2009-06-08 o 13:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
Ja tylko bry i miłego wieczorku
![]() Jestem padnięta, a wyśpię się dopiero w czwartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Wtajemniczenie
|
Baby- ja śliczna ?
![]() ![]() On to chłopak z którym kręcę jak to się mówi ;d taki mmmmm że aż mmm haha ![]() te humorki to taki wiek chyba ![]() ![]()
#4338 |
Wtajemniczenie
|
Malalejdi no ja wlasnie tez juz od 2 dni ma bol glowy! i to taki ze hoho! a chce podkesrlic ze ja prawie nigdy nie mam boli glowy!
![]() ![]() Baby no juz 2 dni tylko ![]() witajcie laleczki, no jaki mialam dzis dobry dzien ![]() ![]() ![]() ![]() popoludniu piekna pogoda sie zrobila na dworze i po powrocie z pracy szybko sie przebralam,otworzylam winko i siedzielismy z sasiadami na dworze w slonku i popijalismy i gadalismy...no swietnie bylo... ale bede cos czuje lekko skacowana jutro.. Niby 2 kieliszki czerwonego wytrawnego tylko ale w slonku i wogole i taka happy jestem teraz ![]() na szczescie tylko 2 dni przede mna: ![]() lece sie polozyc teraz i poczytac i mam nadzieje,ze szybko zasne i juz bedzie jutro i potem tylko pojutrze, ![]() dobranocka ![]()
#4339 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no właśnie nie byłam, ale słyszałam ze jest super wiec bardzo chętnie bym się wybrała ![]() ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() przede mną kolejny nieciekawy dzień spędzony na nauce ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
a gdzie Wy się podziewacie?
![]() ![]() ja właśnie jem śniadanie ( i próbuję tego nie zwrócić natychmiastowo nerwów :/) i zaraz idę na uczelnię. Podobno koło 10-11 to zaliczenie ma być, ale kto ich tam wie ![]() trzymajcie kciuki ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zadomowienie
|
Siema dziewuszki
![]() Przepraszam, że znów zniknęłam, ale ostatnio byłam tak zalatana, że nie chciałam się rozpraszać.... W weekend byłam poza 3city (czerwcówka, super było, ale o tym później), a wcześniej wiadomo - sesja i tysiąc zaliczeń... a po powrocie ostatnie poprawki do pracy, drukowanie oprawianie formatowanie i tym podobne - na cale szczedscie promotorowi praca sie podobala wiec poprawki byly czysto kosmetyczne, ale i to zjadlo mi masę czasu i nerwów........do tego jeszcze dziś egzamin, ostatni, z fotografii na który niewiele umiem więc liczę na szczęście... Muszę cyknąc sobie jeszcze 4 fotki do dyplomu i jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to dzis wszystko (indeks, prace) oddaje i WAKACJE ![]() ![]() Trzymajcie za mnie kciuki, ja za Was trzymam tez - za wszystkie egzamy,sprawdziany, zaliczenia no i ogolnie za mily i udany dzien ![]() Już nie mogę, chce wolneee! Wieczorem dzis do pracy, ale mam nadzieje, ze znajde jeszcze miedzy uczelnia a praca czas zeby w koncu Was porzadnie poczytac i odpisac ![]() Buziaki kochane ![]()
#4342 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry,
widze maly ruch na plotkowym, nadrobie pozniej. Jutro do Polski lecimy,taka bylam happy a TZ wczoraj prace stracil i dobry nastroj prysl... nie wiem jak damy rade ze wszytskim...kredyt,rachun ki,jedzenie... a z praca bardzo zle jest... lece do pracy, odezwe sie na lunchu, milego dnia kochane ![]()
#4343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() agolek - kurcze przykro mi że stracił twoj Tż prace. Ciężkie czasy są ale może akurat trafi się jakaś oferta ciekawa i wszystko się ułoży ![]() Witajcie ![]() Od poniedziałku ostro wzięlam się za nauke bo sobotnie examiny tuż tuż... Co dziennie czytam te wszystkie ustawy rozporządzenia, ehhhh tyle tego jest a gdzie dopiero to zapamiętać... Ale jestem pozywtywnej myśli ![]() Teraz mam większy problem czyli jak się urwać z pracy i iść na ryneczek zobaczyć co mają dzisiaj ciekawego bo ostatnio widziałam super buty i bluzeczki ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jabłuszko oczywiście, że trzymamy kciuki ! ![]() u mnie w porządku. posprzeczałam się wczoraj trochę z rodzicami, ale chociaż uzyskałam pełne pozwolenie na koncert ![]() ![]() byłam też u fryzjera i jestem zadowolona ze ścięcia. zaraz trza się brać za sprzątanie, pod południu na miasto z przyjaciółmi. tylko, żeby się znów nie rozpadało jak wczoraj ![]() ![]() miłej środy ![]()
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - fajnie ze się odezwałaś
![]() ![]() ![]() Agolku - strasznie mi przykro że Twój TŻ stracił pracę ![]() ![]() ![]() MałaLejdi - a co studiujesz? Melduję że zdałam i niniejszym skończyłam studia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie jem obiad a później się muszę szybko spakować, iść na angielski i później pojechać do rodziny bo moi rodzice wyjechali na weekend i muszę domu pilnować ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zadomowienie
|
Ewusia_Marchew- studiuje administracjie
![]() No i udało mi się wyrwać z pracy żeby na zakupy leciec ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() witajcie, ja juz po pracy, dostalam wieeelki czekoladowy tort, butelke prawdziwego szampana, czekoladki, kartki a cale biurko rano bylo przybrane balonami, napisami, znaczkami i konfetti... az mnie scisnelo za gardlo... super dzien w pracy.. potem milo z sasiadami na ogrodku, wlasnie sie wykpalam i ide sie polozyc i poczytac. I mam nadzieje,ze szybko zasnebo rano o 3 pobudka ![]() a poza tym myslimy z tztem o separacji bo nam sie nie ukalda.. okazuje sie ze milosc nie wystarcza czasem.. czuje sie przegrana w zyciu w takich chwilach.. jutro mi stuknie 30ka a ja dalej w tym samym punkcie co 10 lat temu.. tyle ja, trzymajcei sie cieplo wszystkie. do uslyszenia z polski. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ponieważ już jest ten dzień życzę Ci Agolku wszystkiego naj, naj, najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie TŻ poszedł sobie ode mnie, a ja idę się myć i spać bo trzaby się może się wyspać w końcu ![]() dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie wiem czy "dobry" , ale postaram się ,żeby taki był. Otóż sukienke kupiłam i wczoraj poszłam na komers. Było dość fajnie nawet ![]() ![]() ![]() Co do niego to wiem że się do wymarzonego nie dostane... ![]() Jestem zadowolona jedynie z 1 rzeczy . Otóż mianowicie mowię , że mam 5 z fizyki ![]() ![]() ![]() ![]() NO i jest fajnie bo do szkoły dopiero w poniedziałek idziemy ![]() Cytat:
To jak się z nim już tak dobrze zakręcisz to pokaż mi go na NK ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jabłuszko ![]() milego dnia ;* |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego Agolku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.