|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Ale się rozpisałyście
A ja tu nadganiam domowe zaległości...Was tez muszę...Hej, Eva Robiłam kryolipo na brzuch, na razie nie planuje dalszych, nowe można po miesiącu, na to samo miejsce po 2. Kriolipo to taka nazwa ogólna, aparat to Cool Tech, chyba z tych lepszych. zabieg zabiegowi nierówny, ten ma mrozic do -8, a inne np. do +3, co wpływa na skuteczność zabiegu. Poki co nie czuje brzucha ![]() Miszka, babka zachowywała się tak, jakby mnie nie było stać na kubek, ale może chodziło jej o to, ze w takim skromnym sklepiku na ogół kupuja skromni ludzie skromne rzeczy, za mniejsze pieniądze ![]() Zdjęcia super, a wrazenia z podróży sa zawsze bezcenne, dziewczyny Beti, będę namierzała kolejny serial ![]() Miszka, lubie i używam latem złoty olejek Nuxe. Teraz zastanawiałam się nad nowym kremem rozswietlajacym nuxe, ale się zastopowałam. Caffe, kubków mam mnóstwo, a wyszukuje ta ładne. Najbardziej lubie większe i z wygodnym uchwytem...A Wasze kubki śliczne
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-08-26 o 18:35 |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Eva umyjesz mi okna kobieto..Wlałam sobie wode do miski ,postawiłam i..stoi ,bo przepadłam na Twoim wątku Emirackim
Czytam jednym tchem..Ile w Tobie miłości do tego kraju Nie dobrnełam do końca,więc pytam-nie jest Ci ciężko samotnej?Masz kogoś?W Abu Dhabi poczujesz sie jak księżniczka Lubie opisy(jak Twój wątek własnie)nie z przewodnika,czy ksiązki,ale z życia..poparte fajnymi historiami..Czytam nadal..Okna brudneCaffe Kama co znaczy nie czuję brzucha?Boli?Widac efekt?Drogi ten zabieg? Dumam nad sculptrą..Mogłby ta estetyczna być tańsza Jesień się zbiża więc trzeba remont facjaty przeprowadzićJuka spódniczka super Lubie kroje trapezowe ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Kama kiedyś Cię odwiedzę i pójdziemy razem do sklepu z kubkami..Już my damy paniusi do wiwatu...Tobie więcej do rozsądnej Diany,ale mnie ..prawie rudowłosej wciąż skore żarty
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuje, doszedł do siebie i czuje się dobrze... zdaje się ze wrócił do normy
![]() patrzałam na cennik własnie ale kurcze te poniedziałki mi nie pasują.... w ten (31.08) już nie zdąże jechać bo mam grafik zapełniony a potem to już wrzesien to tez szkola.... moze w jakąś niedziele się wybierzemy... w ogole kupiłam to serum z mariona o którym pisałyście.... stosuje je ze 2tyg ale jakoś nie widze super nawilżenia... no ale wiadomo, każda jest inna
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder, rozpoczęłam akcję wyzbywania się niepotrzebnych przedmiotów - dziś wystawiam do sprzedaży. Jest to czasochłonne zajęcie...
Jak tam buźka po kwasach? I w ogóle - dziewczyny - robiłyście może kwas migdałowy w domu? Chyba nie jest to skomplikowane... |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Cóz, ja nie jestem porządnicka
Jakims cudem 2 dorosłe osoby i banda kotów brudza na potege...Ale teraz tz jedzie na kurs to obiecuje sobie generalne porządki, pokój po pokoju, szuflada po szufladzie Ciekawe, na ile starczy mi zapału Dzis trochę porobiłam, ale już pocwiczyc nie zdążyłam...Cos za coś...Za to prasowanie zrobione. I kwiaty podlane. no to akurat żadna sztuka - mój talent do porządków bije na głowe ten do ogrodnictwa Kwiaty sa u mnie bez szans. Żadna złosliwosc, nawet pamiętam o podlewaniu, ale nie mam serca, chęci...marnieją mi nawet kaktusy ![]() Miszka, po zabiegu partie objęte sa tkliwe ( jak po siniakach, choć nic nie widać) i skóra jest znieczulona. ma minąc do 2 miesięcy Zatem czuje bolesność przy dotykaniu, ale skóry nie czuję Zabieg polega na zasysaniu fałdu skóry i tłuszczyku i zamrazaniu przez 70 minut Efekty 4-6 tygodni, nie od razu. Koszt - ok 1300 2 głowice, kolejne ok 300. |
|
|
|
#4326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są takie eko nawozy w płynie do podlewania, śmierdzą na potęgę ale działanie... magia! ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
mam więcej... dla każdego coś miłego
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
jestem także bardzo niepocieszona, że seria z muminkami jest tylko dla dzieci
|
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie kubek czerwony poprosze
|
|
|
|
#4330 | |||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Na podłożu "dlaczego wakacje się skończyły" ![]() Cytat:
O jakie fajne zakupy! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Caffe dla mnie trzeci od góry ![]() Ale i reszta fajna
|
|
#4331 | ||
|
Zakorzenienie
|
...w sam raz na zimowe wieczory przy kominku
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Ale za to ile gratów mi energię blokuje, ha,ha! |
||
|
|
|
#4332 |
|
Konto usunięte
|
Caffe
skąd te muminkowe, beda idealne na prezent dla mojej siostry. I ten z Sową chcę też dla niej, czerwony dla siebie, ten prosty biały z miejsca. Mam jedną kubkową inspirację z jednego z moich kubkow "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne mają raj na ziemi" Robilam migdala w domu, zaopatrz sie w wazeline jak najprostsze mydlo i prosciutenki w skladzie krem. agabil jak dobrze pamietam zrobila o tym film https://www.youtube.com/watch?v=SHLn9pigXbU Hej Eva ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A caffe, jak nie stosowalas wczesniej kwasow, ukrec sobie tonik z migdala, albo kup zwykla bielende z migdalem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=962573 lub to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=954315 ja sie chyba bede migdalic tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...adzikowej.html Raz sobie z rozpedu fundnelam takie stezenie ze przez 3 dni paszcza nie ruszlam. Nigdy wiecej
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Dana, fajny prezent, także nad tym myślałam! Muminki są firmy Arabia. Porcelanowe. Widziałam też melaminowe w sklepach, ale niejestem pewna czy tego samego producenta. Także sztućce dla dzieci, cała zastawa. Szklaneczki ma firma IIttala.
|
|
|
|
#4334 |
|
Gang Iren
|
Takie małe zakupy dziś poczyniłam.
Sweterek rękaw 3/4 i kolor taki niebieskawy.
|
#4335 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Obiecałam sobie, że szarości niet, bo 80 % szafy mam w tym kolorze. A co mi się podoba, to niestety szare..
|
|
#4337 |
|
Konto usunięte
|
Ja ze wzgledu na prace czarny, czarny i czarny. Oprocz tego troche bieli, camel, szampan, zloto, oswajam szarosci i w zasadzie koniec. A prywatnie roż, czerwien, ale zaczynam sie koloru pozbywac. No nie da sie miec kilku szaf...
|
|
|
|
#4338 |
|
Gang Iren
|
Ja marzę o tym, żeby mieć trochę kolorowych ciuchów. No i nie ma!
|
#4339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwony - Höganäs Biały? O który Ci chodzi? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
O - ten twój Iwostin fajnie się zapowiada! |
|||
|
|
|
#4340 | ||||||
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Kamlisa, cos mi nie bardzo pasuje, oficjalny CoolSculpting oparty na Cryolipolysis opatentowany przez lekarzy ze szpitala w Massachusset jest robiony na sprzecie firmy ZELTIQ I nie ma, nie ma innych opcji w stylu slabsze mrozenie lub mocniejsze mrozenie. Sprawdz to dobrze. Ja robilam co dwa tygodnie, mialam przykladane po dwie dysze za kazdym razem I to jest norma. Nie ma bUlu, a wlasciwie jest uczucie dyskomfrotu gdy dysza zasysa cialo, przez 60 minut, a minimalna granica to 52 minuty mrozone sa komorki glebokie tluszczowe w temperaturze -8'C I jest to JEDYNA dopuszczalna temperature. Po tym czasie nastepuje odlaczenie, skora jest zaczerwieniona I bardzo zimna ale polozona wczesniej specjalna membrana z zelem zabezpieczyla skore przed zamarznieciem. Pielegniarka masuje miejsce wcierajac preparat z alkoholem. Po ok. 10 minutach nie ma prawa byc wyczuwalnego ZADNEGO bUlu a nawet dyskomfortu. Jesli cos boli to znaczy, ze albo urzadzenie jest podrobka z Chin, albo osoba robiaca zabieg nie ma oficjalnego przeszkolenia, albo zostal zabieg przerowadzony blednie. Poczytaj na oficjalnej stronie I nie wierz, ze mozna medyczne zabiegi wykonac tanio bo to to samo. Nie, to nie jest to samo. Lepiej w ogole nie poddac sie zabiegom niz poddac sie blednie wykonanym, nie wiadomo jakie komplikacje moga po tym byc. Jesli cos boli, a ma nie bolec to juz jest dla mnie alarm. Dwa miesiace to czas kiedy zlogi martwych bo zmrozonych komorek tluszczowych sa wydalane z organizmu. Lekarz powinien uprzedzic, ze nalezy wtedy pic jak najwiecej wody, najlepeij z cytryna, ograniczyc ostre produkty a takze kawe. Chodzi o to aby watroba & nerki mialy jak najmniejsze obciazenie wydalajac tluszcz. To jest oficjalna strona CoolScupting, tylko oni wydaja zezwolenie I licenje na wykonywanie tych zabiegow. http://www.coolsculpting.com/for-phy...cryolipolysis/ Tu jest informacja na Wikipedii. Wyraznie zaznaczone jest, ze patent jest chroniony I tylko jedna firma ZELTIQ robi urzadzenia w zgodzie z zaleceniami lekarzy ze Stanow. https://en.wikipedia.org/wiki/Cryolipolysis Cytat:
Nie ma sprawy Mishell, podesle Ci moja maidowa ![]() Kochana, ja zawsze mam kogos tylko lubie mieszkac sama I byc w 100% niezalezna osoba. Wiec mam 'kogos'.Cytat:
Uzywalam Absolute L'Extrait Lancôme I niestety wcale juz nie wierze w cudowne wlasciwosci regenerujacych eliksirow, musalam po tym zrobic Botox bo zmrszcek sie zrobila chyba wiecej. Strasznie sie wkurzylam. http://www.lancome-me.com/_en/_gb/sk...it-129411.aspx Cytat:
To jest swietny ruch w pozytywna strone ![]() Cytat:
Nie ma prawa skora byc znieczulona dluzej niz do 30 min po zabiegu. Slonca Ci brakuje, dodaj wiecej souk z marchwi do codziennej diety Sama czujesz, ze blokuje wiec sie ich pozbywaj bez zalu. Nie jestem szamanka Feng Shui, postudiowalam to bo w pewnym sensie bylam zmuszona sa klienci, ktorzy zycza sobie aby wnetrze bylo urzadzone w zgodzie z ta dawna filozofia, a wyznaje zasade, ze nie szkodzi ze powiesze lustro w sugerowane miejsce, Przynajmniej mam z glowy myslenie ![]() Hejka Danusia ![]() Cytat:
Fajny sweterek, wyglada na lekki ale cieply, Jaki to material? Ja tak mialam dlugo z czarnym. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Oj tam nie ma ![]() W UK same kolory sa, zobacz w Debenhames
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Caffe- serum bielenda z kwasami też jest bardzo fajne. Właśnie wznawiam jego używanie Miszka- jak już skończysz u siebie z oknami to zapraszam do mnie. A tak w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj
|
|
|
|
#4342 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kwasu - skóra mi się łuszczyła, szczególnie na brodzie, przez około 3 dni, ale efekt - SUPER ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() Z kubków najbardziej podoba mi się biały i ostatni, te muminkowe akurat za bardzo do mnie nie przemawiają ![]() Caffe, a gdzie wystawiasz rzeczy na sprzedaż, allegro czy coś w tym stylu ? ciężko mi takie rzeczy idą, chciałabym się za to zabrać i sprzedać trochę rzeczy, ale zawsze znajduję coś lepszego do roboty ![]() Miłego dnia
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-08-27 o 08:05 |
||
|
|
|
#4343 |
|
|
Bardzo mi milo Wonder Woman Prawde mowiac nie myslalam, ze ten watek bedzie jakos pozytywnie oceniany, glownie zamierzalam wiedziec ile tu w UAE jest Wizazanek I bylo mi milo gdy moglam w czyms pomoc. Fajne dziewczyny spotkalam na watku. Bardzo sympatyczne. Przekierwanie do watku o Emiratach mam w podpisie.
|
|
#4344 |
|
|
Ten mi sie bardzo podoba, skad jest? EDIT: Caffeine, czy to jest forma Testu "Pokaz mi swoj kubek, a powiem ci kim jestes?" ![]() EDIT: Na Youtube ten lekarz swietnie opisuje jak sie robi Cryolipolysis, dokladnie tak mialam wykonaywane zabiegi.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-08-27 o 08:20 |
|
|
|
#4345 |
|
Gang Iren
|
- Co to jest: kobieta dostaje to raz w miesiącu i kończy się po 4-5 dniach?
- Pensja męża ![]() W Debenhams chyba jako w jedynym są kolorowe ciuchy. Większość mi się nie podoba, tzn chodzi mi o krój, wydaje mi się taki dla starszych pań. I w sumie młodych osób w tym sklepie nie widzę.
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
No co tu się dzieje już od siódmej rano!
Nawet nikt kawy nie zdążył zrobić... |
|
|
|
#4347 |
|
|
Prawda Gosia, chodzilo mi o kolory, a zdarza mi sie kupic w Debenhams sukienke do pracy od czasu do czasu. Najnowsza kolekcje widzialam ale nic nie kupilam, nie moj styl.
Ostatnio kupilam sobie w Armani, ale tam raczej nie ma kolorow (Pic.1)W Moschino za to sa I kolekcja jest powalajaca ja jednak pozostane stonowana, kupilam ta typu dluga luzna koszula. (pic.2) Czasem zdarza mi sie tez kupi z Dehry, Miss Selfridge, o teraz mam na sobie z Dehry malo 'biurowa' ale dzisiaj |Czwartek, czyli jak Piatek u Was, weekend jutro & Sobota, to po pracy ide do Baru na drinka naturalnie.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-08-27 o 09:15 |
|
|
|
#4348 | |
|
|
Cytat:
Jestem nudna, pije wode z cytryna ![]() Moja sukienke, ktora mam na sobie teraz prezentuje jedna z Francuskich blogerek.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-08-27 o 09:27 |
|
|
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Witam Was wszystkie, też popijam wodę z cytryną ![]() podczytuję Was, bo bardzo cenne uwagi tu wrzucacie na temat pielęgnacji ![]() szczególnie serdecznie pozdrawiam Danusies, bo swego czasu bardzo mi pomogła swoimi radami dotyczącymi estetyki, masz dziewczynko dar ------------------------------------------------------------------- i też jestem zainteresowana kwestią jak się pozbyć nadmiaru zgromadzonych rzeczy
Moje serce jest zajęte... najważniejszą rzeczą pompuje krew ♥ Edytowane przez zastrzezona Czas edycji: 2015-08-27 o 11:44 |
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Eva jak jestes na FB to daj mi namiary na pv.
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Witaj Zastrzeżona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

A ja tu nadganiam domowe zaległości...Was tez muszę...
Robiłam kryolipo na brzuch, na razie nie planuje dalszych, nowe można po miesiącu, na to samo miejsce po 2. Kriolipo to taka nazwa ogólna, aparat to Cool Tech, chyba z tych lepszych. zabieg zabiegowi nierówny, ten ma mrozic do -8, a inne np. do +3, co wpływa na skuteczność zabiegu. Poki co nie czuje brzucha 
Czytam jednym tchem..Ile w Tobie miłości do tego kraju
Nie dobrnełam do końca,więc pytam-nie jest Ci ciężko samotnej?Masz kogoś?
Jesień się zbiża więc trzeba remont facjaty przeprowadzić

Jakims cudem 2 dorosłe osoby i banda kotów brudza na potege...Ale teraz tz jedzie na kurs to obiecuje sobie generalne porządki, pokój po pokoju, szuflada po szufladzie