![]() |
#4351 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co jest najgorsze? że gdybym poszła do niej i powiedziała co myślę, to w pewnym sensie byłaby górą- wiedziałaby, że jestem zazdrosna/"troszkę zdenerwowana". a mam o co być zazdrosna, bo co z tego że to ja mam pierścień, skoro ona waży jakieś 20kg mniej ode mnie, ma piękne brązowe oczy, cudowne nogi dwa razy dłuższe niż ja i wielkie cycki...kiedyś słyszałam jak kumple TŻa o niej rozmawiali to mało się nie popłakałam ![]() no nic, idę spać. bylam przekonana że mam zajęcia na 10 a mam na 8 ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
fakt. tylko czasami facet musi dac tej drugiej stronie do zrozumienia ze nic nie wskora, bo tak to mu na glowe wlezie a on ze grzeczny, mily , nie bedzie chcial jej urazic... znam z autopsji, niestety baby montana nic sama nie zrobi to facet musi wkroczyc jesli cos za duzo laska sobie bedzie wyobrazala
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja kiedyś w liceum miałam taką koleżankę, która, jak tylko mnie nie było, to od razu sie kleiła do mojego TŻ, próbowała sie do niego przytulać (a właściwie swoje wielkie cycki do niego przytulać - chyba jakaś miseczka G, moje przy jej są jak orzeszki laskowe przy grejpfrucie ![]() ![]() ![]() Twoj TŻ na pewno znajdzie metodę, żeby ta natrętna panna sie od niego odkleiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
Witajcie Drodzie Panie / Panny
![]() dawno mnie nie było... baby montana, jest takie powiedzienie <trochę je zmodyfikujemy na własne potrzeby> "Jak pies nie da, to suka nie weźmie" Czyli wszystko w rękach Twojego TŻ Co do mojej sytuacji.. wspominałam kiedyś o zakładzie mojego TŻa z kolegami, kto się pierwszy ożeni, stawia skrzynkę wódki... STAŁO SIĘ... kumpel się oświadczył i ustalił datę ślubu za rok.. więc mam szansę... ![]() miłego dnia i pozdrowienia dla wszystkich studentek - ja mam dziś wolne (jutro też) |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
No proszę, w takim razie trzymam teraz kciuki,żeby wszytsko szybko się potoczyło
![]()
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Przyczajenie
|
Zaręczyny...
ja już jedne przeżyłam... ![]() było pięknie... byliśmy na wakacjach.. przy zachodzie słońca, uklęk i poprosił... 1 albo 2 sierpnia ubiegłego roku... (pięknie było ale się skończyło) po 5 latach razem, po miesiącu od zaręczyn zdradził mnie!! ![]() ![]() i po co to wszystko?? ![]() Miłości szczerej i wiecznej życzę Wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4363 | ||
Zakorzenienie
|
w tej konkretnej sytuacji niestety niewiele, bo starościna zgłosiła skład projektowych wykładowcy, a moja uczelnia to wojskowy beton i nie da się takich rzeczy zmienić "ot tak". właściwie w ogóle nie da się ich zmienić
![]() Cytat:
no, to teraz czekamy na wiadomość, że zrobił przyklęk ![]() Cytat:
życzę ci, żeby kolejna miłość będzie szczersza i prawdziwsza... ja tez już przeżyłam jedne zaręczyny i skończyło się podobnie, mam nadzieję, że mój obecny narzeczony tak się nie zachowa.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, pojawiła się szansa spełnienia moich marzeń fryzjerskich! Dzięki gruperowi (machamy Baby, machamy!!!). Zapłacę 89 zł za dekoloryzację, która w salonie kosztuje 150 zł, może w pakiecie uda się je trochę wyrównać, sama nałożę farbę i zaoszczędzę 200 zł
![]() ![]() Baby, wszystko rękach TZta. Dobrze dziewczyny mówią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jutro do was wroce dopiero. Nie piszcie za duzo
![]() Yyyy ![]() ![]() ![]() Ja tez tak mam! I jestem pewna, ze to najlepsza decyzja! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-10-13 o 16:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Po dekoloryzacji będę nosić czapkę do momentu zakupu i nałożenia nowej farby, więc nie ma mowy, bo ja i kurczakowy blond, jaki zapewne wyjdzie, się nie lubimy. Po całej operacji się pochwalę, a jakże
![]() Kurczaki. TŻ mnie rozpieszcza. Jutro mi robi format. Dostałam kwiatuszka. Przyniósł mi cukierki i stwierdził, że zgłupiałam twierdząc, iż wyglądam jak mini-monster. Lubię być rozpieszczana ![]() ![]() A kohabitacja to nieformalny związek dwóch osób wspólnie mieszkających. Konkubinat natomiast - nieformalny związek dwóch osób bez wspólnego zamieszkania. To słowo jest nowe, ale alternatywne formy życia małżeńsko-rodzinnego wchodzą w moją prace licencjacką, więc mam orientację ![]() I wiecie co? Też bardziej mi zależy na zamieszkaniu z TŻtem niż na ślubie, chociaż chciałabym być już dla niego kimś w świetle prawa. I mieć jego nazwisko, bo moje jest brzydkie. I zółtego GPsa. Więcej powodów do zawierania małżeństwa nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaaaaaaaka ty mądra :wow: a ja ze względu na nazwisko nie chcę ślubu, nie pasuje do mnie jego nazwisko ![]() ![]() łeeeeeee, mam tyle do roboty a mi się nie chce....a jutro dwa kolokwia+praca domowa na dodatkowego niemca....a źle sie czuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Ua, cisną Was na dobru początek roku.
![]() Zdarza mi się błysnąć wiedzą. Rzadko bo rzadko, ale zawsze ![]() O co się tak kłócicie? jakieś bieżące drobiazgi czy fundamentalne sprawy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do tych konkubinatów i kohabitacji to zawsze myślalam, że jest odwrotnie ![]() ![]() baby montana, właśnie, o co sie kłócicie? ![]() ![]() a ja na swojego TŻ musze czekać do piątku, bo teraz biedaczysko rano siedzi w szkole, a potem do 22 w pracy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Brzmi strasznie, ale zrobione przez profesjonalistę nie powinno mi zabić włosów, tym bardziej, że one dzielne i twarde są - wiele już zniosły i w ogóle tego po nich nie widać, a ile razy idę do fryzjera, słyszę okrzyki zachwytu
![]() Aaaa, będę wiedźminką ![]() Ale fajny ten Wasz skrót! genialny ![]() Biedny TŻ. Niech Ci się tylko nie zatyra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Rozeznanie
|
Dopadł mnie brak apetytu. Znacie coś skutecznego, żeby temu zaradzić? Zaczyna mnie to przerażać, bo powinnam jeść nie rzadziej niż co 3 godziny (brak pęcherzyka żółciowego), ale jakoś nie daję rady
![]() Mój chłopak pojechał dzisiaj na zakupy i bardzo prawdopodobne, że również po pierścionek. Powiedział, że chciał pojechać po niego wczoraj, ale nie było już czasu. Wróciliśmy późno od znajomych. Tak więc półroczny proces kupowania pierścionka chyba właśnie dobiega końca, teraz kolejne pół na działanie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
Gaja nic sie nie bój, dekoloryzacja ani nie boli, ani nie gryzie, a w Twoim wypadku to nawet nie kosztuje
![]() ![]() Oczywiście, jak to któraś już mądrze powiedziała, czekamy na fotki PO wizycie ... nawet jak bedzie kurczaczek ![]() ![]() Baby monatana nie martw się tą xxx. Wręcz przeciwnie bądź dla niej milutka i uprzejma.. zobaczysz jak jej kopara opadnie ![]() ![]() ![]() Widze ze forum sie rozkreca!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przynajmniej Twój TŻ jest ogarnięty w tych sprawach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Weźcie,bo jeszcze mi się kurczak spodoba i zostanę blondynką, a to będzie upadek moralności :P Kosztuje, kosztuje, 89 zł
![]() Kręci mnie takie coś: http://www.syoss.pl/index.php?id=129 i ten jest śliczny, ale pewnie mi nie będzie pasować ![]() http://www.syoss.pl/index.php?id=133 Czekam, co Ci tak na psychę weszło? Ten pierścionek? Przecież niedługo go dostaniesz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Nie, to jest bardziej złożona sprawa. 2 lata temu zachorowałam dosyć poważnie i przez 2, 3 miesiące bardzo słabo jadłam. Każde jedzenie wywoływało straszne bóle (kamienie) i w ogóle jakaś masakra. Po operacji dużo się poprawiło, ale jeszcze nie jest idealnie, jeszcze mam czasem dolegliwości. Ostatnio mam dużo spraw na głowie, dużo nerwów i to tak wychodzi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa. Trzymaj się, dzielna jesteś! I każ TŻtowi wpaść zrobić Ci masaż. Masaż genialnie odpręża
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Nie umieraj !!! <szturch paluchem>
Uśmiechnij się trochę. Twój TŻ właśnie Ci kupuje pierścionek zaręczynowy! Kumasz czaczę?! ![]() Zjedz sobie kisielek. Kisielek zawsze wchodzi ![]() ładnie prosimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Rozeznanie
|
Nie no, nie umieram
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A to jest dobry pomysł. Zastosuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.