|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Przyczajenie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
dzięki wielkie
![]() a gdzie na Ursynowie ?
...czekanie to najtrudniejsza droga... Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-21 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wowww,no to teraz jesteś juz wizazowym nałogowcem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to może się spotkamy ![]() ![]() Klara , a w jakiej części Ursynowa mieszkasz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Klara witaj
![]() ale się uśmiałam ![]() ![]() "świnki tutaj nie mieszaj, co ci świnka zrobiła" nie mogę ![]() tu takie poważne sprawy a ktos sobie żarty robi ![]() Ja dziś goniłam z pracy na posiew, minutka "przyjemności" 50zł. Jak wkładałm gatki to doktorek sobie wyszedł z gabinetu nic nie mówiąc, ja ubrałam się stoje, czekam, siadam czekam a go nie ma, wychodze na korytarz a on stoi przy recepcji ubrany gotowy dowyjscia ![]() Najgorsze że wyniki muszę miec na piątek, bo wieczorkiem ide na HSG, i niewiadomo czy bedą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co mnie jeszcze zdziwiło że przyjmował w swetrze i w dżinsach, nawet fartucha nie miał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Wtajemniczenie
|
Wygrało to drugie 50% na przetrwanie mojego dziecka. Poroniłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Madziorka juz znalazłam lekarza niedaleko nas za 80zł za wizyte ale najpierw powtórka badania potem dopiero do lekarza wiec ze dwa tygodnie nam sie z tym zejdzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zadomowienie
|
Jolu ogromnie mi przykro
![]() ![]() życzę Wam dużo siły
![]() |
#4362 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten wykres, który otwiera się po kliknięciu w link jest w stopniach Fahrenheita (nie pamiętam dokładnie jak to się pisze). Żeby zobaczyć go w Celcjuszach, trzeba kliknąc w klawisz View in Celsius pod wykresem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kawał bardzo mi sie podobał, mojemu TŻ mniej ale to jego problem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jolineczko, przykro mi bardzo, wierzyłam że to się skończy inaczej. Ale podobnie jak Ty wierzę, ze tak (niestety) musiało być. Pamiętaj: Co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() ![]() Mam do Was pytanie. Jak to jest z tą owu? Dzisiaj mam 9 dc, od rana bolały mnie dość mocno jajniki, zastanawiałam się nawet nad tabletką przeciwbólową. Myślałam że to owu, tylko się zdziwiłam że już ![]() Jak to jest u Was? Czy owu jest przed tym bólem czy po? Bo nie wiem co mam myśleć ![]()
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Jolu przykro mi uda sie wkoncu ... musi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie staraczki, troszkę podczytuję wasz wątek i trzymam za was kciuki
![]() Chciałam wam napisać odnośnie tych testów 6-dniowych. Mnie ten test oszukał. Robiłam go nie 6 a 10 dni od dnia spodziewanego zapłodnienia, przy bardzo regularnych cyklach. Wyszedł negatywny... a byłam już w ciąży. Teraz jestem w 8 miesiącu. Tak więc jednak bezpieczniej i pewniej jednak robić test jak nie pojawia się @, bo można się nabrać, jak ja. Pozdrawiam was i życzę fasolek w polu kapuścianym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
KasikB tempke zawsze mierze o tej samej porze jezeli jest poślizg to pilnuje zeby nie był wiekszy niz 30 minut. Ale teraz z termometrem sie roztaje i odpoczywam. A mąż moze w przyszłym tygodniu zapisze sie na badanka to w przyszłym tyg beda wyniki a moze na piątek załapiemy sie na wizyte u urologa.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
bardzo mi przykro
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4368 |
Zakorzenienie
|
jolineczko
![]()
#4369 |
Wtajemniczenie
|
Po 9 dniach od pierwszego testu czyli 4 dnia po terminie @ która się nie pojawiła. Tylko tym razem nie stosowałam żadnych wynalazków tylko stary wypróbowany quick vue. Była różowa krecha jak złoto, jasna, ale nie pozostawiająca żadnych wątpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
Odzywam się, bo obiecałam, a dotrzymuję slowa. Jednak dzis nie mam ani siły, ani ochoty pisać o szczególach...
Jest źle...i tyle. Ja mam wyniki w normie, piękny pęcherzyk dominujący, wszystko u mnie przygotowane na owu...a wyniki TZ do kitu...Jutro dzwonie do androloga...jeśli on nic nie poradzi, to Novum. Mam dość! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytulam cie mocno i nie za lamuj sie "Nadzieja umiera ostatnia" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Kurcze i znowu tak smutno tutaj ![]() ![]() ![]() Wczoraj mielismy z TZ dzien do 'rozmow' a wszystko wyszło po serialu "pierwsza milość' jak monika poszła do ginekologa i usłyszała o pco -czułam jak bym to ja była na jej miejscu tak samo jej mowił lekarz jak i mi ostatnim razem i znowu jakos sie podłamałam -głupia jestem bo ogladam bzdety ale powiedzieli prawde... Dzis dzien prawdy -zobaczymy co tam w moim brzuchu słychac -jakos dziwnie pokłuwaja mnie jajniki ale niestety nie mam nawed krapki śluzu płodowego -nic -suchość ![]() Wczoraj rozmawialam z mężem i bez problemu sie zgodzil na badania -jak by była taka potrzeba ![]() Wczorajszy test owu wyszedł identycznie jak dwa poprzednie-wiec chyba nadal cisza -kreseczka nic sie nie zmienia ![]() Dziewczyny trzymajcie dzis kciuki o 17:30 Jukolku co tam u ciebie - napisz jak po wizycie??? AMILAMIJA strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]()
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: adatko, trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek! Ale tu smutaś no znowu dzisiaj
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja sobie odmówiłam ze wzgledu na post słodyczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje jukolku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jolka nie wiem co powiedzieć. Żadne słowa teraz Cię nie pocieszą. Wiedz jednak, że możesz tutaj się wygadać a my zawsze będziemy z Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() Agatko trzymamy kciuki ![]()
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
mam fajna gierkę na rozluznienie ihihihi wczoraj cały czas grałam w na z TZ na punkty -ale sie usmialam
![]() http://coolflashgames.free.fr/swf/fl...hehamsters.swf
#4377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
no troche hihihii
gram w to od godziny musze pobic punkty-- najwiecej moich 243 ![]()
#4380 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.