Scent Bar VI - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 21:34   #4321
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Idzie się przyzwyczaić.... Skoro można się przyzwyczaić do niesłodzonego soku żurawinowego z lnem mielonym.... to dopiero wygląda i ma konsystencje przez kilka pierwszych szklanek.... Nazywa się "koktajlem długowieczności" i jest głównym składnikiem diety wypłukującej tłuszcz. Między innymi dzięki niemu ważę już 52kg na 170cm....
A cóż to za cudo?

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

długaśne strasznie, ale zawsze poprawia mi humor

Pamiętnik pracownika ...
Cytat:
Vesenko

To ja dorzucę Pamiętnik słomianego wdowca. ...
Nie mogę

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

nalezy mi sie ,wiem,ale mam jeszcze tydzień...postaram sie! Brzmi to komicznie, wiem,ale spróbuje
Wcale nie komicznie Trzymam za Ciebie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:37   #4322
vesenka
Zakorzenienie

Pamiętnik kota Dzień 752
Moi więziciele ciągle dokuczają mi jakimiś dziwnymi kołyszącymi się na sznurku przedmiotami. Sami rozrzutni w jedzeniu świeżego mięsa karzą mi wcinać jakieś suche płatki. Tylko nadzieja ucieczki trzyma mnie przy życiu a zniszczenie jakiegoś mebla daje mi troszeczkę satysfakcji. Możliwe, że jutro zjem im jakiegoś kwiatka.

Dzień 761
Dzisiaj biegałem pod nogami moich więzicieli z myślą o ich morderstwie, I prawie mi się to udało. Muszę spróbować na szczycie schodów. W celu obrzydzenia i zniechęcenia tych bez moralnych oprawców, zmusiłem się raz do zwymiotowania na ich ulubiony fotel. Muszę spróbować to powtórzyć im na łóżko.

Dzień 762
Spałem cały dzień tylko po to, aby drażnić tych więzicieli w późnych godzinach nocnych niekończącymi się prośbami o strawę.

Dzień 765
Urwałem myszy głowę I przyniosłem im samo jej ciało w celu wzbudzenia strachu w ich sercach. Niech wiedzą, do czego jestem zdolny. Oni szczebiotali tylko radośnie, jaki to ze mnie dobry kot. HMMM. Plan zawiódł.

Dzień 768
W końcu zdałem sobie sprawę, co z nich za sadyści. Bez żadnej podstawy wybrali mnie do wodnych tortur. Tym razem jednakże do tortur został włączony palący i pieniący środek chemiczny zwany `szamponem`. Jaki chory umysł mógł wynaleźć taki płyn? Moim jedynym sposobem na zapomnienie o żalu jest kawałek kciuka, który dalej siedzi mi między zębami.

Dzień 771
Odbyło się jakieś spotkanie ich wspólników. Zamknęli mnie samego na ten czas. Jednak mogłem słyszeć odgłosy i odory tych szklanych rurek, które oni nazywają "piwo". Usłyszałem także, że moje zamknięcie spowodowane było moją siłą "uczulenia". Muszę się dowiedzieć, co to takiego i jak to użyć na swoją korzyść.

Dzień 774
Jestem przekonany, że inni uwięzieni są ich oddanymi służącymi a może nawet kapusiami. Pies jest rutynowo wypuszczany na dwór, a jak wraca to wygląda na więcej niż uradowanego. On musi być stuknięty. Natomiast ptak na pewno jest donosicielem. Opanował ich straszny język do perfekcji (podobny do mowy kretów) i gada z nimi nieustannie. Jestem pewny, że zdaje on raport z każdego mojego kroku. Ponieważ jest on umieszczony w metalowym pomieszczeniu, jego bezpieczeństwo jest zapewnione. Poczekamy, zobaczymy - to tylko sprawa czasu.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:39   #4323
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Vesenko

To ja dorzucę Pamiętnik słomianego wdowca.

Ciekawe, czy kiedykolwiek przyszło to do głowy mojej żonie?
Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Popłakałam się ze śmiechu.

I ja też.

Nareszcie zrozumiałam dlaczego mój Nadworny Informatyk czasami tak radośnie kwiczy siedząc przed komputerem

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:40   #4324
gryx82
BAN stały

Vesekno, skąd Ty to bierzesz?
Stary 2008-12-14, 21:42   #4325
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Vesenko - fajna stron Zaraz przejdę jakąś metamorfozę

O co tam chodzi z tymi punktami?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:45
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:42   #4326
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Vesekno, skąd Ty to bierzesz?
na przykład stąd http://www.ciapek.pl/index.php?go=text&idt=100

niezawodny sposób na poprawę humoru

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Vesenko - fajna stron Zaraz przejdę jakąś metamorfozę
moja wyszła nieco upiornie, ale to dlatego,że się śpieszyłam, a jak wiadomo pośpiech źle wpływa na urodę

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:46
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:52   #4327
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam fajną stronkę, gdzie można się nieco zmetamorfozować Tylko żeby można było dłubać przy własnych zdjęciach trzeba się zarejestrować. http://www.taaz.com/index.html
No to przepadłam.....
Tam jest SUPER
Dzięki Vesenko za linka.

Najważniejszy jest sok żurawinowy niesłodzony, trzeba sie o niego postarać w sklepie ze zdrową żywnością. Gdzieś na wizażowej dietetyce jest wątek o diecie wypłukującej tłuszcz i tam będzie o tym właśnie soku.
Będąc w sklepie ZŻ przy okazji nabyć len mielony.
A później szklanka lub dzbanek (wcześniej robiłam porcje na cały dzień), na dno sok, proporcje jak przy przyrządzaniu piwa z sokiem , woda i, ja daję, na szklankę czubatą łyżeczkę lnu. Zabełtać i poobserwować jak pięknie mętnieje.
Piję to przez słomkę, łatwiej przechodzi. Ale warto - właściwości ma niesamowite.

Edit: Wolałabym żeby mi też wyszło upiornie, a ja po pierwszej metamorfozie przypominam raczej transwestytę....

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:56
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 21:56   #4328
gryx82
BAN stały

Ten len mielony to to samo, co siemię lniane? A sok - jakiś konkretny, czy wystarczy, że nie słodzony?
Stary 2008-12-14, 22:03   #4329
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Luuudzie ale d..a wołowa ze mnie.

Właśnie odkryłam, że na stronę klubu "Żuczki z Beauty.." mogę wchodzić przez swój profil, a nie profil Nasturcji ....

Pewnie się kobieta zastanawiała, co ja tak często nawiedzam jej stronę i nic nie wpisuję.

W temacie lnu mielonego - lepiej kupić siemię i zmielić osobiście

Stary 2008-12-14, 22:09   #4330
edytapa68
Zakorzenienie

A gdzie Nasturcyja i Sabath Chyba sa bardzo zajete...
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 22:14   #4331
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Powiem tak - błogosławię dzień, w którym mój fryzjer przekonał mnie do krótkich włosów Właśnie robię przymiarki długich fryzur i oczy mam jak spodki

Frank Zappa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 22:22   #4332
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ten len mielony to to samo, co siemię lniane? A sok - jakiś konkretny, czy wystarczy, że nie słodzony?
Ja stosuję taki zestaw:
http://www.oleofarm.com.pl/pl_zurawina_sok.php
http://www.medyk1.pl/go/_info/?id=562

Piszą tak:
"Spożywanie zmielonych nasion lnu, w przeciwieństwie do całych nasion siemienia lnianego, pozwala na pełne wykorzystanie przez organizm człowieka ich cennych właściwości."

A sok ma być naturalny i niesłodzony.
Smacznego
Stary 2008-12-14, 23:01   #4333
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Sie wypisze ...

ale wczoraj zrobilam akcje znicz. Moj BF jest z takiego troche naiwnego-glupiutkiego typu. W tym takim 'dobry jak chleb' sensie.

W poprzednia sobote w klubie jakas tam jego kumpela zerwala z jej kolesiem i w ramach poprawiania nastroju obtancowywala mojegoz. Jej byly podszedl do mnie i mowi 'nie martw sie, ona sie tylko chce na mnie odegrac'.
Mnie wkrewil fakt, ze wiedziala, ze jestem tam z nim, ze mnie zna. Jak chciala gierki to z jakims singlem.

Ja sie na ten temat wypowiedziala, ze tak sie nie robi i ze ja osobiscie uwazam, ze zachowala sie kiepsko.

No i wczoraj pisze mi sms moj 'bede w barze przed baletami' odpisalam ' z kim?'

Z ziomami i nia.

Ja pojechalam do kumpeli i w planach mialysmy isc prosto na balet ale szatan mnie podkusil w drodze wdepnelam do tegoz baru (wewnetrznie nabuzowana).
Oczywiscie dziewczyna ta obok mojego szczebiocze slodko. Mnie opanowal zielonooki potwor, nastepnie, zeby chyba mnie do bialej doprowadzic moj podaje mi szklaneczke whiskey z kola, jakis lyk i mowi 'moze chcesz?'
odwarknelam 'stac mnie na drinka', on mowi 'siadajcie' na co warknelam drugi raz 'ja nie zostaje'

przyszedl z nimi do klubu za czas jakis, usmiechniety, leci do mnie sie witac odsunelam go 'o co chodzi?' ja juz wsciekla 'o nic'

Zamowilam sobie piosenke z domyslna dedykacja - Good God Korna
Why don`t you get the fuck out of my face, now

Poszlam zapalic, w miedzy czasie dopadl mnie bol istnienia ogolny, ryczalam jak bobr w ramionach kumpeli i znajomych na jego pytania odpowiadajac tylko 'o nic'

Koniec koncow wykrzyczalam mu w twarz zeby 'pobiegl do swoich przyjaciol' i cala zolc mi sie ulala. On tylko 'dlaczego mi nie ufasz? nic nie zrobilem bla bla'

Doprowadzilam faceta do podlamki ale jak sie uspoic zdolalam to wyjasnilismy wzgledy pt szacunek, priorytety.

I wlasnie wczoraj sobie uswiadomilam, ze za nic na swiecie nie chcialabym mojego paszczaka stracic. Ze mi zalezy...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:11   #4334
KomEwa
Rozeznanie

Cytat:
Chcę Mam dosyć - nie idzie mi to totalnie. Nie umiem skoordynować ruchów, miotam się, mam ogormnego stresa, robię takie rzeczy, że sama jestem sobą przerażona. Nie mam odpowiedniego podejścia i nastawienia psychicznego.

Chyba, że wyjeżdżę jakoś siłą te 30 h i będę dokupować jazdy aż do skutku. Bo egzaminu w najbliższym czasie nie widzę.

I to drugie rozwiązanie jest najlepsze. W pewnym momencie umiejętności przestaną Ci znikać z jazdy na jazdę i nawet po długiej przerwie stwierdzisz, że już nie jest źle. Wtedy nabierzesz otuchy. Szkoda byłoby już nabytych umiejętności, pieniędzy i Twoich nerwów, już włożonych w kurs. Powoli dokupuj jazdy, a zaręczam, że po kolejnych 20 sama się sobą zdziwisz. A trwać to może i kilka miesięcy. Naprawdę te umiejętności nie wyparowują, chociaż może się tak wydawać. Wyparują na dobre tylko wtedy, gdy zrezygnujesz na kilka lat.
KomEwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:15   #4335
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętnik słomianego wdowca.
(...)
Piękne

Madzik, nie poddawaj się! 8 godzin jazdy to jest bardzo mało. A zmianę biegów ćwicz na sucho w samochodzie taty, tego rzeczywiście musisz się naumieć bez patrzenia.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:26   #4336
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

KomEwo, Papuziu

Frank Zappa

Stary 2008-12-14, 23:31   #4337
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Najważniejszy jest sok żurawinowy niesłodzony, trzeba sie o niego postarać w sklepie ze zdrową żywnością. Gdzieś na wizażowej dietetyce jest wątek o diecie wypłukującej tłuszcz i tam będzie o tym właśnie soku.
Będąc w sklepie ZŻ przy okazji nabyć len mielony.
A później szklanka lub dzbanek (wcześniej robiłam porcje na cały dzień), na dno sok, proporcje jak przy przyrządzaniu piwa z sokiem , woda i, ja daję, na szklankę czubatą łyżeczkę lnu. Zabełtać i poobserwować jak pięknie mętnieje.
Piję to przez słomkę, łatwiej przechodzi. Ale warto - właściwości ma niesamowite.
Podłączam się pod pytanie Gryksia - co poza piciem tego soku? Trzeba się jakoś ostro ograniczać? Ilościowo, jakościowo?

Chyba muszę przejść na dietę, święta dopiero przede mną, a ja czuję się wielka i tłusta, spodnie zrobiły się na mnie ciasne

Kocie historie i te pozostałe były śliczne, uśmiałam się
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:33   #4338
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja stosuję taki zestaw:
http://www.oleofarm.com.pl/pl_zurawina_sok.php
http://www.medyk1.pl/go/_info/?id=562

Piszą tak:
"Spożywanie zmielonych nasion lnu, w przeciwieństwie do całych nasion siemienia lnianego, pozwala na pełne wykorzystanie przez organizm człowieka ich cennych właściwości."

A sok ma być naturalny i niesłodzony.
Smacznego
Jeszcze tylko ostatnie pytanie - jak często pić, przed/po posiłku?

Mówisz, że efekty zwalają z nóg?

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Sie wypisze ...
Mnie też niby takie "pierdoły" doprowadzają do szału, a później słyszę, że świruję

Dooobra... trochę "nadwrażliwy" też jestem

---

Madzik, wyglądasz jak Leona Lewis
Stary 2008-12-14, 23:41   #4339
Aragonte
Wtajemniczenie

Madzik, ja nie jeżdżę, ale pewna jestem, że nie masz się co poddawać - nauczysz się na pewno, cierpliwości

Hecate - mnie by taka sytuacja też wyprowadziła z równowagi.

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
A gdzie Nasturcyja i Sabath Chyba sa bardzo zajete...
Na miejscu Sab i Sałaty bym odsypiała imprezę
Zresztą Sabbath chora jest ciągle, mam nadzieję, że śpi smacznie.

Idę sobie, będę przemyśliwać o diecie żurawinowo-siemiennej i nadchodzącym tygodniu, w którym praca znowu da mi w kość. A raczej w miejsce, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 23:42   #4340
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, wyglądasz jak Leona Lewis
Ale wybaczam ze względu na ikonkę

Pracuję nad "wersją" ekstra blond i rudą

Frank Zappa

Stary 2008-12-14, 23:46   #4341
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ale wybaczam ze względu na ikonkę
Coś nie pasi? Dlaczego ""?

Cytat:
Pracuję nad "wersją" ekstra blond i rudą
Dawaj!

---

Ciekawe, co u Favkes?
Stary 2008-12-14, 23:53   #4342
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
A poza tym i tak nie rozróżniam kierunków, więc szanse zdania egzaminu są zerowe
Cytat:
Też mam problem z kierunkami na szybko. Wrzucam kierunkowskaz prawy a skręcam w lewo
Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Kierunkowa sierota tyz jestem
Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Zakładamy Klub Sierot Kierunkowych Ale Nie Węchowych ?

Pod hasłem "Nie ważne w którą skręcasz stronę, byle w kierunku perfum"
albo "Nie musisz znać kierunków - węch wskaże Ci drogę"

inne propozycje mile widziane...

Ja sie przylacze

Cytat:
Idzie się przyzwyczaić.... Skoro można się przyzwyczaić do niesłodzonego soku żurawinowego z lnem mielonym.... to dopiero wygląda i ma konsystencje przez kilka pierwszych szklanek.... Nazywa się "koktajlem długowieczności" i jest głównym składnikiem diety wypłukującej tłuszcz. Między innymi dzięki niemu ważę już 52kg na 170cm....
O kurcze, to mnie zainteresowalas. A co poza sokiem jest w Twojej diecie? Ja bylam raz na kopenhaskiej ale dla mnie to byla tragedia. Kawa, na pusty zoledek nie jest dla mnie Wolalabym wlasnie zamiast kawy bardzo duzo sokow, nawet niesmacznych
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:54   #4343
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

dzieki wam !

myslalam, ze jakis ze mnie dziwolag...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:56   #4344
Betty83
Zakorzenienie

Aragonte, Gryksiu, poczytajcie ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...sok+zurawinowy

Ja na początku robiłam ok litra koktailu na dzień i popijałam o różnych porach. Później przeszłam na szklankę z rana. Mi zdecydowanie podkręcił metabolizm i podziałał oczyszczająco.
Nie miałam jakiejś bardzo ostrej diety, ale ja nie jem prawie wcale słodyczy czy fast foodów.

A w mojej diecie jest normalnie - myślę.
Staram się jeśc 5 posiłków dziennie, nie za ofitych, ale nie chodzę też głodna spać. Gotuję dla siebie i dzieci, więc jest dużo warzyw, chudego mięsa, ryb, owoców, białego serka, ale też białe pieczywo, pierogi, naleśniki, czasem pizza, tosty z serem. Wszystko z umiarem.
Nie piję za to gazowanych kolorowych napoi ani kartonowych soków, jedynie kawę, herbatę czerwoną i inne, wodę gazowaną i piwo

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2008-12-15 o 00:05
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:56   #4345
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Coś nie pasi? Dlaczego ""?

Na mnie ta pani wrażenia nie robi Ale wiem czemu widzisz podobieństwo ( mamy długie paszcze)

Frank Zappa

Stary 2008-12-15, 00:00   #4346
BigMama
Zakorzenienie

Madziusiu, prosze natychmiast oddać łosia (czy co to tam było) albo tę panią z ciemnymi włosami !*

*to reakcja na zmianę avatara jest ; proszę nie usuwać wiadomości

.

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-15 o 00:03 Powód: *
Stary 2008-12-15, 00:05   #4347
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Madziusiu, prosze natychmiast oddać łosia (czy co to tam było) albo tę panią z ciemnymi włosami !*

*to reakcja na zmianę avatara jest ; proszę nie usuwać wiadomości

.

Ha, czyli wersja sexy brunette lepsza? Hmmm... może ja powinnam wrócić do tego koloru?

Frank Zappa

Stary 2008-12-15, 00:09   #4348
BigMama
Zakorzenienie

Na rudośc jeszcze czekam, ale pewnie nie doczekam, bo spać trzeba iść. Wszak jutro dzień roboczy bardzo (o kurde, to już dzisiaj) jest.

Dobranocpaństwu!

Stary 2008-12-15, 00:10   #4349
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
dzieki wam !

myslalam, ze jakis ze mnie dziwolag...

Cytat:
Aragonte, Gryksiu, poczytajcie ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...sok+zurawinowy

Ja na początku robiłam ok litra koktailu na dzień i popijałam o różnych porach. Później przeszłam na szklankę z rana. Mi zdecydowanie podkręcił metabolizm i podziałał oczyszczająco.
Nie miałam jakiejś bardzo ostrej diety, ale ja nie jem prawie wcale słodyczy czy fast foodów.

A w mojej diecie jest normalnie - myślę.
Staram się jeśc 5 posiłków dziennie, nie za ofitych, ale nie chodzę też głodna spać. Gotuję dla siebie i dzieci, więc jest dużo warzyw, chudego mięsa, ryb, owoców, białego serka, ale też białe pieczywo, pierogi, naleśniki, czasem pizza, tosty z serem. Wszystko z umiarem.
Nie piję za to gazowanych kolorowych napoi ani kartonowych soków, jedynie kawę, herbatę czerwoną i inne, wodę gazowaną i piwo
Dziękuję za inspirację

Cytat:
Na mnie ta pani wrażenia nie robi Ale wiem czemu widzisz podobieństwo ( mamy długie paszcze)
I powiedz tu komplement

Teraz (blond) przypominasz mi moją ciotkę z Berlina
Stary 2008-12-15, 00:20   #4350
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
I powiedz tu komplement

Teraz (blond) przypominasz mi moją ciotkę z Berlina

Za komplement dziękuję. Za ciotkę z Berlina nie podziękuję

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości