Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-20, 20:38   #4291
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez marta8117 Pokaż wiadomość
Kochane dzięki Wam za słowa otuchy!Naprawdę cieszę się ,że do was dołączyłam.Podrawiam Was serdecznie!A tak z innej beczki,to jeśli chodzi o naszą tabelkę to jestem z Wrocławia.Buziaki,spokojn ej nocy.pa.pa.
miłej nocki papa
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 20:43   #4292
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Cytat:
Kochane dzięki Wam za słowa otuchy!Naprawdę cieszę się ,że do was dołączyłam.Podrawiam Was serdecznie!A tak z innej beczki,to jeśli chodzi o naszą tabelkę to jestem z Wrocławia.Buziaki,spokojn ej nocy.pa.pa.
Wroclaw wkoncu ... myslalam ze z moich okolic nikogo nie ma

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 20:50   #4293
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02
m@gd@lena ~~ @-6.02 testowanie po 3.03
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
Nikita Wawa ~~ @-19.01 /Warszawa
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~ @-15.01 testowanie /Zabrze
Celka2000 ~~
Joan C ~~
marta 8117 ~~ @- 2.02 testowanie 28.02/Wrocław
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów

Jolineczka ~~@-6.01
Stary 2007-02-20, 21:35   #4294
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Wpadłam do Was na chwilę, bo tydzień zaczął mi się pracowicie.
Wczoraj podwójny angielski, dzisiaj tak samo.
Jutro lekarz, potem kościół. Hmm, nieżle się zapowiada

Adatko, dziękuję, że zajęłaś się Kapuścianym polem. Ulżyło mi, że nie było problemów ze znalezieniem chętnego. A nawet można powiedzieć, ze chętnych było więcej niz pola
Możesz dopisać, że jestem z Katowic. Poza tym, moim zdaniem może być.

Pod wpływem Waszej dyskusji na temat długości starań zaczęłam liczyć nasz staż staraniowy i wyszło mi ok. 28 cykli. To juz 2,5 roku

A propos smaków. Wczoraj miałam ochotę na pizzę. Zamarzyla mi się normalnie To trochę u mnie dziwne, bo generalnie pizzy nie jadamy aż tu nagle taka ochota

Yoolia, trzymam kciuki za udany zabieg

Lila, Jolineczka jestem z Wami. Bądźcie dobrej myśli, a na pewno wszystko się ułoży.

No to zbieram się spać. Postaram się wpaść jutro

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 05:43   #4295
Naja84
Rozeznanie

Witajcie
Widzę, że dotarły smaczki ... ehhh a ja bez apetytu, nic mnie nie boli, nic mi się nie chce - dzisiaj 37dc, a @ jak nie było tak nie ma

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 06:02   #4296
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Wroclaw wkoncu ... myslalam ze z moich okolic nikogo nie ma
ooj ja mam do Ciebie jeszcze blizej
Stary 2007-02-21, 07:01   #4297
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

witam was dziewczyny, udało mi sie wczoraj z mężem porozmawiac i chyba zrozumiał o co mi chodzi i powiedział ze zacznie o siebie dbac i pójdzie powtórzyć badania i do lekarza też pójdzie. ja na 13.30 ide do swojej ginki dzis 34dc tempka dziwnie skoczyła http://www.fertilityfriend.com/home/1848fa. a @ nadal nie ma.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 07:27   #4298
kindzia1984
Wtajemniczenie

Próbować do skutku!!!!!!!

Siemanko ale naklepałyście znowu postów i znowu czytanko lektury Ale to miłe i przyjemne

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
a ja ide w tym tygodniu na zabieg sprawdzenia drożności jajowodów i już mam duszę na raminiu, troszkę się boję, niby ma być robione pod znieczuleniem i trwa tylko chwilkę, ale cały czas o tym myślę, chciałabym miec o juz za sobą
Będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
adatko nie boj sie bedzie dobrze zobaczysz wszystko jest na dobrej drodze wiec nie trac wiary "nadzieja umiera ostatnia"
podbijam
Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
rozumiem cię Madziu, ja miałam podobna sytuację, koleżanka chciała dziecko a jej TŻ nie, więc ja namawiałam go żeby spróbowali bo my tez sie staramy i było by fajnie gdyby dzieci były w jednym wieku, no i im się udało kolezanka jest w 4 miesiącu ciązy a my nadal się staramy i nic
U mnie tez podobna z tym, że znajomi oboje chcieli ale jej mąż przyjeżdż a do domu raz na 2 albo 3 tygodnie na weekend bo pracuje. Długo nie mogli sobie trafić a w najmniej spodziewanym momencie zaskoczyło. I ona jest już w 6 mc a my nadal nic
Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
Widziałyscie w wiadomosciach tego wcześniaka -jejku jakie maleństwo wazy 30 dkg. szok
Widziałm i wyglądałam tak A jednak cuda się zdażają. Waga to może jeszcze nic ale w 21 tc dzidzia się urodziła to przecież poczatek 6 mc Silne maleństwo. Ale jak widać "wiara czni cuda"

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
ja nieprędko zagoszczę z namiarami na polu ale trzymam mocno kciuki za Was
Cytat:
my za ciebie też trzymamy

Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Im bliżej do @ tym wieksza nadzieja. W środku cyklu nie myślę tyle o tym. To czekanie jest najgorsze. Tak by się chciało już wiedzieć czy to już czy jeszcze nie, a cierpliwości czasem brak. Jak dla mnie to lepsza@ niż taka ciągła niewiedza i ciągłe czekanie i skupianie się na swoim organiźmie. Ale to wszystko zakręcone
Też tak mam. Ale cieszę sie, ze mimo wszystko mam regularne @ i nigdy mi się nie wydłużają. Nie muszę tak czekać i się łudzić tylko przychodzi i koniec
Cytat:
wiem cos na ten temat ja mam 33dc @ brak test negatywny i sama juz nie wiem na czym ztoje bo mąż nie chce powtórzyc badan wiec moze nadal jest nadzieje ze jest wszystko oki sama juz nie wiem
Cytat:
a może tym razem się uda, czego ci z całego serca życzę
nie będę się powtarzać
Cytat:
Witajcie,ja mam dzisiaj megaaaa doła!!!jak pisałam ,pracuję w aptece,więc wyczaiłam sobie taki teścik(bobo się nazywa),który potrafi ponoć wykryć już 6-dniową ciążę,no i zrobiłam go! oczywiście wyszwdł negatywny!teraz jestem zła na siebie,bo tak to miałam jeszcze kilka dni głupiej nadziei,że tym razem się udało, atu klapa,kompletna klapa!dziewczyny ja już mam tego dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wygłupiaj się nam tutaj. Test powtórz wtedy, gdy bedzie na niego pora. Nie wolno sie dołować

Cytat:
Czytałam trochę o tych wczesnych testach na różnych forach,jednym wychodzą innym nie,więc jest jeszcze nadzieja...tempkę mam cały czas w okol.36,9-37,00,ale same wiecie ,że ona lubi się utrzymywać aż do dnia tej wstrętnej@.Mam jeszcze w tym cyklu coś takiego,że w ogóle nie bolą mnie piersi,a zawsze mnie bolały od 14-go dnia cyklu.Test owu robiłam 11 dc.i wyszły 2 grubachne krechy.Acha boli mnie cały czas prawa strona podbrzusza,też tego nigdy nie miałam,tylko czasem podczas owulki.Dziewczyny jak byście skomentowały ten beznadziejny przypadek?(chyba zamiast do gina, wybiorę się do psychiatry leczyć deprechę)

Dziewczyny długo się już staracie?
Ja Ci nie odpowiem na to pyatanie bo ze mną to jest róznie więc juz przestałam zwracać na to uwagę. Raz mnie bolą piersi, raz nie, raz mniej raz więcej, i podbrzusze tak samo. Wszystko to poplątane z pomieszanym

A my staramy się już 9 ms

KasikB ale fajny awatarek

Nikita_Wawa ale masz dziwaczny ten wykresik Straszne skoki i spadki temp

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-21 o 13:13
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 07:39   #4299
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
KasikB ale fajny awatarek

Nikita_Wawa ale masz dziwaczny ten wykresik Straszne skoki i spadki temp
Nodziwny jest ale co ja poradze, nie wiem tylko czemu jak wklejam linka to dziwne parametry sie pokazuja ja jak wpisuje dane to mam normalnie w celcjuszach. miałam niska tempke wiec myslałam ze @ idzie a tu dzis masz taki skok poprzestawiało sie cos strasznie, ale dzis moze gin cos wymysli zobaczymy
Stary 2007-02-21, 07:58   #4300
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Yoolia zobaczysz bedzie dobrze nie obejrzysz sie i bedzie juz po zabiegu
Cytat:
będziemy trzymać kciuki aby wszystko było ok, kiedy masz ten zabieg?
Cytat:
Yooluniu trzymam kciuki aby wszytko bylo wporzadku
Cytat:
yoolia trzymamy mocno kciuki
Najgorsze jest czekanie a pozniej to juz chwila -napewno bedzie dobrze - nie martw sie.
dzięki dziś bede dzwonić do doktorka, bo @ chyba już się zbliża ku koncowi

Cytat:
teraz bedzie 8 miesiąc i mam nadzieje ze ostatni
Cytat:
ja staram sie 8 miesiecy
Cytat:
Martusia u mnie to tez 8 miesiac bez owowcnych stran
u nas też chyba już 8 albo 9 miesiąc
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 08:25   #4301
kindzia1984
Wtajemniczenie

A ja dostałam przed chwilką małe plamienia w dodatku brzuch mnie boli jak na @ a to przecież dopiero 12 dc. Nie wiem co jest grane. Od początku cyklu mierzę tempkę. Wczoraj byłam taka zaspana, że przeczytałam na termometrze, że mam 36,6 ale jak wróciłam do domu i sprawdziłam termometr (mam elekryczny i zapamiętuje ostatnio mierzona tempkę) to było na nim 37. Teraz jestm w dużej kropce. Pytałam TŻ czy się nie bawił nim ale ostro twierdzi, że nie. Zgłupiałam bo dzisiaj miałam 36,6 i wcześniej przed tym skokiem też. Ale się z tym zagmatwałam

Jaki był adres www tej polskiej stronki gdzie można zapisywac tempkę

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 09:31   #4302
sylwia-zuza
Zakorzenienie

ale ona jest platna

http://www.28dni.pl/
Stary 2007-02-21, 10:03   #4303
klara30
Przyczajenie

GG do klara30

witam wszystkie Wizażanki starające się o Maleństwo i trzymam kciuki za pomyślne wyniki testów

Starałam się przeczytać wszystkie posty, ale niestety piszecie tak dużo, że nie byłam w stanie...obiecuję, że będę się starała lepiej poznać Wasze problemy, chociaż domyślam się, z tytułu forum, że są one takie same jak moje
Z moim mężczyzną staramy się o fasolkę od lipca 2006, tzn. ósmy m-c za nami...wszyscy mówią, żeby nie myśleć o tym, że się chce, bo można się zablokować, ale jak tu nie mysleć!!??
W tym roku w sierpniu skończę 31 lat, i do szczęścia brakuje mi jedynie Maleństwa
Zdecydowałam się napisać na forum, bo nie chcę męczyć wszystkich wkoło moim rozczarowaniem...a Wy czujecie to co ja...mam nadzieję, że będzie mi łatwiej w grupie...

pozdrawiam
klara30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 10:11   #4304
jukol
Zakorzenienie

Witamy Klara jasne ze w grupie razniej

Jak tam kochane poranek u Was ? Ja ide troche posprzatac ... musze wyladowac zle emocje

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-21, 10:51   #4305
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klara30 Pokaż wiadomość
witam wszystkie Wizażanki starające się o Maleństwo i trzymam kciuki za pomyślne wyniki testów

Starałam się przeczytać wszystkie posty, ale niestety piszecie tak dużo, że nie byłam w stanie...obiecuję, że będę się starała lepiej poznać Wasze problemy, chociaż domyślam się, z tytułu forum, że są one takie same jak moje
Z moim mężczyzną staramy się o fasolkę od lipca 2006, tzn. ósmy m-c za nami...wszyscy mówią, żeby nie myśleć o tym, że się chce, bo można się zablokować, ale jak tu nie mysleć!!??
W tym roku w sierpniu skończę 31 lat, i do szczęścia brakuje mi jedynie Maleństwa
Zdecydowałam się napisać na forum, bo nie chcę męczyć wszystkich wkoło moim rozczarowaniem...a Wy czujecie to co ja...mam nadzieję, że będzie mi łatwiej w grupie...

pozdrawiam
witaj pewnie ze w grupie raźniej miło nam ze do nas dołączyłaś. Razem jest nam lżej ze mozemy sie wygadac wyrzalic po prostu porozmawiac..
a robiliscie juz z TŻ jakies badana?
Stary 2007-02-21, 11:18   #4306
roxi1980
Zakorzenienie

Cześć Kobitki,
znalazłam wolną chwilę, więc piszę...
Czytam Was sobie regularnie i na prawdę jestem pełna podziwu, takie ilości postów to czasem niewiarygodne...
A u mnie bez zmian, tylko czasem mnie już deprecha dopada, bo mam dziś 37 dzień od zabiegu (który ponoć należy traktować formalnie jako miesiączkę - czyli to jednocześnie 37 d.c.) i NIC, jedno wielkie NIC. Ani śladu tej przebrzydłej @ i ani jednego znaku, który wskazywałby, że nadchodzi. Trochę mnie męczy perspektywa, że jak nie dostanę do poniedziałku, to będą mnie faszerować strasznymi ilościami luteiny na wywołanie... standard po 6 tygodniach... To taka trochę paranoja - każda z nas ma jeden cel, a trochę inne zmartwienie - wy się staracie i denerwujecie, że nic z tego nie wychodzi - ja się denerwuję, że choć bym bardzo już chciała - starać się nie mogę - ani nawet planować starań, bo @ brak!

Buziaki

Wchodzi facet po pracy do domu i od progu bardzo podniesionym głosem krzyczy do żony:
- Obiad kobieto! JUŻ!!
Żona oburzona brakiem kultury swego małżonka mówi:
- A może by tak MAGICZNE słówko!!
Mąż bez chwili zastanowienia:
- Abrakadabra TY STARA WIEDŹMO!

Nie wiem jak Wy - ja się popłakałam

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 11:23   #4307
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:

pozdrawiam
Witamy w naszym gronie. Ja też wolę tutaj się pozalić na ten temat bo w moim gronie nie mam zabardzo do kogo. Koleżanki powyjeżdżały a te co zostały to tylko jedna byłe ze mną i wiedział, że się staramy a reszta nie bo one jeszcze o tym nie myślą. Ale z nami Ci będzie raźniej
Cytat:
Witamy Klara jasne ze w grupie razniej

Jak tam kochane poranek u Was ? Ja ide troche posprzatac ... musze wyladowac zle emocje
A co się stało jukolku?

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
ale ona jest platna

http://www.28dni.pl/
Dzięki, a była jeszce jedna chyba bezpłatna. Zaraz poszukam

roxi będzie dobrze Dobry kawał

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Czas edycji: 2007-02-21 o 12:59
Stary 2007-02-21, 11:28   #4308
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

To ja mam taki kawał:
Płynie stado plemników jajowodem. Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni krzyczy:
-Panowie, zdrada, jesteśmy w dupie- Wracajmy!!!
Całe stado w tył zwrot, a ten płynąć dalej mruczy pod nosem:
"I tak rodzą sie geniusze"

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Dzięki, a była jeszce jedna chyba bezpłatna. Zaraz poszukam

roxi będzie dobrze Dobry kawał
ja korzystam z FF jest bezpłatne 30dni na test a potem jak nie zapłacisz to nic sie nie dzieje. ja z niego korzystam tylko jest w języku angielskim ale mam instrukcje po Polsku

Czas edycji: 2007-02-21 o 13:14
Stary 2007-02-21, 11:34   #4309
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

Hej dziewczyny,
choć niezbyt często piszę, to jednak regularnie czytam
Kindzia, czasem male plamienie, ból podbrzusza czy skok temp może oznaczać owulację. W 12 dc jest to bardzo prawdopodobne. Robiłaś testy owu?

U mnie dziś sądny dzień. Odbiram większość wyników badań ( w tym wyniki badania nasienia TZ-a) i mam wieczorkiem wizytę u gin. Mam nadzieję, że coś się wyjaśni...
I jeszcze jedno...pamiętacie, jak chwaliłam się siostrzencem? W I dzien Swiąt jade na chrzciny...jako mama chrzestna

Nie podaję danych do kapuścianego, póki nie będe wiedziała, na czym stoję...może juz wkrótce zaktualizuję.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 11:59   #4310
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cześć Ami Tak też mi się wydawało, że to może byc owu. Tetów nie robiłam ale mierzę tempke więc na dniach się dowiem z wykresu

Trzymaj się i życzę dobrych wyników. Jak wrócisz to daj nam znać jak wyszło. Czekamy z niecierpliwością

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-21, 12:09   #4311
jolineczka
Wtajemniczenie

Cześć kochane. Ja tylko na chwilkę.
U mnie cisza... Dzisiaj albo jutro jadę na kontrolę. Strasznie się boję. Najbardziej tego, że lekarz mi powie "Już po wszystkim, juz pani poroniła i nie jest w ciązy..."itp...
Już nie mam łez, żeby płakać...
Fizycznie wszystko można przetrzymać, ale psychicznie jest bardzo trudno.
Jeżeli moje dziecko przezyło ostatnie dni i się rozwinęło, to jestem pewna ze już wszystko przetrzymamy!
Od czwartku nie miałam krwotoku, ale ciągle plamiłam - raz mniej raz bardziej. Lekarz mówi, że wszystko zależy od płodu. Jeżeli jest zdrowy to przezyje. Jeżeli umrze to znaczy, że to jest naturalna selekcja chorego płodu... Tak się zdarza dosyć często.
Mam "poronienie zagrażające". Możecie o tym poczytać w necie.
Jeżeli czegoś się dowiem, na pewno dam Wam znać. Ja jestem przygotowana na te najgorsze wiadmości, chociaż cały czas mam nadzieję na cud. Dziękuję za ciepłe mysli. Buziaki, Jola
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 12:14   #4312
kindzia1984
Wtajemniczenie

Jola nie poddawaj się, póki nie ma jeszcze diagnozy to nie wolno źle myśleć. Cały czas się tutaj przewija hasło "wiara czyni cuda" i mocno ale mocno w to wierz. Daj nam znać kochana co i jak. Ja trzymam mocno za Ws kciuki

Może Was zainteresuje http://rodzinna.pl/sztuka-naturalneg...id=1&ref=9

oraz ciekawa lekturka internetowa http://www.npr.pl/

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Czas edycji: 2007-02-21 o 13:34
Stary 2007-02-21, 12:54   #4313
jukol
Zakorzenienie

Jola trzymam kciuki z calych sil i wierze ze bedzie super
A moim humorkiem to dlatego ze mamy kryzysik finansowy i nie cierpie jak Tż gdzies wyjezdza i nocuje poza domem

Olinek

Paulinka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 13:03   #4314
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

witam was dziewczyny wróciłam do swojej ginki, popatrzyła na wyniki męża i mówi ze nie jest dobrze ale ja to akurat wiem powiedziała ze musi isc do urologa ale najpierw powtórzyc badania bo tak czy inaczej urolog nie da diagnozy tylko wysle na powtórzenie badan. A mi powiedziała ze mam sobie odpuscic tzn nie mierzyc tempki i sie nie stresowac bo najpierw męża trzeba zdiagnozowac. a ja sie pytam co jesli @ nie przyjdzie a ona ze poczekac dwa tygodnie jeszcze i jak nie pojawi sie to wziąść luteine 2x dziennie przez 5 dni. wiec zobaczymy jak to bedzie teraz kolej na męża.
Stary 2007-02-21, 13:41   #4315
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Witajcie kochane

Cytat:
witam was dziewczyny, udało mi sie wczoraj z mężem porozmawiac i chyba zrozumiał o co mi chodzi i powiedział ze zacznie o siebie dbac i pójdzie powtórzyć badania i do lekarza też pójdzie. ja na 13.30 ide do swojej ginki dzis 34dc tempka dziwnie skoczyła http://www.fertilityfriend.com/home/1848fa. a @ nadal nie ma.
no to super, pewnie kamień spadł ci z serca.

Cytat:

pozdrawiam
Witamy nową staraczkę zagladaj do nas w każdej wolnej chwili

Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
choć niezbyt często piszę, to jednak regularnie czytam
Kindzia, czasem male plamienie, ból podbrzusza czy skok temp może oznaczać owulację. W 12 dc jest to bardzo prawdopodobne. Robiłaś testy owu?

U mnie dziś sądny dzień. Odbiram większość wyników badań ( w tym wyniki badania nasienia TZ-a) i mam wieczorkiem wizytę u gin. Mam nadzieję, że coś się wyjaśni...
I jeszcze jedno...pamiętacie, jak chwaliłam się siostrzencem? W I dzien Swiąt jade na chrzciny...jako mama chrzestna

Nie podaję danych do kapuścianego, póki nie będe wiedziała, na czym stoję...może juz wkrótce zaktualizuję.
Ami a jakie wyszły wyniki nasienia?

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
U mnie cisza... Dzisiaj albo jutro jadę na kontrolę. Strasznie się boję. Najbardziej tego, że lekarz mi powie "Już po wszystkim, juz pani poroniła i nie jest w ciązy..."itp...
Jeżeli moje dziecko przezyło ostatnie dni i się rozwinęło, to jestem pewna ze już wszystko przetrzymamy!
Od czwartku nie miałam krwotoku, ale ciągle plamiłam - raz mniej raz bardziej. Lekarz mówi, że wszystko zależy od płodu. Jeżeli jest zdrowy to przezyje. Jeżeli umrze to znaczy, że to jest naturalna selekcja chorego płodu... Tak się zdarza dosyć często.
Jeżeli czegoś się dowiem, na pewno dam Wam znać. Ja jestem przygotowana na te najgorsze wiadmości, chociaż cały czas mam nadzieję na cud. Dziękuję za ciepłe mysli. Buziaki, Jola
jolineczko, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz , głowa do góry i myśl pozytywnie dobrze że się odezwałaś bo juz się martwiłam o ciebie.

Cytat:
witam was dziewczyny wróciłam do swojej ginki, popatrzyła na wyniki męża i mówi ze nie jest dobrze ale ja to akurat wiem powiedziała ze musi isc do urologa ale najpierw powtórzyc badania bo tak czy inaczej urolog nie da diagnozy tylko wysle na powtórzenie badan. A mi powiedziała ze mam sobie odpuscic tzn nie mierzyc tempki i sie nie stresowac bo najpierw męża trzeba zdiagnozowac. a ja sie pytam co jesli @ nie przyjdzie a ona ze poczekac dwa tygodnie jeszcze i jak nie pojawi sie to wziąść luteine 2x dziennie przez 5 dni. wiec zobaczymy jak to bedzie teraz kolej na męża.
Nikito, a czemu do urologa a nie androloga
Stary 2007-02-21, 13:45   #4316
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane

no to super, pewnie kamień spadł ci z serca.

Witamy nową staraczkę zagladaj do nas w każdej wolnej chwili

Ami a jakie wyszły wyniki nasienia?

jolineczko, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz , głowa do góry i myśl pozytywnie dobrze że się odezwałaś bo juz się martwiłam o ciebie.

Nikito, a czemu do urologa a nie androloga
nie wiem czemu do urologa, urolog jest tak do spraw ogólnych i jest tych lekarzy wiecej niz andrologów, najpierw powtórzymy badnaia potem zobaczymy co bedzie dalej pomyslimy a ja mam wziasc na luz.

Ami bedzie miała wyniki wieczorem wiec wtedy da znac
Stary 2007-02-21, 13:54   #4317
bb-m
Rozeznanie

Madziorka a kiedy Twój TZ ma wizyte u androloga??
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 14:14   #4318
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Madziorka a kiedy Twój TZ ma wizyte u androloga??
do androloga idziemy jutro na 12.40.
Stary 2007-02-21, 14:31   #4319
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:

pozdrawiam
witam serdecznie nową wizażankę. pisz do nas jak najczęściej. tak jak sama zauwarzyłaś my doskonale Ciebie rozumiemy

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Jolu wierzę, że bedzie dobrze. myślę o Tobie

szłam dziś ulicą (właściwie to po chodniku ) i spotkałam kolegów którzy są kominiarzami. połapali mnie za guziki ja ich też, usmarowali mnie sadzą i powiedzieli , że to na szczęście.
zgadnijcie o czym pomyślałam!? bingo - zgadłyście
po powrocie do domu, zawahałam się czy umyć ręce bo ponoć przez jaki cza nie powio się usuwać sadzy... paranoja.
dziewczyny powzięłam decyzję, że zawieszam starania musze odpocząć. nie żebym zaniechała całkiem seksu czy coś. tylko poprostu. schowałam kalendarzyk i termometr odmówiłam testy owu. koniec kropa
starania na nowo rozpczniemy kiedy tż zrobi badania. miał to zrobić w zeszłym tygodniu ale mu sie zeszło. mam dość przypominania mu o tym bo czuję się jak żebraczka
Stary 2007-02-21, 14:36   #4320
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
witam serdecznie nową wizażankę. pisz do nas jak najczęściej. tak jak sama zauwarzyłaś my doskonale Ciebie rozumiemy

Jolu wierzę, że bedzie dobrze. myślę o Tobie

szłam dziś ulicą (właściwie to po chodniku ) i spotkałam kolegów którzy są kominiarzami. połapali mnie za guziki ja ich też, usmarowali mnie sadzą i powiedzieli , że to na szczęście.
zgadnijcie o czym pomyślałam!? bingo - zgadłyście
po powrocie do domu, zawahałam się czy umyć ręce bo ponoć przez jaki cza nie powio się usuwać sadzy... paranoja.
dziewczyny powzięłam decyzję, że zawieszam starania musze odpocząć. nie żebym zaniechała całkiem seksu czy coś. tylko poprostu. schowałam kalendarzyk i termometr odmówiłam testy owu. koniec kropa
starania na nowo rozpczniemy kiedy tż zrobi badania. miał to zrobić w zeszłym tygodniu ale mu sie zeszło. mam dość przypominania mu o tym bo czuję się jak żebraczka
ale nas chyba nie opuszczasz???? ,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości