![]() |
#4321 | |||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Pamiętnik kota Dzień 752
Moi więziciele ciągle dokuczają mi jakimiś dziwnymi kołyszącymi się na sznurku przedmiotami. Sami rozrzutni w jedzeniu świeżego mięsa karzą mi wcinać jakieś suche płatki. Tylko nadzieja ucieczki trzyma mnie przy życiu a zniszczenie jakiegoś mebla daje mi troszeczkę satysfakcji. Możliwe, że jutro zjem im jakiegoś kwiatka. Dzień 761 Dzisiaj biegałem pod nogami moich więzicieli z myślą o ich morderstwie, I prawie mi się to udało. Muszę spróbować na szczycie schodów. W celu obrzydzenia i zniechęcenia tych bez moralnych oprawców, zmusiłem się raz do zwymiotowania na ich ulubiony fotel. Muszę spróbować to powtórzyć im na łóżko. Dzień 762 Spałem cały dzień tylko po to, aby drażnić tych więzicieli w późnych godzinach nocnych niekończącymi się prośbami o strawę. Dzień 765 Urwałem myszy głowę I przyniosłem im samo jej ciało w celu wzbudzenia strachu w ich sercach. Niech wiedzą, do czego jestem zdolny. Oni szczebiotali tylko radośnie, jaki to ze mnie dobry kot. HMMM. Plan zawiódł. Dzień 768 W końcu zdałem sobie sprawę, co z nich za sadyści. Bez żadnej podstawy wybrali mnie do wodnych tortur. Tym razem jednakże do tortur został włączony palący i pieniący środek chemiczny zwany `szamponem`. Jaki chory umysł mógł wynaleźć taki płyn? Moim jedynym sposobem na zapomnienie o żalu jest kawałek kciuka, który dalej siedzi mi między zębami. Dzień 771 Odbyło się jakieś spotkanie ich wspólników. Zamknęli mnie samego na ten czas. Jednak mogłem słyszeć odgłosy i odory tych szklanych rurek, które oni nazywają "piwo". Usłyszałem także, że moje zamknięcie spowodowane było moją siłą "uczulenia". Muszę się dowiedzieć, co to takiego i jak to użyć na swoją korzyść. Dzień 774 Jestem przekonany, że inni uwięzieni są ich oddanymi służącymi a może nawet kapusiami. Pies jest rutynowo wypuszczany na dwór, a jak wraca to wygląda na więcej niż uradowanego. On musi być stuknięty. Natomiast ptak na pewno jest donosicielem. Opanował ich straszny język do perfekcji (podobny do mowy kretów) i gada z nimi nieustannie. Jestem pewny, że zdaje on raport z każdego mojego kroku. Ponieważ jest on umieszczony w metalowym pomieszczeniu, jego bezpieczeństwo jest zapewnione. Poczekamy, zobaczymy - to tylko sprawa czasu.
#4323 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
I ja też. Nareszcie zrozumiałam dlaczego mój Nadworny Informatyk czasami tak radośnie kwiczy siedząc przed komputerem
![]() |
#4324 |
BAN stały
|
Vesekno, skąd Ty to bierzesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - fajna stron
![]() ![]() O co tam chodzi z tymi punktami?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-14 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
na przykład stąd http://www.ciapek.pl/index.php?go=text&idt=100
niezawodny sposób na poprawę humoru ![]() moja wyszła nieco upiornie, ale to dlatego,że się śpieszyłam, a jak wiadomo pośpiech źle wpływa na urodę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-14 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam jest SUPER Dzięki Vesenko za linka. Najważniejszy jest sok żurawinowy niesłodzony, trzeba sie o niego postarać w sklepie ze zdrową żywnością. Gdzieś na wizażowej dietetyce jest wątek o diecie wypłukującej tłuszcz i tam będzie o tym właśnie soku. Będąc w sklepie ZŻ przy okazji nabyć len mielony. A później szklanka lub dzbanek (wcześniej robiłam porcje na cały dzień), na dno sok, proporcje jak przy przyrządzaniu piwa z sokiem ![]() Piję to przez słomkę, łatwiej przechodzi. Ale warto - właściwości ma niesamowite. Edit: Wolałabym żeby mi też wyszło upiornie, a ja po pierwszej metamorfozie przypominam raczej transwestytę.... ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2008-12-14 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
BAN stały
|
Ten len mielony to to samo, co siemię lniane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Luuudzie
![]() Właśnie odkryłam, że na stronę klubu "Żuczki z Beauty.." mogę wchodzić przez swój profil, a nie profil Nasturcji .... ![]() ![]() ![]() Pewnie się kobieta zastanawiała, co ja tak często nawiedzam jej stronę i nic nie wpisuję. W temacie lnu mielonego - lepiej kupić siemię i zmielić osobiście
#4330 |
Zakorzenienie
|
A gdzie Nasturcyja i Sabath
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak - błogosławię dzień, w którym mój fryzjer przekonał mnie do krótkich włosów
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.oleofarm.com.pl/pl_zurawina_sok.php http://www.medyk1.pl/go/_info/?id=562 Piszą tak: "Spożywanie zmielonych nasion lnu, w przeciwieństwie do całych nasion siemienia lnianego, pozwala na pełne wykorzystanie przez organizm człowieka ich cennych właściwości." A sok ma być naturalny i niesłodzony. Smacznego ![]()
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Sie wypisze ...
ale wczoraj zrobilam akcje znicz. Moj BF jest z takiego troche naiwnego-glupiutkiego typu. W tym takim 'dobry jak chleb' sensie. W poprzednia sobote w klubie jakas tam jego kumpela zerwala z jej kolesiem i w ramach poprawiania nastroju obtancowywala mojegoz. Jej byly podszedl do mnie i mowi 'nie martw sie, ona sie tylko chce na mnie odegrac'. Mnie wkrewil fakt, ze wiedziala, ze jestem tam z nim, ze mnie zna. Jak chciala gierki to z jakims singlem. Ja sie na ten temat wypowiedziala, ze tak sie nie robi i ze ja osobiscie uwazam, ze zachowala sie kiepsko. No i wczoraj pisze mi sms moj 'bede w barze przed baletami' odpisalam ' z kim?' Z ziomami i nia. Ja pojechalam do kumpeli i w planach mialysmy isc prosto na balet ale szatan mnie podkusil w drodze wdepnelam do tegoz baru (wewnetrznie nabuzowana). Oczywiscie dziewczyna ta obok mojego szczebiocze slodko. Mnie opanowal zielonooki potwor, nastepnie, zeby chyba mnie do bialej doprowadzic moj podaje mi szklaneczke whiskey z kola, jakis lyk i mowi 'moze chcesz?' odwarknelam 'stac mnie na drinka', on mowi 'siadajcie' na co warknelam drugi raz 'ja nie zostaje' przyszedl z nimi do klubu za czas jakis, usmiechniety, leci do mnie sie witac odsunelam go 'o co chodzi?' ja juz wsciekla 'o nic' Zamowilam sobie piosenke z domyslna dedykacja - Good God Korna Why don`t you get the fuck out of my face, now Poszlam zapalic, w miedzy czasie dopadl mnie bol istnienia ogolny, ryczalam jak bobr w ramionach kumpeli i znajomych na jego pytania odpowiadajac tylko 'o nic' Koniec koncow wykrzyczalam mu w twarz zeby 'pobiegl do swoich przyjaciol' i cala zolc mi sie ulala. On tylko 'dlaczego mi nie ufasz? nic nie zrobilem bla bla' Doprowadzilam faceta do podlamki ale jak sie uspoic zdolalam to wyjasnilismy wzgledy pt szacunek, priorytety. I wlasnie wczoraj sobie uswiadomilam, ze za nic na swiecie nie chcialabym mojego paszczaka stracic. Ze mi zalezy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I to drugie rozwiązanie jest najlepsze. W pewnym momencie umiejętności przestaną Ci znikać z jazdy na jazdę i nawet po długiej przerwie stwierdzisz, że już nie jest źle. Wtedy nabierzesz otuchy. Szkoda byłoby już nabytych umiejętności, pieniędzy i Twoich nerwów, już włożonych w kurs. Powoli dokupuj jazdy, a zaręczam, że po kolejnych 20 sama się sobą zdziwisz. A trwać to może i kilka miesięcy. Naprawdę te umiejętności nie wyparowują, chociaż może się tak wydawać. Wyparują na dobre tylko wtedy, gdy zrezygnujesz na kilka lat.
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Piękne
![]() Madzik, nie poddawaj się! ![]() ![]()
#4336 |
Zakorzenienie
|
KomEwo, Papuziu
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba muszę przejść na dietę, święta dopiero przede mną, a ja czuję się wielka i tłusta, spodnie zrobiły się na mnie ciasne ![]() Kocie historie i te pozostałe były śliczne, uśmiałam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mówisz, że efekty zwalają z nóg? ![]() Mnie też niby takie "pierdoły" doprowadzają do szału, a później słyszę, że świruję ![]() Dooobra... trochę "nadwrażliwy" też jestem ![]() --- Madzik, wyglądasz jak Leona Lewis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Wtajemniczenie
|
Madzik, ja nie jeżdżę, ale pewna jestem, że nie masz się co poddawać - nauczysz się na pewno, cierpliwości
![]() Hecate - mnie by taka sytuacja też wyprowadziła z równowagi. Na miejscu Sab i Sałaty bym odsypiała imprezę ![]() Zresztą Sabbath chora jest ciągle, mam nadzieję, że śpi smacznie. Idę sobie, będę przemyśliwać o diecie żurawinowo-siemiennej i nadchodzącym tygodniu, w którym praca znowu da mi w kość. A raczej w miejsce, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Pracuję nad "wersją" ekstra blond i rudą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja sie przylacze ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
dzieki wam !
myslalam, ze jakis ze mnie dziwolag... |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Aragonte, Gryksiu, poczytajcie ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...sok+zurawinowy
Ja na początku robiłam ok litra koktailu na dzień i popijałam o różnych porach. Później przeszłam na szklankę z rana. Mi zdecydowanie podkręcił metabolizm i podziałał oczyszczająco. Nie miałam jakiejś bardzo ostrej diety, ale ja nie jem prawie wcale słodyczy czy fast foodów. A w mojej diecie jest normalnie - myślę. ![]() Staram się jeśc 5 posiłków dziennie, nie za ofitych, ale nie chodzę też głodna spać. Gotuję dla siebie i dzieci, więc jest dużo warzyw, chudego mięsa, ryb, owoców, białego serka, ale też białe pieczywo, pierogi, naleśniki, czasem pizza, tosty z serem. Wszystko z umiarem. Nie piję za to gazowanych kolorowych napoi ani kartonowych soków, jedynie kawę, herbatę czerwoną i inne, wodę gazowaną i piwo ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2008-12-15 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Na mnie ta pani wrażenia nie robi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Madziusiu, prosze natychmiast oddać łosia (czy co to tam było) albo tę panią z ciemnymi włosami !*
*to reakcja na zmianę avatara jest ; proszę nie usuwać wiadomości .
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-15 o 00:03 Powód: * |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, czyli wersja sexy brunette lepsza ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Na rudośc jeszcze czekam, ale pewnie nie doczekam, bo spać trzeba iść. Wszak jutro dzień roboczy bardzo (o kurde, to już dzisiaj) jest.
Dobranocpaństwu!
#4349 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz (blond) przypominasz mi moją ciotkę z Berlina ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za komplement dziękuję. Za ciotkę z Berlina nie podziękuję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.