|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witajcie
![]() ![]() Agolku STO LAT!!!! Szczęścia, zdrowia i miłości Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Krótko co u mnie ![]() W pracy bardzo fajnie, nie ma chwili na odpoczynek (poza przerwą na obiadek ofkors), ale dzięki temu mi się podoba - nie jest nudno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czy siak fajna praca na teraz, kiedy czuję się jeszcze bardziej "studencko", niż "dorosło". Luźna atmosfera, luźny ubiór, młody zespół i wspólne wypady po pracy na piwko, rower lub też inną aktywność ![]() Do tego sprawy mojej rowerowej organizacji, na które mam teraz mniej czasu... Ale jakoś staram się pomagać. Może wkońcu nauczę się lepiej organizować czas, skoro mam go o te 8 godzin dziennie mniej ![]() ![]() ![]() Dziś jedziemy z TŻtem i znajomymi na małą wycieczkę. Tzn. TŻ już pojechał trochę poszaleć po lesie z kolegami, a ja z dziewczynami dotrę później. Chciałam sobie troszkę odpocząć z rana ![]() ![]() ![]() Agolku, chciałam jeszcze tylko napisać (i to nie banał...), że sama miłość czasem nie wystarcza, ale przy odrobinie (no... sporej odrobinie ![]() ![]() Miłego długiego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już z nim w sumie bardzo dobrze zakręciłam ![]() ![]() a koncert 18 km ode mnie ![]() Agolku najlepszego! ![]() ![]()
![]() |
#4353 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tak jak i ja ![]() Cytat:
![]() ![]() też by mi się podobna przydała po studiach... jak myślę o tym ze muszę za niedługo szukać pracy to mnie skręca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty wiesz najlepiej w końcu przeżyłaś rozstanie i powrót... Witajcie ![]() u mnie śliczna pogoda (szkoda ze się ma popsuć ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego wieczorku z kuzynkami ![]() Chciałabym mieć kuzynki w moim wieku ,a niestety mam albo za stare ^^ , albo co mają po 6 lat góra , także zazdroszcze ![]() yerba : Ahhh.. widzę że świetną pracę masz ![]() Agolku :duuużo zdrówka , szczęscia , pomyślności , miłości (!) no i pobytu w PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja sobie idę chyba na skakankę zeby coś spalić a przy okazjui opalić ;D A Wy wiecie jak sie zmienia podpis skąd jesteśmy ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Agolkuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4356 | ||||||
Rozeznanie
|
Schism-współczuje wukowi, trzymam kcuki za to zeby operacja poszłą pomyslnie a Kylie jest wporzo babka:P
Baby-super ze wycieczka udana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Agolek oczywiśćie najlepszego i żeby się Wam kurcze poukładało, zeby TZ znalazł prace nawet lepsza, żebyscie wrócili do Zielonej Gory, bo wiem ,ze o tym marzysz, zebyscie mieli dzidziusia zdrowego i zyli spokojnie i szczęsliwie ![]() A ja...byłam chora przez ostatnie trzy dni, teraz jeszcze katar mi został ale juz podspiewuje to znaczy ze jest dobrze:P No dziś Boże Ciało. Nic a nic się nie dzieje, cisza taka ![]() ![]() ![]() ![]() No iii jeszcze się chyba pokłociłam z tym swoim wiecie tym kolega cholernym takim, co mnie tak wykanczał w tamtym roku, i tym co mi ostatnio powiedział,ze zyc beze mnie nie moze....heh...od tego czasu spotkalismy się z kilka razy..No i ja sie go przed wczoraj pytam czy pojdzie ze mna do rynku. On nie odpisuje. Ja go poganiam sygnałami. W koncu za poł godziny sie mnie pyta kiedy ide, ja mowie ze niedługo, ale ze moge na niego poczekac, bo tak mi juz autobus odjechał...on mowi: no to idz sama lepiej bo ja jak juz bede gotowy za godzine. Ja se mysle : za godzine?Boze co za laluś....no ale napisałam mu: dobra, spoko ja poczekam na Ciebie, moge nawet do Ciebie przyjsc, bo jestem sama w domu i poczekac. A on odpisuje: Nie!... ja mu napisałam: czemu nie?, nie rozumiem w czym problem?poczekam na ciebie, posiedze sobie, opowiem ci cos. On nie odpisuje z 15 minut. Ja w koncu mu pisze : nie wkurzaj mnie.. a on mi odpisuje: to ty mnie nie w*******! Ja mu napisałam: ha, czym cie wku*****, ze chce do Ciebie przyjsc?ok spoko, łaski nie robisz...No i nie oddzywa się do mnie 3 dzien..heh. No czyli znowu wrócilismy do punktu wyjscia, a miało juz tak nie byc. ![]() ![]() O Boze się rozpisałam, jak by było kim... ![]() ![]() Aha przypomniałao mi się, jak raz mi powiedział, ze powinnam byc zadowolona, bo on mnie traktuje najlepiej ze wszystkich swoich znajomych, jestem u niego na pierwszym miejscu, wiec nie powinnam narzekac ![]() ![]() Tak sobie nawet pomyslałam, ze ja go nawet nie lubie...ale kurde kontaktów z nim zerwać nie umiem tez: ![]() Nie miała baba kłopotu.... ![]() ![]() No ![]() ![]() ![]() Miłego dnia!
![]() |
#4357 |
Zadomowienie
|
Hej kochaniutkie
![]() Przede wszystkim Szczęścia Szczęścia i jeszcze raz Szczęścia dla naszego Kochanego Najwspanialszego z Agolków Agolka ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że wszystko Ci się w życiu poukłada, ja przynajmniej będę w to wierzyć. I nie mów, że jestes w tym samym pkcie co 10 lat temu, to zwyczajnie niemożliwe!!! Masz za sobą doświadczenia i przeżycia, których nikt Ci nie odbierze i chcąc nie chcąc z każdym rokiem suniesz naprzód ![]() Tarantulku - powiem krótko - faceeeeci... Powód waszej "kłótni" wydaje mi się tak dziwny, że w ogóle nie wiem jak się do sytuacji ustosunkować... Może miał po prostu burdel w pokoju i nie chciał żebyś to widziała? ![]() ![]() Baby - składaj papiery do wymarzonego LO bo nigdy nie wiadomo jak poszło innym - pamiętam wiele przypadków, że osoby z pozornie słabym wynikiem dostawały się do niezłych szkół ![]() Ewuś - miłego kuzynkowania ![]() U mnie w skrócie tak: wczorajszy dzień okazał się masakrą w sensie wykończył mnie fizycznie :P Na szczęście udało mi się pozałatwiać wszystkie pieczątki świstki, zdjęcia kserówki podpisy, zdać egzamin i zaliczenie, złożyć wszystko co trzeba było złożyć na czas itd, ale kosztowało mnie to sporo zachodu, jak to na uczelni bywa ![]() Teraz pojadłam, idę poćwiczyć trochę, a później umowiłam się z... no chyba z kolegą ![]() ![]() ![]() ![]() Ściskam Was mocno i życzę udanej reszty dnia wszystkim ![]() PS. Asiek14 już tu chyba nie zagląda, ale pewne znaki na ziemi i niebie oraz monitorze wskazują, że również dziś ma urodzinki także ściskam i życzę wszystkiego najcudowniejszego kochana ![]() ![]() ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-06-11 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Wtajemniczenie
|
przeczytalam was szybko i mnie scisnelo za serce..
dziekuje. Naprawde i szczerze. Za wszystkie mile slowa i wsparcie. jestescie kochane...Wirtualne a tak bardzo prawdziwe.. ![]() dojechalam szczesliwei,siedze z rodzinka,mieszkanie tonie w balonach i kwiatach.. szczesciara ze mnie ze mam taka rodzine kochana... mimo wszystko nie umiem sie tym do konca cieszyc dzis.. ale sie staram. do uslyszenia kochane wasz ''stary'' pocziwy Agolek ![]()
#4359 |
Zakorzenienie
|
Agolku,ode mnie tez najlepsze zyczenia,na nk juz skladalam ale tu tez chce
![]() Wszystkiego dobrego,najlepszego,trzym am kciuki i wierze ze ulozy Wam sie jeszcze z TZ tem.
#4360 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla Asiek 14 też wszystkiego najlepszego-tak na wszelki wypadek jakby tu zaglądła czasem ![]()
![]() |
#4361 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ja też miałam taki zamiar tylkoo babka przyszła i zaczęła mi wynosic poduszki z pokoju do wietrzenia i cały czas robiła wszystko zeby mnie obudzić ![]() ![]() No i byłam sobie na rolkach a potem przez pól h na skakance poskakałam. Mam nadzieję że mi się pogoda jak wczoraj nie popsuje. Leciał taki wielki grad ,że myślałam ze koniec świata jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zadomowienie
|
Agolku- również dołączam się do życzeń- Dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń, a przede wszyskim wiecznegoo, uśmiechu na twarzy
![]() ![]() Może przechodzicie z Tż ciężki okres jak to bywa w małżeństwie....Wiadomo, że nie zawsze układa się wszystko po naszej myśli, a życie lubi nam często płatać figle...Mam nadzieje że wszystko ułoży i pamiętaj żeby nie podejmować decyzji zbyt pochopnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
I ja i jaa
Sto lat Agnieszko-zdrowia ,zdrowia i jeszcze raz miłości i zgody ![]() ![]() A ja wakacyjnie się nudzę cholernie ![]() ![]() Poza tym 11 lipca jadę na miesiac na te praktyki,ale mam ogromny żal do siebie że chciałam pojechac.. mam takie problemy zdrowotne..nie mogę jesc chleba zwykłego,żadnego cukru,mleka ,nic tłustego,a wiadomo że tam nie będzie wybrzydzania i co ja zrobię,będą się na mnie patrzeli jak na jakąś wariatkę ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-06-12 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nas tu jest tyle, które trzymają za Ciebie kciuki ze na pewno się wszystko ułoży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() właśnie wróciłam z zakupów. Wczorajszy dzień super. Najpierw spacer z TŻ-em (i złapała nas burza ![]() ![]() Dziś za to przyjeżdżają do mnie moi znajomi większa ekipą i robimy grilla ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Ewciu wiem,że to co mówisz jest jak najbardziej prawdziwe,ale i tak będę się głupio czuła
![]() ![]() a tymczasem JOWITKO stooooooooooooooooooooooo oo lat! tak samo jak Agolkowi życzę Tobie zdrowia zdrowia i jeszcze raz miłości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Reny , ale u mnie zimno ![]() ![]() ![]() No i dziś muszę się na borówki zapisać ![]() ![]() JOWITKO: Zdrowia , szczęścia , pomyślności , miłoooości ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Jabłuuuuszko kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#4368 |
Rozeznanie
|
Jabłuszko- 100 lat zycia, 200 picia
![]() ![]() miłego dnia! ![]()
#4369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Stąd mój wniosek o cierpliwości.... ![]() Ja dziś mam wolne, toteż wyspałam się i wykorzystuję poranek na lenistwo. Po herbatce zamierzam wybrać się na zakupy, bo kończą się kosmetyki i lodówka jakoś niczym szczególnym nie kusi ![]() Wczoraj byłam ze znajomymi na ściance wspinaczkowej ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej soboty ![]() Madame, dziewczynko złota! ![]() STO LAT i wszelkiej pomyślności, radości, zdrowia i miłości ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2009-06-13 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() JABŁUSZKO najlepszego! zdrowia, szczęścia pomarańczy, niech Ci Tż ( ![]() ![]() ![]() już dziś ten koncert, już dziś ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przede wszystkim: Wszystkiego najlepszego Jabłuszko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dochodzę do siebie po wczorajszym grillu, który się przeciągnął do dzisiejszego popołudnia ![]() ![]() ![]() miłej reszty dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko najlepszego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie średnio. Wczoraj pokłuciłam się z mamą i wszyscy nagle w domu zaczęli mi wypominac po kolei jaka zła nie jestem. Nikt nigdy jeszcze mnie tak nie zranił ![]() ![]() ![]() No , ale dzisiaj się już obudziłam i ze mną jest ok. Oczywiście nie mam zamiaru zachowywac sie jakby sie nigdy nic nie stało. Ja nie mam za co przepraszac bo wczoraj od rana nie wypowiedziałam ani 1 słowa. Tylko sobie cały czas słuchałam komentarze na swój temat... Dziś pogoda na szczescie zapowiada się piekna także pobęde troche na polku ![]() Ewusia_marchew: Widzę że impreza udana ![]() EwelkaaS: I jak po koncercie? ;> yerba: Natomiast ja bym chyba nigdy nie poszła na tą ściankę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Raczkowanie
|
Baby
![]() ja też ostatnio ciągle kłóce się z mamą, jak wyniki testów? nam jeszcze nie podali ![]() Jabłuszko wszystkiego naj ![]() ![]() EwelkaaS ja też nie potrafie długo spać, już od 7 chodze po domu, kiedy każdy sobie śpi, jak po koncercie? ![]() U mnie ok,pomijając kłótnie z wszystkimi dookoła, pogoda jak na razie piękna i niech taka zostanie ![]() za 5, czy 6 dni będę absolwentką gimnazjum....:cwaniak: z jednej strony to super, nowa szkoła, nowi znajomi itd., a z drugiej to aż łza się w oku kręci. Ze zdrowiem coś u mnie gorzej ![]() ciągle chodze niewyspana, źle się czuje, zimno mi, jak zaczną się wakacje odwiedze chyba z milion lekarzy. Boje się czy nie mam anemii, ale wszystko okaze się ''w praniu''. Miłego dnia lasencje ![]()
#4375 |
Zakorzenienie
|
karlusss to Ty z mojego rocznika jesteś?
![]() ![]() A można wiedzieć z którego województwa chociaż? MOje wyniki jak mówiłam wypadły do niczego ... ![]() ![]() ![]() ![]() Też będę chyba tęsknić za klasą... już na balu gimnazjalnym się popłakałam ;] Ale w sumie cieszę się że idę do nowej szoły gdzie na pewno znów poznam świetnych ludzi ![]() ![]() O jakim praniu mówisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek niedzielnie
![]() Miałam dziś zabawną pobudkę w postaci TŻta szykującego się na tradycyjny, niedzielny, męski wypad. Ledwo kontaktowałam, bo była 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz muszę dokończyć porządki, bo w tygodniu nie będzie kiedy, wstawię drugie pranie i koło 13 zbiera się u mnie towarzystwo: TŻ z chłopakami i mają dojechać też ich dziewczyny. Ciekawe gdzie tym razem zajedziemy ![]() ![]() wszystkim miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Yerbuś - miłej, aktywnej (jak zwykle ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ja już wyspana, pojedzona, odpoczęła ![]() ![]() ![]() pogoda całkiem ładna, podobno w najbliższym czasie taka ma być ![]() ![]() udanego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Wtajemniczenie
|
Baby nie przejmuj się tym
![]() i też zawsze przez to płacze.. i zazdroszczę, że w tej nowej szkole co się wybierasz takie wycieczki ![]() na koncercie było świetnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karluss- jak wyżej ![]() Ewuś- powodzenia na teście ![]() ![]() wczoraj koncert był na świeżym powietrzu i tyle mieliśmy szczęścia że było cieplutko ![]() ostatnio mam tak dziwne sny, że już sama nie wiem co jest prawdą a co tylko snem ![]() nie jest u mnie ok z życiem towarzyskim, jak zwykle czuję się ta gorsza i nie potrzebna..
#4379 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aaa i tak w ogole-to ostatnio mi poradziłas ,zebym loda zjadła na przeziebienie i tak zrobiłam i wiesz co?Przeszło mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś nie robie nic a nic, lenie się-bede przekopywac wizaz ![]() ![]() Miłego dnia słoneczka ![]()
![]() |
#4380 |
Wtajemniczenie
|
witajcie,
przede wszyskim Jabluszko - zdrowia,usmiechu, spelnienia marzen i planow, villi na Majorce, jachtu na Karaibach i tego wszystkiego co zwie sie szczesciem ![]() ja wlasnie wrocilam do Glasgow..pogoda ladna, zmeczona strasznie jestem bo od 5 rano na nogach..zaraz sie drzemne pewnie. Czuje sie orzywidlwie przejedzona i to co stracilam ostatnio pieknie mi wrocilo.. ale impreza byla swietna.. wszyscy sie postarali i bylo naprawde wyjatkowo.. ![]() ![]() no w juz w piatek lece do Londynu.. wariackie zycie ostatnio.. milego dnia kochane ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.