|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
w Twoich oczach widzę swoją przyszłość po mimo tylu raniących słów, tak ciężko jest mi od Ciebie odejść a pod powiekami ? pod powiekami skrywam twój obraz tak wiele wspólnych chwil, a ty mówisz że nie chcesz pamiętać ich...
![]() |
#4322 |
Przyczajenie
|
Mam 17 lat i ciągle myślę, że życie to BAJKA. . .
Istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zadomowienie
|
xsxs
![]() NieidealnaJa ![]() bo bez Ciebie nic już nie jest takie samo. i o ściany mego umysłu obija się echo Twoich słów. i oddałabym wszystko, byś tylko tu był.
![]() |
#4324 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ***
Cieszę się jak głupia gdy mam czkawkę bo wtedy mogę sobie choć pomarzyć o tym, że może to Ty o mnie myślisz . "Sorry, I can't be perfect.." pif paf... no i proszę. zastrzeliłeś naszą miłość. - Kocham Cię! -Za co ? -Przecież kocha się za nic...Nie wiesz? -Nie..Ja nie wiem co to miłość.. Pokaż jak kochasz. Postanowiła, że już nigdy się nie zakocha. Po chwili spotkała Jego...
![]() |
#4325 | ||
Wtajemniczenie
|
uwierzyłeś, że te łzy to pewien dodatkowy stan. You're a ghost not a dream. no more phantom of love to brake me up /nigdy więcej widma miłości by mnie zahamować/-chyba odeszłeś z częścią mnie. ______________________ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Rozeznanie
|
rozejrzyj się dookoła siebie.
widzisz pokój,stół,krzesło,okno-za oknem ulicę albo drogę,miasto albo wieś. widzisz ludzi. słyszysz szczekanie psa i warkot motocykla. widzisz,słyszysz,ale poza tym wiesz o tym,czego teraz ani nie widzisz,ani nie słyszysz. wiesz,że jest gdzieś daleko morze i że po morzu płyną statki. wiesz,że są wysokie góry i na nich wieczny snieg. wiesz,że oprócz naszej Ziemi są inne planety.
#4327 |
Zadomowienie
|
BananowaDelma , LekNaCaleZlo - słoneczka, jak zdobyłyście taki talent?
![]() Mrs Unfabulous - ja właśnie też nie mam ostatnio weny.. ![]() unpredictablegirl, itstoolatex3 - strasznie mi miło skarby, wiecie? ![]() _________ nie zawsze w życiu wesoło jest, jest czas na radość i czas na smutek, który wywołują ludzi języki zatrute, człowiek zniszczy wszystko, to głupia prawda. / Basti i Trauti - Samotność.
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
chcialam byc, cobainowa, istny_paradoks, Martusssia, _ZaagubiOna_ - okradłam
![]() ________________________
Odwiedzasz moje myśli często. Gdy jesteś obok mnie, jest mi wystarczająco wygodnie, by czuć Twoje ciepło. Przy Tobie myślami słońce namaluję. Czy wiesz, że to bez Ciebie życie nie jest życiem? Tak bardzo lubię wymawiać Jego imię.
#4329 |
Raczkowanie
|
szukam autorki opisu : pokaż że masz serce tam gdzie inni widzą cycki!
jeżeli ktoś wie, która talenciara go wymyśliła to bardzo proszę o kontakt, bo ja zapisałam opis a nie napisałam czyj a chciałabym go bardzo na podpis ;*** z góry wielkie dzięki <3 'im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.' miał kupić dla mnie kredki, nie czarnego markera. tylko rozmawiając ze ścianą czuje się dobrze. Ona chociaż wysłucha mnie do końca, szkoda tylko że nie potrafi przytulać.
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,![]() a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-05-09 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Raczkowanie
|
Przeprowadzam marzenia przez pasy rzeczywistości..
Kiedyś wezmę plecak i aparat. Trzasnę drzwiami ! I pójdę przed siebie, szukać swojego Pacanowa... Ostre, życiowe zakręty potrafią przebić najtwardsze serca. Zawsze już lepiej pozostać w nawiasie, niż znaleźć się na marginesie. Dałeś mi odwagę, by patrzeć ludziom w oczy, a teraz sam unikasz mojego wzroku. xsxs,poprostuAsiss,marika b- ![]() ![]() ![]() ![]() unpredictablegirl ''pokaż że masz serce tam gdzie inni widzą cycki!'' to chyba latin dodała ![]() ![]()
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-09 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
dziękuje <3 .. wy wiecie za co . __________jestem na jakiejś cholernej huśtawce emocjonalnej i najgorsze jest to, że boję się z niej zeskoczyć. boję się wrócić do mojej szarej rzeczywistości.. raz pęka mi serce, raz rozkwitam szczęściem, ale przynajmniej coś się dzieje.. Lubiłam jak byłeś moją codziennością. A teraz pozbywam się najcudowniejszego przyzwyczajenia.
tak, może i jestem głupia. i taaak, możliwe też, że jestem dziecinna. ale kochać potrafię. i co mnie obchodzi, że ty jesteś popularny i rzekomo mądry. kochałeś? dziewczyny zmieniasz co tydzień, nie mówmy o miłości. You coludn`t see it in my eyes. / Nie potrafisz dostrzec tego w moich oczach. t ym razem to ja będę zadawać ból , wbijać szpilki prosto w serce. to ja będę zdradzać i okłamywać. to ja będę cię rozkochiwać w sobie - codziennie , coraz bardziej . ja będę ci pokazywać co możesz dostać , a potem zabierać to z przed nosa. to ja będę cię ignorować , rozmawiając z kolegami. i ciebie będzie boleć . dziewczyna która rozdaje buziaki na prawo i lewo to nie jest dziewczyna, to szm.ata.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-05-09 o 12:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba już nie potrafię zatrzymać Cię przy sobie, muszę zrozumieć że to koniec. coraz częściej mam ochotę ukryć się za wielkimi okularami od Chanel i wyruszyć w miasto, jako nowa ja. chcę LATO LATEM żyje się łatwiej. "Otrzyj resztki snu z moich oczu i nalej mi nastepną filiżankę Rozumiem,co próbowałaś mi przez cały czas powiedzieć Goląc głowę i obchodząc sie ze mną (tak delikatnie) Za pomoca satyny i koronki: Jestes dziwką."
![]() |
#4333 |
Zadomowienie
|
Z Innej Bajki, Mrs. Unfabulous -
![]() Everyone wants HAPPINESS,
No one wants Pain. But you cant't make a Rainbow, Without a little rain. /.Każdy pragnie szczęścia Nikt nie chce cierpienia Ale nie możesz stworzyć tęczy bez małego deszczu./ True love doesn't have a happy ending, because true love never ends. /.Prawdziwa miłość nie ma szczęśliwego zakończenia, bo prawdziwa miłość nigdy się nie kończy./ Roses are red, Violets are blue, I have got 5 fingers, the middle one's for... YOU (: /.Róże sa czerwone, fiołki są niebieskie, Mam 5 paluszków, ten środkowy jest dla... Ciebie (: ./ |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
To musi być miłość...Nic więcej i nic mniej
zerwania mnie rozstrajają błądzę drogą jednokierunkową Spełnij moją ostatnią proźbę i pozwól jedynie przytulić Cię. Zbierajac kawałeczki katastrofy, kiedy odeszłeś i zostawiłeś zmagam się z dylematami w moim teraz tak stresujacym życiu Dlaczego nie możemy po prostu wrócić do początku...?
#4335 |
Przyczajenie
|
Nieodebrane połączenia ma to do siebie, ze jak się człowiek zorientuje, ono już dawno nie istnieje.
Istota chwili jest by zgasła natychmiast niemal, nie ma BYŁO, nie ma BĘDZIE, istnieje tylko TERAZ. A TERAZ wciąż sie zmienia. Chowam swój wstyd za pustym uśmiechem. A Ty gdzie weźmiesz mnie, by mi oczy wyschły od łez..? Ty dla moich łez poświeciłeś swój uśmiech! Czasem trzeba przemyć oczy łzami, aby widzieć lepiej. I może sama powiesz mi Jak mam powiedzieć Tobie, Ze już nie kocham Cie, nie chce, Ze kiedy patrze na to jak jest już nie przechodzą mnie dreszcze, już nie brakuje mi powietrza, już nie wołam : Jeszcze, jeszcze, jeszcze! Znikąd się więcej nie dowiem, niż z oczu Twych i powiek. Z zaciśniętych do krwi warg.. Możesz milczeć sobie. __ ![]()
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wszystko Rybki. ![]() ___ upokorzone zdeptane marzenia
odpłacą się odwrotnym czarem. Widocznie zabrakło czegoś jeszcze oprócz bólu, żeby płakać. Imponująca wytrwałość w ciszy. Z bólu wargi jej zamarły zdrętwiały myśli od ciężaru wspomnień. Zapomniałeś już dawno jak się oddaje całego siebie.
#4337 |
Raczkowanie
|
Takich chłopców jak ty jest tyle, co paczek po papierosach .
wgłębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się.. Edytowane przez bad_romance Czas edycji: 2010-05-09 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
"Jesteś taki smutny, może powinieneś kupić Happy Meal? Katy Perry - You're So Gay.Jesteś taki chudy, naprawdę powinieneś wziąć podwojony zestaw". ![]() "Jesteś taki gejowski, a nawet nie lubisz chłopców". ![]()
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
'boli-to wszystko.
'chciałam tylko abys choć raz mnie przytulił tak jak ją. 'stwierdziła że był błędem, błędem wartym popelnienia. Dziewczyny tylko tyle opsiów... Jutro jadę do szpitala.. Prosze was trzymajcie kciuki, operacje będę miała najprawdopodobniej w poniedziałek. Módlcie się za mnie ![]() ![]() ![]()
#4340 | |
Zakorzenienie
|
nieeeeeeeee ;**** . nie przesadzam < ;
Cytat:
![]() ![]() * * * * * *
z demotów: - jestem w ciąży. - ooo ! super, będę ojcem. - nie będziesz.. xd . słuchała jego głosu bo siedział niedaleko. nie wytrzymała, wybuchła płaczem i uciekła. prowokujesz mnie do tego, żebym podeszła i uderzyła Cię w twarz najmocniej jak potrafię. nienawidze Cię !!!!!! za to jak bardzo Cię kocham !!!! ;(( . - z zycia mojego okropnego ;( brak weny .
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Rozeznanie
|
rozpocząl się kolejny dzień żeglugi.
cudowny dzień,prawda? przybył w złotym rydwanie zaprzężonym w delfiny. nikt natomiast nie wiedział,gdzie się właściwie podziewała. rude włosy rozwiewały się za nią jak płomień. ludzie są niebezpieczni i nie można im ufać. to miejsce jest takie niemiłe i wilgotne. zaraz się nabawię kataru. jesteś głupiutki jak gupik. ciemności przerażały ją. ponadto miała bardzo niemiłe wrażenie,że w każdym kącie czi się coś strasznego,s ktoś sledzi ich z ukrycia. aż krzyknęła z zachwytu. ty zębaty wałku!
#4342 |
Przyczajenie
|
Niestety nikt nie doceni Twojej pracy. Woli ją ukraść.
Ludzie ze swojego życia robią żywe realityshow. Śmierć jest najgorszym powodem rozstania Cholerne życie. Rozłączyło nas wtedy, kiedy wszystko tak pięknie się układało Te piękne chwile, jak te których kiedyś chciałam się pozbyć. Dziś wszystkie tak bardzo mnie fascynują, bo widzę w nich Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Rozeznanie
|
xsxs- wiesz, że moje serce należy do ciebie ? I to od dawna -moje słoneczko...
![]() ![]() Elizabet0909 - trzymaj się. Będzie dobrze. ![]() `Nie pytaj mnie, czy cię kocham.. Ja tego nie wiem. `Ma piękne błękitne oczy, w których się rozpływam, usta niczym płatek róży, a na imię: moja miłość. A teraz... Teraz widzę życie w kolorach mojego nieba.. `Nienawidzę go, bo jest dla mnie wszystkim. Nienawidzę tego, że ja nie znaczę dla niego nic, a jednak.. Jednak zawsze będzie dla mnie kimś wyjątkowym. `Jeszcze czasem przypominam sobie, jak ustami na twarzy rysowałeś mi wielkie serce.
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
<3
Toogether93 - dziękuję, Misiek <3 unpredictablegirl - zgłaszam się! ![]() dziś niebo jest jakby bledsze ... nie mam już nic bliżej niż ktokolwiek i kiedykolwiek, by się odważył " ... ale stojąc na mrocznych schodach poczułam,
że oczy bolą mnie z pragnienia, żeby Go zobaczyć. a kiedy otworzył drzwi, ciało rozbolało mnie z miłości do Niego. miłości, litości, żalu i tęsknoty za Nim "
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Dot.: <3
`kocham cię. i to jest mój problem.`
`ja przyszłam o 2 godziny za wcześnie, ty o minutę za późno.` `zamknę cię w sejfie. zapomnę kodu. ` `nakleję na ciebie mój kod kreskowy.` `a on jeszcze wsadzi ci nóż w plecy. i przekręci go dwa razy.` `a oczy pijane chceniem chcą jeszcze.` `są ludzie na których można liczyć i tacy którzy tylko tak mówią .` Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-09 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Rozeznanie
|
Wymyśliłam kolejną cholerną podpuchę żeby naiwne nastolatki jak Ja wierzyły, że to spełni ich marzenia. Mianowicie ułóż z talii kart 20 metrową wierze. Jeśli Ci się uda Twoje marzenie się spełni ( ...) Brednie, bezwarunkowe podpuchy. - Powiedz mi, że mnie kochasz kiedy dorośniesz. - ... przecież mówiłaś, że mężczyźni nigdy nie dorastają. - No właśnie, więc więcej mi tego nie mów. Zaskakujące jest jedno, że starając się nie być osobą, której tak bardzo nienawidzisz stajesz się jej idealnym odzwierciedleniem. Balansuję na krawędzi trzymając reklamówki z moimi uczuciami niczym tancerka z cyrku na linie . Iluzje bywają różne. Są iluzje szczęścia, iluzjepiękna, iluzje miłości, ale zawsze łączy je jedno. Kończą się tak samo. Mianowicie jednym słowem , słowem : rozczarowanie Przyjaciel skoczy za Tobą w ogień tylko wtedy gdy ten ogień będzie wymyślony, gdybyś się palił powiedziałby tylko " O Boże, pomóżcie jej ! " . nasza mała wybuchowa mieszanka myślenie ludzi w koło : Ja + Ty = niesamowity sex fakty: Ja + Ty = nic nieznaczące "cześć" . Bo w Twoich ustach to ja już straciłam dziewictwo, zakochałam się w kobiecie, próbowałam popełnić samobójstwo, ojciec mnie zgwałcił, a nawet matka mnie się wyrzekła. ________________ Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() Cukiereczki moje nie chce mi się wymieniać, ale pokradłam kilka opisów od Was <3 Wy wiecie, że jesteście talenciarami ![]() Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-05-09 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Rozeznanie
|
XJoYx - Pierwszy i wszystkie inne niesamowite ;* Więc zabrałam
![]() latin – ten pierwszy już jest w moim notatniku ;* Ona kiedyś myślała, że bezkarnie moze byĆ szczęśliwa. Idiotka...
#4349 |
Rozeznanie
|
NicNieMusisz - perfidnie okradłam Cię również
![]() Czułam, że nie mówisz mi prawdy. Albo przynajmniej coś ukrywasz. jestem emocjonalnie zepsuta. przyjdź później. nie odpiszesz, nie oddzwonisz, nie odwiedzisz, nie odpukasz. trudno. nie łudź się. nie będę żebrać o miłość. pan co oczy ma w kolorze marengo. <3 GrynszPan.
#4350 |
Raczkowanie
|
`nie jestem już Twoim pierniczkiem, bo mam dość kruchego życia.
`mając nadzieję, czesto mijałam się z celem. `Twoja miłość zaczyna się na zrób mi dobrze, a kończy na kiedy to powtórzymy. `w odmiennej orientacji, świat jest podobny. `cieszyłam się chwilą, cieszę się sobą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.