wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-07, 14:46   #4321
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Ja lobię wersję mocno klasyczną, inaczej TZt powie, że bleee.

Mocno dojrzałe awokado - ma być miękkie jak masło. Wrzucam je do miksera, do tego dodaję ząbek czsnku, sok z połowy limonki, trochę soli morskiej i świezą kolendrę. Miskuję na puszyta masę. Koniec.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Mój TZt bardzo dba o utrzymanie ciałą w dobrej formie. wypije max 1 piwo.

Szczęściara !!!
Z tego co pamiętam długo już tak trzyma, ma facet zaparcie, wielu by odpuściło sobie po czasie.
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:55   #4322
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lobię wersję mocno klasyczną, inaczej TZt powie, że bleee.

Mocno dojrzałe awokado - ma być miękkie jak masło. Wrzucam je do miksera, do tego dodaję ząbek czsnku, sok z połowy limonki, trochę soli morskiej i świezą kolendrę. Miskuję na puszyta masę. Koniec.

Pytam bo ja robię po swojemu...nigdy nie robiłam wg klasycznego przepisu...no i robię tak samo tylko bez dodatku kolendry.

Ale mnie naszła ochota na wieczór z nachosami
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 15:21   #4323
ButterBear
Zakorzenienie

Ohhh..jak ja uwielbiam guacamole ..mniam...mój szwagier robi przepyszne...

a mnie naszła ochota na sushi...muszę zrobić w końcu,bo obiecałam TŻ...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 16:44   #4324
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Gosiu, wszystkiego najlepszego!

T. na kawalerskim swojego brata wylądował na drucianym płocie i ma dwie wielkie szramy na policzku A dziś jedzie właśnie do Poznania na targi, jako główny organizator ze swojej firmy. Brak słów po prostu.

Nic mi się nie chce i mam średni humor. T. wróci dopiero w piątek wieczorem
Dzięki
Czyli Tż ostro zabalował

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
To jak Ty planujesz posiłki do pracy ? Ja wolę nie przyjść do pracy niż nie wziąć ze sobą jedzenia Rozumiem, że możesz wyjść i sobie coś kupić ?

Zrobiło się ciepło i widzę temat jedzeniowy leci lubię wasze przepisy, bo zawsze znajdę coś dla siebie i odgapiam

U nas dzisiaj strasznie gorąco, weekend zresztą też rewelacyjny
Stary 2010-06-07, 21:41   #4325
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Asiuk czesto ten Twój TZ wyjeżdza.
Ano zdarza mu się. Coś za coś - normalnie jest zawsze w domu i gotuje mi obiadki

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
To T. nieźle sie załatwił. Był w takim stanie nieważkości że płot na niego wszedł??

Znowu cały tydzień sama- niefajnie
Chciał wpieprzyć jednemu kolesiowi i tak się zamachnął, że poleciał na płot Wygląda naprawdę strasznie, to nie są malutkie szramy. Mam męża rozbójnika A taki łagodny z niego człowiek, po alkoholu również.

Poniedziałek już mija, więc coraz bliżej do jego powrotu.

Cytat:
Normalnie, bardzo prosto, ja z pomidorami i kiełbaską ale możesz zrobić wersję light

Myję kapustę, szatkuję drobno, wrzucam dwie łyżki masła rozpuszczam w garnku, wrzucam kapustę, podlewam delikatnie wodą ale bardzo mało - ok, pół szklanki. Dodaję listek laurowy, pieprz, ziele angielskie, majeranek i zostawiam do duszenia na małym ogniu na ok. 45 minut, czesto zaglądam i mieszam. Jak już zmięknie kapustka to studzę lekko i dodaję pomidory ( ja akurat koncentrat pomidorowy bo tak lubię), wczoraj dodałam jeszcze eksperymentalnie łyżkę śmiertany ( extra smaczek się zrobił), na koniec dodaję full koperku bo uwielbiam- gotowe Uzależniłam się od tego smaku
Mmmm, przepis wygląda smakowicie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

W życiu awokado nie jadłam, takiego dipu tym bardziej Z czym to się je?

Zazdroszczę silnej woli TŻ. Mój piwo uwielbia i często sobie na nie pozwala

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Czyli Tż ostro zabalował
On ma strasznego pecha, bo za bardzo pijany nie był.

Właśnie teściowa ochrzania teścia, że "ciapra w łazience" (czy "ciaprać" jest tylko po śląsku? W sensie brudzić ). Brudzi w łazience, czyli chciał się wykąpać jak człowiek Czy ja Wam wspominałam, że od zawsze wszyscy kąpali się w łazience na piętrze - w tej, którą aktualnie my z T. zajmujemy dla siebie, a po naszym ślubie przenieśli się z kąpaniem... do piwnicy? Mają tam starą wannę, w suszarni, obok pralki

A propos jedzenia, jak tak dalej pójdzie, czeka mnie mega jo-jo Nie mam za bardzo apetytu, ale np. włączyła mi się faza na rogaliki maślane z dżemem, do tego gorące kakaoIdę robić moje dukanowskie placki, mam nadzieję, że w ogóle będę w stanie je zjeść. Nie mam mdłości, nie wymiotuję, ale nagle przestała mi kawa smakować, herbata też. Piłabym kompoty i soki owocowe, ewentualnie wodę. I owoce mi smakują.

Jutro planuję zrobić do pracy sałatkę grecką, może z dodatkiem kurczaka.

Muszę rozpocząć sezon samoopalaczowy, moje nogi wyglądają niezbyt zachęcająco

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 06:55   #4326
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Czesc.

jestem wymęczona. Pół nocy nie spałam przez męczący katar i ból gardła. Paskudnie się czuje i nie wiem czy będe w stanie jutro jechac do warszawy ech...

asiuk a ten dukan jest bezpieczny dla ciązy?? Bo kiedyś czytałam, ze on strasznie organizm wymęcza, wiec pytam.

A rogalika maslanego z dzemem i kako bym zjadła. ale mi smaka narobiłas.

a ja wczoraj na obiad zrobiłam knedle z truskawkami

własnie czytałam wiadomości na onecie ... ciekawe czy sie sprawdzi http://wiadomosci.onet.pl/1614453,720,1,kioskart.html

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-08 o 07:16
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 07:29   #4327
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Ale się nie wyspałam. Dziś mnie tż rano zaatakował i wykorzystał. Spóźniłam się więc do pracy, ale warto było

Cytat:
Czesc.

jestem wymęczona. Pół nocy nie spałam przez męczący katar i ból gardła. Paskudnie się czuje i nie wiem czy będe w stanie jutro jechac do warszawy ech...

asiuk a ten dukan jest bezpieczny dla ciązy?? Bo kiedyś czytałam, ze on strasznie organizm wymęcza, wiec pytam.

A rogalika maslanego z dzemem i kako bym zjadła. ale mi smaka narobiłas.

a ja wczoraj na obiad zrobiłam knedle z truskawkami

własnie czytałam wiadomości na onecie ... ciekawe czy sie sprawdzi http://wiadomosci.onet.pl/1614453,720,1,kioskart.html
Asiuk, daj sobie spokój z Dukanem na okres ciąży - ta dieta naprawdę nie jest zdrowa i ma sporo skutków ubocznych i złych. Bardzo obciąża nerki np. Skup się raczej na zdrowym żywieniu, żeby dostarczyć dziecku wszystkiego, co trzeba. W wyliczeniach odnośnie zdrowego jedzenia ponad połowa dziennej energii powinna pochodzić ze zdrowych węglowodanów, których na Dukanie nie jesz wcale. Pomyśl o tym
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 07:47   #4328
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Miskowa i pewnie od razu humorek dopisuje

Stary 2010-06-08, 07:56   #4329
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 07:56   #4330
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Miskowa i pewnie od razu humorek dopisuje
nie narzekam
Stary 2010-06-08, 07:56   #4331
jodie
Zakorzenienie

cześć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 08:19   #4332
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć

Ale się nie wyspałam. Dziś mnie tż rano zaatakował i wykorzystał. Spóźniłam się więc do pracy, ale warto było
Nie ma to jak dobrze zacząć dzień , u mnie się takie akcje nie zdarzają w tygodniu , mało spontaniczna podobno jestem jak mam iść do pracy i Tżowi się skutecznie odechciało .

Cześć, idę zrobić śniadanie bo jeszcze nic nie jadłam .
Stary 2010-06-08, 08:22   #4333
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja w sumie lubię o każdej porze dnia wieczorem na dobry sen, rano aby naładować się pozytywna energią

Stary 2010-06-08, 08:24   #4334
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Cytat:
Asiuk, daj sobie spokój z Dukanem na okres ciąży - ta dieta naprawdę nie jest zdrowa i ma sporo skutków ubocznych i złych. Bardzo obciąża nerki np. Skup się raczej na zdrowym żywieniu, żeby dostarczyć dziecku wszystkiego, co trzeba. W wyliczeniach odnośnie zdrowego jedzenia ponad połowa dziennej energii powinna pochodzić ze zdrowych węglowodanów, których na Dukanie nie jesz wcale. Pomyśl o tym
Ja się już nie odchudzam. Tylko nie chcę jeść za dużo chleba, a te placki mi w tym pomagają. Dziś chleba nie jadłam i prawdopodobnie już nie zjem, bo zrobiłam trochę za dużo tych placków i wzięłam trochę do pracy, zamiast kanapki (jadłam je też rano). Ale normalnie pieczywo już jem, ciemniejsze (nie licząc tych rogali ). Pewnie za często i tak nie będę jeść tych placków, bo mi przestały smakować
Takie placki są całkiem zdrowe, robi się je z bielucha, otrąb pszennych i owsianych i jajka + przyprawy. Warzywa jem prawie do każdego posiłku, owoce też jem.
Aktualnie odżywiam się zupełnie normalnie.

Chyba zrobię dziś pomidorową

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-06-08, 08:30   #4335
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma to jak dobrze zacząć dzień , u mnie się takie akcje nie zdarzają w tygodniu , mało spontaniczna podobno jestem jak mam iść do pracy i Tżowi się skutecznie odechciało .

Cześć, idę zrobić śniadanie bo jeszcze nic nie jadłam .
ja też jestem w tej kwestii mało spontaniczna, poza tym jestem mega śpiochem, więc tym bardziej ciężko, bo jedyne, o czym myślę rano, to żeby jeszcze chwilę pospać. Ale tż jest ranny ptaszek i nieraz udaje mu się mnie nakręcić

Cytat:
Ja się już nie odchudzam. Tylko nie chcę jeść za dużo chleba, a te placki mi w tym pomagają. Dziś chleba nie jadłam i prawdopodobnie już nie zjem, bo zrobiłam trochę za dużo tych placków i wzięłam trochę do pracy, zamiast kanapki (jadłam je też rano). Ale normalnie pieczywo już jem, ciemniejsze (nie licząc tych rogali ). Pewnie za często i tak nie będę jeść tych placków, bo mi przestały smakować
Takie placki są całkiem zdrowe, robi się je z bielucha, otrąb pszennych i owsianych i jajka + przyprawy. Warzywa jem prawie do każdego posiłku, owoce też jem.
Aktualnie odżywiam się zupełnie normalnie.

Chyba zrobię dziś pomidorową
dobrze czytać, że zdrowy rozum wygrywa. Tak trzymaj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 08:35   #4336
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
a ja w sumie lubię o każdej porze dnia wieczorem na dobry sen, rano aby naładować się pozytywna energią
No jak sie jest w domu to się wszystko chce, ja jak sobie pomyślę ile stresu rano, nie spóźnić się do szkoły, później do pracy, przejechać ponad 20 km to odechciewa się wszystkiego

W kwestii jedzenia wczoraj nagotowałam cały gar kapusty Także dzisiaj mam luzik.

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-06-08 o 08:40
Stary 2010-06-08, 08:37   #4337
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No jak sie jest w domu to się wszystko chce, ja jak sobie pomyślę ile stresu rano, nie spóźnić się do szkoły, później do pracy, przejechać ponad 20 km to odechciewa się wszystkiego
to prawda, ale czasem jednak fajnie się wyluzować i pozwolić sobie na coś, spóźnić się do pracy itd. Świat się od tego nie zawali
Stary 2010-06-08, 08:38   #4338
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
ja też jestem w tej kwestii mało spontaniczna, poza tym jestem mega śpiochem, więc tym bardziej ciężko, bo jedyne, o czym myślę rano, to żeby jeszcze chwilę pospać. Ale tż jest ranny ptaszek i nieraz udaje mu się mnie nakręcić

dobrze czytać, że zdrowy rozum wygrywa. Tak trzymaj
Ja też jestem mega śpiochem i dlatego wieczorem również nie mam najczęściej sił Ciężko ze mną. We Wrocławiu T. kręcił mnie strasznie, bo w końcu nie był w piżamce, jak go zaczepiałam

Żeby nie było, dziś mam do jedzenia: sałatkę grecką (bez kurczaka, nie chciało mi się go smażyć), trzy placki, do tego wędlina i parę plastrów świeżego ogórka, jabłko, mały kefir. I dużo wody

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-06-08, 08:48   #4339
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
to prawda, ale czasem jednak fajnie się wyluzować i pozwolić sobie na coś, spóźnić się do pracy itd. Świat się od tego nie zawali
Święta racja
Cytat:
Ja też jestem mega śpiochem i dlatego wieczorem również nie mam najczęściej sił Ciężko ze mną. We Wrocławiu T. kręcił mnie strasznie, bo w końcu nie był w piżamce, jak go zaczepiałam

Żeby nie było, dziś mam do jedzenia: sałatkę grecką (bez kurczaka, nie chciało mi się go smażyć), trzy placki, do tego wędlina i parę plastrów świeżego ogórka, jabłko, mały kefir. I dużo wody
To tylko ta piżamka jest problemem , powiedz mu że Cię wkurza albo porwij na nim i już nie będzie zakładał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 08:50   #4340
carmelova
Zakorzenienie

Cześć, ale pogoda
Przyjechałam rowerkiem do pracy, ale na 18:00 jadę na seminarium inie mam gdzie tego roweru na Rynku zostawić, więc muszę jechać jeszcze do domu... No i sesja się zaczęła

dorinko super przepis na kapustkę. Muszę go koniecznie wykorzystać, bo ostatnio miałam wielka ochotę, ale nie miałam sprawdzonego przepisu i sobie kapustka zwiędła.

Znacie może jakiś dobry balsam brązujący, który nie zrobi mi z nóg ocelotka? Są tak strasznie blade, a opalić się póki co nie mam gdzie ani kiedy
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:56   #4341
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć, ale pogoda
Przyjechałam rowerkiem do pracy, ale na 18:00 jadę na seminarium inie mam gdzie tego roweru na Rynku zostawić, więc muszę jechać jeszcze do domu... No i sesja się zaczęła

dorinko super przepis na kapustkę. Muszę go koniecznie wykorzystać, bo ostatnio miałam wielka ochotę, ale nie miałam sprawdzonego przepisu i sobie kapustka zwiędła.

Znacie może jakiś dobry balsam brązujący, który nie zrobi mi z nóg ocelotka? Są tak strasznie blade, a opalić się póki co nie mam gdzie ani kiedy

zobaczymy czy super, jak zrobisz i będzie smakowało
Ja mam faworyta balsamowego oczywiście, z Daxa seria Perfecta - do jasnej karnacji, uwielbiam ten balsam , właśnie muszę kupić bo się skończył, a ostatnio w Rosmannie nie mieli
Stary 2010-06-08, 08:57   #4342
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

To tylko ta piżamka jest problemem , powiedz mu że Cię wkurza albo porwij na nim i już nie będzie zakładał
dobry pomysł.
U nas to ja zawsze tż denerwuję piżamką. On uznaje spanie tylko na golasa, mi z kolei za zimno i się ubieram. Najczęściej on mi tą piżamę zdejmuje w nocy, a jak się budzę z zimna, to się ubieram i potem znowu to samo

Cytat:

zdrowe sniadanie. Ja mam owsiankę i truskawki. Będę musiała coś dokupić, bo siedzę do 17:30 dziś

Cytat:

ja znam - z svr - dobry, ale dość drogi. Zależy, ile kasy chcesz przeznaczyć, ale ten polecam.
Stary 2010-06-08, 09:02   #4343
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
dobry pomysł.
U nas to ja zawsze tż denerwuję piżamką. On uznaje spanie tylko na golasa, mi z kolei za zimno i się ubieram. Najczęściej on mi tą piżamę zdejmuje w nocy, a jak się budzę z zimna, to się ubieram i potem znowu to samo

zdrowe sniadanie. Ja mam owsiankę i truskawki. Będę musiała coś dokupić, bo siedzę do 17:30 dziś

ja znam - z svr - dobry, ale dość drogi. Zależy, ile kasy chcesz przeznaczyć, ale ten polecam.
Ja też jestem piżamowa, w sensie koszulkowa, o tej porze roku śpię w satynowych krótkich więc narzekać nie ma na co

Moim faworytem jest ten balsam !
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-brazujacy.htm
Stary 2010-06-08, 09:05   #4344
carmelova
Zakorzenienie

Myśłałam o tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zczuplanie.htm . Stosowała go któraś z Was?

asiuk, dorinka dobrze radzi, olejcie pidżamkę. Mnie mój Tż w pidżamce też nie pociągał, ale na szczęscie widziałam go w niej jeden jedyny raz i od tej pory śpi w samych bokserkach
Stary 2010-06-08, 09:06   #4345
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
jak pracowlismy razem to też miałam ochotę rano. Tylko wtedy taki szybki numerek, bez gry wstepnej, bo tam nie moglismy sie spóxnic do pracy.

Cytat:
ostro
Cytat:
dobry pomysł.

.
i nie budzisz sie jak on cię rozbiera??

Ja to jeszcze mam tak, że wystarczy abym się troszkę alkoholu napiła (nawet pół piwa wystarczy) i juz jestem na męża napalona

Stary 2010-06-08, 09:14   #4346
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem piżamowa, w sensie koszulkowa, o tej porze roku śpię w satynowych krótkich więc narzekać nie ma na co
dla mnie satynowe są sztuczne - jest mi w nich gorąco albo zimno. Mam kilka, ale nie przepadam za spaniem w nich. W dodatku krępują mi ruchy, bo najczęściej okręcają mi się gdzieś i podwijają a nie są rozciągliwe

Cytat:

Ja to jeszcze mam tak, że wystarczy abym się troszkę alkoholu napiła (nawet pół piwa wystarczy) i juz jestem na męża napalona
nie budzę się. Najczęściej prawie i tak tej koszuli już nie mam, bo wcześniej tż mi ją podwija, twierdząc, że się musi do mnie przytulać a nie do piżamy
Stary 2010-06-08, 09:15   #4347
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Moim faworytem jest ten balsam !
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-brazujacy.htm
Właśnie czytałam opinie i też dużo osób go poleca Chyba się na niego skuszę, 13 zł to nie majątek a może faktycznie będzie super A jakiego Ty dorinko używasz? do jasnej czy ciemnej karnacji?
Stary 2010-06-08, 09:20   #4348
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Myśłałam o tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zczuplanie.htm . Stosowała go któraś z Was?

asiuk, dorinka dobrze radzi, olejcie pidżamkę. Mnie mój Tż w pidżamce też nie pociągał, ale na szczęscie widziałam go w niej jeden jedyny raz i od tej pory śpi w samych bokserkach

Nie stosowałam, ja nie mam przekonania do kosmetykówl Loreala , ani do pielęgnacji ani do kolorówki, nie kupuję w ogóle. Na początku kupowałam wszystko a później doszłam do wniosku, że nic specjalnego i nie warte tych pieniędzy, od kilku lat nie kupiłam nic L.
Cytat:
jak pracowlismy razem to też miałam ochotę rano. Tylko wtedy taki szybki numerek, bez gry wstepnej, bo tam nie moglismy sie spóxnic do pracy.

ostro

To jesteś niebezpieczna wręcz, pół piwa, oby to napalenie skutkowało tylko do własnego męża

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
dla mnie satynowe są sztuczne - jest mi w nich gorąco albo zimno. Mam kilka, ale nie przepadam za spaniem w nich. W dodatku krępują mi ruchy, bo najczęściej okręcają mi się gdzieś i podwijają a nie są rozciągliwe

nie budzę się. Najczęściej prawie i tak tej koszuli już nie mam, bo wcześniej tż mi ją podwija, twierdząc, że się musi do mnie przytulać a nie do piżamy
Wiesz co najfajniejsze jakie mam satynowe są z H&M , oni mają jakiś inny gatunek satyny, chyba z domieszką bawełny, w kazdym razie mam 2 od nich, obie extra
Cytat:
Właśnie czytałam opinie i też dużo osób go poleca Chyba się na niego skuszę, 13 zł to nie majątek a może faktycznie będzie super A jakiego Ty dorinko używasz? do jasnej czy ciemnej karnacji?
No właśnie do jasnej stosowałam, bo bałam się plam ale czytam, że niepotrzebnie bo dziewczyny o jasnej karnacji kupowały do ciemnej i były zadowolone, a ja nie mam bardzo białego ciała więc chyba zaryzykuję z ciemną wersją
Stary 2010-06-08, 09:21   #4349
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
To jesteś niebezpieczna wręcz, pół piwa, oby to napalenie skutkowało tylko do własnego męża
bo ja już taka jestem, że mnie łatwo "napalić" . Wystarczy tak jak pisałam pół piwa, lampka wina, jeden drink bez znaczenia co. Albo jakaś scenka miłosna na filmie i już po mnie

mój spi w samych bokserkach, teraz wyjątkowo jak jest przeziębiony o ma jeszcze koszulkę założoną.

Stary 2010-06-08, 09:22   #4350
L_V
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki.

Odkryłam wspaniały szmapon i odzywkę dla blondynek. Azsie nie mogę napatrzeć na swoje włosy dzisiaj. Szok normalnie. Błyszczą sie lepiej niż po nabłyszczaczach.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości