|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
TiScatteroUnaFoto - dziękuję : *
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 3maj się Leosia ;*
![]() |
#4353 |
Raczkowanie
|
UuuUuu Awaria.! kOcham Cię jak wariat. ^^ ;*
Pamiętaj jestem tylko Twoja.! Masz mnie na zawsze, masz mnie na bank. ![]() Nie musisz wątpić, bo dla Ciebie jestem zawsze ;* Bez Ciebie nie umiem oddychać.! ;* Dzięki Tobie czuję się bezpieczna ;D Uwielbiam patrzeć na Twoją roześmianą buzię ![]() A może dziś spełnią się sny... [?] Więc pokaż mi maleńki jak ruszasz tyłkiem swym.. ;* ;D
![]() |
#4354 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję za wóróznienie ale niestety temat nie jest mi bliski i pomóc nie mogęchoć bym chciała.. Trzymaj się ![]() ![]() _________________________ ______________ Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
ciesze się że sie podoba
![]() fajne to kradne ![]() chyba mogę? ![]() ____ w cieniu pijemy herbatę w powietrzu skrzydła aniołów moja historia kończy się rumieńcem rozkołysać się wśród tańczących anieli mnie czyta się po cichu nazywam się modlitwa Płaczesz? - Ja nie płaczę, połykam łzy. To chyba najgorsze, co może być Nie móc wydobyć, z siebie już nic. Pachniesz... zimnym wiatrem. - To samotność, moja skóra tak pachnie. Patrzysz na mnie z takim niesmakiem... - Nie na Ciebie wcale Wybacz ale w głowie mam teraz same pretensje i żale Do kogo? - Do świata. Że mi za mnie życia niepoukłada i zszarganych nerwów nieposkłada. Ciągle zaciskasz zęby - Bo mam już dość otaczającej mnie biedy. I chcę by było jak kiedyś. A co było wtedy? - Moje oczy miały kolor. Teraz smutek się w nich mieni Bo nie mogę nic zmienić... Co chcesz zmieniać? - Chcę wyjechać i nigdy nie wracać Chcesz uciekać? - Nie, pojechać tam gdzie uśmiech wraca na twarz a oczy odzyskują blask. A Ja? - Nigdy Cię nie zapomnę.
![]() |
#4356 |
Raczkowanie
|
ona zapłaciłaby by iśc na spacer z kimś..
zgwałce Cię na mercedesie ;D róże aby miłość trwała wiecznie, lilie aby była slodka , niezapominajki.. uciekamy z miasta tam gdzie klimat jest najlepszyy.. ;D palę papierosa i.. patrze w Twoje oczy.. może możesz iść ze mną za rękę i skończyć na bruku.. i rozumiesz mnie bezsprzecznie.. so , narazie tyle ;p mam prośbę , może jakieś o tym że chciałabym żeby zauważył , żę czuje do niego cos wiecej.. ? <prosi> ;*
#4357 |
Raczkowanie
|
wbijasz mi w dłonie swoje rozpalone słońcem paznokcie.
Zakochałam się na nowo w brukowej gazecie i internecie. okrutnie długie dni. Gorzki smak twych łez. Czy ona jest taka jak ja? milczenie. z serc do ust. nieświadoma wciąż obok ciebie. odwracając się bez słowa. Nagle poczuła, że uwielbia go bardziej niż kiedykolwiek. obłąkana. Wcale nie jest za późno, by szukać świata ze snów. Kwintesencję życia trzeba wysysać tak, aby się nie udławić. a niebo ma kolor twych oczu. nauczyła się kłamać z uśmiechem. Przestań gdybać, głupcze. Czas biegnie tylko w jedną stronę. muszę być sama. źle mi tak. bez Ciebie żyć. mimozami jesień się zaczęła. przecież widzę jak patrzysz i nie da się ukryć. oczywiście, że chcę. jestem jedną na milion, choć nie zauważasz tych zer. przeznaczenie widzę tylko w twoich oczach. przez łzy na sukience. ten sen przeraża mnie. miłość wisi w powietrzu. los cię w drogę pchnął. i ukradkiem drwiąc się śmiał... ktoś tak daleki... nieskończoność miałam w dłoniach. miłości strzępy pod palcami. ja wiem. wciąż patrzysz za siebie. na rogu ulicy krzyk. Ah, jestem i ja.
![]() |
#4358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hello . jestem tu . Czekam na Twój ruch . Coś czuję. I to nie jest zwykłe ' lubię ' Wystarczy się rozejrzeć dookoła . Jeest ktoś kto Cię kocha <333 Czy kiedykolwiek zobaczysz że to ja jestem tą która kocha ? Żebyś tylko wiedział że jesteś nie tylko kolegą. I lubię Cię bardziej niż bardzo ;* mam nadzieję że coś wybierzesz ;*** moje : Gdyby nie te idiotki, byłybyśmy z niewłaściwymi facetami... Doświadczenie płynące z naszych błędów czyni nas lepszymi. ;**
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czarne anioły wplatają skrzydła we włosy umierając z rozpaczy. ~a serce ... a serce przez myśli nietknięte ~przy wieczornej ciszy nawet szept zamilknął ... ~więc niech tykają zegary pchając marzenia do przodu... nie znam kursu nie znam celu nie wiem dokąd nie wiem po co |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Rozeznanie
|
Dziewczeta zgłaszam się z prośbą z racji zblizajacego się Świeta Zmarłych. Szukam jakiś opisów typu "cmentarze pełne są ludzi niezastąpionych" mile widziane tez bardziej osobiste... Bardzo mi na tym zalerzy ze wzgledu na to ze jest to 1wsze takie świeto na których to ja bede stać przy grobie najbliżesz mi osoby
![]() ![]()
#4361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymajj sie choc wiem,ze nie latwo ![]() I jeden opiss mozee.. *takich ludzi jest mało.. a jeszcze odchodzą .. [1=0b0ff60de700456860a9c98 4d0c2328448e19581_5e90fab 014789;9503028]TiScatteroUnaFoto - dziękuję : *[/quote]A prosze ![]() ![]() kochana .. NO BA ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- *Kuszące przystanki,tworzą drogę zycia .. *Za duzo we mnie miłośći,za mało wairy w to,że na nia zasługuję. *bez emocjii. Tylko tyle chciałam,a to mało. Brak chemii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Raczkowanie
|
Człowiek nigdy nie jest spisany na straty
Brudne serce, brudne ręce trzeba się godzić, że chcesz mówić ale nikogo nic to nie obchodzi albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość... Myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu połamany ludzik bez Ciebie wszystko nie ma sensu. Blizny z przeszłość powinny otwierać oczy a ja jestem ślepcem który stąpa po cienkim lodzie. Dziś znów przychodzę chociaż wiem ze masz mnie dosyć... Ja proszę o drugą szansę bądź na każdym kroku....
#4363 |
Zakorzenienie
|
z perfekcyjnie ułożonymi włosami
marząc o uściskach sukinsynów już prawie odrywamy się od ziemi będziemy grać z diabłem w karty i pić gorzałkę do kości z bólu obgryzała opuszki palców odeszła jesienią. cichutko w nocy taka młoda i piękna jak ksieżniczka która zrezygnowała z tronu a my wciąż potykamy się na tych samych progach pier.dol się jesteś już wolny widzę Twój obraz gdzieś po środku ukrywając tęsknotę,patrzę w oczy ludzi
![]() |
#4364 | |
BAN stały
|
Cytat:
"bo nasza miłość przetrwa całą wieczność" a ja?ja mam Ciebie i nie chce nic więcej;* Kocham Cię nie tylko za to kim jesteś, lecz tez za to kim Ja jestem, gdy jestem z Tobą Wielka miłość na całe życie i jeden dzień dłużej "do końca ręka w rękę.." 'Razem wszystko przetrwamy nawet złe dni' `Ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem (...)` The good and bad times we've been through them all. I love u. - dobre i złe czasy jakoś przetrwaliśmy. Kocham Cię. przepraszam że tak mało i raczej nie pomoglam.. nie o to chodziło ![]() ![]() --------------------------- "Bo kochać, znaczy akceptować wady drugiej osoby.." "Ostatnio coraz częściej boje się marzyć, bo wiem, że moje marzenia nigdy się nie spełnią.." To dzięki Niej wiesz czego naprawdę chcesz odczytane listy leżą podarte na dnie koszyka otulone parą jej oddechu. i taki przeczytałam tekst na jakiejś stronce i mi sie spodobał ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się słońce czasem kłotnia dobrze robi ![]() ![]() ![]() a co do opisów to hmm: 'bo czym są małe kłótnie wobec wielkiej miłości.. MY - zawsze i na zawsze.' 'czy pada deszcz czy świeci słońce z Tobą zawsze 10 na skali szczęścia..' ‘moim domem jest twoje serce. chciałabym zostać w nim na zawsze.’ 'razem każdą drogę przejść.' 'zawsze razem.. i na zawsze!' 'Wszystko co mam.. Tobie chce dać. W ciepłe ręce, w dobre dni.’ 'Ty.. i tylko Ty.! Ja to mogę w każdej chwili wyszeptać, wyśpiewać, powiedzieć, jak wolisz..' 'Choć gubią nas bezdroża serc MY nie zawahamy się..' 'W moim sercu od zawsze Ty masz rezerwację.’ 'I we mgle odnajdę zawsze ślady Twoich stóp.. myśli Twoich szum.' 'jesteśmy jak dwie nitki splecione w tkaninie życia, każda ma swój kolor i przeznaczenie, ale wspólnie tworzymy pewien wzór' hmm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Styrana jak ja uwielbiam twoje opisy ;*
![]() Jesteś wielka ;*! Bawie się papierowymi lalkami prawdziwe slowa nigdy nie sa piekne, a piekne nigdy nie sa prawdziwe. przecież każdy ma marzenia Bo lubię pić z Tobą rumiankową herbatę podkolorowana rzeczywistość wiesz co? wypierdalaj ; ) na palcach staję by bliżej być. Polukrujmy się . Przyszłam, powiedziałam że kocham i odeszłam. roztrzaskałam lustro o podłoge Tak bardzo starałam się Tobie dorównać. zawsze patrzę w kierunku twojego domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Raczkowanie
|
trochę mojego kochanego happysadu <3 :
tak jak i inni miała nadzieję że kiedyś wszystko poukłada się Powoli przyzwyczajam się Do swej bezradności Wszystko czego, pragnę czego chce, Spala się Raczej mało obchodzimy się nawzajem Tak się boję o siebie Że zostanę sam O swój psychiczny stan Ile z oczu twych wypatrzeć zdołam To już chyba rok Odkąd na ciebie nie patrzę Siedzimy na dachach Bawimy się powietrzem Ziarno nienawiści Odchodzisz już trzydziesty raz Chyba naprawdę mało cię znam Nasze radio wciąż gra Liczą się przyspieszone tętna
#4368 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() --------------------------------------------------------------- *nadeszła najpiękniejsza pora roku <3 *Zamykam oczy i spuszczam głowę, gdy widzę Ciebie przypadkiem. *w króleswie plastiku nikt ci nie odbierze tronu twoją jedyną lektura jest katalog avonu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie czarny to tekst mojej kumpeli ![]() kilka nowych opisikow taki z tego morał nigdy nie chodz boso po jogurcie ![]() idiotki nie ida do nieba (one błądzom) coz za amatorszczyzna... - i ja sie ich pytam"macie ochote..." -jaka macioche? ![]() ![]() użyj czujnika żeby zlokalizować klejnoty ![]() mówi Zdzich Siemacho ![]() ale fajne!!!!!!!!!! ![]() ![]() ....I po muchu!!!!! ŁapaczkaGerl ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
Przyczajenie
|
moge prosoc cos o tymm ze przyjaciolki mama jest ciezko chora [ umierajaca] i ze ja wpsieram .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Wtajemniczenie
|
*A ja bede obok.. to obietnica ktorą mogę Ci zlożyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
śpieszmy się kochać ludzi. tak szybko odchodzą. kwiaty podlano i ułożono. cmentarze pełne serc. nawet nazwiska zatarły się w pamięci...śmierć nas ogranicza. nagły chłód. Krzyk tych ciał pochowanych... marzenia żołnierzy. często niespełnione...[*] Chodź. Spójrz. Wiele grobów zapomnianych nikt nie zauważa... porzucone ciało. I znowu pełne cmentarze. Często zimne wspomnienia o tych, których już nie ma... A oni tam samotni leżą. Dusze płaczą... /cmentarze zaludnione. Ucichło. Tylko szepty tych wszystkich dusz wciąż płaczące. Czas się pomodlić. Za tych wszystkich, którzy już odeszli. Chryzantemy złociste... Zapalmy razem znicz na opuszczonym grobie. Wiatr przywołuje wspomnienia. I dusze płaczące nad groby. A mnie tylko to o głowy przyszło. Może akurat coś się przyda. KAMISHA! Ty wiesz, że ja Tiebia lublu. ;dd < 3
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ________ Jesień mnie cieniem zwiędłych drzew dotyka
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
zastrzeliłam się, październikiem w łeb.
czasem trzeba spojrzeć na życie całkiem inaczej.. ze wszystkiego, co poznała, miłość była najtrudniejsza.. dobrowolnie umieramy z miłości każdego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
BAN stały
|
styrana <3 kradnę jeśli można ?
![]() ![]() Bo są ludzie wśród nas, którzy mogą zniszczyć Ciebie, mnie ,siebie i cały ten świat. when you're gone, the pieces of my heart are missing you .. Gdy wreszcie przed nim stanę, to wszystko mu wygarnę.. Jak było a jak mogło być.. a gdy mu już nagadam, to może go ubłagam.. ? i nie każ mi zrozumieć, nie umiem i nie chcę. w filiżance szukam Twego smaku, na poduszce Twoich ust... Mój świat jest czarno-biały, czasem się zastanawiam, czy tak go nie widzę. Są jeszcze odcienie szarości, bogata paleta rozświetlonych cieni i zamazanych konturów.. Ja nie mam zamiaru się zestarzeć sprawdzając całymi dniami i nocami, czy przypadkiem nie zepsuł się dźwięk w mojej komórce. Bo może On dzwonił, a ja nie słyszałam. Dzisiaj byłam nawet w serwisie.. A rano...? Przyklejam do twarzy uśmiech, jak co dzień. Wieczorem zmywam go jak tusz z rzęs. To wszystko.. diabeł nie śpi z byle kim. bo tylko Ty umiesz tak jednym dotykiem.. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
dziewczynki mam prośbę znowu:/ proszę was o opisy że najlepsza przyjaciółka gada za plecami i robi różne świństwa.... proszę o coś w stylu że mam wy***ane na puste ździry. wiem że dacie sobie radę kochane
![]()
#4377 |
Zakorzenienie
|
` jesteś moich marzeń spełnieniem. <3
Dość mam już pustych dni. ![]() znów nam siebie ubyło. boisz się wielkich słów, to nie wstyd !` nawet jeśli wszystko kłamstwem jest, proszę Cię - okłamuj mnie. miłości pajęczyna, co oplotła drżący dwukwiat naszych ciał . Cóż Ci to ja uczyniłem. jakąż to zbrodnie .? że dziś odwracasz się tyłem do mnie swobodnie .? Już kąpiesz się nie dla mnie w pieszczocie pian nie dla mnie już przy wannie odkręcasz kran Nie dla mnie już natryskiem zraszasz czary swe wszystkie Wiem że czeka aż wyschniesz już inny pan . Szuja, naomamiał, natruł i nabujał! Gdy życie zdarło z faceta już maskę, Gdy mu fasada rozwala się z trzaskiem, Gdy zza niej wyjrzy jak małpa z pokrzywy Pysk zły i obrzydliwy i pryśnie cały blef- O, wtedy chociaż się pragniesz powściągać Nienasobaczyć i nienaurongać, Choć inwektywą żywą nie chcesz chlustać . Zabiło serce radosnym łomotem. ![]() `zgubiłam drzwi do nieba. Słów mi brak Nie już znaczy tak . Nigdy więcej, nie chcę cię kochać . Zaufaj, zapomnij O zimnym niebie Spełnione marzenie Tylko ty, tylko ja !` Niech wiecznie trwa ta chwila . ![]() Wolisz marzyć, lecz się bardzo boisz żyć . Poczuj zapach deszczu gdy pada prosto w twarz. ![]() Nie chcę wcale zmieniać swych wad . Nie mam wiary w twój wielki świat Choć już widzę cel, odwagi brak Pozornie silna, lecz Czasem płaczę kryjąc w sobie zły sen . Czasem tak ciężko jest Oszukać siebie, raniąc Cię. Wreszcie komuś zaufać chcę Za złudzenia kryjąc wzrok Zniewala mnie blask Twoich oczu Zniewala mnie smak Twoich ust Zniewala mnie myśl o Tobie . ___` taki mixik. ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Raczkowanie
|
Styrana!
Pięknie, bosko, wspaniale, oby więcej takich! ;* Opisy: może dziś przekonam siebie, że kocham być sama.. szepcz mi więc bajkę.. twoje myśli wymknęły się cenzurze i biegają po moim pokoju.. zamykam moje czarno-białe oczy skoro nie chcesz już więcej zamrugac mi do snu.. trudno uwierzyć, że ślady twoich stóp prowadzą donikąd.. smutno mi boże, brakuje mi anioła mojego, jego spojrzeń i słów.. zadzwoń - wyjdę na przeciw.. natychmiast zniknij, nie wpisuj się w moją pamięć.. wiem, czym jest depresja, kiedy nie można znaleźć, powodu do przeżycia dnia, wiem, jak bolą umarłe marzenia.. bo w przeciwieństwie do ciebie nic nie mam do ukrycia.. bijąc głową w mur pobił rekord Guinessa.. padający obok deszcz, topi w dłoni kolejny dzień.. choć tak daleko jesteś, czuję, że blisko.. będę ci przypominać, że kiedyś istniałeś.. namaluję dla ciebie ból na ślicznym trumiennym portrecie po wewnętrznej stronie powiek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
BAN stały
|
Cytat:
IOj wybacz , ale ostatnio nei mam czasu ![]() Niech się spełni jej sen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zadomowienie
|
dziewczynki jesteście mi potrzebne..! dziś wynikła taka sytuacja.. opowiadałam ostatnio pewnemu chłopakowi, bliskiemu mojemu sercu o przyjacielu(kiedyś mój chłopak) i mój przyjaciel się na mnie wkurzył, że powiedziałam mu to i ja w gniewie napisałam do tego chłopaka, że mnie zawiódł i sama nie miłe słowa, okazało się jednak, że on mu nic nie powiedział tylko, była od mojego przyjaciela weszła na jego telefon... i potrzebuję jakieś tekstu na sms, że strasznie mi jest głupio i chcę go przeprosić tak trochę w wyjątkowy sposób, da się coś zrobić ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.