Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-16, 20:56   #4351
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A właśnie daget jak tam spustoszenia duże po przejściu szczeniaczka przez dom?
Czy narazie spokojnie?
ooo no właśnie miałam o to zapytać. Nasz niedługo powinien się "robić" i jakoś koło sierpnia/września zawitać do naszego mieszkanka A wcześniej oczywiście będzie odwiedzanie go Tylko muszę kumpeli pytać kiedy ten szczeniaczek się zrobi

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:59   #4352
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
A właśnie daget jak tam spustoszenia duże po przejściu szczeniaczka przez dom?
Czy narazie spokojnie?
Wiesz o dziwo (odpukac) spustoszen nie ma. Mala juz wazy ok 5 kg. Zaprzyjaznila sie juz z wlasnymi szelkami i zdazyla je pogryzc... . Podarla tesciowej rajstopy a memu mezu podziurawila kapcie, z czego jestem zadowolona bo czas bylo je wymienic na inne. Wczoraj zaprzyjaznila sie z maminym kwiatem ale reaguje juz na "zostaw" wiec tylko biegam za nia i pilnuje. I jest jak maly odkurzacz, co na podlodze to wrog... Jak tylko memla mordka to od razu lece i wyciagam.... papier, drewienka, spinacze, zszywki, skorupki po orzechach, kepki wlosow... Ale fajnie, nie zalujemy i czekamy na mozliwosc wyjscia w koncu na spacerki heheh.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:02   #4353
agunia82
Zakorzenienie

daguś a kupowaliście jej zabawki gryzaki? Ponoć ta rasa ma to do siebie, że lubi gryźć takie swoje zabawki i wtedy daje spokój kapciom, kwiatkom, mebelkom, itp

Stary 2009-03-16, 21:06   #4354
LOLA7
Rozeznanie

No to dziewczyny proponuje toast imieninowo urodzinowy może tak aby było równo wszystkie o 22:15 hluśniemy dużego łyczka za nasze jubilatki i solenizantki
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:07   #4355
malutka_24
Wtajemniczenie

Kochane moje moja siostra dzisiaj przyleciała z Anglii na bierzmowanie mojego brata Dziamdzia jedna zrobiła nam taką niespodziankę, wiedzieli tylko rodzice, a tu przychodzę do nich, a ona sobie siedzi na kanapie A ostatnio piczkę jedną opierdzielałam za to, że żal jej pieniędzy na bilet

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Malutka nie dziwię Ci się, że tak się czujesz, ja tez kiepsko znoszę taką pogodę

nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy, ale to już sprawa drugorzędna, najważniejsze, że razem
ad. 1 na szczęście maluszek bryka w taką pogodę, aż miło
ad. 2 masz rację to najważniejsze

Cytat:
uwaga uwaga zaraz ja będę łaziła jak WKUR**** MIŚ !!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!! własnie dzwoniła do mnie dziewczyna z mojego banku, że niedawno (jakies tydz. temu) zmienili zasady udzialania kredytów i trza mieć u mnie w banku 20% wkładu własnego nawet dla PLN no żesz w dupe ..... itd .... a za specjalną zgodą komitetu kredytowego to 10% dla pracownika ...... a ja mam 5% .... i se je mogę wsadzić gęboko oj głęboko ...... foch, nie uczę się na ten cholerny jutrzejszy egzamin - zrobię im na złość i odmrożę sobie uszy !!! A niech mają !!!!

No dobra ale działam dalej - poprzednio też miałam brać w innym banku bo u mnie mieli chore warunki ..... normalnie nie wiem co za chorzy ludzie je ustalają ?????
Dobra oddychaj spokojnie, puść dym uszami i policz do 10 ...... 1,2,3 ..... no ale jak tak można !!!!! 4,5,6 co za poje..... bank !!!!! 7,8,9 .....
jak nie pomogło liczenie do 10 to proponuję liczyć do 100

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ciepły dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hmmm jakby to powiedziec, jestem wybuchowa i napisalam pare slow za duzo na watku planowanie dzidzi na 2010- gdzie glowna role gra niejaka Lucky
a ze jestem juz dzisiaj nabuzowana przez tz, to wystarczylo ze poczytalam jej wypowiedzi i nie moglam sie powstrzymac..........mode rator stwierdzil ze urazilam ineteligencje tej owej aktoreczki.......
jaką inteligencję ja się pytam

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A ja dziewczynki mam dziś imieninki
I właśnie idziemy na pizzę
Izuniu nasza kochana wszystkiego naj naj naj

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Muszę Cie zmartwić niestety - mówili niedawno w wiadomościach, że wraca do nas zima :/
Ale przesyłam moc ciepłych uścisków i ciepłą herbatkę z soczkiem malinowym i cytrynką
uwielbiam herbatkę z cytrynką

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Moj maz pracuje, psiunia zmeczona legla a ja siedze i nie moge sie zmusic do napisania kilku slow do artykulu dla kumpla do gazetki.... Ech, natchnienia !!!!
proszę
Stary 2009-03-16, 21:07   #4356
agunia82
Zakorzenienie

Ale ja już swoje piwko wypiłam Mogę co najwyżej żelkiem toast wznieść

Stary 2009-03-16, 21:08   #4357
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
daguś a kupowaliście jej zabawki gryzaki? Ponoć ta rasa ma to do siebie, że lubi gryźć takie swoje zabawki i wtedy daje spokój kapciom, kwiatkom, mebelkom, itp
Wiesz Agus ma 2 pileczki jedna dluga dzdzownice i poswiecilam dla niej maskotke aniolka ( a raczej aniolko podobnego pluszaka) , ale na razie to jest tak ciekawa wszystkiego, ze normalnie szok jak male dziecko, wszystko musi powachac, sprobowac, wziasc do buzi.... Ale proces socjalizacj zaczety.... oswajamy ja z odglosem zelazka ( boi sie pary jak bucha), odkurzaczem, mikserem, szeleszczeniem torebek foliowych, butelek plastikowych, zostawania samej w pokoju..... Mala agentka normalnie... A jak wojuje z moim mezem jak ten wroci z pracy dwoch wariatow.

Kotek widac ze Anglik na baier z wiedza

Malutka dzieki za fluidki

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-03-16 o 21:09 Powód: bo Malutka mi natchnienia sle
Stary 2009-03-16, 21:13   #4358
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz Agus ma 2 pileczki jedna dluga dzdzownice i poswiecilam dla niej maskotke aniolka ( a raczej aniolko podobnego pluszaka) , ale na razie to jest tak ciekawa wszystkiego, ze normalnie szok jak male dziecko, wszystko musi powachac, sprobowac, wziasc do buzi.... Ale proces socjalizacj zaczety.... oswajamy ja z odglosem zelazka ( boi sie pary jak bucha), odkurzaczem, mikserem, szeleszczeniem torebek foliowych, butelek plastikowych, zostawania samej w pokoju..... Mala agentka normalnie... A jak wojuje z moim mezem jak ten wroci z pracy dwoch wariatow.

Kotek widac ze Anglik na baier z wiedza
hehe, no tak, poznać pyskiem wszystko najlepiej Moja psiuńka jak ją będę odbierać powinna być już po tej pierwszej socjalizacji. No i cieszy mnie też, że jako szczeniaczek też przynajmniej przez te pierwsze 2 miesiące około będzie socjalizowana z dzieciaczkiem Ta koleżanka moja to fachura i wiem, że biorę pieska z najlepszych rąk. A potem to już wszystko od nas zależy. Tylko że my mamy trudne zadanie, bo bierzemy psiaka bardzo aktywnego, który potrzebuje dużo ruchu i uwagi człowieka. Tzw piesek pracujący jeśli to komuś coś mówi Ale to nasz świadomy wybór i wiemy (chyba) na co się piszemy.

Malutka superaśnie. Pozdrów siostrę od nas

Stary 2009-03-16, 21:15   #4359
czekoladka79
Zadomowienie

ok moje skarby mleczko wypite więc idę kimać bo jutro o 5 -tej pobudka i znów podróż do Krakowa ..... ehhhh

Kolorowych snów
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:15   #4360
kotekk81
Zakorzenienie

ano tacy niedo....uczeni ci Anglicy za to Polak potrafi

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:29   #4361
LOLA7
Rozeznanie

No ja tez juz swoje wypiłam i idę spać do jutra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 21:35   #4362
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
hehe, no tak, poznać pyskiem wszystko najlepiej Moja psiuńka jak ją będę odbierać powinna być już po tej pierwszej socjalizacji. No i cieszy mnie też, że jako szczeniaczek też przynajmniej przez te pierwsze 2 miesiące około będzie socjalizowana z dzieciaczkiem Ta koleżanka moja to fachura i wiem, że biorę pieska z najlepszych rąk. A potem to już wszystko od nas zależy. Tylko że my mamy trudne zadanie, bo bierzemy psiaka bardzo aktywnego, który potrzebuje dużo ruchu i uwagi człowieka. Tzw piesek pracujący jeśli to komuś coś mówi Ale to nasz świadomy wybór i wiemy (chyba) na co się piszemy.
Jak mi powiesz nazwe rasy to sobie skojarze, bo tak z opisu to mnie nic nie mowi . Ale z psiakiem to tak jak z wychowaniem dziecka, nie wolno pozwolic aby sie ktos wtracal i wychowywal po swojemu.
Chowy nie sa latwa rasa i mysmy tez o tym wiedzieli, wczoraj moj szwagir stwierdzil, ze to podobno psy z autyzmem, udalam ze nie slysze , bo bym mu smignela z radosci . Pies jest absorbujacy ale o to nam wlasnie chodzilo, bo to jest mobilizacja dla czlowieka.
Stary 2009-03-16, 21:40   #4363
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mi powiesz nazwe rasy to sobie skojarze, bo tak z opisu to mnie nic nie mowi . Ale z psiakiem to tak jak z wychowaniem dziecka, nie wolno pozwolic aby sie ktos wtracal i wychowywal po swojemu.
Chowy nie sa latwa rasa i mysmy tez o tym wiedzieli, wczoraj moj szwagir stwierdzil, ze to podobno psy z autyzmem, udalam ze nie slysze , bo bym mu smignela z radosci . Pies jest absorbujacy ale o to nam wlasnie chodzilo, bo to jest mobilizacja dla czlowieka.
my będziemy mieli białego owczarka szwajcarskiego. To taki prawie owczarek niemiecki, prawie, bo blisko z nim spokrewniony, ale rasa zdrowsza i mniej popsuta (lepszy charakter mają). Idealny pies rodzinny, stróżujący, pracujący Mój wymarzony O wychowaniu psiaków już troszkę wiem, zbieram informacje powoli żeby potem maluch nas nie zaskoczył. A o chowoch czytałam że to straszni indywidualiści i generalnie robią co chcą, nieprzewidywalna rasa Oj chyba ciężko z tą niunią będziesz miała (Chociaż idę o zakład że nasz psiak to też da nam nieźle popalić, hehe, jak to każdy psiak). No ale ta moja kumpela mawia, że szczeniak świetnie przygotowuje do macierzyństwa

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-16 o 21:49
Stary 2009-03-16, 21:54   #4364
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ah tak, bo to takie delikatne i wrażliwe, no rzeczywiście... U nas przy zapasach to ja się częściej obrażam Ale przeważnie tak na niby Tylko ciii, niech się nie wyda
U nas to tez z reguły ja strzelam focha, tylko dzis taka zamiana
Cytat:
Co do imion miałam się na pierwsze nazywać Diana.
Już to widzę Diana Balbina Ehring. Ale by mnie za to w szkole lali
Diana sorki ale dobrze że nie wypadło na ciebie to diana, bo mi to sie tak z imieniem dla psa kojarzy (mam nadzieje że żadnych Dian nie obraziłam )
Cytat:
Moj maz pracuje, psiunia zmeczona legla a ja siedze i nie moge sie zmusic do napisania kilku slow do artykulu dla kumpla do gazetki.... Ech, natchnienia !!!!
jesli jeszcze nie za późno na natchnienie to przesyłam
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
sie teraz tlumacze z mej nieobecnosci a zatem zostalam pozbawiona internetu....i to bez ostrzezenia!!!!i od czwartku czekalismy az nam oddadza, chodzilam, prosilam, potem wrecz blagalam zeby sprawdzili chociaz czemu nie dziala...no i nic...szanowny pan anglik stwierdzil ze dziala tylko my nie potrafimy obslugiwac komputera i internetu normalnie jakby mnie z buta w dziub strzelil, ale przeprosilam za niewygodne pytanie i wrocilam do mieszkania...i dzis poszlam tam znowu i byl pewien chlopak-Polak zaznaczam- i mowie w czym problem a on mi na to ze czasem wystarczy zresetowac modem, po czym wlazl na krzeselko, odlaczyl kabelki po czym podlaczyl je jeszcze raz i co....i net dziala, a ja wyskrobalam skarge na Pana Anglika(syna wlascicielki naszego pokoju) sesese sie bedzie dzialo jutro ojjj bedzie
oj to rzeczywiście kara Cię spotkała - bez internetu to jak bez ręki
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam niespodziankę, wracam po aerobicu a tu wanna pełna wody i winko na mnie czeka...superaśnie. Wystarczył duży foch i mam co chciałam
Oj gosia - zazdroszczę CZemu mój małż nigdy na to nie wpadł Może ja nie tak strzelam tego focha ?? Musisz mnie nauczyć
Cytat:
Wiesz o dziwo (odpukac) spustoszen nie ma. Mala juz wazy ok 5 kg. Zaprzyjaznila sie juz z wlasnymi szelkami i zdazyla je pogryzc... . Podarla tesciowej rajstopy a memu mezu podziurawila kapcie, z czego jestem zadowolona bo czas bylo je wymienic na inne. Wczoraj zaprzyjaznila sie z maminym kwiatem ale reaguje juz na "zostaw" wiec tylko biegam za nia i pilnuje. I jest jak maly odkurzacz, co na podlodze to wrog... Jak tylko memla mordka to od razu lece i wyciagam.... papier, drewienka, spinacze, zszywki, skorupki po orzechach, kepki wlosow... Ale fajnie, nie zalujemy i czekamy na mozliwosc wyjscia w koncu na spacerki heheh.
To super że "dzieciątko" się sprawuje Kiedy jakies nowe fotki jak juz psinka podrosła ??
Cytat:
Ale ja już swoje piwko wypiłam Mogę co najwyżej żelkiem toast wznieść
U mnie jeszcze jest Tadzik, polać ??
Cytat:
ok moje skarby mleczko wypite więc idę kimać bo jutro o 5 -tej pobudka i znów podróż do Krakowa ..... ehhhh

Kolorowych snów
kolorowych
Cytat:
my będziemy mieli białego owczarka szwajcarskiego. To taki prawie owczarek niemiecki, prawie, bo blisko z nim spokrewniony, ale rasa zdrowsza i mniej popsuta (lepszy charakter mają). Idealny pies rodzinny, stróżujący, pracujący Mój wymarzony O wychowaniu psiaków już troszkę wiem, zbieram informacje powoli żeby potem maluch nas nie zaskoczył. A o chowoch czytałam że to straszni indywidualiści i generalnie robią co chcą, nieprzewidywalna rasa Oj chyba ciężko z tą niunią będziesz miała
Przyznam się że nie wiem jak taki owczarek wygląda, musze oblukać na necie Ale to jutro. Teraz zmykam juz spać. Mój małż się "odbraził" więc wszystkie powinności spełnione przed spaniem
Dobranoc Laseczki
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:57   #4365
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie jeszcze jest Tadzik, polać ??

Przyznam się że nie wiem jak taki owczarek wygląda, musze oblukać na necie Ale to jutro. Teraz zmykam juz spać. Mój małż się "odbraził" więc wszystkie powinności spełnione przed spaniem
Dobranoc Laseczki
a nie trzeba, jutro do pracki trzeba w jakiejś formie iść. Ale dziękuje
Jak chcecie zobaczyć mamusię mojego przyszłego psiaka, to polecam stronkę www.bialeowczarki.pl Z tej hodowli będzie mój maluszek Ehhh już nie mogę się doczekać

Stary 2009-03-16, 22:01   #4366
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Anusia- właśnie z tego powodu zaprotestowała moja siostra mówiąc że nie chce mieć bobasa nazwanego jak psinka. I to ona wymyśliła Izę za co jestem jej wdzięczna
Moja przyszła córcia to Paulinka, Paula lub Martynka (a może wszystkie trzy )
Stary 2009-03-16, 22:01   #4367
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
my będziemy mieli białego owczarka szwajcarskiego. To taki prawie owczarek niemiecki, prawie, bo blisko z nim spokrewniony, ale rasa zdrowsza i mniej popsuta (lepszy charakter mają). Idealny pies rodzinny, stróżujący, pracujący Mój wymarzony O wychowaniu psiaków już troszkę wiem, zbieram informacje powoli żeby potem maluch nas nie zaskoczył. A o chowoch czytałam że to straszni indywidualiści i generalnie robią co chcą, nieprzewidywalna rasa Oj chyba ciężko z tą niunią będziesz miała (Chociaż idę o zakład że nasz psiak to też da nam nieźle popalić, hehe, jak to każdy psiak). No ale ta moja kumpela mawia, że szczeniak świetnie przygotowuje do macierzyństwa
A to kojarze rase. Tak chowy to "arystokraci z wysoko niesionym nosem" jak to ostatnio stwierdzila Madziczek, ale my to wiemy . I kazdego dnia uczymy sie czegos nowego. A to, ze pies przygotowuje do maciezynstwa to swieta prawda, o ile ktos psa nie puszcza samopas ( czytaj moi tescie)
Cytat:
jesli jeszcze nie za późno na natchnienie to przesyłam

To super że "dzieciątko" się sprawuje Kiedy jakies nowe fotki jak juz psinka podrosła ??
Dzieki za natchnienie, dzis jeszcze nie dotarlo, ale jutro sie juz zmobilizuje . A co do fotek to jutro postaram sie cosik pstryknac .

Dobranoc spiacym, ja chyba tez juz zmykam o moj mezulek podsypia, bo musi za godzinke wstac i konczyc fuche...
Stary 2009-03-16, 22:20   #4368
kotekk81
Zakorzenienie

dobranoc kobietki

uciekam bo malzon wola na filmek

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 22:24   #4369
madziczek
Zadomowienie

Izuś, zajrzyj do maila

madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 22:33   #4370
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Jednym słowem powiem: Madziczek Słońce aż mnie zatkało!!!!!!!!
Wierszyk superowy!!!
Podobnie Gosieńka idzie w te ślady- za niedługo wszystkie posty będą rymowane!!!
Gosik super jest- czaisz bazę jak to mówią małolaty

dopisek: wiem że to praca zbiorowa zatem dziękuję pięknie wszystkim Moje skarby

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2009-03-16 o 22:46 Powód: bo gapa ze mnie:)
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 05:00   #4371
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cześć -wiem wiem post pod postem-przepraszam ale głupio edytować post z dnia poprzedniego
Tak więc dziewczynki wyjeżdzam do domku-mam zamowiona wizytkę u lekarza. Bede dopiero po szkole czyli w niedzielę
Całuję Was gorąco-wszystkie razem i każdą z osobna
Stary 2009-03-17, 06:54   #4372
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Wypiłam kawkę i na ploteczki skoczę zaraz ale najpierw skrobnę coś tam
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Kochane moje moja siostra dzisiaj przyleciała z Anglii na bierzmowanie mojego brata
No to super niespodziankę zrobiła Dobrze jest dobrze żyć z rodzeństwem

Cytat:
Kurcze Ty ten Kraków to niedługo jak własną kieszeń będziesz znała, tyle tam przebywasz.

Cytat:
Oj gosia - zazdroszczę CZemu mój małż nigdy na to nie wpadł Może ja nie tak strzelam tego focha ?? Musisz mnie nauczyć
Zwyczajny, porządny foch Czasami trochę się robię na ofiarę (wiem że to wredne ale działa) Faceci są inni i nie zawsze myślą tak jak byśmy tego chciały, czasami trzeba im troche pomóc. W poprzednim tygodniu porządnie się kłóciliśmy teraz jest ok

Cytat:
Wow ale plany

Cytat:
Gosik super jest- czaisz bazę jak to mówią małolaty
Hahaha super, że się mistrzuniowi podobało
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 07:51   #4373
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
A ja dziewczynki mam dziś imieninki
I właśnie idziemy na pizzę
to spoznione zyczonka przyjmiesz od czekoladki??
Wszystkiego najlepszego i cmok w krok hehe
Cytat:

Hahaha dobre...czyli mąż - małpiszon jeszcze się nie skruszył

tz wrocil wieczorem z pracy i troche spotulnial bo mowi do mnie" czesc kochanie, jak nasz dzidzius?" a ja na to" teraz to kochanie a wczoraj?"
ale i tak szczelilam focha i poszlam spac

Cytat:
Kochane moje moja siostra dzisiaj przyleciała z Anglii na bierzmowanie mojego brata ............. ...

jaką inteligencję ja się pytam

superrrr niespodzianke masz to zycze samych dobrych chwil spedzonych z siostra!!!

a jesli chodzi o najmądrzejsza kobiete na wizazu, ktora skromnie napisala ze miala srednia na studiach 4,3 .............to dla mnie ona nie istnieje juz

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 07:56   #4374
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim
Cytat:
Jak chcecie zobaczyć mamusię mojego przyszłego psiaka, to polecam stronkę www.bialeowczarki.pl Z tej hodowli będzie mój maluszek Ehhh już nie mogę się doczekać
Ale one są cudne Przyznam się że na żywo takiego owczarka nie widziałam jeszcze. Fajne maja mordki i spojrzenie takie poważne bo np zwykłe owczarki to tak często taki głupiutki wyraz "twarzy" mają To ty czekasz na to "wiosenne pokrycie" Luny ?
Cytat:
Anusia- właśnie z tego powodu zaprotestowała moja siostra mówiąc że nie chce mieć bobasa nazwanego jak psinka. I to ona wymyśliła Izę za co jestem jej wdzięczna
To trzeba siostrze bardzo podziękować
A my tez z małżem chorujemy na Martynkę, tzn jeszcze w ogóle nie myślimy o dzieciątku ale jak będziemy mieli dziewczynkę w przyszłości to na pewno będzie Martynka Co do męskiego imienia - ciągle brak porozumienia Ja jestem za Adasiem albo Jasiem a on za Patrykiem i Zbyszkiem
Cytat:
Dzieki za natchnienie, dzis jeszcze nie dotarlo, ale jutro sie juz zmobilizuje . A co do fotek to jutro postaram sie cosik pstryknac .
To czekam na fotki
Cytat:
Cześć -wiem wiem post pod postem-przepraszam ale głupio edytować post z dnia poprzedniego
Tak więc dziewczynki wyjeżdzam do domku-mam zamowiona wizytkę u lekarza. Bede dopiero po szkole czyli w niedzielę
do niedzieli Będziemy tęsknić
Cytat:
Zwyczajny, porządny foch Czasami trochę się robię na ofiarę (wiem że to wredne ale działa) Faceci są inni i nie zawsze myślą tak jak byśmy tego chciały, czasami trzeba im troche pomóc. W poprzednim tygodniu porządnie się kłóciliśmy teraz jest ok
U mnie zwykły foch tak nie działa

Muszę się zbierać pomału bo teściowa mnie ciągnie na zakupy, a ta pogoda za oknem wcale mnie nie nastraja... Mój małż ma w czwartek urodzinki i ona nie wie co mu kupić, no a może nawet lepiej że ja będę przy tym uczestniczyć bo sama by pewnie kupiła coś niezdatnego do użytku (jak to zazwyczaj robi )

Miłego dzionka
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 08:21   #4375
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Jednym słowem powiem: Madziczek Słońce aż mnie zatkało!!!!!!!!
Wierszyk superowy!!!

dopisek: wiem że to praca zbiorowa zatem dziękuję pięknie wszystkim Moje skarby
Uffff ciesze sie ze sie podobalo

Cytat:

A my tez z małżem chorujemy na Martynkę, tzn jeszcze w ogóle nie myślimy o dzieciątku ale jak będziemy mieli dziewczynkę w przyszłości to na pewno będzie Martynka Co do męskiego imienia - ciągle brak porozumienia Ja jestem za Adasiem albo Jasiem a on za Patrykiem i Zbyszkiem

To czekam na fotki

Muszę się zbierać pomału bo teściowa mnie ciągnie na zakupy, a ta pogoda za oknem wcale mnie nie nastraja... Mój małż ma w czwartek urodzinki i ona nie wie co mu kupić, no a może nawet lepiej że ja będę przy tym uczestniczyć bo sama by pewnie kupiła coś niezdatnego do użytku (jak to zazwyczaj robi )
My z mezem teoretycznie imiona mamy juz wybrane, ciekawe tylko czy faktycznie nasze dizeci tak beda miec na imie czy w ostatniej chwili wymyslimy inne imiona .

Fociaki beda, obiecuje.... A co do prezentow, moja tesciowa tez tak ma, dlatego teraz jej sugeruje mniej wiecej co mogloby sprawic radosc memu mezowi. Ja to przewaznie od niej balsam, krem albo zel pod prysznic dostaje i chowam do kartonu gdzie tego juz sporo mam...
Stary 2009-03-17, 08:22   #4376
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki
Póki roboty nie ma zaglądam do Was

Izuś miłego odpoczynku od wizażu

Cytat:
Dzień dobry wszystkim

Ale one są cudne Przyznam się że na żywo takiego owczarka nie widziałam jeszcze. Fajne maja mordki i spojrzenie takie poważne bo np zwykłe owczarki to tak często taki głupiutki wyraz "twarzy" mają To ty czekasz na to "wiosenne pokrycie" Luny ?
to jest rasa bardzo młoda i jeszcze mało popularna. Ale coraz więcej takich psiaków w Polsce się pojawia. A owczarki mogą mieć głupi wyraz twarzy, bo mają strasznie popsute charaktery, niestety... Biały owczarek to taki pierwotny wilczur Ja się w nich zakochałam bez pamięci, a jak poznałam Lunkę to przepadłam... Niezwykle mądra psina, koleżanka nawet ją na dogoterapię do domu starców zabierała (jak widać na zdjęciach na stronce), a jak się tym małym mojej koleżanki opiekuje to szok Tak, tak, Lunka będzie mamuśką naszego malucha

daguś widzę że Twoja teściowa ma takie same pomysły na prezenty jak i moja Na gwiazdkę od niej dostałam balsam, i, uwaga uwaga: krem modelujący biust Czy ona mi coś sugeruje?

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-17 o 08:24
Stary 2009-03-17, 08:57   #4377
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kobietki

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Wow! zazdroszczę - a gdzie planujecie jechać?
My pewnie w tym roku nigdzie nie pojedziemy
najprawdopodobniej nad morze - oboje uwielbiamy morze - tam się poznaliśmy
Cytat:
Co do imion miałam się na pierwsze nazywać Diana.
Już to widzę Diana Balbina Ehring. Ale by mnie za to w szkole lali
tak po zagramanicznemu
Cytat:
Kochane moje moja siostra dzisiaj przyleciała z Anglii na bierzmowanie mojego brata

ad. 1 na szczęście maluszek bryka w taką pogodę, aż miło
ad. 2 masz rację to najważniejsze
super niespodzianka

fajowo, że bryka

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 09:02   #4378
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
A ja myślałam, że Paulina i Paula to jedno imię. Ja mam koleżankę Paulinę i zawsze do niej Paula mówimy

Cytat:
No piękne te psiaki, a kiedy będziesz miała swojego???

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dobranoc kobietki

uciekam bo malzon wola na filmek
heheh jakie wy filmiki o takiej godzinie oglądacie

Cytat:
Miłego pobytu w domku i wracaj szybko na wizaż

Cytat:
Dzień dobry wszystkim

Miłego dzionka
Zbyszek mi się nie podoba mam wujka Zbyszka za którym nie przepadam. I wogóle to takie starodawne imię trochę.

A co do zakupów z tesciową to ja bym chyba ze swoja nie wytrzymała na zakupach
my mamy taki trik że zawsze piszemy liste prezentów jakie chcemy dostać i zazwyczaj je właśnie dostajemy ( oczywiście lista bardzo jasno sprecyzowana, czyli np tytuł ksiażki, płyty itp.)

Cytat:

daguś widzę że Twoja teściowa ma takie same pomysły na prezenty jak i moja Na gwiazdkę od niej dostałam balsam, i, uwaga uwaga: krem modelujący biust Czy ona mi coś sugeruje?

hehehe z tym kremem na biust to rewelka
a ja znowu mam zawsze nietrafione perfumy bo na każde imieniny czy urodziny ktos mi kupuje. A ja sama musze sobie wybierać perfumy bo żadne jeszcze, które dostałam mi sie nie podobają!!!!! Dlatego już dyskretnie wszystkim mówię że perfum u mnie pod dostatkiem
Stary 2009-03-17, 09:13   #4379
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość

No piękne te psiaki, a kiedy będziesz miała swojego???
już pisałam wcześniej że psiaka do domu zabierzemy najprawdopodobniej koło sierpnia/września. Bo najpierw musi się urodzić i trochę odchować, hehe

Stary 2009-03-17, 09:14   #4380
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Moja teściowa mnie na zakupy nie ciąga, ale to nie ten typ człowieka...

Cytat:
Ja to przewaznie od niej balsam, krem albo zel pod prysznic dostaje i chowam do kartonu gdzie tego juz sporo mam...
dobra jesteś.

Cytat:
OMG ubaw po pachy
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości