|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Ja też lubię firanki i planuje zakup zasłon na razie do salonu jak nowe meble kupimy bo nie mam ani jednej zasłony ![]() Ja dwóm przyjaciółkom napiszę jeśli dam radę, że jadę rodzić ![]() Więc w sumie planuje informować tylko dwie osoby ![]() Która o pierogach napisała?! Z serem?! Właśnie wcinam ze śmietaną i posypane cynamonem
|
|
#4352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choć minęło prawie 5 lat to do tej pory pamiętam ten smak )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4353 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś na obiad makaron z truskawkami i śmietaną
synek od jakiegoś czasu ma ochotę to dziś bedzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
misja - słodziak
|
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nic nie kupuje w Rossmanie
![]() Ja lubie zasłony i firanki, ale w jednym pokoju mamy tylko rolety. Natomiast my nie mamy żadnych sąsiadów naprzeciw także nas nikt nie widzi, nawet przechodnie bo to 4 piętro i nie widać z dołu ![]() Co do informowania o rozpoczetej akcji porodowej, nie zamierzam, nie bede mieć do tego głowy, ale podejrzewam że mąż puści smsa do sióstr lub mojej mamy że walczymy. Jedyne osoby jakie zaakceptuje w szpitalu oprócz męża to mama i siostra. Sióstr męża nie, mimo że nic do nich nie mam ![]() My też będziemy musieli raczej rodziców moich poinformowac że rodzimy żeby zabrali psa na przechowanie bo mam wrażenie że będziemy wiele godzin walczyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4357 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy majowe cz. VI
Jeny jak czytam niektóre historie typu przeboje ze szpitala, baby chrapiące, gadające przez telefon o każdej porze dnia i nocy, palące w ciąży, wycieczki odwiedzających, wieszanie śmierdzących kurtek na wieszakach od kroplówek, kładzenie czapek na wózkach dziecięcych to mnie krew zalewa. Mam wrażenie ze większość ludzi to ma zero wyczucia w takich sprawach i chyba tylko my tu jesteśmy normalne
Edytowane przez milutek Czas edycji: 2017-04-20 o 13:15 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dlugo nie mielismy firanek, ale kilka mi przemycila tesciowa i spodobalo mi sie. Nie mam ich duzo, raptem kilka, ale przytulniej w domu jest. Kupuje juz takie z tasma, marszcze ja, wiaze i tak juz zostawiam, zeby zawsze bylomi latwiej wieszac u malego w pokoju powiesilam panel z aliexpress 😁Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-20 o 13:19 |
|
|
|
|
#4359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No brzmi poważnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4360 | |||
|
Rozeznanie
|
Nie pamiętam, której z Was, ale dzięki za przypomnienie o bobie
robię właśnie na obiad, tż wczoraj wypatrzył w biedrze i kupił, mimo że nie lubi [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7303470 6]gdybym rodziłą w Polsce to tez bym rodziła w szpitalu gdzie moja mama pracuje [/QUOTE]U mnie jeszcze to jest to samo piętro, sąsiednie oddziały Cytat:
dlatego stresuje mnie, gdy tż idzie na noc do pracy. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4361 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zachowanie godne króla po prostu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
U mnie tylko Radical lub Jantar. W dodatku te szampony są tak wydajne ze szok, no i pani dermatolog mi poleciła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Odpoczywaj kochana. Ja tez juz z sił opadłam, ledwo doszłam do labu dzisiaj. Dopada nas powoli niemoc ostatniego miesiąca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
O ja pierdziele - zaczęło się u mnie wypytywanie czy rodzę!
|
|
|
|
#4363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i bardzo dobrze, tez bym skarżyła, ludzie nie potrafią być empatyczni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4364 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętam w tamtej ciąży koleźanka mnie pytała średnio 2xdziennie :/ nawet jak jej uwagę zwróciłam to nie odpuszczała :/ teraz wszyscy wiedzą o terminie późniejszym i mam nadzieję że do tego czasu zdążę urodzić bez takiego wypytywania albo zacznę jawnie ignorować bo denerwujące to było strasznie :/
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Misja - to naprawdę wkurza - tym bardziej, że ja też do terminu jeszcze trochę mam! poza tym wiadomo, że Tż na pewno wyśle smsy rodzinie i najbliższym znajomym - nie wiem co oni myślą, że urodzę i słuch po nas zaginie?
ja też przestanę w końcu odpisywać i tyle na razie jeszcze jakieś pokłady cierpliwości mam
|
|
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Głupie pytanie.
Jak robicie ciasto na pizze to jakie przyprawy do niego dajecie oprócz soli???? 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwaczka - zazwyczaj nic więcej poza solą nie dodaje
ale można na pewno oregano albo zioła prowansalskie
|
|
|
|
#4368 |
|
Rozeznanie
|
Kiwaczka, to naprawdę zaczyna brzmieć bardzo poważnie! 😍
Ja nawet lubię firanki i zasłony. Kupiliśmy miesiąc temu nowe, ale nie mogę zmobilizować Tż do powieszenia i wiszą takie wstrętne, które mają z 15 lat! :< Misja, a jakiego używasz teraz szamponu? Ostatnio dostałam od teściowej jakiś mega drogi, ale bardzo mnie uczulił. Calą szyję i za uszami miałam wysypane :/ Fajnie pomógł mi Zoxin med, ale tego nie można ciągle używać. Super synio! 😀 Do mnie do szpitala to nie wiem kto przyjdzie. Chyba tylko rodzice Tż i siostra, no i Tż, bo moja rodzinka mieszka daleko Nigdy nie lubiłam odwiedzin w szpitalu. Dla mnie to jest bardzo krępujące. Moja mama zaplanowała sobie, że koniecznie przyjedzie do mnie na tydzień, żeby pomóc. Wszystkim na około o tym opowiada. Tłumaczyłam jej, że Tż bierze 2 tyg urlopu i nie ma takiej potrzeby. Moja mama jest typem człowieka nadgorliwego, który lubi się rządzić. Rady typu jak się karmi nie wolno tego i tego. Najlepszy test, że nie można ciągle stosować pampersów. Umarłam.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4369 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Decorail, dzięki ☺ czyli zostawie jak jest bo myślałam że muszę jeszcze co dodać bo pierwszy raz będę robić pizze 😉
|
|
|
#4370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mąka, drożdże, olej, sól, troszkę cukru, ciepła woda. A z koleżanką w domu często dodawałyśmy jeszcze oregano, bazylię itp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4371 |
|
Rozeznanie
|
Kiwaczka nic oprócz soli nie daje
![]() Kingaluna używam dermenę przeciwłupieżową albo vichy dercos albo pirolam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
Kinga a na avatarze to Ty
? Bo chyba nowy.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4374 |
|
Rozeznanie
|
Na mnie fajnie działają właśnie te 3
spróbuj Dużo już testowałam :/ Ale mam wrażenie że odkàd biorę euthyrox na tarczycę to jest trochę lepiej ze skórą głowy i twarzy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Kurczę przerwę techniczną wymuslili .... a juz myslalam ze cos popsulam ze mi wizaz nie dziala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4377 |
|
Rozeznanie
|
O, tez mi nie dzialalo, przyszedl mi sms, ze zamowienie niekompletne i mam potwierdzic w mailu, maila nie dostalam, do drugiego zamowienia nawet smsa nie dostalam, chociaz zaplacilam. Maz zajechal po drodze cos sie dowiedziec, mowi, ze to co sie tam dzieje to sie na youtuba nadaje. Dowiedzial sie tyle, ze nie znalezli w ogole moich zamowien i ze im sie system zawiesil i nic nie poradza, mam czekac do jutra
Ciesze sie mega, ze tam nie poszlam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Smerfuni - gorzej niż w Lidlu hehe
|
|
|
|
#4379 |
|
Rozeznanie
|
Uoee od wczoraj mnie mdli a teraz doszedł ból pleców i brzuch mi się napina...
|
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zadowolona z zakupow online w Rossmanie. Po 15 minutach dostalam sms, ze zamowienie gotowe do odbioru, wzielam puder i tusz i troche innych rzeczy przy okazji. Pojechalam odebrac, na miejscu nie bylo wielkich tlumow (przy kolorowych kosmetykach moze z 5-6 kobiet) wiec jeszcze skusilam sie na kilka rzeczy na miejscu
![]() A mail z informacja, ze zamowienie gotowe przyszedl niedawno po ok 5 godzinach od smsa a zaraz po nim mail, ze zamowienie odebrano wiec pewnie im sie system przytkal troche
Edytowane przez megan_86 Czas edycji: 2017-04-20 o 17:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

wszystko chyba dlatego, że stresowalam się, ze zostaje w nocy sama, bo tż do pracy
moja mama tak panikuje, że boję się, że tylko jeszcze będzie mnie wkurzać swoim zachowaniem
na skrzydłach przyleci go zobaczyć
Ja też lubię firanki i planuje zakup zasłon na razie do salonu jak nowe meble kupimy bo nie mam ani jednej zasłony 

robię właśnie na obiad, tż wczoraj wypatrzył w biedrze i kupił, mimo że nie lubi
Mam nadzieję, że tż nie wpadnie na taki genialny pomysł, żeby kogoś informować
ja w ogóle mam przeczucie, że u mnie cała akcja zacznie się w środku nocy

na razie jeszcze jakieś pokłady cierpliwości mam