![]() |
#4351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
burn-it-up
Podoba mi się u Ciebie: EDM -pomadka Honey Mirage tylko maźnięta (to ta miedziana? ![]() *SAMPLE: -Pink Me Up Ivory 70% Meow(próbki) -PP Frisky Korat(powiedzmy połowa,raz użyłam na załą twarz) Coastal Scents(próbki) -cień Pandora Mogę zrobić dla Ciebie dużą odsypke pudru bambusowego z jedwabiem i owsem (ale max. do 25 ml), w dużej strunie lub we fiolkach, proszę odpisz u mnie w wątku: kosmetyki (link w podpisie) ![]() Na ile wyceniasz ww. produkty? Ja 25 ml pudru na jakieś 13 zł (niestety musze wliczyć w to wysoki koszt przesyłki, bo 11 zł). Prosze odpisz u mnie, albo od razu na PW ![]() Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-08-30 o 11:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
Poszukuję odsypek podkładu Blusche Full Matte
-Butter Caramel - Medium Neutral -Cafe Mocha - Medium Tan Neutral -White Mocha - Medium Beige -House Blend - Medium Tan Beige w zamian mogę zaoferować odsypki: -Carmel Coretto Full Matte Blusche -Butter Pecan Full Matte Blusche -Moccacino Full Matte Blusche -Winged Butter Intensive -Fishing Dust z EDM Róże z EDM: -Tea Time, Raw Sugar, Snuggle, Summer Stroll -Puder Bambusowy z BU -Cień Boardwalk z EDM Poszukuję jeszcze: -Black Eyeliner z EDM dowolna ilość -Smokey Eyeliner z EDM -Summer Bronzer Pressed z EDM -podkład Buttered Tan Intensive z EDM do uzgodnienia za co ![]() Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2010-08-30 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
keep calm and contour on
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, poszukuję pudru diamentowego, a nie bambusowego gdyż ten drugi mam, a pierwszego jeszcze nie próbowałam. W wątku nic nie znalazłam, chyba że masz coś poza nim do wymiany? ![]()
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
wymienię:
podkłady EDM:
najchętniej na coś z Blusche lub Lumiere ![]()
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2010-08-31 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
keep calm and contour on
|
Dokładam:
połówka różu Sassy połówka różu Like Lady Bird w woreczku strunowym odsypki podkładu Lauress Subtle Neutral formuła Ethereal -wielkość do ustalenia Sample Lauress: Minimalist: Gentle Ginger, Gentle Neutral ,Subtle Neutral Ethereal:Gentle Ginger-cały i Gentle Ginger zostało ok. 1/3 -na wypróbowanie koloru Sample EDM w woreczkach strunowych Golden Fair Intensive Fair Kaolin Powder Sunlight Finishing Dust- na testy -ok. 1/3 opakowania Olive Light Intensive odsypka Finishing Dust EDM -wielkość do ustalenia |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja chętnie pozbędę się próbek podkładów Meow w formule Flawless Feline: - Korat 2-frisky - Chartreux 1-sleek - Chartreux 2-frisky - Manx 1-sleek Próbek cieni Meow: - Bermuda Triangle - Agile Chętnie przyjmę w zamian coś z próbeczek cieni i różów/bronzerów Lumiere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
Mam duza probke Pumpkin Pie
![]() ![]()
#4359 |
Zadomowienie
|
Wymianka z Lorane:
Ja wysyłam: -koenzym Q10-ważny 08.2012-ubytek minimalny -ekstrakt z kasztanowca-02.2011-nowy nieotwierany -skwalan - 15ml. -olej z rozy-trochę do testów -olejek rumiankowy 2-2,5ml Lorane: -tripeptyde 1/3 buteleczki z naturalis -adenozyna 3g -olej nagietek i wiesiolek po 15ml -hydrolat oczarowy(30ml) i nagietkowy(50ml) -g.a. -duuuuzo -glukolaton tez duuzo -ew.nawilżacz cukrowy 10ml? |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Wtajemniczenie
|
Wymiana:
1. Odsypka w woreczku strunowym cienia Live Austin Live, EDM 2. Odsypka w woreczku strunowym cienia Beach Towel, EDM 3. 2 próbki podkładu Light, Lucy minerals 4. Big Finishing Dust, 12g, EDM - zostało jakieś 8g (wymienię np. na innego biga, może być niepełny, ale można kusić czymś innym ![]() 8. Próbka podkładu French Vanilla Sheer Satin Foundation, Blusche - nieużywana 9. Odsypka pudru bambusowego - do uzgodnienia 11. BIG - podkład Intensive Fair z EDM, użyty 7-8razy (wymienię na innego biga z listy) 16. Spora odsypka w strunie podkładu Sandy Fair Matte, EDM 17. Odsypka w strunie cienia 12:01 PM, EDM 18. Sampel Green Tea & Tea Tree Lioton, Joppa - nowy, za coś wyjątkowego Za coś co mi się bardzo spodoba (np. big Meow czy Lumiere) mogę oddać pędzel LHK z EDM użyty kilka razy SZUKAM: - Podkład Meow formuła Flawles Feline lub Pampered Puss, odcienie: Sphynx 1 (Sleek), Siamese 1 (Sleek), Bengal 1 (Sleek); - Podkład Lumiere formuła Veena Velvet, odcienie: Fair Cool, Fair Neutral, Light Neutral - naturalnej pielęgnacji dla cery tłustej, trądzikowej, przesuszonej (BU, Mazidła) m.in: - peeling do twarzy - masło jojoba - Cieni mineralnych z EDM (najchętniej sample): - Spin Cycle, - On the Phone, - Baby Bath, - Pots and Pans, - Smokey Pink, - Anna Karenina, - Starlit - Pędzelka do cieni - Bibułek matujących Pełna lista czego szukam i tego co mam na wymianę w moim wątku w podpisie ![]() !DOKŁADKA! 7. Sampel podkładu Sandy Fair Intensive, EDM - zostało 50% czyli jakieś 0,5ml 8. Odsypka cienia Sleigh Ride, EDM 9. Odsypka cienia Snowflakes, EDM 10. Odsypka cienia Ginger Peach, EDM 11. Zafoliowany sampel Practically Perfect Eye Candy Shimmer, Sassy Minerals 12. Próbka podkładu White Chocolate Full Matte Foundation, Blusche - użyta do testu paskowego 13. Odsypka podkładu Joyce CM, EGM 14. Odsypka podkładu Linen, EDM 15. Próbka podkładu French Vanilla Sheer Satin Foundation, Blusche - nieużywana 16. Odsypka w strunie cienia 12:01 PM, EDM 17. Odsypka w strunie cienia Funnel Cake, EDM 18. Niebieska mika (cień do powiek) 19. Różowa mika (cień do powiek) 20. Odsypka Sparkle Blue Mika, Costal Scents 21. Odsypka korundu, ZSK 54. Krem intensywnie nawilżający Soothing Naturals, 100ml, Johnson's Baby - zostało 70% 55. Sampel Fresh Face Serum Oil Skin, Lauress - ubytek 10% 56. Baza pod cienie, ArtDeco - zużycie widoczne na zdjęciu; baza stwardniała (nie jest po terminie), jednak wystarczy nabrać trochę i rozgrzać między palcami; świetnie "trzyma" cienie 57. Sypki cień do powiek, odcień Chabrowy opalizujący (kolor jak Beach Towel z EDM) - kupiony na allegro, nie są to minerały, ale tak samo dobrze wyglądają na powiece, oddaję, bo kupiłam hurtem kilkanaście kolorów i sama nie zużyję 58. Sypki cień do powiek, odcień Piaskowy opalizujący - kupiony na allegro, nie są to minerały, ale tak samo dobrze wyglądają na powiece, oddaję, bo kupiłam hurtem kilkanaście kolorów i sama nie zużyję |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany:
EDM - Kaolin Powder Fair BIG (gdzieś 3/4 pierwotnej objętości) - FAWN original glo base - sampel, nowy, nieużywany - IVORY semi matte base - sampel, nowy, nieużywany - CHAMPAGNE róż-rozświetlacz - sampel, nowy, nieużywany - MEOW concealer: 1-Sleek Abyssinian - sampel w woreczku strunowym, kilka razy użyty, ale zostało sporo na przetestowanie - ZSK Algi brunatne 5ml http://www.zrobsobiekrem.pl/?393,asc...-algi-brunatne - odlewki maceratu nagietkowego http://www.zrobsobiekrem.pl/?71,mace...ego-organiczny
#4362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Wtajemniczenie
|
dokładam
BLUSCHE butterscotch toffee , pełny wymiar, 3 gramy ,uzyty 3 razy, ubytek pewnie niezauważalny, jak dla mnie jednak za jasny na moja cere po wakacjach ![]() W oryginalnym opakowaniu, z gąbeczką. Wymienię jedynie za: Sweet almond EDM,stara formuła, tylko w oryginalnym opakowaniu Neutral Olive EDM, stara formuła, tylko w oryginalnym opakowaniu, w ilości adekwatnej do takiej ,taką oferuję.
#4364 |
Zadomowienie
|
Dokładam nowe pędzle:
- essence do różu ten różowy - lucy minerals flat top pędzle są nowe nieużywane w oryginalnym opakowaniu. Wymienię tylko za coś extra.
#4365 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Coś u mnie ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś u mnie za flat top?
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
odsypka zielonego korektora mint EDM rozświetlacza wet sand EDM odsypka może być do nowych nieużywanych pudełeczek z Sephory Poszukuję Flat Topa i podkładu Linen EDM
#4370 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoś na wydaniu kwas migdałowy z mazideł?
Mogę poszukac za niego poza wątkiem.
#4371 |
Zadomowienie
|
Wymianka z Astro
Ja: -Perfecting eye cream 2 sample -retinol serum-1 sampel -Green tree &tea tree-1 sampel Za: -Nowy rózowy pedzel Essence do rózu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
mam na wymianę bazę pod cienie Silk Naturals kilka razy użyta.(20 gram)
Szukam najchętniej podkład Lumiere Light medium beige luminesse ale niekoniecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Dokładam
mleczko Manuka z Mazideł (5ml) kwas salicylowy z Mazideł - spora odsypka Cameo 2 PIXIE CdL - 3,5 g opakowanie refill (na inny podkład pixie, jaśniejszy, mniej pomarańczowy bardziej żółty) ![]() Szukam m.in: Pumpkin Pie z EDM Aromaleigh - Yellow Voile 2Y 3Y MEOW - Angora, Abyssinian Lauress Subtle Yellow bądź Radiant Yellow lub Gold puder diamentowy Hakuro z EDM
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-09-01 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do oddania LHK użytego zaledwie 3-4 razy,nowy pędzel Essence Moonlight oraz kilka razy użytego Flat Topa Pixie
![]()
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
cos za lHK
![]() |
#4378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Konto usunięte
|
Uporządkowałam wszystko razem:
1. EVERYDAY MINERALS- sampel (przesypany do woreczka strunowego)) podkładu „Fawn”, formuła o.glo. Jedynie spróbowany na dłoni. 2. BARE ESCENTUALS- mini pędzelek Flawless Face. 2 razy użyty. Długość- ok 8,5 cm. To bardziej pędzelek pod oczy lub do rozświetlacza, niż do całej twarzy. 3. PIXIE - ok 1/2 łyżeczki primera „Prime me powder”, w woreczku strunowym. 4. ARTDECO- korektor mineralny, odcień "Light vanilla (najjaśniejszy, ciepły odcień). Nie jest wcale bardzo jasny! Ubytek ok 4-5%. Z kartonikiem i ulotką. Kupiony za 43 zł. 5. JANE IREDALE - mineralny podkład do twarzy, odcień "warm silk". Ubytek ok 30%. Pierwotna pojemność to 10,5 g. Odcień ciepły (kategoria WARM), taki light-medium. Oddaję, bo dla mnie jednak za ciemny (po kilku miesiącach używania), no i ma algi, a w maskach moja cera go nie polubiła. http://shop.janeiredale.com/products...ase-spf-20.htm http://sklepjaneiredale.pl/produkty/...F%2020,14.html 6. JANE IREDALE- pędzel do podkładu „Amazing base”- Chisel polder (końskie i kozie włosie). Używany kilka miesięcy, jego stan jest bardzo dobry. Prany w szamponie dla dzieci Johnsons Baby. Długość razem z włosiem 20 cm. Drewniana rączka. Kosztował 119 zł. http://www.janeiredale.com/brush_chisel.html http://sklepjaneiredale.pl/produkty/...sie%29,64.html 7. LUMIERE- SUNDEW- próbka rozświetlacza (w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. 8.LUMIERE- DITTO 01- próbka cienia do powiek (w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. 9. LUMIERE- VEENA SILK VEIL Sand – próbka pudru wykończeniowego (w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. 10.LUMIERE- FAIR WARM Flawless Face – próbka podkładu ( w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. 11.LUMIERE- LIGHT WARM Flawless Face – próbka podkładu (w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. 12. LUMIERE- DITTO'O -próbka różu (w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. 13.LUMIERE- CANDLELIGHT- próbka cienia do powiek (w takim plastikowym "czubku") - jedynie sprawdzony na dłoni. 14. LUMIERE- FAIR GOLDEN Flawless Face- próbka podkładu ( woreczku strunowym) – jedynie sprawdzony na dłoni. 15. EVERYDAY MINERALS- cień do powiek „bundled up” (biały mat). 1g, praktycznie cały. 16. EARTHEN GLOW MINERALS- róż „Hangzou”. Połowa biga. Odcień to taki miedziany ze złotym połyskiem. Jeszcze się zastanawiam, czy oddać. 17. SILK NATURALS- próbka cienia do powiek "Found" (jasny fiolecik, perłowy). Dostałam ją, więc nie wiem, czy była używana (wieczko jest zaklejone)- ja nie używam fioletów ![]() 18. SILK NATURALS- próbka Creamy Concealer - Extra Light Peach. Wypróbowałam raz pod oczy. Korektor jest b.twardy i gęsty. Ubytek to ok 15%. 19. Próbka peelingu ze skały wulkanicznej (efekt podobny do mikrodermabrazji). 20. Maska algowa, mleczna. Do cer suchych, łuszczących się. Maska plastyczna, gabinetowa. W woreczku strunowym, 30g. Data ważności 02.2011. Nowa, nie używana. 21. Maska algowa, z wyciągiem z wiśni Acerola. Maska plastyczna, gabinetowa. Waga 30g, ubytek 1 łyżeczka. Data ważności 02.2014 22. Maska algowa, rozjaśniająca (z wit C). Maska plastyczna, gabinetowa. Waga 30g, ubytek 1 łyżczeka. Data ważności – 02.2014 23. Maska algowa, pod oczy „eye contour”. Maska plastyczna, gabinetowa. Waga 10g, ubytek pół łyżeczki. ...oraz inne- nie mineralne (link w podpisie)- zdjęcia w wątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.