Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 10:50   #4351
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

U mnie też biało za oknem Lubię zimę

W szkole jak to w szkole :P Nudy w kółko matma tylko :p
A po za tym mam wreszcie plany na sylwestra Już myślałam , że w tym roku zamule sam,a w domu z butelką wina:P Ale jednak nie

A lenia takiego złapałam, że nie wiem... Nic mi się nie chce, a wizja nadchodzących świąt mnie przeraża. I to z paru powodów, bo po 1 nie cierpię sprzątania przedświątecznego a po drugie coraz mniej czasu do matury. Zrobiłam ostatnio arkusz z biologii rozszerzonej ze stycznia 2009 i wyszło mi 61%. Niby nie dużo, ale bioli to ja się uczę dopiero od 3 miesięcy, więc i tak jestem zadowolona.

Wczoraj wybrałam się po sukienkę na studniówkę. Tj poszukiwania. Po 3 godzinach wróciłam zrezygnowana bo dosłownie nic w tych sklepach nie ma Ale za tydzień pojadę do Lublina, może tam cokolwiek się znajdzie...

A dzisiaj do kina na "Weronika postanawia umrzec" Widziała któraś? Warto ?

Miłego dnia Żbiki

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 10:53   #4352
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

A lenia takiego złapałam, że nie wiem... Nic mi się nie chce, a wizja nadchodzących świąt mnie przeraża. I to z paru powodów, bo po 1 nie cierpię sprzątania przedświątecznego a po drugie coraz mniej czasu do matury. Zrobiłam ostatnio arkusz z biologii rozszerzonej ze stycznia 2009 i wyszło mi 61%. Niby nie dużo, ale bioli to ja się uczę dopiero od 3 miesięcy, więc i tak jestem zadowolona.

To gratulacje ładnego wyniku.

Ja czytałam książkę tylko, dobra była
Stary 2009-12-12, 11:21   #4353
Claaire
Wtajemniczenie

No ja w odróżnieniu od Was nie lubię wszystkiego co związane z zimą, oprócz Świąt i ferii

dobra wracam do czytania
Stary 2009-12-12, 12:27   #4354
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Wróciłam z próby poloneza, nie mam siły na nic.
Wiecie co mnie zaprosiło na nk, Żeromski, Single na studniówke 2010
o ja

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Indios bravos w głośnikach i leciem z lekcjami
w głosie Gutka zakochałam sie na nowo

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
o kurde, ale rygor
ja sie z tżtem jeszcze zastanawiamy w której turze zatańczymy (są 3, gdy jedna wychodzi, to pod nią wchodzi druga - te tunele robimy... a po 2 - 3)
bo tak wychodzi ze nieciekawe lekcje tracimy. tż 2 matmy z 3 w tyg na R (lowe moją szkołę )

mama mnie podbudowała, bo jestem dziś taka zła... przez polski przede wszystkim...
powiedziała, że i tak i tak zdamy tą maturę i większość pewnie bardzo dobrze, bo jesteśmy zdolni, tylko dużo nerwów nas to kosztuje szarpania się z tą panią... ech.
to o której godzinie macie próby ??

i mama dobrze mówi. ja miałam z polskiego 64 % , gdyby moja polonistka sprawdzała nasze prace to miałabym z 40 %

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
sprawdź w senniku
ja już zapomniałam co mi się śniło ale wczoraj było coś o tym, że mam wyspę i musiałam eksmitować koleżankę z klasy bo mi nie płaciła czynszu
.
sennik to bujda ;]

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Wróciłam ze szkoły zmarznięta, zmęczona, padnięta, bez jakiejkolwiek ilości energii. Dowiedziałam się, że prawdopodobnie dostanę z chemii 1, gdyż zrobiłam wszystkie 90 zadań, których pani postanowiła jednak nie sprawdzać, przez co nie zdążyłam zrobić połowy pewnej karteczki, która, jak się okazało, liczy się tylko ona. A za 50% jest 1, więc ... czekam na pierwszą w moim życiu jedynkę z chemii. Słodko.
uczen bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu ;D

Cytat:
A wiecie, jaki błąd rzeczowy zrobiłam, napisałam 'Lalka' Juliusza Słowackiego Mimo, że obok fragmentu było nazwisko Prusa Ale później już Prus pisałam.
\
ja też zrobiłam jeden błąd rzeczowy, bo napisałam że 'przedwiośnie' to powieśc z Młodej Polski ;]

Cytat:
Pamiętacie jak pisałam o tym kolesiu, którego nigdy nie widziałam, a który mi się śnił? Dziś idę Olsztynem i mijam kolesia... to chyba niemożliwe, żeby to był ten sam, co? xd

Byłam dziś poszukiwać sukienki studniówkowej. A Wy jak, macie już?:P Zmierzyłam z 3, żenada, nic nie ma - wszystko wydaje mi się takie bez szału, na półmetek bardziej niż na studniówkę. Cóż, nikt nie mówił, że będzie łatwo. W niedzielę Gdańsk atakuję
Nagrałam płytkę - 38h słuchania reggae <3 W siódmym niebie jestem.
możliweee

ja wyruszę na poszukiwanie sukienki w styczniu

a ja do Gdańska w przyszłym tygodniu jadę ;p

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to szpital w mojej okolicy został zamknięty. Trafiła do niego dziewczyna z mojej szkoły z podejrzeniem świńskiej grypy. Jeśli to świńska grypa, zamkną mi szkołę i będziemy musieli odrabiać zaległości w ferie
Nieee no, rewelacja ;d
w ogóle wszyscy wokół mnie chorują, ja nawet kataru nie mam :d
z mojej szkoły też jest jeda dziewczyna chora na świńską grypę, jest w szpitalu , ale szkoły nie zamierzają zamykac.

w ogóle z mojej miejscowości umarła pani która miała świńska grypę ;] ale bezpośrdnią przyczyną było obustronne zapalenia płuc. masakra. a taka młoda kobieta ;]

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was ładnie
Matur nam nie oddali, moja szkoła jak zawsze miesiąc za wszystkimi. Jak do świat będziemy mieli ten polski i matmę, to dzień dziecka...
A dzisiaj byłam na zebraniu odnośnie studniówki. Parę osób sobie wymyśliło inny zespół, jak już rodzice przegłosowali jeden, podpisali umowę, to tamci zrobili "głosowanie"... I dzisiaj wyzywanie tych kilku osób z resztą, rodzicami. Koszmar. Kamila, to co Ci opowiadałam, w końcu ten na O Dyrektor stwierdził, że 60 lat jest LO, on jest wicedyrektorem 7 czy 8, a takiego rocznika jeszcze nie było co za ludzie, to naprawdę
no pamiętam i bardzo dobrze że bedzię ten zespół !

Cytat:

ja też lubię zimę , tylko że taką prawdziwą, a nie że spadnie śnieg i po paru dniach jest odwilż

nie widziałam, ale dzisiaj planuję zrobic mały seans filmowy także sobie obejrzę

Dzień dobry ;*

wstałam wcześnie, umyłam okna, trochę posprzątałam.
czuję się dobrze, wyspana. mimo że wczoraj siedziałam u kolezanki do późna, oglądałyśmy walkę Pudziana vs Najman. tak długo czekałyśmy a po 40 s było koniec ;]

ogólnie jest dobrze. wprowadzam powoli w moje życie pewne zmiany. z pozytywnym skutkiem .

no, i humor mam dobry !

miłego dnia ;*

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2009-12-12 o 15:52
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 12:40   #4355
blue_apple
Zakorzenienie

Dzieeeeń dobry.

Cytat:

Zrobiłam sobie domowy sposób na ból gardła. Płukałam gardło wodą z solą. Jezu, aż mi łzy poleciały. Wsypałam 8 łyżeczek soli na szklankę. Przepłukałam 2 razy i więcej nie mogłam, wylałam ten roztwór.

Jak się już polepszyło to się piep.rzy. Nie może być po prostu dobrze.

mrówki z drzewami.

Nie wiem. Okaże się we wtorek. Ale jak mówiłam - nie zależy mi na ocenach, więc wcale się tym nie przejmę. Tylko mnie trochę zdenerwowała niesprawiedliwość.

Nasuwa mi się pytanie - czy Ty kiedykolwiek miałaś 4 na świadectwie? xD
KOBIETO!
Ty nie rob takich roztworów, bo w tej płukance chodzi o to, aby uzyskać roztwór zbliżony do soli fizjologicznej, czyli jakaś łyżeczka na szklankę wody

mrówki z drzewami

skąd ja to znam takie życie - cholera.

bo o 3 to nawet nie pytamy

Cytat:

Dobry Dzień.

Śnieg pada
u mnie też coś z nieba leci

Cytat:
A po za tym mam wreszcie plany na sylwestra Już myślałam , że w tym roku zamule sam,a w domu z butelką wina:P Ale jednak nie

Miłego dnia Żbiki
czyli co bedziesz robić ?

książka b. fajna

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15813819]
to o której godzinie macie próby ??

i mama dobrze mówi. ja miałam z polskiego 64 % , gdyby moja polonistka sprawdzała nasze prace to miałabym z 40 %

ogólnie jest dobrze. wprowadzam powoli w moje życie pewne zmiany. z pozytywnym skutkiem .

no, i humor mam dobry !

miłego dnia ;*[/QUOTE]

w czasie lekcji
miało być tak, że w czasie tych niewiele znaczących (ja mam na gw, rel, i na teoretycznie wolnej godzinie), ale u tżta wypadło na matmie
a że są 3 tury, to mamy wybór czy tańczymy w mojej czy jego.

tylko wiesz, wg tej pani to my w ogóle nic nie ogarniamy... ale ona zniechęca do tego, i tyle.
ona jest wkurzająca... przy okazji może wiecie, czy jeśli pisze się charakterystykę porównawczą, to trzeba napisać o jednej osobie/rzeczy/itd i zaraz ja przyrównać do innej, czy można najpierw opisac jedną, potem drugą...
(bo oczywiscie nasza pani twierdzi, że wcześniej nas źle uczono )
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 12:50   #4356
Claaire
Wtajemniczenie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15813819]o ja

sennik to bujda ;]

[/QUOTE]

w wiekszosci na pewno, ale czasem po namysle stwierdzam że niektore rzeczy to prawda albo może ja sobie tak wkręcam.

w ogole gutek jest super, fakt.

kocham piosenke IB 'here, where I'm'
Stary 2009-12-12, 12:52   #4357
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
czyli co bedziesz robić ?

książka b. fajna
O to cieszę się że książka fajna Mnie osobiście na film nie ciągnie, ale przyjaciółka uwielbia autora książki i koniecznie musi film zobaczyc, a że przyjaciołom się nie odmawia w potrzebie to idziemy razem z nią

A na sylwestra udało się wkręcic do lokalu na imprezę zamkniętą. Dużo osób znam, ale dużo trzeba poznac będzie, czyli też fajnie

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-12, 13:03   #4358
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ;* Wstałam pół godziny temu. Serio się przeziębiłam. Smarkam co 10 minut, gardło mnie napie.prza. Trzeba to jakoś przed mamą ukryć, bo będzie się darła.

Zrobiłam sobie domowy sposób na ból gardła. Płukałam gardło wodą z solą. Jezu, aż mi łzy poleciały. Wsypałam 8 łyżeczek soli na szklankę. Przepłukałam 2 razy i więcej nie mogłam, wylałam ten roztwór.

Nasuwa mi się pytanie - czy Ty kiedykolwiek miałaś 4 na świadectwie? xD
Też tak mam , katar i kaszel. Mama Tżta mnie usłyszała w czwartek, to już mam antybiotyk xD (wiem, Marta, wiem, ale nie miałam jak odmówić), ale nie biorę, bo w poniedziałek chcę iść na oddanie krwi, ten katar pewnie przejdzie

Miałam takie coś na anginę zawsze. Pierw woda z jodyną, później z wodą utlenioną. Z solą nie słyszałam a na pewno nie z taką ilością

Nie
Cytat:
Śnieg pada
U mnie nie. Jest zimno i buro
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15813819]w ogóle z mojej miejscowości umarła pani która miała świńska grypę ;] ale bezpośrdnią przyczyną było obustronne zapalenia płuc. masakra. a taka młoda kobieta ;][/QUOTE]
U nas są cały czas te raporty do sanepidu. Ale praktycznie wszyscy zdrowi. Jeden plus tej grypy, to taki, że nam zamontowali pojemniki na papier toaletowy, mydło i ręczniki. Wprawdzie te ostatnie puste
Cytat:
w czasie lekcji
miało być tak, że w czasie tych niewiele znaczących (ja mam na gw, rel, i na teoretycznie wolnej godzinie), ale u tżta wypadło na matmie
A gdzie macie próby? Bo u nas jak są na sali, to w czasie lekcji zawsze ktoś ma tam wf

Dokończyłam zaległych Chłopów, a Tż przywiózł mi Przedwiośnie i mam zamiar dzisiaj z połowę przeczytać.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Ja naprawdę czuję się kompletnie nieprzygotowana do tej matury, zwłaszcza z biologii i w sumie teraz na niej się skupię, bo do tej pory ją zostawiałam na koniec i teraz mam małe zaległości. Zależy mi, żeby zdać biologię na 90%, więc trzeba do niej zasiąść na poważnie.
Wywaliłam to wcześniej z cytatów
A ja mam to samo z angielskim.... Bo zadania z fizyki, matmy mogę sobie robić, nie ma problemu, ale jak mam się uczyć słówek albo coś pisać... Chociaż gramatykę lubię
Cytat:
A na sylwestra udało się wkręcic do lokalu na imprezę zamkniętą. Dużo osób znam, ale dużo trzeba poznac będzie, czyli też fajnie
U mnie pomysłów brak i jestem zła... W mieście jest organizowana aż jedna taka impreza, ale nie wszyscy ludzie wiecie... (organizatorami jest ta grupa, co jej się zespół nie podobał studniówkowy i się żrą z połową trzecioklasistów... bo to w budynku straży) wszyscy znajomi "nie wiem, nie ma gdzie iść...". Ja mam wolną chatę, to jak się dowiedzą xD

I śliczny av

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 13:08   #4359
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pomysłów brak i jestem zła... W mieście jest organizowana aż jedna taka impreza, ale nie wszyscy ludzie wiecie... (organizatorami jest ta grupa, co jej się zespół nie podobał studniówkowy i się żrą z połową trzecioklasistów... bo to w budynku straży) wszyscy znajomi "nie wiem, nie ma gdzie iść...". Ja mam wolną chatę, to jak się dowiedzą xD

I śliczny av
No ja szczerze mówiąc jestem z deka aspołeczna, czyli mam zamknięty krąg znajomych no i jakoś tak to wyszło. A że wynajęcie lokalu trochę kosztuje to potrzebowali ok 60 ludzi i tak znajomy znajomego i się udało Właściwie w klasie też organizują sylwestra ale tylko wybrani zostali zaproszeni więc łaski bez A ja właśnie nie miałam wolnego domu, zresztą w tym roku wyszło tak że ani jedna osoba z najbliższego otoczenia nie miała, więc trochę lipa by była :P

Dziękuje

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2009-12-12, 13:37   #4360
BeaS
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15813819]uczen bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu ;D[/QUOTE]

Mam trochę zmodyfikowane to powiedzienie.

Cytat:
KOBIETO!
Ty nie rob takich roztworów, bo w tej płukance chodzi o to, aby uzyskać roztwór zbliżony do soli fizjologicznej, czyli jakaś łyżeczka na szklankę wody

bo o 3 to nawet nie pytamy
Ja czytałam, że trzeba tyle tej soli nasypać, żeby już się nie rozpuszczała i wyszło 8 łyżeczek. xD Ale gardło przestało mnie boleć po dwukrotnym przepłukaniu.

No właśnie. xD

Cytat:
Nie

Człowiek renesansu.

------------

U mnie nie ma śniegu, I dobrze.

Martuś, to Ty na avie?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 13:44   #4361
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czytałam, że trzeba tyle tej soli nasypać, żeby już się nie rozpuszczała i wyszło 8 łyżeczek. xD Ale gardło przestało mnie boleć po dwukrotnym przepłukaniu.
------------

U mnie nie ma śniegu, I dobrze.

Martuś, to Ty na avie?
Mi też zawsze kazali tak płukac, ale z dwiema łyżeczkami nie 8 Pamiętam tylko tyle że tego nie cierpiałam, mimo że skuteczne:P

Na avie to ja

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-12, 13:45   #4362
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też zawsze kazali tak płukac, ale z dwiema łyżeczkami nie 8 Pamiętam tylko tyle że tego nie cierpiałam, mimo że skuteczne:P

Na avie to ja
Dobra, już nie śmiejscie się z moich 8 łyżeczek. Ważne, że pomogło.

Ładny Żbik z Ciebie.

Edit: Idę może do hmmm... chemii?
Do później.

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-12-12 o 13:46
Stary 2009-12-12, 14:03   #4363
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

Ładny Żbik z Ciebie.

Edit: Idę może do hmmm... chemii?
Do później.
Ja się nie smieje Tylko zastanawiam czy to zdrowe jest:P
No a że ładny to do Was się musiałam dostosowac Wiesz ' Jeśli wejdziesz między Żbiki, musisz byc równie ładny co one'

AaaA chemia ... No można by przysiąśc Ale nie dzisiaj Żeby nie było miłej nauki

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2009-12-12, 14:20   #4364
Riddim
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15813819]

no, i humor mam dobry ! [/QUOTE]
ja to bym chciała faceta, który będzie Juniorem Stressem z głosem Gutka i wrażliwością Rojka

Cytat:
No a że ładny to do Was się musiałam dostosowac Wiesz ' Jeśli wejdziesz między Żbiki, musisz byc równie ładny co one'

Pięknaś !

Rastamaniek - Patrz na zegrarek
Sobota, leniwa sobota;d Wstałam po 13, zaraz biorę się za roślinki.
W brzuchu mi tak dziwnie przez pewnego pana
Miłego dnia !

Edytowane przez Riddim
Czas edycji: 2009-12-12 o 14:23
Riddim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 16:03   #4365
Konto usunięte

Cytat:
w czasie lekcji

tylko wiesz, wg tej pani to my w ogóle nic nie ogarniamy... ale ona zniechęca do tego, i tyle.
ona jest wkurzająca... przy okazji może wiecie, czy jeśli pisze się charakterystykę porównawczą, to trzeba napisać o jednej osobie/rzeczy/itd i zaraz ja przyrównać do innej, czy można najpierw opisac jedną, potem drugą...
to kiepsko;/ u nas są po lekcji próby. 17 , 18.

tego polskiego Ci szczerze współczuję.

mnie się wydaję że można tak i tak. bynajmniej moja polonistka tak nam mówiła.

Cytat:
U nas są cały czas te raporty do sanepidu. Ale praktycznie wszyscy zdrowi. Jeden plus tej grypy, to taki, że nam zamontowali pojemniki na papier toaletowy, mydło i ręczniki. Wprawdzie te ostatnie puste

I śliczny av
u mnie pewnie też jakieś raporty są wysyłane. bo w czwartek dyrektorka chodziła po klasach i zapisywała ile ludzi nie ma.

a u mnie z sylwestrem też niewiem jak będzie ;/ niby jakieś plany są , aleee...

nie warto się do nich bijac Justyna ;p to wszyscy zwalą się do Ciebie

Cytat:
dobre. i no ładn av

Cytat:
ja to bym chciała faceta, który będzie Juniorem Stressem z głosem Gutka i wrażliwością Rojka

!
ojj taaaaak

cóż to za pan

posiedzałam godzinkę nad matmą , choc tak wszystkich zadań nie rozwiązałam , żeby się nie denerwowac zrobię je później.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-12, 16:37   #4366
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie smieje Tylko zastanawiam czy to zdrowe jest:P

AaaA chemia ... No można by przysiąśc Ale nie dzisiaj Żeby nie było miłej nauki
Nic złego mi się (póki co xD) nie dzieje, więc może nie jest niezdrowe.

Haha, dobre.

Zrobiłam 3 zadania i poszłam do kościoła.

Cytat:
Łaaa, opowiadaj.
A nie, zapomniałam o pewnym kimś, kto Cię ciągle prześladuje i czyta co tu wypisujesz.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-12, 16:44   #4367
anniaa

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
No ja w odróżnieniu od Was nie lubię wszystkiego co związane z zimą, oprócz Świąt i ferii
a ja lubię zimę bo w tedy mam urodziny

Kurde rano byłam na siłowni i teraz czuję każdy mięsień . już ładne ciężary podnoszę a dzisiaj jeszcze idę na urodziny do klubu Nauczyłam się już na sprawdzian z polskiego środowy. A jutro biologia i przedsiębiorczość.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 16:48   #4368
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

można pisać na dwa sposoby, to nie jest różnica, bo za kompozycję powinnaś dostać punkty.
Jednak lepiej chyba porównywać od razy, wtedy żadna rzecz Ci nie umknie

Ale zimno!!
Wróciłam z pogrzebu i myślałam, że mi stopy odpadną. Czułam się jakbym wyszła boso.
Chyba najwyższy czas się zabrać za maturę
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 17:42   #4369
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam , katar i kaszel. Mama Tżta mnie usłyszała w czwartek, to już mam antybiotyk xD (wiem, Marta, wiem, ale nie miałam jak odmówić), ale nie biorę, bo w poniedziałek chcę iść na oddanie krwi, ten katar pewnie przejdzie

A gdzie macie próby? Bo u nas jak są na sali, to w czasie lekcji zawsze ktoś ma tam wf
Już chciałam Cie pałować xD

U nas też jest mydło ostatnio wow i na papier trafiam coraz częściej.
ale i tak nie lubię sikac w szkole, śmierdzi petami

na sali właśnie na tych wfach 3-cich klas pewnie, ale nie jestem przekonana (bo u nas jest dużo sal.)

Cytat:
No ja szczerze mówiąc jestem z deka aspołeczna, czyli mam zamknięty krąg znajomych no i jakoś tak to wyszło. A że wynajęcie lokalu trochę kosztuje to potrzebowali ok 60 ludzi i tak znajomy znajomego i się udało Właściwie w klasie też organizują sylwestra ale tylko wybrani zostali zaproszeni więc łaski bez A ja właśnie nie miałam wolnego domu, zresztą w tym roku wyszło tak że ani jedna osoba z najbliższego otoczenia nie miała, więc trochę lipa by była :P

Dziękuje
A to nie ja powiedziałam, tylko Justyna

tylko wybrani, pfff

Cytat:

jak rano obudzisz się bez migdałków to wiesz...
żartuje sobie

Cytat:
Rastamaniek - Patrz na zegrarek
Sobota, leniwa sobota;d Wstałam po 13, zaraz biorę się za roślinki.
Miłego dnia !
i jak roślinki ?

hm, to ja już wiem, czemu Ty tak zacieszasz

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15817927]to kiepsko;/ u nas są po lekcji próby. 17 , 18.
[/QUOTE]

o takich godzinach to u nas by pewnie połowa nie tańczyła xD
komu by chciało się wracać do domu i w sumie od razu z niego wychodzić ?

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Kurde rano byłam na siłowni i teraz czuję każdy mięsień . już ładne ciężary podnoszę a dzisiaj jeszcze idę na urodziny do klubu Nauczyłam się już na sprawdzian z polskiego środowy. A jutro biologia i przedsiębiorczość.
brawo heh

Cytat:
można pisać na dwa sposoby, to nie jest różnica, bo za kompozycję powinnaś dostać punkty.
Jednak lepiej chyba porównywać od razy, wtedy żadna rzecz Ci nie umknie
tak też myślałam, cóż

hm, byłam szukać tej sukienki, i ja się zdecydować nie mogę chciałabym coś takiego... wow, w czym na serio super wyglądam, podkreślone wszystko to co powinno... kolor jakiś ładny aj tam.
mam dość tżta. co za egoistyczny bachor...

blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 17:49   #4370
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

tak też myślałam, cóż

hm, byłam szukać tej sukienki, i ja się zdecydować nie mogę chciałabym coś takiego... wow, w czym na serio super wyglądam, podkreślone wszystko to co powinno... kolor jakiś ładny aj tam.

mówiła Wam, że to jest źle??

A myślisz o długiej czy krótkiej sukience?
Teraz nie ma nic ciekawego, tak sobie myślę, że w tych wszystkich sklepach w mojej okolicy wyciągają wszystkie te stare sukienki sprzed kilku sezonów, które się nie sprzedały zamiast sprowadzać nowe, modniejsze.
Ech, taki urok mniejszych miejscowości

Co się stało?

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2009-12-12 o 18:02
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 17:59   #4371
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj wybrałam się po sukienkę na studniówkę. Tj poszukiwania. Po 3 godzinach wróciłam zrezygnowana bo dosłownie nic w tych sklepach nie ma Ale za tydzień pojadę do Lublina, może tam cokolwiek się znajdzie...

Miłego dnia Żbiki
Zgadza sie! Ja na studniowke zadnej fajnej sukienki nie moge znalezc. Slyszalam ze w h&m sa ladne (jak bylma miesiac temu to byla nedza).
Stary 2009-12-12, 18:40   #4372
doomcia
Rozeznanie

GG do doomcia

przyłączam się do was - tego rocznych maturzystek ;p
Stary 2009-12-12, 18:54   #4373
Riddim
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15817927]

cóż to za pan
[/QUOTE]

Cytat:
N
Łaaa, opowiadaj.
A nie, zapomniałam o pewnym kimś, kto Cię ciągle prześladuje i czyta co tu wypisujesz.
Chciałam tylko sprawdzić, czy KTOŚ nadal czyta - czyta ;]
Ale... dobrze jest

Cytat:
i jak roślinki ?

hm, to ja już wiem, czemu Ty tak zacieszasz

Roślinki...taaak xd No, to poczytałam trochę - na noc planuję maraton z zadaniami z matur.

Sukienka... mam to samo:/ Nie mam konkretnej wizji, chcę coś ładnego...
tupnij nóżką, to się ogarnie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Zgadza sie! Ja na studniowke zadnej fajnej sukienki nie moge znalezc. Slyszalam ze w h&m sa ladne (jak bylma miesiac temu to byla nedza).
Byłam wczoraj i szału nie ma szczerze mówiąc. W Orsayu coś tam mieli, zmierzyłam z 3 sukienki, ale to nie to.

Cytat:
Napisane przez doomcia Pokaż wiadomość
Witamy!

Patrzysz do tyłu i nie widzisz nic niestety.
Humor gorszy, heh. Roślinki, roślinki, roślinki, przeplatane rozmowami, które w głowie mieszają i szukaniem cudu w postaci sukienki. Super jest...
Stary 2009-12-12, 18:58   #4374
KaasiaaK
Zakorzenienie

hej
trochę Was ostatnio olałam, ale jakoś na nic nie mam chęci ;/
źle się czułam ostatnio i piątek przeleżałam w domu, nic kompletnie nie robiąc ;]
dzisiaj byłam na meczu... zaraz trzeba będzie się za nałukę w końcu wziąć, bo normalnie nie zdam tej matury ;///
w środę podobno mamy kręcić czołówkę... a niech tam, przynajmniej lekcji nie będzie.
niedługo muszę zapłacić ostatnią ratę za 100dn i zdecydować czy idę sama czy z kimś ;]]] porażka.

wczoraj gadałam na gg z eks ;] nadal utrzymuje, że kogoś ma, ale po rozmowie odnoszę inne wrażenie... a niech mu będzie.
głupio palnęłam, że być może po Świętach będę u koleżanki w Krakowie.. zapytał czy moglibyśmy się wtedy spotkać... i pytał czy do Sylwestra zostaję... ;]]]
muszę przyznać, że wreszcie jak z nim rozmawiam, nie odczuwam żadnych emocji... tzn. gadam jak z innymi kolegami.. w sumie to się cieszę, że umiem gadać z nim nie wyrzucając mu co chwila jak to 10miesięcy temu się zachował.. i jestem z siebie dumna z tego powodu
czyli generalnie w tej kwestii jest nieźle.
aha... przez przypadek wygadałam mu, że mam photobloga, zapytał czy dam mu linka, ale ja powiedziałam, że nie jestem na to gotowa, że być może kiedyś... napisałam, że nie chcę, żeby czytał jak go wtedy traktowałam jak najgorszego śmiecia, bo nie umiałabym mu spojrzeć oczy... ze wstydu i strachu. zrozumiał. na szczęście.

no nic... może wreszcie zeszyt otworzę jakiś.

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-12-12 o 19:02
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:02   #4375
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale... dobrze jest
A po czym to poznałaś ?
Stary 2009-12-12, 19:19   #4376
Konto usunięte

Cytat:

Żbiczku
jakby co jestem na gg

Cytat:
mówiła Wam, że to jest źle??

A myślisz o długiej czy krótkiej sukience?
Teraz nie ma nic ciekawego, tak sobie myślę, że w tych wszystkich sklepach w mojej okolicy wyciągają wszystkie te stare sukienki sprzed kilku sezonów, które się nie sprzedały zamiast sprowadzać nowe, modniejsze.
Ech, taki urok mniejszych miejscowości

Co się stało?
u mnie tak samo, w sklepach sukienki zeszłoroczne;] dlatego mam zamiar pojechac poszukac do Gdańska , może cos ciekawego znajdę

Cytat:
czesc !
jak masz na imie ? i co zdajesz ?

Cytat:
Ale... dobrze jest
Humor gorszy, heh. Roślinki, roślinki, roślinki, przeplatane rozmowami, które w głowie mieszają i szukaniem cudu w postaci sukienki. Super jest...
hehe .

;* Żbiczku głowa do góry !

a ja poczytałam książkę. jej aż mi nie dobrze było jak czytałam o tym jak szczury jadły ludzkie ciało albo jak łyżką koleś wydłubał komuś gałki oczne. bleeee
Stary 2009-12-12, 20:06   #4377
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknaś !

Miłego dnia !

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15817927]
dobre. i no ładn av
.[/QUOTE]
Dobre jak dobre ale co prawda to prawda

Cytat:
Nic złego mi się (póki co xD) nie dzieje, więc może nie jest niezdrowe.

Haha, dobre.
No to dobrze

A ja właśnie z kina wróciłam Podobał mi się ten film, tylko trochę się zakończeniem rozczarowałam A teraz idę dokończyc sprzatanie, bo się nie wyrobiłam

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2009-12-12, 20:52   #4378
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam wczoraj i szału nie ma szczerze mówiąc. W Orsayu coś tam mieli, zmierzyłam z 3 sukienki, ale to nie to.

Tez mierzylam w Orsayu i mam identyczne wrazenia.
Stary 2009-12-12, 20:56   #4379
BeaS
Zakorzenienie

Chrześnica u mnie była. I nauka poszła ... w las.

Cytat:

żartuje sobie
O tak. Czasami jak się wejdzie do łazienki to się wydaje jakby mgła była od tego dymu, a śmierdzi tak, że nie można oddychać. Ale czasami trzeba iść do łazienki, a potem śmierdzi ubranie, włosy. Bleee. Mogliby zrobić palarnie. Przecież mamy 18 lat, więc według prawa możemy palić. Dyrekcja każe donosić kto pali. Na pewno uzyskają informację

Poinformuje jakby moje migdałki postanowiły mnie opuścić.

Cytat:
Witamy.
Napisz coś o sobie.

Cytat:
Roślinki...taaak xd No, to poczytałam trochę - na noc planuję maraton z zadaniami z matur.

Skąd bierzesz zadania z matur?
Rozwiązałaś te, które Ci przesłałam? Jakby był problem mogę podać odpowiedź.

Znam, lubię.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
A ja właśnie z kina wróciłam Podobał mi się ten film, tylko trochę się zakończeniem rozczarowałam A teraz idę dokończyc sprzatanie, bo się nie wyrobiłam
Wszystkich rozczarowuje zakończenie.
Ale nie mów, bo nie oglądałam. Sama chcę zobaczyć.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-12, 21:00   #4380
parodia
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuje
Ja to napisałam
U mnie tez tak jest w klasie... że tak powiem, pół-klasowo się bawimy
Cytat:

Człowiek renesansu.
Oj tam
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15817927]to wszyscy zwalą się do Ciebie [/QUOTE]
Nie strasz
Cytat:
Już chciałam Cie pałować xD

żartuje sobie

Dlatego się wytłumaczyłam szybko i w sumie nie wiem, czy w poniedziałek ten antybiotyk, one i tak mi nie pomagają, tylko więcej choruję

Toaletowy? To u nas też jest? Ale takiego ręcznika to już nie uświadczysz...

Ale jak coś, to będzie, że wykrakałaś

? A ja wczoraj na gg pisałam i co? Olałaś
Cytat:
Hej

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
O tak. Czasami jak się wejdzie do łazienki to się wydaje jakby mgła była od tego dymu, a śmierdzi tak, że nie można oddychać. Ale czasami trzeba iść do łazienki, a potem śmierdzi ubranie, włosy. Bleee. Mogliby zrobić palarnie. Przecież mamy 18 lat, więc według prawa możemy palić. Dyrekcja każe donosić kto pali. Na pewno uzyskają informację
U mnie nie palą w ubikacjach. Za szkołę chodzą Podziwiam, komu się chce w takie zimno ubierać i marznąć.... Ale podobno jest zakaz palenia w instytucjach oświatowych, tak nam dyrektor parę dni temu tłumaczył. Dlatego u nas nauczyciele tylko w pokoju woźnego. W gimnazjum była palarnia dwa razy większa niż pokój nauczycielski

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości