|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
moj brat dzisiaj o 4 rano wstal na pociag, to tez wstalam, a wczoraj poszlismy spac kolo 2.00 wiec z tej okazji spalismy do poludnia![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- dalia ![]() wariateczko u nas na 4 mies byly obroty. Elu jak gotujesz te lane kluski to ci wychodza takie male ze Milosz zje bez problemu? Bo jak dzisiaj nagotowalam kluchow, to musialam mlodemu siekac
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak gotujecie na 2 dni to wkładacie słoiczek zakręcony do lodówki i na 2 dzień podgrzewacie w kąpieli wodnej czy gotujecie jeszcze raz?
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
ma któraś to krzesełko?: http://allegro.pl/show_item.php?item=2359109737 tż się napalił a jakies niestabilne mi się wydaje
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie ono podobalo...
u mamy w pracy dziewczyna jest w ciazy i ma ten termin co ja rok temu mam wiec kupca na pare rzeczy po Filipku |
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
jak to fajnie tutaj wpaść i nie mieć 10 str do nadrabiania
![]() my dzisiaj w domku siedzieliśmy, trochę na podwórku pod drzewkiem. mala poszla spac, miałam czas na książkę byliśmy dzisiaj w kościele, ale mnie głupawo spiekło z jednej str...czerwony dekolt, ktory jak się troszkę obniży to ukazują się mega białe prawie cycki... no i miliony piegów... macie może coś sprawdzonego na wybielanie piegów i "zdarcie opalenizny"? prócz peelingów of kors bo mam sporo pieprzyków![]() tż robi pizze już mi pachnie![]() ja zamiast gubić kg to sobie tylko dokładam ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- muff ale fajnie ci się złożyło zawsze coś grosika wpadnie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
my jednak oddajemy wsio bratu i bratowej
dzieciaki śpią Wam w krótkim bodziaku czy długim ? |
|
|
|
#4329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
hej
humor mam do d...pisac mi ie nie chce wioec pytam tylko-co macie na ewntualne ugryzienia przez owady dla dzieciaczków??fenistil czy cs innego??
|
#4331 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli mnie pamiec nie myli joam tez je ma ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
u nas krotki bodziak, choc wlasciwie rampers ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
bidulko ja nie mam nic , jeszcze ![]() chiałam pow. ze ledwo zyje.... jak wyszlysmy z domu o 11 to wrocilysmy o 18 z czego na dworzu, spacerując od 12.30 PADAM !
|
|||
|
|
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
Nie ja mam inne o takie : http://allegro.pl/fotelik-do-karmien...331515856.html
My dziś byliśmy na komunii było fajnie Olivka jeszcze najmłodsza w rodzinie. Tak się objadłam że hej. A teraz sączę sobie z TŻ piwko z soczkiem
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
popieram
w nocy zawsze w długim Krzesełko mam podobne (dostałam od kuzynki) mi się podoba. Teraz małej nawet nie zapinam w te szelki, bo bez nich i tak nie wypadnie Zeszła Wam ta wysypka? Wiesz po czym wyszła? Cytat:
![]() I tak ciągle spacerowałyście??? |
|
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Czesc wam
Wreszcie w domu,ale pogoda taka piekna ze nic tylko wybywac,ponad 20stopni elf my mamy takie krzeselko jak sie chwalic to sie chwalic,chociaz dla mnie jest srednie bo za duzo miejsca zajmuje http://allegro.pl/fisher-price-krzes...333274567.html ale dostalismy je w prezencie dygotka dostalam od kolezanki probki kremy balneum optiderm ze niby dobry jest na ukaszenia(ona wlasnie tak tego uzywala i mowila ze super),chociaz ja sama nie wiem bo jest polecany jako krem do skory suchej,luszczacej i atopowej a my dzis mieszkanka ogladalismy
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
AGA podejrzewam kaszę jaglaną bo podobno ma śladowe ilości glutenu
Co do krzesełka chyba jednak kupię takie jak ma JOAMIC, przynajmniej będZie potem na stolik i krzesełko jak będzie większy. |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Niby spacery z dziecmi maja odchudzac
![]() Ciekawe, wyszlismy lopoludniu okolo 16, wrocilysmy o 19. W tym czasie zjadlam- paczka, 2 lody, male chipsy, pol paczki ciasteczek czekoladowej ( rodzinnej paczki dla scislosci) Pewnie kalorie spalone to rownowartosc jednego paczka a gdzie reszta???
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
elfie moim zdaniem nie zasluzyli
![]() Filip spi w pampku i pajacu, a jak jest goraco jak dzisiaj to w rampersie na krotki rekaw i z krotkimi nogawkami ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- wariateczko jakos to dziecko na zdjeciu wyglada na wgniecione w krzeselko ![]() czemu sie przeprowadzacie? ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- glam ty szczupaku tobie nie zaszkodzi
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie u nas calkiem mily dzien, srulki siedzialy grzecznie w wozku, sonia sie wybawila na placu zabaw w parku i wyszalala na hulajnodze
Udalo jek sie tak zaplamic sukienke lodami ( niedzielna "wyjsciowa") ze mozemy ja spisac na straty... No ale coz takie jest zycie
|
#4339 |
|
Zadomowienie
|
muffinko my juz od jakiegos czasu szukalismy wlasnego m4,bo na razie wynajmujemy,ale pod koniec ciazy odpuscilismy bo mielismy juz wystarczajaca wydatkow na dzidzi,a teraz chcielibysmy reszcie na swoje
![]() no to dziecko jest przygniecione haha nie ma szans zeby zwiac przed zupka moja znajoma miala takie fajne krzeselko przykrecane do stolu,zajmowalo tyle miejsca co krzeslo male przy stole,mialo mocny stelaz,i material tez byl dosc mocny,ale nigdzie takiego w polsce nie widzialam
|
#4340 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Rozeznanie
|
ELF Dziewczyny jak gotujecie na 2 dni to wkładacie słoiczek zakręcony do lodówki i na 2 dzień podgrzewacie w kąpieli wodnej czy gotujecie jeszcze raz?
Witamy się weekendowo, Jak przygotowuję zupkę to wlewam zagotowaną do małego słoiczka po czymś i mi się to wekuje (pokrywka zaskakuje wklęśnięciem więc chyba to jest wekowanie -zielona w tym jestem).Dałam dzisiaj Hubkowi przed kąpielą ryż z jabłkami z hippa niby przysmak na dobranoc..po kąpieli cyc i myślałam,ze oto będzie przespana noc jak taaki najedzony, taaaa guzik przed sekundą musiał cychnąć, czyli nie budzi sie z głodu tylko musi mieć cos do memlenia, smoka nieet;( Oto my: Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-05-20 o 20:40 |
|
|
|
#4342 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
super ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
chociaz wygląda bardzo podobnie...---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- w nocy w pajacu - ale u nas nawet w te upały, to w nocy tak goraco nie jest (temp. w domu ok.20-21st) więc nawet śpi przykryta cienkim kocykiem ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- sara śliczne fotki ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Goldi i inne dziewczyny które szukaja puzzli piankowych - na Gruperze jest świetna promocja na puzzle firmy TESSEL: http://gruper.pl/x.php/1,21002/Cala-...9&grid=1187230
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
nasz dzisiaj 1 raz w krótkim, może nie zmarznie
MUFF może nie zasłużyli ale pomyślałam sobie, że rodzina to rodzina i trzeba pomagać nawet jak samemu ma się mało, może kiedyś to do nas wróci tzn. dobry uczynek ![]() ja w ogóle mam dziś mega doła przez tą alergię, wyć mi się chce |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4344 |
|
Rozeznanie
|
witamy
![]() my również spimy w body długi rękaw plus jakieś spodnie ze stopkami poki co 20 stopni w nocy temperatura nam nie przekracza, mała testowała dziś swoja i moją wytrzymałość, spała przez cały dzień około godizny a wstałyśmy o 6 rano... padła dopiero po 20 i już miała jedną pobudkę...z dobrych rzeczy bo wczoraj jakoś sie nie pochwaliłam mała odkryła, że mozna poruszać sie do tyłu w pozycji na brzuchu, a dzis załapała ze możńa podnieść tyłek, coraz blizej raczkowanie chyba jak będzie tak szalećdziś podałam jej pierwszą porcje glutenu w kaszce mannej, pani doktor mnie oświeciła, że powina dostać już 7 maja, a ja myślałam, ze dopiero 7 czerwca, no nic ![]() idę spac, bo to moja pora córka o 20 mama o 21
|
#4345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ponoć z czasem ma być lepiej. Nam cutivate powoli pomaga, tzn schodzi wysypka(pokrzywka), ale za to skóra sucha jak tarka ![]() My juz po komunii. Martynka oczywiscie nawet nie zapłakała... jak zwykle uśmiechnięta. Wyjechaliśmy o 8 a wróciliśmy o 19, bo jechaliśmy aż na Śląsk. Moje dziecko to chyba z tych nigdy nie płaczących jak coś to jedynie pomarudzi troszkę ![]() Idę się dziewczyny myć i lulu
Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2012-05-20 o 21:34 |
|
|
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
Elf o azs czytalam cos innego!!Jest azs wieku dzieciecego,ktore znika!!
Ja dalam rade drugi dzien bez tych alergenow,co wam pisalam |
|
|
|
#4347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam te krzeselka, jak sie za wozkiem rozgladalam w DE, tylko sie zastanawialam, czy to stabilne, ogolnie to fajna sprawa do malego mieszkania, albo takie turystyczne zakladane na krzeslo (szkoda, ze nie mam krzesel )sara ale z Hubalka duzy chlopak a ty tez niezla sexy mama![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- mlody wstal wyspany i sie bawi, wtf?? |
|
|
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry mamusie
sara slodziutki maluszek i jaka madna mamusia moja pani obudziła się przed 6 obiad wczorajszy
|
|
|
|
#4350 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy.tylko 2 pobudki!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

moj brat dzisiaj o 4 rano wstal na pociag, to tez wstalam, a wczoraj poszlismy spac kolo 2.00 wiec z tej okazji spalismy do poludnia

mam wiec kupca na pare rzeczy po Filipku

zawsze coś grosika wpadnie

ja nie mam nic , jeszcze 

chociaz wygląda bardzo podobnie...