Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 14:34   #4321
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Witaj nuna

Castia wszystkiego naj...naj...w dniu imienin kochana
dziękuje ślicznie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Wszystkim Kasiom, Katarzynkom - NAJLEPSZEGO
stawiam Picolo proszę się częstować

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziewczynki wstawiam obiecane zdjęcie 3d mojego synka

lekarz się śmiał że rączki ułożył jak mały bokser

Załącznik 3553270
łał ale cudoo
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:41   #4322
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
ja bym napisała że chcę rabat za to ileś tam i jeśli się nie zgodzi to zgłaszasz to - towar jest niezgodny z opisem więc niech się nie wymądrza - a jemu chyba powinno zależeć na komentarzu pozytywnym...
no wlasnie pozniej sie zorientowalam ze on ma tylko 8 komentow i cos czulam ze moze byc problem z takim, ale jak mmi zwroci czesc kasy to bede sie zastanawiala czy mu pozytywa czy neutrala wystawic

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
jestem już z powrotem, wszystko jest ok, dostaliśmy do zrobienia badania no i oczywiście glukozę 75g czyli czeka mnie 2 godziny siedzenia w przychodni na czczo jak ja dam rade
mała Nadia rośnie nam jak na drożdżach i już kawał baby z niej bo waży ok. 531g i ma już 26 cm
podglądaliśmy małe brzydactwo z doktorem w 4d i nam język wywaliła a potem zajęła się ssaniem kciuka
wszystkim obchodzącym dziś imieniny Kasią życzę wszystkiego najlepszego, idę oblać wasze imieniny soczkiem

kasiapruszkow żądaj zwrotu części kasy a potem takiego negatywa mu walnij że się nie pozbiera dosłownie debil
dizkuje za zyzcneia, fajne wrazneia sa jak dizdz sie rusza w brzuczku moj Rafcio czesc badania spal a czesc tylko sie krecil i zaslanial piastkami buzke ale moze jak w sytzcniu pojde to bedize bardizje mimike widac
no a temu sprzedajacemu to sie zastanawiam wlasnie czy neutrala nie wystawic jak odda czesc kasy
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:41   #4323
miamore999
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
dzięki wielkie za porady co do zatkanego nosa. spróbuję to z chrzanem i amolem bo jeszcze nie próbowałam, natomiast maść majerankowa nic nie daje wczoraj omęczyłam się strasznie, cięzko tak ustami oddychać ciągle na szczęście noc juz przespałam to mam nadzieję, że przeziębienie odchodzi sobie w siną dal
Stary 2010-11-25, 14:42   #4324
87czarna
Zakorzenienie

Eirene1987 o mój Boziu...! cudny chłopiec!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:42   #4325
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Castia, Blackrose4u, KasiaPruszkow, Bosti, Kaalinaa wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

o widzisz a ja mam brata ciotecznego (chrześniak mojego taty) - właśnie też dawid pewnie się ucieszy i dumny będzie
dziękować Kochana
na pewno będzie najukochańszym wujkiem
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:43   #4326
miamore999
Zakorzenienie

ach i zapomniałam się pochwalić, że byliśmy na pierwszych organizacyjnych zajęciach w szkole rodzenia i od przyszłego tygodnia ruszamy z nauką zapowiada się ciekawie
Stary 2010-11-25, 14:44   #4327
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:

Załącznik 3553270
słodziak

dzięki za życzenia imieninowe

dziewczyny Wy kupujecie skarpetki dla dzieciaczków? Jak tak to dużo?

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 14:49   #4328
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

Laseczka wracaj do zdrowia!Duuuużo zdrówka!
DZIĘKUJĘ

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Chciałabym do Was dołączyc.
Mam 33 lata termin na 25.04.2011, płci jeszcze nie znam.
To moje drugie dziecko po długiej przerwie, córka ma juz 12 lat
witam

Cytat:
no u nas też wczoraj popadał śnieg z deszczem a dziś słoneczko tylko trochę zimno bo 1 stopień
u nas też zimno . a jutro zapowiadali śnieg i temperaturę na minusie

Cytat:

Załącznik 3553270
śliczne będzie z niego mały bokser
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:50   #4329
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

mnie też żebra dwa dni bolały a potem na usg okazało się, że mała leży sobie głową w dół i to ona mnie po żebrach kopała. Teraz to z 10 razy dziennie chyba zmienia pozycje i kopie gdzie popadnie

Gratuluję mamusiom, które poznały płeć
Teraz to się zakupowe szaleństwo zacznie!

Rano troszkę śnieg popadał, a mnie dopada depresja
Przez tą chorobę już ponad tydzień w domu siedzę. Jutro chciałam wyjść do miasta na pizze, czy coś .... ale nie ma chętnych
W przyszłym tygodniu biorę się za poprawę chumoru - zacznę od fryzjera!
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:53   #4330
diatoma
Zadomowienie

mordka ja bym chętnie poszła z Tobą na naleśniki do Manekina dawno nie byłam w Toruniu, ale mam nadzieję że niedługo sie pojawie, u koleżanki która urodziła we wrzesniu

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:59   #4331
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

mmmmm naleśniki z Manekina są super.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 15:01   #4332
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 3553270
super fotka

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
a mi ten tepy h... zadzwonil i probowal wmowic ze on wyslal bez plam hustawke a jak powieidzlam ze w tkaim raize bede zwracac towar i sie pozegnalam to mi teraz maila napiasal :
"W ZWIĄZKU Z TYM IŻ TAK JAK JA BĘDĘ OBSTAWAŁ PRZY STANIE PRZEDMIOTU PRZED WYSYŁKĄ , TAK I PANI BĘDZIE OSTAWAĆ PRZY SWOIM ŻEBY DOJŚĆ DO JAKIEGOŚ POROZUMIENIA PROSZĘ NAPISAĆ NA JAKIEGO RODZAJU GRATYFIKACJĘ PANI LICZY . POZDRAWIAM I9 CZEKAM NA ODPOWIEDZ"

no i co ja z takim jelopem mam zroibc
co za człowiek
napisz do niego jaka kwota cię interesuje i się nie targuj,
powiedz że jak ci tej kasy nie zwróci to zgłaszasz sprawę do allegro,

teraz na allegro jest takie Centrum Sporów, i tam jest opcja towar niezgodny z opisem
większość się wystraszy allegro,
a jak nie to postrasz policją

nawet jeśli ci zwróci kasę to nie dawaj pozytywa
napisz wyraźnie w komentarzu że towar był niezgodzony z opisem, żeby inni wiedzieli

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
mała Nadia rośnie nam jak na drożdżach i już kawał baby z niej bo waży ok. 531g i ma już 26 cm
podglądaliśmy małe brzydactwo z doktorem w 4d i nam język wywaliła a potem zajęła się ssaniem kciuka
jestem ciekawa ile moja będzie ważyć

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
kupuję, bo ma zamiar kupić leginsy małej
a z bosymi stopkami nie będzie leżeć
może jakiś 3pak

moja siostra to jeszcze na śpioszki zakłada małemu skarpetki ale on jest zmarzluch

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
ach i zapomniałam się pochwalić, że byliśmy na pierwszych organizacyjnych zajęciach w szkole rodzenia i od przyszłego tygodnia ruszamy z nauką zapowiada się ciekawie
zazdroszczę, nam już 2 razy zajęcia odwołali

mam nadzieję, że jutro już normalnie się odbędą
Stary 2010-11-25, 15:10   #4333
blackrose4u
Wtajemniczenie

właśnie ja już dostałam kombinezonik o który się prosiłam. Postraszyłam w mailu allegro i na drugi dzień był, jednak zero odpowiedzi na telefon czy maila.

Patrzcie co znalazłam, nie widziałam w sklepach takiego kremu: http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl...om_gerber.aspx

acha byłam w Smyku pooglądać co mają i szczerze to ceny mnie przeraziły. Myślałam że coś upoluje ciekawego zamiast na allegro to na żywo małej kupie bo i kupon mam, ale chyba zrezygnuje.

