![]() |
#4351 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Witaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4352 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
Wiem nie udzielam się tutaj ale podczytuje was ![]() ![]() Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Kojarzy ktoras z Was taki sweterek (na grubosc) tyle, ze w wersji ciazowej?
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0579541011.html I zeby nie kosztowal miliony monet? PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Rozeznanie
|
Pamiętam że któraś z Was pisała o tym, że się przeziębiła w ciąży: czym się wyleczyłyscie? Od wczoraj leżę z katarem i bolącym gardłem, ale wizytę u rodzinnego mam dopiero w poniedziałek...
#4357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salviasept do płukania gardła Na zmianę z tantum verde Do psikania tantum verde i aquarentin T Psikanie do nosa solą morska hialuronik Tabletki prenalen (nie syrop!) Irygacja nosa żeby oczyścić Zatoki o ile jesteś w stanie po wydmuchaniu nosa wziąć oddech kazda z dziurek (w sensie masz drożny nos ) - kup sobie sprzęt do irygacji, to jest jeden z najlepszych sposobów bo ta wydzielina z zatok spływa do nosa i na tył gardła powodując stan zapalny gardła dlatego warto wtedy plułkac. No to ja takie dostałam zalecenia od lekarki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Raczkowanie
|
Z naturalnych metod to pic mleko z miodem i czosnkiem ... coś pomaga... mnie jak przeziębienie rozłożyło to caly tydzień w domu leżałam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Plus jeszcze isla porzeczkowa do ssania Sok z grejfrutow tez dobry. Ale tu albo masz dobry sklep ktory go ma w ofercie, albo samemu wyciskac, bo nektary ktore sa w sklepach to juz nie sa ok. PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() Edytowane przez drocia Czas edycji: 2018-04-28 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam , zanotuje na przyszłość ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny jesteście bezcenne
![]() Do irygacji nosa mam Irigasin, będzie ok? A do bólu gardła małżonek przytaszczyl mi z apteki Natursept i Uniben, zobaczymy póki co jak się sprawdzi. A i jak się pięknie złożyło że tydzień temu kupilismy wyciskarke do soku to zaraz polecę po grejpfruty ![]() Za to mniej pięknie, że rozłożylo mnie akurat teraz, przed majówka, bo mam mnóstwo planów... Urodziny męża i mojej mamy, panienski, grill ze znajomymi, spotkanie klasowe po latach... Zawsze wiatr w oczy ![]()
#4363 |
Zakorzenienie
|
Jakby ktoras byla zainteresowana, to h&m w ferio wawer ma chyba najwieksza kolekcje coazowa dostepna stacjonarnie. Nic tylko mierzyc a potem zamawiac
![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018
![]() Cytat:
Alfie Evans zmarł ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Senza l'amore sarei solo un ciarlatano, Come una barca che non esce mai dal porto. Edytowane przez Fortuna1 Czas edycji: 2018-04-28 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Mamy wrześniowe 2018 ❤
Dobry
![]() Znowu obudzilam sie wyspana o 6, zupelnie jak wczoraj... Czemu w tygodniu tak nie mam? ![]() Jakie macie plany na dzisiaj? ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
My właśnie jedziemy do znajomych do domku do lasu za miastem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4367 | ||||||
Zakorzenienie
|
Tak, tak
![]() Cytat:
Wczoraj łaziłam po Ikei i CH Jank, po 1,5 h miałam dosyć totalnie i ledwo dolazłam do łóżka. Nie wspomnę o wstawaniu po dłuższym siedzeniu, albo leżeniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
I leżeć ![]()
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jakoś nie mogę się z tym brzuchem pogodzić. Nigdy nie byłam meeeega szczupła, tylko po prostu szczupła, teraz w ostatnich 2 tyg brzuch miurosl tak ze faktycznie wystaje i wiecie co, jak miałam gdzieś wyjść to się próbowałam zakryć bo tak się strasznie czulam. Do tego mam w rodzinie 3 ciężarne wszystkie drobne, zgrabne i lekki brzuszek no i mówią zecwidac że chłopcy będą bo mamy piękne... analogicznie u mnie odwrotnie ale nikt nie skomentowal
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
olej komentarze, zresztą różnie bywa z płcią, znam przypadki,że co innego na usg a co innego się urodziło ![]() -Wczoraj byłam na chrzcinach- chłopczyk ma prawie 3 miesiące- fajny maluch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martwi mnie rosnącą pupa. Niby tylko +4cm ale nie wejdę w żadne swoje spodnie już od dawna. Wogole to spakowałam już 3 ogromne wory ubran w które już się nie mieszczę - głównie przez pupę i biust bo brzuch się narazie mieścił we wszystko. Mam nadzieję po ciąży spowrotem powiesić wszystko w szafie. Najgorzej mi jednak zaakceptować rosnące cyferki na wadze. Nie chce brać udziału w wyścigu "kto przytył najmniej" ale moja głowa nie może zaakceptować tego że waga pokazuje coraz to więcej i więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Az z ciekawosci sie zwazylam
![]() ![]() Co do cyckow, to ja chetnie przyjme nadmiar!!! Mi poki co uroslo tyle co nic (dobra, wczesniej nieco schudlam ale nie zdazylam stanikow zmienic, wiec teraz poprostu wyjelam te dodatkowe wkladki. A wczoraj w h&m mierzylam fajna sukienke i no niestety, za malo mam na gorze, oj za malo, a to byla S ![]() Tez nigdy nie mialam plaskiego brzucha i mam wrazenie, ze jest troche przez to kwadratowy i rozlany na boki, ale coz... Najwyzej jadac na wakacje dokupie pareo ![]() Bardziej wlasnie boje sie plam poslonecznych, a ja niestety mam uczulenie na wiele kremow do opalania. Jedynie te z filtrami mineralnymi jakos toleruje. Jakbyscie wiec tu cos mialy sprawdzonego, to chetnie poczytam ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Rozeznanie
|
Ja liczę na genetykę, a potem na siłownię
![]() ![]() Ach, no i nie wiem za bardzo o co chodzi z tym gadaniem, że kobiety w ciąży pięknieją - gdy patrzę w lustro, to widzę to, co zwykle, ani gorzej, ani lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się czuje ładnie , w 1 ciąży czułam tez się ładnie zero problemów skórnych a wręcz wyzdrowiała mi skóra głowy znikło LZS i prawie włosów nie musiałam myć takie zawaliste były Haha z mycia codziennie zeszłam na raz w tygodniu . I pamietam te debilne komentarze ze lekarz się może pomylił bo nie wyglądam na ciąże z dziewczynka. Jak mnie okropnie irytują zabobony i takie gadanie o Boże ![]() ![]() ![]() A co do brzuszka - w 1 ciąży ni mogłam się go doczekać! A teraz specjalnie ubieram się tka by było widać bo mnie rozczula i wim ze to ostatni raz gdy mam brzuszek ciążowy i pragnę się nim cieszyć i ubierać się w sukienki by czuć się pięknie i kobieco - No taki plan mam hehe ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Ale mamy przepiękną majówkę ![]() ![]() Dziewczyny, naoglądałam się jutubów o wielorazowych pieluchach, kupiłam już kilka sztuk, żeby robić zapasy stopniowo, bo to jednak wydatek. I przy okazji odkryłam genialną rzecz! Ciekawa jestem, co o tym myślicie, ale ja idę w to na 100% na noc - żeby ułatwiać sobie życie, a nie utrudniać. Jest to taki śpiworek-piżamka, na dole ma gumkę lub wiązane. W razie nocnego przewijania trzeba tylko podciągnąć do góry, zmiana pieluszki, umycie zadka i ciach na dół zasłonę ![]() Wklejam kilka przypadkowych linków dla lepszego wyobrażenia ![]() https://www.alibaba.com/product-deta...339445123.html https://www.etsy.com/au/listing/5467...own-baby-sleep https://www.aliexpress.com/item/cott...803953307.html Kupię pewnie kilka na amerykańskim amazonie, są nawet po 5-6 dolarów. No bomba! Podajcie mi jakieś minusy tego na ostudzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zadomowienie
|
Eh ja tez sie czuje jiź po prostu grubo. No ale z synkiem tez szybko mialam brzuch i wogole szybmo mi kg lecialy. Ehhh a tu lato coraz ciężej bedzie. Pamietwm ze pod koniec to mnie nawet kolana bolały od tych dodatkowych kg
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Ja to sie nawet ostatnio zaczelam zastanawiac, czy u mnie lozysko nie przenioslo sie na przod, bo ruchy poki co czuje tylko jak leze na plecach i poloze reke na brzuchu, to tak czuje po bokach. No chyba, zeto moj tluszczyk tak to tlumi? No bo nigdy nie mialam brzucha jakos superplasliego, zawsze wygladalam jak w 3 miesiacu
![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Też mnie kuszą wielorazowe...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.