![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
Byłam na wielu weselach i ZAWSZE zwracam uwage na tort ![]()
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wogole to co tam u ciebie jak przygotowania? Powiedz mi co z sala dalej macie ta Kolumnowa? bo widzialam ze nie ma juz zakreconej a ta sala dalej jest?
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sala nadal Kolumnowa, to się nie zmieniło. Ale zniszczyli za to Zakręcona i zrobili jakiś Kashmir ![]() Z przygotowaniami stoimy w miejscu. Mamy sale, fotografa i ja wizażystkę. Myślimy nad alko jeszcze w tym roku. Obrączki już przymierzaliśmy w aparcie ale raczej zrobimy na wzór u złotnika ze swojego złota. Powoli zaczynam myśleć o sukni ![]() Miło że o mnie pamietasz ![]()
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do obraczek to pewnie nie oplaca sie placic tylko za marke lepiej u zlotnika jeszcze jak macie wlasne zloto ![]() Jak bedziesz juz miec jakis model sukni to sie pochwal bo jestem bardzo ciekawa ![]() Pewnie, ze pamietam i bede pamietac juz jestem ciekawa jaki bedzie ten twoj dzien i jak bedziesz wygladac ![]()
![]() |
#4356 |
Rozeznanie
|
rozmawiacie o tortach wiec się wtrącę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety ale rozmawiałam z właścicielką... mają tylko taki potrójny stojak, więc tort angielski odpada, ale jak chcemy to możemy sobie na swój koszt zamówić taki tort - nie ma nic przeciwko. Cały czas zastanawiam się co zrobić, czy mieć tort z sali + miniaturkę angielskiego z figurką na naszym stole ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wrzucam wam mój torcik w stylu angielskim
![]() ![]() był pycha :P
#4359 | |
Rozeznanie
|
JennyAniolek
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mafda widziałam twój tort cudowny jest ![]() ![]() ![]() kuzynka na swoim torcie miała żywe kwiaty i doskonale komponowały z sztywną powierzchnią tortu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
A to moj torcik rowniez cukiernia Gryc
![]()
![]() |
#4362 |
Zadomowienie
|
musiałabym pogrzebać ale około 35-45zł za kg a ja miałam 8kg
tż mówi że około 400zł tak tak esti to dzieki tobie hehe mam taki torcik :P pozdrawiam w przyszłym tygodniu zobacze ponoć swoje zdjęcia ![]() a cukiernia z Sosnowca - ciacho też maja pyszne i można umówic się na degustację
Laura ![]() Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-12-17 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ciasta tez maja pyszne ![]() ![]() Ja swoje fotki dostalam po 2 miesiacach wiec tez nie tak predko ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4364 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze Ci współczuje i nie będę ściemniać, bo tort wygląda tragicznie ![]() Cytat:
Będę się chwalić na bierząco ![]() Mi też ![]() ![]() Pierwsza rzecz o jaka pytam w cukierni, to czy maja taki stojak ![]() Ja sie właśnie zastanawiam nad Grykiem i Ania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=the rock;23843748]Tak, jakiś indyjsko-buddyjski klimat.Nie podoba mi sie.
Będę się chwalić na bierząco ![]() Ja sie właśnie zastanawiam nad Grykiem i Ania ![]() ![]() No ciekawe wlasnie czemu zmienili styl ![]() No chwal sie na bierzaco bo jestem ciekawa co i jak ![]() Nie wiem czy myslimy o tej samej cukierni Ania ale jesli tak to wlasnie od nich sciagnelam sobie model mojego torciku ![]() ![]() To teraz bede czekac na info o sukni jak juz jakies modele wybierzesz oki ![]()
#4366 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli możecie to napiszcie coś o tych tortach, tzn jaka masa, jakie smaki i co to jest to zwierzchu. Pięknie to wygląda, ale czy smakuje też tak dobrze?? Ja będę widzieć swój tort w styczniu i jak mi się nie spodoba, to też tam zamawiam!! Ale najbardziej mi zależy, żeby nie był bardzo słodki. Ja w ogóle tortów nie znoszę, tych mas.. feee.. ale to w końcu dla gości, a nie dla mnie. I musi być smaczny!! Jednak tort później goście wspominają... - przynajmniej ja mam takie spostrzeżenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piekarnia-Cukiernia Krzysztof Kuźnik z Rybnika www.cukiernictwo.eu Piekarnia-Cukiernia Bończyk www.bonczyk.pl Zakład cukierniczy Michaś www.michas.com.pl Zakład produkcyjny Gryc www.piekarnia-gryc.pl Cukiernia S.C. Zapała i Dej Będzin Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-12-18 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z racji tego, ze lubie ciasta nasaczane alkoholem to musialam miec biszkopt lekko nasaczony ![]() ![]() ![]() Tak jak piszesz goscie zwracaja uwage na tort i potem oceniaja ![]() ![]() ![]() Ja moge w 100% polecic te cukiernie nie sa drodzy i maja bardzo dobre slodkosci ![]()
![]() |
#4369 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiecie może gdzie odbędą się jakieś nauki przedślubne ??
Zależy mi żeby były one w weekend. |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Że się wtrącę - tort na ślubie jest ważny (wbrew pozorom). Nie wiem kiedy u was na salę wjeżdża torcik ale u nas po obiedzie na tzw. kawę. I nie powiem - każdy miał ochotę przekąsić coś słodkiego a smaczny tort zostaje w pamięci
![]() U nas tort był w cenie, składał się z 3 krążków. Wkładka była malinowa (pyyycha) + marcepan. Pyszny, lekki, orzeźwiający. Można sobie zamówić tort takze poza weselem. Jakby ktoś chciał to polecam cukiernię i własne wypieki z restauracji Wenecja w Rybniku ![]() PS. Kurcze jak wam zazdroszczę że jesteście jeszcze przed ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale mam nadzieję że moge sie dołączyć??widzę że na tapecie macie teraz torty ale z tego co widzę to z sosnowca i okolic macie cukiernie a może mogły byście cos polecic z zabrza i okolic?? podobnie jeśli chodzi o jakąś sprawdzoną wizażystkę...aaa widizałam że rozmawiałyście o obrączkach...byłąm wczoraj w Aparcie...i zdębiałąm...mają świetne rabaty w tej chwili!!!piękne obrączki można kupić już za 600zł, a jak ktoś chce naprawde skromne to za nie całe 400zł już są...może warto sobie sprawić prezent na święta??ja właśnie z moim tż zastanawiamy się mocno nad tym...złoto tańsze nie będzie!!!Pozdrowionka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
u bonczyka zakochalam sie w torcie 53 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Raczkowanie
|
KAsiek1987:W Aparcie w Palatanie w Zabrzu w gablocie z obrączkami jest karteczka że ceny obrączek po rabacie...szczerze mówiąc nie pytałam o to jak duży jest ten rabat...ale jak ogladałam wczesniej obrączki w Aparcie to ceny aż tak mnie nie zachwyciły,a ostatnio tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj w aparcie na biżu jest 30 % a na obrączki 5%.
I to chyba nie na wszystkie bo te co nam sie podobały nadal ok. 2 tyś kosztują.
#4379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze... u żadnego jubilera nie widziałam takich obrączek, jak te w Aparcie, a trochę się boję zamawiać "na wzór", bo nie wiadomo co z tego wyjdzie ![]() Może w tej przerwie między świętami a Sylwestrem wybierzemy się na rozeznanie do Gryca. Wiecie może ile wcześniej tam trzeba się umawiać na degustację? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.