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2010-11-25 o 15:15
Stary 2010-11-25, 15:17   #4334
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
nie z tego co pamietam to nasztyfcei jest napisane ze w ciazy nie mozna

GRATULUJEMY

GRATULUJEMY

no to witaj spowrotem ;p

GRATULUJEMY Ego a nie mowiolam powiedz bylas na tym zaciszu? http://www.usgecho4d.pl/

no moj Rafcio mial glowe i brzuch jak na 21 tc a reszte jak na 20tc

Iza mam ten sam problem i nawet jak nogi golilam ostanio to mialam problem schylic sie do kostek... a mebelki sliczne kupilas corci i ubranka
kiedy ja znajde czas na obfotografowanie

dziewczyny musze sie Was poradzic
kupilismy z Tz na ALl hstawke http://allegro.pl/taniej-nie-kupisz-...325323978.html
w opisie jak widizalyscie jest napisane ze sprzdjae jako uzwyany produkt bo rozpakowal ale dziecko mialo diwe takie same weic ten tylko rozapakowali zeby srpawidc czy dziala,
a ja sotalam hustawke z 2 plamami w miesjcu gdize jest tylek dziecka, z pobrudzona zabawka oraz z lekko widocznymi przetarciami na plastikwoych elementach hustawki...
co ja moge teraz zrobic... jak msylicie
Zadac zwrotu kasy i odeslac, lub zwrotu czesci kasy.

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
wiem,
w pewnym sensie jest obowiązkowa,
bo tylko w treści aukcji sprzedawca może zaznaczyć, że nie chce płatności allegro,
ale zawsze po licytacji pojawi się taka opcja
No jak ja sprzedawalam to zaznaczylam, ze nie chce tej opcji i przelewy szly normalnie. natomiast kolega zaznaczyl ja i jak kupujacy zrobil przelew to dostawal info, ze kaska jest na koncie alle.

Cytat:
widzisz a niektórzy zaznaczają na swoich aukcjach, że taki przelew może iśc nawet 3 dni
http://allegro.pl/cherokee-cudna-blu...312967494.html
Tu chodzi o to, ze ofc nie dostajesz od razu tych pieniedzy, bo najpierw leca na konto alle. Jednak tym przyspieszeniem ma byc to potwierdzenie od alle, ze kaza zostala przelana, bo na ich koncie jest od razu, ale na koncie sprzedawcy bedzie normalnie. I tu jest kwestia tego czy sprzedawca ufa takiej transakcji czy nie. Jedni powiedza spoko kasa jest, zgodzilem sie na taka opcje po to, zeby transakcja przebiegla szybciej, a inny powie, a ja tam wole stare sposoby i poczekam az kasa bedzie u mnie.

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
witam. a ja wczoraj nie doczekalam sie od was odpowiedzi na temat bolu zeber i miednicy ale miednica tylko po prawej stronie.dzisiaj zebra juz nie bola.
Najlepiej zapytac lekarza, bo rozne moga byc przyczyny. My tu lekarzami nie jestesmy, wiec tez nie mozna oczekiwac, ze na kazdy bol czy przypadlosc znajdzie sie stos odpowiedzi

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

ego-ego gratuluje synusia, jednak Twoja intuicja Cie nie zawiodla

kasiapruszkow - na Twoim miejscu napisalabym do sprzedawcy, ze zadasz zwrotu polowy ceny produktu (jesli chcesz zatrzymac hustawke) bo bylas pewna ze kupujesz nowa. A jesli nie, to odsylasz hustawke na jego koszt i zadasz zwrotu kasy za produkt...ehhh..na tym allegro jest tyle oszustow, trzeba naprawde uwazac !
Dokladnie.

Cytat:
uwazaj na siebie moze to falszywy alarm i juz bedize dobrze

dziekowac dizekowac

dziekowac dizekowac

ale slicznus i jak wyrazne zblizenie

a mi ten tepy h... zadzwonil i probowal wmowic ze on wyslal bez plam hustawke a jak powieidzlam ze w tkaim raize bede zwracac towar i sie pozegnalam to mi teraz maila napiasal :
"W ZWIĄZKU Z TYM IŻ TAK JAK JA BĘDĘ OBSTAWAŁ PRZY STANIE PRZEDMIOTU PRZED WYSYŁKĄ , TAK I PANI BĘDZIE OSTAWAĆ PRZY SWOIM ŻEBY DOJŚĆ DO JAKIEGOŚ POROZUMIENIA PROSZĘ NAPISAĆ NA JAKIEGO RODZAJU GRATYFIKACJĘ PANI LICZY . POZDRAWIAM I9 CZEKAM NA ODPOWIEDZ"

no i co ja z takim jelopem mam zroibc

eh czlowek w ciazy nie powienien trafaic na takich łosi a co krok to lepszy

no i na koniec wszytkim naszym forumowym Kasiulkom zycze wszytkiego co najlepsze na imieniny
Napisz mu, ze zrobisz mu zdjecia i niech Ci powie jakim sposobem mialabys doprowadzic do powstania tych otarc i plam. Zagroz, ze wyslesz te zdjecia do alle i zglosisz niezgodnosc przedmiotu, a wtedy bedzie musial przyjac zwrot, lub pokryc czesc kosztow. Zreszta gdyby byl taki pewny swojego to by tak od razu nie szedl na ugode. Jesli lezak nie jest jakis specjalnie zniszczony to zazadaj zwrotu czesci kasy. Bezdziesz miala lezak za pol ceny

Cytat:
dzięki dziewczynki

kochana gratuluję udanego usg mój też się potem brzydal zrobił nawet lekarz mówił że dobrze że na początku zdjęcie zrobił bo potem coraz gorzej było widać ale i tak kocham tego brzydalka mojego

a ja z tą glukozą się pytałam u mnie w przychodni i mi pani powiedziała że mogę wypić w domu i do godziny przyjechać żeby mi pobrali krew także się ucieszyłam bo nie uśmiechało mi się siedzieć w przychodni

a co do ułożenia mój był wczoraj ułożony w poprzek i lekarz powiedział że na tym etapie to nie ma znaczenia dopiero potem jest wzkazaniem do cesarki a teraz dziecko fika tam na całego
No, ale przeciez oni najpierw pobieraja krew, potem glukoza i znowu krew to jak niby u Ciebie ma to wygladac

Cytat:
no wlasnie pozniej sie zorientowalam ze on ma tylko 8 komentow i cos czulam ze moze byc problem z takim, ale jak mmi zwroci czesc kasy to bede sie zastanawiala czy mu pozytywa czy neutrala wystawic

dizkuje za zyzcneia, fajne wrazneia sa jak dizdz sie rusza w brzuczku moj Rafcio czesc badania spal a czesc tylko sie krecil i zaslanial piastkami buzke ale moze jak w sytzcniu pojde to bedize bardizje mimike widac
no a temu sprzedajacemu to sie zastanawiam wlasnie czy neutrala nie wystawic jak odda czesc kasy
Kochane ida swieta, wiec na alle pojawiac sie zacznie coraz wiecej oczustow i naciagaczy. koniecznie unikajcie sprzedawcow z mala iloscia kometarzy i czytajcie nawet te pozytywne, bo czasem ludzie daja pozytywa za to, ze w ogole towar doszedl i dalo sie zalatwic sprawe polubownie, ale np czas oczekiwania byl dlugi, albo cos sie w przedmiocie nie zgadzalo. Ja przed kazdym zakupem nawet jakiegos gownienka przeswietlam sprzedawce na wylot

Jesli facet odda Ci kase to mozesz wystawic mu pozytywa za to, ze sparwa zostala zalatwiona polubownie. Mialas z nim kontakt, zadzwonil do Ciebie, wiec chcial to zalatwic, zapytal jaka forma rekompensaty Cie zadowoli, wiec chce wspolpracowac, ale mozesz napisac w komencie, ze przedmiot okazal sie nie zgodny z opisem, ale, ze sparwa sie juz wyjasnila. Natomiast neutral bedzie po czesci oznaczal, ze jednak z czegos nie bylas zadowolona i mimo, ze facet oddal czesc kasy to transakcja Cie nie zadowolila. Tylko pamietaj, ze on moze napisac, ze skoro uzgodniliscie jaka forma rekompensaty Cie zadowala i staral sie to zalatwic to neutral jest zlosliwy.

Wszystkiego Naj wszystkim Kaskom
Gratki z pozania plci i kciukasy za usg
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:18   #4335
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz co jeśli facet już teraz taki cham to ja bym i tak neutrala lub negatywa wystawiła i ostrzegła innych co innego jak cżłowiek miły powie że nie wiedział że przeprasza to wtedy inna sprawa ale nie taki cham że uważa że to nie jego wina negatyw jak nic by dostał

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
stawiam Picolo proszę się częstować

łał ale cudoo
to ja bardzo chętnie się poczęstuję
dzięki

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Eirene1987 o mój Boziu...! cudny chłopiec!
dziękuję już mówią że do taty podobny nie do mnie

Cytat:
oo ja też bym już chciała ale u mnie dopiero od 28 tygodnia się chodzi to mi jeszcze troszku zostało 6tygodni

Cytat:
słodziak

dzięki wielkie
skarpetek będę miała 5 par na początek a 5 par na potem
tak sobie wymyśliłam

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
śliczne będzie z niego mały bokser
dziękuję

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość

Gratuluję mamusiom, które poznały płeć
Teraz to się zakupowe szaleństwo zacznie!

Przez tą chorobę już ponad tydzień w domu siedzę. Jutro chciałam wyjść do miasta na pizze, czy coś .... ale nie ma chętnych
oj ja bym z tobą na pizzę poszła ale za daleko mam do torunia ale bym pizzę zjadła

Cytat:
super fotka
dzięki

ja pier......... ale się wkurzyłam dziewczyny no zaraz mi serce wyskoczy właśnie teściu zadzwonił do tżta że imię im się nie podoba !!! i darł się że takie imię wybraliśmy że teściowa zła noż kur..... tak się wkurzyłam wyjdę z siebie zaraz to jest nasze dziecko co oni mają do tego - stwierdzili że to żydowskie imię!!! oj czuję że wojna z teściami będzie ja tego tak nie zostawię mieli swoją szansę 24 lata temu a teściowa chciała nazwać dziecko Ariel więc niech mi nie gada że taka znawczyni z niej - mąż powiedział teściowi że jak się im nie podoba to będzie donald bronisław. ale pipa z niego bo nie potrafi rzucić słuchawką i po prostu się nie tłumaczyc ja nie mam zamiaru się tłumaczyć nawet jeśli wojna ma z tego być niech spadają nie cierpię jej po prostu wiem że to teściowa taka. ale się wkurzyłam

jokr nie mam pojęcia bo kazała mi wypić i przyjechać i tylko raz będę miała pobierana krew więc nie wiem może wszędzie jest inaczej

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2010-11-25 o 15:25
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:31   #4336
iweczka
Zakorzenienie

jeszcze ja.........zyczę wszystkim Kasieńkom wszystkiego naj naj najlepszego

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
słodziak

ja kupuje, bo widzę u mojego małego sąsiada, że stópki mu marzną, a jednak w marcu i kwietniu nie ma co się upalów spodziewać.....
a mam chyba 5 par...pewnie 2 by wystarczyły ale mąż jak zobaczył "I love DAD" to nie było opcji żeby takich nie wziąć
a ciekawości przeliczyłam, mam aż 7.......

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2010-11-25 o 15:45
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:34   #4337
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co jeśli facet już teraz taki cham to ja bym i tak neutrala lub negatywa wystawiła i ostrzegła innych co innego jak cżłowiek miły powie że nie wiedział że przeprasza to wtedy inna sprawa ale nie taki cham że uważa że to nie jego wina negatyw jak nic by dostał

to ja bardzo chętnie się poczęstuję
dzięki

dziękuję już mówią że do taty podobny nie do mnie

oo ja też bym już chciała ale u mnie dopiero od 28 tygodnia się chodzi to mi jeszcze troszku zostało 6tygodni

dzięki wielkie
skarpetek będę miała 5 par na początek a 5 par na potem
tak sobie wymyśliłam

dziękuję

oj ja bym z tobą na pizzę poszła ale za daleko mam do torunia ale bym pizzę zjadła

dzięki

ja pier......... ale się wkurzyłam dziewczyny no zaraz mi serce wyskoczy właśnie teściu zadzwonił do tżta że imię im się nie podoba !!! i darł się że takie imię wybraliśmy że teściowa zła noż kur..... tak się wkurzyłam wyjdę z siebie zaraz to jest nasze dziecko co oni mają do tego - stwierdzili że to żydowskie imię!!! oj czuję że wojna z teściami będzie ja tego tak nie zostawię mieli swoją szansę 24 lata temu a teściowa chciała nazwać dziecko Ariel więc niech mi nie gada że taka znawczyni z niej - mąż powiedział teściowi że jak się im nie podoba to będzie donald bronisław. ale pipa z niego bo nie potrafi rzucić słuchawką i po prostu się nie tłumaczyc ja nie mam zamiaru się tłumaczyć nawet jeśli wojna ma z tego być niech spadają nie cierpię jej po prostu wiem że to teściowa taka. ale się wkurzyłam

jokr nie mam pojęcia bo kazała mi wypić i przyjechać i tylko raz będę miała pobierana krew więc nie wiem może wszędzie jest inaczej
wrrr z tymi teściowymi przez moją ostatnio mieliśmy z małżem awanturę chce dobrze, ale jej czasem nie wychodzi

a z tą próbą glukozową to naprawdę dziwne, bo to trzeba mieć co porównywać ale skoro babka tak powiedziała
Stary 2010-11-25, 15:35   #4338
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość

mordka i ja muszę się wybrać do fryzjera, bo mam już takie mdługie włosy że susze je pół godziny zapuszczałam do ślubu a teraz mam ich serdecznie dość, ale z drugiej strony szkoda mi ich ścinać bo 2 raz juz takich nie zapuszcze.........ehhhhhh h czemu ja ciągle taka niezdecydowana jestem

a kupiłam sobie właśnie poduszke do spania taką dla ciężarówek, bo juz nie wiem jak mam się układać-300 razy w nocy zmieniam pozycję, bo ciągle mi źle od 5 już wogóle nie mogę spać-no jakaś porażka totalna
Stary 2010-11-25, 15:36   #4339
blackrose4u
Wtajemniczenie

Eirene współczuje, nie przejmowanie się bedzie ciężkie skoro aż tak ich to wzburzyło. Ale co im do wpie....nia się w imię Waszego dziecka. U mnie też od strony ojca imię nie zostało z entuzjazem przyjęte.

Dziewczyny co robicie na sylwestra? Bo my nie mamy planów a tak bardzo chciałabym gdzieś wyskoczyć

oczekujemy
Stary 2010-11-25, 15:37   #4340
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
wrrr z tymi teściowymi przez moją ostatnio mieliśmy z małżem awanturę chce dobrze, ale jej czasem nie wychodzi

a z tą próbą glukozową to naprawdę dziwne, bo to trzeba mieć co porównywać ale skoro babka tak powiedziała

no właśnie nie wiem ale tak mi kazała to tak zrobię .

a co do teściów małż właśnie napisał do niech że bardzo go to zabolało i że to przykre że zamiast się cieszyć z wnuka to próbują nam imię wybierać.
ale normalnie aż mnie brzuch boli z nerwów to jeszcze nie koniec jeszcze będą do moich dzwonić żeby moi nas przekonali że źle robimy - a moja mama ma to gdzieś - zawsze uważała że się nie powinno wtrącać. to wkurza bo to nasze dziecko i choćby się miało nazywać kupa to nikt nie ma prawa nam sugerować że mamy dac inaczej. wrrr

Stary 2010-11-25, 15:38   #4341
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie ja już dostałam kombinezonik o który się prosiłam. Postraszyłam w mailu allegro i na drugi dzień był, jednak zero odpowiedzi na telefon czy maila.

Patrzcie co znalazłam, nie widziałam w sklepach takiego kremu: http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl...om_gerber.aspx

acha byłam w Smyku pooglądać co mają i szczerze to ceny mnie przeraziły. Myślałam że coś upoluje ciekawego zamiast na allegro to na żywo małej kupie bo i kupon mam, ale chyba zrezygnuje.
blackrose ja też byłam ostatanio w smyku, wylukałam sliczny dresik fioletowy ale kosztował 100.... więc wyszłam tylko z myjką do kąpieli
Stary 2010-11-25, 15:39   #4342
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
mordka i ja muszę się wybrać do fryzjera, bo mam już takie mdługie włosy że susze je pół godziny zapuszczałam do ślubu a teraz mam ich serdecznie dość, ale z drugiej strony szkoda mi ich ścinać bo 2 raz juz takich nie zapuszcze.........ehhhhhh h czemu ja ciągle taka niezdecydowana jestem

a kupiłam sobie właśnie poduszke do spania taką dla ciężarówek, bo juz nie wiem jak mam się układać-300 razy w nocy zmieniam pozycję, bo ciągle mi źle od 5 już wogóle nie mogę spać-no jakaś porażka totalna
gdzie kupowałaś? Bo też się zastanawiam nad taką. Budzę się regularnie o 3 w nocy siusiu i ciężko mi znasnąć czasami do 5 leże. A jak ja się budze to Julcia też i tak się wierci że tym bardziej mam problem z zaśnięciem

oczekujemy
Stary 2010-11-25, 15:44   #4343
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

ehhhhh powiedz jej że Ariel to taka syrenka była (jak ona taka madra) a poza tym olej ją, to jest Wasze maleństwo, ja tam nie mam zamiaru słuchać opinii innych na temat imion, bo co osoba to zdanie....jednej ciotce się podobam drugiej już nie, a ja mam to w d**** i Ty też kochana nie przejmuj się moja teściowa wymyśliła uwaga : CHIACYNTA odrazu oznajmiłam z usmiechem na twarzy, że po moim trupie
Stary 2010-11-25, 15:46   #4344
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ehhhhh powiedz jej że Ariel to taka syrenka była (jak ona taka madra) a poza tym olej ją, to jest Wasze maleństwo, ja tam nie mam zamiaru słuchać opinii innych na temat imion, bo co osoba to zdanie....jednej ciotce się podobam drugiej już nie, a ja mam to w d**** i Ty też kochana nie przejmuj się moja teściowa wymyśliła uwaga : CHIACYNTA odrazu oznajmiłam z usmiechem na twarzy, że po moim trupie
Stary 2010-11-25, 15:47   #4345
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Eirene współczuje, nie przejmowanie się bedzie ciężkie skoro aż tak ich to wzburzyło. Ale co im do wpie....nia się w imię Waszego dziecka. U mnie też od strony ojca imię nie zostało z entuzjazem przyjęte.

Dziewczyny co robicie na sylwestra? Bo my nie mamy planów a tak bardzo chciałabym gdzieś wyskoczyć

kochana no nie da się bo mnie to boli strasznie że tacy są a są okropni tzn teściowa - zawsze się wpier... do wesela ale ok za to płacili to mogli a co mają do naszego dziecka??? już czuję że do wychowania i chrztu też będą się wtrącać. ja się nie dam ale męża widze to gryzie bo to jego rodzice w końcu ale to wkurza no jesteśmy dorośli już się wkurzyłam i powiedziałam do tżta że kur.... robić nam nie pomagali tego dziecka sami zrobiliśmy więc jest nasze tak? i nie rozumiem tego moi rodzice cieszą się z każdego imienia w ogóle się nie wtrącają ja rozumiem kręcenie nosem ale taka awantura - bo żydowskie imię nie pasuje do nazwiska i w ogóle się pokłócili przez telefon teściowa zła noż kur... jak chce to niech se dziecko zrobią i nazwą jak chcą już się w****.... bo teściu zarzucił tżtowi że oni mają nazwisko niemieckie bardziej a imię żydowskie dawid a ja się wkurzyłam i powiedziałam że pasuje żeby dziecko adolf nazwać bo niemieckie. tak naprawdę g.... mnie obchodzą oni mogą się obrazić nawet bo na dodatek tż im napisał że skoro się tu ta wtrącają to pewnie co do chrztu też będą bo on z rodziny nie ma zamiaru nikogo brać. i też pewnie wojna, mam to gdzieś przynajmniej sztucznej atmosfery nie będzie

Stary 2010-11-25, 15:53   #4346
n.ik.a
Zadomowienie

Miamore999 ja dostałam w aptece Solik- spray z solami mineralnymi i przyznam, że katar znikł...czasem stosuję ten spray gdy mam sucho w nosie spróbuj może to pomoże

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:53   #4347
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie kupowałaś? Bo też się zastanawiam nad taką. Budzę się regularnie o 3 w nocy siusiu i ciężko mi znasnąć czasami do 5 leże. A jak ja się budze to Julcia też i tak się wierci że tym bardziej mam problem z zaśnięciem
przeszłam się do swiata dziecka bo mam pod nosem i kupiłam,
znalazlam taką na all
http://allegro.pl/antyalergiczna-pod...293404754.html

http://allegro.pl/poduszka-dla-kobie...318712575.html
Stary 2010-11-25, 15:54   #4348
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
kochana no nie da się bo mnie to boli strasznie że tacy są a są okropni tzn teściowa - zawsze się wpier... do wesela ale ok za to płacili to mogli a co mają do naszego dziecka??? już czuję że do wychowania i chrztu też będą się wtrącać. ja się nie dam ale męża widze to gryzie bo to jego rodzice w końcu ale to wkurza no jesteśmy dorośli już się wkurzyłam i powiedziałam do tżta że kur.... robić nam nie pomagali tego dziecka sami zrobiliśmy więc jest nasze tak? i nie rozumiem tego moi rodzice cieszą się z każdego imienia w ogóle się nie wtrącają ja rozumiem kręcenie nosem ale taka awantura - bo żydowskie imię nie pasuje do nazwiska i w ogóle się pokłócili przez telefon teściowa zła noż kur... jak chce to niech se dziecko zrobią i nazwą jak chcą już się w****.... bo teściu zarzucił tżtowi że oni mają nazwisko niemieckie bardziej a imię żydowskie dawid a ja się wkurzyłam i powiedziałam że pasuje żeby dziecko adolf nazwać bo niemieckie. tak naprawdę g.... mnie obchodzą oni mogą się obrazić nawet bo na dodatek tż im napisał że skoro się tu ta wtrącają to pewnie co do chrztu też będą bo on z rodziny nie ma zamiaru nikogo brać. i też pewnie wojna, mam to gdzieś przynajmniej sztucznej atmosfery nie będzie
no moi teściowie juz zapowiedzieli, że nam chrzciny wyprawią... ech nie ma lekko mam nadzieję, że kiedyś zaczną nas traktowac jak dorosłych ludzi, którzy tworzą osobą rodzinę więc i sami o sobie decydują..
Stary 2010-11-25, 15:54   #4349
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
kochane wpadam tylko na chwilkę już po usg i tak jak przeczuwałam będzie synuś jajka i siusiaka było widać jak nic jutro wstawię zdjęcia mam zdjęcie 3d i płytkę nagraną zakochaliśmy się w naszym synku monti wpisz mi synka - Dawid. chcieliśmy wiktora ale jednak tżtowi i mnie bardziej dawid się podoba i będzie Dawidek ach jak się cieszę na usg prawie się popłakałam lekarz się pyta: mówić wam płeć? my na to: no jak widać, a on: no coś tu mi mignęło potem to już wątpliwości nie było siusiak jak nic mały ruchliwy strasznie ale najważniejsze że wszystko w porządku jest wszystkie wymiary w normie ach jak się cieszę

ciekawe jak tam ego_ego
Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
jestem

zgadnijcie kto tam we mnie siedzi
GRATULACJE dziewczyny synusiów!!!

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Chciałabym do Was dołączyc.
Mam 33 lata termin na 25.04.2011, płci jeszcze nie znam.
To moje drugie dziecko po długiej przerwie, córka ma juz 12 lat

witaj witaj

ale mi sie chce spac
ide chyba sie zaraz zdrzemnac
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:55   #4350
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Miamore999 ja dostałam w aptece Solik- spray z solami mineralnymi i przyznam, że katar znikł...czasem stosuję ten spray gdy mam sucho w nosie spróbuj może to pomoże
oo dziękuję lecę do apteki!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości