|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | ||
Gang Iren
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Dzien dobry!
U nas co do nocnych karmien to sie wyregulowaly u nas i sa o 2:30 i 5.Tylko nocka troche krotka,bo zaczyna sie ok 23,a konczy okolo 7:30. Ale nie wymagajmy zbyt wiele ![]() Cytat:
U mojej Wiki juz sie pomalu zaczyna,jakies pierwsze milosci,co jakis czas slysze,ze sie zakochala,albo ktos w niej.A dopiero sama w pieluchy robila...Ciezko zaakceptowac,ze dzieci dorastaja. Byle nie popelniala moich bledow....Mam nadzieje,ze okres nastolatkowy bedzie lagodniejszy jak u mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Odpocznij kochana! Nie wiem Lena czy czytalas,to co napisalam,ze mi polozna kazala nie wymywac,a potem lekarka mnie opieprzyla,ze tego nie robie i mloda infekcje moze dostac.Tak,ze widac zdania sa podzielone,ja juz potem wymywalam,bo mnie ta lekarka nastraszyla.Ale do teraz nie wiem kto mial racje,ona czy polozna.
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Desia mi tez tak położne mówiły zeby nie myc za dokładnie, bo to ma wlasciwosci ochronne..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko nie mow tego mezowi bo sie zalamie ![]() Tikki, a moze to jakis kryzys laktacyjny? Dlugo tak masz, ze Ona chce Ci na cycu wisiec? A dajesz smoka? Bo kilka takich dni i sie wykonczysz biedna! Emigra, no jak Jej nic nie dolega to ladnie spi! teraz jak sie budzila w kolysce to przewrocilam Ja na brzuszek i zasnela dalej ![]() Zauwazylam wlasnie , ze jak sie przebudzi i zaczyna plakac to jak Jej zmienie pozycje to od noaw zasypia ![]() Dziwne to ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() I badz tu czlowiku madry! ![]()
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- hehe Desia napisalysmy to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
A dzień dobry
![]() spałyśmy do 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lena ja wymywam, ale nie tak że codziennie, zaglądam i jak widzę ,że jest syfik to wymywam ,przesadzać nie chcę tam z myciem, bo faktycznie florę można zaburzyć, ale jednak wymywam wodą a nie chemicznymi rzeczami, więc nie powinno to nic zniszczyć korzystnego, tak myślę, czasem powącham ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zmiany pozycji u Viki to ja n jak zbyt dlugo spie badz leze w jednej pozycji to mnie gnaty bola - moze Viki tez tak ma ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry Dziewczynki!
My wczorajszy dzień miałyśmy bez brzuszkowego ataku płaczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Zakorzenienie
|
koniakonia cudowne zdjecia, jestem oczarowana Twoimi córciami! No i tżta tak sobie mniej wiecej Twojego wyobrazalam
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo ja rozumiem ,że chodzi o odpowidnie ph tam , ale z drugiej strony jak sobie pomyślę,że tam jest trochę kremu, trochę wydzielny plus temperaturka to nie wiem czy to nie będzie przesada jak to tam zacznie się smrodzić....kiedyś jednak pieluszki tetrowe to babeczki wymieniały co sik pojedynczy , częściej przemywały, nie chusteczkami, nie kremowały tłustymi kremami....to może wtedy to jakoś tam czyściej było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Emigra Juleczka słodka kruszynka!
![]() Robson Mravki na kick boxera rosnie ![]() Tikki moja tez mnie czasem za włosy łapie ![]() ![]() Asika piękna fotka! Balbinka Julek słodko w tym turbanie wyglada! ![]() ![]() Aguśka piekne zdjecia macie, tez musimy sobie porobic taikie rodzinne po we trójke prawie w ogóle nie mamy.. MoniqW, claudia, karolca słodkie foteczki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny.
Dawno nie zaglądałam, ale najpierw Tymon miał problemy z brzuszkiem, ale powoli wychodzimy na prostą, a później ja miałam baby bluesa ... więc też nie było ochoty na pisanie i w ogóle na cokolwiek. Teraz jest już dużo lepiej. Z każdym dniem uczę się mojego synka, a on mnie i coraz lepiej nam razem ![]() Aha. dokarmiam Tymonka mlekiem bo niestety mam mało pokarmu... Sam Tymek rośnie jak na drożdżach .tylko dostał wysypki na twarzy... położna mówiła, że to skaza białkowa, lekarka że trądzik noworodkowy, a drugi lekarz, że zwykła wysypka...a ja dzisiaj doszłam do wniosku, że to chyba uczulenie bo więcej pryszczyków Tymon ma na tym policzku którym dotyka do mojej bluzy czy ubrań jak go biorę na ręce... więc sprawdzę to i zacznę swoje ubrania prać w płynach któe mam dla niego ![]() Pozdrawiam
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 Edytowane przez MegMakeUp Czas edycji: 2012-05-21 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i zapomniałam - z tym Kajutkiem mnie rozśmieszyłaś, bo ja tak do swojej też czasem zagadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() W sumie to czasami nawet zal mi mojego tz - bo jakby sie nie staral i mala duzo bral, to wlasnie dlatego, ze pracuje a ja jestem z Nia caly czas, to zawsze Viki bedzie bardziej ze mna zwiazana. Jest to mile , ale dla faceta to czasami przykre! Nie pomyslalam ze gnatki moga Ja bolec ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desia888 Czas edycji: 2012-05-21 o 09:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
No to i ja parę fot wrzuciłam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
to ja nie bede gorsza, tez wrzuciłam trochę nowych zdjec
![]() wszystkie dzieciaczki piekne na mailu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...dziwne...wydawało mi się, że napisałam posta a go nie ma...chyba faktycznie przydałby mi się odpoczynek.
Andrea właśnie zasnęła dzięki mojej mamie ![]() ![]() Co do kryzysu laktacyjnego - nie sądzę, bo Andrei ciągle wypływa mleczko bokiem jak je i krztusi się szybkością wypływu...no i dziś zalałam sobie łóżko. Po prostu z Andrei zrobił się leniuszek i zamiast jeść to zasypia, bo nie chce jej się ciągnąć ![]() Mravka - Robert jest kapitalny ![]() Emigra - śliczna Juleczka Konia - masz piękne dziewczyny! Lena_mi - Jak Kajunia ślicznie się uśmiecha przez sen ![]() Cytrynka - przystojniacha z Wiktorka! |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Wtajemniczenie
|
a my już po spacerku, ale jestem zła!!! bo był to rekordowo długi spacer "aż" 30 min, młody wrzeszczał jak oszalały, myślałam że się uspokoi ale gdzie tam
![]() ![]() już dzisiaj nie robie kolejnego podejścia do spaceru bo nie mam siły.... ubiegły tydzień potrafił spać 3 godz na dworze, ja się dziś przygotowałam, zabrałam sobie książke wode do picia, myślałam że przy okazji gdzieś na jakiejś ławeczce się poopalam no ale nie było mi dane ![]()
#4339 |
Wtajemniczenie
|
Alez piekne z Was dziewczyny!
![]() ![]() Ty to chyba juz tez zadnych ciazowych kg nie masz? A dywan macie z ikei czy mi sie wydaje?
#4340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Tikki dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Idę zrobić mleczko najemy się i idziemy w miasto
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dywan z Komfortu ![]() A kg do zrzucenia mam chyba jeszcze ze 3-4, nawet ostatnio nie sprawdzałam. Ale bez cwiczen ani rusz, bo to taki tłuszczyk na brzucholu to spalenia został, że tylko cwiczeniami da radę go zwalczyc, a na razie to jakoś nie mam weny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w domu potrafi lezec w wozku? Jasne, ze szkoda w domu siedziec jak za oknem tak pieknie! Ja czekam , jak sie viki obudzi ( bo nadal spi ![]() Zdazylam sobie caly dol odkurzyc, umyc podloge i kuchnie ogarnac, az sie zgrzalam ![]() Tikki, a to Ty masz spioszka malego, mam nadzieje ze Jej sie odmieni. A dajesz smoczka?
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi chodzilo bardziej o teraz, jak te nasz pociechy sa takie malutkie. Pozniej to roznie bywa, choc u nas akurat Adas jest w 100 % "synkiem mamusi" ![]() A juz wiem, bo ja zle napisalam , ze viki zawsze bedzie bardziej ze mna zwiazana, w sumie glupio napisalam, nawet nie mialam na mysli ze na zawsze ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desia888 Czas edycji: 2012-05-21 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Lena fajne z Was Kobietki
![]() ![]() ![]() Aalegna oj rozumiem ten ból, jak się człowiek wyszykuje i zaplanuje , a tu d...wychodzi z tego, może Malusi nie lubi upałów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj wychodzę po 15 jeśli już, za gorąco jak dla Nas na wychodzenie w południe, bo my jak już wyjdziemy to pewnie na 4 godziny |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pomalowalam paznokcie u nog na czerwono w koncu, jutro czas na rece ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.