|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Creature brawo ,świetnie ci idzie
![]() ![]() Tamlin a może zakwasy + zatrzymana woda tyle ważą? Może warto zapisywać co jesz/ćwiczysz - takie notatki i u dietetyka się przydadzą. Szara Myszko nie masz co stawiać mnie za wzór - bo wszystkiego to może 5 razy wstałam rano żeby poćwiczyć ![]() Ale w sumie pod tym akurat względem styczeń nie był u mnie najgorszy - z dzisiejszym treningiem mam 13 w tym miesiącu (zakładałam 15, co drugi dzień - więc przy tygodniu choroby i gościach przez 10 dni to i tak super). Dużo łatwiej mi się zmobilizować do krótszych, półgodzinnych treningów. A przecież między shredem a skalpelem jest tylko 10 minut różnicy. Ja na luty mam plan: 1. codzienny shred 2. 2l wody 3. 0 słodyczy 4. 0 zamawianego żarcia 5. 0 procentów Bo jednak (chociażby po wczoraj ![]() Niestety ja też kończę miesiąc z tą samą wagą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Witam z rana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4323 |
Zakorzenienie
|
Shred 3/30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Mysza niewiem o co chodzi, więc jeśli sama nie daję rady to pójdę po pomoc
![]() Z nerkami nie byłam jeszcze i w lutym pewnie też nie pójdę, dla mnie to mega ciężki okres w pracy, więc nie mam jak się urwać do lekarza. Ale od marca zabiorę się za to. Dziś w magiczny sposób -700g ![]() Krop po południu jedzie do Holandii, więc ani jutro ani we wtorek nie pójdę na siłownię ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() A plan mam podobny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki
![]() Styczeń sie konczy i kończą sie wymówki. Luty będzie świetny. ![]() Swoja zmianę zaczęłam od ścięcia 40cm włosów! Teraz musi sie udać ![]()
#4326 |
Zakorzenienie
|
Insane dawaj fotkę
![]() To Krop pojechał, poprasuję chyba, a później do rodziców pójdziemy z dzieciakami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chce fotkę...Insane masz dziewczyno odwagę
![]()
#4328 |
Zadomowienie
|
Dam na klub wieczorem
![]() ![]()
#4329 |
Raczkowanie
|
Witajcie, można dołączyć?
![]() Chcę do lata pozbyć się oponki ![]() 1. Bez alkoholu. 2. Bez słodyczy. 3. 4 posiłki dziennie co 3 godziny. 4. Ćwiczenia co najmniej 5 razy w tygodniu. Może się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Tamlin tak sobie myślę jeszcze, że może powinnaś zainwestować w porządną wagę robiącą pomiar poziomu tłuszczu/mięśni/wody. Ja mam już taką drugą (pierwszą odziedziczyłam, drugą kupiłam w tym roku) i mam wrażenie że te pomiary są w miarę miarodajne (po alkoholu np spada poziom wody, czasem jest wyższy bez wyraźnego powodu)> To by mogło sporo dziwnych wzrostów wyjaśnić bez stresów.
Insane wow ![]() ![]() Witaj Gracjo ![]() Ja po baby-basenie jak zwykle padłam i przespałam całe popołudnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje pierwsze zrzucanie? Na ile kilogramów opiewa? Napisz coś więcej, z jakiej wagi startujesz, do jakiej dążysz itp ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczyny
Gracja zapraszamy, napisz coś więcej o sobie ![]() Joasiu ambitny plan. Ja też zamierzam od jutra ruszyć pełną parą. We wtorek mam te ósemki to będę żyć na smoothie tydzień ![]()
#4333 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po ćwiczeniach (shred 4/30) i owsiance. Jestem w miarę zmotywowana -choć ciężko o porządną motywację jak się znowu startuje z maksymalnej wagi ![]() Zmieniłam jednak ciężarki na lżejsze i się zastanawiam czy nie są za lekkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
Asiu 2.25 to dużo na rękę na początek... Tak naprawde jesli dobrze wykonujesz ćwiczenia to 0.5kg mozna poczuć (na poczatku oczywiście). 1kg powinien byc ok
![]() Ja tez sie zważyłam. Nie wróciłam do poczatku, ale tez sporo w górę. Ale mam nadzieje ze większość to woda i szybko spadnie ![]()
#4335 |
Zakorzenienie
|
No też mi się wydaje że dużo - jakkolwiek zrobiłam 3 dni tak (i tylko jedno ćwiczenie pod koniecw drugiej rundzie bez). Dla mnie to nie do końca początek - coś tam macham siłowo od grudnia (jakieś 20 treningów w sumie). Ale chyba faktycznie zostanę przy lżejszych i tylko w jednym/dwóch ćwiczeniach gdzie tego nie czułam chwycę cięższe
![]() U mnie jest niestety prawie 85 - więc faktycznie od początku (i to najwyższego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Przestaję się ważyć w soboty. Dziś mam 1,4 kilo mniej od soboty ![]() Będę się ważyc po resecie od ćwiczeń, bo pewnie mam mięśnie opuchnięte po 4 ostrych treningach dzień po dniu. Oby dziś Kaśka z Matinkiem została, a ja bym poszła poćwiczyć ![]() No i zaczynam znów wszystko co jem spisywać, bateryjka zakupiona ![]() Miłego dnia kochane. Kurde dlaczego ten Krop nie dzwoni, zaczynam sie martwić... ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zadomowienie
|
Gracja witamy, zapraszamy, pisz jak najwięcej
![]() Tamlin dzwonił już? Tak jest z facetami, nigdy nie pomyślą, że ktoś się martwi i czeka na telefon. Super spadek ![]() Insane przy Twoich kręconych włosach 40cm to musi być duuuuża różnica, zaraz lecę na klub zobaczyć. My byliśmy w sobotę u znajomych na pizzy i piciu. No i ja z dwojga złego postanowiłam, że nie będę pić. Sama byłam zdziwiona, że wcale mi nie przeszkadzało, że inni piją, a ja nie. Tylko mam takie spostrzeżenie, że na dłuższą metę, strasznie wkurzające jest podejście ludzi do abstynenta na imprezie, a w szczególności takiego, który nie ma dobrej wymówki, dlaczego nie pije - np. ciąża, karmienie piersią itp. Jak tylko powiedziałam, że ja dziś nie piję, to od razu wszyscy stwierdzili, że w ciąży jestem ![]() ![]() ![]() Nie zważyłam się dziś, bo zaspałyśmy z córką do szkoły, zdążyłyśmy "na styk". No i chyba się przeziębiłam, bo kicham, katar mam, chrypę i potworny ból głowy. O 13 mam jazdę, trzymajcie kciuki, żebym niewinnym ludziom samochodów nie porysowała ![]()
#4338 |
Zakorzenienie
|
HaGie będzie dobrze
![]() Teraz zadzwonił. Silnik im w samochodzie się zepsuł i czekają na lawetę, nawet nie dojechali do Holandii. |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tego namawiania na alko też niecierpię. Kurde...to już nie można nie pić "bo nie"? Cytat:
Ja jadę właśnie do fryzjerki...i dumam- jechać autobusem, czy rowerem...autobusem czy rowerem, nooo może jednak rowerem?! eh...wiecie, szczerze- jeśli mam gdziekolwiek doopsko ruszyć to mam ciągle ten sam dylemat- czym jechać?! No i nie wiem czy dobrze to czy źle, ale zazwyczaj wygrywa moja wygoda czyli rower (bo jest od drzwi do drzwi i nie trzeba marznąć na przystanku) ![]() Dziś mam ćwiczenia z fizykoterapeutą...zobaczy my co powie na mój pokręcony kręgosłup ![]()
![]() |
#4340 |
Zadomowienie
|
La'Mbria jak tam plecki?
#4341 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Przyznaję ze spuszczoną głową, że wczorajszy dzień zawaliłam. Siostra piwem upoiła, makaronem nakarmiła ![]() Ale dziś już będzie grzecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaliczyłam falstart
![]() Wstyd się przyznać - 2 luty 2016 a u mnie 85 ![]() Odbyłam wczoraj rozmowę z mężem - ma mnie bardziej wspierać- zobaczymy co z tego będzie. Chociaż ja wiem że kluczowe jest to co ja sama zrobię. Albo raczej czego nie zeżrę. Noc do kitu (od 4 do 6 nie spaliśmy)- cwiczenia więc wieczorem . Może i lepiej bo mnie wszystko boli ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Tyle dobrego że dziś słońce od rana - wczoraj było szaro i deszczowo - strasznie mnie taka pogoda dobija. |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Ale sobie trzepłam fit sniadanko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Joanna a dlaczego nie spaliście? |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |||
Zakorzenienie
|
Fizykoterapeuta jest pełen optymizmu- ja już mniej...ponaciągał mnie,, więc w trakcie było super, ale już z łóżka o własnych siłach nie zeszłam, musiał mi rękę podać. Wiecie to takie smutne, mieć te 30 i ciut lat, a sprawnością nie odbiegać od 80-latków. Dał mi trochę ćwiczeń (ja bym tego ćwiczeniami nie nazwała- głównie polegają na odpowiednim leżeniu
![]() Ogólnie takie zalecenia to i sama sobie mogłam dać ![]() ![]() Pochwalił siłę mięśni głębokich tzn. powiedział, że mam strasznie silne, ale w sumie to chyba jednak nie była pochwała bo chodziło o to, że nie może mnie dostatecznie rozluźnić, bo się blokuję- no jasna sprawa, że blokuję, jak boli. Koleś mi obiecał, że jeśli się postaram, to w wakacje będę biegać tj. nie będzie mnie boleć przy bieganiu (teraz boli przy chodzeniu)...no zobaczymy. A...czy któraś z Was stosowała kinesiotaping? Mogę pooklejana iść na basen, czy nie? ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Zważ się dziewczyno jak prześpisz te 8 godzin i taką wagę po wyspaniu bierz pod uwagę. Mój TŻ po wczorajszym wykładzie na temat "chore plecy La'Mbrii i czym to się może skończyć" ![]() A w ramach pomocy w schudnięciu TŻ zaproponował, że na urodziny mi wykupi karnet do Gacy...wiecie mało go nie rąbnęłam za ten pomysł ![]() Cytat:
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zadomowienie
|
Ehhh, żeby z tym Gacą tak to działało, to sama bym zapłaciła, nawet podwójnie hehe
#4347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Schudła 10 kg (prawie 11kg). Waga startowa 86kg (ale ona niziutka- 155cm), lata jak kot z pęcherzem nakręcona, zadowolona, już mnie chciała zabierać ze sobą na spotkanie. Jadłospisy mi pokazała...no karczku ani razu przez miesiąc nie jadła! Ale np. schab+ buraczki duszone. Tyle, że ilości dla mnie kosmiczne np. 100g buraczków. Co to dla mnie 100g? Przecież ja potrafię 400 g owalić. No ale 10 kg w miesiąc to jest meeega dużo. Co prawda ostrzegli ją, że w kolejnym miesiącu będzie już mniej i mniej...ale do czerwca dziewczyna planuje schdnąć do 50 kg i patrząc na jej nakręcenie, to raczej się uda. Co ciekawsze- winno pija i kawę...tylko ma zalecenie, że "za każdy kieliszek wina, albo filiżankę kawy musi wypić 2 szklanki wody dodatkowo" i niby się równoważy wszystko. Za miesiąc będę się znów z nią widziała i powiem Wam, że naprawdę jestem ciekawa czy wytrzyma i czy dalej będzie tak szła jak burza. Niestety sporo suplementów trzeba na tej Gacowej diecie brać.
![]() |
#4348 |
Raczkowanie
|
Cześć, można się dołączyć?
![]()
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi sie skończyło i kupiłam teraz nowe z innej firmy czekoladowo-karmelowe ![]() ![]() ![]() dzisiaj mam tydzień od powrotu i cały czysty był, żadne ćwiczenia nie odpuszczone ![]() ![]() La`mbria ten sposób ze szklankami wody jest często polecany żeby nie mieć kaca na następny dzień ![]() ![]()
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Fizykoterapeuta mocno średni tj. ma piękne oczy (czarne nooo po prostu całkowicie zlewają się tęczówki ze źrenicami) ale poza tym ani przystojny ani sympatyczny. Bardzo zachowawczy i w sumie dobrze, bo przed ciachem bym się nie rozebrała do golasa...a musiałam. Poza tym tak mi miętolił moje fałdy sadła, że jakby do tego był przystojny to chyba bym więcej nie wróciła. A tak...na luzie pójdę jeszcze raz ![]() TŻ zabiera nas dziś na basen! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.